Page 1

Chiptin

Hoe scherp bent u nog in het beheersen van risico’s?


Als risicomanagement eenmaal is geïmplementeerd denkt u dat alles onder controle is. Meestal is dat ook zo. Geldt dat voor de hele organisatie? Bij twijfel is een organisatie-APK met behulp van ISO31000 een optie.

Risicobeheersing is goed in te bedden zonder zwaar opgetuigde certificeringstrajecten. ISO 31000 is een organisatieontwikkelingstool, waarmee risicomanagement op maat wordt gesneden in uw organisatie. Met deze praktische toolkit stellen wij u in staat om op elk gewenst niveau in uw bedrijf risico’s en onzekerheden beheersbaar te maken. Is uw organisatie bij voorbeeld COSO-ERM uitgerust, dan kunt u met ISO 31000 een organizational health check uitvoeren, light of tight of alles er tussenin. Bent u vertrouwd met risicomanagementstandaards, dan kunt u uw risicobeheerspraktijk state of the art opfrissen met ISO31000. Of het kan dienen als benchmark, waarmee competitief voordeel is te behalen door faalkostenreductie. Een paar voorbeelden: • Doorlichten van de toekomstvastheid van uw doelstellingen; • Evalueren van de risicovolwassenheid in uw organisatie; • Verbeteren van de effectiviteit en efficiency van in- en externe projecten; • Risicobestendig maken van uw bedrijfsprocessen; • Uitlijnen van uw Governance-raamwerk, inclusief vertaling van de gedragscomponent; • Doorlichten van uw Plan-Do-Check-Act-cyclus; • Vertalen van risico-indicatoren en evaluatiecriteria. Het model is gebruiksvriendelijk voor een brede groep gebruikers die zich bezighoudt met strategische (her)positionering, lijnmanagement, financiële rapportage, project(portfolio)management, communicatie en gedragsactualisatie.

Expert Community Risk Management


Chiptin operationaliseert een georganiseerde gedachtewisseling over risico-management volgens ISO31000 om uw organisatie ‘risk proof’ te krijgen. Graag komen wij in contact met u, om samen te bespreken welke aanpak het beste bij u past. Chiptin is een intelligent webbased platform dat slimmer een kwaliteitsnetwerk van flexibele professionals verbindt aan flexibele organisaties. Binnen Chiptin zijn expert community’s opgericht rondom een bepaald thema of onderwerp. Organisaties kunnen business cases inbrengen, samengestelde teams inzetten op complexe trajecten, denktank-sessies organiseren en de aangeboden diensten door de expert community afnemen. Meer informatie over Chiptin leest u op www.chiptin.nl.

Chiptin Oude Utrechtseweg 17c 3743 KN Baarn Postbus 271 3740 AG Baarn 035 - 626 14 66 risk@chiptin.nl www.risk.chiptin.me

Expert Community Risk Management

Hoe scherp bent u nog in het beheersen van risico's?  

Brochure Chiptin Expert Community Risk Management

Hoe scherp bent u nog in het beheersen van risico's?  

Brochure Chiptin Expert Community Risk Management

Advertisement