Page 1


WOORDJE DOOR DE HOOFDLEIDING............................................................3 OPENINGWOORD EN AFSPRAKEN.................................................................4 ONS UNIFORM...............................................................................................5 STARTDAG.....................................................................................................6 INSCHRIJVING.............................................................................................7-9 JAARTHEMA................................................................................................10 LEIDINGSVOORSTELLING........................................................................11-18 SLOEBERS...............................................................................................19-20 ROODKAPJES..........................................................................................21-23 JIMMERS................................................................................................24-25 KNIMMERS.............................................................................................26-27 SIMMERS................................................................................................28-30 SJO’ERS...................................................................................................31-34 AFSCHEID.....................................................................................................35 SILVERBEATS................................................................................................36 TROOPER.....................................................................................................37 BEDANKT.....................................................................................................38 VZW HUYST TER DUYST..........................................................................39-40 1,2,3 SPAGHETTIII........................................................................................41 DE UITPAS….................................................................................................42 ENKELE SFEERBEELDJES...............................................................................43 MOPJES EN RAADSELTJES.......................................................................44-46 AGENDA.......................................................................................................47

2

TELEFOONNUMMERS..................................................................................48


Na het fantastische en zonovergoten Hard Rock kamp zijn er weer nieuwe avonturen in het vooruitzicht … Een nieuw schooljaar, maar ook een nieuw KSA-jaar! Er staan ons weer heel wat leuke activiteiten te wachten: Ninove Speelstad, Silverbeats, weekend, fantastische rondes, een gezellig kerstfeestje, kamp … We zijn 1 ding vergeten: de STARTDAG! De eerste dag van ons nieuwe KSA-jaar! 9 september zien we jullie opnieuw allemaal terug! Hopelijk brengen jullie vele vriendinnetjes, nichtjes, zusjes, buurmeisjes … mee en maken ze kennis met onze KSA. Als je verder leest in dit boekje kom je te weten wie jouw leiding zal zijn en wat jullie samen zullen doen dit trimester. Ook willen we bij aanvang van het nieuwe jaar de VZW leden bedanken die de voorbije jaren hard gewerkt hebben voor ons nieuwe lokaal, en hier nog steeds druk mee bezig zijn. We vergeten ook de mensen niet die ons financieel gesteund hebben: een dikke dankjewel om onze droom te helpen waar maken! Hebben jullie nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om iemand van de leiding aan te spreken! Groetjes De hoofdleiding Marieke en Alexandra

3


Elke ronde wordt gestart met het openingswoord. Oefen maar goed, zodat iedereen het mee kan opzeggen! Wat er rondom ons gebeurt, laat ons niet langer koud. We beginnen de dingen, anders te bekijken. We komen niet zomaar naar de jeugdbeweging, samen vormen we een vriendenkring. We krijgen verantwoordelijkheid, voor onszelf en voor de anderen. Als KSA-sters zijn we creatief, we putten uit de bron van fantasie. Samen willen we meewerken aan een betere wereld. Onze Lieve Vrouw van Vlaanderen, zegen de KSA. Heilige Goedele, bid voor ons. Schuine letters: enkel leiding Vette letters: Sloebers, Roodkappen, Jimmers, Knimmers, Simmers en Sjo’ers Schuine en vette letters: iedereen We maken enkele afspraken om alles wat beter te laten verlopen:

ü De rondes gaan door van 14:00 tot 17:00 in het lokaal (Lindendreef 21, Ninove). Tenzij anders vermeld in de knipoog. ü Je draagt het uniform dat bestaat uit een donkerblauw hemd, met eventuele schildjes, en een rode das. (Afhankelijk van het weer met een T-shirt of pull.) TIP: zet je naam in je uniform, T-shirt, pull … ü Neem je jas, uniform … mee naar huis, zodat er niets aan de kapstokken blijft hangen. ü Gelieve uw kinderen maximaal 15 minuten voor de ronde af te zetten, om half 2 hebben wij nog geen opvang. Gelieve hen ook op tijd te komen halen. ü Een GSM, snoep, iPod … nemen we niet mee naar de KSA!!

4


Ons uniform bestaat uit een hemd, een sjaaltje en schildjes. Iedereen zijn hemd zou in principe dezelfde structuur moeten hebben als het hemd dat hieronder afgebeeld staat.

Het uniform kan bij ons aangekocht worden. Hemd: 30 euro Sjaaltje: 3 euro Schildjes: 0.5 euro Dit jaar verkopen we ook een pull, deze is te verkrijgen aan 25 euro. Indien u een hemd heeft dat te klein is voor uw dochter mag u dit altijd bij ons binnenbrengen. Hiervoor krijgt u de helft van de aankoopprijs terug. Zo kunnen wij ook tweedehandshemden aanbieden.

5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


`

15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


Ben je te groot geworden voor je uniform, of je uniform te klein voor jou? Dan kan je je oude uniform altijd binnenbrengen bij ons! Voor een uniform dat niet meer gedragen wordt, maar wel nog in goede staat is, krijg je van ons nog 15 euro (de helft van de aankoopprijs). Deze uniformen kunnen wij dan doorverkopen als tweedhandsuniform. Bij deze dus een oproep naar alle leden om te kleine uniformen binnen te brengen!

29


30


31


32


33


34


35


36


37


38


39


40


41


42


43


44


OH NEE! Leidster Hanne is haar Julleke kwijt! Help jij haar om Julleke terug te vinden?

45


46


47


48

Knipoog september - december 2018  
Knipoog september - december 2018  
Advertisement