Page 1

BEAUTY GJØR HVER DAG VAKRERE 06-2011

GR HO AT S V IS IT A

110 tips til perfekt

hår og makeup!

Stor

frisyreguide Kjendisenes

skjønnhetstriks

Glamorøse kjendisdufter

Vinterens viktige

kosttilskudd

FESTVAKKER Din guide til festsesongen


SMOKEY EYES MAKE YOUR IMPRESSION...! FORHANDLES EKSKLUSIVT HOS 2

beauty 06-2011


NYHET

SMOKEY EYES

Bruker du GOSH Smokey Eyes Palette, Intense Eye Liner Pen, Kolh Eye Liner and Mascara Carbon Black, kan GOSH garantere deg de vakreste sotede øyne!

Smokey Eyes Palette

Show Me Volume Mascara Carbon Black

Intense Eye Liner Pen

06-2011 beauty

3


leder

BEAUTY REDAKTØR: Kaja Gilje Sekse ks@CHILIPUBLICATIONS.NO layout: BLUNDERBUSS REDAKSJON: stefan Winther NINA BERGERSEN Victor Josefsen

Bli festens

daglig leder: PIA TRYLAND PT@CHILIPUBLICATIONS.NO produktsjef / ANNONSESALG: Ina Marie Øhre ina@chilipublications.no tlf: 415 15 025 COVER: FOTO: Bulls Press

dronning Jeg har alltid elsket vinterårstiden. Kanskje det er fordi jeg er født på vinteren, eller kanskje jeg bare er litt rar på den måten – la oss nå si det førstnevnte. For meg finnes det ingenting deiligere enn å komme hjem, frossen og kald, og kunne ta seg et langt varmt bad (og lese BEAUTY mens man bader, selvfølgelig). Eller å benke seg foran peisen med en varm kopp te og en god bok. Men det jeg liker aller best med vinteren er å ha muligheten til å pynte meg ekstra når jeg går ut – det blir jeg glad av! For når nettene er lange og kulda har satt inn, da hjelper det å pynte seg. Hva får vel opp humøret mer enn å troppe opp på fest i en glamorøs kjole med høye hæler og knallrøde lepper? Det er på denne tiden av året vi har muligheten til å bruke ekstra tid på å dolle oss opp. De fineste festkjolene som henger i garderoben mesteparten av året kan endelig komme ut. Den lekreste og mest fargerike makeupen kan endelig påføres. I dette nummeret av BEAUTY har vi som mål å gjøre deg til festens dronning. På side 22 valgt ut de heteste makeuptrendene i vinter. Blar du opp på side 43 kan du la deg inspirere av frisyrene som ble vist på catwalken denne sesongen, og vi forklarer hvordan du gjenskaper dem hjemme foran speilet. På side 27 har vi fått fire flotte kjendiser til å røpe skjønnhetshemmelighetene sine for deg: Marte Stokstad, Elisabeth Andreassen, Signe Tynning og Marianne Theodorsen forteller hvordan de holder huden ung og frisk i vintermørket.

BEAUTY ønsker deg en riktig vakker festsesong!

Kaja Gilje Sekse

4

beauty 06-2011

REDAKSJONEN OVERTAR INTET ANSVAR FOR MANUSKRIPTER OG BILDER SOM IKKE ER BESTILT. DETTE BLAD MÅ IKKE UTLEIES I ERVERSMESSIG ØYEMED.

BEAUTY ER ET GRATIS MAGASIN SOM DISTRIBUERES GJENNOM VITA I HELE NORGE. REDAKSJONEN TAR HENSYN TIL VITAS VARESORTIMENT VED ALL PRODUKTOMTALE I MAGASINET. Vi gjør oppmerksom på at trykkfeil også kan forekomme ved produktpriser. Sjekk derfor alltid med din lokale Vita-butikk for korrekt prising.

O

RD

IC E C OL A B

EL

Men vinteren handler ikke bare om festligheter. Vi må også gjøre en ekstra innsats for å øke velværen og holde helsen i tipp topp form. På side 53 guider vi deg gjennom noen av de viktigste kosttilskuddene til vinteren, samt gir deg friske nyheter for kropp og helse på side 58. Vi har tenkt på alt du trenger for å føle deg på topp under hele vinteren, både for indre og ytre skjønnhet.

UTGIVER : CHILI PUBLICATIONS HENRIK IBSENS GATE 28 0255 OSLO

N

Lyst til å vinne deilige skjønnhets- og helseprodukter? Følg Beauty Magasinet på Facebook!

541

787 Printed matter


Uparfymert & Klinisk testet – For å unngå allergiske reaksjoner. 06-2011 beauty

5


INNHOLD 06-2011

SKJØNNHET 12: Skjønnhetsnytt Nyheter om skjønnhet, hår og makeup. 16: Aktuelt for mannen Grooming og velvære for mannen.

Shop ho s

Vita

Alle de flot te skjønnhet s- og helseproduk tene som du finner i denne utg aven av Bea uty, får du kjøp t hos Vita. Happy sho pping!

18: Veien til det hvite smilet Tips til hvite tenner og et vakkert smil! 22: Fiks ferdig festmakeup Slik fikser du de heteste makeuptrendene på 1-2-3. 27: Perfekt hud for din alder Fire kjendiser gir hudpleietips for 20, 30, 40 og 50-årene. 40: Glamorøse kjendisdufter Fem favoritter innen kjendisduft. 43: Festfrisyrer Hent inspirasjon fra catwalken!

KROPP, VELVÆRE OG HELSE 50: Velværenytt Siste nytt innen velvære. 53: Vinterens viktige kosttilskudd Guide til viktige vitaminer og kosttilskudd til vinteren. 58: Fresh Friske nyheter for kropp og helse. 60: Yoga – fakta eller myte? BEAUTY avkrefter fire myter om yoga. 66: Mattips Sunne og gode oppskrifter!

mote 10: Trend De fineste kjolene til festsesongen. 20: Stjernestil Bli inspirert av Diane Krügers Hollywoodlook!

Faste spalter 4: Leder 8: Coverlook 38: Topp 10 fra Vita 74: Neste nummer


Gi litt skjønnhet til jul!

Evelle anti-aging i tablettform evelle® motvirker aldringstegn som rynker og pigmentforandringer evelle® gjør huden din smidig og sterk evelle® øker hudens evne til å binde fuktighet

Den perfekte julegaven til en du er glad i, eller til deg selv! I perioden opp mot jul får du to pakker Evelle i en elegant gaveeske til en hyggelig pris. Evelle er Norges ledende skjønnhetstablett gjennom 9 år, og den eneste som har fått dokumentert effekt i vitenskapelig tidsskrift.

evelle® gjør håret fyldigere og mer glansfullt evelle® styrker neglene

Evelle fåes kjøpt i helsekostforretninger og Vita-butikker.

www.evelle.no

NO_evelle_ad_jul_Beauty_1011_208x280.

evelle® inneholder viktige antioksidanter, som beskytter hudcellene


coverlook

Slik får du

COVERLOOKEN!

BEAUTYs covermodell er levende bevis på at man kan se like fresh ut om vinteren som på de varmere årstider. Slik får du vintergløden! FOTO: Bulls Press tekst: redaksjonen

Maybelline Eye Studio i blazing brown. Kr 95,-

Med IsaDora Glow Stick oppnår du en lett skimmereffekt som frisker opp trist vinterhud. Kr 135,-

Hold frisyren godt på plass med Björn Axén Megafix hårspray. Kr 125,-

Unngå tørre lepper med eos Sweet Mint leppepomade. Kr 79,-

Garnier 2 in 1 eye roll-on Kr 122,-

IsaDora Flashy Curl maskara gir en illusjon av lengre vipper. Kr 145,-

Max Factor Smooth Effect foundation gir en myk og jevn base på huden som holder hele dagen. Kr 119,-

Fuktighet til huden er essensielt under den kalde vinterårstiden. Nivea Q10 dagkrem bekjemper rynker og gir fukt når du trenger det mest. Kr 119,-

De myke krøllene med sideskill er en klassisk og glamorøs look. Braun Satin Hair krølltang og hårbørste fra Beter. Kr 599,Kr 79,50,-

Maybelline Color Sensational leppestift gir farge som holder. kr 120,-

8

beauty 06-2011


trend

Se min kjole

Rachel ZOe

Av: REDAKSJONEN, Foto: Bulls

Vinter betyr partysesong og muligheten til å pynte seg hver helg. Gå for en skimrende gullkjole eller den lille røde for å oppnå den ultimate festlooken. En LBD (“long black dress”) er et sikkert valg for alle aldre og former, og den absolutt mest elegante stilen i vinter.

Rachel zoe

1.

1. Kjole fra By Malene Birger, kr 2999,-

2.

3.

2. Kjole fra Lindex Affordable Luxury, Kr 699,3. Kjole fra Filippa K, kr 2300,-

Eva Longoria 1. Topp fra Indiska, kr 199,2. Kjole fra Dagmar, kr 3495,3. Kjolefra By Malene Birger, kr 4599,-

jennifer hudson 1. Kjole fra Filippa K, kr 1800,eva longoria

2. Skjørt fra Vivikes, kr 299,3. Kjole fra Lindex, kr 399,-

1.

2.

3.

jennifer hudson

3.

1. 10 beauty 06-2011

2.


beauty Promotion

Vakre

negler på

1-2-3

Støp negler hjemme med Fing’rs!

Fremgangsmåte

NYHET

Hvorfor bestille en kostbar time hos neglestudio når du kan få profesjonelt perfekte negler hjemme? Med Fing’rs er veien kort til en vakker manikyr i salongkvalitet!

!

Slik støper du eller forsterker dine egne negler: Du kan enten bruke gele på naturlige negler for å forsterke dem, eller så kan du bruke løse tipper for å forlenge neglenes naturlige form. Det eneste du trenger er et UV Gel Kit, en UV Lampe og eventuelt løse tipper.

1 / Begynn med å sette opp UV-lampa. Her det er bare å følge instruksjonen som er vedlagt. NB! Se aldri rett på UV-lyset. Pass på at hendene og neglene er rene, tørre og fri for neglelakk, krem, fett og andre rester før du setter i gang.

Din egen neglesalong hjemme Nå er det sommer og alle ønsker og se vakre ut. Vi pusser opp fasaden og pleier hele kroppen. Ønsker du deg nye og freshe negler til sommeren? Med Fing'rs profesjonelle produkter kan du enkelt støpe negler på deg selv og dine venner hjemme!

Tipper kr 99,50

2

/ Fil først neglene med den ru siden av filen som følger med i UV Gel Kit. Husk å skyve tilbake neglebåndene. Fortsett å file lett med den fine siden av filen for å få en matt overflate. Vask deretter neglene grundig med cleansing pad som følger med i UV Gel Kit. Bruk gjerne en cleasning pad for hver negl og rense neglene på en hånd om gangen. Tørk neglene ordentlig. Nå er du klar for neste steg!

3

/ Påfør en primer og la den tørke i ett minutt. Primer finner du i UV Gel Kit. Hvis du bruker løse tipper, les instruksjonen som følger med og sett dem på. Legg så selvutjevnende gele jevnt med gel-børsten. Unngå all hudkontakt når du påfører gele, og jobb med en finger om gangen. La den tørke før du går videre.

4

/ Nå kan du tenne UV-lampen og trykke på start knappen. Så plasserer du hele hånden under lampen i to minutter til geleen stivner. Dette gir deg sterke, lange og holdbare negler som tåler daglige belastninger. Den spesielle UV-Gel formelen med innebygd solkrem forhindrer uttørking og beskytter neglene mot misfarging.

UV Gel System kr 159,-

UV Gel kr 139,-

Tips! UV-lampen kan også brukes til å herde neglelakk!

5 / Påfør deretter 2. strøk med gele og plasser igjen hele hånden under lampen i nye to minutter. Nå er du nesten i mål! Bruk cleansing pad for å fjerne eventuelt rester av gele, for å få et lekkert resultat. Da gjenstår det bare å fjerne støv og skarpe kanter med den ru siden av filen.

6

/ Nå har du støpt vakre, perfekte og naturlige negler hjemme i salongkvalitet! Så enkelt kan det gjøres. Avslutt med å rense børsten med cleasning pads eller alkohol.

UV-lampe kr 789,-


skjønnhet : hår og makeup

femme fatale Maybelline lanserer en maskara som skal gi vippene en sexy utsving og en virkelig falsk-vippe effekt med The Falsies Flared. Kr 132,-

FOTO: Maybelline

Skjønnhet –hår og makeup Det er tid for fest og glamour! Metalliske grånyanser, rustrødt og gull er noen av trendfargene du kan velge blant. Finn din som gjør deg til kveldens dronning! av: Nina Bergersen

Smykke. Kr 98,-

visste du at... Dyp rød leppestift var på 1920-tallet et tegn på uavhengighet, og derfor den mest populære fargen.

2i1 Smoky Eye Effect i fargen Bronze Haze fra Max Factor. Kr 115,-

Hårnåler med roser. Kr 29,50

12 beauty 06-2011

tips ! For ekstra blafrende vipper, dra maskarakosten ut mot vippesidene ved påføring.

Godt grunnlag Age Elixir 2 in 1 fra Max Factor er både foundation og serum i ett. Kr 159 ,-

Perfect Moisture Lipstick. Kr 129,-


skjønnhet, hår og makeup

Make up tips

fra Jan Thomas:

øyne Oppnå en intens makeup ved å blande farger. Mono Eye Shadows fås i grålige og sølvbrune nyanser samt rustrød. Kr 89,Maskaraen er metallisk grå. Kr 109,-

Max Factors makeup artist Jan Thomas slår et slag for denne looken som har en ”vintage feeling”. Du kan enkelt få den til selv, eller la deg inspirere av framgangsmåten og fargene.

Storbytrendy

1.

lepper

Lip Glaze gir glamorøs glans og har Rustrødt og metalliske gråtoner er speil vinterens trendfarger i kolleksjonen innebygget og lys, som gjør Urban Jungle fra Gosh. Metalliske den praktisk å ha med i vesken. nyanser gir et flott skinn i Fargen 01 Rusty Red.

Start med et jevnt lag foundation i hele ansiktet. Det gir huden en vakker og silkemyk overflate. Ageless Elixir Foundation passer godt. Bruk en concealer til å skjule og dekke mørke områder.

vintersola!

Kr 99,-

Marker brynene med øyenbrynspenn i fargen Hazel. Trekk fargene litt ut så brynene virker lengre.

negler Hurtigtørkende neglelakk fås i tre aktuelle farger.

2.

to i ett!

Legg så Smoky Eye Effect Eyeshadow i fargen Bronze Haze på øyelokket. Denne er todelt, så start med Step 1 på hele øyelokket. Trekk fargen helt opp mot brynet og ton fargen deretter ut mot tinningen. Ta så Step 2 på selve øyelokket opp mot globallinjen. Legg litt Step 2 langs kanten av øyet. Påfør maskara både oppe og nede for ekstra volum og gi vippene en fin vifteform.

Kr 79,-

ansikt Cheeks’N Lips kan brukes både på lepper og kinn. Bruk fingertuppene eller børste. Fås i to nyanser. Kr 89,-

Foto: gosh

Kinnbena kan du markere og fremheve med kastanjefarget blusher.

3.

Husk å legge leppefarge på rene, tørre lepper. Colour Elixir i fargen Pink Brady eller Lipfinity Lipting i fargen Coral Crush er Jan Thomas’ anbefalinger.

4.

Tips! Før du påfører øyenskygge, børst litt transparent pudder på øyelokkene. Det trekker til seg all fukt og gjør det enklere å legge på skygge, og vil holde seg jevnere.

Voilà - med litt innsats kan resultatet bli slik, inspirert av vintagelooken til designerspiren Veronica B. Vallenes, som vant Max Factor New Talent Award.

06-2011 beauty

13


skjønnhet : hår og makeup

Tid for gull Golden Collection er sesongens edle kolleksjon fra L’Oréal Paris, som passer perfekt til en gyllen look. Infallible Color har tre skimrende øyenskygger som gir refleksjoner og gulleffekt. Resist & Shine neglelakk i gyllen kobberfarge. Kr 119,-

Infallible Color øyenskygge. Kr 109,-

tips !

For en gyllen makeup: Dekk hele øyelokket med skygge og påfør litt under øyet som en eyeliner. Kombiner gull med brune nyanser for fine dybde og skyggeeffekter. Brun eyeliner gir en litt roligere effekt. Er du vågal, kan du prøve gull på leppene. Alternativt passer naturlige lepper eller dramatiske røde. Foto: L’Oréal Paris

Storm Pedersen, L’oréal Paris Norges offisielle makeup-artist.

Kr 129,(per stykk)

Hvitere tenner !

dagen derpå... Etter en lang kveld på byen trenger håret ditt pleie. BiG FAT Healthy HAiR Shampoo Straight og Conditioner fra Lee Staffords BiG FAT serie, gir håret fullt med volum og holder det skinnende. Balsamen tilfører fuktighet og gir nytt liv. La den gjerne virke i 5 minutter.

En av sesongens store nyheter er Smile lab advanced teeth whitening strips for hvitere tenner. Stripsene er enkle å bruke, er gjennomsiktige og klistres enkelt på framsiden av tennene. Hver strips skal være på i ca. 30 minutter, og du kan ta to behandlinger per dag. De virker raskt, og egner seg derfor i forkant av en fest eller finere anledning. Kr 499,-

14 beauty 06-2011

batiste: Volum på 1-2-3 XXL fra batiste er den ultimate tørrsjampoen når du ønsker volum-nå! Bruk XXL hver gang du styler håret for å få et stort og glansfullt hår som dufter godt! Kr 79,50

Biosilk Finishing hårspray Kr 199,-


beauty Promotion

30-ÅRENE:

STOPP

DE FØRSTE

ALDRINGSTEGNENE I begynnelsen av 30-årene kommer de første alderstegnene i ansiktet snikende. Derfor er det på tide å stille høyere krav til den daglige hudpleien vår. Heldigvis har Olay utviklet den multifunksjonelle antiage serien Total Effects, som aktivt forhindrer de første aldringstegnene og bevarer huden din ung og frisk.

NY

TT LEKKERT des

total effects Night Firming Moisturiser Nattkremen har en rik men oljefri konsistens som rask absorberes. Stimulerer hudens reparasjonsprosess om natten.

Day Moisturiser Dagkremen har solfaktor 15 som hjelper til å beskytte huden mot skadelige UVA- og UVBstråler. Styrker huden samtidig som den gir næring og fukt til tørr og ”grå” hud. Touch of Foundation Touch of Foundation er ideell for å bringe frem hudens naturlige skjønnhet. Ved første gangs bruk vil huden føles rehydrert, myk og se jevnere ut. Et enkelt og effektivt anti-aldrings produkt med et lite hint av farge, for et perfekt resultat hver dag!

arbeider mot 7 aldringstegn:

ign ! Eye Transforming Cream Total Effects Eye Transforming Cream gir huden en umiddelbar glød. Inneholder mica-pulver, som har en lysreflekterende effekt. Motvirker også rynker og fine linjer rundt øynene og kan redusere synligheten av mørke ringer.

1. Gir huden glød 2. Jevner ut hudtonen 3. Mykgjør tørr hud 4. Styrker hudens naturlige fuktbarriere 5. Minimerer synligheten av fine linjer og rynker

6. Minimerer synligheten av porer 7. Reduserer synlig misfarginger og pigmentflekker

De fine linjene dukker sakte men sikkert frem og huden din føles mindre elastisk. Dette grunnet at cellefornyelsen i ansiktet begynner å avta. Nå er derfor tiden for å investere i kvalitetsprodukter som direkte tar tak i disse problemene. Serien Total Effects fra Olay er rettet mot kvinner fra 30 år og opp som vil ha en multifunksjonell anti-age serie som gir mer enn bare fuktighet. Olay Total Effects innholder hele syv anti-age-effekter i en flaske. Seriens aktive ingredienser består av Vitaniacin, Olays unike kompleks av vitaminer og mineraler som inkluderer vitamin B3, pro-vitamin B5 og i tillegg antioksidanten vitamin E som beskytter huden mot ytre påvirkning og fuktighetsgivere.


skjønnhet : AKTUELT FOR MANNEN

for

mannen Mannen skal også føle seg vel i disse kalde vintertider. Man må gjøre en ekstra innsats for å øke velværen slik at travle dager ikke sliter en helt ut. Fokus på frisk hud er essensielt, og det kan heller aldri slå feil med en trendy garderobe!

TEKST: NINA BERGERSEN OG KAJA GILJE SEKSE Foto: BULLS, LEVERANDØRER

Møt vinteren med stil

Trenger man en ekstra boost for å føle seg vel kan man alltid ty til en oppdatering av garderoben. Med denne tjukke cardiganen fra MQ til kr 599,- holder man seg både varm og trendy. Prikken over i-en er denne flotte skinnvesken til PC-en fra svenske Whyred til kr 3000,- Denne veska kommer garantert til å være på mange menns ønskelister i vinter!

GI NYTT LIV TIL SLITEN HUD Vinter, jul og nyåret er travle tider. Man kan fort bli stresset og sliten, og huden trenger revitalisering og fuktighet for å se sunn og frisk ut. L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser til kr 135,- er en fuktighetsgivende krem med vitamin C som motvirker stresstegn og tilfører huden ny energi. For å gjenopprette hudens balanse mot stressbelastninger er Nivea for Men Revitalising Cream Q10 til kr 136,et bra alternativ. Q10 bekjemper linjer og rynker, og kremen kan påføres daglig på ansiktet og halsen.

BULLDOG FOR EKTE MENN Hudpleieserien Bulldog Natural Skincare har utvidet sortimentet. Face Scrub til kr 99,- inneholder essensielle oljer som skånsomt eksfolierer huden slik at sene kvelder ikke setter sine spor. Shower Gel til kr 89,- er en oppfriskende dusjgele som pleier huden med Aloe Vera og svalende mentol. ryan gosling

16 beauty 06-2011


NATURAL SKINCARE FOR MEN

NEW!

Nordic distributor: The Hair & Body Company, 08-619 01 88


skjønnhet : hvite tenner

Veien til det hvite

SMILET

I disse festlige tider nyter vi mye mat og drikke som sliter på tennene. Med disse enkle tipsene kan du kose deg så mye du vil uten å bekymre deg for misfarging fra fargerik mat, rødvin eller kaffe. Ta tilbake det hvite, vakre smilet! AV: REDAKSJONEN FOTO: BULLS, LEVERANDØRER, FRUKT.NO

1. Puss tennene grundig

Puss tennene grundig to til tre ganger daglig. Unngå å pusse for hardt ettersom det kan skade tannkjøttet – en myk kost rengjør like godt som en hard. Bruk en tannkrem som effektivt og skånsomt fjerner flekker. Rembrandt Plus med ekstra whitening holder tennene hvite uten å forårsake ekstra slitasje. Kr 119,-

2. Husk munnskyllevann

Skyller du tennene ordentlig etter pussingen får du ikke bare hvitere tenner, men også friskere pust. Jordan Multiaction er et effektivt alt-i-ett munnskyllevann som i tillegg til å rengjøre tennene og gi friskere pust også forebygger plakk og tannstendannelse. Kr 79,-

3. Begrens inn taket av fruktju ic e Drikker m ed hø

yt syrein appelsin nhold so juice, bru m s og and skader e re fr maljen, h a r en stud uktjuicer Universit ie fra y of Roc hester p å unngå åvist. Fo skade nå r r du vil u noe god nne t, k sukkerfri an du erstatte ju deg icen med saft eller sjokolad emelk.

4. Drikk kaffe som kjendisene

Kjendisenes triks for å opprettholde inntaket av koffeindrikker, men samtidig unngå misfarging av tennene, er å bruke sugerør. Jo lengre bak i munnen du holder sugerøret, jo mindre skade gjør kaffen på tennene. Det ser kanskje litt rart ut, men det funker!

5. Bruk en skånsom hjemmebleking

Tannblekingsmiddelet iWHITE Smile&Go Prefilled Trays (kr 399,-) kommer i ferdig fylte engangsformer som er enkle og raske å bruke hjemme og skader ikke emaljen. Etter blekingen kan du videre beskytte tennene ved hjelp av iWHITE Multi Whitening Action tannkrem (kr 99,-), som bidrar til remineralisering av tennene og gjør tennene mindre sensitive.

18 beauty 06-2011


stjernestil

Øredobber Kr 98,-

Hårbøyle Kr 69,-

DIANE

KRUGERS

HOLLYWOOD LOOK

Hårpynt Kr 39,-

Hårpynt Kr 39,-

Av: REDAKSJONEN, Foto: Bulls

Diane Kruger er Hollywood-stilen personifisert. Den tyske skuespilleren er den ukronede dronningen av den røde løperen med sine elegante kjoler. Hun har alltid en kreativ vri på antrekket i form av spennende frisyrer og glitrende accessoirer. La deg inspirere av Dianes klassiske glamour! Hårnåler Kr 49,-

20 beauty 06-2011

Øredobber Kr 59,-


nti a r a ! dsg tivitet i t s Liv sensi mot

GAVE

SOM

GLEDER! Vil du glede noen du er glad i? Da slår det aldri feil med et par lekre øredobber. Ear Sense har et stort utvalg av ørepynt i klassisk og tidløs design. Dette er alle hudvennlige smykker med høy kvalitet som passer for kvinner i alle aldre.

Perleøredobber er en klassisk favoritt som passer til enhver anledning.

Den feminine hjertejuvelen kommer ekstra godt fram i hengende variant.

Varier med denne lekre diamanten i leken form.

Livne opp antrekket med lilla – den mest trendy fargen i vinter.

Stjerner høyner garantert glamourfaktoren. Prøv hjerteformen for en søt vri på de klassiske diamantøredobbene.

Ringer er en selvfølge for en trendy festlook. De små diamantene er en favoritt på den røde løperen.

For en mer dramatisk effekt, gå for en lekker mørk grå perle. Med rosa ørepynt får du en feminin stil.

All ørepynt veil. pris

kr 89,-

Hjerter gir det lille ekstra og passer både til hverdag og fest.


guide : festmakeup

Fiks ferdig

FEStMAKEUP Vi i BEAUTY mener det ikke trenger ta all verdens tid å se hot ut på den kaldeste tiden av året. Camilla Kobbevik, makeup artist og faglærer på Art Complexion Makeup Skole i Oslo, viser deg hvordan du fikser de heteste makeuptrendene på 1-2-3. ’Tis the season to be pretty! TEKST: REDAKSJONEN Foto: BULLS, LEVERANDØRER

HOLLYWOOD GLAMOUR Slik får du Madonnas glamorøse look: HUD: For litt glans på kinnbena kan man legge type strobekrem før

foundation. Påfør en lett foundation uten for mye pudder. Bruk gjerne en dekkstift under øynene, i pannen mellom bryn og over kinnbena, eller en fet concealer for å dekke mer. Til slutt en anelse rosa i kinn for friskhet.

ØYNE: Bruk en gylden bruntone i ytterkanten av øyet og en hvit kajal på våtlinjen for å åpne øyet. Avslutt øyesminken med å gre bryn og påføre maskara på vippene. Legg gjerne litt mer tyngde i ytterkant for å få opp volum på vippene i ytterkanten av øyet. LEPPER: Til sist legger du røde lepper. Det er en fordel å tegne opp med

lipliner først. Tegne en Y i amorbuen og deretter opp underleppen. Pass på at du får leppestiften helt inn i munnviken.

L'Oréal Lash Architect 4D maskara, kr 169,Max Factor Colour Elixir lipliner, kr 105,Max Factor leppestift, kr 125,Maybelline Instant Age Rewind, kr 169,Gosh Velvet Touch eyeliner, kr 79,-

VINTERGLØD Slik får du Zoe Saldanas glødende look: HUD: Legg et lett lag med foundation for å jevne ut huden. Highlight

partiet under øynene slik at ansiktet blir mer åpent. For den fineste gløden påfør solpudder i ytterkant av ansiktet, over kinnbena og litt under kjeven og haken. Er du veldig lys i huden bør du unngå mørkt solpudder. Påfør så en frisk rouge med skimmer.

ØYNE: Påfør en lys øyeskygge med litt skimmer innerst på øyelokket og et lite stykke ut. Legg en brun øyeskygge som softer litt opp på øyebenet. Legg deretter samme skygge i underkanten, etterfulgt av eyeliner. Synes man eyeliner er vanskelig å påføre kan man bruke kajal. Fortsett med å legge sort kajal på våtlinjen. Det er viktig at den brune skyggen ligger litt utenfor den sorte kajalen under øyet som en overlapping mot huden. Påfør så maskaraen. LEPPER: Bruk en naturlig leppefarge for å holde fokuset på de relativt tungt sminkede øynene.

22 beauty 06-2011

Pinsett fra Beter, kr 99,50 Maybelline Eye Studio i blazing brown, kr 95,Gosh Pressed Sun Powder, kr 149,EOS lemon drop leppepomade, kr 79,-


guide : festmakeup

L'OréalParis Color Infallible i sweet strawberry, kr 109,Maybelline Color Sensational leppestift, kr 120,Gosh Defining Brow Gel, kr 99,Isadora Flashy Curl maskara, kr 145,-

EKSPERIMENTELL Slik får du Mary-Kate Olsens eksperimentelle look:

HUD: Begynn med foundation som du legger så jevnt som mulig.

Det er viktig at huden er jevn og fin for å unngå at øynene ser såre ut med den rødlige øyeskyggen. Legg så litt rouge som du legger litt langt bak i ansiktet for å markere kinnbena og oppnå en tøffere look.

ØYNE: Mett en brunlig øyeskygge jevnt over øyenlokket som du myker opp med en ren pensel rett ut fra øyebenet i ytterkanten. Trekk skyggen deretter med deg ned og under øyet. Velg ny pensel og påfør den sterke rødlige øyenskyggen på en tredjedel av innerkanten av øyelokket. Legg litt av samme fargen under øyet i tillegg. Hold brynene naturlige, men gre gjerne gjennom med øyenbrynsgele. LEPPER: Velg en matt leppestift med blekrosa farge.

 

BRONSEBABE Slik får du Michelle Williams’ skimrende bronselook: HUD: Legg en lett foundation som jevner ut huden. Bruk

dekkstift under øynene for å åpne opp ansiktet. Velg en rouge med anelse av ferskenfarge over kinnbena.

ØYNE: Fargene skal være ton i ton og i naturlige bruntoner. Legg en brun øyeskygge med skimmer over hele lokket som du mykner forsiktig opp til øyenbrynene (slik at fargen over øyebenet ikke er like sterk som på selve lokket). Legg litt av den samme skyggen langs nedre vippekant. Påfør deretter et lett lag av maskara. LEPPER: Leppestiften skal ikke være for mørk i fargen, men kan

gjerne være i samme farge som rougen. Slik oppnår du best ton i ton stilen.

L'OréalParis Lip Blush i color riche, kr 139,Gosh krem rouge i peachy rush, kr 99,Gosh Amazing Length’n Build maskara, kr89,Kost fra Beter, kr 159,Max Factor Smoky Eye Effect, kr 115,-

NATURLIG SKJØNNHET Slik får du Melissa Georges klassiske og naturlig look: HUD: For å oppnå en naturlig look bør man passe på at huden

ikke er oversminket. Bruk en lett og lys foundation og ikke for mye pudder. Hold kinnene er friske ved å bruke en lys rougen som legges lett over kinnbena.

ØYNE: Legg eyeliner langs vipperoten. Det er viktig å få eyelineren helt ned i vipperoten. Påfør så litt øyenskygge av samme farge som rougen over øyebenet. Gre ut brynene og jevn ut med litt øyenbrynsfarge. Til slutt kan du legge et lett lag med maskara. LEPPER: Farg leppene slik at de ligner din naturlige farge. Velg da en farge som kler deg og ikke er for mørkt.

L'OréalParis True Match rouge, kr 139,Gosh øyenbrynspenn i mahogany, kr 99,Max Factor Smooth Effect foundation, kr 119,Max Factor Liquid Effect eyeliner, kr 105,-


beauty Promotion

STERKE NEGLER OG VAKRE HENDER PÅ 2 UKER! Tørre, splittede og skjøre negler?

Vi er mange kvinner som trenger neglpleie. Trind er den naturlige løsningen og alt du trenger for å få naturlig vakre, holdbare og sterke negler i kun 6 enkle trinn.

For a TIPS! vokse t neglene lurt å optimalt skal f e neglb jerne over r det vokst ånd h e Husk ver 4 .u at ikke s neglbånd ke. kal kli e ppes t !

VANLIGE PROBLEMER MED NEGLENE: TØRRE OG GULE NEGLER

NEGLER SOM VOKSER LANGSOMT

SKJØRE OG SPLITTEDE NEGLER

TØRRE NEGLEBÅND

Dette er det vanligste problemet som kvinner opplever med neglene. Når en negl inneholder for lite fuktighet blir den mindre elastisk, tørr og ser ofte gulaktig ut.

Et annet problem vi kvinner ofte opplever er skjøre og splittede negler. En negl som manglet fuktighet over tid vil til slutt begynne å brekke og splittes.

Når neglene vokser langsomt, forårsakes dette som oftes av overvokste neglebånd samt at neglens rot mangler næring.

Når du tar vare på neglebåndene fremmer det veksten av friske, sunne negler. Riktig stell av neglebåndene er derfor svært viktig!


beauty Promotion

SLIK FÅR DU VAKRE STERKE NEGLER:

1. Trind Nail Magic Buffer – for å fremme produksjonen av naturlig fuktighet i neglene, kr 59,-

De 6 trinnene virker som en 2 ukers kur. Trinn 2, 4 og 5 skal gjøres hver dag. Deretter 1 gang i uken for å opprettholde sterke og vakre negler.

TRINN 1: Påfør Trind Cuticle Remover på neglbåndet. La det ligge på i ca. 5 minutter, skyv

neglbåndet tilbake og fjern overflødig neglbånd med en manikyrpinne. Vask hendene godt etter bruk.

TRINN 2: Påfør neglebåndsbalsamet Trind Cuticle Balsam på neglebåndet for å gjenopprette

hudens pH-verdi. La det virke i ca 1 - 2 minutter. Deretter masseres overskuddet inn i neglebåndene og neglene til de er helt tørre.

TRINN 3: For å jevne ut neglene og stimulere produksjonen av naturlig fuktighet i neglene,

bruk Trind Nail Magic Buffer en gang hver 4. uke. Bruk først den svarte halvdelen med halvsirkelbevegelser. Deretter med bruk av de samme halvmåneformede bevegelsene brukes den hvite siden. Begynn med å trykke lett ved roten og beveg langt fremover mot spissen av neglen. Til slutt gjentar man denne bevegelsen med den grå siden. Resultater er en vakker, skinnende og glatt negl.

TRINN 4: Påfør Trind Nail Balsam på neglen og la den trekke inn i 2 minutter. Deretter masseres overskuddet inn i neglene og neglebåndene til de er helt tørre.

TRINN 5:

Påfør et lag Trind Nail Repair hver dag i 2 uker som en neglelakk. Fjern alltid det forrige laget før du påfører et nytt med Trind acetonfri neglelakkfjerner. Etter 2 uker ser du resultatet – vakre og sterke negler!

TRINN 6:

2. Trind Cuticle Remover – for å fjerne overvokste neglebånd og gjøre de mykere, kr 129,3. Trind Cuticle Balsam – fuktighetstilførende pleie for neglebånd, kr 129,4. Trind Nail Balsam fuktighetstilførende pleie for neglene, kr 129,5. Trind Nail Repair Natural – for sterke og fleksible negler, kr 139,6. Trind Hand Repair – for synlig forbedring av huden og myke hender, kr 139,-

TIPSe! og

akr For v gler – bruk e n én sterkeNail Repair m o Trind i uken s gang lakk eller negle kt baseperfe at. co

For å fullføre behandlingen, bruk den unike håndkremen Trind Hand Repair. Dette produktet innholder vitaminene A, C, E hvilket gir myke og vakre hender.

2.

3.

4.

5.

1.

6.


26 beauty 06-2011


tema : hudpleie

PERFEKT HUD For din alder

Det er ikke til å komme unna at huden endres med alderen. Ansiktspleien må tilpasses ulike behov og ønskemål for hver alderskategori. Særlig om vinteren må vi ta ekstra grep for at huden ikke skal bli tørr og miste livsgnisten. BEAUTY har møtt fire flotte kvinner som forteller hvordan de holder huden sunn og frisk for sin hudtype og alder. av: KAJA GILJE SEKSE

Olivia Palermo og Molly Sims foto:bulls


tema : hudpleie

Man må huske på at det er i 20-årene man legger grunnlaget for ung hud resten av livet.

28 beauty 06-2011


tema : hudpleie 20-årene

MARIANNE THEODORSEN

Hun har en de mest populære bloggene i landet, og den garantert mest karakteristiske stilen. Marianne Theodorsen slurver ikke når det kommer til utseendet. FOTO: TRULS QVALE, MAKEUP OG HÅR: STEPHAN ØIEN / ISADORA, ASSISTENT MAKEUP OG HÅR: ANNIKA HEEN LARSEN, STYLING: LINDA CAMILLA MYRSETH / PUDDER, TEKST: KAJA GILJE SEKSE

Når Marianne Theodorsen (28 år) legger ut bilder av antrekkene sine på bloggen Styledevil (Styledevil.faksimile.no) er det ikke bare klærne som stikker seg ut. Det gjør også den påfallende feilfrie huden. Bloggeren, som på dagtid jobber i designerbutikken Voga i Oslo, har møtt opp sminkefri til BEAUTYs fotoshoot. Hun er klar for makeup, men når sant skal sies så er Tromsø-jenta like fin uten.

Makeup artistens

Tips for 20-årene:

du finner fram i den fantastiske jungelen av produkter!

2 . Ikke bli hysterisk om du ennå har kviser. Det betyr at man har en sunn hud med mulig god oljeproduksjon,

Den rødhårete ”stil djevelen” er kjent for sin særegne klesstil. Hun kler seg mye i svart, er stor tilhenger av skinn og nagler, og er fan av edgy designere som Haider Ackermann. Når det kommer til makeup har Marianne funnet sin egen look, og den består av matt hud og fargerike lepper – og det skal helst være rødt. ‒ Rød leppestift er mitt absolutte skjønnhetstips! Det bruker jeg som regel alltid. Ellers er det viktig å være flink til å rense huden morgen og kveld. Drikk mye vann og bruk solfaktor. Man må huske på at det er i 20-årene man legger grunnlaget for ung hud resten av livet. Så ikke slurv på det! Hva består ansiktspleierutinen din av? ‒ Jeg bruker en mild rens. Jeg er flink til å bruke fuktighetsmaske to ganger i uken, og i tillegg bruker jeg serum og fuktighetskremer for å roe ned rødheten i huden min. Jeg prøver å holde meg til min faste daglige regime og ikke slurve med den. Jeg er ganske disiplinert! Marianne har typisk nordisk, lys hud som trenger godt med beskyttelse fra sola. Derfor er hun blitt flink til å bruke produkter med solfaktor. ‒ Hver dag bruker jeg kremer og mineralpudder med solfaktor ‒ også om vinteren. Pudderet mitt har solfaktor 30, mens dagkremen min har solfaktor 50. Hva gjør du for å bekjempe tørr vinterhud? ‒ Da gjør jeg ikke noe spesielt utenom mitt vanlige regime, men jeg gjør det bare oftere. Det er ikke til å unngå å bli litt tørr. Jeg tar særlig fuktighetsmaske oftere. Når det er kaldt prøver jeg også å unngå vannbaserte kremer, og gå over til fetere, mer oljete kremer. Jeg bruker blant annet Dr.Hauschka Rosenkrem som er et fetere alternativ. Ellers bruker jeg faktisk nattkrem om dagen, forteller bloggeren.

Stephan: Jeg møter daglig kvinner i 20-årsalderen i jobben min, og jeg ser tydelig de som har hatt et bevisst forhold til huden sin og hatt gode rutiner. De som har det har en langt vakrere hud enn de som ikke har brydd seg så mye. Dette er mine tips for å få perfekt hud i 20-årene:

1 . I starten av tjueårene får de fleste et bevisst forhold til hudpleie. Vær bevisst på hva slags hudtype du har slik at

Hva gjør du for å holde huden så frisk og ren? ‒ Jeg holder meg først og fremst til de produktene som funker best for meg. Jeg har prøvd og feilet mye i min ungdom. Eller skal jeg si min yngre ungdom, ler hun.

ips! Produkt t

Deep Down Detox maske. Kr 19,-

noe som betyr at man mest sannsynlig får mindre rynker senere.

3 . Ta forhåndsregler i solen og beskytt huden hver dag hele året. 70 % av skadene fra solen skjer før man fyller

Dr. Hauschka Rensemelk. Kr 239,-

Olay Day Cream SPF 15. Kr 89,-

18 år.

4.

Rens og eksfolier! Gjør man ikke det danner det seg unødvendig mye døde hudceller, som igjen blander seg med olje og smuss som samler seg i hårsekkene og forårsaker betennelser og kviser.

5.

IsaDora Soft Touch Lipstick. Kr 115,-

I slutten av tjueårene begynner de første linjene å vises rundt øyne og i pannen. Det kan derfor være lurt å skaffe seg en god øyekrem som fukter opp linjene og forebygger.

Look good, feel better! – Stephan Ulvund Øien,

ansvarlig makeup artist IsaDora

Garnier 2 in 1 eye roll-on. Kr 122,-

L'OréalParis True Match Minerals pudder. Kr 189,-

Dr.Hauschka Rosekrem. Kr 239,-

06-2011 beauty

29


tema : hudpleie 30-årene

MARTE

STOKSTAD Hvis du trenger flere bevis på at 30 er det nye 20, trenger du ikke se lengre enn til Marte Stokstad. Her røper den Melodi Grand Prix-klare programlederen sine skjønnhetshemmeligheter til BEAUTY. FOTO: TRULS QVALE, MAKEUP OG HÅR: STEPHAN ØIEN / ISADORA, ASSISTENT MAKEUP OG HÅR: ANNIKA HEEN LARSEN, STYLING: LINDA CAMILLA MYRSETH / PUDDER, TEKST: KAJA GILJE SEKSE

Det er en entusiastisk og blid jente som møter opp på BEAUTYs fotoshoot en tidlig mandag morgen. Marte Stokstad (33) har vært borte fra TV-skjermene det siste året siden hun fikk sitt tredje barn i januar; datteren Signe. Nå er hun tilbake og i full gang med forberedelsene til semifinalene i låtkonkurransen hun leder sammen med Per Sundnes. – Jeg gleder meg veldig til vi skal ut på tur og ”kakle” med de lokale. Det er alltid veldig gøy å lage TV fra andre steder enn Oslo. Spesielt når man har MGP hatten på, siden det er et program som de fleste vet om og har et forhold til, sier programlederen. Kombinasjonen programlederjobb og småbarnsmor til tre barn under ti år, har ført til at Marte har mindre tid til å ivareta skjønnhetsrutiner. Sensilis Premiere Eye Cream. Kr 349,-

– Det er bare det at det er så mye annet å gjøre at man glemmer det litt! For hvert barn har jeg fått litt dårligere tid, forteller hun. Men til å være travel småbarnsmor ser programlederen misunnelsesverdig godt ut. Hva er den hemmelige ingrediensen? – Jeg har hele tiden tenkt at jeg kan vente med en fast hudpleierutine det til jeg blir 30 år, for det gjorde mamma. Men nå er jeg jo 33 og jeg kommer ikke helt i gang. Men jeg prøver, og jeg har blitt flinkere til ikke å sovne med sminke og sånn, sier hun med et smil. Som mange andre jenter sliter du med eksem. Hva gjør du for å få bukt på dette problemet? – Jeg er veldig glad i produkter og prøver masse forskjellig, både som jeg har fått anbefalt av hudlege og som jeg finner selv. Jeg har atopisk eksem og tørr hud, så det er mange produkter som ikke er bra for huden min. Men jeg har funnet det som fungerer for meg, sier Sarpsborg-jenta. – Vinteren er skikkelig slem mot oss som har eksem, forteller hun videre. Vi skulle jo bodd på Gran Canaria hele gjengen. Men når det blir for ille med kulde og tørr luft, så må jeg ta lysbehandling eller solarium. Jeg tar også oljebad i ti minutter. Men igjen – det er jo veldig lenge å ligge i ro i ti minutter, så det greier jeg sjelden. Men det er et godt råd, da! Marte har blitt blondere siden sist vi så henne på skjermen. Etter flere år med farging synes hun det var på tide å gå tilbake til sine blonde røtter. Selv for henne er det litt uvant. – Jeg er jo naturlig blond. Den største forskjellen i forhold til makeup er øyebrynene, og jeg sminker ikke de like mørkt lenger, forteller hun. Hvilke produkter tyr du til når du vil føle deg ekstra vel? – Da bruker jeg rouge. Jeg tar på rouge opptil flere ganger, og det gjør deg frisk i en fei. Også det å jobbe med foundation og skimmer heier jeg på. Jeg tror det er et opprør til alt det tette pudderet jeg la i fjeset på 90-tallet. Dernest er det jo et godt skjønnhetstips å ikke få barn og sove 12 timer hver natt, uten at jeg har prøvd det selv, ler hun.

Makeup artistens

Gosh Cheeks’n’lips. Kr 89,-

Nivea Q10 Day Care SPF 15. Kr 128,-

L'OréalDemoExpertise Youth Code Serum. Kr 199,-

Dove Go Fresh Deeply Nourishing Body Milk Kr 45,-

Tips for 30-årene:

Stephan: Rutinen du skapte i tjueårene skal du bygge på når du passerer tretti. Her er mine tips til perfekt hud i 30-årene:

1 . Det er på tide å vie halsen og brystet oppmerksomhet. Husk å smøre også disse partiene. 2.

Når du tidligere brukte kremer for å forebygge linjer, så skal du nå finne en krem som forebygger mot rynker.

3 . JA til skimmer for voksen hud! Legg lysere skimmer i linjene enn på huden rundt. Da lyser man opp linjen, forminsker den, og oppnår en optisk illusjon av at den ikke er der.

Look good, feel better! – Stephan Ulvund Øien,

ansvarlig makeup artist IsaDora

anatomicals body scrub. Kr 69,-

30 beauty 06-2011

IsaDora Glow Stick. Kr 135,-

ips! Produkt t


Det å jobbe med foundation og skimmer det heier jeg på. Jeg tror det er et opprør til alt det tette pudderet jeg la i fjeset på 90-tallet.

06-2011 beauty

31


Det er ikke tvil om at du kommer veldig langt med en bra foundation. Det har noe med alderen å gjøre.


tema : hudpleie 40-årene

SIGNE TYNNING Til tross for en jobb som krever at hun bruker mye makeup har Signe Tynning oppnådd en flott 40-årsglød. Her forteller hun Beauty om den heftige hudpleierutinen som kompensere for all sminkebruken.

FOTO: TRULS QVALE, MAKEUP OG HÅR: STEPHAN ØIEN / ISADORA, ASSISTENT MAKEUP OG HÅR: ANNIKA HEEN LARSEN, STYLING: LINDA CAMILLA MYRSETH / PUDDER, TEKST: KAJA GILJE SEKSE

Signe Tynning (48) har vært programleder i TV2 i 17 år. De siste årene har hun vært fast inventar i sofaen til God Morgen Norge, en jobb som innebærer at hun blir tungt sminket nesten hver dag. Å bære et tykt lag med makeup kan fort bli en belastning for huden, og Signe er derfor ekstra disiplinert med ansiktspleierutinen. ‒ Fordi jeg går mange timer med et lokk med sminke på jobben, går jeg til fast rens. Jeg bruker ikke så mye penger på det, men det blir en runde innimellom. Jeg tar også peeling minst en gang i uka – det må jeg. Ellers har jeg prøvd mye forskjellig, og har en del produkter jeg bruker, for å si det sånn. Jeg bruker gjerne masker, og de lettere maskene kan ligge en hel natt. Huden min tåler ganske mye, forteller programlederen.

Makeup artistens

Tips for 40-årene: Stephan:Aldring er en del av livet, og det er i 40-årene alderen virkelig begynner å vises på huden. Man får en tynnere og sartere hud. Det er derfor viktig å finne produkter som gir tilbake det huden mister. Her er mine tips til perfekt hud i 40-årene:

1 . A-vitamin sammen med B-, C, og E-vitaminer er med på å beskytte mot solen og gir huden en myk, jevn og fuktet overflate.

2.

E-vitaminer er den viktigste antioksidanten i huden, den ivaretar cellemembranen og har en direkte effekt på hudens barriere og fukt.

3 . Bruk solfaktor! Har man solet seg mye uten beskyttelse så har man en grovere tekstur med pigmentforandringer og grove porer. Alle er vi jo glade i sola, men UV-strålene går ned i huden vår og bryter ned collagenfibrene, som igjen fører til at huden eldes fortere enn nødvendig.

Look good, feel better!

– Stephan Ulvund Øien, ansvarlig makeup artist IsaDora Nivea Visage Nourishing Day Care. Kr 59,Sensilis Lipo Lifting Eye Cream. Kr 329,-

Du som står opp grytidlig på morgenen for å være på TV; hvor lett er det for deg å opprettholde gode rutiner for ansiktspleie? ‒ Jeg gjør alt om kvelden. De ukene jeg jobber bruker jeg ofte masker og bruker ekstra tid på slike ting. Jeg vet ikke om det hjelper, men jeg gjør det uansett! ler hun.

Olay 3Point Regenerist dagkrem. Kr 299,-

For å være ekstra snill mot huden de ukene hun ikke jobber, bruker ikke Signe annet enn fuktighetskrem. Hun har tørr hud, og derfor er det viktig for henne å tilføre fuktighet hele tiden, spesielt om vinteren. ‒ Jeg har veldig tørr hud. Det første jeg gjør når jeg kommer ut av dusjen er å smøre meg, ellers føler jeg meg helt stiv i ansiktet. Jeg går også til fuktighetsbehandling og bruker oljer og fete kremer. Jeg er mye ute, og huden min er værfast ‒ ikke akkurat babyhud for å si det sånn. Jeg er dessverre ikke flink til å bruke høy solfaktor, og det får jeg kjeft for i sminken (i TV2, red. anm.) hele tiden. Jeg vet jeg må bli bedre på det.

Produ kt tips ! Ambre Solaire Clear Protect spray SPF 15. Kr 159,-

Programlederen gikk gjennom en svært omtalt røykeslutt på for to år siden. Dette har gjort positivt utslag for huden hennes, noe Signe gleder seg meget over. ‒ Jeg hadde ganske tørr hud før, men etter at jeg sluttet å røyke har det bedret seg. Jeg drikker mye vann, men det var røykeslutten som virkelig gjorde susen, hevder hun. Hva er ditt beste skjønnhetstips til andre 40-åringer som vil oppnå samme glød som deg? ‒ Det er ikke tvil om at du kommer veldig langt med en bra foundation. Det har noe med alderen å gjøre også. Men for min egen del kunne jeg aldri levd uten en kajal. Jeg må ha en kajal. Jeg liker å bruke kraftig øyensminke fordi øynene mine tåler mye sminke. Så det hadde jeg aldri klart meg uten.

Suplex B kostilskudd. Kr 201,-

IsaDora High Performance foundation SPF 12. Kr 159,-

Olay 3Point Regenerist super serum. Kr 309,-


tema : hudpleie 50-årene

ELISABETH ANDREASSEN

Nøkkelen til ung hud etter at man har rundet 50? Stress ned og vær klar over hudens behov, sier albumklare Bettan til BEAUTY. FOTO: TRULS QVALE, MAKEUP OG HÅR: STEPHAN ØIEN / ISADORA, ASSISTENT MAKEUP OG HÅR: ANNIKA HEEN LARSEN, STYLING: LINDA CAMILLA MYRSETH / PUDDER, TEKST: STEFAN WINTHER

Elisabeth ”Bettan” Andreassen (53) er hva man kaller en naturlig skjønnhet. Og da mener vi ikke bare det hjertelige smilet og den naturlige gløden, men også hennes forfriskende holdning til det å være en moden kvinne. – Som artist så vil jeg gjerne se bra ut. Det innrømmer jeg. Men på den andre siden så har jeg ikke noen problemer med det å aldres. Faktisk synes jeg at jeg holder meg riktig så fin jeg, ler artisten. Bettan er en travel kvinne. Hun er på juleturne i Sverige ut desember, og på nyåret slipper hun et nytt album. Samtidig som albumet lanseres drar hun ut på turne i hele Norge og Sverige. Når BEAUTY treffer henne har hun akkurat bestemt seg for tittel på det nye albumet. – Det skal hete ”Kjærligheten og Livet”. Det er en hyllest til min elskede venn og komponist Rolf Løvland. Jeg kan avsløre at det blir noen gamle hits, noen nye og noen Secret Garden sanger i tillegg, forteller hun engasjert.

Makeup artistens

Tips for 50-årene: Stephan:Den hormonelle aldringen fortsetter og sammen med den kronologiske aldringen fører dette til at ansiktskonturene endres. En voksen hud kan både være tykkere og tynnere. Derfor har noen fine små linjer mens andre har grove større rynker. Dette er mine tips til perfekt hud i 50-årene:

1 . I tillegg til rutinen din fra 40-årene kan du finne pleiende makeupkremer og kremer med soyaproteiner. 2.

Ta gjerne jevnlige fruktsyrebehandlinger for å få et løft. Bruk serum! Noen serum som inneholder høyere konsentrasjoner av glykolsyre. En av de få ingrediensene som dokumentert bleker brune pigmentflekker.

3 . Det er i denne alderen at det er mest spennende å leke med makeup. Om man tidligere ikke har brukt så mye makeup vil man oppleve at veldig lite hjelper veldig mye!

Look good, feel better!

– Stephan Ulvund Øien, ansvarlig makeup artist IsaDora Comodynes Self-Tanning servietter. Kr 19,50

Evelle. Kr 459,-

Produ kt tip s!

Hvordan tar du vare på huden når du er på turne og reisingen sliter på ytret? – Når jeg gjør mye show og teater, gjerne flere kvelder etter hverandre, så blir det mye mer makeup. Da tar jeg gjerne en behandling i en hudpleiesalong slik at jeg får mer profesjonell hjelp for huden i ansiktet.

Dr.Hauschka ansiktsrensekrem. Kr 145,-

Hva består hudpleierutinen din av i hverdagen? ‒ En god rens hver morgen og kveld er viktig, synes jeg. Vask ansiktet med en bra toner og påfør enten dag- eller nattkrem etterpå. Det er det du trenger for å holde urenheter på avstand, mener Bettan. Bettan er talskvinne for kosttilskuddet Evelle. Hun har brukt det i to år og omtaler det i ordlag som vitner om at hun har stor tro på produktet. ‒ Evelle er helt uvurderlig nå om vinteren når vi ofte er tørre og triste i huden. Du får tilbake fuktigheten, spensten og gløden, og ikke minst forebygger det rynker. Jeg tålte ikke den tørre vinteren før, men disse plagene er nå helt borte, forteller hun. Har du andre skjønnhetstips til vinteren? ‒ Mange jenter venter alt for lenge før de begynner å ta vare på huden sin. Men det er viktig å begynne på forebyggende rutiner allerede i dag. Drikk vann, spis riktig, mosjoner og bruk Evelle. Du må gjerne ta litt sol i tillegg ‒ det skader ikke. Nå må du ikke legge deg i timevis, men gjerne 10-15 minutter en gang i uken under vinterhalvåret. I tillegg er det viktig med ro: å stresse ned er vesentlig for en vakker hud, uansett årstid, mener Bettan. Et av artistens viktigste tips til BEAUTYs lesere er å ikke bruke for mye makeup.

34 beauty 06-2011

Nivea Expert Lift dagkrem. Kr 174,50

Green People 24-hour Facial Cream. Kr 199,-

Sensilis Eternalist Elixir olje-serum. Kr 499,-

Max Factor 2 in 1 Foundation + Serum SPF 15. Kr 159,-

‒ Det er slett ikke nødvendig med for mye sminke for å se vakker ut. Mye makeup gjør at du må rense huden oftere og med sterkere produkter. Vær naturlig, vær vakker og vær bevisst på din huds spesifikke behov. Alle hudtyper er forskjellige og du må finne ut hva som passer deg best. Da vil du holde deg like vakker som meg, avslutter Bettan og ler.


tema : hudpleie

Som artist så vil jeg gjerne se bra ut. Det innrømmer jeg. Men på den andre siden så har jeg ikke noen problemer med det å aldres.

06-2011 beauty

35


beauty Promotion

NATURLIG VAKKER HUD MED

JÃSÖN Jãsön har siden 1959 vært en av USAs største produsenter av naturkosmetikk. Med naturlige råstoffer fra Aloe Vera, tilsatt klorofyll og superalgen Spirulina har Jãsön skapt en serie hudprodukter som er noe av det beste du kan unne huden din, året rundt.

VÅR FILOSOFI Det er like viktig å være oppmerksom på hva man bruker på kroppen som hva man spiser. Siden 1959 har Jãsön Natural Products vært ledende innen det å kunne levere rene og naturlige produkter for hud, kropp og hår til hele familien. Dette har gitt deg som forbruker effektive og miljøvennlige alternativer til masseproduserte, syntetiske produkter gjennom mange år. Jãsön har siden 1959 vært en av USAs største produsent av naturkosmetikk, og produktene har vært i salg på det norske markedet siden 1985. Med Aloe Vera-produktene fra Jãsön får du tilført fuktighet og næring på en skånsom og effektiv måte. Produktserien består av mange varianter som dekker hele ditt hudpleiebehov. Jãsön forplikter seg til å lage særegne produkter som beroliger sjelen, respekterer miljøet og fremmer helse. I dagens samfunn har vi alt for liten tid, og tar alt for mange snarveier, men en ting bør aldri glemmes – ta vare på deg selv og din familie. Aloe Vera hjelper kroppen din med å føle seg vakker og ung, og gir deg følelsen av økt velbefinnende. Jãsön Aloe Vera

98% Gel Jãsön innholder ikke parabener eller mineraloljer, ingen ingredienser fra dyr og er heller ikke testet på dyr. Les mer om Jãsön på www.bringwell.no

36 beauty 06-2011

Et høyt innhold av Aloe Vera på hele 98% gjør denne geleen svært velegnet etter en dag på stranden. Geleen lindrer og virker kjølende ved lette forbrenninger og ved svie og insektstikk. Den inneholder også kun naturlige ingredienser og kan benyttes av hele familien – også på sarte babyrumper. Jãsön Aloe Vera 98% Gel er også utmerket som en aftershave for mannen, siden Aloen virker helende på små sår og kutt. Finnes både på pumpeflaske og på tube. Absorberes lett i huden og kan brukes over hele kroppen – også i ansiktet!


beauty Promotion

DEN FANTASTISKE

ALOE VERA PLANTEN

Aloe Vera er kjent gjennom historien for sine helsefremmede, terapeutiske og helbredende egenskaper, og er blitt kalt ”Den hellige plante for god helse og vakker hud”. Planten gjør underverker for tørr hud, dype hudsprekker, solbrenthet og problemhud. Naturen har også en overflod av planter, røtter, blomster og urter rike på vitaminer, enzymer, proteiner, mineraler og andre sammensetninger som har blitt brukt til å pleie kropp, hud og hår i årevis. Kunnskapen om urtenes effekt og deres spesielle virkning på hud er brukt i oppskriften til hvert produkt til Jãsön. Prøv også Jãsön Aloe Vera dusjsåper, sjampo og balsam. Du finner Jãsöns fantastiske produkter i alle VITA- og helsekostforretninger over hele landet.

Når den økologiske Aloe Vera planten i Jãsöns kremer og lotions er 3-5 år blir den høstet, vasket og sterilisert før bladene kuttes og geleen utvinnes ved kaldpressing. Tilsatt naturlig klorofyll og superalgen Spirulina gir den klare geleen et delikat blågrønt skjær i tillegg til en behagelig, frisk duft. Produktene er helt fri fra parabener og består selvfølgelig kun av naturlige råstoffer. De er heller ikke testet på dyr.

Jãsön Aloe Vera

84% Hand & Body Lotion Markedets reneste Aloe Vera-produkter med hele 84 % Aloe Vera gelé, beriket med A-, C- og E-vitaminer og naturlige planteekstrakter. Kan benyttes over hele kroppen – også i ansiktet. Bruk Jãsön Aloe Vera 84% Hand & Body Lotion etter dusjen, etter soling eller når du kjenner at du trenger fuktighet i til huden. Finnes både på pumpeflaske og på tube. Jãsön Aloe Vera 84% Hand & Body Lotion beriker huden med fuktighet og gjør den spenstig og myk i tillegg til å reparere sprukken og tørr hud. Den perfekte pleie for hele kroppen!

Jãsön

84% Aloe Vera Creme Er en lett og mykgjørende fuktighetskrem til ansiktet og kroppen som trekker godt inn i huden. Inneholder 84 % Aloe Vera gelé og vitaminene A, C og E, samt nærende oljer fra mandel, avokado og solsikke. Jãsön 84% Aloe Vera Creme er god som nattkrem til normal hud eller som dagkrem til tørr hud. Kremen har en pH-verdi på 6,0 med en naturlig duft og farge. Kremen gjenoppretter hudens naturlige fuktighet og hjelper huden å bevare sin naturlige fuktighet, mykhet og spenst. Noe som gir deg et sunt og friskt utseende hele året!

06-2011 beauty

37


foto: Dr.Hauschka

topp 10

TOPP

1akkurat o Cecilie ved VITA Kolbotn deler sine favorittprodukter i denne utgaven. Hun har plukket ut noen skatter i butikkhyllene som gjør underverker, spesielt for hud og hår. Det er viktig å passe på huden i vintermånedene og gi håret en god kur jevnlig. Kanskje du er heldig og får deg en tur til et solrikt strøk i vinter? Da er det lurt å hente fram solbeskyttelsen igjen! av: nina bergersen

Cecili e

1. Gir renere hud Dr.Hauschka Ansiktsolje er super hvis du sliter med uren hud. Den normaliserer fet/uren hud og reduserer talgproduksjonen og betennelser i huden. Bruk den etter rens morgen og kveld i noen uker og du vil raskt kunne se forskjellen. Beskytter også huden mot kulde. Kr 249,-

2. Ta vare på neglene Trind Nail Repair/Cuticle Balsam. Brukes hver dag i to uker, deretter 1 gang i uken. Styrker neglene og gjør at de ikke brekker så lett. Neglene mine har aldri vært flottere! Kr 139,- og Kr 129,-

38 beauty 06-2011

TIPS! Argan olje kan påføres i vått eller tørt hår. Gni noen få dråper med olje i hånden og påfør i lengdene på håndkletørt hår, og style deretter. I tørt hår bruker du en liten mengde oje som du gnir i håndflaten før du påfører det i håret. Gir fukt og glans!

3. Unngå tørre tupper Lee Stafford Argan Oil er et must for deg med tørre tupper! En næringsrik olje som brukes i håndkletørt hår. Gir masse fuktighet og hindrer at håret mister fukt. Jeg bruker den også i tørt hår for å samle tuppene. Kr 189,-


topp 10

5. Fjerner sminke effektivt

4. Favorittparfyme

Green People gentle cleanse make up remover er et helt fantastisk produkt! Den fjerner all sminke raskt og med sine essensielle fettsyrer gir den masse fuktighet til huden. En av mine absolutte favoritter!

Jennifer Anistons nye edt er helt himmelsk, og perfekt til deg som liker lyse, lette dufter. Jeg synes den blir bedre og bedre utover dagen! Kr 449,-

Kr 209,-

6. Gi håret en god kur Björn Axén Repair hårkur er en dyptvirkende luksusbehandling for slitt og tørt hår. Den inneholder pleiende mineraler og proteiner fra havet som bygger opp og øker elastisiteten, samtidig som den pleier hodebunnen. Helt nydelig! Kr 164,-

7. Skal du til varmere strøk i vinter? Ambre Solaire Clear Protect spray er en transparent solkremspray som passer for alle! Ekstra fin for de som ikke liker krem da du slipper å smøre den inn. Jeg drar aldri på ferie uten denne!

8. Virker mot cellulitter Green People Cellulite Lotion reduserer cellulitter og forbedrer blodsirkulasjonen. Jeg brukte den i vår og så resultater etter bare to-tre uker! Kr 329,-

Kr 159,-

9. Myke føtter på en uke Baby Foot gir deg babyføttene tilbake! Påføres ved hjelp av to plastsokker som skal sitte på i to timer. Etter ca. en uke flasser huden av og dine fløyelsmyke føtter kommer til syne! Kr 199,-

10. Balanse i hverdagen Efamol Nattlysolje opprettholder din hormonelle balanse. Er du stresset, svetter mye, eller har uren eller tørr hud er dette et produkt du må prøve! Kr 344,-

06-2011 beauty

39


5 Glamorøse Kjendisparfymer Hva har skaren av glamorøse skuespillere, modeller, artister, ja, til og med fotballstjerner til felles? De har alle sluppet sin egen signaturduft. I havet av dufter viser BEAUTY fram våre fem favoritter. TEKST: REDAKSJONEN Foto: BULLS, LEVERANDØRER

Christina Aguilera ”Secret Potion” Christina Aguileras sensuelle duft ”Secret Potion” er den femte duftlanseringen fra den lille stjernen med den store stemmen. Hun har produsert en fruktig og orientalsk duft som er skreddersydd til bruk om kvelden. Som formen til flakongen tilsier er det en virkelig feminin og pulserende duft, med blanding av mandarin, pasjonsfrukt og sitron, og et hjerte av sjasmin og appelsinblomst. Kr 249,- (30 ml)

40 beauty 06-2011


duft

Jennifer Lopez ”Love & Glamour” Jennifer Lopez var en av de første artistene som slapp sin egen signaturduft tidlig på 00-tallet. Hun har siden gitt ut hele 18 dufter, og er kjent for å være meget involvert i utviklingen. I produksjonsprosessen av duften ”Love & Glamour” la J.Lo stor vekt på bruken av sandeltre. Andre noter er fruktene italiensk mandarin, guava og nektarin som gir en frisk og sensuell aroma. Kr 299,- (30 ml)

Jennifer Aniston ”Jennifer Aniston” Da Jennifer slapp sin først duft “Lolavie” (fransk for “le til livet”) kalte hun det en ikke-duft. Målet med duften var at folk skulle spør ”Hva er dette? Du lukter fantastisk godt!”, i stedet for å øyeblikkelig gjenkjenne lukten. Med denne luftige kombinasjonen av sjasmin, fiolett og liljer er det nettopp denne kaliforniske ”girl next door”-effekten denne duften oppnår. Kr 449,-

Beyoncé ”Heat Rush” – Jeg vil at kvinner skal føle seg sexy, sterke og mektige, og at de kan gjøre hva som helst. Slik beskriver den glamorøse sangeren ”Heat Rush”. Det er en varm og søt duft med hint av pasjonsfrukt, blodappelsin og gul tigerorkideer som gjør seg perfekt til bruk på fest og andre nattlige eskapader. Kort sagt, en sexy, kraftfull og forførende duft i ekte Beyoncé-stil. Kr 249,-

Kate Moss ”Lilabelle” Hun er ikke bare en av verdens mest populære supermodeller, men Kate Moss er også en av kjendisene som har hatt størst suksess med duftene sine. ”Lilabelle” er Kates seneste duft som hun har oppkalt etter datteren Lila Grace. Med en lett og rund blanding av fruktige og friske noter av sjasmin og frangipani er denne en favoritt til hverdagsbruk. Kr 229,-

06-2011 beauty

41


42 beauty 06-2011


10

guide : festfrisyrer

fester! frisyrer!

Det er ikke alltid like lett å være kreativ med håret når man skal på fest. Man ender ofte opp med de samme frisyrene og følger den samme stylingrutinen. Men det kan du endre på denne festsesongen! BEAUTY og Magni Røssum Jensen, frisør og daglig leder ved Lee Stafford Frisørsalong i Oslo, guider deg gjennom catwalkfrisyrene du lett kan gjenskape foran speilet. TEKST: REDAKSJONEN BILDER: BULLS, LEVERANDØRER

1

DEN KLASSISKE KNUTEN Den lave knuten med en elegant sideskill er alltid en sikker vinner, mener Magni. SLIK GÅR DU FRAM: Bruk litt saltvannspray

i håret. Del håret inn i sideskill og gre håret bakover til en hestehale. Snurr så håret rundt til en topp og fest med hårspenner eller hårnåler. Avslutt med hårspray for god hold.

Lee Stafford Beach Babe Sea Salt Spray Kr 129,Aussie Frizz Miracle Shampoo Kr 94,Braun Satin 7 rettetang Kr 899,Hårspenne Kr 39,-

06-2011 beauty

43


guide : hårstyling

2 FISKEBEINSFLETTA En kreativ vri på den klassiske fletta. SLIK GÅR DU FRAM: Del håret inn

i to deler i stedet for tre som med en vanlig flette. Bruk pekefingeren til å dele inn i ytterligere fire deler. Flett så med de ytterste delene som ved en vanlig flette. Magnis tips er å flette litt løst for en mer avslappet og tilfeldig stil.

3

4

GLATT OG STRAMT En chic frisyre som er lett å fikse om du har dårlig med tid.

GLAMORØSE BØLGER Denne optimale glamorøse og feminine frisyren.

SLIK GÅR DU FRAM: Gre håret bak

SLIK GÅR DU FRAM: Den enkleste

og lag en stram knute eller hale. Hvis du tar utgangspunkt i vått hår og bruker mousse eller gele får du kontroll på alle de små hårene, forteller Magni.

Kam fra Beter Kr 21,50

framgangsmåten er å bruke stylingjern, hårruller eller krølltang, sier Magni. Bruk et stylingprodukt med både hold og varmebeskyttelse. Jo mindre hår du tar med i krøllen, jo mer spenstig blir den. Avslutt med en tørr hårspray for å ”låse” bølgene.

Lee Stafford Double Blow Mousse Kr 99,John Frieda Straight Ahead sjampo Kr 93,-

Braun Satin Hair krølltang Kr 599,John Frieda Curly Hair sjampo Kr 93,Elnett kraftig hårspray Kr 75,Hårbørste fra Beter Kr 74,50 John Frieda Frizz-Ease hårserum Kr 122,Lee Stafford ArganOil Nourishing balsam Kr 189,-

44 beauty 06-2011


guide : hårstyling

5 KLASSISK OPPSETT Oppsettet som gir en klassisk og elegant look. SLIK GÅR DU FRAM: Bestem

deg før du begynner hvor du vil at tyngden eller volumet skal være. Bruk spenner, hårnåler eller små klyper. Ta litt og litt hår og fest det før du tar neste del. Krøll gjerne håret i lengdene for å lettere forme håret.

7

6 LØST OG LEDIG Avslappet frisyre som rammer inn ansiktet og er lett å få til.

RETROSTILEN Finn fram din indre Brigitte Bardot. SLIK GÅR DU FRAM: Gre fronten

av håret glatt og tuper over krona. Samle håret i en lav hestehale, og surr litt hår rundt strikken for å skjule den. Bruk gjerne et hårbånd og eller enn blomst for å ta stilen helt ut, sier Magni.

SLIK GÅR DU FRAM: Føn håret

med en stor rundbørste. Bruk et volumgivende produkt i bunnen. Magnis eksperttips er å bruke en olje i lengdene og spissene for å samle dem og unngå tørre ender.

Lee Stafford ArganOil Miracle Oil Kr 189,Aussie 3 Minute Miracle Take the Heat Kr 124,Braun Satin Hair 7 hårføner Kr 549,-

Hårspenner Kr 49,Korres Silk Milk balsam for coloured hair Kr98,Korres Aloe & Soapworth shampoo for frequent use Kr 98,-

Hårbøyle Kr 69,Blomst til håret Kr49,Batiste XXL Volume tørrsjampo Kr 79,John Frieda Secret Agent stylingkrem Kr 79,50

06-2011 beauty

45


guide : hårstyling

8

9

10

ROCKA SIDESKILL Edgy frisyre med en glamorøs tvist.

TOPPKNUTEN En festfin vri på den populære toppknuten.

SLIK GÅR DU FRAM: Del håret

SLIK GÅR DU FRAM: Samle

i en lav skill. Ha gjerne skillen på motsatt side av det du pleier for å få ekstra volum. Gre lengdene til siden og fest med spenner i nakken for å holde håret på plass. Børste fra Beter Kr 79,50

håret i en høy hestehale. Tuper håret og spray med hårspray før du snurrer det løst rundt strikken. Fest med hårspenner og hårnåler hvis håret stikker ut. Bruk gjerne løshår for å få en stor knute, tipser Magni.

Björn Axèn Megafix hårspray Kr 125,-

NYE HØYDER En voluminøs look med halvparten opp og halvparten nede. SLIK GÅR DU FRAM: Bruk

hårpudder ved hodebunnen og tuper håret. Del håret fra øre til øre og samle nakkehåret i en strikk. Her kan du velge selv hvor mye volum du vil ha ut i fra hvor mye du tuperer. Ta så den ene frontdelen og surr det rundt hestehalen. Gjør så det samme på den andre siden.

Define Thickening sjampo og balsam Kr 59,-

Biosilk Recovery hårkur Kr 229,-

Shockwaves Volume spray Kr 49,-

Bjørn Axen Conditioner Volumizing Mousse Kr 135,-

Beter liten hårbørste Kr 74,50

John Frieda moisture barrier hårspray Kr 93,-

46 beauty 06-2011

Define Instant Volume Styling Powder Kr 93,-


BIOSILK - NY PROFESJONELL HÅRSERIE I VITA! Ideel til alle hårtyper med gjenoppbyggende effekt. Biosilk styrker håret fra innside til utside og reparerer splittede hårspisser. Bygger seg ikke opp, tynger ikke. 06-2011 beauty

47


beauty Promotion

Glødende og ungdommelig hud med Collacen Det har lenge vært kjent at kilden til ungdommelig hud ligger i proteinet kollagen. Nå lanseres for første gang et kollagen med små nok molekyler slik at kroppen kan nyttiggjøre seg proteinet langt mer effektivt. Med Collacen får huden tilbake gløden og spensten i løpet av få uker!

Ungdomskilden Proteinet kollagen gir styrke og smidighet til huden. Dessverre avtar denne egenproduksjonen med alderen. Allerede i slutten av 20-årne begynner vi å ane at mengde kollagen i huden reduseres. Ytre påvirkninger som sol, sigarettrøyk og forurensning bidrar til at huden eldes raskere. Alderdom trenger ikke være synonymt med rynker, ujevnheter og misfarginger i huden. Dersom du inntar Collagen kan denne prosessen reverseres slik at gløden og spensten i huden kommer tilbake!


beauty Promotion

Endelig et kollagen

som virker på huden innenfra! Anna-Cari Gund er visepresident i Cidesco som er verdens største og mest ettertraktede kollegium innenfor skjønnhet og hudpleie med over 200 skoler i 30 land. Hun er også rektor på Yrkeshögskolan for Hudvärd & Spa i Stockholm. Anna-Cari anbefaler Collacen til alle sine kunder. Her gir hun svar på noen av de mest vanlige spørsmålsstillingene rundt produktet.

Kan jeg få mer ungdommelig hud med Collacen?

Ja. Vi har vist lenge at proteinet kollagen, som dannes i lærhuden, er det som gjør huden sterk og smidig og som bevarer fuktigheten i huden vår, hvis volum består av hele 80 prosent kollagen. Med alderen avtar dannelsen av kollagen og huden blir rynkete, gusten og trett, forklarer Grund. - I 20 – 30 årsalderen faller kollagenproduksjonen betraktelig. Etter at du har rundet 60 år, har kollagen-produksjonen sunket med hele 35 prosent. Når kroppens evne til å lagre kollagen avtar kommer rynkene uvilkårlig. Kroppen vår trenger kollagen gjennom livet, og du gjør klokt i ta tilskudd av Collacen for best mulig å opprettholde en god mengde kollagen.

Hva skiller Collacen fra andre lignende produkter?

- Kollagenet som er tilført Collacen, er langt mer finfordelt. På fagspråket vil det si; lavmolekylært kollagen som tas lettere opp i kroppen. Huden vil da begynne å produsere nytt sterkt vev mye raskere og effektivt, sier Grund.

Hva inneholder Collacen?

- Collacen er et aktivt kosstilskudd og inneholder kun naturlig fra fisk i tillegg til vitamin C, vitamin B5, vitamin A og kiseloksid. Collagen er fri for laktose, gluten og sukker og kan tas sammen med mat eller uten. Du kan også bruke andre kosttilskudd sammen med Collacen. En dagsdose (en pose a`fem gram) blandes ut i et glass vann, juice eller i kaffe. Enkelt og greit!

– Collacen virket med en gang! I Stockholm pågår en test med 35 deltagere som bruker Collacen. Responsen uteblir ikke! Gruppen startet med produktet i august og skal ta sine dagsdoser i totalt seks måneder. Allerede etter to uker, rapporterer mange i kroppen om svært gode resultater. Natalie Isacsson 49 år og senior Financial Advisor for Nordisk Kapitalforvaltning i Stockholm, er en av de 35 testpersonene som er med i utprøvningen av Collacen. - Jeg har alltid hatt problemer med tørr hud. Det er en utfordring i hverdagen da det er viktig å se presentabel ut overfor kundene våre, forteller Natalie som etter få uker merket av fuktigheten i huden hennes kom tilbake. - Jeg merket også stor forskjell på neglene mine som er blitt mye sterkere og som ikke lenger er en ”flishaug”. Jeg er kjempefornøyd med Collacen og kommer til å fortsette med produktet, sier hun og anbefaler Collacen på det varmeste til alle medsøstre.


Kropp og velvære

Kropp og

velvære Bli vinterklar!

Selvbruningskrem og mykgjørende bodylotion holder huden frisk og myk. Skal du på fest kan du ty til smarte hjelpemidler som hold-in undertøy og innleggssåler til høye hæler. Da er kvelden reddet! av: Nina Bergersen

50 beauty foto: nivea 06-2011


Kropp og velvære foto: L’oréal Paris

Fukt og farge Comodynes Hydra Tanning Body gir både rikelig med fuktighet og en lett brunfarge. Kr 145,-

Naturlig for de minste Nappy cream baby balm fra Green People passer godt for sart babyhud og inneholder hele 98 % organiske ingredienser.

Tips!

Kr 159,-

Slank på 1-2-3

Det er lov å jukse Undertøystopper med svak hold-in effekt, eller slim shapers om du vil, kan redde festen hvis kjolen føles litt trang rundt magen og baken. Toppene kan utføre små mirakler og strammer inn når du mest trenger det. De fleste undertøysforretninger har et godt utvalg i flere varianter.

fuktmaske En fuktighetsgivende ansiktsmaske gjør underverker for tørr og sliten hud. Intensive Moisture Mask fra Nivea.

visste du at...

Kr 19,50

Nå kan d u enkelt og greit handle i VITAS ne ttbutikk. Gå inn p å www.v ita.no og se ett er gode tilbud. Her kan du hand le julegaver og alt du tre nger til egenple ie.

Velvære til huden Linda Johansen Bodybutter er både et eksklusivt og velgjørende produkt for huden. Et gavetips til en venninne, eller kanskje du vil unne deg selv litt luksus i hverdagen?Vanilla sugar body butter.

TIPS! Hvis du har spist mye salt mat og drukket alkohol, har du kanskje våknet opp med poser under øynene. Prøv å legg på kalde agurkskiver på øyelokkene ca. 5-10 minutter. Det virker!

Kr 399,-

Gyllen tone St. Tropez Bronzing Mousse og Bronzing Spray er rene selvbruningsprodukter som gir en troverdig brunfarge og frisker opp vinterhuden.

Julerengjøring

Kr 439,- og 499,-

Gi deg selv en god skrubb for å fjerne døde hudceller og få fram ny glød! Korres Body Scrub Watermelon er dyptrensende, med herlig duft av vannmelon. Kr 196,-

Omsorg til føttene Party Feet Ultra Slim gir effektiv stødemping under fotputene. Fra Scholl.

Husk åe skrubb først!

Kr 89 ,-

06-2011 beauty

51


YERKA

STOPPER ALL FUKT OG LUKT

I OPPTIL 4 DAGER AV GANGEN*

Sliter du med svetteproblemer? Føler du at du hele tiden må sjekke om du har ringer under armene? Unngår du håndhilsning på grunn av svette og klamme hender? Yerka kan brukes overalt, men spesielt under armene, på føttene og i håndflatene. Luktfri og uparfymert, for menn og kvinner. * Man skal ikke bruke annen deodorant sammen med Yerka, da dette vil redusere virkningen.

Forhandlerinformasjon: Beauty Care AS, info@beauty-care.no, 63 96 00 60


HELSE : kosttilskudd

VINTERENS viktige

KOSTTILSKUDD Kroppen er ute i hardt vær under vintermånedene – bokstavelig talt. Kulde, mangel på sol og tørt inneklima setter sine spor på hud og hår. Energinivået er ofte lavt, vi føler oss trøtte og humøret er ikke alltid på topp. Men det fins flere måter å gjenvinne energien og se vakker ut i kulda. BEAUTY guider deg gjennom tilskuddene som sørger for at kroppen holder seg sterk og sinnet holder seg positivt hele vinteren. TEKST: STEFAN WINTER, Foto: BULLS, LEVERANDØRER

MÅL: Vakker vinterhud

Eskimo SkinCare, kr 285,-

De fleste opplever at huden blir tørr og gusten så snart temperaturen synker. Overgangen til et varmere inneklima forverrer ofte situasjonen. Men med tilførsel av de riktige næringsstoffene og oljene vil huden holde seg vakker og silkemyk. Evelle

Evelle ‒ for skin, hair and nails er det første vitenskapelig dokumenterte preparatet som kan sette en stopper for rynker. Ved å anvende dette kosttilskuddet daglig, forsyner du huden din med de stoffene som er nødvendige for å produsere nye, sunne hudceller, samt holde eksisterende hudceller i toppform. Eskimo SkinCare

Eskimo SkinCare inneholder essensielle og velgjørende fettsyrer, nøye utvalgt for å bygge opp hudens normale funksjon fra innsiden. Eskimo SkinCare inneholder også antioksidanter som bidrar til å bremse hudens aldringsprosess og beskytter huden fra ytre påvirkninger.

Evelle, kr 549,-

06-2011 beauty

53


HELSE : kosttilskudd TIPS!

MÅL: Glansfullt hår

Oppsøk dagslys – det hjelper på humøret og forhindrer tretthet!

Suplex B, kr 201,-

Noen vitaminer og næringsstoffer er uunnværlige for hårets sunnhet og vekst. Ved å tilføre de rette vitaminene vil det triste vinterhåret få fyld og glans tilbake. Suplex B

Suplex B Complex inneholder B-vitaminene tiamin, riboflavin, pyridoksin, folsyre, pantotensyre, biotin og kisel fra kjerringrokk. B-vitaminer er nødvendige for celledelingen, og derfor viktige for vekst og styrking av hår og negler. Arcon Tisane

Vitaminkapslene Arcon-Tisane tilfører kroppen verdifulle vitaminer og næringsstoffer som er nødvendige for hårets sunnhet og vekst. Arcon anbefaler at du tar en tre måneders kur hvert år slik at håret holder seg sterkt og fyldig året rundt.

Arcom-Tisane, kr 399,-

Bio-Life Spirulina, kr 263,-

MÅL: Mer energi

Bare det å gå til bilen eller bussen kan være en kamp om vinteren. Snøen ligger tett, dagene er lange og mørke og det virker som om alt går litt tregere. Energinivået er ofte lavt på denne tiden av året. Men det kan du endre på! Ènaxin

Ènaxin inneholder blant annet standardiserte ekstrakter av de to urtene schizandra og rosenrot. Disse urtene aktiverer cellene i kroppen og gjør det lettere for cellene å produsere den energien du trenger for å holde trettheten på avstand. Bio-Life Spirulina

Bio-Life Spirulina inneholder 60 % lettopptakelige planteprotein, hele 18 aminosyrer og et bredt innhold av karotenoider, vitaminer og mineraler. Tilskuddet er også rikt på naturlig betakaroten, lutein, enzymer, klorofyll og antioksidanter, og hjelper dermed til å beskytte kroppen mot frie radikaler samt å holde energinivået oppe.

MÅL: Bedre immunforsvar

Ènaxine, kr 250,-

Echinaforce, kr 124,-

TIPS! Sov godt! Ingenting hjelper mer på immunforsvaret som en god natts søvn.

Rennende nese, sår hals, forkjølelser og influensa. Symptomene kan bli mange og vare helt til våren. Med de rette forebyggende vitaminene og næringsstoffene vil du kunne begrense sykdommer og styrke immunforsvaret. Echinaforce (solhatt)

Solhatt er et meget godt og velprøvd naturmiddel ved forkjølelser og infeksjoner. Det hindrer at virus og bakterier trenger seg inn i friske celler. Derfor er det viktig at man tar solhatt med en gang man merker symptomer på forkjølelse eller halsbetennelse. Bio-D3-Vitamin

Vår viktigste kilde til vitamin D er solen. For å bekjempe mangelen på dagslys i perioden september ‒ mars anbefales det at man tar tilskudd av vitaminet. D-vitamin virker styrkende på immunforsvaret og er med på å gi kroppen det den trenger for å bekjempe en rekke sykdommer og gi optimal helse.

54 beauty 06-2011

Bio-D3-Vitamin, kr 109,-


rekke hudleger for vanskelig hud! an gi

Naturlige produkter

som k lp hje ffektiv de For mange som sliter med vanskelig hud, kan Z Skin Repair være den ehjelpen

har lett etter. Z Skin Repair er basert på det banebrytende, patenterte enzymet av vitaminer til håret ditt å skade frisk hud. Zonase som fjerner Ekstra døde tilskudd og skadde hudceller uten Hvis du trenger ekstra tilskudd Ingen kanog klippeeff og forme hårpraktenpå som både frisøren din.Men bare du Fungerer raskt ektivt voksne og barn. av vitaminer til kan sørge for at hvert eneste hårstrå får all den næringen det trenger håret ditt. finner du spesialprodukter for å vokse seg sterkt, glansfullt robust. annet sensitiv hud, tørre hender, I serien for ogblant såre og vanskelig Medlepper Arcon-tisane hårvitaminkapsler gir du hårethodebunn. ditt et ekstra tilskudd av vitaminer supplert med flytende ekstrakt fra bukkehornfrø. Det gir håret ny vekstkraft, spenst og styrke. Arcon-tisane hjelper hår som virker tynt eller livløst og kan også gi god effekt om du i en periode føler at hårtapet er for stort. Arcon-Tisane er et rent naturprodukt uten konserveringsmidler eller fargestoffer.

Femarelle – en trygg og naturlig overgangsalder!

Vanskelig hud trenger ekstra pleie

Femarelle demper hetetokter og overgangsplager samtidig som den styrker skjelettet ditt. 7 av 10 merker effekt etter 1 uke. Et rent kosttilskudd uten kjente bivirkninger. Dokumentert effekt og dokumentert trygt i bruk. Det er dokumentert at Femarelle hjelper på overgangsplager, styrker benbygningen, er trygg i forhold til blodpropp, påvirker ikke blodets hormonprofil og har ingen virkning på brystvev eller livmorvev. Spør din lege om naturmiddelet Femarelle som kan hjelpe deg i din overgangsalder. For studier se www.pubmed.com

Mange sliter med forskjellige hudproblemer og det kan være vanskelig å finne noe som virker og som samtidig er skånsom mot huden. Z SKIN REPAIR er løsningen! Z SKIN REPAIR er en hud- og hårpleieserie med det patenterte enzymet Zonase. Zonase er et enzym med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper som fjerner døde hudceller uten å skade levende hudvev. Spesielt effektiv mot sår, tørr, irritert og følsom hud.

Passer også til barn. Uten parfyme, parabener og fargestoffer. CREAM IR SENSItIvE Z SKIN REPA r hud og bleieutslett. så ot hjelper m

Z SKIN REPAIR INTENSIVE CREAM finnes også i økonomitube.

Nytt design og ny forbedret serie!

Z SKIN REPAIR INTENSIVE

Hjelp mot Z Skin Repair Scalp Lotion Spray og Z Skin Repair Shampoo hetetokter brukes sammenogmot flass og andre vansker i hodebunnen. andre besvær gir ScalpdegLotion Spray ny energi og masseres inn i hodebunnen, skal virke livsglede. over natten og vaskes ut med Repair Shampoo neste morgen. Z Skin Repair Hand & Nail Cream brukes mot tørre og såre hender og sprukne neglbånd. Z Skin Repair Lip Balm brukes mot såre, tørre, sprukne lepper, lindrer munnsår, beskytter leppene i vintervær, påskefjell, sommersol og saltvann.

CREAM brukes ved tørr og sår Z Skin Repair Extra Intensive Cream brukes ved tørr og sår hud. Lindrer kløe og ubehag. hud og ved mindre overflatiske sår. Den lindrer kløe og ubehag og kan brukes både på kropp og i ansikt.

Z Skin Repair Kids Sensitive Cream brukes til barn (og babyer) samt voksne med sensitiv hud på kropp og i ansikt. Hjelper mot sår hud, bleieutslett eller mindre og overflatiske sår. • Begge kremene kan også lindre ved mindre og lette forbrenninger, stikk, kløe, svie og andre ubehag.

Alle produktene i serien er fremstilt uten parabener • uten fargestoffer • uten parfyme HM DESIGN

Z SKIN REPAIR TINCTURE Z SKIN REPAIR SENSITIVE Z Skin Repair får du kjøpt i helsekostforretninger, Vita, Banda eller direkte fraSCALP www.arcon-norway.no og SPESIAL SHAMPOO brukes CREAM brukes brukes til sammen mot flass og andre

barn og voksne med sensitiv

vansker i hodebunnen. hud på Fax: kropp og37 i ansiktet. Distributør: Arcon Norway as, postboks 6, 4801 Arendal www.arcon-norway.no Tlf: 37 00 35 35 02 65 34

Produktene selges hos VITA og i helsekostforretninger over hele landet - eller direkte fra vår nettbutikk: www.arcon-norway.no Arcon Norway as, pb 6, 4801 Arendal. E post: salg@arcon-norway.no Tlf: 37 00 35 35 Fax: 37 02 65 34

06-2011 beauty

55


beauty Promotion ! TIPS Detox Drain ke som o h t d Me ar ik il å gå ne t ess h n Expr å få deg ofte er e mål ette t legges d d e v m o til ho De fekt. t, selv ppen i vek lig sideef jelpe kro offer, t h e s s g å ll g hy t på og avfa en r e vek m er størr vitt gifte etox, so cak d ifi t li x e b n to å å de v nav dera ortelse p iftning. vg a fork – tion

RENS KROPPEN

I EKSPRESSFART! Å pleie sitt ytre er en selvfølge, og vi skjemmer bort hud, hår og negler med spaprodukter som aldri før. Men husker du å gi kroppen din en velfortjent treat? MethoDrain Detox Express renser kroppen på kun sju dager, slik at du kan stråle desto mer på neste fest!

En av de mest trendy måtene å holde kroppen sunn på akkurat nå, er detox-kurer. Mange kjendiser, som for eksempel Gwyneth Paltrow og Madonna, er sterke tilhengere av en god rensekur før de danser ut, vakre som aldri før, på den røde løperen. Med MethoDrain Detox Express kan du og prøve ut denne ”Hollywood-effekten” før festsesongen. Og det tar kun sju dager!

EN SUNN TARMFUNKSJON

HVORDAN VIRKER METHODRAIN DETOX EXPRESS? HUD, HÅR OG NEGLER

En kombinasjon av disse urtene renser kroppen innenfra og kvitter kroppen med slaggstoffer og gifter slik at hud, hår og negler i tillegg til det indre systemet virker optimalt.

En ren tarm er helt nødvendig for at resten av kroppen skal virke normalt. Det er her næringsstoffene tas opp, men tarmveggene tettes ofte igjen av gift og slaggstoffer. MethoDrain Detox Express innholder tamarind, artisjokk og fennikel som alle tre virker rensende på tarmsystemet og setter i gang fordøyelsen.

Etter en hektisk høst med mye aktiviteter kan huden føles stresset ! og usunn. De dyre hudkremene dine virker ikke som de bør, og MethoDrain NYHET hudproblemer kan oppstå. Du ser de samme problemene på Detox Express inneholder en høy konhår og negler. Det er ikke all pleie som hjelper fra utsiden, sentrasjon av virksomme og men den beste hjelpen kommer fra innsiden. MethoDrain rensende urter. I tillegg inneholdDetox Express innholder urten Storborre som hjelper er den grønn te som virker som huden å renses innenfra slik at den blir glødende og vital en kraftig antioksidant. Pakningen innholder syv doser á 15 ml - en igjen, håret får tilbake sin glans og neglene blir sterkere.

VANNDRIVENDE

til hver dag i en uke. Ta det sammen med et glass kaldt vann hver morgen. Det er lett – og smaken er frisk og god!

Ved sykdom og stress eller ved feilernæring og lite mosjon kan kroppen begynne å lagre vann i vevet, ofte på hofter og lår. MethoDrain Detox Express innholder bjørkeekstrakt som virker vanndrivende, hvilket gjør at du renser vevet, strammer opp huden og taper unødvendig vekt i form av vann.


beauty Promotion

ETT PRODUKT –

TRE VIRKEMÅTER Det finnes mange grunner for å gi kroppen en skikkelig rens. Kanskje har du opplevd en lengre periode med sykdom og trenger å gi kroppen en skikkelig start? Vil du få hjelp til å forbedre ditt kosthold? Eller vil du gå ned en klesstørrelse før neste fest? Uansett så virker MethoDrain Detox Express kjapt og effektivt, og er godt for hele kroppen. DETOX RENS Som en ren rensekur virker MethoDrain Detox Express innenfra og ut. Den synlige effekten opplever du på kun syv dager! Hud, hår og negler ser friskere ut og tarmsystemet får en skikkelig rens, slik at kroppen nå kan ta opp viktige næringsstoffer mer effektivt.

Den største delen av immunforsvaret vårt finner vi i veggene på tarmene. En tarm som er tettet igjen av slaggprodukter kan derfor ikke virke optimalt, hvilket kan lede til revmatisme, betennelser, leddsmerter og høyt blodtrykk. En kur med MethoDrain Detox Express vil hjelpe tarmen å fjerne disse forstoppelsene slik at du vil føle deg sunnere og friskere hele høsten!

I KOMBINASJON MED ET BEDRE KOSTHOLD Mange plager er direkte koblet til et dårlig fungerende tarmsystem. Gatekjøkkenmat og andre hurtigmatløsninger innholder ofte mye fett og tilsetningsstoffer som setter seg i tarmsystemet. Du tilfører derfor kun lett mat, oftest grønnsakssupper og annen væske, som innholder mineraler, vitaminer og andre naturlige stoffer som virker positivt inn på renseforløpet. Fet mat, alkohol, sukker, rødt kjøtt og røyking er ting du helt eller delvis utelukker under denne perioden. Oftest anbefales det at du spiser mer kornprodukter, frisk frukt og grønnsaker for å få maks effekt av kuren din.

SOM GRUNNLAG FOR EN SLANKEKUR MethoDrain Detox Express er det perfekte grunnlaget for en slankekur. Sammen med MethoDrain Detox Express gir du kroppen din en velfortjent pause fra fastfood, drinker, salt og andre giftstoffer som ellers gjør at den ikke får tid til å rense seg selv skikkelig. Jo mindre ekstra kroppen din har å jobbe med, jo mer tid har den til å fornye seg selv. Det kan bety at du kan gå ned opptil flere klesstørrelser til neste fest!

MethoDrain Detox-serien virker raskt, er lett å bruke og innholder kun naturlige og økologiske produkter. Serien smaker godt og kan selvfølgelig kombineres med andre produkter.. Vil du vite mer? www.bringwell.no

Met h ser oDrain fler ien finn ees i e va og s riant er mak er.


friske nyheter for kropp & helse

Bedre kondisjon med sauna

Walking is man's best medicine.

I en studie som nylig ble publisert i Journal of Science and Medicine in Sport kan vi lese at utholdenheten kan forbedres med inntil 30 % dersom du setter deg i saunaen etter trening. Varmen påvirker hjerte-karsystemet slik at det blir nødt til å jobbe hardere, og dermed forbedres kondisjonen. Du vil merke positive resultater etter noen få runder med denne type ”trening”.

– Hippocrates

Tenk deg mett!!

Blir du sulten av å tenke på noe godt? Amerikanske forskere ved Carnegie Mellon University har kommet fram til at du kan bruke lignende tenkemåter til å stanse hungeren. Ved å visualisere at du spiser kan du helt eller delvis bli kvitt sultfølelsen. Men du må være nøye! Se for deg at du tygger sakte, noterer smakene og svelger.

Kjæledyr motvirker stress

FRESH! TEKST: STEFAN WINTHER, FOTO: LEVERANDØRER, FRUKT.NO

Bjørnebær gir bedre helse

Mmm, bjørnebær! Disse velsmakende bærene er like gode for helsen som de er for ganen. Modne bjørnebær inneholder betakaroten, vitamin C og er en velsmakende kilde til vitamin B jern. Ifølge forskere ved Human Nutrition Research Center i Boston kan polyfenoler funnet i mørke bær rydde opp i celler som svekker hjernens funksjon, og dermed kan disse bærene redusere kognitivt forfall i alderdommen, En annen god nyhet er at bjørnebær inneholder stoffet antocyaniner ‒ plantenes eget immunforsvar. Dette stoffet overføres til kroppen din etter at du har spist bærene, og tilfører antioksidanter som igjen forhindrer utvikling av kreft og hjerte-karsykdommer. Bærene er også fiberrike: én kopp inneholder nesten alle de 25 grammene du trenger hver dag. Du vil med andre ord holde deg både friskere og yngre ved å spise rikelig med bjørnebær.

58 beauty 06-2011

En undersøkelse fra University of New York viser at en hund eller katt i huset kan gi lavere hvilepuls og senke blodtrykket. Vanskelige utfordringer og hverdagsproblemer blir også taklet bedre av de som har et kjæledyr å klappe på. ‒ Det er ikke innbilning at "Fido" har helsemessige fordeler, bekrefter dr. Bonnie Beaver, spesialist på dyrs væremåter og forholdet mellom dyr og mennesker ved Texas A&M University. Eskimo-3 Kids Kr 185,-

Je ss ic a Simp er en kj en son t dy re el sk er og ha r hu nden me d seg ov er alt hvo

r hu n gå

r.

Sunne oljer – godt for barnas utvikling

Sunn og næringsrik kost er avgjørende for barnas utvikling og vekst. I tillegg til vitaminer og mineraler trenger barn tilførsel av essensielle fettsyrer som kan forhindre en rekke alvorlige helseproblemer. Omega-3 fettsyrene har positiv effekt på enzym -systemet i hjernen, som igjen har betydning for hvor fort vi lærer. Eskimo-3 Kids har en mild tutti frutti smak med naturlige aromaer som de fleste barn liker. Og best av alt: den lager ikke flekker på klærne.


Impuls Reklameby

Gå ned 2 størrelser på

30days hjelper deg med det vanskelige magefettet slik at du kommer inn i klærne igjen. 30days er en helt ny kombinasjon av urter og betaglukaner som hjelper deg i kampen mot magefettet. Tusenvis av norske kvinner har gått ned fra 2 til 3 størrelser med 30days. Kanskje du blir den neste? www.30-days.no

Bli kvitt det farlige magefettet du også! slan Årets kes uks ess

Takk og pris for 30days.

Du får kjøpt 30days™ i helsekost, hos vita, på almea.no, eller ved å sende sms med SLANK til 2333.


trening : yoga

YOGA

– FAKTA ELLER MYTE? Yoga er langt mer enn bare utstrekking, bøying og tøyning. Det er en livsstil som består av pust, avslapning, positiv tenkning og selvutvikling. Men til tross for de positive effektene yoga kan ha på både kropp og sinn er det mange som tror de ikke liker yoga; at det er for rolig eller at det ikke er en ordentlig treningsform. Men hva er egentlig sant blant alle mytene? TEKST: REDAKSJONEN, KILDE: LEVTIL100.NO, FOTO: BULLS

“Yoga er altfor rolig, jeg har ikke nok ro til å holde på med slikt” Er du en av dem som sier dette kan det bety at det er nettopp du som har godt av yoga. En travel livsstil fører ofte til at det blir en utfordring å få kroppen til å slappe skikkelig av. Men uansett om du er en fram- eller tilbakelent person har du godt av yoga, for mer enn noe annet handler det om å skape balanse og stabilitet i kroppen så vel som i sinnet.

“Yoga er ikke skikkelig trening – jeg trenger å svette” Etter hvert som man får mer grep på teknikkene i yoga vil svetten sile. Ettersom man jobber med synkronisering av pust og bevegelse øker man gradvis oksygenopptaket, som igjen gir synergieffekter til annen type trening. Nettopp det å øke oksygenopptaket er hovedfokuset ved kondisjonstrening, så etter en skikkelig yogaøkt vil du føle deg både svett, sliten og uttrent.

“Jeg er altfor stiv til å gjøre yoga” Til tross for det mange tror trenger man ikke være myk i det hele tatt for å drive med yoga. Hovedfokuset i yogapraksisen går på hvordan du går inn i posisjonen og  hvordan du håndterer de utfordringene du møter, mer enn at man får til den endelige posisjonen. Faktisk er det slik at hvis man er veldig myk og ikke møter stivhet er det mye lettere å “sovne” i posisjonene. Så litt stiv- og stølhet er bare positivt!

“Jeg har ikke tid til yoga, eller jeg prioriterer annen type trening” Lysten på yoga kommer naturlig når man er klar for det. Motivasjon programmeres av viljen, og vil man noe nok så er det ikke problem å gjennomføre det. Men du skal i alle fall vite at yoga passer for alle, uansett alder, form og utgangspunkt. Namasté! 60 beauty 06-2011


Impuls Reklamebyrå AS

Rens tarmen og få en god start på slankekuren Har du slanking langt oppi halsen...? Kanskje du glemte å rense tarmen før du begynte?

En ren tarm vil gi betydelig større effekt! Mange sliter med motivasjonen og kanskje negative erfaringer med slankekurer. Man går gjerne ned i vekt, men kiloene kommer fort tilbake. OG magen, ja, den er et kapittel for seg! En av grunnene til det er at man setter i gang uten å rense tarmen først. En gjennomsnittlig norsk kvinne kan ha opptil fem kilo avfallsstoffer i tarmsystemet. Dette er harde avføringsstoffer som har avleiret seg i tarmen over lang tid. Enhver slankekur bør derfor starte med å kvitte seg med disse avfallsstoffene. En ren tarm vil gi betydelig større effekt på slankekuren fordi du får et bedre næringsopptak fra mat og kosttilskudd. I tillegg vil en ren tarm gi deg et bedre immunforsvar. Kvitt deg med avfallsstoffene i tarmsystemet - bruk Oxytarm!

Du får kjøpt Oxytarm i helsekost, hos Vita eller på almea.no 06-2011 beauty

www.med-eq.com

61


MåltidsA M E T erstatninger

Nyhet: 30 days Diet Shake og Diet Bar – perfekt når du slanker deg eller trenger påfyll.

Dropp et måltid om dagen og erstatt det med eN SHAKe eller eN SjoKolADe! Måltidserstatninger kan være både nyttige og praktiske. Enten du skal slanke deg, opprettholde vekten eller i forbindelse med sportslige aktiviteter. - Eller kanskje du rett og slett trenger påfyll, og tiden ikke strekker til? 62 beauty 06-2011

30 days Diet Shake og Diet Bar er optimale, sammensatte måltider med et lavt energiinnhold. Enkelt, effektivt og godt!


Dette bør du vite om måltidserstatninger: 30 days Diet-serien* er av typen lCD (low Calorie Diet), altså en fullt ut balansert og fullverdig sammensatt diett. Her får du alt du trenger av proteiner, fettsyrer, vitaminer og fiber. Dessuten får du også karbohydratene din fysiske og psykiske helse er avhengig av. i motsetning til VlCD (very lov calorie diet) dietter som kun bør brukes av sykelig overvektige og i en begrenset periode, så kan en lCDdiett som 30 days Diet-serien* brukes over lang tid.

For å oppnå en vektnedgang på 1 kg fett må man forbrenne ca. 8000-9000 kcal. Dersom du forbrenner ca. 2500 kcal per dag og erstatter fire måltider med 30 days Diet-serien* (ca 900 kcal), så vil du ha et overskudd på forbrenning i forhold til tilført energi på ca. 1600 kcal. Vekten vi dermed kunne reduseres rundt 200 gram pr dag, eller nesten 1,5 kg pr uke. *30 days Diet Bar Nøttekaramell regnes ikke som fullverdig måltidserstatning, men egner seg godt som mellommåltid/ snack.

DietsEriEn 30 days Diet Shake Sjokolade* Dette er en gourmet milkshake med sjokoladesmak. inneholder lite kalorier, mye proteiner og mye fiber, men er full av alle de viktige stoffene kroppen din trenger som vitaminer, mineraler og fettsyrer. enkelt å bruke. Du blander kun en ferdig pose opp i et glass skummet melk. et glass på 250 ml utgjør et fullgodt måltid. * Produsert i henhold til forskrift om næringsmidler beregnet til bruk i energibegrenset kost for vekt reduksjon.

30 days Diet Shake Jordbær* Dette er en gourmet milkshake med jordbærsmak. Proppfull med vitaminer,

mineraler og fettsyrer kroppen din trenger. Fiberrik, proteinrik men med lite kalorier. Du blander kun en ferdig pose opp i et glass skummet melk. et glass på 250 ml utgjør et fullgodt måltid. 30 days Diet Bar Mørk sjokolade* Denne baren er full av vitaminer, mineraler og viktige fettsyrer - som et fullverdig måltid. 30 days Diet Bar Nøttekaramell Denne baren egner seg godt som et mellommåltid og gir en god metthetsfølelse - og så smaker den ekstra godt!

les mer om produktene, slanking og vektkontroll på:

www.30daysdiet.no


g y s a d o D 30 D i ie t B ar e t S h a ke :

PErfEkT undEr

slanking 30 days Diet Bar og Diet Shake er spesielt nyttige når du skal slanke deg eller vedlikeholde vekten. Dette er saltfattige måltidserstatninger av eksepsjonell kvalitet med lite kalorier og et spesielt høyt innhold av proteiner og fiber.

30 days Diet Bar og Diet Shake inneholder viktige vitaminer, mineraler og andre stoffer som kroppen din trenger. 30 days Diet Shake eller Diet Bar kan enten brukes som erstatning for ett eller flere måltider i løpet av dagen eller når du ikke har tid, lyst eller anledning til å tilberede fullverdige måltider selv. 30 days Diet Bar og Diet Shake passer også godt på reiser, jobb eller i andre situasjoner når tiden ikke strekker til. Måltidserstatningene er velegnet til både frokost, lunsj, middag eller kvelds og gjerne i tilknytning til en treningsøkt når du trenger et raskt påfyll av næringsstoffer.


annOnSE annOnSE

Dette er er lavkarbo: lavkarbo: • •Mål: ÅÅ begrense mengden karbohydrater i Dette Mål: begrense mengden karbohydrater i kostentiltilfordel fordel for mer • Teorien omom lavkarbo går ut kosten mer proteiner proteinerogogfett. fett. • Teorien lavkarbo gårpåutat på at mennesker blir fete på grunn av et for høyt insulinnivå i kroppen, ikke et høyt mennesker blir fete på grunn av et for høyt insulinnivå i kroppen, ikke et høyt inntakavavfett. fett.•• Dette Dette kan matmat somsom hvitthvitt kjøtt, fisk, cottage inntak kandu duspise: spise:Proteinrik Proteinrik kjøtt, fisk, cottage cheeseog og kjøtt kjøtt fra fra vilt. rapsolje, fet fet fisk,fisk, nøtter, bacon, fløte fløte cheese vilt.Fett Fettfra fraolivenolje, olivenolje, rapsolje, nøtter, bacon, og oster. og oster.

day s D ie t B ar og DGikk i e : t ned GikkS hned a ke

annOnSE annOnSE annOnSE DetDet farlige magefettet Forskere Forskere farlige magefettet

er enige at magefettet er det farligste er om enige om at magefettet er det kroppsfarligste kroppsfettet. fettet. Magefettet har ogsåhar større Magefettet ogsånegativ størreinnvirknnegativ innvirkning på ing stoffskiftet enn fettenn andre steder påsteder kroppen. på stoffskiftet fett andre på kroppen.

TromsøjentaLinn-Mari Linn-Mari fikk fikk etet nytt Tromsøjenta nyttliv: liv:

Tromsøjenta Li

Gik 37 kilo! 37 kilo! rfEkT undEr 37 k Tromsøjenta Linn-Mari Hanssen (25) gikk opp i vekt da hun fikk barn. Mange ganger forsøkte Tromsøjenta Linn-Mari Hanssen (25) gikk opp hun å slanke seg, uten hell. Men så fikk hun høre i vekt da days. hun fikk Mange om 30 I dagbarn. er hun 37 kiloganger lettere!forsøkte

lanking hun å slanke seg, uten hell. Men så fikk hun høre omSlanking 30 days. I dag er hun 37 kilo lettere! Kiloene dukket først opp da hun ble gravid. På den

tiden jobbet Linn-Mari i en lunsjbar hvor det også Slanking ble en del usunn småspising. Jeg prøvde å slanke

Tok noen måneder

– I starten tok jeg 30 days tablettene og spiste normalt, men etter hvert la jeg om til mer lavmeg noen ganger ved hjelp av ulike kurer, men karbo og erstattet usunne karbohydrater med Kiloene dukket først opp da hun ble gravid. På den Tok resultatene lot vente på seg. Dersom jeg gikk ned sunne noen proteinermåneder sier Linn-Mari. tiden noen jobbet Linni en tilbake. lunsjbar hvor det også – I starten tok jeg 30 days tablettene og spiste kilo, komMari de raskt

ble en del usunn småspising. Jeg prøvde å slanke meg Gikk noen ganger vedstørrelser hjelp av ulike kurer, men ned to resultatene lot hennes vente på seg. Dersom jeg gikk – Det var svigermor som tipset om ned noen 30 kilo, kom raskt days. Detdevar blitttilbake. testet på en gruppe voksne

normalt, men etter hvert la jeg om til mer lavHoldt vekten uten problemer karbo ogførst erstattet usunne – Da jeg kom i gang, var karbohydrater det ikke vanskeligmed sunne proteiner sierOg Linn-Mari. forteller Linn-Mari. det beste av alt, nå kan

damer, med godt resultat. Mange titalls tusen norske kvinner har brukt 30 days som er utviklet i Norge. – Dette måtte jeg jo prøve og utrolig nok; – Jeg gikk ned to størrelser på den første boksen, forteller Linn-Mari entusiastisk.

av shakes og bars for å holde vekten. Enklere og sunnere blir det ikke! Det er bare helt herlig å ha fått et lettere liv, forteller Linn-Mari.

Tromsøjenta Lin i vekt da hun fikk hun å slanke seg, om 30 days. I dag Slanking

Kiloene dukket først opp da hun ble tiden jobbet Linn-Mari i en lunsjbar ble en del usunn småspising. Jeg prø meg noen ganger ved hjelp av ulik resultatene lot vente på seg. Derso noen kilo, kom de raskt tilbake.

jeg også bruke 30days måltidserstattere i form damer, med godt resultat. Mange titalls tusen av shakesvekten og bars foruten å holdeproblemer vekten. Enklere og Holdt norske har brukt 30 days som er utviklet i sunnere blir det ikke! Det er bare helt herlig å ha Gikk nedkvinner to størrelser Gikk ned to størrelser – Da jeg først kom i gang, var det ikke vanskelig – Dette måtte jeg som jo prøve og om utrolig nok; fått et lettere liv, forteller Linn-Mari. – DetNorge. var hennes svigermor tipset – Det var hennes svigermor som tip forteller Linn-Mari. Og det beste av alt, nå kan – Jeg gikk ned to størrelser på den første boksen, kurDet medvar30 days. 30 days. Det var blitt testet på en gruppe voksne days. blitt testet på en gr jeg også bruke 30days måltidserstattere i formHele 37 kilo lettere! – Dette er fasiten til Linn-Mari etter30en forteller Linn-Mari entusiastisk. – Livet er bare så mye lettere, forteller Tromsø-jenta entusiastisk.

30 days DIETSERIEN

damer, med godt resultat. Mange tit norske kvinner har brukt 30 days so Norge. – Dette måtte jeg jo prøve – Jeg gikk størrelser den Hele 37 kilo lettere! – Dette er fasiten til Linn-Mari etterned entokur med 30pådays forteller Linn-Mari entusiastisk. – Livet er bare så mye lettere, forteller Tromsø-jenta entusiastisk.

30 days DIETSERIEN

30days tablettene som er utviklet i Norge, har i flere år vært det mest solgte kosttilskuddet i Skandinavia. Nå er serien utvidet med måltidserstattere og protein bar. Gourmet milkshakes og dark chocolate bar er produsert i henhold til forskrift om næringsmidler beregnet til bruk i energibegrenset kosterfor vektreduksjon. 30days tablettene som utviklet i Norge,De harinneholderproteiner i flere år vært detmed mest høy biotilgjengelighet, alle nødvendige vitaminer mineraler, mye solgte kosttilskuddet i Skandinavia. Nå er serien og utvidet medsamt måltidskostfiber. Caramel nut bar har lavt kaloriinnhold og ekstra høyt innhold erstattere og protein bar. Gourmet milkshakes og dark chocolate bar av protein. Den gir god metthetsfølelse og egner seg som snack, er produsert i henhold til forskrift om næringsmidler beregnet til bruk mellommåltid eller ved sportslig aktivitet.

i energibegrenset kost for vektreduksjon. De inneholderproteiner med høyLes biotilgjengelighet, alle nødvendige vitaminer og mineraler, samt mye mer på www.30daysdiet.no. kostfiber. Caramel nut bar har lavt kaloriinnhold og ekstra høyt innhold av protein. Den gir god metthetsfølelse og egner seg som snack, mellommåltid eller ved sportslig aktivitet. Du får kjøpt 30days i vita, helsekost, på almea.no eller ved å sende sms med SLANK til 2333

Les Mer merinformasjon på www.30daysdiet.no. finner du på: www.30daysdiet.no

Å slanke rets sukse

ss 30 days Årets sl

ankes

ukses

s

30days tablettene som e solgte kosttilskuddet i Sk erstattere og protein ba er produsert i henhold t i energibegrenset kost fo høy biotilgjengelighet, all kostfiber. Caramel nut ba av protein. Den gir god m mellommåltid eller ved s

Les mer på www.30day 06-2011 beauty

65


mat & drikke

Mattips! Sunne vintervarmere

Vinteren er en tid for nytelse. Men det å gi etter for nytelsen betyr ikke at man bare spiser usunne måltider. Her er to sunne og gode oppskrifter som holder deg både mett og varm i vinterkulden! FOTO: OPPLYSNINGSKONTORET FOR FRUKT OG GRØNT – FRUKT.NO KILDE: LEVTIL100.NO

Herlig

MAISSUPPE Maissuppe passer utmerket både som for- og hovedrett. I tillegg fungerer det også glimrende som et mellommåltid ettersom det er flytende føde og dermed lett å fordøye. Spe gjerne på med chilikrydder og spis med grove rundstykker ved siden av. Tid: Koketid ca. 45 minutter

Ingredienser (fire personer):

• 2 store bokser mais • Økologisk kyllingbuljong eller urtebuljong • 2 1/2 dl fløte • 1/4 l vann • 1/2 l melk • 1 løk • 1 vårløk • 1 - 2 tørkede chilipepper Slik gjør du: Hakk opp løken og stek på panna. Kjør maisen i kjøkkenmaskinen eller stavmikseren for å knuse den så godt som det lar seg gjøre. Legg maisen på panna sammen med løken og stek den til blandingen begynner å klebe seg sammen. Pass på at den holder seg myk. Hiv blandingen i en stor gryte og hell oppi vannet og kok i 15 minutter. Hakk opp chilipepper og buljong (og gjerne litt chilikrydder for ekstra spice om du liker sterk mat). Legg til melken og la det koke ca. 30 minutter. Ha oppi havrefløte de siste få minuttene. Ved servering, kutt opp stilken på vårløken og dryss på suppen

66 beauty 06-2011


mat & drikke

Enkel og sunn

SQUASH- OG ARTISJOKKSALAT Etter julens etegilde vil du gjerne ha litt lettere mat. Artisjokk er en undervurdert grønnsak som gjør seg meget godt i varme salater. Kyllingen øker proteininnholdet og større metthetsfølelse, og dermed er denne salaten perfekt å ta med til lunsj på jobben. Tid: 15 minutter

Ingredienser (tre-fire personer):

• Isbergsalat • Ruccolasalat • 1 squash • 2 tomater • 1 stekt kylling eller salatkylling • En håndfull chia frø • En håndfull inkabær • Himalaya salt • Pepper Slik gjør du: Skjær s quash o ga og stek på midd rtisjokkene i st av e ter. Leg g til opp ls varme i 10 m er inutskjært s ter i skå alat og len sam tomamen me en. Riv k d ruc ylli legger d ngen og ha op colasalatpi skålen u . Så inkabær til ”det lille ekst ra og litt h imalyasa ”: chia frø, for ekst lt og pe ra smak pper og sunn het.


beauty Promotion

GUIDE :

Julegaver! Det å finne den perfekte julegaven som gleder kan være en utfordring. I denne guiden får du tips til flotte gaver som vil glede både han og henne. Lykke til med julehandelen!

En Sikker

gaveidé!

Gi bort den prisbelønnede Olay 3-Point Treatment kremen til kvinnen som liker å ta vare på sitt utseende! 3-Point Treatment Cream er en deilig nærende og beskyttende krem som både kan brukes som dag- og nattkrem. Kremen ble kåret til beste hudpleieprodukt 2009 og har siden den gang høstet mye anerkjennelse for sin effekt mot rynker. I serien finnes også et fantastisk 3-Point Super Serum som gir strammere og strålende hud. Serum og krem er laget for å virke sammen og gir en utrolig effekt. Vil du glede en moden kvinne, så er dette gaven du går for!

Kr 299,-

Kr 309,-


beauty Promotion Kr 335,-

KLASSISK

DUFT I JULEGAVE

Laura Biagiotti Laura er signaturduften til designeren Laura Biagiotti. Dette er en ren og frisk duft som får frem det feminine og drømmende i bæreren. En nydelig og klassisk bestselger som alle liker! I julegavesettet får man Eau de Toilette (25 ml) og Body Cream (50 ml).

Myke

VINTERFØTTER Skjem bort føttene til en du har kjær med gavesettet fra Scholl! Settet inneholder alt du trenger til et deilig fotspa: Revitalising foot bath, Carborundum fotfil og Deep moisturising cream. Denne gaven setter alle pris på – hvem trenger ikke litt hverdagspleie til føttene? Kr 149,-

LUKSUSGAVEN

Kr 399,-

Linda Johansen Spa Candy er den perfekte julegaven til kvinner som fortjener litt luksus. Spa Candy er en deilig håndlagd, naturlig kroppsserie som inneholder kun de beste oljer og ingredienser naturen har å tilby. Body butteret kan brukes på den mest sensitive hud og er 100 % barnevennlig. Serien kommer i mange nydelige dufter.


beauty Promotion Kr 99,-

FOR DEN ENERGISKE MANNEN Puma JAM Men er en livlig og forfriskende duft for livsnyteren og representerer den fantastiske energien til Puma. Puma JAM Men er den perfekte julegave til mannen som har energi, selvtillit og en ”laid back” holdning. Duften fyller brukeren med fantastisk energi gjennom vannakkorder, friske noter av ananas, varmen fra kardemomme og de avlappende bunnotene av drivved. Du får både Eau de Toilette (25 ml) og Shower Gel (50 ml) for kun kr 99,-

FOUNDATION OG KREM I ETT

Kr 169,-

Olay Total Effects Touch of Foundation er den perfekte gaven for kvinner som er opptatt av å pleie hudens 7 aldringstegn, og samtidig ønsker en frisk og sunn glød i huden. Kremen kommer i to nydelige nyanser, lys og medium. Skjønnhet og pleie i ett og samme produkt dette er en gaven kvinner setter pris på.

Kr 69,-

COOL

KICK FOR MANNEN Med NIVEA for Men Cool Kick gavepakke får man en toalettmappe proppfull med oppfriskende velværeprodukter til mannen. Gavesettet består av dusjgele, deodorant og barbergele som etterlater mannen frisk og velduftende hele vinteren.

FOR DEN

FRESHESTE HUDEN

Gi bort en ansiktsrens med NIVEA Visage gavepakken til jul! NIVEA Visage Double Effect Eye Make-up Remover fjerner mildt, men effektivt vannfast maskara, mens NIVEA Visage Skin Refining Scrub er en mild gel med mykt formede peelingkort til ansiktet.

Kr 119,-


beauty Promotion Kr 169,-

FORFRISKENDE

PLEIE

Gavesett fra Korres med fire herlige produkter! Showergel japanese rose har en forførerisk duft av japansk rose, og Body butter japanese rose er en ekstra fuktighetsgivende krem for tørr hud. Shampoo rice proteins & oligoelements er en forsterkende sjampo med provitamin B5 for fint hår, mens Achillea balsam passer alle hårtyper, revitaliserer håret og gjør det. Alle flasker 50 ml.

NATURLIG

HUDPLEIE Økologiske produkter blir mer og mer populære. NIVEA pure & naturals gavepakke inneholder en myk ansiktskrem og håndkrem som motvirker rynker og føles deilige mot huden. Produktene inneholder ikke parabener, men kun økologisk arganolje og mineraloljer.

Kr 199,-

Kr 129,-

De mykeste

FØTTENE

Hva gir man i julegaven til dem som har alt? Baby Foot! Med Baby Foot får man myke og glatte føtter uten å måtte bruke fil eller kniv. Baby Foot er vinner av 2011 Monde Selection Grand Gold Quality Award, og er en flott gave til en du er glad i. Kr 149,-

JULENS

MORSOMSTE GAVEIDÉ anatomicals er en fargerik, morsom og velduftende kroppspleieserie. Gavesettet er perfekt til de som liker produkter som gir badet et fargerikt og humoristisk løft. Anatomicals settet inneholder en deilig håndkrem og bodylotion som passer for alle hudtyper, samt en velduftende dusjsåpe.


beauty Promotion

ROCK’N’ROLL DUFT Fra AVRIL LAVIGNE

Kr 199,-

Avril Lavigne Wild Rose gavesettet består av Eau de Parfum (15 ml), Shower gel (50 ml) og Body lotion (50 ml). Wild Rose er en sprudlende duft for jenter som ”våger å oppdage”, og som vil leve ut sine drømmer og slippe løs sin ville side. Duften er en strålende blanding av solkyssede gule frukter, en bukett blomster og søte trenoter, som gir den en sprudlende og feminin appell.

ENGLER

Kr 69,-

OG STJERNER

Julens søteste gavepakke kommer fra NIVEA Angel Star. Angel Star Cream Shower og Roll On deodorant har en deilig frisk duft av bringebær. Den søte gaveesken gjør dette til den perfekte gave til alle unge jenter!

Maskulin duft

bruno banani Made for Men er duften for den maskuline forfører som damene ikke kan la være å legge merke til. Made for Men er en kombinasjon av fruktige toppnoter og med en maskulin bunn av trenoter og musk. Det flotte julegavesettet består av Eau de Toilette (30 ml) og Shower Gel (150 ml).

orførende Ffestduft

bruno banani Made for Women er det ultimate tilbehøret til årets party jenter; de utadvendte, energiske og aktive flørterne. Duften er feminin og forførende med toppnoter av bjørnebær, et hjerte av fersken og iris og bunnoter av bringebær og rav. Made for Women gavesettet består av hele tre deler: Eau de Toilette (20 ml), Shower Gel (50 ml) og Body Lotion (50 ml).

Kr 179,-

Kr 179,-


SHOPPINGGUIDE Her finner du din nærmeste Vita-butikk: Alta: amfi Alta Storsenter

Halden: Halden Storsenter

Arendal: Amfi Arendal Arena

Hamar: Torggt. 81 Maxi Hamar Storsenter

Asker: Trekanten Senter Askim: Askimtorget, Eidsbergv. 4 Bergen: Åsane Senter TORGALMENNINGEN 3A Galleriet Lagunen Storsenter Oasen Kjøpesenter Bergen Storsenter Sartor Storsenter Bodø: Glasshuset Brekstad: Libra Senter Brumunddal: Mølla Storsenter Bryne: M44 Senter Bø: Bøsenteret Drammen: Gulskogen Senter CC Drammen senter Torget Vest Drammen stasjon Egersund: Amfi Eikunda ELVERUM: KREMMERTORGET KJØPESENTER Fagernes: Fagernes Kjøpesenter Finnsnes: Amfi Finnsnes Fredrikstad: Torvbyen Nygaardsgt. 44 Østfoldhallene Førde: Handelshuset Førde Gjøvik: Storgt.9 CC Gjøvik

HARSTAD: AMFI KANEBOGEN Haugesund: Amanda Storsenter Oasen storSenter Horten: Sjøsiden senter Hønefoss: Kuben kjøpesenter Jessheim: Jessheim Storsenter Klepp: Jærhagen Kolbotn: Kolbotn torg Kongsberg: Stortorvet Kongsvinger: Kongssenteret Kristiansand: Sørlandssenteret Slottsquartalet amfi Vågsbygd Kristiansund: Amfi Storkaia Krogstadelva: Buskerud Senter Larvik: Byggerikvartalet (Nansetgt. 6) Leknes: Lofotsenteret Levanger: Magneten Kjøpesenter

Lørenskog: Lørenskog Storsenter Metro Senter

Sarpsborg: Storbyen amfi Borg Storsenter

Mo i Rana: amfi Meyer senteret

Ski: Ski Storsenter

Molde: Storgt. 22 amfi Roseby

Skien: Herkules Skien

Mosjøen: Sjøsiden Senter Moss: Dronningensgt. 12 Mosseporten Namsos: Namsos Storsenter Oslo: Bygdøy Allé 21 Byporten Carl Berners plass Grønlands Torg Hegdehaugsveien 36 Linderud Senter Majorstuhuset Manglerud Senter Markvn. 46 Nedre Slottsgt. 13 Oslo City Oslo S Sandaker Senter Storgt. 3 Senter Syd, Mortensrud Karenslyst Allé 9 Storo Senter Stovner Senter Tveita Senter Ullevålsvn. 35 Otta: Ottatunet Porsgrunn: Down Town Kjøpesenter Rykkin: Rykkinn kjøpesenter Strømmen: Strømmen Storsenter

Lillehammer: Storgt. 67 Strandtorget

Sandefjord: Kongensgt. 9

Lier: Liertoppen kjøpesenter

Sandnes: Kvadrat Storsenter Amfi Vågen

Lillestrøm: Lillestrøm Torv

Sandvika: Sandvika Storsenter Sandvika stasjon

Slemmestad: Rortunet Stavanger: Arkaden Storsenter Amfi Madla Straen senter Kilden Kjøpesenter Steinkjer: Amfi Steinkjer Stjørdal: Kjøpmannsgt. 34 Stokmarknes: Markedsgt. 22 Sunndal: Amfi Sunndal Svolvær: Amfi Svolvær Tromsø: Nerstranda Senter Jekta Senter Trondheim: Trondheim Torg Solsiden Th. Angellsgt. 26 CITY SYD KJØPESENTER Tønsberg: Farmandstredet senter Vinterbro: Vinterbro Senter Ørsta: Amfi Ørsta Ålesund: Amfi Moa Gård Grimmergården

www.vita.no

06-2011 beauty

73


BEAUTY TE NESM ER M NU

Hudpleie

Ansiktspleie fra A til Å

De beste skjønnhetsnyhetene for våren!

Trend:

Vårens trender innen mote og makeup

Stor

vitaminguide

Gled deg til neste BEAUTY ute 13. februar 2012 i din VITA-butikk!


beauty Guide

Dr. Lipp

Push fra Audrey Christian Push Up fra Up Audrey Christian -

– en fantastisk fuktighetsgivende balm!

gi brystene en ny vår! gi brystene dine en dine ny vår!

har ingen muskler, Brystene harBrystene ingen muskler, fasong og form avhenger deres fasongderes og form avhenger av Cooperssamt ligamenter samt av Coopers ligamenter som omgir dem. huden som huden omgir dem.

Dr. Lipp er et multiprodukt som i utgangspunktet ble brukt av småbarnsmødre for å mykgjøre såre brystvorter! Dr. Lipp

er 100% Push Up Push Up organsik, uten inneholder virkestoffer som: I dag brukes Dr. Lipp først og inneholder virkestoffer som: parabener, ingen fremst som en lipgloss, men smak eller - støtter brystvev - støtter brystvev med dens gode fuktighetslukt! - øker produksjonen - øker produksjonen av collagen av collagen givende egenskaper kan den og elastin som er støttevev i anbefales til pleie av tørre albuer, og elastin som er støttevev i Coopers og ligamenter og hud neglebånd og splittede hårtupper. Coopers ligamenter hud strammer - strammer -opp løs hudopp løs hud strammer bryster og hals brysteropp og hals Opp til 70% Opp til 70%- strammer -opp - strammer opp løs hud på magen forbedring! forbedring!- strammer opp løs hud på magen helbreder strekkmerker - helbreder -strekkmerker l in 97% na

97% na

a tur

gr

ients ed

ients ed

al ingr tur

Pushpå:Up selges på: Push Up selges

Z Skin Repair Vanskelig hud trenger ekstra pleie sårbar / irritert / kløende / følsom

Intensive Cream

RENS OG PLEIE

I TO ENKLE TRINN SÅ ENKELT ER DET! Den komplette og enkle løsningen fra Nivea, din ekspert på hudpleie. Trinn 1: NIVEA VISAGE Cleansing Wipes som raskt fjerner til og med vannfast sminke og mascara.

Mange sliter med forskjellige hudproblemer og det kan være vanskelig å finne noe som virker og som samtidig er skånsomt mot huden.

Trinn 2: NIVEA VISAGE Day Care som gir deg all fuktigheten og pleien huden din trenger, inkludert SPF 8.

Z SKIN REPAIR er løsningen! Z Skin Repair er en hud- og hårpleieserie med det patenterte enzymet Zonase X. Zonase X er et enzym fra lakseyngel med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper som fjerner døde hudceller uten å skade levende hudvev. Spesielt effektiv mot sår, tørr, irritert og følsom hud. Passer også til barn.

Uten parfyme, parabener og fargestoffer.


Din beste venn om natten:

Din redning om morgenen: Gar n i e r caffeine anti-Dark circles 2 in 1 tinted eye roll-on

Sene netter og for lite søvn setter sine spor. Nå kan du redusere både poser og mørke ringer under øynene.

76 beauty 06-2011

Beauty 06 2011  

Beauty er magasinet for kvinner som er opptatt av skjønnhet, helse og velvære.