Page 1


HI HAVIA UNA VEGADA UN COCODRIL QUE TENIA MOLTES DENTS I SEMPRE TENIA MOLTA GANA. LES SEVES POTES I LA SEVA CUA EREN MOLT LLARGUES.


A LA NIT, QUAN LA LLUNA SORTIA, EL COCODRIL DE TANTA GANA COM TENIA PERSEGUIA ELS LLEONS, ELS RATPENATS, LES SERPS I FINS HI TOT ELS COTXES.


EL COCODRIL TENIA DOS AMICS, EL DINOSAURE I EL PINGÜÍ. ES PASSAVEN TOT EL DIA JUGANT JUNTS A AMAGAR-SE. SEMPRE ESTAVEN MOLT CONTENTS. PERÒ EL COCODRIL CONTINUAVA TENINT GANA.


I ES VA MENJAR UN COTXE, LA PANXA LI VA QUEDAR MOLT PLENA I EN FORMA DE COTXE!!!


DE TANT PLENA QUE ESTAVA, ES VA POSAR A DORMIR AMB ELS SEUS AMICS I DESPRÉS VAN FER UNA FESTA DE PIJAMES!! ELS PIJAMES DEL PINGÜÍ I EL DINOSAURE EREN MÀGICS I ES CONVERTIREN EN SUPER-HEROIS


.

QUAN ES VA FER DE DIA EL COCODRIL VA PUJAR A L’ESQUENA DEL DINOSAURE, I TOTS TRES VAN ANAR VOLANT SOBRE UNA BICICLETA MOLT GRAN ,


FINS QUE VAN ARRIBAR A UN PARC DE TOBOGANS.. VAN ESTAR MOLTA ESTONA TIRANT-SE PELS TOBOGANS I S’HO PASSAVEN MOLT BÉ, ES VAN TIRAR UNA VEGADA I UNA ALTRE, I UNA ALTRE….. FINS QUE EL COCODRIL ES VA TIRAR UN “PET”!!! I EL COTXE DE LA SEVA PANXA VA SORTIR VOLANT!!! TORNAVA A TENIR GANA!


HAVIEN DE SOLUCIONAR EL PROBLEMA CONSTANT DEL COCODRIL VA PROVAR DE MENJAR-SE LA BICICLETA, NO LI VENIA DE GUST! VA PROVAR DE MENJAR-SE UNA RATA DE LES ESCOMBRARIES, BAJJJ!!! I LA BROSSA ENCARA PITJOR!


DE SOBTE EL DINOSAURE UNA MICA FART LI VA PREGUNTAR AL COCODRIL: - NO T’AGRADARÀ PAS LA FRUITA, ALLÀ N’HI HA UNA FRUITERIA. - DONCS NO L’HE TASTADA MAI- VA RESPONDRE EL COCODRIL.


ELS TRES AMICS LI VAN PREGUNTAR AL BOTIGUER SI ELS HI DEIXAVA TASTAR UNA FRUITA I EL BOTIGUER MOLT AMABLE ELS HI VA REGALAR UNA PERA.. QUAN EL COCODRIL LA VA TASTAR SE LI VAN POSAR ELS ULLS COM MANDARINES: -QUÈ BONES!!!


EL COCODRIL, EL DINOSAURE I EL PINGÜÍ VAN ARRIBAR A UN ACORD AMB EL BOTIGUER: PER PODER MENJAR TOTA LA FRUITA QUE VOLGUESSIN HAVIEN D’ATREURE LA CLIENTELA. DESPRÉS DE RUMIAR MOLTA ESTONA VAN DECIDIR FER MALABARS AMB LA FRUITA A LA PORTA DE LA FRUITERIA LA GENT MERAVELLADA ES PARAVA A VEURE’LS I EN ACABAR LA GENT NO PODIA EVITAR ENTRAR A COMPRAR..


EL COCODRIL MAI MÉS VA PATIR GANA!!

I CONTE ACABAT POMES, PERES I PLATANS HEU DE COMPRAR !!!

CONTE A: El cocodril i el conte de les bojeries  

CONTE FET PER: Els Cavalls I3 Les Girafes P4 La Morera P5