Page 1

1. okt 2010

IGNIZIONISSUES 25

Sådan går du fra grød til gud Af Christian Kaic

Virksomheder skaber mere og mere støj i bestræbelserne på, at få sit brand til opnå status som gud. Der produceres uendelige mængder af støj, der hverken hjælper brandet, virksomhedens salg eller kundernes opfattelse af produkterne. Men hvad skal der så til, at løfte ens produkt fra grød til gudestatus.

og kommunikeres.

Grød Mange virksomheder sidder fast i grøden fordi de ikke kan eller ikke gider ulejlige sig med, at opstille mål endsige måle effekten af deres investering i marketing. Derfor vælges der kortsigtede løsninger, frem for at foretage planlægning og relevante Vejen til gudestatus investeringer der skal til for, at De virksomheder, der opnår gudestatus positionere sig bedst muligt for en har tre overordnede karakteristika: 1) De fremtid som gud. Sideeffekten heraf er har et klart mål 2) De har en klar mildest talt uheldig og resulterer blot i en kontinuerlig plan for hvordan målet skal masse unødvendig støj, hvor kvantitet nås og 3) Virksomheden bakker op om vinder frem for kvalitet. Hvem kan disse planer (fordi de kender dem). efterhånden kende forskel på f.eks. Virksomheder der har formået, at opnå pensionskasser, pengeinstitutter og gudestatus, i.e. eje/ være foretrukken i teleselskaber – og hvilken værdi skaber sin kategori, er Coca-Cola, GE og de (for mig som forbruger)? Apple. Deres mål er således:CocaColas klare mål er, at være den Eksplosiv vækst foretrukne læskedrik i verden, GE skal De virksomheder der har forstået være nummer 1 eller 2 på alle de spillereglerne for, at etablere sig som markeder, hvor de er tilstede og Apples kandidater i rækken til gudestatus mål er, at fylde verden med dimser. Alle forstår, at de rigtige investeringer i har klare mål, der kan måles, evalueres marketing giver eksplosiv vækst i stedet ! !

!

!

!

!

© ignizion 2010

for støj. Samtidigt har de forstået, at marketing handler om mere end blot at skabe lidt trafik til en webside, en flot annonce og en god tv-kampagne. Ikke at det er irrelevant, men blot at deres plan er bredere og mere fokuseret på, hvad der skaber resultaterne og ikke gør. Med andre ord resultaterne måles, evalueres og optimeres konstant. Det betyder naturligvis, at der stilles uhørte krav til disse virksomheder og hvordan de anvender deres ressourcer, men guleroden er, at dit brand opnår status som gud og de fordele der følger med. Så tag en beslutning om hvad dit brand skal være. Send os dine kommentarer til vores nyhedsbrev på mail, sms eller vores BLOG. Har du ideer eller emner som du mener fortjener fokus i IGNIZIONISSUES er du velkommen til at kontakte Christian Kaic på info@ignizion.dk eller telefon (+45) 26 187 188.

Sådan_går_du_fra_grød_til_gud  

Virksomheder skaber mere og mere støj i bestræbelserne på, at få sit brand til opnå status som gud. Der produceres uendelige mængder af støj...