Page 1

I A B DU

&

E

UNIT E B A R A E IRATEL

EM

2016-2017


CUPRINS Prezentarea destinaţiei: Dubai General & Travel Tips

2-3

Dubai – Shopping

4-5

Dubai – Cultural

6-7

Dubai – Kids Dream

8-9

Dubai – Highlights

10-11

Beach Hotel by Bin Majid Hotels & Resort 4*

41

Beach Resort by Bin Majid Hotels & Resort 4*

42

Mangrove by Bin Majid Hotels & Resorts 4*

43

Ramada Plaza Jumeirah Beach 4*

44

Abu Dhabi

12

Ras al Khaimah

13

Habtoor Grand Beach Resort & Spa Autograph Collection 5*

45

Ajman

14

Movenpick Jumeirah Beach 5*

46

Sharjah

15

Sheraton Jumeirah Beach 5*

47

Fujairah

16

Rixos Bab al Bahr 5*

48

Program Dubai 2016-2017

17

Atlantis the Palm 5*

49

Jumeirah Beach 5*

50

Kempinsky Ajman Hotel 5*

51

Radisson Blu Sharjah 5*

52

Radissson Blu Resort Fujairah 5*

53

Hoteluri: Dubai – City

18

City Max Bur Dubai 3*

19

City Max Al Barsha 3*

20

Nou! Rove Downtown 3*

21

Al Khoory Executive 3*

22

Saffron Boutique (ex. Fortune Boutique) 4*

23

Al Raha Beach 5*

55

First Central 4*

24

Intercontinental Abu Dhabi 5*

56

Grand Bellevue 4*

25

Ramada Abu Dhabi 4*

57

Armada Blue Bay 4*

26

Lotus Hotel Apartment& Spa 4*

27

58

Time Oak Hotel& Suites 4*

28

Marele Premiu Formula 1 Etihad Abu Dhabi

Wyndham Dubai Marina 4*

29

Auris Plaza 5*

30

59

Hyatt Regency 5*

31

Millenium Plaza 5*

32

Croazieră cu îmbarcare în Dubai Dubai - Abu Dhabi – Muscat – Khasab – Ins. Sir Bani - Dubai

Movenpick Bur Dubai 5*

33

Park Regis Kris Kin 5*

34

Croaziera cu îmbarcare în Dubai Dubai - Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Bahrain – Doha - Dubai

60

Senior Voyage Holiday Inn Downtown Deira 4*

54

Abu Dhabi

Nassima Royal 5*

35

Pullman Jumeirah Lake Towers 5*

36

Bonnington Jumeirah Lake Towers 5*

37

În curand!

61

Excursii Opţionale

62

Dubai & UAE Beach Hotels

38

Conditii de călătorie şi viză

63

Hawthorn Suites by Windham 4*

39

Acacia by Bin Majid Hotels & Resort 4*

40


Dubai Pur şi simplu

Dubai este un oraş cosmopolit unde cuvântul “futuristic” este cel mai adesea folosit pentru a descrie arhitectura clădirilor. Cunos­ cut în întrea­ ga lume pentru sclipirea şi uni­ citatea sa, dar şi pentru dezvolta­ rea  sa  fulminantă, Dubai se poate mândri şi cu numeroase zone  liniştite, pe  care  trebuie  să  le descoperi cu  multă  răbdare  şi  spirit aventurier.  Cândva un sat liniştit de pescari şi căutători de perle, Dubaiul de astăzi este complet de nerecunoscut pentru generaţiile trecute. Oraşul se reinventează constant şi pare să se dezvolte chiar în faţa ochilor noştri. Interesant, antrenant şi extrem de seducător, Dubai a devenit una dintre destinaţiile „must-see” ale secolului XXI. Călătorii care sosesc în Dubai pe calea aerului sunt „fascinaţi” de panoramele impresionante pe care le oferă această destinaţie: zgârie-nori futurişti, flancaţi de o linie de ţărm strălucitoare şi înconjuraţi de dunele fără sfârșit ale deşertului.


DUBAI Destinaţia secolului XXI

Fie că sunteți aici pentru un weekend prelungit, o scurtă escală sau pentru o vacanță de câteva săptămâni, Dubai oferă combinația perfectă de plaje lungi cu nisip fin, facilităţile unui oraș contemporan viu, resorturi liniştite şi retrase, dar şi captivante aventuri în deşert. Toate acestea fiind situate la mică distanţă una de cealaltă şi extrem de accesibile. Dubai este locul perfect pentru cei care doresc să experimenteze totul. La prima vedere Dubai pare un oraş foarte uşor de definit. Metropola care se dezvoltă cel mai rapid din lume este renumită pentru centrele sale comerciale, pentru soarele care străluceşte tot timpul anului şi ambiţioasele proiecte arhitectonice. Din exterior, Dubai lasă impresia că a ales să mizeze mai degrabă pe stil decât pe substanţă. Cu toate acestea, dacă veţi căuta în profunzime, dincolo de multiculturalismul şi inovaţiile tipice secolului al XXI-lea veţi descoperi filonul tradiţiilor străvechi. Cu nenumăratele sale mall-uri, sclipitoarele hoteluri de 5 stele plus, un număr impresionant de opţiuni în ceea ce priveşte servirea mesei şi, desigur, numeroase cluburi şi baruri de tot soiul … în Dubai, totul pare atât de simplu … Definit de cultura arabă, scăldat de soare tot timpul anului şi vestit pentru nenumăratele şi excentricele sale restaurante, cluburi şi centre comerciale de top, Dubai este unul dintre cele mai animate oraşe din lume – astfel că o călătorie aici poate fi oricum, dar nu plictisitoare.

2

Condus de celebrul şeic Mohammed, liderul despre care se spune că nu înţelege cuvântul „NU”, Dubai atrage vizitatori şi potenţiali rezidenţi datorită conceptului că oraşul deţine ceva ce niciunde altundeva pe pământ nu găseşti. Numărul turiştilor creşte de la sezon la sezon, de la an la an, iar şeicul Mohammed nu acceptă ca cineva să plece nemulţumit de aici. Pe oricare imagine a oraşului Dubai ajungi să o îndrăgeşti – cea ostentativă sau cea plină de cultură - acesta va rămâne în memoria ta ca un fascinant experiment şi, fără îndoială, îţi vei reaminti că acest mic oraş-stat rămâne unic în lume.


Bucătăria

Shopping Dubai este sinonim cu shoppingul. Ora­ şul chiar organizează anual două evenimente dedicate „terapiei prin cumpărături”: Dubai Shopping Fes­ tival (ianuarie - februarie) şi Dubai Summer Surprises (iunie-august). De la mall-urile imense până la boutiqueurile mici, larga diversitate de produse vestimentare la modă şi bunuri vân­ dute în Dubai rivalizează cu cele comer­ cializate în unele dintre marile oraşe occidentale (vezi şi pag. 4-5).

Distracţie şi sport Unul dintre marile oraşe multiculturale ale lumii, Dubai se mândreşte cu o gamă largă de restaurante, pe măsura acestei diversităţi etnice. Oraşul se tot dezvoltă, numărul străinilor care se sta­bi­lesc aici crescând de la an la an, iar cererea la fel. Nu este de mirare aşadar că aproape la fiecare colţ de stradă a răsărit câte un restaurant, pentru ca toate gusturile să fie satisfăcute. Oferta este largă, de la şaormeriile de pe marginea străzii până la restaurantele de 5 stele, cu preparate de înaltă clasă şi servicii impecabile. Dacă nu reuşiţi să găsiţi în Dubai localul care vi se potriveşte, înseamnă că nu aţi căutat cu atenţie.

Clima Dubai este o invitaţie la cumpărături şi diver­ tisment, oferind nenumărate opţiuni în acest sens, însă turiştii se înghesuie aici mai ales pentru soarele care stră­luceşte de-a lungul întregului an. În timpul lunilor de iarnă, vremea este caldă şi însorită (însă se răcoreşte pe timpul nopţii), iar în timpul verii devine incredibil de caldă şi umedă. Precipitaţiile sunt rare, dese fiind însă furtunile de nisip (shamal) provocate de curenţii din nord-vest în timpul iernii. Iarna, media temperaturilor ajunge la 24°C, în timp ce vara, temperatura depăşeşte 40°C, iar umiditatea creşte până la 90%. Cea mai bună perioadă pentru o vizită în Dubai este între lunile noiembrie şi martie. Dubai este foarte popular în rândul turiştilor şi pe perioada verii, numeroasele hoteluri şi localuri oferind distracţii pentru toate gusturile, ca să nu mai pomenim de tentaţia shopping-ului în luxoasele centre comerciale. Temperaturi medii: 24°C (ianuarie) / 41.5°C (august) Luni recomandate pentru călătorie: noiembrie-aprilie.

Tips&Hints ͮͮ Zborul Bucureşti-Dubai durează cca. 5 ore; ͮͮ Ora oficială în Dubai este GMT+3 (adică cu o oră în plus faţă de Bucureşti); ͮͮ Moneda oficială în EAU este dirhamul - AED (1 USD = 3.68 AED); moneda de schimb este dolarul; ͮͮ Plajele din Dubai sunt de 2 tipuri: publice şi private (ale hotelurilor). Pe plajele publice este total interzis toplessul (se pedepseşte cu închisoarea); ͮͮ Poliţia religioasă este o forţă importantă în EAU şi cu toate că emiratele Dubai şi Abu Dhabi sunt mai deschise către occident, se păstrează cutumele religioase; ͮͮ Accesul în Emiratele Arabe Unite se face pe baza paşaportului simplu electronic. Nu se acceptă paşaport temporar; ͮͮ Turiştii pot consuma şi cumpăra alcool, dar acesta este în cele mai multe cazuri scump;

După cum era de aşteptat, având în vedere uriaşul număr de turişti care se îndreaptă spre Dubai, aveţi de ales între o mulţime de variante de divertisment. Deşi Emiratele Arabe Unite reprezintă o federaţie de state musulmane, hotelurile cu licenţă au dreptul să comercializeze alcool. Dacă sunteţi în căutarea unui club de noapte elegant, a unui bar liniştit sau a unui local în care să savuraţi o băutură ori să petreceţi noaptea dansând, aveţi la dispoziţie sute de opţiuni. În ceea ce priveşte cultura, poate că Dubai nu are atracţii de acelaşi rang cu cele ale unor oraşe precum Londra sau New York, dar oferta este în creştere. Pentru acei turişti cărora le place sportul există şi foarte multe activităţi de acest gen. Evenimente precum Campionatul de Tenis de la Dubai, întrecerile de golf, concursurile de sailing sau cele mai scumpe curse hipice din lume (ex. Cupa Mondială de la Dubai) atrag anual milioane de spectatori. De asemenea, vă puteţi bucura de o serie de activităţi aparte în Dubai sau în apropiere: zbor cu balonul cu aer cald deasupra întregii regiuni, jeep-safari în deşert sau sandboarding pe dunele de nisip din deşert (un sport nou ce se aseamănă foarte mult cu snowboardingul doar că se desfăşoară pe nisip în loc de zăpadă).

ͮͮ Turiştii au dreptul de a deţine, la intrarea în EAU, maximum 2 litri de băuturi spirtoase sau vin, 10 cartuşe de ţigări şi 100 de trabucuri; ͮͮ Există o serie de produse interzise, pe lângă cele valabile în orice altă ţară (droguri, arme de foc etc.) se mai adaugă şi: materiale pornografice, jucării erotice, carne de porc, preparate de mare crude, materiale de propagandă religioasă, anumite tipuri de medicamente şi orice articol care ar putea aduce ofense islamului; ͮͮ Persoanele care transportă în bagajul de mână/cală materiale conţinând informaţii referitoare la Israel (cărţi, reviste, articole etc.) este posibil să fie reţinuţi în aeroportul din Dubai pentru analiza întregului bagaj (pot avea deci probleme la vamă); ͮͮ În Dubai, vinerea este considerată zi liberă, în plus faţă de sâmbătă şi duminică. ͮͮ La fel ca în Marea Britanie, şi în Dubai se folosesc, pentru prize, ştechere cu trei pini. Pentru aparatura produsă în Europa este necesar un adaptor pentru priză. Acesta poate fi solicitat la recepţia hotelului în cazul în care nu există deja în camere.

3


Let’s START

shopping Plin de farmec, atrăgător, exagerat, supraexpus şi poate uneori perceput ca fiind superficial - Dubaiul trăieşte pentru a atrage atenţia. Aparent superficial, acesta răspunde celor mai îndrăzneţe visuri, tratându-şi fiecare vizitator ca pe un adevărat VIP. Vorbim despre oraşul care a inventat efectiv ideea de Festival al Shoppingului (Dubai Shopping Festival sau DSF prescurtat), premisa de bază de la care s-a pornit în atragerea călătorilor din lumea întreagă să vină în Dubai şi să-şi satisfacă chiar şi cele mai sofisticate dintre dorinţe. Înainte de anii 1970, singurul loc unde aveai ocazia să îţi goleşti cardul de credit era la piaţa de aur „Souq”. Dacă voiai să faci shopping serios şi căutai îmbrăcăminte la modă, erai nevoit să te teleportezi la Londra sau New York. Astăzi, orașul se luptă cu ambele metropole ca o destinație de cumpărături, precum și cu furnizarea a mult mai mult decât o simplă experiență de cumpărături. În timp ce temperaturile de afară sunt insuportabile, mall-urile se transformă în locuri pentru cumpărături, distracţie, servirea mesei, servirea cafelei și, desigur, locuri ideale pentru a socializa. Dacă îţi doreşti însă o bucăţică de cultură tradițională, există încă pieţele tradiţionale – souq - în special în cartierele Deira și Bur Dubai.

4

Prima regulă este să realizezi că, în ceea ce privește mall-urile, nu există reguli în Dubai. Trebuie doar să porneşti la shopping fără idei preconcepute și să fii pregătit pentru obiective turistice și experiențe care merg dincolo de simpla terapie prin shopping. În Dubai, mall-urile reprezintă o parte integrantă din cultura și stilul de viață local; sunt locuri nu doar pentru consumerismul ostentativ, ci şi pentru divertismentul extravagant și experienţe culinare de clasă mondială, parcuri de distracţie și extraordinare elemente de arhitectură. În timpul verii, mall-urile sunt locul în care toată lumea se retrage pentru a scăpa de căldură, a socializa, a vâna oferte și a pufăi sheesha (narghilea).


DUBAI MALL

MALL OF THE EMIRATES

Cu aproximativ 1200 de magazine, clădirea este nu doar un mall, ci un mini-oraș în sine, având un patinoar de dimensiuni olimpice, un imens acvariu, parcuri tematice de interior și 160 restaurante în zona food-court. O amprentă europeană puternică îşi face simţită prezența aici, remarcabile fiind sediile unor embleme precum Galeriile Lafayette din Paris, magazinul de jucării Hamley’s din Marea Britanie și primul Bloomingdale’s situat în afara Statelor Unite.

Mall of the Emirates este un alt centru comercial de primă clasă din Dubai, cu o impresionantă varietate de opțiuni în ceea ce priveşte retailul. Alături de celebrele branduri de renume internaţional, mai există aici şi un Harvey Nichols și o mare librărie Borders, cu o selecție minunată de ghiduri de călătorie. Atracţia centrală în acest centru comercial o reprezintă însă Ski Dubai - acest paradis de iarnă „artificială” construit chiar în interiorul gargantuesc al Mall of the Emirates.

BURJUMAN CENTRE BurJuman Centre se remarcă printr-o concentraţie foarte mare de branduri high-end şi un amplasament interior foarte uşor de urmărit. Există porţiuni generoase cu marmură strălucitoare, împânzite cu canapele din piele de culoare albă. Goleşte-ţi cardul de credit în cele peste 320 de magazine de lux din interior, inclusiv Saks Fifth Avenue, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Kenzo, Calvin Klein, Christian Lacroix, Cartier şi Tiffany.

MARINA MALL Un mall cu aproximativ 160 de magazine, în care nu te vei pierde aşa uşor precum îţi vei pierde minţile văzând o asemenea varietate de branduri şi oferte. Puteți găsi aici magazine mari precum H&M, Reebok, Mango, Boots, Mothercare, Monsoon, Miss Sixty, Early Learning Center sau lanţul de supermarketuri Waitrose din Marea Britanie.

IBN BATTUTA MALL Savant arab din secolul al-XIV-lea, Ibn Battuta a călătorit peste 120.000 km în cca. 30 de ani. Vă veţi face o idee mai clară despre călătoriile acestuia în cei 30 ani, străbătând acest mall gigant de la un capăt la celălalt. IBN Battuta Mall este împărțit în șase secțiuni, fiecare fiind decorată în stilul unei țări/regiuni vizitate de celebrul savant - Andalucía, Tunisia, Egipt, Persia, India și China.

ABU DHABI MALL Acest mall elegant situat în apropierea plajei Rotana din Abu Dhabi, numără circa 220 spaţii comerciale, inclusiv buticuri, magazine de designer și branduri internaționale de renume. Ca facilităţi pentru divertisment mall-ul include un cinema-multiplex cu șase ecrane, 40 de restaurante, locuri de distracţie pentru copii, zonă de relaxare și un supermarket gigant.

5


Cultura traditii Definit de cultura arabă, scăldat de soare tot timpul anului şi vestit pentru nenumăratele şi excentricele sale restaurante, cluburi şi centre comerciale de top, Dubai este unul dintre cele mai animate oraşe din lume – astfel că o călătorie aici poate fi oricum, dar nu plictisitoare.

Condus de celebrul şeic Mohammed, liderul despre care se spune că nu înţelege cuvântul „NU”, Dubai atrage vizitatori şi potenţiali rezidenţi datorită conceptului că oraşul deţine ceva ce niciunde altundeva pe pământ nu găseşti. Numărul turiş­tilor creşte de la sezon la sezon, de la an la an, iar şeicul Mohammed nu acceptă ca cineva să plece nemulţumit de aici. Cu toate acestea, chiar dacă ajungi să iubeşti sau să deteşti Dubai din cauza naturii sale ostentative, în profunzime există un cu totul alt

6

spirit. Dacă ajungi aici în perioada Ramadanului sau în timpul festi­ valului de shopping, vei fi martor la o schimbare totală a aspectului său şi te vei bucura alături de localnici de cântecele, dansurile şi tradiţiile păstrate de sute de ani. Poţi petrece câteva ore fascinante pe cheiul Dubai Creek, privind maiestuoasele ambar­ caţiuni tradiţionale dhow sau abra (mici bărcuţe din lemn cu aspect de gondolă) şi savurând dintr-o aromată sheesha. Poţi face o plimbare relaxantă prin

cartierul vechi, restaurat, Bastakia sau poţi da o raită prin zonele cu influenţe multiculturale Karama şi Satwa. Vei descoperi aici un Dubai de un milion de ori diferit faţă de frenezia exorbitantă a hotelurilor de cinci stele. Pe oricare imagine a oraşului Dubai ajungi să o îndrăgeşti – cea osten­ tativă sau cea plină de cultură acesta va rămâne în memoria ta ca un fascinant experiment şi fără îndoială îţi vei reaminti că acest mic oraş-stat rămâne unic în lume.


GOLD SOUQ (Piaţa de Aur)

Tot ceea ce strălucește este aurul (ocazional şi argintul) în această piață plină de culoare aflată în jurul zonei Sikkat al-Khail. În orice moment al zilei, peste 25 de tone de aur se găsesc în bijuteriile expuse în vitrinele magazinelor din această piaţă. Chiar dacă nu ești un împătimit al aurului, o plimbare pe sub arcadele ce acoperă enormul „gold souq” este obligatorie. Sute de magazine se „destrăbălează” cu tot felul de bijuterii imaginabile, de la cercei cu diamante de bun gust, la cele mai înzorzonate coliere de nuntă indiene. Este cea mai mare piaţă de aur din regiune și una dintre cele mai mari din lume.

SPICE SOUQ

TATUAJELE HENNA

Doar urmați-vă simţul olfactiv pentru a face cele mai bune achiziţii din acest souq de mirodenii evocator. Acordurile guturale ale muzicii arabe domnesc pe culoarele acestei mici pieţe, acoperind „strigătele” vânzătorilor care încercă să-ţi vândă tămâi aromatice, lămâi uscate, ardei iute sau ierburi exotice și mirodenii de tot soiul. Admiră minunatele turnuri de vânt de aici şi pentru a te bucura de înţepătoarele arome ce vin din micii săculeţi de iută plini de mirodenii. Nu pleca de aici fără câteva lucruri esenţiale: cărbuni cu tămâie, şofran, apă de trandafiri, henna sau tutun pentru narghilea.

Tatuajele cu Henna reprezintă o tradiție străveche, datând de peste 6000 ani, atunci când femeile din regiunea Anatoliei au început săşi picteze mâinile ca un omagiu adus Zeiței Mamă. Practica s-a răspândit în întreaga regiune din estul Mediteranei, în zonele în care arbustul de henna creşte în sălbăticie. Astăzi, femeile emirateze continuă tradiţia prin decorarea mâinilor, unghiilor şi picioarelor cu ocazia evenimentelor speciale, mai cu seamă cu ocazia nunţilor. Vrei să încerci un astfel de tatuaj temporar? Nimic mai simpu! Corturi Henna se găsesc răspândite în tot oraşul, având infinite modele şi imprimeuri care mai de care mai atrăgătoare.

(Piaţa de Mirodenii)

CARTIERUL BASTAKIA Traficul zgomotos dispare subit la un zumzet abia sesizabil odată ce te afunzi în străduţele labirintice ale cartierului istoric Bastakia – oraşul vechi din Dubai. Aici vei întâlni la tot pasul case cu turn de vânturi care au fost construite cu mai bine de un secol în urmă de către bogaţii negustori de perle şi textile din Persia. Astăzi, multe dintre acestea au fost restaurate şi încântă privirile turiştilor. Casele sunt simple, cu două etaje, o curte centrală înconjurată de camere şi arcade decorative oferind sculpturi cochete.

MAREA MOSCHEE MUZEUL DUBAI Situat în imediata apropiere de Marea Moschee, acest cochet muzeu explorează istoria Dubaiului, cultura și tradițiile și, cu toate că pune un mare accent pe diorame draguţe care par mai mult orientate spre excursii școlare, este cu siguranţă un obiectiv care merită vizitat. Exponatele sunt adăpostite în Al-Fahidi Fort, construit în 1799. Acesta este considerat cea mai veche clădire din Dubai și a fost cândva sediul guvernului și reședință a emirilor din Dubai.

Situată vis-a-vis de Muzeul Dubai, moscheea se remarcă prin cel mai înalt minaret din Dubai (70m înălţime) şi este ocupată de peste 50 de cupole mici și mari, oferindu-i o siluetă distinctă. Este mult mai recent construită decât pare, datând doar din 1998, dar reprezintă, de fapt, o replică a celei originale de la inceputul sec. XX. În acelaşi timp, reprezintă centrul religios şi cultural al Dubaiului şi adăpostea până nu demult centrul kuttab al oraşului – locul unde copiii învăţau Coranul pe de rost.

7


Kids dream Emiratele Arabe oferă nume­ roase atracţii şi obiective distractive pentru copii, cele mai multe dintre acestea distingându-se prin extravaganţă, dar nu şi prin costuri exagerate. Parcurile acvatice, dar şi numeroasele parcuri tematice oferă clipe de adrenalină maximă pentru cei mici!

Un alt superlativ este deţinut de „Breakers Bay“, cea mai mare piscină cu valuri artificiale din Orientul Mijlociu, ce produce valuri de până la 1,5 metri înălţime în 5 configuraţii diferite.

Wild Wadi Waterpark

Wild Wadi, care face parte din Grupul Jumeirah, şi-a deschis porţile încă din 1999. Se întinde pe o suprafaţă de 12 km, cu palmieri luxurianţi, piscine şi nisip fin, şi se află pe plaja din Jumeirah.

Dacă doriţi adrenalină la cote maxime, alegeţi Jumeirah Sceirah. Cel mai înalt şi mai rapid tobogan din afară Statelor Unite, Jumeirah Sceirah are o înălţime de 33 de metri. Stând pe spate, amatorii ajung la finalul toboganului în mai puţin de 6 secunde şi ating viteze de până la 80 km/h!

Situat între Burj Al Arab şi Jumeirah Beach Hotel, Wild Wadi oferă numeroase tobogane şi atracţii pentru întreaga familie. Cu decoruri organizate în jurul temei „Juha“, un personaj popular din folclorul arab, Wild Wadi pune la dispoziţia amatorilor 30 de atracţii şi trasee cu diferite grade de dificultate.

8


AQUAVENTURE

Adrenalina este garantată în acest parc de distracţii inedit din cadrul Atlantis The Palm. Atracţia principală a parcului este Ziggurat – un tobogan impresionant cu 7 piste de alunecare; inclusiv cea mai spectaculoasă din lume – Leap of Faith – la capătul căreia plonjezi în mijlocul unui bazin plin cu rechini, fiind protejat de un tub transparent. Cei mici se pot răcori în cadrul unui enorm loc de joacă acvatic unde se pot căţăra şi aluneca de-a lungul nenumăratelor tobogane.

FERRARI WORLD ABU DHABI

Un obiectiv pe care nu trebuie să-l rateze niciun fan al Ferrari sau orice “dependent” de adrenalină sau împătimit al rollercoaster-elor. Parcul adăposteşte cel mai rapid roller-coaster din lume Formula Rossa (acesta atingând o viteză maximă de 240 km/oră). Alte atracţii inedite includ un carusel Ferrari pentru prichindei, un cinematograf 4D și o expoziție despre istoria Ferrari.

KIDSZANIA

Acesta este un parc tematic pentru copii reprezentând un oraş miniatural care are birouri, o școală, o pistă de curse, o stație de pompieri, un spital și o bancă. Copiii se deghizează şi joacă roluri de adulţi din viaţa reală, explorând într-un mod jucăuș cum este să fii pompier, doctor, mecanic, pilot sau alt profesionist. Există 70 de roluri şi fiecare copil primeşte un salariu (în moneda Kidzos) pe care îl gestionează singur.

9


Dubai

147 recorduri mondiale într-o singură destinaţie!

Highlights Cea mai înaltă clădire din lume? Bifat. Insulă artificială în formă de palmier? Bifat. Un hotel de șapte stele? Bifat. Cel mai mare mall din lume? Bifat. Și pârtii de zăpadă în interior? Bifat. Mai multe proiecte la superlativ pe cale să devină realitate? Bifat. Deci, nu este de mirare că Dubaiul atrage milioane de vizitatori din toate colţurile lumii şi că este pregătit în orice clipă să te impresioneze ori de câte ori ajungi aici.

Burj Kalifa

cea mai înaltă clădire din lume

Impresionantă şi absurdă în acelaşi timp, Burj Kalifa este una dintre cele mai extravagante creaţii arhitecturale ale secolului XXI. Cea mai înaltă clădire din lume străpunge cerul la 828 m (de 7 ori înălţimea Big Ben) şi a fost construită într-un timp record de doar 6 ani.

Palm Jumeirah Prima insula artificiala din lume, în formă de palmier. The Palm Jumeirah este un arhipelag artificial creat în mijlocul mării. Acesta este unul dintre cele trei insule din arhipelagul artificial Palm Island (Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali şi Palm Deira), care s-au extins în Golful Persic, ducând la extinderea țărmului din Dubai cu 520 km.

10

Burj al Arab

singurul hotel de 7 stele din lume

Proiectat de arhitectul britanic Tom Wright, hotelul se înalţă la 321 de metri înălțime, fiind cea mai înaltă clădire din lume folosită exclusiv ca hotel. Este situat pe o insulă artificială, la 280 m depărtare de plaja Jumeirah, fiind legat de țărm printrun pod privat curbat. Hotelul rămâne emblema principală pentru Dubai şi Emiratele Arabe.


Dubai Metro cel mai lung metrou total automatizat din lume

Guinness World Records a declarat Dubai Metro ca fiind cea mai lungă rețea de metrou complet automatizată din lume, având o lungime totală a traseului de 75 km.

Dubai Mall cel mai mare mall din lume

Dubai Mall este cel mai mare centru comercial (mall) din lume, după suprafața pe care o ocupă. Acesta face parte din complexul Downtown Dubai, estimat la o valoare totală de 20 de miliarde de dolari, și include peste 1.200 de magazine.

Formula Rossa (Ferrari World)

cel mai rapid roller coaster din lume

Situat în cadrul parcului tematic Ferrari World, roller coaster-ul Formula Rossa se remarcă prin faptul că este cel mai rapid din lume, atingând o viteză maximă de 240 km/oră.

Revelion 2014

Cel mai mare foc de artificii din lume

Dubai a început anul 2014 cu un foc de artificii care a intrat în cartea recordurilor, având cele mai mari efecte pirotehnice din lume. În timpul celor şase minute de show, mai mult de 500.000 de focuri de artificii au explodat, s-au întins pe 62 mile de-a lungul malului mării și s-au încheiat cu un grandios “apus de soare artificial.” Întregul spectacol a fost controlat de către o rețea de 100 de computere, planificarea sa a durat 10 luni și a costat circa şase milioane de dolari.

11


Emiratul Abu Dhabi a investit recent foarte puternic în cultură, educație și inovații de mediu. Încet, aproape pe furiș, cel mai mare și mai bogat emirat se dezvoltă pentru a-şi concura vecinul nordic mult mai celebru şi fermecător. Una dintre cele mai recente şi impresionante schimbări este extinderea şi înfrumuseţarea plajei Corniche cu al său nisip alb şi fin, dar şi a ineditei promenade cu influenţe mediteraneene.

ABU DHABI

Asemeni sclipitorului său vecin, Abu Dhabi se mândreşte şi cu unele clădiri futuriste. Nu rata extraordinarul HQ – clădire în formă de disc sau Turnul Înclinat din Pisa – în stil Gate Tower. De asemenea, trebuie să îţi faci timp să vizitezi şi uimitoarea moschee, ale cărei domuri albe ca zăpada planează deasupra oraşului precum un miraj. Abu Dhabi este, de departe, cel mai mare emirat, ocupând circa 87% din suprafaţa totală a ţării. Privind la impresionanta sa panoramă modernă, este aproape imposibil de imaginat că, acum mai puţin de 50 ani, Abu Dhabi nu era mai mult decât un mic sătuc pescăresc cu un fort, câteva clădiri şi o mână de colibe „barasti”.

12


RAS AL KHAIMAH

Ras Al Khaimah este o destinaţie de vacanţă care atrage turişti din întreaga lume datorită zilelor însorite pe tot parcursul anului, plajelor cu nisip alb şi a staţiunilor de clasă mondială. Situată la doar 45 de minute de Aeroportul Internaţional Dubai, Ras Al Khaimah este o destinaţie unică pentru vizitatorii de toate vârstele, fiind una dintre staţiunile cu peisaj mixt: lanţuri muntoase frumoase, deşert cu nisip roşu şi câmpii luxuriante, împreună cu o serie de golfuri şi lagune.

Ras Al Khaimah are un bogat patrimoniu datând de 5000 de ani, reprezentat de numeroase situri arheologice, forturi şi sate abandonate. Ras Al Khaimah oferă o varietate de facilităţi de divertisment şi relaxare, inclusiv hoteluri şi resorturi exclusiviste, restaurante internaţionale şi spa-uri selective.

Comorile sale naturale splendide şi opţiunile variate de agrement fac din Ras Al Khaimah o destinaţie turistică perfectă, mai ales pentru acei turişti care caută esenţa extravagantă a Emiratelor Arabe Unite. Emiratul Ras Al Khaimah are un patrimoniu arheologic impresionant şi istorie culturală bogată.

De-a lungul secolelor, acest emirat a ademenit colonişti prin combinaţia sa unică de patru peisaje diferite: câmpii fertile, munţi, plaje izbitoare şi deşert. Interacţiunea acestor fac­ tori geogra­fici, şi împreună cu ampla­ sarea stra­ te­ gică la gura Golfului Arabiei au modelat patrimoniul foarte special al Emiratului. 13


Ajmān sau Ujman este cel mai mic stat membru al Emiratelor Arabe Unite, cu o suprafaţă de doar 260 km². Situat de-a lungul Golfului Persic, Ajman oferă o mulţime de promisiuni turiştilor datorită dezvoltării economice existente în prezent în emirat.

Ajman

Ajman este martor la o dezvoltare fulminantă, la fel ca restul Emiratelor Arabe Unite, prin urmare, atracţiile şi activităţile turistice, inclusiv shopping-ul, oportunităţile cultu­rale şi comerciale sunt în plină ascensiune. Una dintre principalele atracţii ale oraşului Ajmān este Muzeul Naţional, construit în

14

secolul al XVIII-lea. Muzeul, cândva palatul unui conducător, este astăzi locul potrivit pentru a vizualiza moştenirile dife­ ritelor civilizaţii din istoria emira­tului. Diferitele moduri de trai din trecut pot fi cunoscute prin mărturii arheologice, documente istorice şi instrumente de uz casnic.


Poate că Sharjah nu orbeşte cu strălucirea cu care ne-a obişnuit un oraş precum Dubai, însă compensează prin cultură şi includerea pe lista patrimoniului UNESCO în 1998, an în care a fost declarată „Capitala Arabă a Culturii”. În afară de principalul oraş Sharjah, enclavele Dibba Al Hisn, Khor Fakkan şi Kalba de pe coasta de est, care aparţin tot emiratului, merită vizitate.

Sharjah

Sharjah este al treilea cel mai mare emirat care acoperă o suprafaţă de 2.600 kilometri pătraţi, cu vedere la Golful Arabiei, la vest, şi Golful Oman, la est. Această poziţionare geografică îi dă avantajul unic de a fi diversificat şi de a bene­ ficia de unele dintre cele mai frumoase peisaje. Sharjah este un amestec de vechi şi nou. Oraşul, situat în Golful Arabiei, este un melanj de hoteluri moderne pe malul mării, moschei frumoase,

penthouse-uri pe malul lacului, restaurante, parcuri şi grădini luxuriante. Dar cel mai mare atuu al oraşului Sharjah este, probabil, istoria locală păstrată în unele dintre cele mai bine întreţinute muzee din lume. Un exemplu în acest sens este situl arheologic Mileiha, care oferă şansa de a te delecta cu fosile vechi de 80 milioane de ani.

15


Cel maisau Ajmān mare Ujman oraş de estepecel Coasta mai de micEst, statFujairah membrueste al Emiratelor un punct de Arabe afaceri Unite,omonim cu o suprafaţă şi un de centru doarcomercial 260 km². Situat de-aLa fascinant. lungul o primă Golfului vedere, Persic, ai impresia Ajman oferă că zgârie-norii o mulţime de promisiuni în se„contopesc” turiştilor mare, când, datorită de fapt, dezvoltării oferă oeconomice panoramă existente în superbă, cosmopolită. prezent în emirat.

Fujairah

Totuşi, în cazul în care vrei să vezi o parte din trecutul oraşului, poţi da o fugă la muzeele adiacente sau la fortul restaurat. Emiratul Fujairah este separat de restul Emiratelor Arabe Unite de linia zimţată a Munţilor Hajar,

16

formaţiune muntoasă care o diferenţiază de alte puncte de atracţii din Emiratele Arabe Unite şi o face să fie una dintre cele mai încântătoare destinaţii de vacanţă.


PROGRAME DUBAI & EAU 2016/2017

SEJUR CO MBO Dubai! Sejur com plet de la doa r

786

€/pers/s e

jur

Sejur complet de la

Curse directe Tarom, FlyDubai & Wizzair

Sejur com plet de la doa r

476

€/pers /sejur

€/pers/s e

jur

• bilet de avion compania Fly Dubai/Tarom/ Wizzair, Bucureşti – DUBAI – Bucureşti (zbor direct) şi Cluj-Napoca - DUBAI - Cluj-Napoca • transfer aeroport – hotel – aeroport • 7 nopţi cazare hotel 3*, 4* şi 5* • Masa inclusă conform ofertei • Asistenţă turistică în limba română pe toată perioada sejurului • Catering la bord (mai puțin cursele Wizzair)

Pachetele nu includ:

Hoteluri în Dubai, Abu Dhabi, Ras al Khaimah, Ajman, Fujairah, Sharjah Asistenţă turistică în limba română Program special Senior Voyage, Programe Craciun și Revelion, Programe combinate Dubai & Ras, Al Khaimah, Dubai & Abu Dhabi și Dubai& Ajman

590

Dubai!ion

Pachetele includ:

3 zboruri săptămânale (octombrie 2016 – aprilie 2017) din Bucureşti și unul din Cluj Napoca (noiembrie 2016 – martie 2017)

Pentru cursele Fly Dubai: Greutatea maximă admisă gratuit la bagajul de cală este de 20 kg pe cursa BucureștiDubai și 30 de kg pe cursa de retur.

Revel

SENIOR Dubai! VOYAGE

• taxele de aeroport 145 euro/persoană (pot suferi modificări) • excursii opţionale • asigurare medicală de călătorie şi storno (nu sunt obligatorii dar agenţia vă recomandă să le încheiaţi) • serviciile de masă şi băuturile care nu sunt incluse în program (suplimente HB) • pat suplimentar pentru copii (se va oferi la cerere, contra cost) • taxa turistică “Tourism Dirham” care se achită doar la recepţie în Dubai și Abu Dhabi: 20 AED / cameră / noapte pentru hotelurile de 5*; 15 AED / cameră /noapte pentru hotelurile de 4* şi 10 AED/cameră / noapte pentru hotelurile de 3* • anumite hoteluri percep depozite - garanţie, ce se returnează la check-out

Pentru cursele Wizzair: Greutatea maximă admisă gratuit la bagajul de cală este de 23 kg pe cursele București-Dubai-București; Cluj-DubaiCluj. Bagajul de mână nu poate depăși 10 kg și dimensiunile de 56x45x25 cm.

Croaziere

cu îmbarc are din D ubai! Se

jur comp let de la doa r

590

€/pers/s e

jur

Orare de zbor: Vineri: cursa Fly DUBAI FZ 798 Bucureşti (Otopeni) – Dubai INT 14 :15 – 19 :55 FZ 797 Dubai INT - Bucureşti (Otopeni) 15 :40 – 20 :20 Sâmbătă: cursa TAROM RO067 Bucureşti (Otopeni) – Dubai INT 08 :10 – 14 :35 RO068 Dubai INT - Bucureşti (Otopeni) 15 :00 – 19 :40 Sâmbată: cursa WIZZAIR cu plecare din București W6 3255 Bucureşti (Otopeni) – Dubai (Al Maktoum) 13 :05 – 19 :50 W6 32568 Dubai (Al Maktoum) - Bucureşti (Otopeni) 20 :25 – 23 :25 Sâmbătă: cursa WIZZAIR cu plecare din Cluj W6 3255 Cluj (Avram Iancu) – Dubai (Al Maktoum) 13 :20 – 20 :20 W6 32568 Dubai (Al Maktoum) - Cluj (Avram Iancu) 20 :55 – 00 :50 *Orarul de zbor este informativ și modificări până la data călătoriei.

poate suferi

Pentru cursele Tarom: Greutatea maximă admisă gratuit la bagajul de cală este de 20 kg pe cursa BucureștiDubai-Bucureşti.

Pentru călătoria în Emiratele Arabe Unite nu se acceptă pașapoarte temporare sau diplomatice!

17


Dubai City Hotels

Următoarele pagini prezintă o selecţie a celor mai căutate hoteluri din Dubai. Avantajul pe care îl oferă alegerea unui hotel în oraş este în primul rând accesul rapid la punctele de interes şi la principalele obiective turistice. De asemenea alegerea unui hotel de oraş permite experimentarea stilului de viaţă actual al emiratezilor, dar şi contactul uşor cu toate facilităţile unui oraş cu o uimitoare dezvoltare: mall-uri uriaşe şi autostrăzi cu câte şase benzi de mers pe sens.

18


CITYMAX BUR DUBAI

Highlights Localizat in zona Bur Dubai, în apropierea unei stații de metrou

www.citymaxhotels.com

Internet - Wi-Fi

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

470

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului La doar 20 minute de Aeroportul Internațional Dubai, Citymax Bur Dubai este situat în apropierea staţiei de metrou Khalid Bin Walid Metro precum şi a cartierului Karama unde poţi face cumpărături și explora restaurantele cu specific arăbesc. Alternativ, o vizită la cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, este la doar o scurtă plimbare cu taxiul. Centrul Financiar Internațional Dubai, World Trade Centre, Dubai Mall și Burj Khalifa sunt în apropiere.

Facilităţi hotel Toate cele 691 camere oferă confort modern și posibilitatea de a alege între principalele atracții ale orașului. Opțiunile de luat masa și de divertisment de la acest hotel includ Huddle Sports Bar & Grill, Claypot, restaurantul indian, Sizzling Wok pentru specilităţi din bucătăria asiatică, City Cafe unde se poate servi masa pe durata întregii zile, cafeneaua deschisă 24 de ore, bar la piscină și room service 24 de ore.

Facilităţi camere Camerele dispun de: paturi twin, duș, TV, wi-fi, aer condiționat cu control individual, telefon internaţional.

Data de plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03

515

470

23.12

654

609

27.12, 28.12, 29.12

734

689

27.01

564

519

24.02

577

532

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion City Max Bur Dubai obligatorie, inclusă

19


CITYMAX AL BARSHA

Highlights Foarte aproape de unul dintre cele mai importante malluri, Mall of Emirates

www.citymaxhotels.com

Acces gratuit la internet

Dubai

Bar la piscină

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

575 Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Hotelul City Max Al Barsha facilitează accesul către destinaţiile premium din Dubai, cum ar fi Mall of the Emirates, Al Quoz, plajele magnifice, Jumeirah Beach Residence, ceea ce îl face un favorit pentru oamenii de afaceri şi turişti deopotrivă. Hotelul are o mulţime de activităti de divertisment şi opţiuni de luat masa, inclusiv Sports Bar & Grill, Maxx Music Bar & Grill, City Café, barul Lavazza deschis nonstop şi barul de la piscină. Facilităţile sale includ 376 de camere moderne, acces gratuit la internet, o piscină superbă pe acoperiş, o sală de sport şi multe altele, spre deliciul celor mari şi al celor mici.

Hotelul dispune de spălătorie - curăţătorie, room service, restaurant, recepţie 24h, piscină exterioară, lift, fitness, camere familii, cameră pentru bagaje, bar, acces internet, AC (aer condiţionat).

€/pers mic dejun

Facilităţi camere Camerele hotelului City Max al Barsha dispun de Wi-fi în cameră, uscător de păr, TV , telefon, seif, aer condiţionat.

Data de plecare

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

620

575

23.12

765

720

27.12, 28.12, 29.12

849

799

27.01

669

624

24.02

681

635

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion City Max Al Barsha obligatorie, inclusă

20


Highlights

ROVE DOWNTOWN www.rovehotels.com

Deschis în anul 2016 Locație perfectă, în apropiere de Burj Khalifa și Dubai Mall

Dubai

Stația de metrou Burj Khalifa este la doar 4 minute de hotel

EMIRATELE ARABE UNITE

Conexiune Wi-Fi gratuită

Tarif de la

528

€/pers mic dejun

Localizare Având o poziție excelentă, Rove Downtown Dubai se află la o plimbare doar de câteva minute de Dubai Mall, Burj Khalifa și KidZania. Oaspeții hotelului au acces facil la Fântânile Magice și bazarul Al Bahar. Aeroportul internațional din Dubai se află la o distanță de 20 de minute de hotel, iar stația de metrou Burj Khalifa la doar 4 minute.

Facilităţi hotel Hotelul dispune de: piscină exterioară, sală de fitness 24Hr, cafenea, parcare gratuită, servicii de concierge, servicii de curățătorie, sală de conferință. Restaurantul Daily Downtown Dubai este locul perfect unde oaspeții hotelului se pot delecta cu preparate cu influențe arăbești, vestice, indiene sau sud-asiatice, admirând priveliștea extraordinară asupra Burj Khalifa.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08 528

Facilităţi camere

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 02.12, 09.12, 16.12

573

23.12

678

633

Hotelul pune la dispoziția turiștilor 420 de came­ re spațioase, nou mobilate, din care 30% pot fi transformate în camere interconectate. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, LED TV, conexiune internet Wi-Fi gratuită, telefon, seif, birou de lucru, baie complet utilată.

27.12, 29.12

667

622

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 94 euro + taxe; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi fără pat suplimentar, achită de la 170 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

21


AL KHOORY EXECUTIVE www.alkhooryhotels.com

Dubai

Highlights Se află în apropiere de Mall of Emirates Acces facil către zona Jumeirah Raport excelent între calitatea serviciilor și tarif

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

496 Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Al Khoory Executive este un hotel business, de 3*, care oferă cazare de lux într-o zonă centrală din Dubai. Hotelul a fost deschis în 2012 şi de atunci a rămas un exemplu de arhitectură contemporană.

Personal multilingv, aer condiţionat, lift, seif, Wi Fi gratuit, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi, parcare privată gratuită/garaj, restaurant, room service, birou de turism, check-in/check-out express, recepţie 24/24, schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, centru de afaceri, sali de conferinta si petreceri, sala de fitness, serviciu de trezire, spa si centru de wellness, saună, servicii medicale, doctor (la cerere), babysitting.

Al Khoory Executive dispune de numeroase facilităţi şi servicii moderne şi elegante, astfel încât sejurul tău să fie cu adevărat memorabil. Proiectat pentru cele mai exigente cerinţe, hotelul are 208 camere de lux, inclusiv camere şi suite executive. Toate camerele sunt frumos mobilate şi elegante, decorate în culori pastelate. Hotel Al Khoory Executive este situat în inima oraşului Dubai, în apropiere de Moscheea Jumeirah şi Jumeirah Plaza. La 2 km distanţă se află grădina zoologică din Dubai şi grădina botanică. Aeroportul Internaţional Dubai este amplasat la 15 minute de mers cu maşina.

Facilităţi camere Camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, conexiune la internet de mare viteza, parchet, serviciu de curăţenie, TV, seif, minibar.

22

Data plecare

€/pers mic dejun

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03

541

496

18.11

589

544

25.11

573

528

23.12

653

608

27.12

632

587

29.12

616

571

27.01, 24.02, 17.03

621

576

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 191 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 245 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil


SAFFRON BOUTIQUE

Highlights Acces facil la zonele de shopping şi la plajă

www.saffron-boutique.com

Piscină pe acoperiş şi sală de fitness

Dubai

Două restaurante cu specific asiatic şi oriental

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

553

€/pers demipensiune

Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Hotelul Saffron Boutique din Deira este locul ideal de petrecere a unui sejur, având acces facil atât spre zonele de shopping, cât şi la plajă. Aici veţi găsi serviciu de transfer gratuit către plaja Mamzar. Aeroportul Internaţional Dubai se află la doar 4,5 km depărtare de hotel.

Oaspeţii au la dispoziţie o piscină pe acoperiş cu sistem de control al tem­peraturii, sală de fitness, 2 restaurante ce servesc diverse preparate orientale şi asiatice, bar (unde sunt disponibile băuturi locale şi internaţionale), zonă Spa, cafenea deschisă non-stop.

Facilităţi camere Camerele hotelului Saffron Boutique au vedere spre oraş, dotate cu Tv-satelit, aer condiţionat, minibar, grup sanitar propriu. Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

603

553

23.12

683

633

27.12, 28.12, 29.12

773

723

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 196 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-9,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 240 euro + taxe *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

23


Highlights

FIRST CENTRAL www.central-hotels.net

Deschis în noiembrie 2011, în zona Tecom

Dubai

Ideal pentru familii cu copii

EMIRATELE ARABE UNITE

Piscină pe acoperiş, la etajul 30 Shuttle gratuit către Jumerirah Beach

Tarif de la

538 Descrierea hotelului

Situat strategic în cartierul Tecom din Dubai, hotelul First Central se află la doar câteva minute de mall-ul Emiratelor şi o scurtă călătorie cu Media City, Jebel Aly District. Este situat în zona Al Barsha, la 28 km de aeroportul Dubai. Hotelul se află în apropiere de Sheikh Zayed, permiţând accesul usor în regiunea Tecom. Centrul comer­ cial Emirates și portul de agrement Dubai sunt la 5 km. First Central este situat în apropiere de Emirates Golf Club.

€/pers mic dejun

Facilităţi camere Hotelul First Central are în componenţa sa: classic studio, classic one-bedroom suite, privilege studio, privilege one-bedroom suite. Atât studiourile, cât şi suitele sunt decorate în stil exotic, tipic arăbesc şi sunt dotate cu: televizor LCD, internet prin cablu/wireless la cerere, chicinete complet utilate cu frigider, fier şi masă de călcat, ceai, cafea. Băile dispun de cadă şi articole specifice. Unele studiouri au şi balcon.

Facilităţi hotel

Dispunând de o piscină pe acoperiş, cu vedere panoramică, First Central oferă spaţii de cazare dotate cu chicinetă. Hotelul dispune de: recepţie nonstop, sală de gimnastică şi saune separate pentru bărbaţi şi femei, restaurant pe acoperis, room service, săli de conferinţe, cameră de baga­ je, închirieri auto, serviciu de transfer gratuit, schimb valutar, facilităţi VIP în cameră, internet prin cablu, cu taxă. Hotelul pune la dispoziție o parcare privată gratuită.

Data plecare 21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03, 17.03

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

588

538

23.12

791

741

27.12, 28.12

1077

1027

29.12

1015

965

24.02

680

630

*Tarifele sunt exprimate in euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 198 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 335 euro + taxe, fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

24


Highlights

GRAND BELLEVUE www.bellevue-hotels.com

Dubai

Se află în zona nouă a oraşului – Tecom Poziţia hotelului oferă acces rapid către aeroporturi, malluri şi cele mai importante atracţii turistice

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

553 Descriere hotel

Facilităţi hotel

Grand Bellevue se bucură de o amplasare stra­ tegică, la doar câteva minute de marile aero­ porturi, mall-uri şi zone rezidenţiale din Dubai. De exemplu, aeroporturile Dubai International şi Al Maktoum se află la mai puţin 15 minute de mers cu maşina, iar Mall of Emirates, Ibn Battuta Mall, precum şi centrul oraşului sunt situate la o distanţă de 10 minute.

Grand Bellevue dispune de aer condiţionat, Wi Fi gratuit, personal multilingv, lift, seif, parcare privată gratuită, restaurant, minibar, mic dejun în cameră, room service, închirieri auto, check-in / check-out express, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, facilităţi VIP în cameră, cameră pentru nefumători, facili­ tăţi pentru persoanele cu mobilitate redusă, birou, teren de golf (în apropiere), sală de fitness, cadă cu hidromasaj, saună, chicinetă utilată cu maşină de spălat şi cuptor cu microunde, piscină în aer liber, terasă, balcon

€/pers mic dejun

nexi­une la internet, terasă cu vedere minunată a oraşului. Acestea au un design deosebit, sunt decorate elegant şi dispun de o zonă confortabilă pentru relaxare sau pentru desfăşurarea unor întâlniri private. Sunt incluse servicii gratuite de servire a micului dejun în cameră.

Facilităţi camere Zonă de luat masa, zonă de relaxare, baie, bucătărie complet utilată, TV cu ecran plat, co­ Data de plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

603

553

23.12

683

633

27.12, 28.12, 29.12

723

673

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 197 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 252 euro + taxe, fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

25


ARMADA BLUE BAY Dubai

Highlights www.armadabluebayhotel.com

Situat în zona Jumeirah Lakes Towers în apropiere de Dubai Marina Mall Jumeirah Beach se află la o distanță de doar 5 minute de mers cu mașina

EMIRATELE ARABE UNITE

Turiștii se pot relaxa la centrul SPA sau piscina exterioară Wi-Fi gratuit în zonele publice

Tarif de la

553

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Hotelul Armada BlueBay este amplasat într-unul dintre cele mai spectaculoase turnuri Armada, în zona Jumeirah Lakes Towers. Situat în apropiere de Sheikh Zayed Road, hotelul se află la distanță scurtă de Dubai Marina, Jumeirah Beach şi Palm Jumeirah. Aeroportul internațional din Dubai se află la o distanță de 39 km de hotel. Centrul orașul poate fi accesat în 15 minute de mers cu mașina, iar Jumeirah Beach în doar 5 minute. Mall of The Emirates este localizat doar la 10 minute de mers cu mașina.

Facilităţi hotel Hotelul a fost proiectat astfel încât să satisfacă nevoiele tuturor categoriilor de turiști: cupluri, familii și oameni de afaceri. Printre dotările hotelului turiștii pot accesa: piscină exterioară, centru fitness, centru SPA, parcare gratuită, loc de depozitare al bagajelor. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în zonele publice.

Facilităţi camere Hotelul dispune de un număr de 78 camere spațioase distribuite în 50 camere duble, 14 junior suite și 6 senior suite, toate oferind o vedere amplă asupra orașului. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, cafetieră, baie complet utilată.

26

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

646

596

02.12

616

565

09.12, 16.12

603

553

23.12

650

599

27.12

1014

964

28.12

1020

970

29.12

1027

977

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11. 25.11, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 202 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 240 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil


LOTUS HOTEL APARTMENT & SPA

Highlights Situat în Marina Bay, bun atât pentru familii cât şi pentru business

www.lotus-hospitality.com

Dubai

Aproape de centrele shopping

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

753

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Facilităţi camere

Modernul Lotus Hotel Apartments & Spa situat în Dubai Marina este în inima Noului Dubai. Cu vedere către Marina, hotelul oferă acces ușor către centrele comerciale importante: cum ar fi Jumeirah Beach Residence, Marina Mall și de asemenea, în imediata apropiere a Zonei Libere Jebel Ali, Dubai Investment Park, Dubai Media City , Jumeirah.

Hotelul dispune de studiouri, apartamente de lux de 1 şi 2 dormitoare, cafenea Bite Rite deschisă 24 de ore, sală de ședințe, dotată cu tehnologie de ultima oră. Oaspeții de la Lotus Hotel Apartments se pot bucura de facilităţile Clubului de Sănătate și piscină în aer liber. Un restaurant și un bar cu mâncare light este situat în apropiere de piscină.

Fiecare apartament este complet echipat şi dispune de chicinetă utilată cu cuptor cu micro­unde, frigider cu congelator, toaster, cafe­ tieră/ceainic, mașină de spălat vase, maşi­ nă de spălat automată și toate ustensilele de bucătărie necesare; TV LCD interactiv de 34 inch, DVD player, sistem de muzică și conexiune la internet de mare viteză. Fiecare dormitor al apartamentului este dotat cu un fier de călcat şi masă de călcat în interiorul dressingului, și un uscător de păr în baie.

Data de plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

803

753

23.12

883

833

27.12, 28.12, 29.12

997

946

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 238 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

27


TIME OAK HOTEL & SUITES

www.timehotels.ae

Highlights Centru wellnes cu servicii de masaj Peste 5 săli de conferinţă şi petreceri

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Poziţionat în apropiere de Mall of Emirates şi IBN Battuta Mall

Tarif de la

625

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Facilităţi camere

Time Oak Hotel & Suites 4* te invită să desco­ peri o înfăţişare a eleganţei. Dispune de facili­tăti şi servicii de lux, camere cu un design contem­ poran, în culori vii, şi de oportunităţi variate de petrecere a timpului liber: sală de fitness, spa şi centru de wellness, piscine, golf, plajă, sesiuni de shopping (datorită apropierii de Mall of the Emirates şi de Ibn Batutta Mall). Time Oak Hotel & Suites este situat în zona TECOM, lângă Media City, Knowledge Village, Internet City şi la 10 minute distanţă de Mall of the Emirates. Aeroporturile Internaţionale Dubai şi Al Maktoum sunt situate la 30 de minute distanţă de hotel.

Hotelul dispune de personal multilingv, seif, lift, Wi Fi gratuit, room service, parcare privată gratuită, camere de familie, închirieri auto, check-in/check-out express, recepţie 24/24, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, babysitting, serviciu de concierge, spă­ lă­torie, curăţătorie chimică, centru de afaceri, 5 săli de conferinţă şi petreceri, magazin de cadouri şi suveniruri, salon de înfrumuseţare, restaurante, mic dejun în cameră, sală de fitness, spa şi centru de wellness cu masaj, hammam, baie de aburi, jacuzzi, piscine pentru adulţi şi copii, grădină, terasă, zonă de grătar, închiriere limuzină.

Time Oak oferă 204 suite de lux şi apartamente cu una, două sau trei camere, de la 81 m2 la 160 m2. Unităţile de cazare sunt decorate elegant şi dispun de televizor LCD cu peste 50 de canale prin satelit şi cablu, zonă de relaxare, minibar, servicii de spălătorie şi curăţătorie, seif, radio, serviciu de trezire/ceas deşteptător, uscător de păr, conexiune gratuită la internet de mare viteză, ferestre expansive cu vederi la oraş. Camere şi apartamente de nefumători sunt disponibile la cerere.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 10.02, 17.02, 10.03, 17.03

650

650

23.12

841

791

27.12, 28.12

975

925

29.12

951

900

27.01

775

725

24.02

800

750

03.02, 03.03

675

625

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-4,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 200 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 5-12,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 269 euro + taxe, fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Time Oak obligatorie, inclusă

28


WYNDHAM DUBAI MARINA

Highlights

www.wyndhamdubaimarina.com

Situat în zona Dubai Marina aproape de plajă

Dubai

Camere cu vedere la mare sau la Dubai Marina

EMIRATELE ARABE UNITE

Conexiune internet Wi-Fi gratuită

Tarif de la

695

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Hotelul Wyndham Dubai Marina este situat la o scurtă plimbare de stația de metrou Jumeirah Lakes Towers, de plajă, de cea mai faimoasă zonă de promenadă The Walk Jumeirah Beach Road și de Dubai Marina Yacht Club. Turiștii pot ajunge pe Palm Jumeirah în doar 20 minute, iar ambele aeroporturi din Dubai, atât cel internațional, cât și Al Maktoum, se află la 30 minute de hotel.

Facilităţi hotel Oaspeții se pot energiza la centrul fitness, relaxa în centrul SPA sau pot admira orașul de la piscina exterioară de pe acoperișul hotelului. Totodată, hotelul pune la dispoziția turiștilor o sală de conferințe dotată cu echipamente hightech. Data plecare

Facilităţi camere Camerele standard și suitele sunt amplasate astfel încât oaspeții hotelului să se poată relaxa admirând zona Dubai Marina sau golful Arabic. Camerele sunt dotate cu: LED TV, birou de lucru, minibar, seif, masă și fier de călcat, cafetieră, conexiune Wi-Fi gratuită, baie complet utilată. O parte din camere sunt interconectate.

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12

745

695

06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03.

797

746

27.12, 28.12

1095

1045

29.12

1009

960

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 201 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 402 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Wyndham Dubai Marina 4* 110 euro/adult, 56 euro/copil

29


AURIS PLAZA AL BARSHA

www.auris-hotels.com

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Highlights Este situat în inima cartierului Al Barsha, la doar 5 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates. Acces wi-fi gratuit în camere şi în zonele publice. Turiştii se pot bucura de priveliştea asupra întregului oraş oferită de piscina de pe acoperişul hotelului.

Tarif de la

656 Descrierea hotelului Având un decor modern şi cele mai noi facilităţi, Auris Plaza Hotel Al Barsha oferă doar servicii de cea mai înaltă calitate pentru a concura cu membrii industriei hoteliere actuale. Auris Plaza Hotel Al Barsha este situat în inima cartierului Al Barsha, la doar 5 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates. Se află la jumătatea distanței dintre Marsa Dubai și Dubai Downtown și la 10 minute cu mașina de Madinat Jumeirah, “Ibn Batuta Mall”, Marina Mall, Dubai Mall, Clubul de Golf Emirates. Hotelul Auris Plaza se află la 8 km de Insulele Palmier. Hotelul dispune de un centru de fitness complet dotat. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toate camerele şi în zonele publice. Recepţia cu pro­

€/pers

mic dejun

gram non-stop oferă informaţii turistice şi un depozit de bagaje. Hotelul oferă parcare cu valet gratuită. Restaurantul Didon asigură o gamă largă de preparate internaţionale şi arabe, cu opţiuni à la carte şi tip bufet. Oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop. Lounge-ul Hookah oferă narghilele cu diverse arome.

Facilităţi camere Hotelul dispune de o bază de cazare de 337 came­re luxoase şi suite decorate într-un concept digi­ tal. Tipuri de camere: Classic (36-41 mp), De­luxe (42-46 mp), Executive (46-49 mp), Auris Suite (76-86 mp), Grand Suite (110 mp), Execu­ tive Suite (91 mp), Executive Grand Suites (110 mp). Data plecare 21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03, 17.03

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

716

656

23.12

833

773

27.12, 28.12, 29.12

1022

962

27.01

962

902

03.02

766

705

24.02

863

803

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-4,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 262 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 2-4,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 341 euro + taxe, fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

30


HYATT REGENCY Dubai

Highlights www.hyatt.com

Localizat în inima oraşului vechi - Deira Foarte aproape de Piaţa de Mirodenii şi Piaţa de Aur

EMIRATELE ARABE UNITE

Recomandat familiilor cu copii

Tarif de la

669

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Hotelul Hyatt Regency se află în inima oraşului vechi, foarte aproape de clădirile istorice dar şi de piaţa de Mirodenii şi Piaţa de Aur. Aflat în zona de Corniche, hotelul are o panoramă foarte frumoasă. Este un hotel recomandat familiilor cu copii, de aceea există camere interconectate, meniuri special create pentru cei mici, baby sitting contra cost, lecţii de înot. În apropierea hotelului se găsesc supermarketuri, farmacii şi bănci. Un punct de interes al acestui hotel este restaurantul rotativ Al Dawar dar şi barul Hibiki ce organizează programe de karaoke.

Facilităţi hotel Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi un centru spa, ce oferă tratamente corporale, centru fitness, teren de tenis în apropierea hotelului, restaurante cu specific internaţional, dar şi japonez sau indian, cluburi, club de karaoke, pis­ cină exterioară, centru de conferinţe, ball­ room-uri.

Facilităţi camere Camerele sunt dotate cu: ferestre rabatabile, seif, uscător de păr, minibar, TV, wi-fi gratuit, aer condiţionat. Toate camerele luxoase au mobilier elegant şi oferă frumoasă panoramă.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 20.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03, 17.03

729

669

23.12

917

857

27.12, 28.12

1216

1156

29.12

1307

1247

27.01

945

885

24.02

999

939

*Tarifele sunt exprimate în euro * * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 373 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Hyatt Regency obligatorie, inclusă

31


Highlights

MILLENIUM PLAZA www.millenniumhotels.ae

Dubai

Staţia de metrou Emirates Tower este la mai puţin de 2 minute de mers pe jos Centru SPA, piscină în aer liber şi sală de fitness

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

696

€/pers mic dejun

Descrierea hotelului

Staţia de metrou Emirates Tower este la mai puţin de 2 minute de mers pe jos şi oferă legături către Aeroportul Internaţional Dubai. Dubai Mall este la doar 5 minute de mers cu maşina de Hotelul Millennium Plaza. Un serviciu de transfer este disponibil la cerere. Personalul Hotelului Millennium Plaza se poate ocupa de închirierea de maşini. Room service, serviciu de spălătorie şi curăţătorie sunt, de asemenea, disponibile.

Facilităţi camere

Centrul spa oferă tratamente de masaj, o piscină în aer liber şi o sală de gimnastică. Camerele cu aer condiţionat de la Millennium Plaza au o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat şi minibar. Unele au vedere la Dubai. Toate includ o baie spaţioasă, cu duş separat şi cadă. Camerele sunt decorate în tonuri de bej, au covoare moi şi ferestre mari.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

756

696

04.11

867

808

18.11

905

845

23.12

835

775

27.12, 28.12, 29.12

1061

1001

24.02

980

920

03.03, 10.03, 17.03

1017

956

21.10, 28.10, 11.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 10.02, 17.02,

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 210 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-9,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 274 euro + taxe *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

32


MOVENPICK BUR DUBAI

www.moevenpick-hotels.com

Highlights Acces facil la toate zonele de interes din Dubai Shuttle bus către Dubai Mall și Kate Beach

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Wi-fi gratuit în cameră Turiștii au acces gratuit la sala de fitness și saună

Tarif de la

806

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai 5* este situat în apropierea zonelor comerciale cheie ale orașului, a celor mai mari mall-uri și a principalelor atracții turistice. Majoritatea punctelor de interes (Dubai Mall, Burj Khalifa, Dubai International Airport) se află la o distanță de 10 minute de hotel.

Facilităţi hotel Cele 7 restaurante ale hotelului oferă oaspeților o experiență culinară inedită din bucătăriile libaneze, nord-indiene sau internaționale. Hote­ lul este o alegere ideală atât pentru o conferințe cât și pentru organizarea de evenimente. Turiștii pot admira Burj Khalifa în timp ce se relaxează la piscina exterioară situată pe acoperișul hote­ lului. Toți oaspeții hotelului au acces gratuit la sala de fitness și saună.

Facilităţi camere Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 255 camere și 57 apartamente spațioase distribuite în cele două clădiri ale complexului. Turiştii beneficiază de acces gratuit la internet wi-fi, indiferent de tipul de cameră ales. Camerele au în dotare minibar, TV satelit și cafetieră, iar apartamentele sunt dotate cu chicinetă complet utilată.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

866

806

23.12

1021

961

27.12, 28.12, 29.12

1471

1410

27.01

1239

1179

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 207 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 300 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion obligatorie Movenpick Bur Dubai, inclusă

33


Highlights

PARK REGIS KRIS KIN www.parkregiskriskin.ae

Dubai

În centrul zonei Bur Dubai, foarte aproape de Burjuman Shopping Center Zonă de lounge de la etajul 19

EMIRATELE ARABE UNITE

Wine bar

Tarif de la

760 Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Hotelul Park Regis Kris Kin se află în inima zonei Bur Dubai, foarte aproape de Burjuman Shopping Center.

Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi mai multe zone de lounge, dar şi baruri (printre care unul specializat în servirea vinurilor) şi restaurante. De asemenea hotelul dispune de o piscină pe acoperiş, sală de sport, centru business, saună, salon de înfrumuseţare, jacu­ zzi, facilităţi pentru practicarea tennisului şi squash-ului.

€/pers mic dejun

Facilităţi camere Hotelul Park Regis dispune de 386 camere, dotate cu minibar, TV prin satelit cu 100 de canale, internet wifi gratuit, minibar, seif, aer condiţionat, facilităţi de preparare a ceaiului şi cafelei, sistem de control al luminilor şi baie cu duş şi cadă. Camere superior poziţionate între etajele 2 şi 10 şi sunt foarte spaţioase, cu o dimensiune de 38 m². Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11. 25.11, 02.12, 09.12, 16.12

820

760

23.10

900

840

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 207 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 293 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție

34


NASSIMA ROYAL

Highlights Acces gratuit la internet

www.nassimaroyalhotel.com

Centru SPA

Dubai

Kids’ Club

EMIRATELE ARABE UNITE

Hotelul deține Certificat de Excelență

Tarif de la

717 Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Nassima Royal Dubai este premiat de TripAdvisor cu Cetificat de Excelență pentru anul 2015. Localizat pe Sheikh Zayed Road, hotelul este situat în apropiere de multe centre comerciale și business. Stația de metrou World Trade Center se află la o distanță de 100m de hotel. Datorită poziției sale excelente, turiștii au acces facil atât la Jumeirah Beach cât și în desert.

Prin facilitățile pe care le oferă, hotelul se adre­ sează tuturor categoriilor de turiști. Clubul de fitness pune la dispoziția turiștilor aparatură modernă pentru exerciții fizice cât și saună și Jacuzzi pentru relaxare.

Facilităţi camere Cele 471 de camere și apartamente sunt decorate într-un stil modernist sofisticat cu inserții de marmură și culori vivante. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, internet wi-fi, TV LCD, ceas deșteptător cu iPod încorporat, minibar și cafetieră.

Copiii se pot juca, pot construi diferite obiecte sau se pot răsfăța cu cele mai faimoase picturi faciale la Kids’ Club. Hotelul dispune și de 5 piscine exterioare; salon de înfrumusețare atât pentru doamne cât și pentru domni; serviciu concierge. Centrul SPA ZEN reprezintă o oază de rela­xare pentru oaspeții hotelului. Personalul perso­ nalizat realizează o gamă variată de tratamente atât pentru îmbunătățirea sănătății cât și pentru îndepărtarea stresului.

Data plecare

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12,

€/pers

mic dejun

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

777

717

23.12

857

797

27.12, 28.12, 29.12

1348

1288

27.01

1167

1107

24.02

1264

1204

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 262 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

35


Highlights

PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS www.pullmanhotels.com

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Amplasat în zona Lake Towers, la o scurtă distanţă de portul Jebel Ali şi Media City Piscină exterioară pe acoperiş cu şezlonguri şi umbreluţe Se află la 30 de minute de mers cu maşina de aeroport

Tarif de la

699 Descrierea hotelului Situat central într-o zonă dinamică a oraşului Dubai, Pullman Jumeirah Lakes Towers este un hotel de 5 *, exclusivist şi modern, care îşi încântă oaspeţii cu restaurante eclectice, inclusiv un salon shisha în aer liber, un brunch cu muzică jazz şi un restaurant tradiţional italian, dar şi cu nenumărate oportunităţi de relaxare: sala de fitness, centru de spa şi wellness – situate la etajul 34 şi cu vederi uimitoare ale oraşului Dubai, piscină pe acoperiş.

Facilităţi hotel Hotelul dispune de personal multilingv, lift, seif, camere pentru nefumători, zona pentru fumători, facilităţi pentru persoanele cu mobilitate redusă, Wi Fi gratuit, restaurante, baruri, room service, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie 24/24, check-in/check-out privat/ express, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, cameră cu TV, babysitting, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de menaj zilnic, centru de afaceri, 11 săli de conferinţă şi petreceri, parcare privată gratuită, sala de fitness, spa şi centru de wellness, piscină în aer liber.

Facilităţi camere Camerele de hotel dispun de conexiune gratuită la internet de mare viteză, televizor, birou de

36

lucru, paturi confortabile, seif, minibar, sistem de control al temperaturii, facilităţi pentru ceai/ cafea, baie modernă cu o cabină de duş, cadă, uscător de păr, telefon, vederi la lac sau Dubai Marina. Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10

906

846

28.10, 03.02

833

773

04.11, 11.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03, 17.03

759

699

18.11

857

797

23.12

914

854

27.12, 28,12

1253

1193

29.12

1215

1155

20.01

796

736

27.01

1020

960

24.02

945

886

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 261 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 317 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Pullman Jumeirah Lake Towers obligatorie, inclusă

€/pers

mic dejun


Highlights

BONNINGTON JUMEIRAH LAKE TOWERS

Se află la doar 5 minute de stația de metrou Jumeirah Lake Towers www.bonningtontower.com

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Piscina la etajul al 11-lea al hotelului Shuttle bus gratuit către mall și plajă

Tarif de la

760

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Facilităţi pentru copii

Hotelul Bonnington se află în inima districtului Lake Towers, în apropiere de Dubai Marina, o zonă foarte animată cu loc de promenadă, buticuri şi cafenele. Hotelul se află la doar 25 de minute de mers cu mașina de aeroportul internațional; aproape de zonele comerciale: Media și Internet City, zona liberă Jebel Ali. Capitala Emiratelor, Abu Dhabi, se află la doar 40 de minute de mers cu mașina. Bonnington pune la dispoziția oaspeților săi un shuttle gratuit către plajă și mall-uri, pentru care este necesar să faci o pre-rezervare.

Hotelul dispune de un “infinity pool” la etajul 11 al hotelului, unde se găsește și un bar. Printre altele, hotelul dispune de o sală de sport, saună, jacuzzi și salon de înfrumusețare. Hotelul dispune de mai multe restaurante, baruri și lounge-uri.

Camerele sunt foarte spațioase și dispun de minibar alimentate zilnic cu apă, seif, paturi duble sau twin cu lenjerie din bumbac 100%, băi cu duş și cadă, uscător de păr, halate de baie și papuci. Acces wi-fi și TV prin satelit.

Data plecare 21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 03.03, 10.03, 17.03

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

820

760

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 373 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție

37


DUBAI & UAE Beach Hotels

În paginile ce urmează este rândul hotelurilor de la plajă, să se dezvăluie. În zona de plajă a Dubaiului se află hotelurile de 5* exclusiviste cu servicii de lux; la fel şi în zona The Palm, celebra insulă artificială în formă de palmier. Dar zona de plajă include şi hotelurile din restul Emiratelor, cu plaje private, piscine exterioare și facilități pentru copii. Aşadar pentru cei ce preferă mai degrabă relaxarea la plajă, tumultului marelui oraş, există şi variantele “budget” ca o alternativă a zonei Jumeirah.

38


HAWTHORN SUITES BY WINDHAM www.hawthorn.com

Highlights Situat central, în Jumeirah Beach Residence Beneficiază de Wi Fi gratuit

Dubai - Jumeirah Beach

Apartamentele dotate cu bucătărie şi zonă de luat masa

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

813

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Hawthorn este un hotel de 4* din Dubai, care beneficiază, ca mai toate hotelurile de lux din Emiratele Arabe Unite, de servicii de înaltă cali­ tate. Camerele hotelului sunt spaţioase şi con­ fortabile, dotate cu facilităţi moderne, şi oferă o vedere spectaculoase la Golful Arabiei. Hotelul Hawthorn este situat central, în Jumeirah Beach Residence, la doar 5 minute de insula Palm Jumeirah, la mică distanţă de Dubai Marina Mall, restaurante şi buticuri de modă.

Facilităţi hotel Hotelul Hawthorn beneficiază de Wi Fi gratuit, personal multilingv, restaurante, parcare privată gratuită, seif, lift, facilităţi pentru persoanele cu mobilitate redusă, room service, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, menaj zilnic, săli de conferinţă şi petreceri, piscină în aer liber, terasă, sală de fitness, spa şi centru de wellness, masaj, doctor la cerere, magazin de cadouri şi suveniruri, serviciu de majordom, serviciu de trezire.

Facilităţi camere Apartamentele hotelului Hawthorn sunt dotate cu bucătărie şi zonă de luat masa, birou, fier de călcat, masă de călcat, uscător de păr, TV cu plasmă şi acces gratuit la internet.

Data plecare 21.10, 28.10, 04.11, 09.12, 16.12, 11.11, 18.11, 25.11, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

Tarif standard/ persoana in DBL

Tarif Early Booking 31.08

873

813

23.12

950

830

27.12, 28.12

1380

1320

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 240 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil

39


ACACIA BY BIN MAJID HOTELS & RESORT Dubai - Ras al Khaimah

www.acacia.binmajid.com

Highlights Aproape de zona de business a emiratului Centru spa și sală de gimnastică

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

422

€/pers mic dejun

Descrierea hotelului Hotelul Acacia este situat în districtul business din Ras al Khaimah, deținând centrul spa O-Zone care oferă o gamă variată de tratamente faciale și corporale, cadă spa și salon de masaj, sală de gimnastică echipată cu cele mai noi aparate cardiovasculare și aparate de forță. Hotelul are la dispoziția oaspeților săi un restaurant, o cafenea, spălătorie, depozit de bagaje, internet, accesul la centrul spa care include o sală de gimnastică Oxygen și piscină în aer liber.

Facilităţi hotel Hotelul Acacia este situat în apropierea zonei libere Ras Al Khaimah, la o distanță de 40 de minute cu mașina de Dubai și la câteva minute de coastă. În apropiere se află și Munții Musandam care oferă posibilitatea organizării drumețiilor.

Facilităţi camere Camerele hotelului au mobilier modern cu zonă de relaxare, birou, aer condiționat, televizor, telefon, frigider, baie proprie cu uscător de păr.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10,

755

705

04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 03.03, 10.03, 17.03

615

565

02.12

593

543

09.12, 16.12

575

525

23.12

687

637

27.12, 28.12, 29.12

754

704

06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02

478

422

24.02

517

467

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; * Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 253 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție| *Cina festivă de Revelion Acacia obligatorie, inclusă

40


Highlights

BEACH HOTEL BY BIN MAJID HOTELS & RESORT

Situat pe plajă, în staţiunea Ras-Al-Khaimah www.binmajid.com

Dubai-Ras al Khaimah EMIRATELE ARABE UNITE

Numeroase facilităţi de rela­xare şi distracţie în aer liber

Tarif de la

447 mic dejun €/pers

Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Experimentaţi adevărata esenţă a şarmului şi ospitalităţii arăbeşti la resortul Bin Majid. De la locaţia sa excelentă, facilităţi moderne şi stilate, la serviciile de lux şi personalul prietenos, toate acestea oferă celor care îi trec pragul o vacanţă excelentă. Bin Majid este localizat la 3 km distanţă de clubul de golf Al Hamra şi 19 km de aeroportul din Ras Al Khaimah.

Hotelul oferă o largă varietate de mâncăruri în numeroasele sale resta­urante, 3 piscine exterioare, terenuri de tenis şi volei, sporturi pe apă, club de noapte cu muzică live şi dansatori tradiţionali, precum şi o cafenea unde oaspeţii pot savura o narghilea aromată.

Facilităţi camere La Bin Majid, camerele dispun de aer condiţionat, mobilier modern, grup sanitar complet echipat, minbar şi Tv-satelit.

Data plecare

Tarif standard/ persoana in DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10

878

830

04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 03.03, 10.03, 17.03

695

645

02.12

582

532

23.12

642

592

27.12, 28.12

714

664

29.12

754

704

09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02

498

447

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 239 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Bin Majid obligatorie, inclusă

41


BEACH RESORT BY BIN MAJID HOTELS & RESORT www.binmajid.com

Dubai-Ras al Khaimah

Highlights Situat pe plajă în Ras Al Khaimah Sistem All Inclusive

EMIRATELE ARABE UNITE

Camere cu vedere la mare Turiștii pot practica o gamă largă de sporturi nautice Loc de joacă pentru copii

Tarif de la

690

€/pers

All Inclusive

Descrierea hotelului Acest resort de 4* este situat în Ras Al Khaimah, în sud-estul Peninsulei Arabice, de-a lungul golfului Arabic, pe plajă. Hotelul se află la o distanță de 90 de minute de mers cu mașina de Dubai.

Facilităţi hotel Hotelul dispune de 800 m de plajă privată. Turiștii pot practica o multitudine de sporturi de apă: plimbări cu jet-ski, windsurfing, caiaccanoe, plimbări cu banana boat, plimbări cu șalupa rapidă, plimbări cu barca cu pedale. Copiii se pot distra în zona amenajată special pentru ei cu tobogane și balansoare. Gama de activități de agrement continuă cu tenis, volei, hammam turcesc, jacuzzi, saună, centru SPA, salon de înfrumusețare. Turiștii pot savura o varietate de preparate cu diverse influențe în sistemul de bufet la restaurantul Oasis, perfect pentru o masă ușoară sau o cină relaxantă, în timp ce se bucură de minunata priveliște asupra mării.

Facilităţi camere Cele 173 camere, elegant decorate, oferă intimi­ tate și liniște creând un mediul relaxant pentru oaspeți. Toate camerele au vedere către mare. Printre dotările din camere se regăsesc: aer condiționat, minibar, seif, baie complet utilată.

42

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10

783

733

04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

740

690

23.12

869

819

27.12, 28.12

965

915

29.12

993

944

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; * Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 355 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Bin Majid obligatorie, inclusă


MANGROVE BY BIN MAJID HOTELS& RESORTS www.mangrove.binmajid.com

Dubai - Ras al Khaimah

Highlights În apropierea unor situri arhelogice din Emiratul Ras al Khaimah Restaurant cu specific internațional

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

505

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului

Oferind vedere la estuarul Ras al Khaimah, Hotelul Mangrove are camere și suite decorate elegant. Acesta oferă o piscină și un restaurant cu vedere panoramică la estuar. Oaspeții se pot bucura de restaurante deschise pe tot parcursul zilei. Hotelul este situat în Ras al Khaimah, la o distanță de 5 minute de oraș și la 10 minute de mers cu mașina de aeroportul local.

Data plecare

Facilităţi hotel

Hotelul are la dispoziția oaspeților săi piscină, restaurant, centru de wellness, bar.

Facilităţi camere

Camerele hotelului sunt mobilate elegant, au baie privată și dispun de aer condiționat, televizor cu ecran plat și canale prin satelit, seif, telefon.

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 03.03, 10.03, 17.03

595

545

02.12

573

523

09.12, 16.12, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02

555

505

23.12

773

723

27.12, 28.12

863

813

29.12

925

875

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 240 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Mangrove obligatorie, inclusă

43


RAMADA PLAZA JUMEIRAH BEACH www.ramadaplazajbr.com

Highlights Situat în linia a doua de la plajă, foarte aproape de mare

Dubai - Jumeirah Beach

Restaurant cu vedere către Dubai Marina

EMIRATELE ARABE UNITE

Camere spațioase dotate cu wi-fi

Tarif de la

1150

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach se află situat la malul mării, pe celebra Jumeirah Beach Residence (JBR). Acesta se găsește la 2 km de Internet & Media City, Palm Jumeirah și terenul de golf Emirates. La numai 20 de km de hotel vei găsi Dubai World Trade Center și multe săli de expoziții, iar la doar 45 kilometri distanță se află Aeroportul International Dubai.

Facilităţi hotel Hotelul dispune de sală de sport, piscină în aer liber, terasă pe acoperiș, sală de fitness, saună, spații special amenajate pentru fumători, internet, sală de conferință, cafenea, room – service și Wi-Fi Internet. Fogueira Restaurant & Lounge servește o selecție de mâncăruri, cu vedere superbă la Palm Jumeirah și Dubai Marina. Restaurantul și Barul premiat Speakeasy oferă gustări și o gamă variată de băuturi.

Facilităţi camere Unitățile de cazare de lux ale hotelului au fereastră mare din podea până in tavan. Came­ rele au vedere la mare, la lac sau la oraș. Acestea dispun de aer condiționat, șemineu, minibar, internet wireless, birou, seif, telefon, halat de baie, baie cu cadă, posibilitatea de preparare a cafelei și ceaiului.

44

Data plecare

Tarif standard/persoană în DBL

04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 06.01, 13.01, 20.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

1545

02.12

1207

09.12

1150

23.12

1961

27.12, 28.12

2137

29.12

2098

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 307 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion opțională la hotelul Pullman Jumeirah Lake Towers 5* 150 euro/adult, 75 euro/copil


HABTOOR GRAND BEACH RESORT & SPA AUTOGRAPH COLLECTION Dubai - Jumeirah Beach

Highlights Situat pe faimoasa plajă Jumeirah şi lângă Dubai Marina

www.habtoorhotels.com

Toate camerele sunt spaţioase şi oferă vedere fie spre mare, fie spre grădinile interioare.

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

1040 Descrierea hotelului

Facilităţi camere

Situat pe faimoasa plajă Jumeirah şi lângă Dubai Marina, Habtoor Grand Beach Resort & Spa reprezintă una dintre cele mai încântătoare locaţii din Dubai.

Camerele şi apartamentele sunt dotate cu zone de lounge confortabile şi băi superbe, creând un sentiment de lux de bun gust şi stil cald arab.

Facilităţi hotel Cu un număr de 446 de camere şi apartamente, Habtoor Grand oferă unele dintre cele mai bune oferte de cazare de 5* din Dubai într-un decor de neegalat. Toate camerele sunt spaţioase şi oferă vedere fie spre mare, fie spre grădinile extraordinar de frumos amenajate.

€/pers

mic dejun

Toate camerele au televizor cu ecran plat, DVD player şi o gamă largă de canale prin satelit, aer condiţionat controlat individual, baie privată, telefon direct internaţional, acces la internet de mare viteză, în camere aveţi seif şi mini-uscător de păr, serviciu de spălătorie, 24 de ore Room Service, Pool Bar.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11,

1361

1301

11.11

1259

1199

18.11, 25.11

1182

1122

02.12

1136

1076

09.12, 16.12

1101

1040

23.12

1651

1591

27.12

2044

1984

28.12, 29.12

2656

2596

*Tarifele sunt exprimate in euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulți, achită de la 354 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Habtoor Grand obligatorie, inclusă

45


MOVENPICK JUMEIRAH BEACH

Highlights Camere cu balcon având vedere panoramică spre oraş.

www.moevenpick-hotels.com

Dubai - Jumeirah Beach

Situat aproape de Mall-ul “The Beach”

EMIRATELE ARABE UNITE

Amplasat foarte aproape de plajă

Tarif de la

1193

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului

Facilităţi hotel

Facilităţi camere

Hotelul Movenpick Jumeirah Beach se află în inima celei mai noi zone dinamice din Dubai – Jumeirah Beach Residence. Aflat la doar câţiva paşi de mall-ul The Beach, oaspeţii au acces la o vastă “colecţie” de magazine şi restaurante. Aeroportul Internaţional Dubai se află la doar 30 minute de mers cu automobilul.

La Movenpick Hotel Jumeirah Beach există 4 restaurante care servesc un meniu variat de preparate internaţionale. Barul hotelului vă oferă băuturi internaţionale şi cocktailuri delicioase. Relaxaţi-vă la piscina hotelului, la centrul Spa sau sala de fitness bine dotată.

Toate camerele hotelului dispun de balcon, conexiune la internet de mare viteză, grup sanitar propriu echipat corespunzător.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

04.11, 11.11, 18.11, 25.11

1404

02.12

1278

09.12, 16.12

1193

23.12

1572

27.12

2133

29.12

2095

06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

1417

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 220 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 576 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Movenpick Jumeirah Beach obligatorie, inclusă

46


SHERATON JUMEIRAH BEACH www.sheratonjumeirahbeach.com

Dubai - Jumeirah Beach

Highlights Situat pe nisipurile albe ale Jumeirah Beach şi la câţiva paşi de Dubai Marina Un tărâm de poveste pentru copii

EMIRATELE ARABE UNITE

Grădini luxuriante umbrite de palmieri

Tarif de la

1302

€/pers mic dejun

Descrierea hotelului

Sheraton Jumeirah Beach Resort este alegerea perfectă. De aici oaspeții se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraș plin de viață are de oferit.

Facilităţi camere

Toate camerele de oaspeți dispun de seif digital, acces la internet de mare viteză (contra cost), televizor LCD interactiv, facilități de cafea și ceai. Unele camere oferă acces gratuit la Club Lounge, mic dejun gratuit, gustări și happy hour.

Facilităţi hotel

Sheraton Jumeirah Beach oferă acces la internet (contra cost), personal multilingv, parcare privată gratuită, o mare varietate de restaurante și baruri, mic dejun în cameră, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă, room service, închirieri auto, recepție deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curățătorie, serviciu de călcătorie, săli de conferință și petreceri, centru de afaceri, salon de înfrumusețare, magazin de cadouri și suveniruri, facilități VIP în cameră, grătar, piscină în aer liber, grădină, squash, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, saună, baie turcească / baie de aburi, zonă de plajă privată, teren de joacă pentru copii, programe de animație etc.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

1697

1612

25.10

1520

1435

02.12, 09.12, 16.12

1387

1302

23.12

2035

1950

27.12, 28.12

2668

2556

29.12

2159

2584

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 225 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Sheraton Jumeirah obligatorie, inclusă

47


RIXOS BAB AL BAHR

Highlights www.babalbahr.rixos.com

Dubai-Ras al Khaimah

Resort situat pe plajă privată, cu nisip fin Funcţionează în sistem All Inclusive

EMIRATELE ARABE UNITE

Centru SPA cu numeroase facilităţi de relaxare

Tarif de la

1081

€/pers

All Inclusive

Descrierea hotelului Resortul All Inclusive Rixos Bab Al Bahr oferă servicii de lux, unde oaspeţii se bucură de un sejur confortabil în camerele luxoase, mâncare şi băuturi pentru toate gusturile, acces la centrul Spa şi o mulţime de jocuri şi activităţi interesante. Resortul se află la distanţa de 25 km faţă de centrul oraşului Ras Al Khaimah, 80 km de oraşul Dubai şi 70 km de aeroportul internaţional din Dubai.

Facilităţi camere Camerele hotelului sunt dotate cu LCD-Tv, minibar, grup sanitar propriu complet acce­ sorizat, ceainic. Unele camere dispun de balcon ce oferă vedere panoramică asupra mării.

Facilităţi hotel Hotelul Rixos Bab Al Bahr oferă un restaurant tip bufet, 6 restaurante a la carte, 6 baruri şi un club de noapte. De asemenea, oaspeţii pot profita de piscina exterioară a hotelului sau se pot bucura de plaja privată a acestuia. Iubitorii de mişcare pot profita de centrul de fitness bine dotat, iar cei care vor să se răsfeţe sunt aşteptaţi la Spa.

48

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03

1184

1124

02.12

1153

1093

09.12

1141

1081

16.12

1213

1153

23.12

1571

1511

27.12, 28.12, 29.12

1839

1779

17.03

1302

1242

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 224 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 587 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Rixos Bab al Bahr obligatorie, inclusă


ATLANTIS THE PALM

Highlights O adevărată incursiune în lumea subacvatică

www.atlantisthepalm.com

Camere şi suite luxoase şi opulente

Dubai - The Palm

19 restaurante şi baruri pe toate gusturile, având cei mai buni chefi din lume

EMIRATELE ARABE UNITE

Facilităţi speciale pentru copii şi adolescenţi Te poţi desfăta înotând alături de delfini Camere subacvatice impresionante

Tarif de la

1782 Descrierea hotelului

Facilităţile hotelului

Hotelul Atlantis The Plam Dubai este situat în inima frumoasei insule artificiale Palm Jumeirah pe o plajă privată de 800 m şi reprezintă unul dintre emblemele Dubaiul, alături de hotelul Burj al Arab. Acest resort impresionant oferă numeroase facilităţi pentru familii cu copii şi pentru cupluri deopotrivă, plaje albe strălucitoare, habitate marine unice, un parc acvatic impresionant, centre spa cu servicii de ultimă generaţie, o bucătărie de clasă mondială şi puzderie de buticuri cosmopolite. Încă din primul moment în care ai păşit aici, vei simţi că ai ajuns într-o altă lume, o lume a luxului, a desfătării şi a răsfăţului total. Imaginaţia ta va zburda în toate zările şi cu greu te vei putea dezmeticii.

Atlantis The Palm îşi aşteaptă oaspeţii cu o ofertă de nerefuzat, dispunând de 1539 de camere spaţioase, din care 166 suite ultra-luxoase, toate situate în partea centrală a acestuia, în Royal Towers. Vei descoperi aici că fiecare cameră a fost atent şi cu mult bun gust decorată cu accente arabe şi ornamente de inspiraţie oceanică.

Facilităţile camerelor Camerele se bucură de un design cu influenţe arabe şi au vedere fie la mare, fie la plajă. 90% dintre acestea fiind inter­conectate cu zonele de relaxare sau servire a mesei, făcând din acest hotel o destinaţie ideală pentru familiile cu copii, şi nu numai. Camerele Deluxe oferă oaspeţilor nume­ roase facilităţi, având vedere parţială către mare sau către Palm Jumeirah. Dacă eşti o persoană dependentă de lux şi vrei să ai parte de cele mai bune servicii în vacanţa ta, la Atlantis The Palm vei găsi şapte Super Suite amenajate într-o atmosferă extrem de luxoasă şi opulentă. Presidential Suite combină perfect luxul şi confortul, Underwater Suite oferă o privelişte ce-ţi taie respiraţia către Ambassador Lagoon; Grand Atlantis Suite te ispiteşte cu a sa spectaculoasă terasă însorită, iar faimoasa Royal Bridge Suite îţi va oferi un nivel al grandorii şi confortului unic.

Data plecare

€/pers

mic dejun

Tarif standard/ persoană în DBL

21.10

2628

28.10

2282

04.11

1929

11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12,

1855

23.12

2718

27.12

3496

28.12

3388

29.12

3280

13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

1782

10.02

2150

17.02

1834

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 411 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Atlantis the Palm obligatorie (Silver Package), inclusă

49


JUMEIRAH BEACH

Highlights Acces la Wild Wali Aqua Park

www.jumeirah.com

Restaurante şi baruri cu spe­ cific libanez, argentinian, ita­ li­an sau mexican

Dubai - Jumeirah Beach EMIRATELE ARABE UNITE

5 piscine fascinante situate în divese locaţii din hotel, inclusiv pe acoperiş

Tarif de la

2581

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Situat pe malul Golfului Persic, Jumeirah Beach Hotel este un resort impozant, cu 26 etaje proiectat sub forma unui val, pe superba plajă Jumeirah din Dubai. Hotelul se află la 15 km distanţă de centrul oraşului şi la 25 km de aeroportul din Dubai. Cu amplasarea sa excelentă, Jumeriah Beach oferă plaje curate şi o vedere splendidă către simbolul Dubaiului, hotelul Burj-Al-Arab.

Facilităţi hotel Acest hotel de lux de 5 stele din Dubai oferă plajă privată, 20 de posibilităţi pentru servit masa, 5 piscine, precum şi un perete de alpinism. Toate camerele au vedere la mare, iar intrarea la parcul acvatic Wadi, situat alături, este gratuită. Hotelul deţine sală de conferinţe şi sală de bal, centru fitness şi aerobic, centru Spa, tenis, squash, alpinism, centru de scufundări, sporturi nautice, 598 de camere şi apartamente şi 19 vile private pe plajă.

Facilităţi pentru copii Hotelul este pe primul loc în Dubai ca destinaţie pentru familii cu copii. Ies în evidenţă o serie de activităţi, de la jocuri de cameră la sporturi în aer liber. Copii pot învăţa aici jocuri noi la clubul pentru copii “Sinbad”, deschis zilnic de la 8:00 – 22:00.

50

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

21.10, 28.10

3732

04.11

3289

11.11, 18.11

3113

25.11

3037

02.12, 09.12, 16.12

2581

23.12

4040

27.12, 28.12, 29.12

5044

06.01

3392

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 336 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Jumeirah Beach obligatorie, inclusă


KEMPINSKY AJMAN HOTEL www.kempinski.com/Ajman-Hotel

Dubai-Ajman

Highlights Amplasat pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Emiratele Arabe Unite Dispune de Wi Fi gratuit

EMIRATELE ARABE UNITE

Teren de joacă pentru copii, miniclub

Tarif de la

1012 Descrierea hotelului

Facilităţi camere

Kempinski Ajman este un hotel de 5* pentru care luxul capătă un sens cu totul nou. Toate facilităţile şi serviciile sunt de cea mai bună calitate, pentru ca oaspeţii hotelului să aibă o şedere cât mai memorabilă. Hotelul Kempinski Ajman este amplasat în Golful Arab, pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Emiratele Arabe Unite. Hotelul este la doar 5 km distanţă de mall-ul din Ajman, la 25 km distanţă de Aeroportul Internaţional din Dubai şi la 35 km de Burj Khalifa.

Emanând un stil atemporal, toate camerele hotelului se mândresc cu un amestec perfect de eleganţă modernă şi un dram de antichitate arabă. Departe de tumultul citadin, oaspeţii sunt întâmpinaţi în camere şi suite cu o serie de facilităţi de lux şi servicii excepţionale, perfect completate de o privelişte la plaja privată cu nisip fin. Decorate pentru a evoca grandoarea arabă, cu un plus de notă personală Kempinski, fiecare apartament vine cu cele mai bune facilităţi moderne şi cu un sentiment ospitalier de neegalat. Design-ul interior este bazat pe o paletă de culori deschise şi mobilier elegant din lemn, specific Orientului Mijlociu.

Facilităţi hotel Kempinski Ajman dispune de Wi-Fi gratuit, personal multilingv, lift, seif, facilităţi pentru persoanele cu mobilitate redusă, parcare priva­ tă gratuită, restaurante, baruri, mic dejun în cameră, room service, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, baby­ sitting, spălătorie, curăţătorie, săli de conferinţă şi petreceri (inclusiv nunţi), centru de afaceri, magazin de cadouri şi suveniruri, salon de înfrumuseţare, suită nupţială, piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, sală de fitness, 2 spa-uri cu masaj, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă privată, teren de joacă pentru copii, miniclub.

Data plecare

€/pers

mic dejun

Tarif standard/ persoană în DBL

04.11

1278

11.11, 18.11, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03,

1166

25.11

1144

02.12, 09.12, 13.01, 20.01, 27.01,

1012

03.02

1034

10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

1166

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 220 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 360 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Kempinsky Ajman obligatorie, inclusă

51


RADISSON BLU SHARJAH www.radissonblu.com/resort-sharjah

Dubai - Sharjah

Highlights Hotelul se află la o distanță de 20 minute de Dubai Ideal pentru sporturi nautice Shuttle gratuit către Dubai

EMIRATELE ARABE UNITE

Tarif de la

732

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Situat în Emiratul Sharjah, Hotelul Radisson Blu se află la o distanță de doar 20 minute de principalele atracții din Dubai. Hotelul se adresează atât turiștilor leisure cât și business, fiind situat pe una din frumoasele plaje ale golfului, în apropiere de centrele business și a mallurilor.

Facilităţi hotel Bay Club oferă oaspeților o gamă largă de activități: acces la sala de fitness, centru SPA, două piscine pentru adulţi și două pentru copii, saună separat pentru bărbați și femei, 2 terenuri de tenis, zona de joacă pentru copii. Turiștii au posibilitatea de a participa la o varietate de sporturi nautice. Turiștii cazați la hotelul Radisson Blu beneficiază de shuttle bus gratuit către zona comercială din Sharjah și către Dubai. Oaspeții hotelului pot savura o masă delicioasă la Cafe at the Falls, înconjurați de pădure, sau se pot delecta cu specialitățile chinezești sau indiene la Canton Chinese Restaurant sau The Taste of India.

Facilităţi camere Turiștii pot alege între camerele spațioase din clădirea principală și cabanele situate în apropierea plajei. Camerele spațioase, ce oferă o vedere spectaculoasă asupra golfului Persic, au în dotare minibar, TV satelit, cafetieră, acces wi-fi gratuit.

52

Data plecare 21.10, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 06.01,13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

905

732

28.10, 04.11

969

797

23.12

1056

884

27.12, 28.12, 29.12

1268

1096

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; Reduceri plecările de sâmbătă operate de Wizzair începând de la 10 euro/adult * Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 305 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulţi, achită de la 434 euro + taxe fără pat suplimentar *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion obligatorie Radisson Blu Sharjah, inclusă


RADISSON BLU RESORT FUJAIRAH Dubai - Fujairah

www.radissonblu.com/resort-fujairah

Highlights Premiul Travellers’ Choice pentru cel mai bun hotel pentru familii Hotelul este situat pe plajă Posibilitatea efectuării sporturilor nautice

EMIRATELE ARABE UNITE

Centrul O2 SPA Water Park pentru copii

Tarif de la

776

€/pers

mic dejun

Descrierea hotelului Situat pe malul Mării Arabiei în Dibba, acest hotel se află la o distanță de 90 de minute de Dubai. Fiind singurul Emirat care are graniță cu Golful Oman, Fujairah are cele mai frumoase plaje. Pe lângă poziția de neegalat de la malul mării, hotelul se mândrește și cu o priveliște minunată către Munții Hajar și Dibba Rock. Anul 2015 i-a adus hotelului premiul Travellers’ Choice pentru cel mai bun hotel pentru familii.

Facilităţi hotel Hotelul se adresează tuturor categoriilor de turiști prin multitudinea de facilități și servicii oferite. Turiștii activi și iubitori de sporturi nautice se pot bucura atât de centrul de scufundări The Palm unde pot lua lecții de snorkeling și scufundări, cât și de clubul pentru sporturi nautice. Cei care caută relaxare, se pot răsfăța la O2 SPA prin masaje atât individual cât și de cuplu, tratamente cosmetice, saună sau Jacuzzi. Și cei mai mici oaspeți au parte de servicii special pentru ei: aqua park, Kid’s club, sală de jocuri, lecții de snorkeling.

Data plecare

Tarif standard/ persoană in DBL

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03,

776

23.12

1076

27.12

1256

28.12, 29.12

1281

Facilităţi camere

06.01

851

17.03

876

Decorate cu un stil clasic bazat pe culori neutre, cele 257 de camere și apartamente au în dotare: balcon cu vedere spre mare, conexiune la internet prin wi-fi, TV satelit și control climatic.

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 221 euro + taxe, fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 393 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Radisson Blu Fujairah obligatorie, inclusă

53


Highlights

HOLIDAY INN DOWNTOWN DEIRA

Situat chiar lângă staţia de metrou Al Riqqa www.ihg.com/holidayinn

Dubai EMIRATELE ARABE UNITE

Restaurant indian deschis non-stop Piscină, jacuzzi şi sală de fitness

Tarif de la

590

SENIOR VOYAGE Dubai!

€/pers

demipensiune

HOTEL ÎN ORAȘ PE PROGRAMUL DE SENIOR VOYAGE

Localizarea hotelului Holiday Inn Downtown Dubai este la doar 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai, în centrul zonei Deira. Stația de metrou Al Riqqa se află la 2 minute de mers pe jos. Hotelul este situat aproape de mai multe malluri, printre care Al Ghurrair Mall, City Center Mall şi Hamarain Shopping Center.

Date de plecare București 21.10, 28.10, 04.11, 12.11, 19.11, 26.11, 03.12, 23.12, 27.12, 29.12, 07.01, 14.01, 21.01, 28.01, 04.02, 11.02, 18.02, 25.02, 04.03, 11.03, 18.03, 24.03, 31.03, 07.04, 14.04, 21.04, 28.04

Hotelul oferă un restaurant, o cafenea şi un lounge. Oaspeţii se pot relaxa în zona cu şezlonguri de lângă piscină. De asemenea, centrul Holiday Spa oferă diverse tratamente spa şi masaje.

Facilităţi camere Camerele de la Holiday Inn Downtown sunt dotate cu TV LCD, cu canale prin satelit. Au mobilier modern şi o baie privată cu uscător de păr şi halat de baie.

54

Standard loc în DBL/TPL

Supliment cameră SGL

590

578

289

Tarif copil 2-11,99 197

*Tarifele sunt exprimate în euro * Supliment plecarea de Crăciun (Fly Dubai) 40 euro/adult; Supliment plecarea de Revelion (Wizzair) 65 euro/adult, 45 euro/copil; Cina Festivă de Revelion obligatorie 75 euro/adult, 50 euro/copil Date de plecare Cluj Napoca

Facilităţi hotel

Standard loc în DBL/TPL

12.11, 19.11, 26.11, 03.12, 27.12, 29.12, 07.01, 14.01, 21.01, 28.01, 04.02, 11.02, 18.02, 25.02, 04.03, 11.03, 18.03

Standard loc în DBL/TPL

Standard loc în DBL/TPL

Supliment cameră SGL

590

578

289

Tarif copil 2-11,99 197

*Tarifele sunt exprimate în euro * Supliment plecarea de Revelion 65 euro/adult, 45 euro/copil; Cina Festivă de Revelion obligatorie 75 euro/adult, 50 euro/copil

Tariful include: bilet de avion Wizzair/Fly Dubai în funcţie de dată, transfer aeroport-hotel-aeroport, demipensiune (o băutură răcoritoare la cină), bonus “Tur de oraş - Dubai”, asistenţă turistică în limba română

Bonus! Tur de oras (Dubai) -1/2 zi

Tariful nu include: taxa de aeroport 145 euro/pers, excursiile opţionale, catering la bordul aeronavei (Wizzair)

În acest tur vom merge către Bastakeya, cel mai vechi district rezidențial din Dubai. Acolo vom avea timp liber la dispoziție pentru o scurtă plimbare (15-20 min). Ne vom deplasa către Dubai Museum, ne vom plimba prin “Old Souks” (Piața de mirodenii și Piața de aur), vom merge de-a lungul Jumeirah Road și vom face fotografii în fața Mosheei Jumeirah. De asemenea, avem programate vizite la centrul islamic de manufacturi și o ședință de fotografii la Burj al Arab.


AL RAHA BEACH

Highlights www.alrahabeach.danathotels.com

Abu Dhabi

EMIRATELE ARABE UNITE

Hotelul se află la doar 10 mi­nute distanţă de pista de Formula 1. În cadrul hotelului există şi 24 vile private ultra-luxoase. Facilităţi şi activităţi speciale pentru copii.

Tarif de la

822 Descrierea hotelului Descoperiți o destinație cu adevărat dinamică printre hotelurile din Abu Dhabi situate aproape de aeroport. Cu vedere panoramică la coasta Corniche, acest complex este conectat la centrul comercial Al Raha şi se află aproape de cartierul de afaceri. Acesta oferă piscine şi un centru spa de lux. Situat în zona Al Raha Beach, Al Raha Beach Hotel este destinația ideală atât pentru afaceri cât şi pentru relaxare. Hotelul se află la o distanţă de 10 minute faţă de pista de curse F1, de parcul tematic Ferrari, de mall, de principala cale de acces spre centrul oraşului Abu Dhabi, de Abu Dhabi National Exhibition Centre; 20 de minute de centrul oraşului Abu Dhabi; la 45 de minute de Dubai; la numai 10 minute de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Facilităţi hotel Al Raha pune la dispoziție piscină interioară şi în aer liber, loc de joacă separat pentru copii în piscină şi o varietate de sporturi nautice. Centrul spa oferă tratamente corporale, precum şi saună, baie de aburi şi cadă cu hidromasaj. Există o serie de opţiuni de luat masa şi de divertisment, inclusiv restaurant lângă plajă, cafenea şi bar cu pian.

Facilităţi camere Combinând luxul, hotelul oferă 254 camere și apartamente, asigurându-le oaspeților un nivel de neegalat de cazare. Există, de asemenea, 24

€/pers

mic dejun

de vile exclusiviste, cu 2, 3 sau 4 dormitoare, ce oferă o alternativă perfectă pentru cei care doresc servicii de cinci stele, simţind căldura propriului cămin. Toate camerele au baie mare cu marmură şi sunt decorate luxos. Toate camerele Hotelului Al Raha Beach sunt dotate cu TV LCD, iar unele au vedere la golf.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 11.11

916

866

04.11

1074

1014

18.11

1669

1609

25.11

1483

1423

02.12

888

828

09.12, 16.12

882

822

27.12, 28.12, 29.12

1246

1186

06.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03

925

865

17.02

1855

1795

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 354 euro + taxe, fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Al Raha Beach obligatorie, inclusă

55


INTERCONTINENTAL ABU DHABI www.ihg.com/intercontinental/hotels

Highlights Situat pe plaja din Abu Dhabi Se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de Centrul Expozițional Abu Dhabi

Abu Dhabi EMIRATELE ARABE UNITE

Baby sitting contra cost; mini club gratuit

Tarif de la

1146 Descrierea hotelului

Facilităţi camere

Intercontinental Abu Dhabi este un hotel de 5* extrem de elegant și rafinat, care își încântă oaspeții cu servicii premium și facilităţi ultra moderne. Hotelul este renumit în întreaga lume datorită celor 9 restaurante, considerate unele dintre cele mai bune din Abu Dhabi. Oaspeții se pot delecta cu preparate braziliene, servite la restaurantul Chamas, preparate thailandeze – la Fishmarket, specialităţi japoneze – la Yacht Club sau cu o varietate de vinuri și cocktail-uri – la lounge-ul cu pian. Întreaga atmosferă este una spectaculoasă, completată de numeroasele activități pentru petrecerea timpului liber.

Hotelul dispune de camere clasice, executive și suite. Toate cele 390 de camere poartă amprenta luxului și a eleganței și sunt dotate cu meniuri de perne, halate de baie, Wi Fi gratuit, TV cu plasma, room service 24h, minibar, lenjerie de pat premium.

Facilităţi hotel Intercontinental Abu Dhabi oferă oaspeților personal multilingv, conexiune gratuită la internet, parcare privată gratuită, camere pentru Data plecare

€/pers

All Inclusive

nefumători, zona pentru fumători, 9 restaurante (a la carte și bufet), bar, room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepție deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, came­ ră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting, spălătorie, curățătorie chimică, centru de afaceri, săli de conferință și petreceri, fax/copiator, salon de înfrumusețare, magazin de cadouri și suveniruri, facilități VIP în cameră, 2 piscine în aer liber, terase, sală de fitness, spa și centru de wellness, masaj, saună, jacuzzi, zonă de plajă privată, cameră de jocuri, bibliotecă, programe de animație, discotecă, teren de tenis, squash, mini club. Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

04.11

1713

1653

11.11

1511

1451

18.11

1608

1548

25.11

1703

1643

02.12, 09.12, 16.12, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02

1331

1271

23.12

1471

1411

06.01

1381

1321

17.02

2272

2212

24.02, 03.03, 10.03, 17.03

1506

1146

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-4,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 230 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion Intercontinental Abu Dhabi obligatorie, inclusă

56


RAMADA ABU DHABI CORNICHE

Highlights Situat în zona de promenadă Chorniche Principalele puncte de interes din Abu Dhabi se află la doar 20 minute de mers cu mașina

Abu Dhabi

EMIRATELE ARABE UNITE

Camere cu vedere la mare sau spre oraș Conexiune internet Wi-Fi gratuită

Tarif de la

673 Descrierea hotelului

Facilităţile hotelului

Situat în Abu Dhabi, în zona de promenadă Corniche, hotelul este localizat în inima districtului de afaceri. Ferrari World, Yas Waterworld, Heritage Village și Moscheea Sheikh Zayed sunt localizate în apropiere de hotel. Oaspeții hotelului pot ajunge în doar 10 minute de mers pe jos la Abu Dhabi Mall.

Deschis în 2014, cu un decor modern, hotelul este o opțiune ideală atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru persoanele dornice să-și petreacă concediul în Abu Dhabi. Hotelul vine în întâmpinarea turiștilor cu centru fitness, centru SPA, piscină exterioară localizată pe acoperișului hotelului, parcare gratuită, birou pentru rent-a-car, loc de joacă pentru copii și programe pentru adolescenți. Învecinarea cu birourile și sediile firmelor din centrul de afaceri din Abu Dhabi și facilitățile puse la dispoziție vor satisface nevoile și cerințele oamenilor de afaceri.

€/pers

mic dejun

Facilităţile camerelor Camerele oferă o panoramă extraordinară asupra mării sau asupra orașului. Acestea au în dotare: TV cu ecran plat, minibar, masă și fier de călcat, baie complet utilată, conexiune Wi-Fi gratuită.

Data plecare

Tarif standard/ persoană în DBL

Tarif Early Booking 31.08

21.10, 28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12, 16.12

723

673

23.12

763

713

*Tarifele sunt exprimate în euro * Suplimente plecarea de sâmbătă operată de Tarom, începând de la 60 euro/adult; *Un copil 2-5,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 230 euro + taxe fără pat suplimentar; Un copil 6-11,99 ani în cameră cu doi adulți, achită de la 277 euro + taxe fără pat suplimentar; *Detalii legate de tarifele pentru camera single, triple și suplimente de masă le puteți afla în agenție *Cina festivă de Revelion – nu a fost publicată încă

57


FORMULA 1 ETIHAD ABU DHABI

2016

Bilet de avion Fly Dubai Transfer privat aeroport – hotel Abu Dhabi – aeroport Cazare 4 nopţi cu mic dejun în Abu Dhabi Hotel Hawthorn Suites by Windham Abu Dhabi 4*, mic dejun

1381 euro/pers în dublă deluxe

Hotel Ramada Abu Dhabi 4*, mic dejun

1381 euro/pers în dublă superior

Hotel Sheraton Abu Dhabi 5*, mic dejun

1795 euro/pers în dublă classic city view

Hotel Royal Rose 5*, mic dejun

1505 euro/pers în dublă deluxe

Centro Yas Island by Rotana 3*, mic dejun (poziţionat chiar lângă circuit)

1950 euro/pers în dublă classic

Servicii incluse

• Bilet de avion compania Fly Dubai, Bucureşti – DUBAI – Bucureşti • transfer privat aeroport – hotel Abu Dhabi – aeroport • 4 nopţi cazare hotel 3*, 4* şi 5* cu mic dejun • Bilete la Formula 1 pentru 25, 26 şi 27 noiembrie** • Intrare gratuită la concertul de după cursă • Asistenţă turistică în limba română • Catering la bord

Nu sunt incluse

• taxele de aeroport 145 euro/persoană (pot suferi modificări) • excursii opţionale • asigurare medicală de călătorie şi storno (nu sunt obligatorii dar agenţia vă recomandă să le încheiaţi) • serviciile de masă şi băuturile care nu sunt incluse în program (suplimente HB) • taxa turistică “Tourism Dirham” care se achită doar la recepţie: 20 AED/cameră/ noapte pentru hotelurile de 5* ; 15 AED/ cameră/noapte pentru hotelurile de 4* şi 10 AED/cameră/noapte pentru hotelurile de 3*

NU SE ACCEPTĂ PAŞAPOARTE TEMPORARE! NU SE ACCEPTĂ PAŞAPOARTE DIPLOMATICE! ** Biletele din Sectorul Nord, Vest, Sud şi Marina Grandstand:

• Permit intrarea în toate zonele de divertisment Oasis, incluzând Yas Marina Yacht Club, dar şi în zona de antrenamente şi calificări (F1® Village, F1® Practice, F1® Qualifying) şi acces la concertul de după cursă. • Sectorul de Sud: este situat într-o zonă cheie, pentru că oferă cea mai buna vedere. • Sectorul de Vest: oferă vedere către cea mai bună zonă dreaptă din circuit • Sectorul de Nord: oferă vedere către zona în care se frânează, în zona curbelor. • Marina Grandstand: vederea cea mai bună către linia de start şi finish.

58

Bilete eveniment: 25, 26 şi 27 noiembrie (sectoarele nord, vest, sud Marina Grandstand) Asistenţă turistică în limba română


Croazieră Emiratele Arabe Unite – Oman (7 nopţi) Dubai – Abu Dhabi – Muscat – Khasab – Ins. Sir Bani - Dubai

Cursă directă TAROM din Bucureşti Plecări: 28.01.2017, 11.02.2017, 11.03.2017

Tarife de la

599

Itinerariu croazieră vasul MSC Fantasia pers/pachet

Zi

Destinaţie

Oră sosire Oră plecare

Sa

Dubai

Imbarcare 23:00

Du

Abu Dhabi

05:00

Lu

23:00

Distracţie pe mare

Ma

Muscat (Oman)

08:00

18:00

Mi

Kasab (Oman)

08 :00

16 :00

Jo

Sir Bani Yas (UAE)

09 :00

17 :00

Vi

Dubai

09:00

23:59

Sa

Dubai

00:01

Sfârşit croazieră

* Itinerariul şi orele de îmbarcare pot suferi modificări * Tarifele pentru cabinele single sunt la cerere

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucureşti-Dubai-Bucureşti, compania Tarom • Transfer aeroport-port-aeroport • 7 nopţi croazieră la bord, vas MSC FANTASIA; • 3 mese principale şi două gustări între mese • apa şi băuturi răcoritoare la micul dejun • asistenţă turistică în limba română, pe tot parcursul programului; mai puţin în excursiile opţionale. • apă, ceai, suc şi cafea la dozator pe tot parcursul zilei • participarea la activităţile zilnice organizate la bordul vasului

Nu sunt incluse

• taxa de aeroport: 145 euro/persoană obligatorie • taxa portuară: 120 euro/persoană obligatorie (se va achita la agenţie) • asigurarea medicală de călătorie şi storno (nu sunt obligatorii, dar agenţia vă recomandă să le încheiaţi) • taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croazieră): 8,5 euro/adult/zi; copiii cu vârsta până la 14 ani nu achită service fee; copiii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani achită jumătate. • pachete de băuturi pentru prânz şi cină • excursii opţionale

Tarife/pers Cabină DBL Bella

Tarif standard Plecări : 28.01.2017, 11.02.2017

Early Booking 25% până la 31.08

Early Booking 20% până la 30.09

Cabină Inside

808

599

661

Cabină Outside

900

698

Cabină Balcony

1016

814

Copil 0-17,99 ani A treia persoană

Tarif standard Plecări : 11.03.2017

Early Booking 25% până la 31.08

Early Booking 20% până la 30.09

Cabină Inside

825

623

677

753

Cabină Outside

917

715

770

869

Cabină Balcony

1033

831

886

255 Reducere 50 euro din tariful de dublă

Tarife/pers Cabină DBL Bella

Copil 0-17,99 ani A treia persoană

255 Reducere 50 euro din tariful de dublă

59


Croazieră Emiratele Arabe Unite – Qatar (7 nopţi) Dubai- Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Bahrain – Doha - Dubai Cursă directă TAROM din Bucureşti Plecări: 03.12.2016, 14.01.2017, 04.02.2017, 25.02.2017, 18.03.2017

Tarife de la

590

Itinerariu croazieră vasul MSC Fantasia pers/pachet

Zi

Destinaţie

Oră sosire Oră plecare

Sa

Dubai

Imbarcare 23:00

Du

Abu Dhabi

05:00

23:00

Lu

Sir Bani Yas (UAE)

09 :00

17 :00

Ma

Distracţie pe mare

Mi

Bahrain

08 :00

18 :00

Jo

P. Hamad, Doha, Qatar

08 :00

18 :00

Vi

Dubai

09:00

23:59

Sa

Dubai

00:01

Sfârşit croazieră

* Itinerariul şi orele de îmbarcare pot suferi modificări * Tarifele pentru cabinele single sunt la cerere

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucureşti-Dubai-Bucureşti, compania Tarom • Transfer aeroport-port-aeroport • 7 nopţi croazieră la bord, vas MSC FANTASIA; • 3 mese principale şi două gustări între mese • apa şi băuturi răcoritoare la micul dejun • asistenţă turistică în limba română, pe tot parcursul programului; mai puţin în excursiile opţionale. • apă, ceai, suc şi cafea la dozator pe tot parcursul zilei • participarea la activităţile zilnice organizate la bordul vasului Tarife/ pers Cabină DBL Bella

Tarif standard Plecări : 03.12.2016, 14.01.2017

Early Booking 25% până la 31.08

Early Booking 20% până la 30.09

Cabină Inside

792 €

590 €

645 €

Cabină Outside

875 €

673 €

Cabină Balcony

991 €

789 €

Copil 0-17,99 ani A treia persoană

60

255 € Reducere 50 euro

Nu sunt incluse

• taxa de aeroport: 145 euro/persoană obligatorie • taxa portuară: 120 euro/persoană obligatorie (se va achita la agenţie) • asigurarea medicală de călătorie şi storno (nu sunt obligatorii, dar agenţia vă recomandă să le încheiaţi) • taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croazieră): 8,5 euro/adult/zi; copiii cu vârsta până la 14 ani nu achită service fee; copiii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani achită jumătate. • pachete de băuturi pentru prânz şi cină • excursii opţionale Tarife/ pers Cabină DBL Bella

Tarif standard Plecări : 04.02.2017, 25.02.2017

Early Booking 25% până la 31.08

Early Booking 20% până la 30.09

Cabină Inside

808 €

599 €

661 €

728 €

Cabină Outside

900 €

698 €

844 €

Cabină Balcony

1016 €

814 €

Copil 0-17,99 ani A treia persoană

255 € Reducere 50 euro

Tarife/ pers Cabină DBL Bella

Tarif standard Plecări : 18.03.2017

Early Booking 25% până la 31.08

Early Booking 20% până la 30.09

Cabină Inside

825 €

623 €

677 €

753 €

Cabină Outside

917 €

715 €

770 €

869 €

Cabină Balcony

1033 €

831 €

886 €

Copil 0-17,99 ani A treia persoană

255 € Reducere 50 euro din tariful de dublă


ÎN R CU ÂN D

Legoland Dubai

Un imens parc tematic Legoland se va deschide în 2016. Acest parc tematic unic, destinat întregii familii oferă nu mai puțin de 40 de atracții și zone de distracție. Creativitatea și imaginația prind viaţă în cele mai încântătoare forme lego.

Bollywood Parks Dubai

Primul parc tematic Bollywood din lume își va deschide porțile curând în zona Jebel Ali pentru a încânta cu personajele, filmele și dansurile celebre indiene.

IMG Worlds of Adventure Dubai

Cel mai mare parc tematic în aer liber te așteaptă tot aici! Pregătește-te să fii unul dintre vizitatorii universului magic Cartoon Network, Marvel și Lost Valley – Dinosaur Adventures.

Insula St. Petersburg

Cel mai nou proiect din Dubai este o fabuloasă insulă artificială în formă de inimă dedicată celor aflaţi în luna de miere. Transferul către Insula St. Petersburg se va face cu barca, elicopterul sau cu hidroavionul, iar iniţiatorul proiectului promite resorturi exclusiviste cu majordom personal şi camere construite în apă.


I

BahA U Revelion RaD s al Khaim Dubai • Abu

Dhabi •

6€

7 Mic 7 nopţi d*,e 4la* ş4 i 5* |

Hoteluri de 3 şti ri din Bucure dejun | Plecă ca şi Cluj Napo

Revelion

MALDIVE

Ghirlanda de

nestemate a

Oceanului In

6 nopţi de la 1

dian

849€

Hoteluri de 4 * şi 5* | All Inclusive | Ple care din Bucu reşti


Revelion

Thailanda - Krabi

Sejur la plajă Thailan

da - Krabi

10 nopţi de la 1387€

Hoteluri de 4* şi 5* | Mic dejun | Plecare din Bucureşti

Revelion

Singapore & Bali Combo Singapore & Dubai

10 nopţi de la 1870€

& Hoteluri de 4* şi 5* | Mic dejun eşti Demipensiune | Plecare din Bucur


Excursii optionale Dubai 2016 - 2017

Excursii opţionale

My Dubai (City Tour)

Durata

Număr minim de participanţi

Tarif/ adult (EUR)

Tarif/ copil (EUR)

Durata

Număr minim de participanţi

Tarif/ adult (EUR)

Tarif/ copil (EUR)

1 noapte

4

130

90

1 zi

2

170

160

Noapte Safari + cină & mic-dejun

Burj Khalifa (bilet intrare)

45 min

1

35-45

28

Dimineaţă Safari

1/2 zi

2

98

98

Sharjah City Tour

1/2 zi

1

110

80

Hatta Mountain + prânz

1 zi

4

145

115

Dubai City Tour

Wild Wadi

1 zi

4

67

63

Aqua Venture Water Park

1 zi

1

68

57

YAS Waterworld

1 zi

2

94

94

Aquaventure & Lost Chambers

1 zi

1

82

66

Maroccan Bay

1/2 zi

1

175

175

Croazieră pe mare

2 ore

1

130

130

Catamaran Barbeque & prânz

4 ore

1

178

110

Prânz la Burj al Arab

1/2 zi

1

190

150

Cină la Bab Al Shams + transfer

1/2 zi

1

175

88

Ski Dubai (bilet acces)

2 ore

1

55

49

Snow Park (bilet acces)

1/2 zi

1

42

32

East Coast Tour & prânz

1 zi

1

130

110

Abu Dhabi City Tour & prânz

1 zi

1

85

75

Turul celor 6 emirate & prânz

1 zi

2

120

100

Al Ain City Tour & prânz

1 zi

1

100

90

Mussandam Tour & Dibba + prânz

1 zi

1

90

96

Emirates Zoo Tour

1 zi

2

90

75

Croazieră Dhow + transfer & cină

1/2 zi

1

155

41

Croazieră cu vaporaşul + transfer & cină

1/2 zi

2

155

77

Desert Safari & Cină Barbeque

1/2 zi

1

80

117

Tur cu elicopterul + transfer

15 min

2

220

220

Sea Plane

40 min

2

366

307

4 ore

2

275

235

Tur cu Balonul + transfer

*Preţul excursiilor opţionale este unul orientativ şi poate suferi modificări

62

Excursii opţionale

2 ore

1

55

52

Ferrari Park + transfer SIC

1 zi

2

110

110

Ferrari Park (bilet acces)

1 zi

1

96

84


Condiţii de călătorie şi viză Condiţii înscriere şi participare la programul DUBAI 2016-2017 Programul Dubai 2016-2017 se supune condi­ţii­lor generale stipulate în contractul de comer­cializare a pachetelor de servicii turistice Christian Tour şi în programul detaliat al excursiei. Precizări: • Agenţia nu îşi asumă răspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei române sau străine, în pofida respectării condiţiilor de ieşire din România, respectiv intrare în alte state, prevăzute de legislaţia în vigoare; • Situaţii de forţă majoră şi neprevăzute, cum ar fi războaie, cutremure, greve, fenomene naturale şi meteorologice deosebite etc., nu obligă agentia Christian Tour la despăgubiri sau compensaţii; • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru EAU, acordată de Ministerul Turismului din EAU; • Hotelierii solicită plăţi suplimentare pentru utilizarea facilităţilor din cameră şi hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosoape la piscină etc). Turiştii au obligaţia de a se informa în momentul sosirii la hotel de exactitatea condiţiilor şi tarifelor percepute pentru aceste servicii opţionale; • Eventualele reclamaţii referitoare la excursiile opţionale se fac direct la locul destinaţiei, agenţia Christian Tour nefiind implicată în organizarea sau buna desfăşurare a acestora; • Turiştii au obligaţia de a achita taxele suplimentare anunţate înainte de începerea programului turistic, în cazul în care acestea vor apărea ca urmare a majorării taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anunţate de compania aeriană transportatoare, a ratei de schimb euro/ dolar. • Tarifele pentru copii sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi; conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să deţină un certificat de cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră. Mai multe informaţii se găsesc accesând: www. politiadefrontiera.ro; • Pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-1.99 ani tariful biletului de avion - fără loc în avion şi catering - este de 40 eur/infant; • În situaţia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinată de activitatea hotelierilor (cărora le revine răspunderea pentru situaţia creată), înainte sau după începerea călătoriei, agenţia parteneră din Dubai este obligată să ofere o altă variantă de hotel în aceeaşi zonă sau într-o zonă cât mai apropiată, la aceeaşi categorie sau de o categorie superioară fără să modifice tariful pachetului; • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Orice problemă legată de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către client direct la recepţie, asistat de reprezentantul agenţiei locale; • Compania aviatică, fără a cere acordul agenţiei de turism care derulează programul turistic, are dreptul de a modifica orarele de zbor. Prin urmare, agenţia Christian Tour nu este răspunzătoare pentru decolarea/aterizarea

avioanelor la o altă oră decât cea înscrisă în programul excursiei. Pentru aceste întârzieri, compania aeriană este obligată să asiste turiştii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04. Orice problemă privind operarea zborului şi acţiunile adiacente acestuia intră sub competenţa transportatorului, biletul de avion reprezentând contractul între pasager şi compania aviatică; • În cazul deteriorării sau pierderii bagajelor în timpul dinaintea zborului, zborului efectiv sau după încheierea acestuia, compania aviatică este singura răspunzătoare şi răspunde în faţa pasagerilor conform reglementărilor EU 2027/97 şi amendamentului 889/02; • În situaţia în care turistul părăseşte grupul, nu se întoarce la data stabilită în program şi îşi depăşeşte perioada de valabilitate a vizei conform prevederilor legale din UAE, fapta sa este considerată infracţiune. Iar agenţia de la care turistul a achiziţionat pachetul de servicii are datoria de achita o penalitate de 2000$ pentru fiecare persoană aflată în această situaţie; • Agenţia organizatoare poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turişti şi are obligaţia de a înştiinţa turistul cu cel puţin 10 zile înainte de data plecării. Turistul poate opta fie pentru acceptarea la acelaşi preţ a unui alt pachet de servicii turistice de calitate echivalentă sau superioară, fie pentru acceptarea unui pachet de servicii de calitate inferioară, cu rambursarea diferenţei de preţ, ori pentru rambursarea integrală a sumelor achitate. • Datorită dinamicităţii domeniului, dispo­ ni­ bilitatea şi tarifele ofertelor prezentate în broşură se modifică de la un moment la altul. Agenţia nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanţe care pot apărea între informaţiile privind tarifele şi alte detalii din broşură şi informaţiile primite în agenţie. În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informaţiile primite în agenţie. Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificări atunci când evaluează o unitate de cazare, dacă nu există alte prevederi. Clasificările ce sunt în prezenta broşură sunt clasificări proprii şi sunt o încercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generală a proprietăţilor din ofertă. Condiţii de intrare şi regim de şedere în Emiratele Arabe Unite Cetăţenii români care doresc să călătorească în Emiratele Arabe Unite nu au nevoie de viză de intrare obţinută înaintea călătoriei. Această viză de şedere se acordă pentru o perioadă de 30 zile. Documente necesare pentru călătorie: - PAŞAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA ÎNCEPERII CĂLĂTORIEI. NU SE ACCEPTĂ PAŞAPORT TEMPORAR; - Persoanele cu vârste sub 21 ani care călătoresc neînsoţite de părinţi, dar însoţite de un adult, au nevoie de împuternicire notarială în limba engleză şi certificat de naştere. Siguranţă şi criminalitate Călătoriile în Emiratele Arabe Unite nu prezintă riscuri majore din punct de vedere al criminalităţii. Infracţiuni minore de tipul furtului din buzunare, înşelăciunilor sau al furtului din maşină pot apărea în zonele aglomerate (gări, staţii, parcări, centre comerciale, benzinării etc.). Ministerul Afacerilor Externe din România recomandă cetăţenilor români care se află în

Emiratele Arabe Unite: • Să manifeste atenţie şi prudenţă sporite pe toată durata prezenţei în această ţară; • Să respecte anunţurile sau recomandările autorităţilor locale; • Să urmărească în mod constant evoluţia stării de securitate şi să păstreze un contact regulat cu Ambasada României; • Să respecte tradiţiile şi obiceiurile locale; • Să evite circulaţia pe timp de noapte, locurile aglomerate, demonstraţiile şi deplasarea în zone izolate ale ţării; • Să păstreze în locuri sigure documentele şi valorile personale, biletele de călătorie, banii, cărţile de credit şi să nu le expună în mod vizibil asupra lor sau în maşini; • Să încuie maşinile şi să le asigure cu sisteme de alarmă! În cazul unor incidente care afectează siguranţa persoanei sau a bunurilor, se recomandă contactarea celui mai apropiat birou al poliţiei. În cazul pierderii paşaportului românesc, se recomandă sesizarea atât a biroului local de poliţie, cât şi a oficiului consular român cel mai apropiat. În cazul unor incidente grave (accidente, tâlhării), care necesită intervenţia imediată a autorităţilor, trebuie apelate următoarele numere de urgenţă: • 998 Salvarea; • 999 Poliţia. De asemenea, este recomandată sesizarea Ambasadei României, care poate acorda asistenţă consulară în condiţiile prevăzute de lege. Sistemul medical Cetăţenii români sunt sfătuiţi cu insistenţă să îşi încheie asigurare de călătorie, medicală şi de viaţă pentru întreaga durată a deplasării. Condiţii privind traficul auto • Circulaţia auto: Sistemul de trafic auto este similar celui european, circulaţia desfăşurânduse pe partea dreaptă a drumului. • Starea drumurilor: Starea generală a drumurilor şi a infrastructurii este foarte bună, cu autostrăzi şi drumuri naţionale moderne. • Centura de siguranţă: Utilizarea centurii de siguranţă este obligatorie. Consumul de alcool la volan este strict interzis. • Permisul de conducere: Turiştii pot folosi permisul de conducere internaţional, în cazul în care doresc să închirieze autovehicule. Reglementări vamale • Importul, consumul, producerea şi deţinerea de stupefiante (răşină de cannabis, haşiş, marijuana, heroină, cocaină) chiar şi în cantităţi foarte mici sunt interzise şi aspru pedepsite de lege. • Persoanele care intră în Emiratele Arabe Unite sau părăsesc teritoriul acestui stat, având asupra lor sume de bani sau instrumente financiare/de plată care depăşesc plafonul de o sută de mii de dirhami (AED) (sau echivalentul în alte valute), trebuie să depună o declaraţie în acest sens la autorităţile vamale şi să completeze un formular care va fi pus la dispoziţie de către aceste autorităţi. • Această prevedere este valabilă şi în cazul în care banii/instrumentele de plată, depăşind această sumă, sunt trimise prin poştă sau colet. Sumele deţinute de persoane cu vârstă sub 18 ani vor fi incluse în plafonul acceptat pentru însoţitor. • În cazul neîndeplinirii acestei obligaţii, ofiţerul vamal poate sesiza procurorul general în vederea declanşării procedurilor legale.


Pachetele turistice sunt disponibile în agenţiile Christian Tour şi ale partenerilor! Branch Office - Magheru

021 312 01 66

Branch Office – Universitate

021 314 14 92

Branch Office - City Mall

021 317 04 35

Branch Office - Liberty Center

021 369 98 35

Branch Office - Mihai Bravu

021 252 19 40

Branch Office - Plaza Mall

0374 913 442

Branch Office - Vitan Mall

0374 913 443

Branch Office - Titan

0314 282 238

Branch Office - Promenada

0314 253 843

Branch Office – Băneasa

031 710 56 20

Branch Office – MegaMall

031 710 55 22

Branch Office – Gara de Nord

021 211 11 49

Branch Office - Timişoara

0256 240 321

NOU! Branch Office - Timisoara 0256 433 205 Shopping City Branch Office - Cluj-Napoca

0264 411 101

Branch Office - Bacău

0234 525 298

Branch Office – Braşov

031 710 56 34

Branch Office - Iaşi

0232 267 261

Branch Office - Constanţa

0241 550 180

NOU! Branch Office - Constanţa 0241 550 200 CityPark Branch Office - Rm. Vâlcea

0250 730 200

Branch Office - Galaţi

0236 318 018

Branch Office - Brăila

0339 710 310

Branch Office - Focșani

033 371 06 05

Branch Office - Sibiu

0369 710 310

Branch Office - Deva

0354 710 310

Branch Office - Arad

0357 711 128

Branch Office - Ploieşti

0344 710 305

Branch Office - P. Neamţ

0333 710 605

Branch Office - Suceava

0330 710 844

Branch Office - Buzău

0338 710 310

SC CHRISTIAN 76 TOUR SRL funcţionează sub licenţa de turism nr. 1293/ 21.03.2016. Poliţa de asigurare cu nr. 45807/19.06.2016 emisă de Omniasig, este valabilă până la 18.06.2017.

Profile for Christian Tour

Dubai & Emiratele Arabe Unite 2016-2017  

Christian Tour - catalog Dubai & Emiratele Arabe Unite 2016-2017

Dubai & Emiratele Arabe Unite 2016-2017  

Christian Tour - catalog Dubai & Emiratele Arabe Unite 2016-2017

Advertisement