Page 1


Algemene informatie over het Chirokamp in Gooik! Ga jij met ons mee naar de wondere wereld van Grease? In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt voor een onvergetelijk bivak. Dit jaar gaat het Chirokamp door van donderdag 1 tot zaterdag 10 augustus. De prijs van dit fantastische kamp bedraagt €115 per kind. Heeft u twee kinderen, betaalt u €110 voor het tweede kind. Gaan er drie kindjes mee, betaalt u €105 voor het derde kind, enzoverder! Dit bedrag dient overgeschreven te worden ten laatste op 21 juli op het Chirorekeningnummer BE22 4012 5158 2147 met vermelding van de naam van het kind. U heeft de mogelijkheid om een deel van deze prijs terug te trekken van de mutualiteiten. Voor meer info, kijk op: https://chiro.be/actie/bivak/bivakadministratie/kamp-lidgeld. De Keti-Aspi’s vertrekken op 1 augustus met de fiets aan de Chiro om 10u. Dit in perfect uniform met een fiets die minstens even perfect in orde is. Zorg ook dat jullie allemaal voorzien zijn van een lunchpakket en voldoende eten en drinken om deze dag door te komen. Ook een reserveband en fietsgerief is verplicht. Dat brengt ons bij het volgende: Hoe ziet zo’n perfect uniform eruit? • • •

Rode T-shirt van de Chiro Beige of bruine (Chiro) rok/broek Blauwe (Chiro) Trui/Hemd

We gaan dit jaar met de bus op kamp! Daarom spreken we op donderdag 1 augustus om 13u30 af op de Chiro om samen richting Gooik te rijden. De valiezen breng je op woensdag 31 juli binnen, opnieuw op de Chiro, tussen 19u en 20u. De leiding zal jullie ontvangen. Vergeet zeker je eventuele medicatie en je Kids-ID of identiteitskaart niet af te geven aan de leiding. De eerste dag op kamp worden de kinderen gecontroleerd op luizen. Indien nodig zullen wij een behandeling starten. Als hiertegen bezwaren zijn, laat je dit best weten aan de leiding. Wanneer uw kind luizen heeft bij aankomst op de kampplaats, zullen we kosten aanrekenen voor de behandeling! Natuurlijk verwachten onze kapoenen, groot en klein, een briefje of kaartje van Voor dringende zaken op kamp kunt u bellen naar onze VB’s, ouders, familie of vrienden. Daarom Lara (0499/28.60.76) en Tom (0489/10.63.12) geven we jullie het volgende adres:

Volledige naam van het kind Chiro Jomokri & Komverdrom Jeugdheem Strijland Strijlandstraat 59 B 1755 Gooik


Leiding Chiro Jomokri & Komverdrom Speelclub Meisjes

Amber (groepsleiding) & Joyce chirokomverdrom@hotmail.com

Speelclub Jongens

Sofie & Laurina

Kwiks

Naomi (groepsleiding) & Dana chirojomokri@hotmail.com

Rakkers

Sander & Micael


Tito’s

Jeroen

Keti-Aspi’s

Amber, Céline & Andrea


Kookploeg

Kelly Kim

Marijke

Christa

VB’s

Tom +324 8610 63 12

Lara +324 9928 60 76


Wat breng je allemaal mee op kamp? Slaapgerief Luchtmatras of veldbed Kussen en slaapzak Pyjama en je lieve vriend, meneer of mevrouw knuffelbeer Toiletgerief Washandje en handdoeken (voldoende voor het hele kamp) Toiletzak met: kam, tandpasta, tandenborstel, bekertje, zeep of douchegel, shampoo Zonnecrème en muggenmelk (om die lastige beestjes uit de buurt te houden) Voor de oudere leden maandverband Eetgerief 3 Keukenhanddoeken (voorzie duidelijk je naam) Bord, beker en bestek Brooddoos Kledij Voor elke dag een propere onderbroek, hemdje, bh… (+ een paar extra) Voldoende kousen (een dik paar voor de dagtocht of voor tijdens avondactiviteiten) Schoenen: speelschoenen, stapschoenen, pantoffels Voldoende T-shirts en truien (geen “zondaagse kledij”) alles kan vuil worden! Voorzie zeker een paar extra dikke trui! Voldoende shorten, rokjes… vooral kledij om goed in de te kunnen spelen Minstens 1 lange broek Regenkledij (hopelijk is dat niet nodig) Als het zonnetje schijnt een petje en zonnebril Kledij die mag weggegooid worden (want deze wordt heeeeeel vuil! #battle) Zwemgerief Een zwemzak met: Bikini, badpak, zwembroek en extra handdoek (voor de jongens een aansluitende zwembroek anders mag je niet in het zwembad…) Eventueel badmuts en zwembril, zwembandjes… Laatste avond Breng zeker de kledij mee die je nodig hebt voor je optreden op de laatste avond! Ook de attributen die je indien nodig.


Musthaves voor op kamp Zaklamp Zakdoeken Medicatie indien nodig (aan de leiding geven met de naam op en de juiste dosis) Drinkbus voor op dagtocht (tweedaagse) Briefpapier, pennen, enveloppen met het adres al op, eventueel postzegels om het thuisfront op de hoogte te houden van alle leuke dingen! (postzegels en kaartjes zijn ook te koop op de kampplaats) Een beetje zakgeld (de jongste leden geven dit best in een portemonneetje af aan de leiding met duidelijk hun naam op) Een beetje snoep mag als je met iedereen deelt Een boek of gezelschapsspel voor tussendoor Eventueel versiering voor de kamer of tent wat op te fleuren Een linnen zak die groot genoeg is om alle vuile was in te steken Wat laat je maar beter thuis GSM, IPod, IPad en andere I-shizzle of elektronische toestellen Bij aankomst op de kampplaats Kids-ID aan de leiding geven van uw kind

Probeer dit materiaal allemaal in 1 zak te steken. Zet zeker overal je naam op zo geraak je zo min mogelijk gerief kwijt op kamp.


AFHAALDAG

Kom dat zien, kom dat zien! Onze Afhaaldag is niet enkel een dag waarop je je Chiromonster kan komen ophalen na een fantastisch kamp, nee nee nee. Ook is er deze dag een heuse Grease kermis voorzien voor jong en oud en dat helemaal gratis!

Welkom van 11 uur tot 15 uur Jeugdheem Strijland Strijlandstraat 59 B 1755 Gooik

Op deze laatste middag van het kamp kunnen jullie niet enkel leuke kermisspelletjes spelen maar valt er ook lekker te smullen. Zie hier ons menu: Kinderportie: €7 Volwassenportie: €9 Veggie: €9 Voor de leden die mee op kamp zijn, hoef je niet te bestellen. Hun spaghetti zit mee in de kampprijs gerekend. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: chirokomverdrom@hotmail.com voor 21 juli. Graag overschrijven op volgend rekeningnummer: BE22 4012 5158 2147


Afwasdag

Ben jij een Tito, een Keti of een Aspi van Chiro Jomokri of Komverdrom? Ga jij mee op het geweldigste kamp van het jaar? Dan ben jij degene die we zoeken!

Zet deze datum alvast in jullie agenda, want de leidingsploeg kan wel wat hulp gebruiken bij het proper maken van al het gerief dat meegaat op kamp!

Je leest het goed! Het is Afwasdag, een dag vol met waterpret en zangtalent! We verwachten jullie zondag 14 juli om 14 uur! Het einduur is 17u30. Wat heb je nodig? Een handdoek!

Hier alvast het afwaslied. Nu kunnen jullie thuis die stembanden al smeren! “Wie heeft er nu weer zo gemorst die borden zijn zo vuil. Daar drijft een vieze boterhamkorst. Als ik die nu eens ruil voor een voetbal, voor een skateboard, een verkleedpartij. Het overblijvende dessert alleen voor jou en mij. Mààr de afwas wacht, de afwas lacht ons toe en hoe druipt de afwas, kruipt de afwas langzaam naar ’t plafond. Afwaswater aan m’n mond als dit eens niet bestond. IK WOU DAT DE AFWAS AF WAS!”

Aja, Keti-Aspi… Neem jullie fiets maar mee deze dag. De leiding zal eens kijken of deze wel op en top in orde is voor de tocht naar Gooik!


Het is feest op de Rydell-Hogeschool!


Weet jij er soms ĂŠĂŠntje in de buurt van Gooik?

Ik weet er wel eentje: in Gooik! Ik heb gehoord dat die leden daar erg getalenteerd zijn!

Grease: op het podium! Heb jij een talent dat je graag wil laten zien? Dan verwachten we je op 9 augustus. Neem je muziek, kledij en attributen mee en wij gaan genieten van jouw dans-, zang-, acteertalenten!


Speelclub Meisjes op Bivak Liefste Speelclub Meisjes, Het moment waar we allemaal naar uitgekeken hebben is er: BIVAK! We hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als ons. Wat jullie nodig hebben voor dit fantastische kamp vinden jullie terug in de materiaallijst, maar wat wij met ons groepje uitspoken lees je hier!

De Speelclub Meisjes gaan niet alleen naar Gooik, maar reizen de hele wereld rond! Waar onze reis naartoe gaat, kunnen we jullie nog niet vertellen, maar het wordt zeker de moeite.

Vergeet ook je Grease-outfit niet in je valies te steken!

Wat is jouw favoriete land? Neem verkleedkleren mee die typisch zijn voor jouw lievelingsland! We gaan niet alleen op bivak, maar we gaan ook met onze teletijdmachine terug naar de Prehistorie! Dat vraagt voor een gepaste outfit. Breng dus je gekste Prehistoriekostuum mee op kamp. Veel liefs, Joyce en Amber

Mochten er nog vragen zijn, kan je steeds een berichtje sturen naar 0471119279


IIII,STOP DIT IS GEEN KAMP,DIT IS EEN KIPPENRESTAURANT!! Trek je beste FC kip kostuum aan en kom Judeska helpen met kip te verkopen.

FC Kip

Wat mag ik zeker niet vergeten? Wandelschoenen, een brooddoos, een drinkbus en een petje. Ik moet alles in één valies proberen krijgen. En ik mag zeker niet vergeten overal mijn naam in te zetten.


Laten we dat ontdekken, ze moeten dus zeker als oudjes verschijnen op kamp!

Kwiks in Gooik

De leukste 10 dagen van het jaar! sta jij ook al te springen om mee te gaan? Lees dan zeker verder! wat je allemaal moet meenemen lees je hieronder!

Aauw!!!

Mijne rug… t’is weer van da… Zouden die kwiks ook kunnen overleven als ze even oud als ons waren?

Moe moeeee ik ben een koe!

Wat is er Francine?

Ik hoor jullie wel… Ik stink jaja… maar jullie gaan toch aan mij moeten wennen. Want een kamp met jullie kan toch niet zonder een boerderij dag!

Seg Frans, weet je nog in onze tijd? Toen was de chiro wel anders he! Toen was er geen leiding, maar waren er zusters… en iedere zondag in de mis… Zouden de kwiks dit ook kunnen?

Dan beginnen ze maar al te oefenen op de tien geboden en brengen ze hun nonnenkleed mee!

Pssst… Naomi… wat mogen we zeker niet vergeten meenemen op kamp????

Wandelschoenen, een brooddoos, een drinkbus, een petje en iets om je bezig te houden tijdens de platte rust! Tot op kamp groetjes jullie leidsters Dana en Naomi!


Tito’s! Niet vergeten! We slapen dit jaar in tenten! Dus --> Slaapzak, matras, veldbed, warme pyjama,...

Zijn jullie klaar voor een roadtrip door de jaren 50? We zien jullie graag weer terug op kamp, waar we het een hele 10 dagen zot gaan maken! Lees zeker goed het algemene deel van het kampboekje om te weten wat je nodig hebt, moet meebrengen, en thuis mag laten!

Wat brengen we mee? Verkleedkleren: - Een witte T-shirt (die je niet meer terug wilt zien) - Verkleed je als sterartiest! (Zanger, rapper, gitarist, ...) Een beetje zakgeld Snoep/snacks (wordt gedeeld)


Gooik hier ff de kadol op tafel voor de KETI-ASPI’S Guten tag Randy, ben jij klaar voor onze après ski party? I’m totally ready Angèle! Nu onze skifanaten nog. Jullie zijn pas welkom als orde jullie après ski outfit helemaal on point is. Mijn Angèleke zou bijvoorbeeld al binnen mogen.

Niet toegestaan op de après ski party, alsook de rest van ons bivak : GSM’s en andere elektronica.

Jaja we weten het, op kamp vervullen we ook jullie grote droom. In de voetsporen treden van Berend Brokkepap, deze onbekende kok en Jeroen Meus. Deze opvolging valt dan ook enkel te verdienen wanneer er gepaste kledij optreedt in de keuken.

Bon, what hebben whe heleerd vandaah : -

Après ski kleren Kokskleren Extra zakgeld Warme slaapzak voor in de tent Geen GSM en andere elektronica

Wij vertrekken met de fiets naar Gooik, dit wil zeggen dat jullie fiets helemaal in orde moet zijn! Daarom breng je op de afwasdag je fiets mee zodat wij hem kunnen nakijken.

Vele hroetjes van jullie patéékes Celine, Andrea en Amber

Profile for Chiro Komverdrom

Kampkomaf Bivak Gooik!  

Kampkomaf Bivak Gooik!  

Advertisement