Kadol februari

Page 1


SCHAATSEN Klaar voor nieuwe coole Chiro-herinneringen? We gaan schaatsen op zondag 19 februari 2017 naar Deurne!

Om deze reis te kunnen waarmaken, hebben we genoeg auto’s nodig. Daarom vragen we met knipperende oogjes enkele dappere ouders die met ons mee de kinderen willen vervoeren. De ouders kunnen mee schaatsen of genieten van een welverdiende koffie in de cafetaria. Om op voorhand een idee te krijgen met hoeveel schaatsers en auto’s we zijn, vragen we het inschrijvingsstrookje onderaan in te vullen. Gelieve onderstaand strookje ten laatste op 12 februari binnen te brengen bij de afdelingsleiding. Als we geen strookje hebben ontvangen op voorhand, kunnen we geen plaatsje in de auto reserveren! Concreet: o Uren: We spreken om 14u af op de Chiro tot 17u30 o

Adres: Ruggeveldlaan 488, 2100 Deurne.

o

Prijs: Iedere schaatser betaald €4, mee te nemen op dag zelf!

o

Niet vergeten: Handschoenen, muts en Identiteitsbewijs! Geen handschoen, Identiteitsbewijs = Geen schaatsen

Lid,……………………………………………(voornaam en naam) gaat mee schaatsen. Zijn/Haar ouder ………….……………………(voornaam en naam) heeft ………… plaatsen beschikbaar in de auto. (Dit is zeker niet verplicht maar wel handig. Noteer het totaal plaatsen in de auto zonder de bestuurder.) Alvast heel erg bedankt! Handtekening ouder(s):De tipspi’s verkopen heerlijke koekenpakketten! Wil je graag een pakket kopen? Geef dan een seintje aan de tipspi’s of hun leiding voor 20 februari .
Dag allerliefste Speelclubbertjes van ons, februari wordt echt een té gekke maand. Boordevol super leuke activiteiten die ons dus te wachten staan. Wij staan al te springen!

19/02/2017

SPEELCLUB MEISJES FEBRUARI

Vandaag gaan we schaatsen, hiep hoi! Maar voor jullie kunnen meegaan, moeten jullie zich wel eerst inschrijven, super belangrijk! Vergeet het zeker niet, want anders kunnen jullie helaas niet mee… Kijk ook zeker in de algemene kadol wat je moet meenemen! We zouden graag aan de ouders vragen of zij het zouden zien zitten om ons naar de schaatsbaan te brengen en erna terug naar de Chiro. Jullie kunnen dit op de inschrijving ook invullen.

05/02/2017 Alvast heel erg bedankt! Vandaag is het Lichtmis! Waarschijnlijk zitten jullie gedachten nu al bij lekkere pannenkoeken… Wil je ze proeven? Kom dan zeker! Jullie spelen leuke spelletjes in eigen afdeling over heel de Chiro met alle leidsters en leiders. Kei leuk!

12/02/2017 Deze zondag staan wij eindelijk weer een hele dag bij jullie. En daar geven we een lap op! We hebben een héél leuk spelletje voor jullie in petto. Maar de rest is wel geheim, hihi.

24/02/2017 tot 26/02/2017 Niet deze zondag, maar deze vrijdag gaan wij op Groepsweekend! Mega cool! Dit keer gaan we met heel de Chiro een weekendje weg naar Stekene. Een soort mini-kamp dus. We verwachten jullie op vrijdag en zondagmiddag mogen de ouders hun bengels terug komen halen. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven en wat je moet meebrengen naar dit weekend staat ook vooraan in de uitnodiging.

Heel veel knuffels, Jullie liefste leidsters, Shirley, Sofie en Amber


Februari, de maand van de liefde en van VERJAARDAG ď Š Ja hoor in deze maand is er iemand jarig! Weet jij wie? Alleszins deze maand brengt veel vreugde met zich mee als je kijkt wat we allemaal gaan doen!!

5 februari 2017 Vandaag is het lichtmis en nog iets speciaals erbij. Ben je klaar voor pannenkoeken, feestje en heuse spelen?

12 februari 2017 How how‌ Eindelijk nog eens een dag in je eigen afdeling. Er moet nog altijd iets gedaan worden voor iemands verjaardag of niet soms. 1 tip: Zorg dat je stem en lichaam opgewarmd is.

19 februari 2017

Op deze dag gaan we schaatsen!! Kijk goed wat er in de algemene kadol staat. Wie nog niet ingeschreven is, haast je!! Wie valt er als eerste?

24 -26 februari 2017 Joepi juihh!!! Het is ons groepsweekend!! Kijk zeker naar de algemene kadol van wat je moet meenemen en kom af voor een spetterende knaller van het jaar!!

Dikke zoenen van jullie leiding!! Celine en Kelly


Tippers in februari We gaan weer fantastische maand te gemoed. W il je het we ten? Los het raadsel op en je weet wat je te wachten staat!

g

r

o

e

p

s

w

e

e

k

e

n

d

5

e

/

2

,

l

i

c

h

t

m

i

s

s

n

1

2

/

2

s

p

e

c

i

a

l

p

t

e

d

a

g

1

9

/

2

,

s

c

e

h

h

a

a

t

s

e

n

2

6

/

2

c

o

g

r

o

l

e

p

s

w

e

e

k

i

u

e

l

e

i

d

i

n

g

n

d

,

a

s

e

j

s

c

h

a

a

t

s

e

n

l

i

n

e

t

h

h

o

1

9

/

2

u

e

a

s

r

i

t

a

s

2

t

e

,

l

d

s

e

o

i

m

d

i

/

n

g

j

e

a

t

c

e

l

i

n

e

2

6

/

2

r

g

e

o

n

e

s

n

c

e

l

i

n

e

5/2: lichtmis 12/2: speciale dag 19/2: schaatsen 26/2: groepsweekend enthousiaste leiding jeroen celine

Heel veel lieve, aardige,‌. groetjes jullie leiding Jeroen en Celine


Vandaag vieren we Lichtmis in Chiroland! Leuke spelletjes spelen en pannenkoeken boefen! Hoeraaa!

We moeten allemaal even bekomen van die fantastische midweek! Vandaag is het geen Chiro!

Vandaag gaan we schaatsen! Vergeet je niet in te schrijven. Meer info in de algemene kadol.

Februari wordt dus een knallende maand! Schrijf je zeker voor alles op tijd in en dan beleven we samen dolle pret! Wij kijken er alvast naar uit! xoxo Laurina en Gertie

Joepieeee, nog eens 3 dagen vertoeven met je favoriete Chirovrienden! Maar vergeet je ook hier niet voor in te schrijven. De uitnodiging vind je terug in deze kadol.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.