Page 1

CHELSY VANLERBERGHE MULTIMEDIA 1 1 COMD 1


Huisstijl Ik heb als huisstijl mijn favoriete kleur gekozen: blauw. Ik wou dat mijn logo niet te druk was, dus besloot ik voor maar één kleur en één afbeelding te kiezen. De muis staat voor het gebruik van een computer. Op mijn banner heb ik ook een afbeelding van een computer geplaatst.

2


Ontwikkelingen Vimeo Ik zocht op de website www.hln.be onder de tag ‘multimedia’ en toen kwam ik op een artikel over vimeo terecht. Daarna zocht ik het op op internet en kwam ik bij dit artikel terecht: Het artikel gaat over dat de app vimeo helemaal vernieuwd is zodat het sneller werkt voor iPhone en iPad. Het is ook overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

3


Ontwikkelingen Swarm app In de les vroeg mevrouw De Groof ons wie Foursquare gebruikte. Vervolgens vertelde ze dat de app Foursquare in twee zou splitsen en er een nieuwe app zou ontstaan: de Swarm App. Een app die je laat weten of je vrienden in de buurt zijn. Ik zocht meer informatie en kwam op deze site terecht

4


Ontwikkelingen Lix 3D pen Ik wou eerst ‘3D printen’ als onderwerp nemen, maar stootte op de site van een gloednieuwe 3D pen www.lixpen.com. Het is de kleinste 3D-pen die er is. Hij weegt slechts 40 gram. De pen, die via een usb-poort stroom krijgt, print gesmolten plastic, dat hard wordt wanneer het uit de pen komt.

5


Blog

http://wwww.chelsymultimedia.tumblr.com 6


Blog Voor mijn blog zocht ik een sjabloon en die vond ik bij tumblr gebruiker lavenderthemes. Ik heb de HTLM gebruikt en dan de kleuren, banner en zijbalk aangepast aan mijn huisstijl. Aangezien ik al enkele jaren een tumblr heb, wist ik goed hoe dit moest.

7


Website

http://wwww.chelsymultimedia.wordpress.com

8


Vanuit PPT klikbare PDF maken

9


Vanuit PPT klikbare PDF maken

10


PREZI

http://prezi.com/xovovhz5t_uf/ontwikkelingen/?utm_campaign=share& utm_medium=copy 11


DELICIOUS

https://delicious.com/chelsymultimedi 12


RSS reader

http://www.protopage.com/heychelsy#Untitled/het 13 _leven


MONITORING

http://www.protopage.com/heychelsy#Untitled/addict-omatic 14


MONITORING

http://www.protopage.com/heychelsy#Untitled/48ers 15


TWITTER

https://twitter.com/chelsmultimedia 16


INSTAGRAM

http://instagram.com/chelsymultimedia 17


PINTEREST

http://www.pinterest.com/chelsmultimedia/ 18

Flipboek multimedia  

Opdracht multimedia