__MAIN_TEXT__

Page 1

Dag liefste pinkels


EWA DRERRIES We moeten het jullie waarschijnlijk niet meer vertellen: kerstmis is de leukste periode van het jaar. Helaas wordt het dit jaar een beetje eenzamer. Om te zorgen dat niemand zich verveelt tijdens de kerstdagen, geven we jullie bij deze wat supertips om het gezellig te maken. TIP 1. Het is misschien niet wetenschappelijk bewezen, maar wij weten het al lang: kerstmuziek verbetert je humeur met 300%. Dus niet treuzelen geblazen: zet die boxen extra luid en speel deze liedjes af. Andere liedjes zijn verboden. https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY https://www.youtube.com/watch?v=w_OuC8gd9Lo TIP 2. Hoewel het niet meer van de 21ste eeuw is, blijft kaartjes sturen altijd gezellig. En wat een toeval dat jullie leiding graag kaartjes krijgt. Als jullie ons echt niet kunnen missen, kunnen jullie dus altijd een kaartje, tekening of gele briefkaart in de brievenbus van de chiro komen steken. TIP 3. Cadeautjes geven en krijgen is ook een van de beste dingen aan kerstmis. Maar het is altijd lastig kiezen, zeker als je de persoon niet goed kent. Bovendien is er nu niemand om cadeautjes aan te geven! Wij hebben de oplossing: geef een cadeau aan jezelf of aan je broer of zus. Pak het liefst ook nog in. Het is misschien geen verrassing meer, maar het is wel sowieso het beste cadeau. TIP 4. Normaal zou je een sneeuwman moeten maken. Er is echter geen sneeuw. Niet getreurd: maak een geeuwman. Het is heel simpel, je bent zelf de geeuwman. Dus je blijft heel de dag in je pyjama, en dan geeuw je. Ook toegestaan: meeuwman, leeuwman, eeuwman. Als je dit een slechte tip vindt, dan heb je geen smaak, het is namelijk een geweldige tip. TIP 5. Als het echt heel erg met je gesteld is, kun je altijd nog de tijd verdrijven door de dtfout in dit boekje te vinden. Helaas is er geen prijs als je hem vind. TIP 6 Tip 6 is altijd de beste tip. Dat weet iedereen. Helaas hebben wij er geen meer. Ga er dus zelf gaan bedenken. Veel plezier! Groetjes, Jullie hoofdredactrice Eva


Boodschappen van algemeen nut •

De jongste drie afdelingen nemen best altijd een plastic beker mee.

Chiro Luvand T-shirts zijn te koop voor tien euro in alle maten. Vraag ernaar bij de leiding!

Wie geen mails ontvangt, gelieve zelf te mailen naar chiroluvand@gmail.com Zo kunnen wij u opnemen in de maillijst en onze communicatie verbeteren!

Wie nog oude Chirokleren heeft, kan ze altijd op de Chiro afgeven. Zo kunnen wij tweedehandskleren aanbieden voor wie die nodig heeft.

U heeft hem misschien al ontdekt, maar wij hebben sinds kort een website! Check hem zeker voor belangrijke info! www.chiroluvand.com

Chiro Luvand zit nu ook op Instagram! Volg ons via @chiroluvand.

Wij zijn op zoek naar extra stoelen, fluohesjes, veegborstels en bestek om onze spelletjes nog leuker te maken! Als iemand dit op overschot heeft, zou u er ons een groot plezier mee doen!

Wij zijn op zoek naar diepvriezen en frigo’s. Wie er ééntje heeft staan die niet meer gebruikt wordt, wij ontvangen ze met open armen!


Kalender Wij hebben helaas nog niet veel inzicht in de kalender. Hou onze facebookpagina en mail in het oog! Het kamp zal zijn van 23 juli tot 2 augustus. Voor de pinkels is dit van 25 juli tot 2 augustus.

Vervangleiding van het trimester Deze keer staat oudleiding Emma Caus in de schijnwerpers. Wil jij ook kans maken op deze plaats? Kom dan zoveel mogelijk leiding geven op de Chiro!

Dag en bedankt eh! Tot in den draai!


Liefste pinkels Zet jullie kerstboom maar al klaar Want kerstmis is weer daar! Wij kijken er hééél hard naar uit Ook al missen we jullie snuit Speciaal voor jullie, de pinkels Ging de kerstman naar alle winkels Hij heeft op onze foto cadeautjes gegeven Vinden jullie ze alle zeven? Vele kerstgroetjes Lotte, Louis, Zoë en Eva


SPEELCLUBS


Liefste Rakwi’s Door het vieze virus mogen we jammer genoeg niet veel leuke dingen doen buiten huis. Daarom had jullie superleuke leiding iets om deze periode toch iets leuks en creatiefs gevonden! ☺ Hieronder vinden jullie een super leuke kruiswoordraadsel en een paar ideeën om eens lekker te knutselen! Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen en tot gauw in het nieuwe jaar! Vele warme groetjes de Rakwileiding Jana, Emile, Mirthe en Olga


Liefste Tito’s, Het is ondertussen al weer even geleden dat we samen hebben mogen ravotten op de Chiro, maar we blijven de moed erin houden dat hier snel verandering in komt! Met de examens achter de rug kunnen jullie nu even goed genieten van jullie welverdiende vakantie en we wensen jullie alvast een toffe kerst, veel cadeaus en een gelukkig nieuwjaar! We kijken alleszins al zééééééééér hard uit naar het moment om jullie terug bij ons op de Chiro te kunnen verwelkomen (net als jullie uiteraard). Om jullie nog even bezig te houden vind je hieronder een prachtige tekening (gelieve deze in te kleuren) die je ongetwijfeld NOG meer in kerststemming zal brengen!

Nog veel groetjes van jullie favoriete leiding, Eline, Flo, Nelle en Tim


Elaba Keti’s Zoals jullie wel weten moeten we al een tijdje virtueel naar de chiro gaan. Wij als leiding vinden dit ook zeer jammer natuurlijk, maar we moeten positief blijven en kijken naar de toekomst. En met toekomst bedoelen we wat we in 2021 (hopelijk) wel kunnen doen!

Nu vragen jullie zich waarschijnlijk wel af, wat staat er dan allemaal op het programma in 2021? Ik zal even een korte opsomming geven van vastgelegde activiteiten: -

Marginalen dag (er zijn dan ook al een paar pipo’s die geen aangepaste kledij zullen moeten meenemen), Een keitof kamp in Limburg, hopelijk zijn we dan al van die vuile virussen verlost en komen we geen wolven tegen… Driften me dienen dikken bak van den Dave in den akker, Op kamp om ter meest rodeo’s drinken, vorig kamp was oefening, nu ist voor echt, Een keigekken verkoop doen voor (hopelijk) een keizotten driedaagse mee te kunnen doen, Lap mijn inspiratie is op. …

Als er nog voorstellen zijn mag je die altijd opsturen via een gele briefkaart naar Kort Eindeken 21, of wast nu 22 of 23 geen idee tis te lang gelden damme daar geweest zijn .

Hopelijk tot binnenkort Jullie allerbeste leiding Maaike & Lennert


Whats’ up Aspi’tjessss, Spijtig genoeg is het begin van het nieuwe Chirojaar jaar wat anders verlopen dan dat we in ons gedachten hadden maarja we doen het er nu zo maar mee.

Wij hopen dat jullie zich allemaal een beetje kunnen bezighouden in deze rare tijden nu maar gelukkig vermaken we ons om de 2 weken met een veel te leuk online spelprogramma en aangezien de gezellige tijd van het jaar eraan komt zorgen wij dat jullie zich nog wat extra kunnen bezighouden met supermooie kleurplaten, kleur ze ook liefst in en stuur ze gerust maar terug door naar jullie allerleukste leiding. De kleurplaten zijn speciaal gemaakt voor 17-18 jarigen dus maak er jullie werk van, of knip ze uit als versiering voor jullie kerstboom.

Alvast een zalig Kerst & een gelukkig Nieuwjaar!!! Kusjesssss xxxx Levita & David


7 stoute vragen aan pinkelleiding Lotte 1. Heb je ooit al eens gespiekt? - Ja, ĂŠĂŠn keer! Het was een toets rekenen en ik kon het niet en ik keek bij mijn buur. De meester zag het en zette mij apart. Ik heb die volledige dag gehuild. Dus niet spieken!!! 2. Wanneer heb je voor het laatst in het zwembad geplast? - Toen Corona nog niet bestond! Ik weet het eigenlijk niet meer want Corona is al heel lang in BelgiĂŤ. 3. Als je een dag onzichtbaar was, wat zou je dan doen? - Ik zou een paar schoenen gaan stelen in een dure winkel en deze dan aan iemand geven die ze nodig heeft, Iemand die ik niet leuk vind per ongeluk laten struikelen. Hihihihihi 4. Als je een DJ was, wat zou je DJ-naam dan zijn? - DJ Lotski ( Lotski is mijn bijnaam tip tip ) 5. Wat is het grappigste mopje dat je al eens met iemand hebt uitgehaald? - Mijn klas en ik waren boos op de leerkracht ICT en we hebben toen de muis afgeplakt zodat ze deze niet kon gebruiken. Zij werd nog bozer en iedereen kreeg toen een nota. 6. Wat is de vreemdste plaats waar je al een kleine boodschap hebt gedaan? - In de auto. Ik was heel jong en ik moest dringend maar het toilet, maar we stonden in de file. Dus heb ik pipi gedaan in een lege snoepjes pot đ&#x;˜Š 7. Wat is je vreemdste eetgewoonte? - Hespenworst met veel boter en choco of noedels met een Mickey worstje van de Renmans in Zomergem!


Wilt u de Chiro steunen zonder geld uit te geven? Dat kan! Uw online aankopen kan u doen op Trooper, via de volgende website: www.trooper.be/chiroluvand. Zo gaat er een percent van uw aankopen naar de Chiro, zonder dat dit u extra kost! Welke online aankopen denkt u dan? Denk maar aan bol.com, hema, coolblue, booking.com, aliexpress, pizzahut, zalando lounge en zoveel meer!


Contactgegevens NAAM

GSM

E-MAILADRES

Pinkels Zoë Claeys Louis Van Kerckvoorde Lotte Steyaert Eva Demoen

0472/675670 0471/343730 047 355 46 90 048 314 26 18

zoe.claeys21@outlook.com louisvankerckvoorde@gmail.com steyaertlotte@gmail.com eva.demoen@gmail.com

Speelclubs Nora Van Daele Jorre Van de Sompel Belle Cremers Brecht Monteyne

0491 18 62 46 0475 23 26 11 049 658 18 93 046 817 43 23

vdnora@gmail.com vandesompeljorre@gmail.com belle.cremers@telenet.be monteyne.brecht@gmail.com

Rakwi’s Jana Schoonbaert Mirthe Van Landschoot

046 811 76 11 047 162 58 53

schoonbaertjana@gmail.com mirthevanlandschoot@hotmail.com

Olga Muchowska Emile Duprez

048 832 70 18 046 823 32 63

olgamuchowska@gmail.com emileduprez@gmail.com

Tito’s Nelle Van de Putte Tim Monteyne Eline Verbeken Acke Flo Vijncke

046 815 09 66 0468 13 45 72 049 527 31 85 047 704 43 53

nelle.van.de.putte@telenet.be monteynetim@gmail.com eline.verbekenacke@hotmail.com flovijncke@hotmail.com

Keti’s Maaike Van de Sompele Lennert Bekaert

048 472 34 75 046 816 60 10

maaikevandesompele@gmail.com bekaertlennert@gmail.com

Aspi’s Levita Caemerlinck David Schoonbaert

047 030 96 04 046 820 34 94

levita.caemerlinck@gmail.com davidschoonbaert1@gmail.com


Wist-je-dat… •

Wij dit jaar op kamp gaan naar Bocholt?

Dit een supertof kamp gaat worden?

Alle leiding de leden superhard gaan missen tijdens de kerstvakantie?

Wij zeer teleurgesteld zijn in het kinderwoord van het jaar?

Wij hopen dat jullie volgend jaar allemaal op betere woorden stemmen?

Tim graag landmeter wil worden?

Hij dan ook een supermooi fluohesje heeft gekocht?

De oudste 3 groepen nog steeds online chiro hebben?

De tito’s supergoed zijn geworden in Among Us?

Tim daar stiekem een beetje aan verslaafd is?

Nelle en Eline er niks van konden?

De tito’s iets te weten zijn gekomen over Nelle?

Veel leiding nog examens hebben in januari?

Wij daardoor geen tijd hebben om veel weetjes te bedenken?

Emile een natuurtalent is in kaarsen aansteken?

Mirthe hier helemaal in faalt?

De pinkels cadeautjes hebben uitgewisseld?

De pinkelleiding ook cadeautjes voor elkaar hebben gekocht?

Lotte Pokémonkaarten heeft gekregen van Louis?

Ze hier hééél blij mee is?

Profile for chiroluvand

Krant Luvand kerstmis 2020  

Krant Luvand kerstmis 2020  

Advertisement