Page 1


โ€ข En aquesta presentaciรณ anem a explicar els diferents tipus de problemes morals mes importants que es viuen actualment ala Terra i que ens afecten a tots.


Es una forma de vida que surgeis com a producte de la impossibilitat de acces als recursos basics humans que proboquen un desgast en el nivell i en la cualitat de vida de qui ho sufirx.


-Al dia moren prop de 40.000 persones i la majoria son xiquets. -1000 milions de persones subsisteixen amb 1 euro al dia. -El 80% de la poblaci贸 mundial viu en la miseria.


Es un conflicte socio-politic entre grups humans armats amb el proposit de controlar recursos naturales como el petroleo, gas natural etc.. Altra de les causes son les disputes territorials o econòmiques .


-Els humans utilitzem la guerra per resoldre els conflictes. -Un 90% dels morts causats per la guerra son civils i una gran part menors. -Paisos com E.U, Alemanya o Russia obtenen beneficis de la industria armamentistica.


-Es l’augment de la temperatura mitjana global de la atmosfera terrestre i dels oceans. -El principal efecte que causa es el efecte invernacle. -El major acort respecte al calentament global es el Protocoleg de Kyoto.


La ètica es una reflexió que trata de lo que es moral i lo que no. Les tories ètiques permitixen que el sers humans pogam justificar i , fundamentar els nostres principis i normes


Fou un filosof grec el cual buscaba una doctrina basada en al busqueda del plaer la cual havia de ser dirigida per la prudencia. Els aspectes mes destacats de la seva doctrina foren el Hedonisme i el Atonisme.


Es la doctrina filosofica basada en la busqueda del plaer y la supresi贸 del dolor com objectiu o ra贸 de ser de la vida , dinns del Hedonisme es troben -hedonisme absolut -hedonisme mitigat o eudomonisme

Treball d'ètica  
Treball d'ètica  

Problemes morals i les teories ètiques.

Advertisement