Page 7

Xkidz! Dé webshop voor kinderkleding in een maatje meer. Hippe, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kinderkleding omdat alle kin­ deren het recht hebben om er goed gekleed bij te lopen. We verkopen merken als Lemmi, Glozz, Xboyz, Xgirlz en SMS in de maten 104 t/m 176. Bij elk artikel is een beschrijving gegeven inclusief de afmetingen die bij de maten horen. In het informatieve deel van onze site kunt u nagaan hoe wij deze maten bepalen. Zo kunt u zichzelf ervan verzekeren dat u een product bestelt dat goed past. Het is tevens mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen. Xkidz hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Er wordt tijd genomen om vragen te beantwoorden en u kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief waar u van de meest actuele aanbiedingen en ontwikkelingen op de hoogte blijft. Xkidz zet zich middels persberichten en televisie interviews actief in op de promotie van kinderkleding in een maatje meer.

het vooral draait om ‘lekker in je vel zitten’. En dat wil elk kind! Naast be­ wustwording biedt het prentenboek ook een uitgangspunt om de sugges­ ties uit het verhaal bespreekbaar te maken, namelijk een gezond eet,- en beweegpatroon en op tijd naar bed gaan. ‘Kikker Spat wordt kampioen’ kan in huiselijke kring maar ook in de kinderopvang, op de peuter­ speelzaal of op de basisschool, als een concreet hulpmiddel gebruikt worden om overgewicht te voorkomen. Ook kan het boek ingezet worden door professionals die gemoeid zijn met de problematiek van over­ gewicht of ziektes ten gevolge van overgewicht.

Gedacht kan worden aan: • obesitasklinieken, • huis-en kinderartsen, • kinderfysiotherapeuten, • maatschappelijk werkers, • speltherapeuten en • kinderpsychologen.

Handige web www.kam sites: ps www.kik ummerfun.nl ker www.xki spat.nl dz. www.int nl rodans.n l

15 Infobesitas - Lente ’10

Het prentenboek ‘Kikker Spat wordt kampioen’ is ontwikkeld door Marieke van den Akker, grafisch ontwerper en illustrator en drs. Katja Wittens, orthopedagoog en leerkracht. Vanuit hun professie én ervaring als moeder van een peuter hebben zij, met veel passie, het prentenboek vervaardigd. Kikker Spat heeft één grote wens: hij wil kampio­ en verspringen worden. Daar droomt hij elke nacht over. Maar op een nacht droomt kikker Spat dat hij in Luilek­ kerland is. Hijbrengt de hele dag door met computeren, televisie kijken en snoepen. Maar of Kikker Spat zo kampioen kan worden? Onder het motto ‘voorko­ men is beter dan genezen’ is het prentenboek ‘Kikker Spat wordtkam­ pioen’ ontwikkeld. Dit prentenboek is ontwikkeld voor alle kinderen in de leeftijd van ± 2 tot 7 jaar. Op luchtige wijze, met heldere tekst en kleurrijke illustraties, wordt overge­ wicht aan de orde gesteld. Maar het bijzondere aan dit prentenboek is dat

Lente Infobesitas 2010  

Het Lente nummer van de Infobesitas

Lente Infobesitas 2010  

Het Lente nummer van de Infobesitas

Advertisement