Page 1

23. mar 2011

IGNIZIONISSUES 30

Tænk! Af Christian Kaic

Dette var ordene fra Andrew Carnegie som han mente rummede essensen for al succes. Tænk, hvis du kunne vælge mellem succes og fiasko. Tænk, hvis kunderne er villige til, at betale en højere pris, tænk hvis de er mere loyale og tænk hvis de køber mere når de mærker, at de modtager en god kundeservice og gensidig respekt. Virksomheder der fokuserer på langsigtede beslutninger skaber succes og fremstår som enestående, men hvorfor fravælger nogle virksomheder, at fastholde et langsigtet perspektiv, hvis det er vejen til succes. Succes Succes er en rejse der faktisk handler om, at skabe intelligente løsninger. Samtidigt skal der træffes beslutninger der har fokus på, at skabe de rigtige resultater, hvordan de opnås og hvordan de skal leveres. Formålet med intelligente løsninger er, at gøres det ! !

!

!

!

!

rigtigt, tjener en virksomhed langt flere penge, i længere tid og på en lettere måde end hvis der vælges kortsigtede løsninger. Derfor skal alle virksomheder stræbe efter, at skabe intelligente løsninger. Det er de intelligente løsninger og beslutninger, der skal drive virksomheden fremad såvel internt som eksternt og værdien heraf er selvforklarende. Forudsætningerne for, at din virksomhed får succes er ved, at aktivt bruge konceptet - tænk.

-Tænk, hvis du lavede forskellige forretningsmodeller, så dine kunder fik de produkter de gerne vil have og måske opnå betydeligt mersalg i forhold til branchen. -Tænk, hvis din virksomhed havde fokus på, at skabe succes på den samlede værdikæde. -Tænk, hvis du valgte, at lave intelligente løsninger frem for, at tænke kortsigtet og skabe urentable tiltag. -Tænk, hvis du havde en model der kunne realisere disse tanker.

Tænk, tænk, tænk -Tænk, hvis dine leverandører var passioneret om, hvordan din virksomhed kan tjene flere penge, i stedet for blot, at levere en vare og få sine penge. -Tænk, hvis du kunne vælge de bedste materialer, leverandører eller de mest indtjenende kunder. -Tænk, hvis du valgte at udvikle den brede talentmasse i din virksomhed, som udgør ca. 70% af dine ansatte i stedet for de få i eliten.

Nu er spørgsmålet hvad gør du ved det?

© ignizion 2011

Dine kommentarer, forslag og ideer er stadig velkomne på mail, sms eller vores BLOG. Og du er velkommen til, at kontakte Christian Kaic på info@ignizion.dk eller telefon (+45) 26 187 188. Webside:www.ignizion.dk

Tænk!  
Tænk!  

Dette var ordene fra AndrewCarnegie som han mente rummedeessensen for al succes. Tænk, hvisdu kunne vælge mellem succes ogfiasko. Tænk, hvis...