Page 1

Christian Skadhauge Johansen

Portfolio


Picnic opgave Logo designproces

Problematik

At tage på picnic er en udpræget sommeraktivitet. Det er ikke noget man kan i vinterhalvåret. men kan det blive en vinteraktivetet også? Hvordan forlænger vi picnicsæsonen? Vores løsning på dette var at skabe et varmetæppe til udendørs brug, et varmetæppe der kunne oplades med solenergi.

Stemningen og målgruppen vi prøverede at fange: nordisk hyggelig stemning, nordisk mad, nordiske mørke farver, masser af natur, familieaktiviteter, vildlifemennesker, kanoture, vandreture, picnic sommer, picnic vinter, en bævernailon stof-rest, læder, træ, nordiske materialer, årstiderne i Danmark.

Disse værdier skulle også afspejles i selve logoet.

Udvalgt skitse


Picnic opgave Logo

Farvekode

Nordiske varme farver

Færdige logo •vectoriseret •simplificeret •farvelagt

Navnet Gemüt er skabt ud fra ordet gemytlig. Dette kombineret med naturlige varme farve, samt en smilende figur puttet godt ind i et tæppe. Skabte et logo der visualiseret vores tiltænkte værdier.


Ugeopgave

Skiltedesign Design proces

Re-design af København Zoo’s skiltning.

Koncept

Istedet for at navigere med ord, har vi valgt at navigere med pictogrammer og farverkode. Denne løsning har en række fordele for mennesker der ikke kan læse dansk, bla. turister

Farvekoder BØRNE ZO O

AFRIKAS SA VANNE

ARKTIS


Ugeopgave

Skiltedesign


Ugeopgave Plakater Serigrafi


Frederikkevej projekt Designproces Folie Skiltning

Vagl af typografi

Vi havde nogle begrænsing med typografien. Det skullle være en stencil typografi, da den skulle kunne skæres ud i folie. Men der er stadigvæk et stort udvagl af stencil skrifttype. Vi valgte AG Book Stencil, en stencil typografi uden seriffer. En ”ungdommelig” typografi

AG Book Stencil ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå 123456789


Frederikkevej projekt Skiltning

Pedel

Køkken Køkken Kitchen Kitchen F16

Dit rum F16

Janitor S 11

Your room

Koncept

omkring skiltning. Med vores skiltedesign gik vi efter at lave et designkoncept der ville være realiserbart. Dette ligger til grund for vores valg af materiale; folie. Folie, der fås i mange varianter, er et materiale der er let at arbejde med, billigt samt let udskifteligt. En anden vigtig faktor, især med hensyn til KEAs afdeling på Frederikkevej, der huser første års elever. Kunne det være et projekt for de nye elver selv at lave folieskiltning, altså udskifte det årligt. Hvilket kunne skabe et tilhørsforhold til skolen for de nye elver.

Toilet

Administration F16

Wc

Undervisning F16 Classroom F16

Oversigtskort Stue MEDIE LAB 4

S 11

F 15

F 14

F 12

F 13

F 16

LAB 3 ELEVATOR

S 07

S 12

3 Sal

2 Sal

1 Sal

ELEVATOR

F 11

F 24

F 25

F 22

F 23

F 32

F 26 ELEVATOR

S 14

TERRASSE

LAB 1B

S 03

S 02

F 21

F 33

F 34

F 36

F 36

F 37 ELEVATOR

S 13

LAB 1A

F 31


IvĂŚrksĂŚtter projekt Urban Monkey Soldier Logo designproces


Iværksætter projekt Urban Monkey Soldier

Forretningsidé

Vi ønsker at sælge T-shirts, men ikke bare T-shirts. Vi giver kunden mulighed for at bidrage til bevarelsen af truede regnskove fra tre forskellige dele af verden, Borneo, Afrika og Amazonas. Donationen sker ved køb af en T-shirt fra vores hjemmeside Kunden har her mulighed for selv af vælge hvilken regnskov de ønsker af støtte. Pengene bliver sendt igennem allerede etablerede velgørenhedsfonde. Shopping i den gode sags tjeneste da 20 % af salg sprisen går til bevarelsen af en selvvalgt regnskov.


Iværksætter projekt Urban Monkey Soldier

Eksemple på en UMS t-shirt Monkey Soldier

Charecter design


Collect Furniture Værdikæde

Støtteaktiviteter Administration og økonomi -

Reklamationsret Salgsstatistiker Research Løn Testudgifter Patentudgifter

Indkøb -

Træ Special værktøj til fabrikkerne

-

Marketing

Produktionsstyring -

-

Presse

Idé og skitser af funktion /løsning. 3D modelering (solid works) Grove hjemmelavede prøver Vurdering ifl. Norm og standarder. Netværk og sparring Prototyper på KBH-snedkeri. Sparring med Teknologisk Institut.

-

Distribution

Møbelhuse Design og interiør butikker Museumsbutikker Børneudstryrsbutikker Børnemagasiner, nyt fænomen – kombination af kvalitets legetøj og påklædning. Børneudstyrsbutikker ECO-butikker Internet butikker Kontrakt marked, det marked hvor man sælger direkte salg til slutbruger. Instutioner som F.eks. en bank.

Kvalitetskontrol

Godkendt produktionssample som reference. Kontrol under produktion – ECO-label med 1 gang årligt. Stikprøvekontrol af den færdige produktion - Kina inden shipping, Litauen ved ankomst til lager i DK. Standarder såsom ISO og ANSI. Svanemærket (nordisk miljomærkning) og økologisk. Man tager hånd om hele processen. Træ fra bæredygtigt skovbrug. FSC-mærket. Bomuld: 100% økologisk. Global Organic Tecnick standard. + EU blomsten. Miljøhensyn i produktionen. Materialer og arbejdsvilkår. Sundhed. I forhold til børnene der bruger møblerne. Det er for mange forældre vigtigere end miljøet. Styrke og holdbarhed Vedligeholdelse og genbrug. Markedsføring. Ingen produkter er miljø venlige’, men tager hensyn til miljøet. Vigtigste parametre: sundhed, holdbarhed og miljø. Vugge til grav-princippet, som garanterer at: der er fokus på de mest relevante miljøpåvirkninger. der er fokus på det største potentiale for forbedringer.

Primære aktiviteter

Skovhugning

- A-serien fældet i Rusland - Egetræ fra Litauen.

Transport

Træbearbejdning - A-serien i Kina: krydsfiner plader, knock down, industriel produktion. Egetræs møbler: Litauen. Snedker tradition, lokal egetræ, EU produktion. Speciel opgaver i Danmark: enkeltvis fremstillet, indbyggede løsninger. Meget dyrere.

Samling A-serie: Kina Stool-family: Litauen

Lager Lager i Danmark

Detail Salg i danske butikker


Collect Furniture Arbejdsopgaver


Louis Nielsen Designproces


Louis Nielsen

To

for

en s pr

is

Mønsterdesign

Mønsterdesignet er tiltænkt en Louis Nielsen konceptstore. Med tweens som den primære målgruppe.

To

for

en s pr

is


Postdanmark

Emballage design Postdanmark vil i løbet af en årrække fusionere med det svenske postvæsen. Med dette designkoncept, har vi forsøgt at lave en ”blød” overgang til denne fusionering. Vi har valgt at bruge forskellige posthorn, fra forskellige årstal og forskellige lande, til at pynte postetiketen for at vende befolkning til en kommende ny identitet.

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

8

86973 02471

3

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

8

86973 02471

3

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

8

86973 02471

3

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

8

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

86973 02471

8

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

3

86973 02471

8

86973 02471

3

3

Post Danmark A/S Tietgensgade 37 1566 København V www.postdanmark.dk

8

86973 02471

3

Portfolio  

Christian portfolio

Portfolio  

Christian portfolio

Advertisement