Page 1

Sinds enkele weken zit oud-leider Thomas Minten aka Boom in Amerika! Waarom is hij daar? Wat doet hij er allemaal? Mist hij de chiro? Wanneer komt hij terug? Vragen genoeg! Daarom nam de HalloRedactie gewapend met pen het eerste vliegtuig naar Mesa, Arizona! Het resultaat is dit interview! Boom zal er trouwens zeker geen kou lijden, het is er gemiddeld zo’n 25 graden!

Hallo : Voor de mensen die Amerika misschien een beetje kennen : waar zit ge juist? Ik zit in Mesa,dat is in Arizona. In het zuidwesten van Amerika. Hallo : Waarom moet je eigenlijk naar het buitenland in het tweede deel van je opleiding om te leren vliegen? Omdat het hier beter weer is,we daardoor zo goed als elke dag kunnen vliegen en onze training zo dus sneller vooruit gaat, ook is het hier goedkoper om te landen omdat er geen landingstaksen zijn. En het luchtruim is hier veel groter enzo. Hallo : Met wat voor vliegtuigen vliegt ge daar? Ook direct al grotere modellen? We beginnen met Diamond (Da) 20, dan Da 40 en dan Da 42!

Hallo : Wat vind ge de grootste verschillen tussen Brussel en Mesa? De grootste verschillen… alles is hier groot, ma echt groot. Ge kunt hier niks doen zonder auto. De winkels zijn hier echt enorm. De mensen zijn exact zoals de cliché Amerikanen die ge u voorstelt. Voor de rest zijn ze hier heel streng op alcoholconsumptie,ziet ge vrij veel politie op straat en is wildplassen een ernstig misdrijf :). En last but not least, de Fanta is hier niet zo lekker. Hallo : Oei, die Fanta is natuurlijk wel een probleem voor u :p ! Hoe lang zit ge daar in het buitenland eigenlijk, en kunt ge goed contact houden met het thuisfront? Ik zit hier voor ongeveer 6 maanden dus normaal gezien tot zowat half augustus, dat kan natuurlijk altijd een beetje langer zijn eh, dat hangt van verschillende dingen af. Hoe ik contact hou? Euh vooral via mail eigenlijk, want mijn Skype werkt niet, en MSN is moeilijk omdat ik meestal slaap of op school ben als jullie wakker zijn en omgekeerd.


Hallo : Mist ge het chiro niet te veel :p ? In't begin eigenlijk wel, nu is dat al wat minder. Maar 't is gewoon een kwestie van mij bezig te houden. Als ik zo niks te doen had op ne zondagnamiddag dan miste ik het wel. Hallo : Wat vind ge het leukste aan onze chiro? Het leukste aan onze chiro,mm moeilijke vraag :).'k weet niet waarom, misschien de sfeer onder elkaar ofzo,ma wij zijn gewoon een zalige chiro en 'k zou voor geen geld van de wereld in een andere hebben willen zitten. Hallo : Vanaf wanneer maken we kans om u in de cockpit te zien als we op reis gaan? Haha, vanaf wanneer, ja goeie vraag. Kweetni vanaf ik werk heb. Normaal gezien zou ik tegen oktober - november moeten afgestudeerd zijn. Dus daarna werk zoeken en vanaf dan eiglijk eh. Hallo : Veel plezier hier nog in Mesa, en doet dat hier nog goed eh Boom! Tot binnenkort!

Interviewboom  

Hoe ik contact hou? Euh vooral via mail eigenlijk, want mijn Skype werkt niet, en MSN is moeilijk omdat ik meestal slaap of op school ben al...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you