Page 1

USA Velkommen til dette fantastiske land, hvor man kan opleve alt fra storbyer med imponerende bygninger til storslåede landskaber med fantastiske naturfænomener. Amerika summer af liv af alle slags. I denne nation finder man utrolig mange og forskellige folkeslag, der egentlig ikke har så meget tilfælles ud over drømmen om at finde rigdom og lykke. USA har alt, og med et folkefærd som uden tvivl er et af de mest imødekommende i verden, ligger landet bare og venter på at blive udforsket.

Visum, pas og vaccinationer Langt de fleste danskere, der planlægger at besøge USA i mindre end 90 dage, behøver ikke visum. Dette gælder uanset om man skal på turist- eller forretningsbesøg. Der er dog visse krav, man skal opfylde for at kunne rejse ind i landet uden visum. For indrejse i USA skal alle danske statsborgere, der rejser til eller via USA, være i besiddelse af et maskinlæsbart pas (med laminerede data-sider og mag-netstribe). Alle danske pas udstedt efter 26. oktober 2006 SKAL indeholde biometrisk identifikation for gyldig indrejse til USA. Vi gør opmærksom på at samtlige indrejsende - altså også børn og babyer - skal være i besiddelse af eget pas. Den rejsendes pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter ankomsten, og det er vigtigt at bemærke, at man skal medbringe pas, når man flyver indenrigs i USA. Endvidere skal man være i be siddelse af en returbillet eller en billet videre til et andet land, og man skal kunne bevise, at man har midler nok til at betale for sit ophold. Har man spørgsmål kan man kontakte: Den Amerikanske Ambassade, Dag Hammerskjolds Alle, 2100 København Ø. Tlf: 33 41 71 00. Der kræves ingen særlige vaccinationer for ophold i USA, men har man specifikke spørgsmål tilrådes det, at man i god tid inden afrejse kontakter sin læge eller Statens Serum Institut, tlf. 32 68 32 68.

Forsikring Når man rejser til USA, er man ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det er meget letsindigt ikke at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Det amerikanske behandlingssystem forudsætter, at man er i besiddelse af en god dækkende forsikring, og det kan betyde økonomisk ruin, hvis man ikke er dækket tilstrækkeligt og uheldet er ude, mens man er i USA. Hos Check Point Travel A/S kan man få råd og vejledning samt tegne sin forsikring.

Kørekort Det anbefales, at man anskaffer sig et internationalt kørekort – ikke fordi det er lovpligtigt – men fordi den lokale færdselsbetjent i USA er mere tilbøjelig til at godkende det frem for et kørekort, han ikke kender og kan læse. Det internationale kørekort fås på det lokale Pas- og Motorkontor. Man skal medbringe et pasfoto og 25 kr.


Valuta Møntfoden hedder Amerikanske Dollars (USD) og 1 USD svarer ca. til 6 DKK. Det er næsten et ”must” at have et kreditkort så som MasterCard og Visa, når man rejser i USA, og man kan hæve og veksle valuta i de fleste banker og hos vekselerer. Man kan ligeledes benytte sig af rejsechecks, som ofte giver en bedre vekselkurs end kontanter. Hvis man vil benytte sig af rejsechecks sparer man sig selv for en masse bøvl ved at få dem udstedt i US Dollars, for langt de fleste hoteller, restauranter og butikker tager imod rejsechecks i dollars. For danskere er prisniveauet nogenlunde det samme som, man er vant til; et almindeligt måltid mad på en restaurant koster ca. 80-150 DKK. Overnatning på et middelhotelværelse fås fra 300-500 DKK pr. person pr. nat afhængigt af hvor i USA man befinder sig. New York er klart et af de dyreste steder at overnatte, mens man i Florida finder gode hoteller til billige penge. Har man specifikke spørgsmål, er det altid en god idé at kontakte ambassaden.

Indrejse Sørg for at have pas og udfyldte indrejse- og toldpapirer klar til myndighederne ved ankomsten til USA. Papirerne udleveres ombord på flyet, og det er vigtigt at udfylde dem omhyggeligt. Ved ankomst skal man endvidere være opmærksom på, at man skal have taget finderaftryk samt scannet øjets iris. Derudover skal man være opmærksom på, at man i lufthavnen ved check in og på de indrejsepapirer, som udleveres i flyet skal oplyse følgende: Nøjagtig navn og adresse på hotel/opholdssted i USA. Hvis man ikke har alle informationer, så skrives navn på hotel og byens navn og så mange oplysninger man er i besiddelse af. Har man lejet bil og ikke ved hvor man skal overnatte den første nat, skriver man f.eks. ”Touring California” eller andet relevant samt navn på den by og stat, hvor i regner med at bo den første nat.

Klima I USA kan man opleve al slags vejr. På grund af landets størrelse og de mange klimazoner findes der meget varierede vejrforhold i landets forskellige regioner. I den nordøstlige del af landet kan temperaturen svinge fra en meget varm sommer til en kold og snefyldt vinter. Den sydøstlige del af landet byder på en dejlig temperatur året rundt med meget varme i sommerperioden, hvor der kan være en høj luftfugtighed. Det sydlige Californien har et dejligt klima året rundt, hvor det bliver køligere nordpå ved San Francisco. Stillehavsstaterne Oregon og Washington har også nogle behagelige sommermåneder og resten af året kan der forekomme regn. I de vestlige stater finder man også et meget varieret klima fra ørkenen i den sydlige del af landet til de sneklædte Rocky Mountains. Man kan altid finde et sted i USA med dejligt vejr. Nedenfor kan man se gennemsnittet for nedbør og temperatur i nogle af landets forskellige regioner.


Østkysten På den amerikanske østkyst finder man nogle af landets mest imponerende og modsætningsfyldte byer. New York er USA’s største by med skyskrabere i massevis og millioner af mennesker i evig bevægelse. Washington er langt mere mondænt og stemningen mere afslappet, og så finder man ikke et eneste højhus i landets hovedstad. Boston er hjemsted for masser af unge mennesker, der studerer på universiteterne, og derfor er der altid liv og en helt speciel stemning i byen. Hvis man ønsker at opleve flere byer på den samme tur, kan man ofte vælge at rejse ud til f.eks. New York og hjem fra Washington, og på denne måde kan man kombinere nogle af USA’s mest spændende byer. Mellem byerne, kan man vælge at rejse med Amtrak tog, så man samtidig oplever naturen og de mindre byer. Man kan selvfølgelig også vælge at leje en bil, og selv bestemme tempoet. På denne måde kan man lave stop når man vil - uden at være afhængig af, at skulle nå frem til et bestemt tidspunkt. Mulighederne er uendelige!

City Pass

City Pass er et lille hæfte med forskellige kuponer, der giver adgang til en række kendte seværdigheder. Man slipper ofte for at stå i lange køer ved seværdighederne og samtidig er der store besparelser at hente. Passet kan købes til flere af USA’s populæreste byer, og det er gyldigt i 9 dage, fra den dag man bruger den første kupon. I hvert hæfte finder man desuden information om de pågældende seværdigheder, f.eks. åbningstider, nærmeste offentlige transportmiddel samt tips om hvornår det er bedst at besøge seværdigheden. En let og simpel måde at opleve nogle af USA’s mest spændende storbyer på.

New York City Pass New York har alt – her finder man store parker, imponerende bygninger og nogle af verdens mest berømte museer. Med et New York City Pass får man adgang til nogle af byens mest interessante seværdigheder. F.eks. The Guggenheim Museum hvor man kan opleve moderne kunst i verdensklasse. På American Museum of Natural History, kan man f.eks. besøge museets helt nye planetarium, som er interessant for alle aldre. Her kan man sagtens få en dag til at gå og Museum of Modern Art er bestemt også et besøg værd. Vil man opleve New York på en anderledes måde, anbefales det at man benytter sig af det 2 timers Harbour Cruise med Circle Line, som også er inkluderet i passet. Turen giver et godt indtryk af byen og man sejler forbi bl.a. Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden. Man må heller ikke snyde sig selv for et besøg i Empire State Building. Fra toppen har man en fantastisk udsigt.

Pris til 31/03

9 dages gyldighed

Fra pris pr. person ved

415

305

Prisen inkluderer: Fri entre til Empire State Building Observatory& audio tour, Guggenheim Museum, American Museum of Natural History, Museum of Modern Art samt et 2 timers Circle Line Harbour Cruise fra 42nd Street. Børn (12-17) år

Boston City Pass Med et Boston City Pass får man adgang til 6 forskellige seværdigheder. Harvard Museum of Natural History byder på spændende oplevelser for hele familien. Her kan man besøge de mange naturhistoriske udstillinger. På Museum of Fine Arts, kan man se kunstskatte og skulpturer fra hele verden, og på John F. Kennedy Library & Museum kan man følge John F. Kennedys liv gennem flere udstillinger og film. En anderledes oplevelse får man på Museum of Science, hvor der hele tiden arrangeres forskellige shows og udstillinger – især er det elektriske lysshow interessant. På New England Aquarium har man over 7000 forskellige fisk fra hele verden. Hvis man vil opleve Boston fra oven, kan et besøg i Skywalk Observatory at Prudential Center varmt anbefales. Herfra har man en enestående udsigt over Boston og omegn.

Pris til 31/03

9 dages gyldighed

Fra pris pr. person ved

265

150

Prisen inkluderer: Fri entre til New England Aquarium, Havard Museum of Natural History, John F. Kennedy Library and Museum, Skywalk Observatory at Prudential Center, Museum of Science, Museum of Fine Arts. Børn (3-11 år)


New York Man kan ikke andet end at blive imponeret første gang, man kommer til New York. De enormt høje bygninger, som rejser sig overalt - de utallige mennesker i evig bevægelse og Frihedsgudinden, der er symbolet på New York både for nyankomne og indbyggerne selv. New York er verdens mest dynamiske storby, og den sover aldrig. På det sydlige Manhattan kan man besøge de mange hyggelige bydele som f.eks. det hippe Soho med de mange gallerier eller Greenwich Village, hvor man finder New York University. Fra sydspidsen af Manhattan, kan man vælge at tage en tur med Staten Island Ferry, hvorfra man får et godt indtryk af Manhattans skyline. Turen er ganske gratis. En anden mulighed for at se øen fra vandsiden er en sejltur med Circle Line rundt om hele Manhattan. South Street Seaport er bestemt også et besøg værd, hvor kan man nyde en drink på en af de mange cafeer med udsigt til Brooklyn Bridge.

Transport i New York Det er nemt at komme omkring i New York. Hvis man tager subwayen kommer man hurtigst frem, men New York er også ideelt at opleve til fods. Det anbefales at tage subwayen indtil ca. kl. 22 om aftenen og derefter kan man benytte de berømte yellow cabs, som er forholdsvis billigt at køre med. Her kan man praje en taxi på det nærmeste gadehjørne. Vær opmærksom på at det frarådes at leje bil på Manhattan, da trafikken tit er tæt og kaotisk. Gadenettet er betegnet i gader og avenuer. Ofte bliver udtrykket 1 block brugt, som er afstanden mellem 2 avenuer/2 streets. Afstanden mellem avenuerne er ca. 300 m og mellem gaderne er det ca. 100 m.

Shopping Hvis man ikke kan få det man leder efter i New York, kan man ikke få det nogen steder! New York er en storby med uanede shopping muligheder og her er det kun fantasien der sætter grænser. Her er alt fra små specialbutikker, eksklusiv shopping på 5th avenue til kæmpe stormagasiner som Macy’s og Bloomingdales.


Oplevelser i New York

New York har uendelig meget at tilbyde når det kommer til underholdning. Her er et væld af muligheder hvad angår musicals, gospelture og sightseeing ture. Her er blot taget en lille del af hvad vi tilbyder, så har I andre ønsker så kontakt Check Point Travel for en pris. Musicals

Fra pris pr. voksen fra kr. 575,Når man besøger New York, er det næsten et must at opleve et teaterstykke på Broadway. Her er et væld af muligheder såsom, Chicago, A Chorus Line, Hairspray, Mamma Mia, Phantom of The Opera, The Lion King, Rent og The Color Purple. Kontakt Check Point Travel for yderligere priser.

Harlem on Sunday

Fra pris pr. voksen fra kr. 467,- pr. barn fra 367,Harlem Sunday with Gospel Brunch: Besøg fantastiske Harlem denne søndag og oplev seværdigheder og mindemærker såsom St. John the Divine, Columbia University, City College, Morning Side Heights, the Morris Jumel Mansion, Sylvan Terrace, Strivers Row and the Abyssinian Baptist Church, Sugar Hill, St. Nicholas Avenue, hvor Duke Ellington boede og den berømte 125th street, Harlem USA, the Cotton Club og the Apollo Theater, the Schomburg Center for research in Black Culture. Deltag i en gudstjeneste i Harlem, hvor man får den fantastiske gospel musik ind under huden. Slut søndagen af med en Harlem brunch.

Sightseeing – Hop af og Fra pris pr. voksen fra kr. 201,- pr. barn fra kr. 146,på i New York City Når man besøge New York er der utallige seværdigheder som bare må ses! Der er mange måder at bevæge sig rundt i byen på men en af de bedste er med Grayline bussen, som tager en med på forskellige sightseeing ture og tema ture overalt på Manhattan. Når først man har købt sin billet tager man rundt i New York, hvor man kan hoppe af og på ved de forskellige seværdigheder. Der findes også aften ture hvor man kører rundt i New Yorks gader og oplever den fantastiske skyline og byens lys og farver. Forhør Check Point Travel for priser på de forskellige sightseeing og tema ture.

3 timers sejltur rundt om Manhattan

Fra pris pr. voksen: kr. 126,- pr. barn: kr. 69,Tag på en 3 timers afslappende bådtur rundt om Manhattan, hvor man blandt andet ser Skyline, New Yorks broer, 25 verdenskendte mindemærker og selvfølgelig kommer tæt på Frihedsgudinden.


New York Hjertet i New Yorks Midtown er det hektiske Times Square. Heromkring ligger de mange Broadway teatre, hvor man kan opleve mange af de kendte forestillinger. Ikke langt fra Times Square kan man tage et lille pusterum i byens oase Central park, eller man kan besøge de verdenskendte stormagasiner Bloomingdale’s, Macy’s eller Barney’s. På Fifth Avenue kan man shoppe i verdensklasse – her finder man alle de kendte designeres butikker. Har man ikke råd til de dyre fornøjelser, kan man jo nøjes med at kigge vinduer og studere folk, hvilket kan være en seværdighed i sig selv. I Midtown finder man også nogle af verdens mest kendte bygninger, bl.a. Chrysler Building, Grand Central Station og FN bygningen. Et ophold i New York er heller ikke fuldendt uden et besøg i Empire State Building, hvorfra man få en enestående udsigt over hele byen, både om dagen og om aftenen. Med andre ord – New York har alt hvad man kan drømme om – og så lidt mere!!

New York Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet New York t/r med Icelandair, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



 

Fra pris pr. person ved



 

01/01-31/05 4495 4495 4495 225 225 225 Manhattan Inn Hostel 01/06-31/08 5795 5795 5795 225 225 225 01/01 - 29/02 4995 4850 4650 445 365 275 01/03-31/03 5250 4995 4795 550 450 340 Cosmopolitan 01/04-31/05 5350 5150 4850 595 480 365 01/06-31/08 6650 6395 6150 595 480 365 01/01-31/03 5195 4850 4595 515 400 340 01/04-31/05 6450 5025 4950 630 475 400 Park 79 01/0630/06 6695 6395 6250 630 475 400 01/07-31/08 6695 6350 6150 565 430 365 06/01-29/02 5250 4895 4650 575 385 285 Radio City Apartments 01/03-31/05 5750 5150 4850 755 500 375 01/06-31/08 6995 6450 6195 755 500 375 01/01-08/03 5395 4995 4850 720 495 425 09/03 - 31/03 5750 5250 4995 850 595 495 01/04-31/05 6250 5650 5350 1150 825 670 Skyline hotel 01/06-30/06 7495 6750 6595 1150 825 670 01/07-31/07 7250 6750 6395 950 695 575 01/08-31/08 7550 6950 6650 1150 825 670 01/01-31/03 5350 5150 4795 750 550 425 Beacon hotel 01/04-31/05 5695 5650 5250 850 795 595 01/06-31/08 5995 6950 6495 850 795 595 02/01-31/03 5250 4895 4595 565 490 370 Edison Hotel 01/04-31/05 5395 4995 4650 750 715 535 01/06-31/08 6695 6295 5975 750 715 535 01/01-31/03 5850 895 Washington Square 01/04-31/05 5995 995 01/06-31/08 7350 995 01/01-31/03 5650 5250 4795 825 625 495 BW Hospitality House 01/04-31/05 6150 5595 4995 1095 795 625 01/06-31/08 7395 6895 6350 1095 795 625 01/01-31/03 6250 1015 01/04-04/05 6150 1015 Millenium Broadway 05/05-31/05 6095 1015 01/06-28/06 7395 1015 29/06-31/08 7195 905  Dette er et hostel og man sover derfor i dorms, hvor man sover 4-6 personer på samme værelse.  Ved overnatning 14/03-23/03 er der et tillæg på 995 kr. pr. nat pr. værelse og 18/04-26/04 og 23/05-25/05 er der et tillæg på 495 kr. pr. nat pr. værelse.  Ved overnatning 05/05-08/05 og 12/05-13/05 er der et tillæg på 2350 kr. pr. nat pr. værelse Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/01-31/03 er der et tillæg på 225 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/04-04/05 og 09/05-11/05 og 14/05-28/06 er der et tillæg på 550 kr. pr. nat pr. værelse og ved overnatning mandag til torsdag i perioden 29/06-31/08 er der et tillæg på 275 kr. pr. nat pr. værelse. FI – H class


New York hoteller Manhattan Inn Hostel  303 West 30th Street New York, NY 10001

Beliggenhed: Manhattan Inn Hostel ligger tæt på Penn Station, Madison Square Garden og i gåafstand til Times Square. Værelsesfaciliteter: Bad og toilet, TV og telefon. Hotelfaciliteter: Hostel sørger for sengelinned og på den nederste etage finder man et fuld udstyret køkken. Desuden tilbydes der kontinental morgenmad. Generel Information: Soverum med 4-6 senge samt delt bad og toilet på værelset.

Cosmopolitan  95 West Broadway New York, NY 10007

Beliggenhed: Cosmopolitan har en god beliggenhed på lower Manhattan lige ved siden af en subway station. Transport til Times Square er ca. 10-15 minutter i subway. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, hårtørrer, air condition samt eget bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, cafe og morgenmadsrestaurant ved siden af hotellet. Generel information: 105 værelser. Mod et ekstra gebyr tilbyder hotellet også værelser med 2 senge.

Park 79 

117 West 79th Columbus Ave New York, NY 10024

Beliggenhed: Park 79 er beliggende på Upper West Side tæt ved en subway station. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, hårtørrer, air condition, clock radio samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in. Generel information: 90 værelser

Radio City Aparts.  142 West 49th Street New York, NY 10019

Beliggenhed: Radio City Apartments ligger lige ved Times Square og med nem adgang til byens seværdigheder. Værelsesfaciliteter: De 1-værelses lejligheder er indrettet med diverse møbler, air condition, kabel-TV, clock radio, køkkenhjørne der er udstyret med komfur m/tilhørende gryder og pander, mikrobølgeovn, køleskab samt service. Endvidere har lejlighederne toilet og bad. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, møntvaskeri samt fax- og kopieringsmulighed. Generel information: 85 lejligheder. Der findes også 2værelses lejligheder samt studios

Skyline hotel + (g) 725 Tenth Avenue New York, NY 10019

Beliggenhed: Ligger tæt på 5th Avenue og Rockefeller center i midtown. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, hårtørrer, safeboks, strygerjern, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Restaurant, roomservice, indendørs swimmingpool, parkeringsmulighed mod gebyr, konferencerum, bar/lounge og 24 timers check-in. Generel information: 231 værelser


New York hoteller Beacon 

2130 Broadway at 75th street New York, NY 10023

Beliggenhed: Beacon har beliggenhed på Upper West Side i et hyggeligt kvarter med nem adgang til byens seværdigheder såsom Central Park. Værelsesfaciliteter: Bad og toilet, air condition, kabelTV, mikroovn, hårtørrer, strygejern og telefon. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, konferencerum, safeboks v/receptionen og helseklub. Bemærk her er også mulighed for at bo i lejlighed. Kontakt Check Point Travel for en pris. Generel Information: 200 værelser

Edison  228 West 47th Street New York, NY, 10036

Beliggenhed: Edison er beliggende lige overfor Times Square. Der er kun 2 blokke til nærmeste subway, og 5 blokke til Rockefeller Center. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, air condition samt eget bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, cafe, bar, restaurant, fitness center og parkeringsmulighed. Generel information: 900 værelser.

Washington Square Htl  Beliggenhed: Washington Square Hotel er beliggende i et 103 Waverly Place New York, NY, 10011

historisk distrikt i bydelen Chelsea. Der er 5 blokke til Soho, det ligger lige overfor Washington Square Park.

Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, hårtørrer, air condition, clock radio samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, bar, café, fitness center, parkeringsmuligheder og restaurant. Generel information: 160 værelser

BW Hospitality House + Beliggenhed: Best Western Hospitality House er 145 East 49th Street New York, NY, 10022

beliggende i centrum med 0,25 mil til Rockefeller Center og Fifth Avenue og 0,5 mil til Radio City Music Hall. Værelsesfaciliteter: De 1- og 2-værelses lejligheder er indrettet med diverse møbler, kabel-TV, clock radio, internet, safe boks, køkkenhjørne der er udstyret med mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. Endvidere har lejligheder toilet og bad. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, parkeringsmulighed. Generel information: 85 lejligheder. Der findes også 2værelses lejligheder samt studios

Millennium Broadway  Beliggenhed: Ligger ved siden af Times Square og 145 West 44th Street New York, NY, 10036

Broadway, tæt på 5th Avenue og Rockefeller center i midtown. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, hårtørrer, safeboks, minibar, let møbleret samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Restaurant, roomservice, parkeringsmulighed mod gebyr, konferencerum, bar/lounge og 24 timers check-in. Generel information: 750 værelser


Boston Boston er en by, som både er moderne og charmerende med mange velbevarede historiske områder. Byen er yderst ideel for oplevelser til fods – prøv f.eks. turen Freedom Trail, der bringer dig forbi mange af byens historiske steder. Gode indkøbsmuligheder finder man blandt andet ved det hektiske og atmosfærefyldte Fanueil Hall Market med shopping og mad for enhver smag. Også på den hyggelige gade Newbury Street, finder man mange spændende butikker og hyggelige restauranter. Gå heller ikke glip af et besøg ved det berømte Harvard Universitet i hyggelige Cambridge. Her summer af liv blandt masser af butikker, cafeer og mennesker. Det er bestemt en oplevelse værd. Boston er et godt udgangspunkt for dem, som ønsker at opleve mere af det naturskønne New England.

Boston Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Boston t/r med Icelandair, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



 

Fra pris pr. person ved



 

01/01-31/03 4650 4495 4395 295 225 195 Comfort Inn Boston APT 01/04-31/05 4850 4650 4450 395 295 250 01/06-31/08 6150 5895 5750 395 295 250 01/01-31/03 4795 4595 4495 330 250 205 01/04-30/04 4950 4750 4650 425 310 255 Midtown Hotel  01/05-31/05 4150 4795 4650 480 345 280 01/06-15/06 6395 6150 5950 480 345 280 16/06-31/08 6350 6095 5950 455 350 265 01/01-31/05 4895 4895 4895 425 395 375 Copley Square 01/06-31/08 6250 6250 6225 425 395 375 03/01-05/04 4995 4850 4750 495 395 350 Courtyard Marriott  06/04-31/05 5250 4950 4850 595 475 395 01/06-31/08 6550 6250 6150 595 475 395 01/01-31/03 5150 4895 4750 570 425 375 01/04-30/04 5650 5250 4995 895 595 495 Onyx Hotel 01/05-31/05 5695 5250 4995 875 650 525 01/06-30/06 6995 6650 6350 875 650 525 01/07-31/08 6895 6550 6350 795 595 550  Ved overnatning 18/04-20/04 er der et tillæg på 1275 kr. pr. nat pr. værelse og 14/05-18/05 og 01/06-06/06 er der et tillæg på 850 kr. pr. nat pr. værelse og 20/07-24/07 og 01/08-03/08 og 19/08-21/08 og 28/08-31/08 er der et tillæg på 725 kr. pr. nat pr. værelse.  Ved overnatning 31/01-01/02 er der et tillæg på 675 kr. pr. nat pr. værelse og 26/03-28/03 er der et tillæg på 1350 kr. pr. nat pr. værelse og 14/05-16/05 er der et tillæg på 1625 kr. pr, nat pr. værelse og 31/05-03/06 og 13/08-16/08 er der et tillæg på 1225 kr. pr. nat pr. værelse. FI - H class


Boston hoteller BOS Comfort Inn Boston Apt Beliggenhed: Hotellet ligger 5 mil fra Boston Downtown. 85 American Legion Highway Revere, MA, 02151 

Værelsesfaciliteter: Air condition, kabel tv, clock radio, bad og toilet, kørestolsvenligt og internet. Hotelfaciliteter: Indendørs pool, fitness rum, gratis parkering, morgenmad er inklusiv, gratis 24 timers shuttle bus til lufthavnen, 24 timers check-in, bar, restaurant, vaske faciliteter. Generel Information: 208 værelser.

Midtown Hotel  220 Huntington Avenue Boston, MA, 02115

Beliggenhed: Midtown Hotel er beliggende i Back Bay (Boston), der er 1 blok til Prudential & Copley Place Malls og Symphony Hall. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, internet, hårtørrer, air condition, clock radio, kaffemaskine samt eget bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs pool der er åben om sommeren, parkeringsmuligheder og renseri. Generel information: 159 værelser.

Copley Square Hotel  47 Huntington Avenue Boston, MA, 02116

Beliggenhed: Copley Square hotel er beliggende overfor Boston Public Library, Copley Place Mall og Old Town Trolley Tours. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, hårtørrer, air condition, internetadgang, kaffemaskine, strygejern, clock radio samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, parkeringsmulighed, safeboks ved receptionen, cafe og restaurant. Generel information: 143 værelser

Courtyard Marriott + 275 Tremont Street Boston, MA 02116

Beliggenhed: Courtyard by Marriot Boston Tremont hotel er ideelt beliggende i teater distriktet og i gåafstand til parken Boston Common. Værelsesfaciliteter: Bad og toilet, kabel-TV, clock radio, telefon, air condition, hårtørrer og kaffemaskine. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, restaurant, piano lounge samt fitness center. Generel information: 322 værelser.

Onyx Hotel   155 Portland Street Boston, MA 02114

Beliggenhed: Onyx er beliggende i en stille gade tæt på gode restauranter og butikker samt en gade fra TD Banknorth Garden. Værelsesfaciliteter: Air condition, kabel-TV, cd-afspiller, clock radio, skrivebord, telefon, hårtørrer, safeboks, internetadgang, strygejern, minibar samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, hæveautomat, bar/lounge, business center, konferencerum, fitnessudstyr, internetadgang, parkeringsmulighed og restaurant. Generel information: 112 værelser


Washington USA's regeringsby har utrolig meget at tilbyde sine gæster store avenuer og en smuk arkitektur skaber en dejlig atmosfære. En god måde at starte sit besøg på, er en tur med den åbne sightseeing Trolley. Her får man et godt overblik over seværdighederne, og kan senere vende tilbage til det, man finder mest interessant. Man kan besøge et utal af museer, som er blandt de bedste i landet, og langt de fleste tilbyder gratis entre. Capitol Hill og The National Mall er det største sightseeing område i byen, og her finder man blandt andet mange af de flotte monumenter og Det Hvide Hus. Georgetown er bestemt også et besøg værd. Her ligger mange flotte historiske bygninger, gode restauranter, spændende butikker og ikke mindst et rigt natteliv. Fra Washington er der også rig mulighed for at besøge omegnens seværdigheder som f.eks. Arlington Kirkegården og Mount Vernon, hjemsted for den tidligere præsident George Washington.

Washington Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Washington t/r med KLM, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



 

Fra pris pr. person ved



 

01/01-29/02 5575 5350 5175 425 275 195 01/03-19/06 5775 5475 5495 525 350 260 BW Capitol Skyline  20/06-30/06 7450 7195 6995 525 350 260 01/07-25/08 7375 6994 6895 475 240 225 26/06-31/03 5575 5375 5250 475 240 225 01/01-29/02 5495 5195 5095 475 350 275 01/03-31/03 5595 5295 5195 575 395 325 01/0419/06 5695 5395 5195 625 450 350 Omni Shoreham 20/06-30/06 7495 7095 6995 625 450 350 01/07-25/08 7295 6995 6895 550 395 325 26/08-31/08 5595 5295 5095 550 395 325 07/01-20/01 5675 5395 5175 450 295 225 21/01-28/02 5950 5575 5395 595 395 295 29/02-29/02 01/03-19/06 6375 5875 5575 810 540 410 Holiday Inn Capitol  20/06-06/07 7995 7495 7275 810 540 410 07/07-15/08 7650 7275 6995 595 395 295 16/08-25/08 7295 6995 6875 425 275 210 26/08-31/08 5675 5375 5175 425 275 210 01/01-24/02 5975 5575 5275 625 420 310 25/02-31/03 6250 5775 5595 775 520 375 Ren. Mayflower  01/04-31/05 6325 5795 5595 795 525 395 01/06-30/06 7975 7475 7175 795 525 395 01/07-31/08 7695 7275 6995 625 425 320 01/01-29/02 5595 5575 5395 520 395 350 01/03-31/03 5995 5575 5575 650 495 395 01/0419/06 5995 5775 5495 660 495 375 Churchill Hotel 20/06-28/06 7795 7475 7195 650 495 375 29/06-25/08 7495 7250 6995 525 395 295 26/08-31/08 5775 5575 5375 525 395 295 Mulighed for tilslutning fra Billund t/r: 300,- pr. person. Ålborg, Karup, Rønne, Sønderborg t/r: 610,- pr. person. Lavsæson book V. Højsæson book Q.  Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/01-29/02 er der et tillæg på 195 kr. pr. nat pr. værelse Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/03-30/06 er der et tillæg på 375 kr. pr. nat pr. værelse Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/07-31/03 er der et tillæg på 95 kr. pr. nat pr. værelse  Ved overnatning 11/04-08-14/04-08 og 02/05-07/05 og 14/05-17/05 og 01/07-06/07 er der et Tillæg på 1295 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning 13/07-17/07 og 28/07-30/07 og 06/08-08/08 er der et tillæg på 1750 pr. nat pr. værelse.  Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/01-24/02 og 01/07-31/08 er der et tillæg på 250 kr. pr. Nat pr. værelse. Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 25/02-31/03 er der et tillæg på 640 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning mandag til torsdag i perioden 01/04-30/06 er der et tillæg på 850 kr. pr. nat pr. værelse.


Washington hoteller BW Capitol Skyline  10 I street SW Washington, DC 20024

Beliggenhed: Best Western Capitol Skyline hotel er beliggende 5 gader fra U.S Capitol og ca 3 km. fra det Hvide Hus. Værelsesfaciliteter: Bad og toilet, air condition, kabelTV, hårtørrer, telefon, kaffemaskine og safeboks. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, cafe, lounge, udendørs sæsonåben swimmingpool samt parkeringsmulighed. Generel Information: 203 værelser

Omni Shoreham +(g) 2500 Calvert Street NW Washington, DC 20008

Beliggenhed: Omni Shoreham er beliggende i det smukke Woodley Park område og er 1 gade fra metroen og 5 gader fra National Zoo. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, strygejern, internet, minibar, skrivebord, kaffemaskine, hårtørrer samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, fitnessudstyr, roomservice, vaskeservice, udendørs swimmingpool, pool bar, sauna, hæveautomat, parkeringsmulighed og safeboks ved receptionen. Generel information: 834 værelser

H.I. Capitol + (m) 550 c Street Southwest Washington, DC 20024

Beliggenhed: Holiday Inn Capitol ligger centralt placeret i nærheden af Det Hvide Hus, populære restauranter og National Air Space Museum. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, hårtørrer, air condition, strygejern samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, restaurant, fitnessudstyr, tour desk og business center. Generel information: 529 værelser

Ren. Mayflower (g) 1127 Connecticut Ave. NW Washington, DC 20036

Beliggenhed: Renaissance Mayflower hotel er beliggende kun 5 blokke fra Det Hvide Hus og med nem adgang til byens seværdigheder. Værelsesfaciliteter: Air condition, kabel-TV, clock radio, skrivebord, hårtørrer, internetadgang, strygejern, minibar samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, hæveautomat, bar/lounge, businesscenter, konferencerum, fitnessudstyr, internetadgang, parkeringsmulighed, restaurant og safe boks ved receptionen Generel information: 657 værelser.

Churchill hotel   1914 Connecticut Ave. NW Washington, DC 20009

Beliggenhed: Churchill hotel er beliggende med kort afstand til Det Hvide Hus og Dupont Circle. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, air condition, mikroovn, hårtørrer, strygejern, skrivebord, clock radio samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar/lounge, parkeringsmulighed, konferencerum, 24 timers check-in, roomservice samt safeboks ved receptionen. Generel information: 144 værelser


Baltimore/Annapolis Baltimore har kælenavnet ”Charm City” og ligger i den lille stat Maryland. Navnet ”Charm City” har den fået på grund af indbyggernes gæstfrihed. I Baltimore finder man blandt andet Inner Harbour som er hjertet af turistaktiviteter. Inner Harbour, er en lille hyggelig havn med små skyskrabere, gode hoteller og museer. Andre turistattraktioner ved havnen er også deres vandtaxaer og National Aquarium. Lige ved siden af havnen finder man Little Italy, som er en meget lille bydel i Baltimore holdt i italienske rammer. Uden for Baltimore ligger Annapolis, som har beholdt sit gamle udseende med 1800-tallets arkitektur og design. Annapolis er en meget lille by, og er meget besøgt af turister, hvor man blandt andet kan få en rundtur af en af byens indbyggere, som er klædet i tøj fra 1800-tallet, der fortæller om byens historie.

Baltimore/Annapolis Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Baltimore t/r med British Airways, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel Days Inn Inner Harbor

H. I. Inner Harbor

Radisson Cross Key

Sheraton City Center

BW Annapolis BA bookes i O-class

Periode 01/01-27/06 28/06-17/08 18/08-31/08 01/01-29/02 01/03-27/06 28/06-17/08 18/08-31/08 01/01-27/06 28/06-17/08 18/08-31/08 01/01-31/03 01/04-27/06 28/06-17/08 18/08-31/08 01/01-31/03 01/04-27/06 28/06-17/08 18/08-31/08

Fra pris pr. person ved

 5895 7795 5895 5995 6095 7895 6095 5995 7795 5995 6175 6595 8495 6595 5775 5895 7250 5895

  5695 7495 5695 5795 5895 7695 5895 5895 7695 5895 5995 6295 8095 6295 5595 5695 7495 5695

5595 7395 5595 5695 5750 7575 5750 5695 7595 5695 5895 6095 7995 6095 5495 5595 7395 5595

Fra pris pr. person ved

 325 325 325 350 395 395 395 375 375 375 450 695 695 695 225 295 295 295

  225 225 225 265 295 295 295 310 310 310 350 525 525 525 150 195 195 195

165 165 165 195 220 220 220 225 225 225 320 425 425 425 120 150 150 150


Baltimore/Annapolis hoteller Days Inn Inner Harbor  Beliggenhed: Hotellet har en god beliggenhed i hjertet af 100 Hopkins Place Baltimore, MD 21201

Baltimore tæt på Inner Harbor og Convention Center.

Værelsesfaciliteter: Kaffemaskine, kabel-TV, telefon, air condition, hårtørrer, strygejern, safeboks samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, restaurant, lounge og udendørs swimmingpool. Generel Information: 250 værelser

H. I Inner Harbor  301 West Lombard Street Baltimore, MD 21201

Beliggenhed: Holiday Inn Inner Harbor er beliggende kun 3 gader fra Baltimore Inner Harbor. Værelsesfaciliteter:.Air condition, hårtørrer, internetadgang, strygejern, kabel-TV, kaffemaskine, telefon samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Cafe, cocktailbar, indendørs swimmingpool, lounge, parkeringsmulighed, restaurant, 24 timers check-in og roomservice. En parkeringsplads koster 15 USD pr. dag og er obligatorisk hvis man ønsker at parkere på hotellet. Generel information: 375 værelser.

Radisson Cross Key + 5100 Falls Road Baltimore, MD 21210

Beliggenhed: Radisson Cross at Baltimore Keys er beliggende tæt på Inner Harbor, med nem adgang til byens seværdigheder, shopping og restauranter. Værelsesfaciliteter: Hårtørrer, kaffemaskine, strygejern, kabel-TV, internetadgang samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Business center, konferencerum, fitness center, restaurant samt swimmingpool. Generel information: 148 værelser

Sheraton City Center  101 West Fayette Street Baltimore, MD 21201

Beliggenhed: Med kun 3 gader fra Convention Center og 6 gader fra Inner Harbor har Sheraton City Center en perfekt beliggenhed. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, hæveautomat, bar/lounge, konferencerum, fitnessudstyr, parkeringsmulighed, restaurant, safe boks ved receptionen samt udendørs swimmingpool. Generel information: 707 værelser.

BW Annapolis  2250 Riva Road Annapolis, MD 21401

Beliggenhed: Best Western Annapolis er et godt turistklasse hotel beliggende i det charmerende Annapolis tæt på det historiske distrikt og kun 30 km fra Balitimore/Washington Internationale lufthavn. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, air condition, hårtørrer, strygejern, kaffemaskine samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, fitnesscenter samt udendørs swimmingpool. Generel information: 142 værelser


Sydstaterne Louisiana – Staten er kendt for at have den mest populære by i syden og New Orleans tiltrækker året rundt massevis af turister. Staten byder også på meget mere med dens fransk-engelske cajun kultur, voodoo, festivaler, enorme plantager og en smuk natur.

Mississippi – Hjemlandet for bluesmusikken, der opstod i Deltaen i den nordlige del af staten. Tværs gennem Mississippi går Natchez Trace Parkway, en smuk vej gennem naturen med masser af historie. Vejen blev oprindelig lavet som en handelsvej af indianerne. Her kan man desuden prale af at have ”kongens” fødested – Elvis blev nemlig født i Tupelo. I den sydlige del finder man små øer med vildnæs, laguner og øde strande. Tennessee – En spændende stat som har meget at byde på. I vest finder man Memphis kendt for blues og rock´n roll, og ikke mindst Graceland, hvor Elvis boede. Midt i staten finder man en mere rå natur og countrymusikkens sjæl i Nashville, hvor man kan opleve de ægte countrystjerner. Mod øst er en hel anden natur med The great Smokey Mountains, og skal man have en pause fra naturoplevelserne, er det værd at besøge ”Dollywood” – ja, det er netop navnet på country sangerinden Dolly Parton´s forlystelsespark. Alabama – Staten har gennem tiden haft den hårdeste raceopdeling i syden. Her er en utrolig flot og varieret natur fra Appalachian bjergene i nord til dale, søer og dejlige strande i syd. Her er også spændende byer med masser af historie om friheds- og borgerrettighedskæmpere og Mobile er f.eks. en mindre udgave af New Orleans.

North Carolina – Den bedste måde at beskrive North Carolina på, er at det kan betegnes som et kompromis af Nord og Syd. North Carolina sætter stor pris på kunst, og dette er afspejlet i forskellige museer og kunstneriske forestillinger rundt i staten.

South Carolina – Formet som en trekant ligger South Carolina mellem Georgia og North Carolina og var en af de første engelske kolonier. I South Carolina er det ikke svært at komme ud til hyggelige landlige omgivelser, da der ikke rigtig findes en storby i staten. South Carolina er mest kendt for havnebyen Charleston.

Georgia – Den største stat øst for Mississippi floden. Georgias centrum er Atlanta, som er en blanding af forretningsliv, kultur og natteliv. Ved kysten finder man Savannah med dens gamle velbevarede bydele, og den betragtes som en af de bedste ”gå-byer” i USA. Det Nordlige Georgia tilbyder også vidunderlig hiking, mountain biking, kanoture og rafting, mens centrum af staten Georgia præsenterer et umådeligt landskab af smukke gårde og skove.

Atlanta Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Atlanta t/r med Delta Airlines, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



 

Fra pris pr. person ved



 

11-01-31/03 5195 4995 4895 275 190 01/04-31/05 4995 4795 4695 275 190 BW Airport East 01/06-20/06 4995 4795 4695 325 220 21/06-22/08 7995 7750 7750 325 220 23/08-31/08 4995 4795 4695 325 220 01/09-15/12 4995 4795 4695 275 190 11/01-31/03 5195 4995 4895 275 190 01/04-20/06 4995 4795 4695 275 190 Peachtree Corners 21/06-22/08 7995 7795 7695 275 190 23/08-15/12 4995 4795 4695 275 190 Direkte fly med Delta Airlines. Mulighed for tilslutning ud af Billund, Aalborg, Karup og Sønderborg for tillæg på 825 Book U-class i lavsæson og L-class i højsæson.

125 125 150 150 150 125 140 140 140 140 kr. t/r.


Memphis Ekstra nætter

Ankomstpakke: Flybillet Memphis t/r med Delta, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



Fra pris pr. person ved

 



 

11/01-31/03 5295 5025 4995 295 195 150 BW Galleria Inn  01/04-20/06 4695 4495 4495 295 195 150 21/06-22/08 7695 7495 7425 295 195 150 23/08-15/12 4695 4495 4495 295 195 150 11/01-31/03 5525 5325 5225 365 265 215 01/04-20/06 4995 4795 4625 395 280 215 Wyndham Garden  21/06-22/08 7995 7795 7695 395 280 215 23/08-15/12 4995 4795 4625 395 280 215  Ved overnatning fredag og lørdag i perioden 11/01-31/03 er der et tillæg på 170 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning fredag og lørdag i perioden 01/04-15/12 er der et tillæg på 50 kr. pr. nat pr. værelse.  Ved overnatning i perioden 22-24/02 er der et tillæg på 3995 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning i perioden 2-4/0508 er der et tillæg på 795 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning i perioden 15/05-10/11-08 er 85 kr. pr. nat pr. værelse. Mulighed for tilslutning ud af Billund, Aalborg, Karup og Sønderborg for tillæg på 850 kr. t/r. Book U-class i lavsæson og Lclass i højsæson.

New Orleans Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet New Orleans t/r med Delta, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



11/01-31/03 5850 01/04-31/05 6495 Hotel Provencial 01/06-20/06 6295 21/06-22/08 8295 23/08-31/08 6295 24/01-05/02 6795 06/02-31/03 5795 Wyndham Bourbon 01/04-26/05 6495 27/05-20/06 6395 21/06-22/08 8295 Tilslutning ud af Billund, Aalborg, Karup og Sønderborg for tillæg på resten af perioden.

Fra pris pr. person ved

 



 

5595 5495 525 410 350 6295 6195 525 410 350 6195 6095 425 350 310 8095 7995 425 350 310 6195 6095 425 350 310 6395 6125 1095 825 675 5625 5595 695 550 495 6325 6295 695 550 495 6295 6195 450 375 350 8195 8095 450 375 350 850 kr. t/r. Book U-class indtil 31/03-08 og L-class i

Charlotte/Raleigh Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Charlotte/Raleigh t/r med Delta, skatter og 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



Fra pris pr. person ved

 



 

01/01-31/03 5925 5725 5675 280 175 140 01/04-11/05 5495 5295 5195 280 175 140 BW Sterling Hotel 12/05-31/05 5895 5595 5395 495 325 240 01/06-20/06 5595 5395 5275 325 220 165 21/06-22/08 8795 8575 8395 325 220 165 11/01-31/03 5375 5195 5095 270 175 140 01/04-20/06 5195 4995 4895 270 175 140 BW Raleigh Inn & Suites 21/06-22/08 7795 7595 7495 270 175 140 23/03-15/12 5195 4995 4895 270 175 140 Tilslutning ud af Billund, Aalborg, Karup, Sønderborg for tillæg på 850 kr. t/r. Book U-class lavsæson g L-class i højsæson.

Nashville Ekstra nætter

Ankomstpakke: Flybillet Nashville t/r med KLM, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



 

01/01-31/03 7195 6975 6825 BW Music Row  01/04-19/06 7095 6895 6795 20/06-23/08 8375 8195 7995 01/01-31/03 7795 7395 7195 Wyndham Historic 01/04-19/06 7895 7495 7195 20/06-23/08 9295 8795 8595  Ved overnatning fredag og lørdag er der et tillæg på 195 kr. pr. nat pr. værelse. Mulighed tillæg på 300 kr. t/r. Book V-class i lavsæson og Q-class i højsæson.

Fra pris pr. person ved



 

375 250 175 295 195 150 270 175 125 675 475 775 725 520 775 725 520 775 for tilslutning ud af Billund for


Sydstats hoteller ATL BW Airport East  301 North Central Avenue Hapeville, GA 30354

Beliggenhed: Best Western Atlanta Airport East Hotel er beliggende ca. 5 km fra lufthavnen Værelsesfaciliteter: Kaffemaskine, kabel-TV, telefon, air condition, hårtørrer, strygejern, køleskab, mikroovn, balkon, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Udendørs swimmingpool, shuttle bus til lufthavnen, parkeringsmulighed, konferencerum, safe boks ved receptionen, 24 timers check-in samt hæveautomat. Generel Information: 188 værelser

BW Peachtree Corners  Beliggenhed: Best Western Peachtree Corners er 7035 Jimmy Carter Blvd Norcross , GA, 30092

beliggende i udkanten af Atlanta med 20 km til Mall of Georgia. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern, køleskab, mikroovn samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, hæveautomat, konferencerum, parkeringsmulighed, safe boks ved receptionen samt indendørs swimmingpool. Generel information: 80 værelser.

BW Galleria Inn  8635 US Highway 64 Memphis, TN, 38133

Beliggenhed: Best Western Galleria Inn er beliggende ved Hovedvej 40 i Wolfchase Galleria/Germantown distriktet. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, hårtørrer samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Parkeringsmulighed, fitness udstyr, restaurant, 24 timers check-in og safe boks ved receptionen.

Generel Information: 29 værelser

Wyndham Garden 300 North Second Street Memphis, TN, 38105

Beliggenhed: Wyndham Garden hotel er beliggende to gader fra Memphis Cook Convetion Center. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, strygejern, hårtørrer, kaffemaskine, samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool, café, lounge, fitnesscenter, hæveautomat, safe boks ved receptionen, bar/lounge, restaurant og parkeringsmulighed. Generel information: 230 værelser.

Hotel Provincial  1024 Rue Chartres New Orleans, LA 70116

Beliggenhed: Hotel Provincial har perfekt beliggenhed i New Orleans i det franske kvarter kun to gader fra Bourbon Street. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, air condition, hårtørrer, clock radio, strygejern samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Udendørs swimmingpool, parkeringsmulighed, bar/lounge, restaurant, 24 timers check-in og safe boks ved receptionen. Generel Information: 93 værelser


Sydstats hoteller Wyndham Bourbon 717 Orleans Street New Orleans, LA 70116

Beliggenhed: Wyndham Bourbon er beliggende ved det franske kvarter tæt på Jaksons Square og få gader fra det historiske Cafe du Monde. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, strygejern, hårtørrer, kaffemaskine samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool, café, lounge, fitnesscenter, hæveautomat , bar/lounge, restaurant og parkeringsmulighed. Generel information: 218 værelser.

BW Sterling Charlotte  242 E Woodlawn RD Charlotte, NC 28217

Beliggenhed: Best Western Sterling Hotel & Suites er beliggende ca. 8 km fra Downtown Charlotte. Værelsesfaciliteter: Kaffemaskine, kabel-TV, telefon, air condition, hårtørrer, strygejern, køleskab, mikroovn, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Shuttle bus til lufthavnen, parkeringsmulighed, konferencerum, safe boks ved receptionen samt 24 timers check-in. Generel Information: 81 værelser

BW Raleigh Inn & Suite Beliggenhed: Best Western Raleigh Inn & Suites er 3618 New Bern Ave. Raleigh, NC 27705

bekvemt beliggende til de store attraktioner som tilbyder hotelgæsterne nem adgang til downtown Raleigh, historiske mindesmærker og Alltel Pavilion. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, swimmingpool, parkeringsmulighed og konferencerum. Generel information: 191 værelser.

BW Music Row  1407 Divison Street Nashville, TN 37203

Beliggenhed: Dette Best Western hotel er beliggende 1 gade fra Music Row og ca. 1 km fra Convention Center. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern, safe boks, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool, parkeringsmulighed, hæveautomat og konferencerum. Generel information: 102 værelser

Wyndham Historical  1001 Broadway Nashville, TN 37203

Beliggenhed: Wyndham Historical hotel ved Union station har tidligere været en gammel togstation og er beliggende centralt i Nashville. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern, safe boks, skrivebord samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, parkeringsmulighed, hæveautomat og konferencerum, restaurant og fitness udstyr. Generel information: 125 værelser


Texas Texas som også er kaldet ” The Lonestar State” er med sine 695.622 km² den næststørste delstat i USA efter Alaska. Texas er også den eneste stat i USA der har tre byer med indbyggertal på over en million. Disse tre byer er Dallas, Houston og San Antonio, som desuden også er blandt USA's ti største byer. Dallas er den største by i USA inde i landet, og dens succes til trods for, at den er fuldstændig afskåret fra havet, skyldes, at den altid har været et vigtigt center for bomuld og olie og derfor er blevet knudepunkt for talrige jernbaner og en heksekedel af finanseventyr. Dallas har desuden bidraget til en populær kultur fra Dallas Cowboys football team til Tv-serien Dallas som har gjort sig bemærket verden over. Houston som er den største by i staten og den fjerdestørste by i USA og med et indbyggertal på knap 2 millioner er en af de hurtigst voksende byer. Desuden er Houston hovedsæde for NASA, hvor NASAs Johnson Space Center bestemt er et besøg værd sammen med byens utallige restauranter og butikker. San Antonio er også en flittig besøgt by pga. forlystelsesparkerne Seaworld og Six Flag som besøges årligt af ca. 20 millioner turister.

Dallas hoteller Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Dallas t/r med KLM, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

Fra pris pr. person ved



 

01/01-19/06 5795 BW Market Center  20/06-25/08 7495 26/08-31/08 5795 01/01-19/06 5995 BW Airport Suites 20/06-25/08 7695 26/08-31/08 5995  Ved overnatning fredag og lørdag er der et tillæg på 70 kr. pr. nat tillæg på 300 kr. t/r. Book V-class i lavsæson og Q-class i højsæson.

Fra pris pr. person ved



 

5595 5495 275 190 140 7295 7195 275 190 140 5595 5495 275 190 140 5795 5625 395 250 195 7395 7295 395 250 195 5795 5625 395 250 195 pr. værelse. Mulighed for tilslutning ud af Billund for

Houston hoteller Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet Houston t/r med KLM, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

01/01-31/03 01/04-19/06 BW Northwest Inn 20/06-25/08 26/08-31/08 01/01-31/03 01/04-19/06 The Westin Galleria 20/06-25/08 26/08-31/08 Mulighed for tilslutning ud af Billund for tillæg på 300 kr.

Fra pris pr. person ved



 

Fra pris pr. person ved



 

5750 5495 5395 370 245 5095 5475 5350 325 220 6995 6825 6695 325 220 5095 5475 5350 325 220 6195 5895 5695 595 425 6295 5995 5795 675 490 7695 7395 7195 675 490 6295 5995 5795 675 490 t/r. Book V-class i lavsæson og Q-class i højsæson.

175 165 165 165 325 395 395 395

San Antonio hoteller Ankomstpakke:

Ekstra nætter

Flybillet San Antonio t/r med KLM, skatter samt 2 overnatninger på det valgte hotel

Hotel

Periode

01/02-31/03 01/04-19/06 BW Alamo Suites 20/06-25/08 26/08-31/08 Mulighed for tilslutning ud af Billund for tillæg på 300 kr.

Fra pris pr. person ved



 

Fra pris pr. person ved



 

6195 5795 5695 475 295 6395 5995 5825 575 375 7995 7695 7495 575 375 6395 5995 5825 575 375 t/r. Book V-class i lavsæson og Q-class i højsæson.

225 290 290 290


Texas hoteller BW Market Center 2023 Market Center Blvd Dallas, TX, 75207

Beliggenhed: Best Western hotellet er beliggende ved Market Centeret som er 3 km fra downtown og Convention Center. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern, safe boks samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool, fitnessudstyr, restaurant, parkeringsmulighed, konferencerum, safe boks ved receptionen og hæveautomat. Generel information: 100 værelser.

BW Airport Suites + 5050 W John Carpenter Fwy Irving, TX, 75063

Beliggenhed: DFW Best Western Suites Airport hotel er beliggende ved lufthavnen og ca 15 km fra Ameriquest Field som er hjemby for Texas Rangers. Værelsesfaciliteter: Kabel-TV, telefon, kaffemaskine, hårtørrer, strygerjern, mikroovn, køleskab, internetadgang samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: Fitnessudstyr, parkeringsmulighed, 24 timers check-in, restaurant, lufthavnsshuttle, udendørs swimmingpool samt safe boks ved receptionen. Generel information: 70 værelser

BW Northwest Inn + 11611 Northwest Freeway Houston, TX, 77092

Beliggenhed: Best Western Northwest Inn & Suites er beliggende i den nordvestlige del af Houston. Værelsesfaciliteter: kabel-TV, air condition, telefon, køleskab, mikroovn, internetadgang samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool , parkeringsmulighed og fitnesscenter

Generel information: 60 værelser.

Westin Galleria  (m) 5060 Alabama Houston, TX, 77056

Beliggenhed: The Westin Galleria er beliggende downtown Houston lige ved siden af et kæmpe shopping mall. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, strygejern, hårtørrer, køleskab, kaffemaskine, samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool, bar/lounge, fitnesscenter, tennis hæveautomat, safe boks ved receptionen, bar/lounge, restaurant og parkeringsmulighed. Generel information: 487 værelser

BW Alamo Suites DT 102 El Paso Street San Antonio, TX, 78204

Beliggenhed: Best Western Alamo Suites hotel er beliggende ca. 1 km. fra Market Square, The Alamo, Riverwalk og Convention Center. Værelsesfaciliteter: Internetadgang, kabel-TV, air condition, telefon, strygejern, hårtørrer, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, samt bad og toilet. Hotelfaciliteter: 24 timers check-in, udendørs swimmingpool, safe boks ved receptionen og parkeringsmulighed. Generel information: 65 værelser.


Hotelpriser USA I vores katalog finder du blot et lille udpluk at de hoteller vi kan tilbyde. Nedenfor kan du derfor se priser på øvrige hoteller vi tilbyder. Rekvirer også vores specialkataloger på det Vestlige USA, Florida og Hawaii, hvor du finder endnu flere hotelpriser.

Priseksempler fra By

Hotel







Akron

BW Executive inn of Akron

625

320

210

150

Albany

BW Sovereign Hotel

650

325

220

160

Albuquerque

BW Rio Grande Inn

625

325

220

150

Anaheim

Wyndham Anaheim

540

270

175

125

Asheville

BW Biltmore West

625

320

195

150

Bangor

BW White House Inn

575

275

175

125

Baton Rouge

BW Magnolia Manor

495

225

150

120

Bismarck

BW Ramkota Hotel

725

370

225

175

Boise

BW Airport Inn

595

295

195

150

Bozeman

BW Gran Tree Inn

725

350

225

175

Bryce

BW Rubys Inn

495

250

170

125

Buffalo

BW Inn on the Avenue

950

475

320

240

Carlsbad

BW Stevens Inn

550

275

175

125

Carmel

BW Carmel Bay View Inn

1075

525

350

250

Carson City

BW Carson Station Hotel/Casino

425

210

140

95

Charleston

BW King Charles Inn

1075

525

350

250

Chicago

Best Western at OHare

775

375

275

240

Cleveland

Wyndham Cleveland at Playhouse Square

1025

495

370

295

Colorado Springs

BW Pikes Peak Inn

395

195

125

95

Columbia

BW Fort Jackson

540

270

175

125

Columbus

BW Columbus North

659

350

225

175

Daytona Beach

LaPlaya Resort

450

225

675

110

Denver

BW Boulder Inn

595

295

195

150

Detroit

BW Greenfield Inn

725

350

240

175

Duluth

BW Downtown Motel

490

240

150

120

Fargo

BW Fargo Doublewood Inn

695

350

225

175

Flagstaff

BW Pony Soldier Inn and Suites

495

250

170

125

Fort Lauderdale

Shore Haven Resort Inn

495

250

195

175

Fort Myers

Outrigger Resort

550

275

190

140

Green Bay

BW Midway Hotel

690

340

225

170

Gettysberg

BW Gettysburg Hotel est 1797

850

425

275

210

Harrisburg

BW Harrisburg Hershey Hotel

725

370

240

175

Jacksonville

BW Hotel JTB Southpoint

620

310

195

150

Kansas City

BW Country Inn North

490

240

150

120

Key West

Days Inn Key West

825

395

275

195


Priseksempler fra By

Hotel







Kingman

BW Kings Inn and Suites

625

295

210

150

Las Vegas

BW Mardi Gras Inn

595

295

195

140

Los Angeles

Vagabond Inn Hollywood

675

325

225

160

Lynchberg

BW of Lynchburg

610

295

195

150

Macon

BW Riverside Inn

450

225

150

110

Miami

Ocean Five

650

325

220

150

Madison

BW West Towne Suites

525

260

175

125

Milwaukee

BW Milwaukee Airport Hotel

620

310

195

150

Minneapolis

Holiday Inn Express Downtown

595

295

195

150

Moab

BW Greenwell Inn

490

240

150

120

Napa

BW Inn at the Vines

920

450

295

225

Niagara Falls

BW Summit Inn

495

195

125

95

Norfolk

BW Holiday Sands Inn

395

195

125

95

Oklahoma City

BW Saddleback Inn

740

370

240

175

Orlando

Travelodge Suites

325

160

95

75

Page

BW Arizonainn

370

175

120

95

Palm Springs

BW Inn at Palm Springs

650

325

220

150

Philadelphia

BW Center City Hotel Philadelphia

895

450

295

225

Phoenix

BW Central Phoenix Inn

650

325

220

150

Pittsburgh

Wyndham Garden Hotel

995

495

350

295

Portland

BW Inn at the Meadows

625

310

210

150

Redding

BW Hilltop Inn

895

450

295

225

Reno

BW Airport Plaza Hotel

575

275

190

140

Sacramento

BW Sutter House

710

350

225

175

San Diego

Vagabond Inn San Diego Point Loma

475

275

190

140

San Francisco

King George Hotel

770

375

295

250

San Simeon

BW Cavalier Oceanfront Resort

1150

575

375

275

Santa Barbara

BW Encina Lodge

1095

550

370

275

Santa Fe

BW Inn of Santa Fe

420

210

140

95

Sarasota

Helmsley Sandcastle Resort

675

340

225

170

Savannah

BW Savannah Gateway

350

175

120

90

Seattle

BW Executive Inn

995

495

325

250

Tallahassee

BW Pride Inn

620

310

195

150

Tampa

Sailport Resort

850

425

275

210

Tuscon

BW A Royal Sun Inn and Suites

695

350

225

175

Tulsa

BW Tulsa Inn and Suites

495

250

150

125

Wilmington

BW Brandywine Valley Inn

775

390

260

195

Yosemite

BW Yosemite Gateway Inn

550

275

175

125

Yuma

BW Coronado Motor Hotel

650

325

220

150


Rundrejser Tur 1 – Classic East 11 dage/10 nætter Dag 1 – Ankomst New York Efter ankomst om aftenen i New York lufthavn tager man en shuttlebus eller taxa til Cosmopolitan hotel, hvor man har tid til at slappe af inden man skal på sightseeing de efterfølgende dage.

Dag 2 – New York Dagen bruges til sightseeing og til at udforske byen. Her kan man blandet andet besøge Flatiron Building, Empire State Building, Times Square og Rocekefeller Center. Om aftenen kan man tage op til Teaterdistriktet og se et stykke på Broadway. Overnatning på Cosmopolitan.

Dag 3 – New York Denne dag kan bruges til at se Frihedsgudinden, gå på museum som blandt andet kunne være Guggenheim eller Museum of Modern Art, shoppe i Maceys eller i de små eksklusive butikker som man finder i de små gader og et besøg i Central Park. Om aftenen er Times Square helt sikkert et besøg værd, med dens mange lys og mennesker. Overnatning på Cosmopolitan

Dag 4 – New York - Philadelphia (ca. 155 km) Besøget i New York kan blandt andet afsluttes med et besøg på Wall Street og et kig forbi de sidste butikker inden man henter sin udlejningsbil i Newark og kører mod Philadelphia hen på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen bruges til at udforske byen og finde en af Philadelphias gode restauranter inden man overnatter på BW Center City Hotel

Dag 5 – Philadelphia – Washington (ca. 200 km) Formiddagen bruges til at opleve byen Philadelphia, hvor man blandt andet kan besøge den berømte Liberty Bell og National Constitution Center, hvor man kommer tæt på USA's forfatning, vigtige personer og begivenheder. Først på eftermiddagen kører man til Washington, hvor man kan hoppe på en Trolley og se byen herfra. Overnatning foregår på BW Capitol Skyline.

Dag 6 – Washington Dagen bruges på at opleve alt hvad Washington har at byde på. Blandt andet kan turen gå forbi det Hvide Hus, National Mall, Arlington Cemetery, Vietnam Veterans Memorial og The Pentagon. Overnatning på BW Capitol Skyline.

Dag 7 - Washington – Harrisburg, Gettysburg (ca. 140 km) Denne dag bruges til at opleve det sidste i Washington såsom at besøge St. Matthews Cathedral, Union Station og FBI bygningen inden man kører videre til Harrisburg. I Harrisburg har man resten af dagen til at udforske den historien om ”The American Civil War”. Overnatning på BW Harrisburg Hershey Hotel.


Dag 8 – Harrisburg, Gettysburg Dagen bruges i Harrisburg og Gettysburg til at opleve byerne og opleve ”the American Civil War” på tæt hold ved at besøge de forskellige monumenter og memorials og byernes øvrige seværdigheder. Overnatning på BW Harrisburg Hershey Hotel.

Dag 9 – Harrisburg - Boston (ca. 470 km) Denne morgen begiver man sig mod Boston. Når man ankommer til Boston har man tid til at snuse rundt i byen og opleve den hyggelige atmosfære. Man kan blandt andet afslutte dagen med et besøg på den berømte bar ” Cheers” som man ser i Sams Bar. Overnatning på Midtown Hotel.

Dag 10 – Boston Dagen bruges til at opleve byens seværdigheder såsom Beacon Hill, Trinity Church, Old State House, Faneuil Hall og Quincy Market. Overnatning på Midtown Hotel.

Dag 11 – Boston – Boston Lufthavn ( ca. 7 km) Inden turen går mod lufthavnen og aflevere sin udlejningsbil, er der tid til at se lidt mere af byen og få shoppet det sidste inden man tager tilbage til Danmark.

Periode

Pris pr. person fra







01/01-29/02 8995 7595 6695 01/03-31/03 9795 7995 6995 01/04-30/04 9995 8395 7295 01/05-31/05 10395 8495 7395 01/06-15/06 11695 9895 8795 16/06-30/06 11695 9795 8695 01/07-31/08 11295 9595 8595 OBS: Der kan forekomme tillæg ved overnatning fredag og lørdag (se under hvert enkelt hotel). Pris og ledighed er på forespørgsel og kan ikke garanteres.  Ved overnatning på Midtown hotel i Boston i perioden 21/04-30/04 er der et tillæg på 1275 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning 14/05-18/05 og 01/06-06/06 er der et tillæg på 875 kr. pr. nat pr. værelse. Ved overnatning 20/07-24/07 og 01/08-03/08 og 19/08-21/08 og 28/08-30/08 er der et tillæg på 750 pr. nat pr. værelse. Turen inkluderer: Flybilletter t/r med Icelandair, lufthavnsskatter, 1 uges billeje gruppe A v/Avis og 10 overnatninger på hoteller jf. ovenstående rejsebeskrivelser. Book H-class Turen inkluderer ikke: Højsæsonstillæg på billejen. OBS: Se evt. tillæg på forskellige hoteller under hotelbeskrivelserne.


Tur 2 – Eastern Journey 8 dage/7 nætter Dag 1 – Ankomst i Washington Efter ankomst til Washington Lufthavn henter man udlejningsbilen og kører til hotel BW Capitol Skyline. Her er der tid til evt. at udforske lidt af byen eller hvile efter en lang flyvetur inden turen næste dag går videre.

Dag 2 – Washington Dagen bruges på at opleve alt hvad Washington har at byde på. Blandt andet kan turen gå forbi det Hvide Hus, National Mall, Arlington Cemetery, Vietnam Veterans Memorial og The Pentagon. Overnatning på BW Capitol Skyline.

Dag 3 – Washington – Baltimore (ca. 65 km) Denne dag bruges til at opleve det sidste i Washington såsom at besøge St. Matthews Cathedral, Union Station og FBI bygningen inden man kører videre til Baltimore. Når man ankommer til Baltimore kan man tage en tur ned til haven, hvor man kan kigge på butikker og de hyggelige omgivelser. Man kan også gøre et besøg i National Aquarium, hvor man kan se et utal af fisk og havdyr. Overnatning på Days Inn Inner Harbor.

Dag 4 – Baltimore til New York (ca. 240 km) Denne dag bruges til at opleve det sidste inden man kører videre til New York, såsom at besøge den lille by Annapolis som ligger ca. 35 km fra Baltimore. Når man ankommer til New York aflevere man sin udlejningsbil i Newark lufthavn inden man fortsætter mod sit hotel. Herefter kan man opleve byens atmosfære og seværdigheder. Her kan man blandet andet besøge Flatiron Building, Empire State Building, Times Square og Rocekefeller Center. Om aftenen kan man tage op til Teaterdistriktet og se et stykke på Broadway. Overnatning på Cosmopolitan. Dag 5 – New York Dagen bruges til at se Frihedsgudinden, gå på museum som blandt andet kunne være Guggenheim eller Museum of Modern Art, shoppe i Maceys eller i de små eksklusive butikker som man finder i de små gader og et besøg i Central Park. Om aftenen er Times Square helt sikkert et besøg værd, med dens mange lys og mennesker. Overnatning på Cosmopolitan.

Dag 6 – New York I dag igen er det ud at opleve hvad byen har at tilbyde. Et must er at begive sig ud på Brooklyn Bridge, hvorfra man kan se New Yorks fantastiske skyline. En bådtur rundt om Manhatttan er også en fantastisk oplevelse samt shopping på det fashionable Fifth Avenue eller bare at gå rundt i New Yorks gader og opleve kulturen. Overnatning på Cosmopolitan

Dag 7 – New York Denne dag bruges på at tage en tur til evt. Brooklyn og gøre et besøg i Bronx Zoo. Man kan også gøre et besøg ved City Hall, Crysler bygningen, FN-bygningen og South Street Seaport. Overnatning på Cosmopolitan hotel.

Dag 8 – New York - New York lufthavn Inden turen går mod lufthavnen, er der tid til at se lidt mere af byen og få shoppet det sidste inden man tager tilbage til Danmark.


Periode

Pris pr. person fra







01/01-29/02 8895 7895 6995 01/03-31/03 9695 8495 7595 01/04-19/06 9895 8595 7695 20/06-30/06 11595 10195 9295 01/07-25/08 11195 9995 8995 26/08-31/08 9595 8395 7495 OBS: Der kan forekomme tillæg ved overnatning fredag og lørdag (se under hvert enkelt hotel). Pris og ledighed er på forespørgsel og kan ikke garanteres. Turen inkluderer: Flybilletter t/r med KLM, lufthavnsskatter, 4 dages billeje gruppe A v/ Avis dørs og 7 overnatninger på hoteller jf. ovenstående rejsebeskrivelser. Book V-class i lavsæson og Q-class i højsæson. Turen inkluderer ikke: Højsæsonstillæg på billejen. OBS: Se evt. tillæg på forskellige hoteller under hotelbeskrivelserne.


Tur 3 – Southern Highlights 9 dage/8 nætter Dag 1 – Ankomst i Atlanta Efter ankomst i Atlanta Lufthavn henter man udlejningsbilen og kører til hotel Atlanta Airport East. Her er der tid til evt. at udforske lidt af byen eller hvile efter en lang flyvetur inden turen går videre næste dag.

Dag 2 – Atlanta – Nashville (ca. 300 km) Man kan bruge morgenen på at se det sidste i Atlanta inden man kører mod Nashville. Ved ankomst til Nashville kan man gå en tur rundt i byen og nyde atmosfæren og den venlige stemning i byen. Overnatning på Best Western Music Row hotel.

Dag 3 – Nashville Dagen bruges på at udforske Nashville. Nashville er kendt for at være ” Country Music Capital of the World”, så mulighederne for at få noget musik ind under huden mens man er i Nashville er store. Desuden kan man gå rundt i byen og se de smukke gamle huse som stadig består. Overnatning på Best Western Music Row hotel.

Dag 4 – Nashville - Memphis (ca. 270 km) Formiddagen kan bruges til den sidste gåtur i Nashvilles gader inden man sætter sig i bilen og fortsætter mod Memphis. Memphis er kendt for at være byen hvor Elvis boede på det smukke Graceland. Det var også her den legendarisk Dr. Martin Luther King blev myrdet, hvor man kan se et mindemærke om ham. Overnatning på Best Western Galleria Inn.

Dag 5 – Memphis Dagen bruges på blandt andet på at besøge gamle viktorianske huse og spændende museer. Herudover byder Beale Street og Sun studios på musikoplevelser inden for specielt blues verdenen. Overnatning på Best Western Galleria Inn.

Dag 6 – Memphis – Jackson (ca. 110 km) Denne dag bruges på at gå i butikker i Memphis og få de sidste seværdigheder med inden man kører mod Jackson. Resten af dagen bruges på at slappe af og nyde Jackson. Overnatning på JXN Best Western Aiport Inn

Dag 7 – Jackson – New Orleans (ca. 220 km) Start dagen med at køre mod New Orleans, hvor der venter en et væld af seværdigheder. Besøg blandt andet The French Quater, Jackson Square, St. Louis Cathedral og Jackson Brewery. Overnatning på Hotel Provencial.

Dag 8 – New Orleans Dagen startes ud med at besøge French Market, som er USA's ældste bymarked og er etableret i 1791, Madame LaLaurie Mansion, Historic Voodoo Museum og Canal Street Ferry. Man kan også tage forbi det moderne downtown, garden district og Louisiana Superdome. Overnatning på Hotel Provencial.


Dag 9 –New Orleans – New Orleans lufthavn Dagen bruges på det sidste sightseeing, shopping og museumsbesøg inden man kører til New Orleans lufthavn og afleverer sin udlejningsbil. Herefter går turen tilbage til Danmark.

Periode

Pris pr. person fra







01/01-31/03 9195 7895 7295 01/04-31/05 8895 7695 7095 01/06-20/06 8795 7595 7295 21/06-22/08 11295 9995 9795 23/08-31/08 8795 7595 7295 01/09-30/11 8895 7695 7095 OBS: Der kan forekomme tillæg ved overnatning fredag og lørdag (se under hvert enkelt hotel). Pris og ledighed er på forespørgsel og kan ikke garanteres. Turen inkluderer: Flybilletter t/r med Delta, lufthavnsskatter, 9 dages billeje Compact v/ Holiday Autos og 8 overnatninger på hoteller jf. ovenstående rejsebeskrivelser. Turen inkluderer ikke: Højsæsonstillæg på billejen og envejsleje som udgør 150 USD, der betales lokalt ved udlejningsstationen. OBS: Se evt. tillæg på forskellige hoteller under hotelbeskrivelserne.


Billeje Biludlejning i USA kan være svært at gennemskue, da der udover prisen for selve billejen er et utal af ekstraomkostninger og gebyrer som skal betales ved afhentning. Disse er forskellige fra stat til stat og ændres med jævne mellemrum. For at undgå forvirring og uforudsete omkostninger i forbindelse med billejen tilbyder vi totalpriser, som inkluderer alle nødvendige omkostninger for at starte billejen. Totalpriserne inkluderer: billeje alle lokale skatter/afgifter, lufthavnsgebyr og miljøafgifter kasko- og tyveriforsikring fri kilometer over hele USA handling gebyrer udvidet ansvarsforsikring, der dækker op til 1 million US dollars.

Bilpriser

(til 31/08) Californien

Vestlige USA *

Øvrige USA

New YorkMantattan

Pr. uge fra

Pr. uge fra

Pr. uge fra

Pr. uge fra

E2 – Economy 2 dr.

1510

1665

1670

2025

E4 – Economy 4 dr.

1620

1780

1710

2050

C2 – Compact 2 dr.

1670

1830

1780

2220

C4 – Compact 4 dr.

1715

1885

1825

2260

I2 – Midsize 2 dr.

1820

1930

1855

2365

I4 – Midsize 4 dr.

1865

1955

1885

2380

F2 – Full size 2 dr.

1940

2110

2130

2475

F4 - Full size 4 dr.

1990

2150

2180

2570

L4 – Luxury 4 dr.

3095

3210

3205

-

CO – Convertible 2 dr.

3095

3210

3205

-

4x4 – 4 Wheel drive

3095

3210

3205

3225

Mv7 – Minivan 7 pers.

3095

3210

3055

3075

Kategori

Tillæg for leje i højsæson 14/07-31/08: ca. 325 kr pr. uge, dog med forbehold da dette kan ændre sig alt afhængig af ledigheden på bilerne. Under 25 år: tillæg på 325,- pr. uge inkluderer op til 3 ekstra fører mellem 21-24 år samt den første tank benzin. Tillæg for ekstra 3 fører og 1 tank benzin: Pr. uge kr. 125,Priserne er vejledende og vi tager derfor forbehold. ** Omfatter Hawaii, Arizona, Colorado, Nevada, Oregon, Washington State, Utah, New Mexico og Wyoming. OBS – Ved afhentning i New York lufthavnene (JFK, Newark og La Guardia) samt på Manhattan kontakt venligst Check Point Travel for priser.

Economy

Compact

Midsize

Fullsize

Chevrolet Metro eller lign.

Chevy Cavalier eller lign.

Pontiac Grand Am eller lign.

Chevrolet Lumina eller lign.









Luxury

Convertible

4 Wheel Drive

Minivan

Buick Park Avenue el lign.

Pontiac Sunbird eller lign.

Chevrolet Blazer eller lign.

Chrysler Minivan eller lign.










Lejebetingelser Hvad er inkluderet Alle priser inkluderer fri km, kasko-, tyveri- og ansvarsforsikring overfor 3. part, lufthavnsafgifter samt alle lokale skatter/afgifter. I visse lande forekommer en selvrisiko NWR (Non Waiverable Responsibility). Dette indebærer, at lejeren er ansvarlig for en del af eventuelle tab eller skader, på trods af at CDW (kaskoforsikringen) er inkluderet i prisen. Maksimumbeløbet skrives på voucheren. Hjul /dæk og ruder er som regel ikke omfattet af nogen forsikring. I visse lande er skader på tag, undervogn og bugseringsomkostninger ikke inkluderet i forsikringen. Ved uheld og skader på udlejningsbilen skal den lokale bil udlejer informeres om dette hurtigst muligt. ved uheld hvor der er en 3. part indblandet, skal det lokale politi ligeledes informeres. Politirapport skal medbringes til bil udlejeren ved returnering af bil, ellers hæfter lejeren af bilen for eventuelle skader. Sørg altid for at have biludlejningskontrakten i bilen. Alle passagerer, både på for- og bagsæde skal bære sikkerhedssele i alle stater i USA. Særlige forhold i USA Såfremt der ikke reserveres totalpriser i USA, skal lokale skatter, lufthavnsafgift og miljøafgifter betales ved afhentning. Derudover tilbydes lejeren frivillig ekstra ansvarsforsikring m.m.. Derfor anbefaler vi altid at der reserveres totalpriser hvor ovennævnte er inkluderet. Frivillig ekstra forsikring Personlig ulykkesforsikring (PAI) tilbydes ofte af udlejeren på udlejningsstedet mod tillæg. Hvis du har en ordentlig rejseforsikring, behøves denne ekstra forsikring ikke. I andre lande tilbyder udlejeren at forhøje ansvarsforsikringen, men bemærk dog at denne forsikring også er frivillig, og at ansvarsforsikringen inkluderet i priserne er tilstrækkelig. Bemærk! Såfremt frivillige ekstra forsikringer, større bilkategori el.lign. accepteres på udlejningskontrakten, modtages ikke reklamationer vedr. dette efter hjemkomst. Læs derfor altid kontrakten nøje inden der skrives under. Vær også opmærksom på at der skal betales skat af alt ekstra udstyr, f.eks. barnestol, ekstra chauffør, envejsleje m.v., som betales lokalt. Prisen på ekstra udstyr som opgives er i lokal valuta uden lokal skat. Depositum Ved afhentning af bil kræves depositum. I mange lande kan depositumet kun stilles med et internationalt kreditkort, f.eks. Visa, Mastercard, Diners, American Express eller Eurocard. Kreditkortet skal være i chaufførens navn. Fly information ved afhentning i lufthavn Inden afrejse informeres om korrekt ankomsttid og flynummer på

ankomstflyet, hvis bilen skal afhentes i lufthavn. Såfremt dette ikke oplyses inden afrejse, kan der ikke garanteres eller kompenseres for manglende bil. Ved manglende eller forkerte oplysninger, kan den lokale udlejer opkræve gebyr for evt. ventetid. Afhentning efter kontortid Hentes bilen efter at det lokale kontor er lukket, pålægger den lokale udlejer som regel et gebyr som betales lokalt. Dette gælder også ved afhentning af bil udenfor det lokale kontors adresse. Envejsleje Ved aflevering af bil på en anden adresse end den hvor bilen er afhentet, skal dette oplyses ved reservation, i visse lande opkræves et gebyr for denne service "drop off ", gebyret oplyses ved reservation men betales lokalt. Envejsleje kan kun foretages hvor den lokale udlejer har kontor. Gebyret er mellem USD 50500. Envejsleje er kun muligt i gruppe C og større biler. Indenfor Florida og Californien er envejsleje gratis. Kørselsrestriktioner Der forekommer restriktioner ved krydsning af landegrænser. Derfor skal det oplyses ved reservation, hvorvidt man ønsker at køre i andre lande end hvor bilen er afhentet. Man må køre i alle stater i USA og Canada, men ikke i Mexico – bilen skal dog altid afleveres i USA. Biler lejet i Alaska skal afleveres i Alaska. Biler må ikke køre på ikke-asfalterede veje, hvis man gør dette bortfalder alle former for forsikringer. Barnesæder, tagbagagebærer, skiboks etc. Al ekstra udstyr skal bestilles ved reservation af bilen. Prisen oplyses, men skal betales lokalt ved afhentning. Der kræves også depositum for leje af ekstra udstyr. Check Point Travel er ikke ansvarlig for ekstra omkostninger ved evt. manglende levering af bestilt ekstra udstyr. Minimumsalder & ekstra chauffør Minimumsalderen for chaufføren er normalt 21 år. I visse lande er minimumsalderen højere, men i så fald er dette oplyst på billetten/voucheren. Chauffører under 25 år skal i mange lande betale et ekstra gebyr lokalt. Maksimumsalder er normalt 70 år. Ekstra chauffører betaler sædvanligvis et ekstra gebyr lokalt og skal skrives på udlejningskontrakten. Bilstørrelser/typer Reservationen bekræftes med kategori, ikke med specielt bilmærke/type. Bilkategorierne er ikke altid de samme som hos den lokale biludlejer. Leverer den lokale udlejer en mindre kategori end den bestilte, tilbagebetales differencen mellem kategorierne. Yderligere erstatning kan ikke pålægges Check Point Travel.

Billet/voucher Lejeren er selv ansvarlig for at kontrollere alle dokumenter før afrejse. Eventuelle uoverensstemmelser skal umiddelbart meddeles, så fejlen kan udbedres. Alle mundtlige aftaler mellem Check Point Travel og lejeren, skal stå på voucheren for at være gyldige. Den billet/voucher som modtages, skal afleveres til den lokale biludlejer ved afhentning af bil. Hvis denne ikke afleveres, har den lokale udlejer ret til at kræve sin normale udlejningspris for bilen, som normalt er væsentlig højere end den forudbetalte leje. Det samme gælder hvis bilen afleveres for sent samt ved frivillig opgradering til større kategori hos den lokale udlejer. Hvis der laves aftaler med leverandøren lokalt, bør dette påtegnes skriftligt på den lokale kontrakt. Vær opmærksom på at lejen omfatter det antal døgn som står på voucheren, hvor et døgn regnes som en periode på 24 timer. Bilen skal derfor afleveres på senest samme tidspunkt som afhentet. Eventuelle reklamationer Eventuelle reklamationer angående standard på udlejningsbilen m.m. skal ske på udlejningsstedet til den lokale biludlejer, så evt. fejl kan udbedres. Ved eventuel reklamation bedes du gemme udlejningskontrakten og indsende en kopi samt skriftlig redegørelse derom til Check Point Travel. Ved afhentning af bilen udformes en særskilt kontrakt fra biludlejningsselskabet. Ved eventuelle uoverensstemmelser gælder denne kontrakt. Check Point Travel er ikke ansvarlig for eventuelt tyveri, skader eller ulykkeshændelser udenfor Check Point Travels kontrol. Ligeledes er Check Point Travel ikke ansvarlig for eventuelle ekstraomkostninger under rejsen pga. forsinkelser i levering, udsolgt bilstørrelse, skader på udlejningsbilen mm.. Reklamation til Check Point skal fremføres hurtigst muligt. Forbehold for prisændringer Check Point Travel tager forbehold for tryk- og billedfejl, prisændringer m.v. som måtte ske i brochurens gyldighedsperiode, som følge af ændringer i skatter, afgifter, gebyrer for relevante tjenesteydelser, valutakurser samt omstændigheder, på hvilke Check Point Travel ingen indflydelse har. Oplysninger om priser/gebyrer på ekstra chauffører, chauffører under 25 år, barnestole, skiboks, lokale skatter, frivillige ekstra forsikringer mm., er kun vejledende. Check Point Travel er ikke ansvarlig for ændringer af disse gebyrer og priser.


Billeje Bilpriser

(til 31/03) Californien

Vestlige USA

New York

Øvrige USA

Pr. uge fra

Pr. uge fra

Pr. uge fra

Pr. uge fra

A - Subcompact 4 dr.

1750

1875

2495

1925

B – Compact 4 dr.

1825

1995

2595

1995

C – Intermediate

1925

2125

2695

2175

D – Fullsize 2 dr.

1995

2225

2795

2225

E – Fullsize 4 dr.

2025

2250

2825

2250

G – Premium 4 dr.

2595

2750

3375

2795

W – Sports Utility

2895

3025

3895

2995

V - Minivan

3195

3395

3995

3395

K - Convertible

3195

3395

-

3975

H - Luxury

3725

3975

4595

3975

P – 12 pers. Van

5795

6125

7295

6150

Kategori

Højsæsontillæg: 15 jul – 20 aug og 15 dec – 31 dec pr. dag kr. 40 pr. uge kr. 195 Priserne inkluderer: fri kilometer, forsikringer (LDW, Additional Liability Insurance (ALI), PAI Plus & PEP, én ekstra fører, én tank benzin samt alle i øjeblikket kendte skatter og afgifter inkl. eventuelle lufthavnsafgifter.

Where2 Bilpriser

(navigationssystem)

(til 31/03) Californien

Vestlige USA

New York

Øvrige USA

Pr. uge fra

Pr. uge fra

Pr. uge fra

Pr. uge fra

A - Subcompact 4 dr.

2150

2275

2895

2395

B – Compact 4 dr.

2250

2475

2995

2450

C – Intermediate

2325

2525

3125

2575

D – Fullsize 2 dr.

2450

2525

3195

2595

E – Fullsize 4 dr.

2475

2650

3225

2650

G – Premium 4 dr.

2995

3150

3775

3195

W – Sports Utility

3295

3795

4295

3475

V – Minivan

3650

3795

4450

3795

K - Convertible

3650

3795

-

4375

H - Luxury

3650

4375

4995

4375

P – 12 pers. Van

6250

6525

7695

6550

Kategori

Højsæsontillæg: 15 jul – 20 aug og 15 dec – 31 dec pr. dag kr. 40 pr. uge kr. 195 Priserne inkluderer: fri kilometer, forsikringer (LDW, Additional Liability Insurance (ALI), PAI Plus & PEP, én ekstra fører, én tank benzin samt alle i øjeblikket kendte skatter og afgifter inkl. eventuelle lufthavnsafgifter.


A - Subcompact

Chevrolet Aveo el. Lign.

B - Compact 4dr.

Chevrolet Cobalt el. Lign.

C - Intermediate Pontiac G6 el. Lign.

D - Fullsize 2dr. Chevrolet Monte Carlo

E - Fullsize 4dr.

Chevrolet Impala el. Lign.

4 personer 1 stor/1 lille kuffert

4/5 personer 1 stor/1 lille kuffert

5 personer 1 stor/2 små kufferter

5 personer 1 stor/2 små kufferter

5/6 personer 2 store/2 små kufferter

G - Premium.

V - Minivan

W –Sports Utility

K - Convertible

H - Luxury

Buick Lucerne el. Lign.

Chevrolet Uplandet el. Lign

Chevrolet Trailblazer

Convertible 2 dr. el. Lign.

Cadillac Sedan de Ville

5/6 personer 2 store/3 små kufferter

7 personer Bagage afhænger af antal personer

5 personer 2 store/2 små kufferter

4 personer 1 stor/1 lille kuffert

5/6 personer 3 store/2 små kufferter

Generelle lejebetingelser Pris/lejemål:

Prisen for den dag lejemålet starter, er bestemmende for prisen i hele perioden. Der opkræves et depositum kontant eller på credit card ved afhentning af udlejningsbilen. Minimum lejemål er 2 dage. Biler reserveres i en bestemt gruppe, ikke en bestemt model eller et bestemt mærke.

Fører:

Minimumsalderen for alle fører er 21 år. Alle fører skal være i besiddelse af et gyldigt kørekort fra eget land, og have haft det i mindst et år. Fører mellem 21-24 år (inklusiv) skal betale et gebyr på USD 10 pr. dag plus lokalt skat – dette opkræves i USA. En ekstra fører af bilen er inkluderet i prisen. Ønskes mere end 2 førere betales et gebyr lokalt i USA. Bemærk at ALLE førere skal være i besiddelse af et kørekort OG et credit card med samme navn.

Envejsleje:

Envejsleje er altid på forespørgsel. Envejslejen (gebyr + lokal skat) betales i USA, og er gældende for alle bilgrupper. Indenfor følgende stater er envejsleje tilladt uden gebyr: Californien, Ohio, North Carolina og Virginia. Mellem Californien og Las Vegas/Reno/Phoenix tilladt uden gebyr. Mellem større lufthavne i Californien, Arizona, Nevada, Oregon og staten Washington tilladt uden gebyr. Gælder både indenfor hver stat og mellem staterne. Der er intet gebyr for envejsleje mellem lufthavne i følgende byer: Boston, Hartford, New York, Newark, Philadelphia, Baltimore og Washington DC. Ved andre kombinationer i gruppe A/Alle andre opkræves følgende (+ lokal skat): Afstand mellem afhentningssted og afleveringssted: 0-99 miles USD 100/gratis. 100-274 miles USD 150/ USD 50. 275-599 miles USD 200/ USD 100. 600-1499 miles USD 400/ USD 300. 1500 miles og mere USD 1100/ USD 500

Ekstra udstyr: Ønskes ekstraudstyr som barnestole, skiracks m.m oplyses dette ved reservationen. Betaling for udstyret finder sted i USA ved afhentning af udlejningsbilen. Barnestole er obligatoriske for børn under 5 år i de fleste stater. En barnestol koster ca. USD 6,- pr. dag og dog max ca. USD 60,- pr. lejemål. Forsikringer: Alle priser inkluderer følgende forsikringer: LDW – LDW svarer til en kaskoforsikring. LDW inkluderer også en minimal (for lille) ”third part liability”-forsikring. ALI udvider ”third part Liability” –forsikringen med en dækning på op til USD 1 million, og dækker skader på udlejningsbil og passagerer i udlejningsbilen. I modsætning til LDW dækker ALI også hvis den anden part er underforsikret, eller slet ikke forsikret, eller hvis modparten stikker af fra ulykken. PAI (pesonlig ulykkeforsikring) samt PEP(forsikring der dækker personlige effekter.) Områder:

Det er tilladt at køre udlejningsbilen ind i Canada, hvor dette skal oplyses når bilen afhentes, så dette bliver noteret på kontrakten. Det er normalt tilladt at køre bilen ind i Mexico, men max 13-25 miles ned i landet. Hvis man ønsker at køre bilen (ikke muligt for gruppe W, H og K) til Mexico skal det oplyses til Check Point Travel og købes en speciel forsikring, som koster ca. USD 21 +lokal skat pr. dag. - Vestlige USA: Arizona, Colorado, Montana, Nevada, New Mexico, North Dakota, Oregon, South Dakota, Texas, Utah, Washington og Wyoming. - Øvrige USA: Alabama, Arkansas, Connecticut, Delaware, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Vermont, Virginia, Washington DC, West Virginia og Wisconsin.


Motorhome Hvis man gerne vil være ”fri som fuglen” og helt bestemme sit eget tempo på sin ferie i USA, så er Motorhome en god løsning. Her får man alle muligheder for en afslappet ferie og man kan køre ud og opleve landets storslåede natur, lade tilfældighederne råde og planlægge fra dag til dag uden at være afhængig af hotelovernatninger. De er praktisk indrettet med plads fra 3 til 7 personer og kræver kun almindelig kørekort. Chaufføren skal være minimum 21 år.

CT-22 Camper Truck

C-25 Motorhome

CT-30 Motorhome

3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Maksimum 4 personer. Bemærk: Mulighed for passage mellem opholdsog førerkabine er begrænset.

2 voksne og 3 børn eller 4 voksne. Maksimum 5 personer.

6 voksne eller 4 voksne og 2 børn. Maksimum 7 personer.

Priser – Flex Plan Flex Plan priserne er sammensat således, at de giver kunderne den bedst mulige pris på det tidspunkt man foretager sin reservation. Det betyder, at jo før man bestiller, jo billigere er det og prisen på lejen er baseret på, hvor mange motorhomes Cruise America har til rådighed. Priserne ligger fra kr. 225,- til kr. 1375,-, så der er penge at spare, hvis man er tidligt ude! Bemærk at priserne opdateres hver weekend, og såfremt man har forespurgt på en pris en uge uden at foretage en endelig reservation, så kan man ikke være sikker på, at prisen er den samme den efterfølgende uge. Kontakt Check Point Travel for nærmere priser.

Priserne inkluderer:

Priserne inkluderer ikke:

Det valgte Motorhome Forsikringer: - Lovpligtig ansvarsforsikring - Kaskoforsikring - (500 USD selvrisiko) så fremt der ikke er udvist skødesløshed og lejekontaktens betingelser er opfyldt. Lokale skatter 24 timers nød telefon.

Envejsleje Benzin Miles/kilometer (500 miles pakke) kr. 950,Motorhomepakke (gryder, pander, bestik, tallerkner osv) kr. 750,Personlig pakke (sovepose, pude, linned osv.) kr. pr. person 375,Upgrade Special Earlybird Special Brug af generator kr. 45,- pr. dag Transfer til og fra udlejningstationen


Opgraderet Flex Plan inkluderer: forsikring – lovpligtig ansvarsforsikring. Skader på køretøjet er dækket for beløb over USD 500, såfremt lejekontraktens betingelser er opfyldt, og der ikke er udvist skødesløshed. Lokale skatter og afgifter på de ydelser der er betalt hjemmefra. Derudover 140 miles pr. dag, motorhome-pakke (gryder, pander, tallerkener, bestik m.m.) og personlig pakke (sovepose, pude, linned m.m.). Prisen for dette er i tillæg til basis-pakken kr. 355,-. Early Bird Special: Hvis man vil have fuldt udbytte af lejemålet, foreslår vi, at man bestiller en ”Early Bird” afgang, således at man får køretøjet til rådighed op til 6 timer ekstra, og man vil være blandt de første, der får udleveret køretøjet. For at benytte sig af dette tilbud, skal man bestille senest 30 dage før lejen påbegyndes. (Se ark om generelle lejebetingelser som udleveres af rejsebureauet). Udlejningsstationer i USA Cruise America har udlejningskontorer på følgende destinationer: Albuquerque, Anchorage, Atlanta, Boston, Chicago, Denver, Houston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Orleans, Newark, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, Seattle, Tampa, Washington (Manassas, Virginia).

Lejebetingelser Det er vigtigt at gennemlæse reglerne for leje af motorhome og inden bestilling anbefaler vi på det kraftigste, at man får et udskrift af reglerne for lejemålet hos Check Point Travel! Afhentning/Aflevering: Det er ikke muligt at hente sin motorhome samme dag som man ankommer i USA og kræver derfor en overnatning. Dog er der en undtagelse for Anchorage og Albuquerque, hvor man kan overnatte på KOA Campground hvor udlejningsstationen også er beliggende. Motorhome kan afhentes fra kl. 13 på udlejningsdagen og afleveres senest kl. 11. Depositum/Forudbetaling: Ved modtagelse af bekræftelse opkræves et depositum på kr. 4.000,-. Restbeløbet skal være Check Point Travel i hænde senest 40 dage før lejemålets start. Bemærk at forespørgsel indenfor 31 dage før lejemålets er bestilling bindende. Generel information Cruise America har et tæt samarbejde med KOA–campingpladser i USA og Canada og af forsikringsmæssige grunde anbefaler vi, at man overnatter på disse campingpladser. Priserne på de enkelte campingpladser fremgår af KOA-kortbogen, som man får udlevet efter køb af rejsen fra rejsebureauet. Priserne ligger ofte mellem USD 35-55 pr. overnatning, og man er sikker på gode forhold, og der er tilslutning til vand, el og spildevand. Nedenfor er et par eksempler på ruter, man kan køre og overnatte på KOA-campingpladser. Der er uendelig muligheder for ture i USA.


Amtrak billetter Med en Amtrak togbillet kan man opleve to eller flere byer rundt i Amerika. Langt de fleste flybilletter tillader, at man flyver ud til en by og hjem fra en anden, så man frit kan kombinere flere af de spændende byer. Herved slipper man også for at køre bil i de store byer, og skal heller ikke tænke på trafik og parkeringsforhold. Amtrak har dagligt flere afgange på disse strækninger, og har man andre ønsker, så kontakt endelig Check Point Travel. Amtrak økonomiklasse togbilletter er gyldige året rundt på nedenstående ruter med Amtrak´s regional service. Bemærk at der på helligdage kan være færre afgange, og yderligere information om afgangstidspunkter kan man få ved at kontakte Check Point Travel. Det er bl.a. også muligt at købe et USA Rail Pass, der giver ret til at rejse ubegrænset i et bestemt antal dage, og man kan koncentrere sig om et større område af landet f.eks. kysterne eller den vestlige del. Forhør Check Point Travel efter priser, da priserne kan variere efter afrejse tidspunkt på dagen og hvilken dag i ugen man rejser. Vi tager et bookinggebyr på 75 kr. pr. billet, hvorefter billetten vil være klar til afhentning på stationen i USA.

Amtrak billetter i USD (fra priser)

Boston

59

Boston

Washington

69

83

Washington

Philadelphia

43

76

42

Philadelphia

Los Angeles

165

165

165

165

Los Angeles

San Francisco

165

165

165

199

58

San Francisco

Las Vegas

220

220

218

220

-

-

Las Vegas

Atlanta

119

131

97

102

165

262

264

Atlanta

New Orleans

122

132

122

122

129

278

276

57

New Orleans

New York

New York

Enkeltbillet


Amtrak Railpass Amtrak er den førende tog operatør i USA og tilbyder sine passagerer service til over 500 destinationer i 46 stater. Med et Rail pass har man mulighed for at køre med Amtrak toget ubegrænset i 15 dage eller en måned. Dette er en rigtig god måde at få set USA på samtidig med at man slapper af og nyder naturen. Priserne du ser nedenfor er fra priser og kan derfor ændre sig i højsæsonen. Forhør dig nærmere hos Check Point Travel.

East Rail Pass Gyldighed

Voksen fra

Barn (2-15 år) fra

Højsæson

Lavsæson

Højsæson

15 sammenhængende dage

$ 369

$ 329

$ 184

Lavsæson $ 164

1 måned

$ 459

$ 359

$ 230

$ 180

Højsæson

Lavsæson

Højsæson

Lavsæson

$ 369

$ 329

$ 184

$ 164

Højsæson

Lavsæson

Højsæson

15 sammenhængende dage

$ 369

$ 329

$ 184

$ 164

1 måned

$ 459

$ 359

$ 230

$ 180

Northeast Rail Pass Gyldighed 15 sammenhængende dage

Voksen fra

Barn (2-15 år) fra

West Rail Pass Gyldighed

Voksen fra

Barn (2-15 år) fra Lavsæson

National Rail Pass Gyldighed

Voksen fra

Barn (2-15 år) fra

Højsæson

Lavsæson

Højsæson

15 sammenhængende dage

$ 499

$ 389

$ 250

Lavsæson $ 194

1 måned

$ 599

$ 469

$ 300

$ 234

Regler: - Højsæson og lavsæson varierer alt efter hvilket pas man vælger, og man skal derfor forhøre sig hos Check Point Travel. - Man skal medbringe pas og Rail pass på den lokale station for at få udleveret sine billetter - Det anbefales at man laver sine reservationer i meget god tid. - Rail pass er gyldig for almindelig Coach Class på alle Amtrak tog rejser undtagen Auto Train, Acela Express, Metroliner og bestemte gennemkørsels tog forbindelser. - Vær opmærksom på at højsæsons prisen vil blive opkrævet hvis en del af rejsen finder sted i denne periode. - Priserne er med forbehold for ændringer


Praktisk information Åbningstider: Almindelig ekspeditionstid i banker er ca. kl. 9-15 mandag til fredag. Stormagasiner/malls har som regel åbent fra kl. 10-20 eller 21 mandag til lørdag og kl. 11-18 om søndagen. Supermarkeder har ofte åbent fra kl. 07-21 hver dag og mange har endvidere døgn åbent, så det er stort set muligt at handle når man ønsker det. Drikkepenge: På restauranter og i taxiér er det normen at lægge 15-20% drikkepenge på regningen, men tjek restauranterne, der kan være steder, specielt i storbyer, hvor det allerede er inkluderet. En stuepige skal have ca. USD 1 ½ pr. dag og en bellboy ca. USD 1 ½ pr. kuffert. Elektricitet: 110-120 volt. Vær opmærksom på, at der ofte kræves adapter eller transformer, hvis de medbragte elektriske maskiner ikke kan omstilles. Længdemål: Måleforholdene er anderledes i USA end i Danmark og svarer ca. til følgende: 1 mile = 1,6 km – 1 foot = 30 cm – 1 inch = 2,5 cm. Tidsforskel: USA er inddelt i 6 tidszoner, derfor kan variere med tidsforskellen i forhold til Danmark afhængig af hvor i USA man opholder sig. F.eks. når kl. er 14 i Danmark er den 8 i New York eller når den er 18 i Danmark er den 9 i Los Angeles: Eastern (østkysten inkl. Florida) -6 timer Central (Chicago, Dallas, St. Louis) -7 timer Mountain (Denver, Grand Canyon, Phoenix) -8 timer Pacific (vestkysten) -9 timer Alaska -10 timer Hawaii -11 timer

Dette katalog er lavet som appetitvækker og inspiration til nogle af de mange muligheder, som Check Point Travel kan tilbyde dig på din ferie til USA. Vi har ingen guider, da det er dig, der skal finde de bedste restauranter, de sjoveste barer og de mest interessante seværdigheder, for hos Check Point Travel sammensætter man selv sin rejse. Du kan bl.a. kombinere din badeferie med et ophold i en amerikansk storby og lad endelig ikke dette katalog sætte grænser for dine ideer – vi kan meget mere end det, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller blot vil høre på aktuelle flypriser.


Check Point Travel A/S – Rejsebetingelser Tilmelding: Bestilling af rejse kan finde sted ved telefonisk eller personlig henvendelse til Check Point Travel A/S. Det er vigtigt, at navne på deltagere oplyses korrekt, som anført i passet. Aftalen er bindende når depositum eller den af bureauet fastsatte betaling er rettidigt modtaget. Ved indbetaling forudsættes kunden at bekræfte at have accepteret de i prislisten/tilbudet eller eventuel aftalebekræftelse oplyste vilkår for rejsen. Rejsens pris: Rejsens pris omfatter de i prislisten/tilbudet eller eventuel aftalebekræftelse, nævnte ydelser, der er indeholdt i rejseprisen. Depositum: Depositum opkræves som hovedregel ikke på vore rejser. Skulle rejsen være af en sådan karakter at depositum er nødvendigt vil dette klart fremgå af faktura. Det betalte depositum modregnes slutbeløbet. Slutindbetaling: Slutindbetaling skal ske 1 måned før afrejse - opkrævning fremsendes. HUSK at oplyse navn, afrejsedato samt destination ved betaling. Overdragelse: Overdragelse af rejse til en anden person er pga. de af os benyttede restriktive flybilletter, ikke tilrådeligt, fordi hele billetprisen vil være fortabt. Vi henviser derfor til de almindelige afbestillingsregler for rejsen. Afbestilling: Hvis De, uanset årsag, afbestiller Deres rejse mere end 21 dage før afrejse tilbagebetales den erlagte betaling med et fradrag på 50% af rejsens pris pr. person. Ved senere afbestilling vil der ikke finde refundering sted. Det anbefales at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring til 5% af rejsens pris pr. person, der dækker afbestilling i tilfælde af akut opstået lægedokumenteret sygdom, dødsfald eller ulykkestilfælde hos rejsedeltageren selv, rejseledsager, ægtefælle, børn eller forældre. Udover dette henvises til policebetingelse nr. 712 i "Gouda Rejseforsikrings Afbestillingsforsikring". Sygdoms-afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen og beløbet indbetales samtidig med første indbetaling vedrørende rejsen. Beløbet kan ikke kræves tilbagebetalt. I tilfælde af pludselig opståede uroligheder på rejsemålet kan kunden indenfor 14 dage før afrejse frit afbestille sin rejse. Forudsætningen herfor er dog, at man fra offentlig myndighed, såsom Udenrigsministeriet eller Sundhedsmyndighederne, har frarådet rejser til det pågældende område.

Ændring: Med mindre andet er anført gælder følgende: Ved ændring af rejse mere end 28 dage før afrejse opkræves et gebyr på DKr. 500,- pr. person. Senere ændringer betragtes som afbestilling og nybestilling. Prisændringer: Alle priser er baseret på de gældende tariffer og valutakurser, den dato tilbudet/fakturaen er dateret, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer i transportomkostninger, lufthavnsafgifter, valutakurser, skatter, gebyrer, afgifter eller lignende. En forhøjelse skal varsles snarest muligt og mindst 14 dage før afrejse og må ikke overstige 10% af den averterede pris. Såfremt disse betingelser ikke er overholdt, kan deltageren omkostningsfrit afbestille rejsen. Sker der ændringer i nedadgående retning i de ovennævnte forhold indenfor 20 dage før afrejse, kan kunden ikke kræve prisnedsættelse, med mindre der er tale om indenlandske skatter eller afgifter der fjernes eller nedsættes, således at besparelsen overstiger DKr. 100,- pr. person. Arrangørens ansvar: Check Point Travel A/S er i medfør af pakkerejseloven ansvarlig for at gennemføre rejsen i henhold til aftalebekræftelsen. Check Point Travel A/S er dog ansvarsfri for mangler, ændringer og/eller aflysninger pga. force majeure eller force majeure lignende hændelser, dvs. hændelser som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, afbøde eller afværge. Forsikring: Da det gule sygesikringskort ikke dækker for skader sket under rejser udenfor Europa, anbefaler vi på det kraftigste, at De tegner en rejseforsikring med højeste dækning. En rejseforsikring dækker sygdoms- og hjemtransportomkostninger. Brochure angående priser og betingelser kan rekvireres hos Check Point Travel A/S. Tegnes forsikringen ikke, er den rejsende selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse m.v. undervejs. Kundens forpligtelser: Kunden er forpligtet til: - at sørge for ved bestilling at opgive korrekt navn i fuldstændig overensstemmelse med navn i pas. Grundet en skærpet politik fra luftfartsselskabernes side kan det ikke garanteres at det opgivne navn kan rettes. Skulle det være muligt må der påregnes et gebyr. Gebyret er afhængig af billettype/luftfartsselskab – dog minimum DKr. 300,- at sørge for gyldigt pas og de for rejsens gennemførelse nødvendige visa og vaccinationer. - at møde rettidigt på de i rejseplanen eller ved anden tydelig anvisning oplyste

steder og tidspunkter for ud- og hjemrejsen og i øvrigt rette sig efter ordensbestemmelser, som gælder for hoteller, transportmidler osv. - at optræde således, at medrejsende ikke føler sig generet. I grove tilfælde kan det føre til, at den rejsende af arrangøren eller dennes repræsentant bortvises fra den videre deltagelse i rejsen. - at overholde de af arrangøren angivne regler for genbekræftelse af ruteflyvninger, der indgår i individuelle rejser og pakkerejser uden rejselederassistance. Undladelse af bekræftelse (RECONFIRMATION) betyder, at de i transporten deltagende luftfartsselskaber har ret til at disponere over de resterende pladser til anden side. Kunden kan i sådanne tilfælde ikke gøre krav mod hverken arrangør, formidler eller luftfartsselskab for de følgevirkninger, den manglende overholdelse af genbekræftelsen medfører. Enkelte luftfartsselskaber kræver ikke genbekræftelse, når dette er tilfældet vil det fremgå af afrejseinformationen. - at holde sig underrettet om hjemrejsetidspunkter i tilfælde af, at man har booket en rundrejse på egen hånd eller af andre grunde har fjernet sig fra sin rejsegruppe, ved 24 timer før det i rejse-planen angivne tidspunkt at tage kontakt med arrangørens i rejseplan opgivne repræsentant på den angivne adresse og/eller telefon eller faxnummer. - at ved bestilling oplyse om evt. fremmed statsborgerskab, så Check Point Travel A/S kan give fornøden vejledning. Udelades sådanne oplysninger, og sker der eventuelt afvisning ved grænsen, fordi de nødvendige indrejsekrav ikke er opfyldt, kan der ikke gøres krav gældende overfor arrangør/Check Point Travel A/S. Uudnyttede ydelser: Uudnyttede ydelser refunderes ikke. Reklamation: Klager over mangler ved rejsen skal meddeles indenfor rimelig tid efter at manglen er konstateret, så Check Point Travel A/S har mulighed for straks at afhjælpe manglen. Krav angående mangler som ikke har kunnet afhjælpes på stedet, skal være Check Point Travel A/S i hænde indenfor rimelig tid efter rejsens afslutning. Kan reklamationer ikke løses til kundens tilfredshed kan denne indbringe klagen for Rejseankenævnet, Skodsborgvej 48C 1s., 2830 Virum. Check Point Travel A/S er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1321). Værnetingsregler og lovvalg: Værneting: Sø- og Handelsretten, København. Ethvert krav mod Check Point Travel A/S skal afgøres efter dansk ret. Med forbehold for trykfejl i program/ prisliste Udgave 1 (Dec. 2007)

20 - USA  

http://www.cpt.dk/kataloger.htm?katalog=20