Page 1

VRIJDAG 31 AUGUSTUS Traditioneel opent ons ‘ Weekendje Spiegeltent’ op vrijdag met een spetterende spiegelparty. De aanwezigen worden verwend door stomende muziek en overheerlijke drankjes.

Dj’s Black & White

Met dit jong DJ-koppel uit onze eigen stal zetten we de avond goed in. Deze twee jonge knapen toonden hun kunsten al op onze eigen chirofuiven. Benieuwd hoe snel ze onze Spiegeltent in vuur en vlam zetten!

Dit draaiende trio bewees vorig jaar al zijn kunnen tijdens de 11e editie van Weekendje Spiegeltent. Met hun opzwepende beats staan zij garant voor een onvergetelijke avond. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat ze ook dit jaar er een spetterend feest van zullen maken.

Dj’s Fiësto

Music Engineers

De afsluiters van de avond is een duo dat in Aarschot en omstreken reeds een vaste waarde is. Ze staan al jaren samen op de planken en zorgen zeker voor de nodige ambiance. We sluiten af in schoonheid.

VVK: €3/INKOM: €4

DOORS: 21h


ZATERDAG 1 SEPTEMBER ZATERDAG 1 SEPTEMBER HAPJE-TAPJE

Start koken: 14u en 15u30 Start proeven: 15u en 16u30

PRIJS: Volwassenen €7 - min 14 jaar €5

Heb je er altijd al eens van gedroomd verwend te worden door je kinderen? Dan is dit het moment! Kom naar het dorpsplein te Tielt, waar je kinderen zich zullen ontpoppen tot echte chef-koks! Dus steek je benen maar lekker onder tafel en geniet. Er is voor ieder wat wils met onze gerechten uit Italië, Spanje en ook onze eigen keuken zal niet ontbreken. Zelfs jij kan ons versteld doen staan want ook voor u is er een plaats voorzien achter ons fornuis. Geniet je liever gewoon van een frisse pint, dan kan je steeds terecht op ons zonnig terras. Loopt het water je al in de mond? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op zaterdagnamiddag en laat je smaakpapillen de rest van het werk doen. Let op! Inschrijven voor deelname aan het koken is verplicht. Dit kan op de website van Weekendje Spiegeltent.

HAN SOLO

19u Stand-up Comedy

De miserie is de wereld nog niet uit en Han Solo ligt daar wakker van. Hij zou niets liever willen dan er de brui aan te geven, want dat zou betekenen dat de mensheid in perfecte harmonie leeft. In afwachting daarvan voert Han Solo weer tonnen dubbele bodems en kilometers diepgang aan. Hij roept nog harder dan voorheen en gaat nog meer op in zijn unieke woedeuitbarstingen. Alleen zo kan hij werken aan een betere wereld. Han Solo wordt niet anders, hij wordt beter!


JORIS VELLEMAN

JERON DE WULF

Jeron Dewulf is al jaren bekend als acteur en improvisator. Voor televisie improviseerde hij bij de "Geert Hoste's comedy cup" en "Jimpro". Soapliefhebbers kennen hem misschien als "psychiater Marc Dewaele" uit "Familie". Enkele jaren geleden begon Jeron ook te stand-uppen. Hij combineert impro met stand up en speelde in Vlaanderen en Nederland reeds op diverse podia. Verwacht je aan cliché's die je nog nooit zo benaderd zag en hoe je de wereld verbetert met een microfoon.

Joris is een comedian met ervaring in cafés, jeugdhuizen, culturele centra… in zowel België als Nederland. Zijn stijl zit ergens tussen stand-up comedy en cabaret in. Veel grappen dus, maar wel met een rode draad. Een verhaal, maar wel eentje dat mikt op de lach.

21u VC De Gies

Wie zijn VC De Gies? In de immense flow van coverbands heeft de Nederlandse taal steevast een stekje ergens op het einde van de avond om toch iets van sfeer te brengen in de versteende zaal. Daarom, om het publiek van begin tot einde zich schor te laten schreeuwen,om de gemiddelde 30-plusser zich zijn jonge jaren terug in herinnering te brengen,om de cultuurgaten bij de jongeren op te vullen,om de perfecte ambiance te bieden brengen De Gies een programma volgestouwd met Nederlandstalig hits uit de voorbije decennia.

23u 70-80-90-FUIF met DJ Raf

VVK: €8/INKOM: €9

COMBI: €10


ZONDAG 2 SEPTEMBER 13u FIETSZOEKTOCHT

Prijs fietszoektocht:

竄ャ1/deelnameformulier

Wie waagt zich dit jaar aan onze jaarlijkse tocht door het Tieltse heuvelland? Smeer de benen alvast in, want het wordt een heuse uitdaging. Kom dus op zondag 2 september naar onze spiegeltent en wie weet sluit jij het weekend wel af als een winnaar. De Tour de France is er niets tegen窶ヲ Hopelijk tot dan!

Terras elke dag open vanaf 11u (behalve op vrijdag).

Voor tickets en info kan je terecht op: www.weekendjespiegeltent.be of bij de leiding van de chiro.

DANIテ記 MELLAERTS RAF MELLAERTS Dorpsstraat 16 Diestesteenweg 331 3390 Tielt-Winge 3202 Rillaar

Weekendje Spiegeltent 2012  

Chiro Jevati

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you