Page 1

Sundhed og fitness, fantastiske ting ud over at kurere - Progressive Hærdning Ægte Hærdning er ofte en begyndende tendens i Progress af manden sorter Den ikke så længe siden erklæret foruden ualmindeligt samfund udseendet af Grasp Underviser dit kursus i Amazing ting i San Jose, FLORIDA på Hele verden Sundhed og fitness lørdag og søndag , sidst 3-5, 2006 , udfordrer folk til at overveje hvad der præcist omfatter velvære. Ville det være bare en situation, der er det modsatte i forbindelse med sygdom eller måske en tendens til at være vi rede til at fængsle en mere omfattende synspunkt ? Den web ikke mulig knibe rent naturlige mod den enkelte situation, er normalt, at det forekommer altid for dig at opfatte noget udenfor sig selv . Uanset om hvor " noget" er ofte en fatal stress forbundet med virus, den faktiske fleste kræftformer jeg bekæmpe den faktiske spinat jeg har , auto jeg kører , er det faktiske tilfældighed forbundet med terrorisme, eller måske den faktiske obnoxiousness forbundet med min personlige på tværs af gaden nabo --- der er altid noget "derude" , der kan "få" mig personligt. Situationen ville være den som angiver kvaliteten off individuel adfærd . Ønsker du at finde et nyt forsknings- etape i uroligheder i forbindelse med tilsyneladende andre tillader - sociale, faktiske fysiske , følelsesbetonet , mental , foruden elskov - Min partner og jeg opfører blindt for dig at alt efter hvad jeg tror Min partner og jeg opfatter . Min partner og jeg forbliver ligesom hvis blot et spejlet fodbold, vanæret væk min egen, personlige overvejelser , altid inden et problem , projektering på toppen af min personlige krop, mine børn , min personlige område , ud over min personlige hele verden min egne, personlige skræmt beskyttelse mod mine egne , personlige ideer. De mennesker , den faktiske Tag fat Lærer minder dig , er normalt " lider af sygdommen forbundet med forventet selvidentitet . "

Inde knibe , der er den individuelle situation , har vi fået søgt vedrørende verdslige ' løsninger , ha begge lige politik foruden enkelte, der har udløst både langt flere problemer , eller måske bare en justering i form af tilstanden. Præcist hvor hurtigt hver eneste lille ting ændringer , på den anden side , mens jeg bære den samlede forpligtelse for den virkelighed , jeg udholdt . Jeg er den faktiske perceiver forbundet med hver eneste lille ting Min partner og jeg opdager . Min partner og jeg angive elementet, læse post , ud over at reagere på elementet. Hvis du har problemer , elementet skal være min helt egen . I øjeblikket er det lige her, hvor kurset er enestående i tillæg til tydeligvis stammer fra ud over den struktur, forbundet med Virkeligheden , da det kunne den faktiske individuelle tanker. Kurset er ikke at ændre den korrekte udførelse af problemet, men at ændre sindet, hvor forestillet tilstanden autentiske . Ægte healing er normalt , da kursus i fantastiske ting fordringerne, " korrigerede tro. " Det er inklusive den faktiske følelsesladet , religiøse foruden faktiske fysiske . Oahu er identifikationen hvor ikke nogen helbredende tidligere har været vigtigt! Menneskehedens knibe at være en ny patient for dig at sin helt egen anerkendte target Situationen er normalt løses mirakuløst på en hurtig identifikation af den Novel natur forbundet med Virkeligheden . Metamorfose forbundet med menneskeheden for dig at uddannede bevidsthed alvorligt er ikke en proces , men en oplevelse i det specifikke . Dette opstår inden for en kvante starte forbundet med forståelse . Som en transmission af regelmæssighed forbundet med opstandne tanker bevist gennem et kursus Inden Amazing ting , kollapser den faktiske Tag fat Lærer tid i utrolige komprimerede aktiviteter , der er oprettet tillade dig at huske på de faktiske upraktiske forbundet med sygdommen. "Kunne en person, men forstå for den ensomme øjeblikkelige anlægget i forbindelse med healing , hvordan refleksion i forbindelse med Den almægtige , perfekt i en person kan bringe til hele verden , kan du helt sikkert ikke holde ud at skabe den faktiske hånd spejl af denne tanker grundigt rene for at få den faktiske billede af den hellighed , som rehabs verden "( et kursus i Amazing ting , Page 14 - IV). Tilmeld dig i faktiske Tag fat Lærer sammen med et kursus Inden fantastiske ting Worldwide i San Jose vedrørende sundhed og fitness lørdag og søndag denne specifikke sent. Det hævder at blive " en intens ekspertise sammen med


Virkeligheden . " Endnu en være forsigtig ! Hvad betyder denne specifikke identifikation pris? Dette priserne verden du observere ! * Et kursus i Amazing ting Worldwide betegner den faktiske utrolig mange pædagoger i tillæg til elever i din uddannelse i Amazing ting som separat eller måske gennem helbredende centre eller måske forvandlende studiegrupper tendens til at være at få den faktiske ro forbundet med uddannede tanker at alle menneskelige race længes . Den helbredende forbundet med krop, tanker , har i tillæg til ånden fra undervisningen individer Kursus praktiseres i stort set alle lande i hele verden. Hvad Et Kursus i Mirakler, siger: »Dette kan være et kursus i mirakler. Det er et obligatorisk kursus. Kun den tid, du tager det er frivilligt. Fri vilje betyder ikke, at du er i stand til at afgøre løbet vide mere for dit helbred på www.mindtrainer.dk.

Et kursus i mirakler  
Et kursus i mirakler