Page 1


Find vej dagen siger tak for et godt samarbejde til Nordea Fonden. Find vej dagen har igennem de sidste seks år været et af Dansk Orienterings-Forbund´s store synlighedsevents, og forbundet er meget taknemmelig for støtten fra Nordea Fonden igennem årene. Find vej dagen voksede sig hurtigt op til havd det er idag, en årlig event med omkring 45 deltagende klubber, og lige omkring 3500 deltagere.

Forside: En glad deltager ved Find vej i Allerød 2017 Til højre: Orienteringsløb kender ingen alder, alle kan være med.


Find vej dagen havde hvert år deltagelse af over 75% af de aktive Danske Orienteringsklubber der hver især satte rigtige fine events i gang, og hjalp ny og interesserede deltagere til at få en god oplevelse ud af deres besøg i skoven

Til højre: En lille gut der var så stolt over medalje og skærm at han løb et par runder mere med dem i hånden.


Find vej dagen henvender sig mest muligt til familierne. Det var også værd at bemærke at det var der Find vej dagen´s events havde deres styrke. Orienteringsklubberne er nogle af de bedste til at inviterer nye løbere ind. Til højre: Lykken er at finde den post man leder efter!.


Leverandør til det Kongelige Danske Hof i Orienterings-løb Find vej Dagen har været så heldig at få besøg af HKH Kronprins Frederik indtil flere gange, inklusiv familie. Kronprins Frederikg er en stor fan orienteringsløb og har flere gange udtalt sig om de mange positive sider omkring sporten.

Til højre: Kronprins Frederikg og Kronprinssese Mary ved Find vej dagen.


DUK HOVEDET! De meget populære sprintbaner, er en rigtig god oplevelse for de små, her kan de løbe rundt flere gange og forbedre deres tid fra gang til gang.

Til højre: En ny orienteringsløber dukker lige under et træ.


På tværs af alder At finde vej på et kort bringer deltagerne sammen, på tværs af alder og køn. Her kan alle være med.

Til højre: Tre deltagere ved Find vej dagen i Allerød 2018.


En god begyndelse Orienteringsklubberne bød velkommen hvert år, og fik sendt familier sikkert ud i skoven, og mødte dem igen når de kom tilbage. Nogle klubber prøvede med stor succes løb af i andre omgivelser, som midt i byen, eller i forbindelse med andre arrangementer så som Lillebæltsløbet, eller på et museum. I 2018 var der 300+ deltagere ved Skjoldenæsholm Sporvejsmuseum, og samme antal ved Lillebælt Halvmarathon.

Til højre: Reklame for Skjoldenæsholm Sporvejsmuseum 2018.


Find vej i Danmark De fleste klubber benyttede sig af de faste baner, dog blev der også lavet specielle baner til dagen, samt foto-orientering. I 2018 introducerede vi O-Track til et par enkelte events.

Til højre: Over stok og sten på vej ud i skoven med et kort i hånden.


Til højre: TrÌtheden melder sig, og sü kan man spise frokosten hvor som helst efter at have fundet vej i skoven.


Postjagten Udover at have en Hall of Fame på hjemmesiden hvor man kan se hvem der har logget flest poster. Så har vi også en Postjagt som er små løb der bliver sat op hver måned, og der er forskellige konkurrencer, så det ikke kun gælder om at samle flest poster.

Til højre: Her er det en træt pige der er blevet vækket af mor for at være med i en foto-konkurrence som vi havde sat op. Hun viser stolt sit diplom fra dagen før.


Find vej i Danmark Ud over at finde vej til fods, så kan man også finde vej på cykel og i kajak / kano flere steder i landet.

Til højre: En rask deltager ved Find vej dagen i Allerød.


Find vej i Danmark

Til højre: Det er bare den bedste måde at opdage naturen på - når man står midt i den!


Find vej i Danmark Vi siger tak for denne gang. De 7000+ faste pĂŚle pĂĽ 300+ ruter stĂĽr der stadig til fri afbenyttelse i den danske natur.


FInd vej dagen  
FInd vej dagen  
Advertisement