Page 33

Motorhome Hvis man gerne vil være ”fri som fuglen” og helt bestemme sit eget tempo på sin ferie i USA, så er Motorhome en god løsning. Her får man alle muligheder for en afslappet ferie og man kan køre ud og opleve landets storslåede natur, lade tilfældighederne råde og planlægge fra dag til dag uden at være afhængig af hotelovernatninger. De er praktisk indrettet med plads fra 3 til 7 personer og kræver kun almindelig kørekort. Chaufføren skal være minimum 21 år.

CT-22 Camper Truck

C-25 Motorhome

CT-30 Motorhome

3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Maksimum 4 personer. Bemærk: Mulighed for passage mellem opholdsog førerkabine er begrænset.

2 voksne og 3 børn eller 4 voksne. Maksimum 5 personer.

6 voksne eller 4 voksne og 2 børn. Maksimum 7 personer.

Priser – Flex Plan Flex Plan priserne er sammensat således, at de giver kunderne den bedst mulige pris på det tidspunkt man foretager sin reservation. Det betyder, at jo før man bestiller, jo billigere er det og prisen på lejen er baseret på, hvor mange motorhomes Cruise America har til rådighed. Priserne ligger fra kr. 225,- til kr. 1375,-, så der er penge at spare, hvis man er tidligt ude! Bemærk at priserne opdateres hver weekend, og såfremt man har forespurgt på en pris en uge uden at foretage en endelig reservation, så kan man ikke være sikker på, at prisen er den samme den efterfølgende uge. Kontakt Check Point Travel for nærmere priser.

Priserne inkluderer:

Priserne inkluderer ikke:

Det valgte Motorhome Forsikringer: - Lovpligtig ansvarsforsikring - Kaskoforsikring - (500 USD selvrisiko) så fremt der ikke er udvist skødesløshed og lejekontaktens betingelser er opfyldt. Lokale skatter 24 timers nød telefon.

Envejsleje Benzin Miles/kilometer (500 miles pakke) kr. 950,Motorhomepakke (gryder, pander, bestik, tallerkner osv) kr. 750,Personlig pakke (sovepose, pude, linned osv.) kr. pr. person 375,Upgrade Special Earlybird Special Brug af generator kr. 45,- pr. dag Transfer til og fra udlejningstationen

20 - USA  

http://www.cpt.dk/kataloger.htm?katalog=20

20 - USA  

http://www.cpt.dk/kataloger.htm?katalog=20

Advertisement