Page 1

Лидер в доставката по-домовете на висококачествени продукти за вашето куче и за вашата котка


Супер Премиум Суха храна за кученца

VALP

VALP MINI

Husse Valp е пълноценна храна за подрастващи кученца и за кърмещи кучки от средни по-големина породи. Husse Valp осигурява на кученцата допълнителни хранителни вещества, витамини и минерали, от които те се нуждаят докато растат.

Husse Valp Mini е пълноценна храна за подрастващи кученца от малки породи (в зряла възраст теглото им не надвишава 10кг). Високо енергийно съдържание за задоволяване на завишените енергийни нужди на кученцата от малките породи.

29% 18% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4200 ккал

32% 21% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4370 ккал

2 кг 25,00 лв 7 кг 54,00 лв 15 кг 108,00 лв

2 кг 7 кг

27,00 лв 75,00 лв

Cъдъ

ржа 6пи7% лешко

Cъдъ

ржа 6пи3% лешко

месо

месо

VALP MAXI

VALP LAMM & RIS

Husse Valp Maxi е специално разработена за кученца от средните и големи породи. Тя е обогатена с глюкозамин и хондроитин, елементи на сухожилията на ставите; необходими за поддържането на гъвкави и подвижни стави.

Valp Lamm & Ris е супер прeмиум продукт, направен от лесносмилаеми съставки, подходящи за кученца с чувствителна храносмилателна система. Малко вероятно е да предизвика алергии. Valp Lamm & Ris осигурява допълнителни хранителни съставки, витамини и минерали необходими на малките кученца и не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.

29% 18% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4200 ккал

15 кг 110,00 лв

Cъдъ

ржа 5пи8% лешко месо

2

26% 15% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4050 ккал

7 кг 75,00 лв 15 кг 144,00 лв

Cъдър 6 %жа агне0 пилешшко и месо ко

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Супер Премиум Суха храна за зрели кучета

OPTIMAL

OPTIMAL MINI

Husse Optimal е пълноценна и добре балансирана храна за зрели кучета от средни по-големина породи. Съдържа единствено най-добрите хранителни съставки, чийто основен източник на протеини е пилешкото месо.

Husse Optimal Mini е пълноценна храна за зрели кучета от дребните породи. Високо съдържание на протеини и мазнини за да задоволи завишените енергийни нужди на кучетата от малките породи. Гранулите са оформени в съответствие с по-малкия размер на зъбите и челюстите на кучетата от дребните породи.

26% 16% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4160 ккал

28% 18% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4180 ккал

15 кг 126,00 лв

2 кг 7 кг

25,00 лв 75,00 лв

Cъдъ

Cъдъ

ржа 5пи6% лешко

ржа 6пи3% лешко месо

месо

OPTIMAL GIANT Optimal Giant съдържа само най-добрите съставки с висока смилаемост и висока хранителна стойност и е специално създадена за да задоволи хранителните нужди на зрели кучета от гигантските породи. Размерът на гранулите е специално адаптиран за оптимален прием от големите породи. Хондроитинът и глюкозаминът поддържат здрави сухожилията за гъвкави и подвижни стави.

23% 12% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4090 ккал

15 кг 126,00 лв

Cъдъ

ржа 5пи1% лешко месо

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

3


Супер Премиум Суха Храна за Зрели Кучета

LIGHT OPTIMAL

PRIMA PLUS

Пълноценна храна за по-малко активни кучета, кучета с наднормено тегло, кучета с диабет или кучета със склонност към бързо напълняване. Light Optimal съдържа най-добрите съставки с висока смилаемост и висока хранителна стойност. Тази пълноценна храна е идеална за да поддържа вашето куче в превъзходна форма.

Пълноценна храна за кучета с нормални или ниски енергийни нужди. Prima Plus е супер премиум храна, съдържаща единствено най-добрите хранителни съставки с висока смилаемост и намалено съдържание на мазнини. Поради това тя е идеална храна за поддържане на вашето куче в отлична форма като го предпазва от затлъстяване. Този продукт е oбогатен с витамин С и cъдържа глюкозамин.

21% 9% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 3890 ккал

7 кг

24% 11% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 3910 ккал

2 кг 21,00 лв 7 кг 54,00 лв 15 кг 108,00 лв

63,00 лв

Cъдъ

ржа 4пи2% лешко месо

Cъдъ

ржа 4пи2% лешко месо

SENIOR Senior Husse е специално разработена храна за възрастни кучета спомагаща за поддържането им в отлично състояние и за забавянето на ефектите от стареенето. Съчетанието на витамини А, С, Е и екстракт от грозде засилва имунната система на кучето и забавя процесите свързани със стареенето на клетките. Тауринът поддържа сърдечната дейност и е съществен елемент в храненето на възрастните кучета. С ниско съдържание на мазнини против наднормено тегло.

22% 9% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 3850 ккал

7 кг 57,00 лв 15 кг 110,00 лв

Cъдъ

ржа 4пи2% лешко месо

4

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Супер Премиум Суха Храна за Зрели Кучета

KYCKLING & POTATIS Kyckling & Potatis е лесносмилаема и изключително вкусна храна за кучета разработена за да отговори на хранителните изисквания на зрели кучета с чувствителна кожа и чувствителна храносмилателна система.

НОВО!

Kyckling & Potatis може също така да се използва за кучета без алергии или храносмилателни проблеми. Не съдържа съставки, за които е известно, че предизвикват хранителни алергични реакции като пшеничен глутен, телешко месо, соя, мляко и млечни продукти. Рецептата на основа на пилешко месо и картофи е без изкуствени оцветители и овкусители и натурално защитена с комбиниране на естествени токофероли. Съдържа мано-олигозахариди за оптимално състояние на имунната система.

Cъдър

5пи0л %жа ешко месо

26% 16% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4156 ккал

15 кг 128,00 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

5


Супер Премиум Суха Храна за Зрели Кучета

LAMM & RIS Husse Lamm & Ris е пълноценна супер премиум храна, произведена от лесносмилаеми съставки, които са подходящи за кучета с чувствителен стомах. В сравнение с други храни е малко вероятно да предизвика алергии.Наличието на агнешко месо източник на висококачествени протеини – намалява вероятността от алергични реакции.

23% 14% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4020 ккал

2 кг 27,00 лв 7 кг 66,00 лв 15 кг 131,00 лв

Cъдър 5 %жа агне5 шко и сьомга

LAX & RIS Husse Lax & Ris е пълноценна храна, която не съдържа глутен, оцветители и консерванти. Lax & Ris съдържа внимателно подбрани сурови съставки с най-високо качество и е подходяща за кучета с алергии, предизвикани от стомашночревни проблеми.

24% 14% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4040 ккал

7 кг 75,00 лв 15 кг 144,00 лв

Cъдъ

ржа 5сь0% омга

6

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Супер Премиум Суха Храна за Зрели Кучета

LAMM & RIS GIANT Хипоалергична храна съдържаща агнешко месо и ориз. Lamm & Ris Giant е пълноценен супер премиум продукт произведен от лесносмилаеми съставки, които са подходящи за едри и гигантски породи кучета с чувствителен стомах. В сравнение с други храни е малко вероятно да предизвика алергии. Наличието на агнешко месо - източник на висококачествени протеини – намалява вероятността от алергични реакции. Гранулите са оформени специално за оптимален прием от кучета от едрите породи.

НОВО!

Lamm & Ris Giant е храна с добавени хондроитин и глюкозамин спомагащи за поддържането на здрави хрущяли и гъвкави стави.

24% 14% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4020 ккал

15 кг 146,00 лв

Cъдъ

55 ржа агне % ш сьомгко и а

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

7


Премиум Суха храна за зрели кучета

PRIMA

LIGHT

Prima съдържа единствено внимателно подбрани висококачествени съставки. Подходяща е за зрели кучета от всички породи с нормални енергийни нужди.

Husse Light е идеална храна, с която контролирате теглото на вашето куче. Този продукт съдържа по-малко мазнини и калории от другите храни, като въпреки това посреща всички хранителни нужди на вашето куче. Подходяща е и за възрастни кучета и слабо активни кучета с ниски енергийни нужди.

24% 11% протеин мазнини

Смилаемост 89% Mетаболизирана енергия 3830 ккал

24% 9% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 3690 ккал

7 кг 48,00 лв 15 кг 96,00 лв

Cъдъ

7 кг 48,00 лв 15 кг 96,00 лв

Cъдъ

ржа 4м5% есо

ржа 4м2% есо

AKTIV Husse Aktiv е пълноценна храна за много активни кучета. Aktiv съдържа големи пропорции животински протеини, въглехидрати, мазнини и други хранителни съставки, с които удовлетворява допълнителните енергийни нужди на активните кучета.

28% 14% протеин мазнини

Смилаемост 89% Mетаболизирана енергия 4000 ккал

15 кг

96,00 лв

Cъдъ

ржа 3м7% есо

8

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Швеция е известна с много неща, това е валидно и за нас ... КАЧЕСТВО и ОБСЛУЖВАНЕ са нашите основни ценности. Насладете се на малка част от Швеция в дома си, поръчайте нашите продукти днес!

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

9


Здравословен начин на живот - Хр

CARDIO+ Съдържа таурин, който поддържа сърдечната дейност.

GREEN TEA+ Зеленият чай е богат на антиоксиданти, които допринасят за защита на клетките.

CELL PROTECT В сухата храна на Husse има налични анти-оксиданти за защита на клетките. Витамини с антиоксидантно действие (витамин Е и витамин С), каротиноиди (лутеин и бета каротин) и екстракт от грозде са най-често употребяваните антиоксиданти в храната на Husse.

COAT+ Оптималният баланс между хранителните съставки и наличните Омега-6 мастни киселини допринася за здрава и лъскава козина и за здрава кожа.

FLORA STIMULE Фрукто-олигозахариди за добро чревно здраве. Някои пребиотици като ФОС (фрукто-олигозахаридите) действат като хранителен източник за добрите бактерии ( лактобиоцилис и бифидо бактерии) и същевременно не подпомагат развитието на патогенните бактерии.Чрез добавяне на ФОС към диетата, се стимулира растежа на добрите бактерии и се подтиска този на лошите бактерии.

IMMUNE SYSTEM+ Каротиноиди за оптимално състояние на имунната система. Супер премиум продуктите на Husse съдържат високи количества на лутеин и бета-каротин. Тези естествени растителни пигменти имат антиоксидантно действие върху клетките на организма. Освен това каротиноидите също стимулират имунната система.

GLUTEN FREE Husse разработи формула без глутен за кучета с алергии и с чувствителна храносмилателна система.

HYPO ALLERGIC В случай на хранителни алергии се препоръчва диета с ориз в комбинация с източник на протеини, които кучето не е яло или не яде редовно. Husse предлага висококачествени продукти със сьомга и агнешко месо.

10

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


от - Хранителни добавки за кучета MOBILITY+ Хондроитин и глюкозамин за здрави стави. Хондроитинът и глюкозаминът доставят суровината, необходима за производството на нов хрущял и в определени случаи спомагат за неговото възстановяване.

GROWTH+ Храна, която доставя допълнителните хранителни вещества, витамини и минерали, от които кученцата се нуждаят докато растат.

DENTAL HEALTH Храната произведена от Husse може да намали образуването на зъбния камък и да допринесе за по-добро здравословно състояние на зъбите. Текстурата на гранулите е оптимизирана с цел увеличаване на механичното почистване на зъбите по време на дъвчене. Husse супер премиум продуктите също съдържат ascophyllum nodosum кафяви естествени морски водорасли. Положителният ефект на тези морски водорасли за стоматологичното здраве е световно известен и доказан.

BALANCED NUTRITION Балансираното хранене е от съществено значение за здравословния начин на хранене на вашия домашен любимец. С храната на Husse можете да бъдете сигурни, че на вашият домашен любимец ще са осигурени всичките хранителни вещества, от които той се нуждае за да бъде винаги в добра форма.

CHICKEN BASED Висококачествени животински протеини от пилешко месо.

ENERGY CONTROL Намалено мастно съдържание за по-добър контрол на теглото.

ENERGY+ Повече енергия за активни кучета.

L-CARNITINE Л-карнитин за унищожаване на мастната тъкан.

OMEGA 3+ Омега 3 защитава мозъчните клетки и подобрява способността за възприемане на малките кученца. Също така има естествени противовъзпалителни свойства, които могат да бъдат особено полезни за кучета с кожни, ставни или чревни проблеми. Освен това, омега-3 играе роля в доставката на кислород в клетките на организма.

OMEGA 6+ Омега-6 мастните киселини са налични в много растителни масла. Те спомагат за поддържането на здрава кожа, здрава козина и също така играят важна роля при репродуктивния процес.

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

11


Консервирана храна за кучет ADULT PÂTÉ

LIGHT PÂTÉ

JUNIOR PÂTÉ

Пастет с телешко месо, ананас и женшен за зрели кучета с нормална активност. Приготвен е от подбрани съставки: с много висококачествено прясно месо, с билки и плодови екстракти.

Лек пастет с пилешко, пуешко и ехинацея за възрастни кучета (над 6 години) и кучета с наднормено тегло. Приготвен е от подбрани съставки: с много висококачествено прясно месо и с билки.

Junior pate с телешко и женшен е идеален за кученца, които са току що отбити. Приготвен е от подбрани съставки: с много висококачествено прясно месо и с билки.

400 г

400 г

4,00 лв

4,00 лв

400 г

4,00 лв

LIGHT BITAR I SÅS

ADULT BITAR I SÅS

Изключително вкусни изпечени на фурна парченца от телешко месо предназначени за възрастни кучета както и за кучета с наднормено тегло.

Изключително вкусни изпечени на фурна парченца от телешко месо предназначени за зрели кучета както и за кучета с нормална активност.

1275 г

GOURMET KYCKLING Gourmet е вкуснa пълноценна храна за кучета с пилешко месо.

1275 г

9,00 лв

9,00 лв

LIGHT BITAR I SÅS

Изключително вкусни изпечени на фурна парченца от пилешко месо предназначени за възрастни кучета и за кучета с наднормено тегло.

400 г

4,00 лв

ADULT BITAR I SÅS Изключително вкусни изпечени на фурна парченца от пилешко месо предназначени за зрели кучета както и за кучета с нормална активност.

300 г

12

5,00 лв

400 г

4,00 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


кучета - Хранителни добавки LAXOLJA

ARTRO HUSSE

100% натурален Husse Laxolja, източник на високо качествени Омега3-мастни киселини, се произвежда от прясна сьомга в Норвегия. Омега-3 мастните киселини са от жизнено значение за оптимално развитие, поддръжка и функция на много тъкани и органи, по-специално: клетъчните мембрани, мозъка, кожата, козината, бъбреците, кръвоносните съдове, имунната система и др. Подходящ за кучета, котки и коне.

Artro Husse съдържа естествени билки с важни хранителни вещества като хондроитин и глюкозамин които доставят суровината, необходима за производството на нов хрущял и в определени случаи спомагат за неговото възстановяване. Подходящ за кучета и котки.

300 мл 33,00 лв

200 г 36,30 лв 500 г 81,00 лв

KRISTAL PASTE

VERMI HUSSE

Естествено билково лечение което спомага за намаляване възможността от поява на камъни в бъбреците. Мощна комбинация от билкови екстракти като амониев хлорид подсилен от екстракт от ясен за разбиване на бъбречните камъни. Съчетанието от троскот и аспарагус, спомага за изхвърлянето на бъбречните камъни както и за предотвратяване появата на нови.

Vermi Husse спомага за добра чревна хигиена при кучета и котки. Това е хранителна добавка, чиято основа са билки, използвани заради техните отхрачващи, обезпаразитяващи и дезинфекциращи свойства.Подходящ за кучета и котки.

200 г

66,60 лв

60 мл 30,60 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

13


Естествен репелент за кучета

INSEKT MINUS CONCENTRATE Обонятелен репелент за кучета срещу насекоми като комари, мухи, кърлежи, бълхи и други. Insekt Minus Concentrate е алтернативна естествена защита за вашия домашен любимец. Този продукт променя миризмата на кучето без това да е забележимо за самото животно или за човека. Миризмата е непоносима за насекоми като комари, мухи, кърлежи, бълхи и т.н. Направен изцяло от висикокачествени етерични масла като масло от чаено дърво, от макадамия, от шафран, от жожоба, масло от евкалипт, слънчогледово масло и масло от лавандула. Ако продуктът се използва редовно през цялата година, естествената репелентна защита ще действа постоянно отстранявайки всички видове насекоми.

50 мл 42,00 лв

14

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Хранителни добавки

CALM PLUS Calm Plus има успокояващ ефект и помага за намаляване на стреса по време на стресиращи събития или ситуации (транспортиране, посещение при ветеринарния лекар и т.н.) Calm Plus е направен изцяло от естествени съставки – различни ароматизиращи съединения. В продукта не са добавяни никакви химикали. Calm Plus e смес от 100% чисти билкови екстракти; с висока концентрация на тинктура от маточина и жълт кантарион.

20 мл 30,00 лв

100% ЕСТЕСТ ВЕН

Препоръки за прием при кучета : • Прилагайте от 15 до 30 мин. преди стресираща ситуация; • Сложете от 2 до 20 капки директно в устата (20 капки = 0,5 мл) • Повторете след два часа, ако е необходимо. Количеството не зависи само от теглото на животното, но и от неговите порода, физическо и психологическо състояние. Подходящ за кучета и за коне.

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

15


Снаксове за AGILITY SNACK Приятна на вкус, обогатено с витамини, изпечено на фурна лакомство с пилешко месо, телешко месо и шунка. Предназначено за обучение в ловкост, в затворени пространства на кученца, за бързи награди и за всякакъв вид забавление с вашето куче.

125 г 4,50 лв

TUGG PLUS Кокал за дъвчене, полезен за зъбите, със зелен чай. 100% смилаем и естествен.

108 мм 3,60 лв 203 мм 12,00 лв

TANDREP PLUS Кокал за дъвчене, полезен за зъбите. 100% смилаем и естествен. Съдържа антиоксиданти.

20 въженца 23,40 лв

HUSSE SNACKS Здравословни лакомства за обучение, на основата на пилешко месо.

900 г 15,60 лв

16

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


ве за кучета KYCKLINGFILÉ Пилешки лентички - здравословно лакомство за кучета, изпечено на фурна с високи нива на протеин и ниско съдържание на мазнини. С добавени глюкозамин и хондроитин.

100 г 12,00 лв

HUND KEX XL Много вкусни бисквити с пилешко месо, които може да се използват като ежедневна награда по време на обучение или при подобни случаи.

1,7 кг 27,00 лв

HUND KEX Хрупкaви леки и обогатени с витамини бисквити за кучета, направени с пресни моркови и ябълки.

1 кг 18,00 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

17


A

M H US SE

TE

Agility

Здравословното хранене е един от най-важните фактори за успеха на състезаващите се кучета. Най-добрите Agility инструктори и треньори принадлежащи към Отбора на Husse използват висококачествената храна предоставена от Husse за техните състезаващи се кучета.

18

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Пъргавост

SENIOR

VALP MAXI

Съдъ ржа глюк озам и хонд роит н и ин

1000 м г/кг

Съд

1000 ържа глюк мг/кг озам ин х

PRIMA PLUS

OPTIMAL GIANT

500 ържа глюк мг/кг озам и

ондр оити и н

Съд

хонд роит н и ин

Съд

1000 ържа глюк мг/кг озам ин х ондр оити и н

Има много хранителни елементи, които осигуряват жизненоважни съставки за здрава ставна структура и добра подвижност. Тези хранителни елементи са познати като „хондропротектори” и включват глюкозамин и хондроитин. Те осигуряват суровия материал, необходим за произвеждането на нов хрущял, като могат дори да спомогнат за възстановяването на износения хрущял. По-възрастните и по-големите кучета имат нужда от допълнителни дози от глюкозамин и хондроитин. Възрастните кучета често имат сковани стави, тъй като с възрастта хрущялът изтънява. А големите кучета често имат ставни проблеми, тъй като голямото им тегло натоварва извънредно хрущяла. Посетете нашия Husse интернет магазин за да научите повече за този и за други продукти на Husse

LAMM & RIS GIANT

Съд

LIGHT OPTIMAL

Съдъ ржа глюк озам и хонд роит н и ин

400 мг /кг

1000 ържа глюк мг/кг озам ин х ондр оити и н

ARTRO HUSSE

Съ

KYCKLINGFILÉ

56000държа глюк мг/кг о хо замин ндро и итин

Съд

250 ържа глюк мг/кг озам и

хонд роит н и ин

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

19


Хигиенни продукт AVENA SHAMPOO Изключително мек шампоан с екстракт от Авена специално разработен за домашни любимци, които се нуждаят често от къпане. Не дразни кожата на кучето поради основното му рН.

250 мл 20,00 лв

CALENDULA SHAMPOO Изключително мек шампоан с екстракт от невен, разработен специално за малки кученца и за всички кучета с чувствителна кожа. Формулата му е съставена само от омекотяващи и нежни съставки. Не дразни кожата на кучето поради основното му рН.

250 мл 20,00 лв

CITRONELLA SHAMPOO Мек шампоан с екстракт от цитронела специално разработен за да се отстранят зарази от външни паразити като бълхи, кърлежи и др. Не дразни кожата на кучето, поради основното му рН.

250 мл 20,00 лв

TASS PLUS Грижа за лапите с пчелен восък. Омекотява и предпазва лапите. Дълготрайна защита. Подходящо за котки и кучета.

40 г 12,00 лв

20

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


родукти за кучета

SHAMPOO

MOUSSE SHAMPOO

Мек шампоан за домашни любимци, който почиства и омекотява кожата, за да се избегнат кожни дразнения. Този шампоан съдържа само естествени субстанции. Неутралното pH е особено подходящо за чувствителна кожа. Икономичен поради високата концентрираност на препарата.

Сух шампоан с масло от чаено дърво. Не се използва вода и не е необходимо изплакване. Осигурява отлично почистване на козината.

250 мл 30,00 лв

150 мл 33,00 лв

а ърж Съд сло ма но ае от ч лийско тра авс ърво! д

KENNEL WASH

PET CARE SPRAY

Този продукт е разработен за места, където се държат кучета, а НЕ за директно прилагане върху животни. Съдържа масло от цитронела и лавандулово масло, които притежават естествени репелентни свойства. Маслото от чаено дърво и евкалиптовото масло имат деодориращи и естествени антибактериални свойства. Кватернерното амониево съединение намалява броя на бактериите във въздуха и по различните повърхности.

Pet Care Spray помага да се сложи край на силното четкане и ресане, които могат да предизвикат кожни възпаления при дърпането на сплетена или сплъстена козина. Той съдържа само естествени съставки, като масло от розмарин и лавандулово масло, които са особено подходящи за чувствителна кожа. Към продукта няма добавени мазни вещества.

500 мл 49,80 лв

200 мл 27,00 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

21


Суха храна за котки KATTUNGE

Husse Kattunge е много вкусна храна за малки котенца. Тази Супер Премиум храна с основен източник на протеини пилешкото месо, осигурява необходимото количество протеини за вашето малко котенце, което трябва да храни растящи мускули, телесни системи, кожа и козина. Препоръчва се за малки котенца от отбиването до 12 месеца. Също така за бременни и кърмещи котки.

34% 21% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4450 ккал Съдъ

ржа 6пи0% лешко

2 кг 25,00 лв

месо

EXCLUSIVE LIGHT

Exclusive Light e храна предназначена за котки с чувствително храносмилане, за котки с намалени енергийни нужди или за възрастни котки (над 7 год.възраст), както и за котки с наднормено тегло следствие от например стерилизиране или кастриране.Съдържа добре балансирано количество хранителни елементи, които задоволяват нуждите, осигуряват здравословен начин на живот на вашата котка и допринасят за доброто поддържане на неините кожа и козина.

29% 11% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 3970 ккал

2 кг 7 кг

Exclusive outdoor е храна предназначена за котки, които живеят навън или имат външен достъп, както и за котки с чувствителна кожа. Exclusive outdoor съдържа добре балансирано количество хранителни елементи, които задоволяват нуждите и осигуряват здравословен начин на живот на вашата котка и допринасят за доброто поддържане на неините кожа и козина.

32% 21% протеин мазнини

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4490 ккал

25,00 лв 75,00 лв

Cъдъ

2 кг 7 кг

25,00 лв 75,00 лв

Cъдъ

ржа 4пи5% лешко

ржа 6пи0% лешко

месо

месо

KROKETTER FISK

KROKETTER KYCKLING

Добре балансирана премиум храна с риба, която съдържа всички хранителни вещества, необходими на една котка. Богата на животински протеини, тя е обогатена и с таурин - съществен елемент в диетата на всички котки.

Добре уравновесена премиум храна, която съдържа всички хранителни вещества, необходими на една котка. Богата на животински протеини, тя е обогатена и с таурин - съществен елемент в диетата на всички котки.

32% 16% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4080 ккал

2 кг 7 кг

Съдъ 6 ржа риб 3% м и пиа, лешесо месо ко

22

EXCLUSIVE OUTDOOR

30,00 лв 60,00 лв

32% 16% протеин мазнини

Смилаемост 90% Mетаболизирана енергия 4080 ккал

2 кг 7 кг

30,00 лв 60,00 лв

Съдър жа 60% пилеш ко и месомесо

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Суха храна за котки

KATT URINARY Супер премиум лесносмилаема пълноценна храна, разработена за поддържане на здрави пикочни пътища при зрелите котки. Нейната формула е разработена така, че да поддържа ниски нива на pH на урината. Ниско съдържание на Магнезий и контролирани нива на калций и фосфор за здрави пикочни пътища. Съдържа червена боровинка за поддържане на здрави пикочни пътища.Стимулира приема на вода.

Съд

26% 20% протеин мазнини 2 кг 7 кг

Смилаемост 92% Mетаболизирана енергия 4420 ккал

ържа 2000 м тауриг/кг н

27,00 лв 74,00 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

23


Консервирана храна за котки LÄCKERBITAR ДОРИ И СЬОМГА ПИЛЕ И ПУЙКА ПАТЕШКО И ДРОБ ТЕЛЕШКО Вкусни парченца месо, изпечени на фурна и подправени с великолепен сос.

400 г 3,90 лв

EXCLUSIVE PÂTÉ ПУЕШКО

Вкусна еднопротеинова храна за котки, направена от 100% прясно пуешко месо. Пуешкото месо като основен източник на животински протеини намалява риска от алергии. Тази храна е подходяща също и за котки с чувствителен стомах. Натурален продукт, без глутен, без оцветители и без консерванти.

400 г 12,00 лв

PÂTÉ ПАТЕШКО И СЬОМГА 80% прясно месо и риба.

ШУНКА И ЗАЕШКО

80% пряснa шунка и заешко.

НАТУРАЛНА РИБА ТОН 80% прясна риба и месо.

ПИЛЕШКИ ДРОБ 80% прясно месо

Вкусните пастети Husse са изработени от много висококачествени и пресни месо и риба.

400 г 4,00 лв

GOURMET Вкусно Gourmet с пилешко или със сьомга за котки.

Пилешко месо : 100 g 3,00 лв Сьомга: 100 g 3,00 лв

24

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Здравословен Начин На Живот – Хранителни добавки за котки

GROWTH+

Храна за малки котенца с оптимално количество протеини за подхранването на растящите мускули, телесни системи, кожа и козина. Достатъчни нива на таурин за здрави очи, сърце и репродуктивни органи.

FEWER HAIRBALLS

Съдържа естествени фибри, които предотвратяват образуването на космените топки в чревния канал.

YUCCA+

Юка шидигера намалява фекалнатa миризма свързвайки амоняка и фекалните летливи вещества в дебелото черво. Това естествено растение има силни антиоксидантни свойства и поддържа имунната система. Естествените сапонини подобряват чревната перисталтика, докато полифенолите поддържат здравето на ставите.

ENERGY CONTROL

Намалява мастното съдържание за по-добър контрол на теглото.

ENERGY+

Повече енергия за активни котки.

IMMUNE SYSTEM+

Каротиноиди за оптимално състояние на имунната система.

GLUTEN FREE Формула без глутен.

CELL PROTECT

Анти-оксиданти за защита на клетката.

PH LOW

Специална формула за намаляване pH на урината.

MG LOW

Ниско диетично ниво на магнезий и контролирани нива на калций и фосфор за поддържане на здрава пикочна система.

CRANBERRY+

Червена боровинка за поддържане на здрава пикочна система.

EYE HEALTH+

Съдържа таурин за поддържане функциите на очите. Тауринът е основна аминокиселина, която котките не произвеждат сами. Тауринът предпазва от слепота и поддържа сърцето здраво.

CARDIO+

Съдържа таурин, който поддържа сърдечната дейност. Тауринът е основна аминокиселина, която котките не произвеждат сами. Тауринът предпазва от слепота и поддържа сърцето здраво.

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

25


Продукти за котки ECO KATTSTRÖ

ECO KATTSTRÖ TRAY

Eкологична, лесна за употреба котешка тоалетна, без прах и миризма. 100% естествен продукт, направен от шведски борови и смърчови стърготини без добавки или съставки за втвърдяване.

Специална дву-контейнерова котешка тоалетна ECO KATTSTRÖ.

14 л 36,00 лв

1 брой 45,00 лв

KATTSTRÖ

KATT KEX

Супер Премиум слепваща котешка тоалетна, от сив канадски бентонит. 100% натурална, съдържат макс. 1% прах и не залепва за котешките лапи. Налични количества:15кг и 7кг. Супер Премиум слепваща тоалетна за котки от бял турски бентонит. 100% натурална, съдържа макс. 1% прах и не залепва за котешките лапи. Налични количества: 15л и 7л.

Здравословна мека награда за котки с естествени антиоксиданти и обогатена с витамини. Без зърнени съставки, без оцветители и без добавени захари.

15 кг 15 л 7 кг 7 л

150 г 5,40 лв

48,00 лв 38,00 лв 24,00 лв 21,00 лв

KATT MALT

Много вкусна малцова паста за котки, която спомага за регулирането на метаболизма. Малцовата паста съдържа определени мазнини, които намаляват риска от образуване на космени топки и продотвратяват излишното повръщане.

30 г 7,80 лв 100 г 15,90 лв

26

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация


Продукти за коне Използвайте само най-висококачествените продукти от растения и природни билки за вашия кон. За повече информация относно продукти за коне, моля посетете нашия интернет магазин или се свържете с вашия местен дистрибутор.

CALM LIQUID CALM PASTE Хранителна добавка за коне, понита и магарета, специално предназначена да сведе до минимум нежелани реакции предизвикани от стрес. Налична в течен вид или паста.

Течен вид: 1 л 60,00 лв Паста: 30 мл 36,00лв

HÄST SNACKS

Здравословно лакомство за коне, съдържащо царевица и пшеница, с вкус на ябълка, предназначена за награда при тренировка или разходка.

1,5 кг 30,00 лв

ARTIFLEX Съдържа естествени билки с важни хранителни съставки като хондроитин и глюкозамин, които помагат да се увеличи подвижността. Artiflex допълва естествената ставна защита на тялото.

1 л 128,40 лв

VERMI MINUS VERMICELLI VERMI MINUS PASTE Хранителна обезпаразитяваща добавка за коне, понита и магарета. Специалната формула съдейства за добра чревна хигиена. Налична във вид на гранули или паста.

Гранули: 1 кг 94,80 лв Паста: 60 мл 49,80 лв

Посетете нашият сайт www.husse.bg за повече информация

27


СТАНЕТЕ ПРЕДПРИЕМАЧ СЪС СОБСТВЕН БИЗНЕС! Присъединете се към мрежа от над 600 представители на HUSSE в Европа! HUSSE ви дава възможност да станете франчайзополучател или дистрибутор! Свържете се с нас за повече информация: support@husse.bg +359 888707648

ХУСЕ България: www.husse.bg


Husse Catalogue 2012 BG  

Висококачествена храна за домашни любимци

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you