Kadol februari 2019

Page 1

Chiro Jomokri

Kadol

Hofstraat 7, 9100 Sint-Niklaas


Februari in onze Chiro Het nieuwe jaar is al aan zijn 2de maand toe! De maand februari is een maand vol speciale evenementen. We kijken al uit naar lichtmis, schaatsen, en natuurlijk de rest van het Chirojaar! 3 februari 2019 Lichtmis We beginnen de maand op 3 februari met Lichtmis. Deze dag vieren we door na samen te spelen een lekkere pannenkoek te eten! 10 februari 2019 Geen Chiro Op 10 februari is het geen Chiro. De leiding is dan namelijk op planningsweekend om het geweldige bivak van augustus te plannen. Van 1 tot 10 augustus zullen we 10 geweldige dagen doorbrengen in Gooik. Stond dit nog niet in je agenda? Schrijf het er dan snel in! 17 februari 2019 Schaatsen Op zondag 17 februari gaan we schaatsen op de IJsbaan in Deurne! De uitnodiging vind je verder. Ga je graag mee schaatsen, geef dan het strookje af aan de afdelingsleiding voor 10 februari. Om tot in Deurne te geraken, hebben we genoeg auto’s nodig. Daarom vragen we met knipperende oogjes enkele dappere ouders die met ons mee de kinderen willen vervoeren. Deze dappere ouders kunnen mee schaatsen of genieten van een welverdiende koffie in de cafetaria! 24 februari 2019 In eigen afdeling Deze zondag spelen we terug in eigen afdeling! Vele afdelingen trekken er dit weekend op uit. Bekijk daarom goed het afdelingsblaadje van je eigen afdeling. Veel liefs, de leiding


Schaatsen! We gaan schaatsen op zondag 17 februari 2019 in Deurne!

Om deze reis te kunnen waarmaken, hebben we genoeg auto’s nodig. Daarom vragen we met knipperende oogjes enkele dappere ouders die met ons mee de kinderen willen vervoeren. Deze dappere ouders kunnen mee schaatsen of genieten van een welverdiende koffie in de cafetaria. Om op voorhand een idee te krijgen met hoeveel schaatsers en auto’s we zijn, vragen we het inschrijvingsstrookje onderaan in te vullen. Gelieve onderstaand strookje ten laatste op 10 februari binnen te brengen bij de afdelingsleiding. Als we geen strookje hebben ontvangen op voorhand, kunnen we plaatsje in de auto reserveren!

Concreet:

14u tot 17u30

Uren:

We spreken om 14u af op de Chiro en rijden daarna door naar: IJsbaan Ruggeveld – Deurne

Adres:

Ruggeveldlaan 488, 2100 Deurne

Prijs:

Iedere schaatser betaalt €4!

Niet vergeten:

Handschoenen, muts en identiteitsbewijs. Geen handschoenen, geen identiteitsbewijs = niet schaatsen

Lid,……………………………………………(voornaam en naam) gaat mee schaatsen. Zijn/Haar ouder ………….……………………(voornaam en naam) heeft ………… plaatsen beschikbaar in de auto. (Dit is zeker niet verplicht maar wel handig. Noteer het totaal plaatsen in de auto zonder de bestuurder.) Handtekening ouder(s):


CHIRO JOMOKRI & KOMVERDROM

BBQ WE MEAT AGAIN? 23 MAART 2019 ZAAL ONS HUIS, SCHOOLSTRAAT 270, 9100 SINT-NIKLAAS SHIFT 1: 'S MIDDAGS: SHIFT 2: 'S AVONDS:

12U - 14U 18U - 20U

WELKOM VANAF 11U WELKOM VANAF 17U

KIND/VOLWASSENE WORST 8/9 EURO SATÉ 8/9 EURO KIPFILET 8/9 EURO RIB 3 STUKS 8/9 EURO SCAMPIBROCHETTE 5 STUKS 9/10 EURO ZALMPAPILLOT 10/11 EURO

EXTRA 3 3 3 3 4.5 5

VEGETARISCHE BURGER

3

8/9 EURO

MET 10 OF MEER AAN TAFEL, HEERLIJK FIJN, DAN KRIJG JE VAN ONS EEN FLESJE WIJN!

INSCHRIJVEN VIA CHIROJOMOKRI.BBQ@GMAIL.COM VOOR 13 MAART


Waneer? 27 april 2019 om 19u30 STIPT! Waar? Polyvalente zaal de Klavers, SintAndriesstraat 4, 9111 Sint-Niklaas Kostprijs? 18 euro per ploeg, teams van 4-6 deelnemers. Inschrijven: bij Naomi D’haen, chirojomokri@hotmail.com inschrijven voor 2 maart!

Chiro

Chiro

Jomokri

Komverdrom


Mogelijkheid tot kampsparen Beste ouders, Wij weten dat het niet voor iedereen even evident is om in juli onmiddellijk het volledige bedrag voor het kamp van hun kind(eren) te betalen. Daarom maken wij gebruik van kampsparen.

Hier volgen enkele cijfergegevens van vorig jaar: Kampprijs 1ste kind: 115 euro Kampprijs 2de kind: 110 euro Kampprijs 3de kind: 105 euro

Het principe is heel eenvoudig zijn, maar vraagt wel enige inspanning en stiptheid van de ouders. Jullie storten maandelijks een vast bedrag (minstens â‚Ź10) op ons rekeningnummer: BE22 4012 5158 2147. Zo wordt de som die jullie in juli moeten betalen een pak kleiner of zelfs helemaal niets. Het volledige bedrag dient vóór 21 juli 2019 overgeschreven te zijn. Een voorbeeld: Wanneer u het volledige bedrag van 115 euro in vijf termijnen wil betalen, stellen we voor dat u vijf keer (januari, februari, maart, april, mei) 23 euro stort op het bovenstaande rekeningnummer. Gelieve ook steeds gebruik te maken van hetzelfde overschrijvingsbericht zodat wij kunnen terugvinden wanneer u een bepaald bedrag heeft gestort. Mogen wij er wel op aandringen om dit zelf stipt op te volgen, dit maakt het voor ons een heel stuk eenvoudiger. Stel dat jullie kind toch niet mee zou gaan, geen enkel probleem. Wij storten het gespaarde bedrag zo snel mogelijk terug. Als u interesse heeft, gelieve dan een mail te sturen chirokomverdrom@hotmail.com voor 23 december met de volgende gegevens: naam van het kind het maandelijks te storten bedrag. Bij vragen kunnen jullie altijd leidster Amber (0471/11 92 79) contacteren, zij helpt u graag verder.

Wij kijken alvast uit naar een spetterend kamp!


22 tot 24 februari: Hou deze datum alvast vrij want we gaan op Speelclubweekend!

Speelclub in februari, is dikke pret!

Wist je al dat we van 22 tot 24 februari op weekend gaan?

3 februari

Het is Lichtmis en betekent dat we samen heel leuke spelletjes spelen en eindigen met iets lekkers. Ra ra ra wat dat zal zijn!

10 februari

Vandaag is het helaas geen Chiro. De leiding is al volop bezig een geweldig kamp voor jullie voor te bereiden. Maar niet getreurd: Volgende week zien we jullie graag terug!

17 februari

Vandaag gaan we schaatsen! Als je graag meegaat, vul dan het strookje van de uitnodiging in en geef dit af aan Amber en Joyce. De leiding is nog op zoek naar ouders die ons een handje willen helpen bij het wegbrengen van al onze schaatsers naar Deurne. Heeft u tijd en een aantal plaatsjes in uw auto, dan kan u dit ook op het strookje invullen. Alvast heel erg bedankt! Vergeet deze zondag ook zeker je handschoenen, sjaal en/of muts en je â‚Ź4 niet. Om schaatsten te lenen, breng je ook een identiteitsbewijsje mee.

22 tot 24 februari

Zoals jullie al weten en hier gelezen hebben, gaan we inderdaad op weekend! Het wordt een heus Speelclub tovenaarsweekend. Normaal kregen jullie allemaal een uitnodiging bij jullie in de brievenbus. Als er toch iets misgelopen is met de postduif of uil, geef dan een seintje naar 0471119279 (Amber). Ga je mee? Laat dan iets weten aan Amber en Joyce! We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op Perron 9 ž! Veel warme knuffels en kusjes, van jullie leiding, Amber en Joyce


22-24/02 Belangrijkste weekend van het jaar! Het is ons fantastische buurtpolitieweekend!!!!!!!! Jullie hebben allemaal een uitnodiging gekregen met meer info!

17/02 Schaatsen! Vergeet zeker die schaatsbeentjes, maar ook zeker die handschoentjes en kids-ID niet! (ps. We zoeken ouders om te vervoeren! Zie uitnodiging!)

Lichtmis, dat betekent niet enkel super toffe spelletjes tekenen, maar ook PANNENKOEKEN!!!!

Ben je vandaag onderweg naar de chiro? Stop dan maar en keer je om! Vandaag is het helaas GEEN CHIRO

3/02

10/02

(de leiding heeft een vermoeiend weekend achter de rug om jullie kamp te plannen! Het wordt GE-WEL-DIG)iraurbeF De maand van de liefde, pannenkoeken, en onze midweek

3 iraurbef

PANNENKOEKEN. Kom vandaag naar de Chiro en jullie magen worden gevuld met overheerlijke pannenkoeken. Wie zegt daar nu nee tegen ????

10 iraurbef

Geen Chiro vandaag want de leiding is dit weekend op planningsweekend om alles te regelen voor ons mega fantastisch kamp dat over exact 171 plaatsvindt, YES YES YESSSSS

11 iraurbef tot 15 iraurbef keewmid

Eindelijk, het is zover. De week van het jaar. Lees zeker allemaal de uitnodiging die jullie van ons kregen. Heb je nog vragen over deze spetterende week, laat maar horen ! Vergeet je moneys niet over te schrijven, wanneer dit gebeurd is, ga je mee !

17 iraurbef Tijd voor rust, na een hele week helemaal Chiro-mindet is het nu tijd voor een zondagje rust en geen Chiro. Geniet van de rust want volgende week vliegen we er weer helemaal in !

24 iraurbef Vandaag rust op de Chiro want bijna alle afdelingen zijn op weekend geweest, wat niet wil zeggen dat het er bij ons rustig aan zal toegaan. Zet je maar schrap voor een stevige zondag !

enileC

ebeohP

aerdnA

rebmA