Page 1

Mauritius Som turistmål er Mauritius ret ung, da det først var i løbet af 1980’erne, at turisterne for alvor fik øjnene op for denne dejlige paradisø med subtropisk klima. Mauritius byder ikke på det helt store udvalg af seværdigheder, men man kan alligevel få tiden til at gå. Overalt på øen tilbydes et hav af aktiviteter, som primært udfolder sig i vandet eller ved stranden, og skulle man få lyst til at møde den lokale befolkning, vil man kun blive mødt med venlighed og åbne arme. Mauritius er det perfekte sted, hvis man trænger til at koble af fra hverdagens stress og jag, eller hvis man er to nyforelskede, som ønsker en romantisk og lidt mere privat ferie.

Geografi og Klima Mauritius ligger i Det Indiske Ocean syd for Ækvator, ca. 2.000 km. fra den afrikanske østkyst og lige nord for Stenbukkens vendekreds. Øen har omtrent samme størrelse som Lolland-Falster og ca. 1 mio. indbyggere. Mauritius er – lige som Hawaii – af vulkansk oprindelse, og selv om vulkanerne for længst er udslukkede, har de i høj grad været med til at sætte deres præg på øens dannelse. Det centrale plateau midt på øen har muligvis tidligere været bunden af et gigantisk vulkankrater, og som omkranses af de fire bjergkæder: Moka Range mod vest, Bambous Mountains mod øst samt Black River og Savanne mod syd. Øens højeste punkt er Piton de la Riviere Noire, der rejser sig 828 meter over havets overflade. Kystlinien omkring Mauritius er ca. 160 km lang og med undtagelse af nogle få kilometer mod syd, hvor kystlinien er lidt barskere, er øen omkranset af koralrev, som betyder, at man finder et utal af små laguner med roligt vand og vidunderlige hvide sandstrande. Mauritius vest

Mauritius nord

30

250

30

300

25

200

25

250

20

200

15

150

20

150

15 100

°C (luft ) °C (vand) mm

10

100

5

50

5

50

0

0

0

10

Jan Feb M ar A pr M aj Jun Jul A ug Sep Okt No v Dec

°C (luft ) °C (vand) mm

0 Jan Feb M ar A pr M aj Jun Jul A ug Sep Okt No v Dec

Man har stort set kun to sæsoner på Mauritius; en varm og regnfuld sæson, som løber fra december til april samt en mere tør sæson, der strækker sig fra maj til november, hvor temperaturen også er køligere og mere behagelig. De mest regnfulde måneder er januar til maj, hvor det pga. bjergene regner mere på den centrale del af øen, mens kystområderne ofte slipper med lette regnskyl. Det er også i denne periode, at man oplever de til tider voldsomme cykloner, men der er heldigvis langt imellem, at de rammer Mauritius. De køligste måneder er juli, august og september, men selv i denne periode er vandtemperaturen sjældent under 20 grader, og alt taget i betragtning, er Mauritius et dejligt rejsemål året rundt. Mauritius øst

Mauritius syd

30

350

30

350

25

300

25

300

250

20

200

15

150

10

100

°C (luft ) °C (vand) mm

200

15

150

10

5

50

5

0

0

0

Jan Feb M ar A pr M aj Jun Jul A ug Sep Okt No v Dec

250

20

100 50 0 Jan Feb M ar A pr M aj Jun Jul A ug Sep Okt No v Dec

Bemærk venligst at klimatabellerne viser den gennemsnitlige temperatur pr. døgn.

°C (luft ) °C (vand) mm


Lokal transport Generelt er den mauritiske infrastruktur god. Vejnettet er omfattende, dog skal man være opmærksom på, at mange mindre veje ikke bliver ordentligt vedligeholdt og derfor ofte er meget hullede. Der er flere muligheder for at leje bil på Mauritius til en fornuftig pris, og det er en god måde at opleve øens forskellige områder i sit eget tempo. Man skal være minimum 23 år for at leje bil, og det anbefales at få lavet et internationalt kørekort. Har man ikke mod på selv at skulle bevæge sig rundt i den mauritiske trafik – trafikkulturen er som man måske kender det fra Sydeuropa - kan man benytte det udmærkede busnet, der forbinder alle de større byer. Det er en langsommere og mere omstændig måde at komme rundt på, og man skal være forberedt på at skulle skifte nogle gange, men til gengæld er det billigt, og man er garanteret kontakt med den multietniske lokalbefolkning. Tager man en taxa på Mauritius, er det vigtigt at aftale pris (og valuta), inden man sætter sig ind i bilen. Er man flere, kan man eventuelt hyre en bil for en hel dag, hvis man gerne vil se øen på egen hånd på en bekvem måde. Mange mener, at den bedste måde at opleve øen på er på cykel eller knallert. Flere af de større hoteller tilbyder cykeludlejning, eller også findes der en udlejning i nærheden (primært i Grand Baie). Man bør dog undgå at cykle efter mørkets frembrud, da vejene generelt er meget dårligt belyste og trafikken kan være hektisk.

Forsikring Når man rejser til Mauritius, er man ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Det mauritiske behandlingssystem forudsætter, at man er i besiddelse af en god dækkende forsikring, og det kan betyde økonomisk ruin, hvis man ikke er dækket tilstrækkeligt, og uheldet er ude, mens man er i Mauritius. Hos Check Point Travel A/S kan man få råd og vejledning samt tegne sin rejseforsikring, der blandt andet dækker hospitalsophold og hjemtransport.

Valuta Møntfoden hedder Mauritius Rupee (MUR) og 100 MUR svarer til ca. 20 DKK. Mange steder accepteres kreditkort som Visa, Diners og MasterCard. Man kan ligeledes benytte sig af rejsechecks, som ofte giver en bedre vekselkurs end kontanter. Udenlandsk valuta kan veksles til rupees i lufthavnen, banker og på hoteller, mens veksling fra rupees til udenlandsk valuta kun kan foretages i lufthavnens bank. Det er en god ide at gemme alle sine vekselkvitteringer. For danskere er prisniveauet nogenlunde det samme, som man er vant til; et almindeligt måltid mad på en restaurant koster ca. 80-150 DKK mens overnatning på et middelklasses hotelværelse fås fra 400-600 DKK pr. person pr. nat, afhængigt af hvor på Mauritius man befinder sig.

Visum, pas og vaccinationer Langt de fleste danskere behøver ikke visum ved ophold under 3 måneders varighed i Mauritius. Dog skal passet være gyldigt minimum 6 måneder efter afrejse fra Mauritius. Det anbefales, at børn får lavet deres eget pas. Endvidere skal man være i besiddelse af en returbillet eller en billet videre til et andet land, og man skal kunne bevise, at man har midler nok til at betale for sit ophold. Ved ankomsten til Mauritius, skal man udfylde en formular og herpå anføre sin adresse på øen.


Mauritius har ingen ambassade i Danmark, men har man spørgsmål kan man kontakte ambassaden i London: Mauritius High Commission, 32-33 Elvaston Place, London SW7 5NE, England United Kingdom Tlf.: +44 171 581 0294 Det anbefales at blive vaccineret for difteri, stivkrampe og Hepatitis A (smitsom leverbetændelse) ved ophold i Mauritius. Bemærk venligst at der gælder særlige regler, hvis man kommer fra et område med gul feber. Har man specifikke spørgsmål tilrådes det, at man i god tid inden afrejse kontakter sin læge eller Danske Lægers Vaccinations Service, tlf. 70 25 40 80. Man kan endvidere finde nyttig information på www.sikkerrejse.dk eller www.vaccination.dk.

Mad og drikke Ønsker man en solferie, og den kulinariske oplevelse også betyder noget, er Mauritius stedet. Det Mauritiske køkken er en fusion af det bedste fra det franske, indiske, kinesiske og kreolske køkken og er generelt af en høj standard. Det kan bestemt anbefales at droppe det udmærkede hotelkøkken – hvor herrerne som regel er påkrævet lange bukser om aftenen - en gang eller to og bevæge sig ud på en lokal restaurant, hvor man vil få en helt anden autentisk kulinarisk oplevelse. Mauritius er selvforsynende med en del alkohol bl.a. den populære Phoenix-øl og den lidt stærkere øl Blue Marlin. Desuden kan man finde nogle udmærkede lokale vine samt lokalfremstillet spiritus så som rom, whisky, vodka og sukkerrørssnaps. Man bør selvfølgelig også smage en tropisk drink eller to, der som oftest er smukt pyntet med spændende frugt og hibiscusblomster. Drikkevandet på Mauritius er kemiske behandlet og kan derfor godt drikkes direkte fra hanen. Dog skal man være opmærksom på, at bakteriefloraen kan være anderledes, end den man er vant til i Danmark, og det anbefales derfor at drikke kildevand.

Indkøb Hvis man skal have en typisk men også anderledes souvenir med hjem fra Mauritius er et modelskib svaret. Øen er kendt for sin produktion af modelskibe som kan fås i alle størrelser og udformninger. Skibene er håndlavede, og de største af dem tager op mod 400 timer at lave, hvilket naturligvis afspejler sig i prisen, som normalt starter ved 2500 rupees, men så får man også et flot og anderledes minde med hjem fra sin ferie. Man kan også være heldig at gøre et godt tøj- eller stofkøb på Mauritius, da øen er begyndt at eksportere en del tøj; herunder designertøj. Man finder de bedste tilbud direkte ved fabrikkerne på deres outlets, fx på Phoenix Factory Shop og vil man ikke have den færdigsyede vare, kan man købe bl.a. silke til fordelagtige priser. Ellers byder Mauritius på et spændende udvalg af indisk håndværk, krydderier, smykker og ikke mindst den lokale rom. Som i mange andre lande forventes der at man prutter om prisen, når man er på marked. For den tålmodige og insisterende sjæl er det ikke unormalt at ende med kun at betale halvdelen af den oprindelige pris.


Rejsen Flyrejsen foregår med en af Check Point Travels samarbejdspartnere, og man flyver fra København via en by i Europa til Mauritius. Der er mulighed for afgang fra Danmark hver dag og afhængig af luftfartselskabet, kan man normalt være af sted op til 1 måned - nogle gange længere. Langt de fleste luftfartsselskaber har et bonusprogram, hvor man kan optjene point. Hvis man ikke allerede er medlem, kan tilmeldingsblanket fås hos Check Point Travel. Når man rejser til Mauritius, skal man tjekke ind senest halvanden time før afrejse og man må medbringe 1 stk. bagage á maks. 20 kg samt 1 stk. håndbagage á maks. 7 kg. Man rejser typisk fra Danmark i løbet af eftermiddagen og ankommer til Mauritius efterfølgende morgen – lokal tid. Tidsforskellen til Mauritius er 2 eller 3 timer, afhængigt af sommer/vintertid, og den samlede rejsetid ligger normalt på ca. 15 timer. I lufthavnen mødes man med Check Point Travels repræsentant fra Concorde, som sørger for transporten til hotellet og genbekræftelse af hjemrejsen.

Mauritius kort

Dette katalog er lavet som appetitvækker og inspiration til nogle af de mange muligheder, som Check Point Travel kan tilbyde på din ferie til Mauritius. Vi har ikke egne guider, da det er dig, der skal finde de bedste restauranter, de sjoveste barer og de mest interessante attraktioner. Hos Check Point Travel sammensætter man selv sin rejse efter egne ønsker, og lad endelig ikke dette katalog sætte grænser for dine ideer – vi kan meget mere end det, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker.


Mauritius øst Det østlige Mauritius er ikke helt fulgt med den udvikling som især har præget vestkysten gennem de senere år. Østkysten kan derfor tilbyde et roligere tempo. Den tidligere hovedstad Mahébourg kan tilbyde en dejlig afslappet atmosfære især i det charmerende havnekvarter, hvor man bla. finder Mahébourg Naval Museum. Her udstilles spændende samlinger af gamle skibsdele, møbler og portrætter af personligheder tilbage fra 1800-tallet. Museet var tidligere en fransk sukkerbarons residens, men bygningen har også fungeret som hospital under krigen mellem franskmændene og englænderne om herredømmet over Mauritius. Området Grand Port omkring Mahébourg er spækket med historie, da det var her de første hollændere i 1598 gik i land og i løbet af 1600-tallet grundlagde kolonien. Med sig bragte de bl.a. sukkerrør, og landskabet er da også præget af store sukkerrørsmarker. Frem til 1722 lå det hollandske hovedkvarter på denne del af øen, men det blev forladt da franskmændene overtog magten og flyttede hovedstaden til Port Louis. I Vieux Grand Port kan man se ruinerne af det hollandske fort, og lidt inde i landet rejser Montagne du Lion sig. Bjerget ligner en sammenkrøbet løve, og udsigten herfra er vidunderlig. Da englænderne i 1810 angreb Mauritius skete det ud for den ellers meget fredelige Vieux Grand Port, og det lykkedes Napoleon at vinde søslaget. For at det engelske skib HMS Sirius ikke skulle falde i franskmændenes hænder, satte besætningen ild til det, og i dag ligger det på havbunden og kan udforskes på dykkerture, der arrangeres fra flere byer langs kysten. Lidt nord for Mahébourg finder man Le Val Nature Park, et lille naturreservat spækket med gode vandrestier beliggende mellem to floder og omgivet af bjerge. Rose Belle Sugar-ejendommen er en del af naturreservatet, og her kan man opleve flere landbrugsprojekter, så som dyrkning af brøndkarse og flamingoblomster, primært til eksport, samt opdræt af kæmperejer i ferskvand, som man kan få en smagsprøve på i restauranten. På ejendommen er der endvidere mulighed for at fiske. Domaine du Chasseur er et stort privatejet naturreservat beliggende ved Bambous Mountains, og området byder på skønne vandreture, storslåede udsigter og spændende flora og fauna så som ibenholttræer, vilde orkideer og den sjældne Mauritius tårnfalk. Belle Mare er det mest populære feriested på østkysten primært pga. de gode badestrande som strækker sig 8 km fra Pointe de Flacq til Trou d’Eau Douce, som er en lille hyggelig fiskerlandsby. Lidt syd for Trou d’Eau Douce finder man øen Ile aux Cerfs, der af mange opfattes som paradis med sine skønne hvide sandstrande og små bugter. Turen hertil foregår med båd fra Pointe Maurice. Det tager ca. 3 timer at gå øen rundt. Selvom øen er et yndet turistmål, er den ikke overrendt, og man kan sagtens finde et fredeligt hjørne på en eventyrlig sandstrand, dog kan det ikke anbefales at bade på øens sydvestlige hjørne. Nord for Belle Mare ligger bugten Poste de Flacq som ikke er velegnet til at svømme i. I stedet finder man flere østersfarme, og ofte kan man købe smagsprøver ved små boder langs vejen. På en lille ø – Ile aux Goyaviers - ud for kysten kan man ved lavvande gå ud til øen og besøge et lille men malerisk hindu-tempel som er bygget af en lokal indisk familie. Lidt inde i landet finder man mange forladte kalkbrændingsovne, som øens første bosættere brugte til at udvinde kalk af korallerne ved at brænde dem. Kalken blev brugt til byggeri og veje men også til jordforbedringer. Det er muligt at klatre op på flere af ovnene og nyde den vidunderlige udsigt derfra.


Le Tropical Hotel ÕÕÕ La Pelouse, Trou d’eau Douce Mauritius East

Le Tropical Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. ”All Inclusive” samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

b

06/01-08 – 30/04-08 15.025 16.975 840 1.130 Standard Room 01/05-08 – 15/09-08 n 14.150 15.825 710 960 16/09-08 – 31/10-08 15.025 16.975 840 1.130 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

bbb -

Beliggenhed: Det hyggelige Le Tropical Hotel er beliggende på østkysten af Mauritius 50 km fra lufthavnen og 45 km fra Port Louis. Hotellet ligger direkte ned til stranden og blot 15 minutters sejlads fra den smukke Ile aux Cerfs, som man har udsigt til fra hotellet. Værelsesfaciliteter: De 58 værelser har alle udsigt til havet og er indrettede med bad og toilet, aircondition, minibar, TV med filmkanal, radio, telefon, safe boks og balkon eller terrasse. Mulighed for værelser med connecting doors. Standard Room: Værelserne er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn pr. værelse. Hotelfaciliteter: 1 restaurant, 1 bar, swimmingpool, butik, dart, bordtennis, billard samt diverse vandsportsaktiviteter. Stranden ved hotellet har en del sten og koraler og derfor tilbyder hotellet gratis sejlads til Ile aux Cerfs, hvor man finder en fantastik badestrand. Diverse: All Inclusive: helpension inkl. lokal spiritus, vin, øl og sodavand samt minibar. Family Room: 2 voksne, 2 børn og 1 baby. Spørg om prisen.


La Palmeraie Hotel ÕÕÕÕ Coastal Road, Belle Mare Mauritius East

La Palmeraie Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

08/01-08 – 31/01-08 15.350 17.775 15.150 890 1.250 860 01/02-08 – 24/04-08 14.395 16.425 14.275 750 1.050 730 Garden View Superior Room 25/04-08 – 31/08-08 n 12.950 14.375 12.825 620 870 600 01/09-08 – 30/09-08 14.395 16.425 14.275 750 1.050 730 01/10-08 – 31/10-08 15.350 17.775 15.150 890 1.250 860 08/01-08 – 31/01-08 16.025 18.725 15.825 990 1.390 960 01/02-08 – 24/04-08 14.950 17.250 14.775 830 1.170 800 Sea View Superior Room 25/04-08 – 31/08-08 n 13.175 14.675 13.050 660 920 640 01/09-08 – 30/09-08 14.950 17.250 14.775 830 1.170 800 01/10-08 – 31/10-08 16.025 18.725 15.825 990 1.390 960 08/01-08 – 31/01-08 17.250 20.395 16.975 1.170 1.640 1.130 01/02-08 – 24/04-08 16.175 18.850 15.950 1.010 1.410 980 Beach Front Superior Room 25/04-08 – 31/08-08 n 13.875 15.650 13.725 780 1.090 760 01/09-08 – 30/09-08 16.175 18.850 15.950 1.010 1.410 980 01/10-08 – 31/10-08 17.250 20.425 16.975 1.170 1.640 1.130 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. Person

Beliggenhed: La Palmeraie Hotel er et lækkert nyere hotel fra 2005 med arabisk-inspireret arkitektur. Hotellet ligger mellem Trou d’Eau Douce og Belle Mare ned til en af øens bedste badestrande og ca. en times kørsel fra lufthavnen. Værelsesfaciliteter: De 57 værelser er 33 m2 og smagfuldt indrettede med bad og toilet, aircondition, minibar, hårtørrer, kabel TV, safe boks og balkon. Mulighed for værelser med connecting doors. Garden View Room: Værelserne har udsigt til haven og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 personer. Sea View Room: Værelserne har udsigt til havet og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 personer. Beach Front Room: Værelserne ligger ud til stranden og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 personer. Hotelfaciliteter: 2 restauranter, 1 bar, butik, børneklub, swimmingpool, diverse strand- og vandsportsaktiviteter samt en stor spa med stort behandlingsudbud. Diverse: Minimumophold: 2 nætter. Junior Suite: Spørg om prisen. Honeymoon/sølvbryllupstilbud: 40% rabat til bruden på overnatningsprisen ved ophold på min. 5 nætter . Vielsesattest skal medbringes (maks. 9 måneder gammel). Specialtilbud: Bo 7 nætter – betal for 6, bo 14 nætter – betal for 12 eller bo 21 nætter – betal for 18. Maks. 3 gratis nætter. Seniortilbud: 30% rabat til fruen hvis over 60 år – kun i Sea View og Beach Front Superior Rooms. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


The Residence Mauritius ÕÕÕÕÕ Costal Road, Belle Mare, Mauritius East

The Residence Mauritius Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

02/01-08 – 30/04-08 24.395 30.325 2.230 Garden View Room 01/05-08 – 30/09-08 n 21.495 25.925 1.800 01/10-08 – 31/10-08 24.395 30.325 2.230 02/01-08 – 30/04-08 26.195 32.995 2.500 Ocean View Room 01/05-08 – 30/09-08 n 22.695 29.495 1.980 01/10-08 – 31/10-08 26.195 32.995 2.500 02/01-08 – 30/04-08 29.495 38.050 2.990 Ocean Front Room 01/05-08 – 30/09-08 n 25.925 34.150 2.460 01/10-08 – 31/10-08 29.495 38.050 2.990 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b 3.110 2.460 3.110 3.510 2.990 3.510 4.260 3.680 4.260 pr. person.

bbb -

Beliggenhed: The Residence Mauritius er et charmerende luksushotel beliggende ved en af øens suverænt bedste badestrande. Hotellet ligger 45 minutter fra lufthaven og 35 km. fra hovedstaden Port Louis. Dette er hotellet hvor man servicen er i top og man får en lille smule ekstra. Værelsesfaciliteter: Hotellets 135 værelser og 28 suiter er smagfuldt indrettede med bad og toilet, hårtørrer, safe boks, aircondition, loftsvifte, kabel TV med musikkanal, CD og DVD afspiller, minibar, kaffemaskine, telefon med telefonsvarer samt balkon eller terrasse. Alle værelser har tilknyttet egen butler. Garden View Room: De 41 værelser er på 54 m2 med udsigt til den smukke have og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Ocean View Room: De 56 værelser er på 56 m2 med udsigt til havet og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Ocean Front Room: De 38 værelser er på 58 m2 ligger i forreste række ud til stranden og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: 2 restauranter, 1 snack bar, 1 bar, 5 butikker, mødefaciliteter, swimmingpool med jacuzzi, børnepool, børneklub, fitness center, aerobic, tennisbaner, diverse vandsportsaktiviteter, spa med sauna, dampbad og massage, gratis internetadgang samt gratis kildevand og frugt. Diverse: Garden View Junior Suite: Spørg om prisen. Maks. 2 voksne, 1 barn og 1 baby. Garden View Senior Suite: Spørg om prisen. Maks. 2 voksne og 2 børn. Colonial Ocean View Suite: Spørg om prisen. Maks. 2 voksne og 2 børn. Colonial Ocean Front Suite: Spørg om prisen. Maks. 2 voksne og 1 barn. Familietilbud: Spørg om prisen.


Mauritius nord Med sin perlerække af smukke sandstrande og rolige klare laguner, er nordkysten på Mauritius et meget populært rejsemål. Havet omkring Mauritius er hjemsted for mange forskellige snegle, muslinger og konkylier. På Argonaute Shell Museum i Trou aux Biches kan man studere de mange særprægede skaller på nærmeste hold, og i den tilhørende butik kan man købe et smukt minde med hjem. Lidt inde i landet fra det mondæne Trou aux Biches ligger landsbyen Triolet, der ud over at være øens længste landsby også er kendt for sin store koncentration af indere. Her finder man Maheswarnath-templet, et imponerende hvidt hindutempel med smukke og farvestrålende udskæringer af figurer fra hinduernes mytologi. Grand Baie er nok det mest populære turistmål på Mauritius, og området er livligt med masser af hoteller, gode restauranter og et stort udvalg af spændende butikker, der tilbyder mere end blot billige masseproducerede souvenirs. Flere butikker udstiller og sælger modelskibe, og disse er bestemt et besøg værd. Det samme er områdets kunstgallerier, der primært udstiller værker af lokale kunstnere. Grand Baie er ligeledes mekka for al vandsport. Surfing og vandski er ret populært, og man finder flere dykkercentre samt en meget eksklusiv yachtklub, der tilbyder besøgende et midlertidigt medlemskab, så man kan komme med på en sejltur eller selv leje en yacht. Fra Grand Baie er der ligeledes mulighed for at besøge en af de små uspolerede øer ud for nordkysten. De fleste af disse øer er udnævnt til naturreservater, og det kræver særlig tilladelse at besøge dem. Det anbefales derfor at bede hotellet eller et lokalt turistbureau om at arrangere turen. Coin de Mire ligger uden for koralrevet næsten 4 km fra kysten. Klippeøens specielle form kan ses fra det meste af nordkysten, og man kan se, hvordan bølgerne slår op mod klippesiderne. Den største af øerne er Ile Plate, som ligger ca. 2 timers sejlads fra Grand Baie. Øen er den mest tilgængelige og et yndet udflugtsmål for folk, der vil snorkle eller på picnic. Længere ude end Ile Plate finder man Ile Ronde og Ile aux Serpents, der stort set har undgået menneskelig indflydelse. På Ile Ronde finder mand to endemiske palmearter og på Ile aux Serpents et rigt og helt unikt fugleliv. Bevæger man sig længere mod øst bliver både hotellerne og turisterne færre, men sandstrandene er stadig vidunderlige. På spidsen af Cap Malheureux, der er øens nordligste punkt, ligger en lille malerisk kirke, som har været motiv for mange fotografer. Grand Gaube er en stille fiskerby omgivet af nogle skønne badestrande, hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt til øerne ud for kysten. Byen er ligeledes et godt udgangspunkt for ture til øen Ile d’Ambre samt ind i landet til Goodlands, hvor man finder et farvestrålende Hindu-tempel og Historic Marine-modelskibsfabrikken, hvor man har mulighed for at tage en guidet rundtur. Generelt er den nordøstlige del af Mauritius mindst præget af turismen, så vil man have et indblik i lokalbefolknings hverdag, er dette stedet.


Le Beach Club Royal Road, Pereybere Mauritius North

Le Beach Club Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger uden forplejning samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

b

07/01-08 – 15/04-08 11.550 13.695 320 640 Studio A 16/04-08 – 30/09-08 n 10.775 12.150 200 410 01/10-08 – 31/10-08 11.550 13.695 320 640 07/01-08 – 15/04-08 11.825 14.250 360 720 Studio B 16/04-08 – 30/09-08 n 11.075 12.750 250 500 01/10-08 – 31/10-08 11.825 14.250 360 720 07/01-08 – 15/04-08 12.825 16.250 11.975 510 1.020 Apartment 16/04-08 – 30/09-08 n 11.725 14.025 11.175 350 690 01/10-08 – 31/10-08 12.825 16.250 11.975 510 1.020 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

bbb 390 270 390

Beliggenhed: Le Beach Club er beliggende ved Pereybere på nordkysten af Mauritius 75 km fra lufthavnen og 2 km fra det livlige Grand Baie. Her er direkte adgang til stranden fra lejlighederne og inden for gåafstand finder man supermarked, postkontor, bank, taxi, busstoppested, restauranter og barer. Værelsesfaciliteter: Alle lejlighederne har bad og toilet, køkkenfaciliteter, aircondition, safe boks, TV samt balkon eller terrasse. Studio A: Består af 1 soveværelse og stue med køkkenhjørne samt mindre spiseplads. Lejlighederne er på 43 m2 og ligger i 2. række i forhold til stranden. Faciliteter jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Studio B: Består af 1 soveværelse og stue med køkkenhjørne samt mindre spiseplads. Lejlighederne er større end type A og ligger i henholdsvis 1. og 2. række i forhold til stranden. Faciliteter jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Apartment: Består af 2 soveværelser og stue med køkkenhjørne samt mindre spiseplads. Lejlighederne er på ca. 75 m2 og ligger i henholdsvis 1. og 2. række i forhold til stranden. Faciliteter jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 4 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Bar, bordtennis, billard, vaskemulighed, reception med begrænset åbningstid, house keeping og 24 timers security service. Diverse: Der er mulighed for at bestille morgenmad ved ankomsten. Dette afregnes lokalt.


Calodyne Sur Mer Hotel ÕÕÕ Ave Mirabelle, Grand Gaube Mauritius North

Calodyne Sur Mer Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

2 Bedroom Bungalow

11/01-08 – 30/04-08 01/05-08 – 31/07-08 n 01/08-08 – 31/10-08 n

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

bb

b

bbb

13.095 12.750 13.425

14.950 14.450 15.450

12.895 12.650 13.225

550 500 600

830 750 900

520 480 570

Pris pr. person ved

Pris pr. person ved

bx3 bx4 bx5 bx3 bx4 11/01-08 – 30/04-08 12.895 12.725 12.625 520 500 3 Bedroom Bungalow 01/05-08 – 31/07-08 n 12.650 12.650 12.695 490 490 01/08-08 – 31/10-08 n 13.225 13.025 12.895 570 540 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

bx5 480 490 520

Beliggenhed: Calodyne Sur Mer Hotel ligger 1 times kørsel fra lufthavnen på det nordøstlige Mauritius, 15 minutters gang fra den charmerende fiskerlandsby Grand Gaube. Hotellet ligger helt ned til en lille strand og med vandcykel kan man nå hotellets private ø, hvorfra man også kan bade. På øen findes solsenge og en lille bar med diverse forfriskninger. Værelsesfaciliteter: Hver bungalow er designet i harmoni med de tropiske omgivelser og den fantastiske udsigt mod poolen eller havet. Alle bungalows har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, kabel TV, telefon, køleskab og mikrobølgeovn. 2-værelses bungalow: De 12 bungalows er 62 m2 og består af en opholdsstue med et lille sparsomt udstyret køkkenhjørne samt 2 soveværelser med henholdsvis 1 dobbeltseng og 1 køjeseng. Maks. 4 personer. 3-værelses bungalow: De 44 bungalows er 75 m2 og består af en opholdsstue med et lille sparsomt udstyret køkkenhjørne samt 3 soveværelser med henholdsvis 1 dobbeltseng, 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Min. 3 voksne, maks. 5 personer. Hotelfaciliteter: 1 restaurant, 1 bar, butik, swimmingpool, børnepool, mindre spa, bordtennis, billard, børneklub, diverse vandsportsaktiviteter samt mødefaciliteter. Safe boks findes i receptionen. Diverse: Minimumophold: 7 dage.


Casuarina Hotel ÕÕÕ + Coastal Road, Trou aux Biches Mauritius North

Casuarina Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Superior Room

08/01-08 01/05-08 01/08-08 01/09-08 01/10-08

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

– – – – –

30/04-08 31/07-08 n 31/08-08 n 30/09-08 31/10-08

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

bb

b

bbb

14.095 12.795 14.095 12.795 14.095

15.995 14.295 15.995 14.295 15.995

13.525 12.475 13.525 12.475 13.525

700 590 700 590 700

980 850 980 850 980

620 540 620 540 620

Pris pr. person ved

bb

bbb

bbbb

Pris pr. person ved

bb

bbb

bbbb

08/01-08 – 30/04-08 16.495 15.050 14.295 1.060 840 01/05-08 – 31/07-08 n 14.495 13.725 13.050 890 750 Bungalow 01/08-08 – 31/08-08 n 16.495 15.050 14.295 1.060 840 01/09-08 – 30/09-08 14.495 13.725 13.050 890 750 01/10-08 – 31/10-08 16.495 15.050 14.295 1.060 840 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

730 640 730 640 730

Beliggenhed: Casuarina Hotel er et rigtig godt turistklassehotel med en dejlig atmosfære, placeret på den nordlige del af øen 5 km fra Grand Baie og 18 km fra Port Louis. Lige på den anden side af en lille vej ligger en skøn lille strand og 15 minutters gang fra hotellet, finder man en super lækker strand. Værelsesfaciliteter: Alle hotellets værelser har bad og toilet, aircondition, telefon, TV, safe boks samt terrasse eller balkon. Superior Room: De 81 værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus minibar, hårtørrer og radio. Maks. 3 personer. Bungalow: De 15 styk 2-værelses bungalows af ældre dato har et fuldt udstyret køkken/alrum. Øvrige faciliteter jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 6 personer. Hotelfaciliteter: 3 restauranter, 1 bar, 2 swimmingpools, jacuzzi, lille fitnesscenter, nyindrettet spa med frisør, butik, tennisbaner, bordtennis, videospil, billard, børneklub, diverse vandsportsaktiviteter, dykkercenter samt mulighed for leje af cykler. Casino og 9-hullers golfbane inden for gåafstand. Diverse: Honeymoon-tilbud: 25% rabat til bruden på overnatningsprisen i superior værelse i perioderne 08/01-31/04, 01/0831/08 & 01/10-31/10. 50% rabat til bruden på overnatningsprisen i superior værelse i perioderne 01/05-31/07 & 01/0930/09. Vielsesattest skal medbringes (maks. 3 måneder gammel). Specialtilbud: Bo minimum 6-9 nætter – få 1 ekstra nat gratis eller bo minimum 10 nætter – få 2 nætter gratis i perioderne 01/05-31/07 og 01/09-30/09. Enkeltværelsetilbud: 01/06-31/07: spørg om prisen OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


Maritim Hotel ÕÕÕÕ+ Balaclava, Turtle Bay Mauritius North

Maritim Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

07/01-08 – 30/04-09 16.795 19.495 16.195 1.100 Comfort Room 01/05-08 – 31/08-08 n 15.450 18.150 14.950 900 01/09-08 – 31/10-08 16.795 19.495 16.195 1.100 07/01-08 – 30/04-09 18.150 20.850 17.550 1.300 Deluxe Room 01/05-08 – 31/08-08 n 16.795 19.495 16.295 1.100 01/09-08 – 31/10-08 18.150 20.850 17.550 1.300 07/01-08 – 30/04-09 19.825 22.525 19.225 1.550 Prestige Room 01/05-08 – 31/08-08 n 18.475 21.175 17.975 1.350 01/09-08 – 31/10-08 19.825 22.525 19.225 1.550 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg for afrejse i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b 1.500 1.300 1.500 1.700 1.500 1.700 1.950 1.750 1.950 pr. person.

bbb 1.010 830 1.010 1.210 1.030 1.210 1.460 1.280 1.460

Beliggenhed: Maritim Hotel er et førsteklasseshotel beliggende på den nordlige del af Mauritius 60 km fra lufthavnen og 15 minutter fra Port Louis. Der er en fantastisk udsigt over den berømte Turtle Bay, som er Mauritius’s første Marine National Park. Fra hotellet har man direkte adgang til den smukkeste hvide sandstrand. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, radio, TV med filmkanal, minibar, telefon, safe boks, balkon eller terrasse. Comfort Room: De 147 comfort værelser er på 28 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 personer. Deluxe Room: De 29 deluxe værelser er på 33 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 personer. Prestige Room: De 29 prestige værelser er på 67 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse dog med separat badeværelse og toilet. Værelserne har internetadgang. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: 3 restauranter, 3 barer, 7 butikker, swimmingpool, fitness center, spa med massage, sauna og dampbad, tennisbaner, ridecenter, diverse vandsportsaktiviteter, børneklub, babysitting, mødefaciliteter, cykel og biludlejning samt 9 hullers golfbane. Green fee inkluderet i prisen. Diverse: Suite: Spørg om prisen Bryllupstilbud: Gratis bryllup på hotellet inkl. brudebuket, live musik og mousserende vin ved ceremonien, bryllupsmiddag samt 25% rabat til bruden på overnatningsprisen. Honeymoon-tilbud: 25% rabat til bruden på overnatningsprisen. Vielsesattest skal medbringes (maks. 6 måneder gammel). Specialtilbud: Bo minimum 8 nætter – få 1 ekstra nat gratis eller bo minimum 11 nætter – få 2 nætter gratis i perioderne 01/12-21/12 & 01/05-31/08. Seniortilbud: 60+ år: Spørg om prisen. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


Le Meridien Hotel ÕÕÕÕ+ Village Hall Lane, Pointe Aux Piments Mauritius North

Le Meridien Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

07/01-08 – 15/03-08 15.975 21.175 15.495 1.140 16/03-08 – 31/03-08 16.950 22.150 16.175 1.310 Deluxe Room 01/04-08 – 15/04-08 15.975 21.175 15.495 1.140 16/04-08 – 15/09-08 n 14.475 18.795 14.250 880 16/09-08 – 31/10-08 15.975 21.175 15.495 1.140 07/01-08 – 15/03-08 18.095 23.295 1.510 16/03-08 – 31/03-08 19.095 24.295 1.680 Nirvana Sea View Room 01/04-08 – 15/04-08 18.095 23.295 1.510 16/04-08 – 15/09-08 n 16.595 20.925 1.250 16/09-08 – 31/10-08 18.095 23.295 1.510 07/01-08 – 15/03-08 20.825 27.750 1.980 16/03-08 – 31/03-08 21.795 28.725 2.150 Deluxe Suite 01/04-08 – 15/04-08 20.825 27.750 1.980 16/04-08 – 15/09-08 n 19.325 25.375 1.720 16/09-08 – 31/10-08 20.825 27.750 1.980 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b 2.040 2.210 2.040 1.630 2.040 2.410 2.580 2.410 2.000 2.410 3.180 3.350 3.180 2.770 3.180 pr. person.

bbb 1.060 1.180 1.060 840 1.060 -

Beliggenhed: Le Meridien Hotel er beliggende på den nordvestlige del af Mauritius ved Pointe Aux Piment- bugten 60 km fra lufthavnen og 15 km fra henholdsvis Port Louis og livlige Grand Baie. Le Meridien ligger lige ned til 800 meter fantastisk hvid sandstrand. Hotellet tilbyder en speciel børnefri fløj (Nirvana), hvor man bliver forkælet lidt ekstra. Værelsesfaciliteter: De 198 værelser er fordelt på 3 etager. Alle værelser har udsigt til vandet og er smagfuldt indrettede med badekar, toilet og brus, hårtørrer, aircondition, loftsvifte, safe boks, telefon, kabel TV, strygejern, minibar og kaffemaskine. Der er mulighed for værelser med connecting doors. Deluxe Room: Værelser er 50 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Nirvana Sea View Room: Værelserne er 46 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus daglig frugt samt adgang til Nirvana-lounge og børnefri pool. Maks. 2 voksne. Deluxe Suite: Suiterne er 100 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse samt jacuzzi og plasma TV med DVD afspiller. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: 3 restauranter og 3 barer, børneklub, butikker, fitness center, skønhedssalon, tennisbaner, diverse vandsportsaktiviteter, dykkercenter, swimmingpool, jacuzzi samt spa med sauna, dampbad og stort udvalg af massager. Diverse: Honeymoon-tilbud: 25% rabat til bruden på overnatningsprisen – gælder kun ved ophold på min. 5 nætter. Vielsesattest skal medbringes (maks. 6 måneder gamme). Specialtilbud: Bo 7 nætter – betal for 6 eller bo 14 nætter – betal for 12 eller bo 18 nætter – betal for 21. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


Mauritius vest På vestkysten finder man Mauritius’s hovedstad Port Louis, som er en af de ældste bosættelser på øen. Byen er et spændende miks af elegante gamle huse og cyklonsikrede betonklodser, der står side om side på de brostensbelagte gader. Der bor ca. 150.000 indbyggere i Port Louis og hertil kommer ca. 100.000 pendlere om dagen for at arbejde i byen. Man vil derfor opleve en hektisk aktivitet i løbet af dagen, mens gaderne om aftenen kan virke næsten mennesketomme. Man skal da også være opmærksom på, at mange restauranter kun holder åbent til frokost. Port Louis byder på flere spændende attraktioner, bl.a. Place d’Armes, hvor man finder Mauritius’ regeringsbygning og landets nationalmuseum. Fra byens gamle fort La Citadelle har man en fantastisk udsigt over byen og dens store havneanlæg. Under sit besøg i Port Louis må man ikke snyde sig selv for et besøg på byens marked. Her kan man finde alt fra urtemedicin og tropiske madvarer til alverdens krimskrams. Også byens kinesiske kvarter er et besøg værd. Her ligger den berømte Jummah Moske og det kinesiske kasino Amicale. Lidt nord for Port Louis ligger Baie du Tombeau, der især er kendt, fordi tre skibe fra HollandskOstindisk Kompagni forliste her tilbage i det 16. århundrede. I dag kan man dykke ned til de fredede vrag, der gennem tiderne har lokket flere skattejægere til om end uden den store succes. Flic en Flac, Wolmar og Tamarin er de mest populære badebyer på vestkysten, men selvom de i årtier har været velbesøgte feriesteder, er det først inden for de sidste år, at der for alvor er kommet gang i udviklingen af turismen og opførselen af luksushoteller. Mellem Flic en Flac og Wolmar finder man en vidunderlig 12 km lang strand med det fineste sand og et krystalklart vand, der gør området perfekt til dykning og snorkling på det omkringliggende koralrev. Hvis man trænger til en pause fra strandlivet er en af de mere populære aktiviteter på vestkysten storvildtsfiskeri, eller dybhavsfiskeri. I fiskesæsonen – det vil sige fra oktober til april – kan man fange sværdfisk, tun og haj blot 1,5 km fra kysten, da havbunden her falder til mere end 600 meters dybde. Der findes en del arrangører af storvildtsfiskeri langs kysten. Man kan også tage på besøg i Casela Bird Park, et skønt naturområde, hvor man har samlet mere end 2.500 fugle af ca. 140 forskellige arter. Det er skønt at slentre rundt i den frodige park og studere de mange fugle i deres volierer, og samtidig nyde det fantastiske syn af orkideer som blomstrer overalt.


La Mariposa Beach Resort Coastal Road, La Preneuse Mauritius West

La Mariposa Beach Resort Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

b

01/01-08 – 15/04-08 11.525 13.625 320 630 Standard Studio 16/04-08 – 14/10-08 n 11.150 12.895 260 520 01/01-08 – 15/04-08 12.050 14.695 400 790 Sunset Studio 16/04-08 – 14/10-08 n 11.525 13.625 320 630 01/01-08 – 15/04-08 12.425 11.525 11.050 450 320 Pivoine & Dahlia Apartment 16/04-08 – 14/10-08 n 11.975 11.195 10.825 390 270 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

bbb 250 220

Beliggenhed: La Mariposa ligger på vestkysten af Mauritius i den lille landsby La Preneuse 45 minutter fra lufthavnen og 30 minutter fra Port Louis. Inden for gåafstand af hotellet finder man supermarked, postkontor, bank, restauranter og barer. Værelsesfaciliteter: Alle lejlighederne har bad og toilet, køkkenfaciliteter, aircondition, safe boks, TV samt balkon eller terrasse. Standard Studio: 10 standard suites på 45 m2 jf. ovenstående beskrivelse med udsigt mod poolen eller haven. Lejlighederne består af 1 soveværelse og 1 stue med køkkenhjørne samt mindre spiseplads. Maks. 2 voksne og 1 barn. Sunset Studio: 4 sunset suites på 55 m2 jf. ovenstående beskrivelse beliggende ud til stranden. Lejlighederne består af 1 soveværelse og 1 stue med køkkenhjørne samt mindre spiseplads. Maks. 2 voksne og 1 barn. Dahlia Apartment: Én 3 værelses lejlighed på 80 m2 jf. ovenstående beskrivelse beliggende ud til stranden. Lejlighederne består af 2 soveværelser og 1 stue med køkkenhjørne samt spiseplads. Maks. 4 personer. Pivoine Apartment: Én 4 værelses lejlighed på 90 m2 jf. ovenstående beskrivelse beliggende ud til stranden. Lejlighederne består af 3 soveværelser, 2 badeværelser og 1 stue med køkkenhjørne samt spiseplads. Maks. 5 personer. Hotelfaciliteter: Swimmingpool, parkering, vaskemulighed, reception med begrænset åbningstid, rengøring og 24 timers security service.


The Sands Resort & Spa ÕÕÕÕ Wolmar Beach, Flic en Flac Mauritius West

The Sands Resort & Spa Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

07/01-08 – 14/04-08 17.595 20.850 16.895 1.220 Deluxe Room 15/04-08 – 30/09-08 n 14.995 18.175 14.575 970 01/10-08 – 31/10-08 17.075 21.175 16.525 1.140 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b

bbb

1.700 1.120 1.520 900 1.750 1.060 pr. person.

Beliggenhed: The Sands Resort & Spa er et mindre og intimt hotel, der ligger på den dejlige strand ved Flic en Flac på vestkysten af Mauritius 60 km fra lufthavnen og 25 km fra hovedstaden Port Louis. Fra hotellet er der udsigt over lagunen, Tamarin Bay og Le Mourne-bjerget. Værelsesfaciliteter: Alle værelserne har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, telefon, TV, safe boks, minibar og kaffemaskine samt balkon eller terrasse med havudsigt. Mulighed for værelser med connecting doors. Deluxe room: Der findes 91 Deluxe værelser på 52 m2 jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 personer. Hotelfaciliteter: 2 restauranter, 1 bar, butik, spa, fitness, jacuzzi, frisørsalon, swimmingpool, tennisbaner, cykeludlejning samt diverse vandsportsaktiviteter. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger Tamarina Golf Estate i smukke omgivelser. Diverse: Honeymoon-tilbud: 30% rabat til bruden på overnatningsprisen ved minimumophold på 5 nætter. Vielsesattest skal medbringes (maks 9 måneder gammel). Specialtilbud: Bo 6 nætter – betal for 9 eller bo 14 nætter – betal for 12 eller bo 18 nætter – betal for 21 i perioden 15/04-30/10. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


The Sofitel Imperial Hotel ÕÕÕÕÕ Wolmar Beach, Flic en Flac Mauritius West

The Sofitel Imperial Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

06/01-08 – 28/02-08 21.250 27.175 1.760 01/03-08 – 31/03-08 20.175 25.550 1.600 Deluxe Room 01/04-08 – 30/04-08 18.275 22.725 1.540 01/05-08 – 15/10-08 n 17.295 21.225 1.370 16/10-08 – 31/10-08 22.725 29.395 1.980 06/01-08 – 28/02-08 24.475 32.025 22.995 2.240 01/03-08 – 31/03-08 23.075 29.950 21.725 2.030 Imperial Garden Suite 01/04-08 – 30/04-08 20.695 26.375 19.575 1.960 01/05-08 – 15/10-08 n 19.495 24.575 18.495 1.750 16/10-08 – 31/10-08 26.375 34.850 24.675 2.520 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b 2.640 2.400 2.310 2.050 2.970 3.360 3.050 2.940 2.630 3.780 pr. person.

bbb 2.020 1.830 1.770 1.580 2.270

Beliggenhed: Sofitel Imperial Hotel er et elegant og lækkert førsteklassehotel i asiatisk stil beliggende i en 9 hektar stor have på den mauritiske vestkyst. Hotellet ligger 5 minutter fra den lille by Flic en Flac, 50 minutters kørsel fra lufthavnen og 30 minutter fra Port Louis. Værelsesfaciliteter: Hotellets 191 værelser er fordelt på 2 etager og de er alle indrettede med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe boks, minibar, telefon, radio og kabel TV. 4 sæt Superior/Deluxe værelser med connecting doors Deluxe room: De 95 deluxe værelser på 50 m2 ligger på 1. sal og har balkon med havudsigt og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus kaffemaskine. Mulighed for sen check-out (17.00). Maks. 3 personer. Imperial Garden suite: De 42 nyere garden suites på 75 m2 ligger i grønne og private omgivelser et stykke fra hovedbygningen og har 1 soveværelse med en dobbeltseng og et sofaområde med sovesofa. Suiterne har en stor balkon eller terasse. De er indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus kaffemaskine, separat toilet, og der er mulighed for sen checkout (17.00). Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: 4 restauranter, 2 barer, natklub, stort spa område med masser af behandlingsmuligheder, swimmingpool, jacuzzi, sauna, fitness center, tennisbaner, bordtennis, børneklub, dykkercenter, diverse vandsportsaktiviteter samt mødefaciliteter og nærliggende 18 hullers golfbane. Diverse: Honeymoon/bryllupsdag/bryllupstilbud: 50% rabat til bruden på overnatningsprisen ved minimumophold på 7 nætter. Vielsesattest skal medbringes (maks. 9 måneder gammel).Gælder også ved bryllupsdag i løbet af opholdet fra 15 år og efterfølgende hvert 5. år. Husk at medbringe vielsesattest. Specialtilbud: Bo 9 nætter – betal for 7 eller bo 14 nætter – betal for 11 i perioden 01/04-15/10. Familietilbud: Spørg om prisen. Helpensionstilbud: Gratis opgradering til helpension med frokostbuffet. Gælder i perioden 10/05-31/09. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


Hilton Mauritius Resort & Spa ÕÕÕÕÕ Wolmar Beach, Flic en Flac Mauritius West

Hilton Mauritius Resort & Spa Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

06/01-08 – 30/04-08 18.825 22.875 1.400 Deluxe Room 01/05-08 – 30/09-08 n 17.825 22.875 1.250 01/10-08 – 31/10-08 19.495 24.895 1.500 06/01-08 – 30/04-08 24.895 31.295 2.300 Junior Suite 01/05-08 – 30/09-08 n 22.195 28.250 1.900 01/10-08 – 31/10-08 24.895 31.295 2.300 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b 2.000 2.000 2.300 3.250 2.800 3.250 pr. person.

bbb -

Beliggenhed: Hilton Mauritius Resort & Spa er et fantastisk luksusresort beliggende på Wolmar Beach på vestkysten 5 minutter fra Flic en Flac, der har fået tilnavnet ”Pearl of the Indian Ocean”. Der er ca. 1 times kørsel til lufthavnen og 30 minutter til Port Louis. Værelsesfaciliteter: Alle værelser ligger i mindre pavilloner med udsigt til havet og den nedgående sol. De er udstyrede med toilet, badekar og brus, hårtørrer, aircondition, safe boks, telefon, internetadgang, radio, kabel TV med filmkanal, minibar, kaffemaskine samt balkon eller terrasse. Deluxe Room: 43 m2 moderne og smagfuldt indrettede værelser jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Mulighed for connecting doors. Junior Suite: 61-74 m2 bestående af soveområde og sofahjørne indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus kitchenette, jacuzzi og DVD-afspiller. Maks. 2 voksne og 1 barn. Deluxe Suite: 92 m2 bestående af separat soveværelse og dagligstue indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: 4 restauranter, 2 barer, swimmingpool, jacuzzi, fitness center, spa med sauna, dampbad og diverse behandlingstilbud, skønhedssalon, frisør/ barber, butik, tennisbaner, aerobics, børneklub, babysitting, diverse vandsportsaktiviteter samt en 9-hullers putting green. Diverse: Honeymoon-tilbud: 50% rabat på overnatningsprisen til bruden i Deluxe Room ved minimumophold 6 nætter. Vielsesattest skal medbringes (maks. 6 måneder gammel).


Mauritius syd Den sydlige del af Mauritius adskiller sig væsentligt fra den øvrige del af øen. Området fremstår mere barskt og vildt, men anses af mange for at være den smukkeste del af Mauritius. Her findes ikke det store udvalg af hoteller ej heller gode (og sikre) badestrande som andre steder på øen, men området er godt som udflugtsmål, og luften er mange gange dejligt forfriskende. Souillac, der er øens sydligste by, huser et par spændende seværdigheder. Robert Edward Hart Museum er beliggende i den lokale digters hjem og indeholder en samling af hans ejendele, herunder nogle manuskripter. Huset, der er bygget af koraller, fik han i gave af nogle venner, da han blev 50 år. Et lille stykke op ad Savanne River fra Souillac ligger Rochester Falls, et smukt vandfald. Det er ikke så højt, men har en speciel form. Man kan nå dertil ad stier gennem sukkerrørsmarker eller tage turen i bil. Ved den lille landsby Riambel finder man en skøn badestrand, der er beskyttet af et fantastisk koralrev. Mange kommer hertil på dagsture for at nyde denne dejlige oase. Ved den lille by Riviere Des Anguilles ligger Vanille Crocodile Park, der oprindeligt blev grundlagt som en krokodillefarm, men senere er der også kommet slanger, aber, kæmpeskildpadder, flyvende hunde, hjorte og en farvestrålende Telfairs øgle til. Parken er yderst frodig, og naturelskere vil nyde turen gennem den. Le Morne halvøen opfattes som Mauritius’s mest afrikansk-prægede område, bl.a. fordi det har en lang og noget tragisk historie omkring slavehandel. Halvøen har et meget karakteristisk udseende med Le Morne Brabant-bjerget, der næsten majestætisk rejser sig op fra havet. Der findes kun få hoteller på Le Morne, som er et ideelt sted til gode ride- og vandreture. Lidt nord for Le Morne kommer man til den lille landsby La Gaulette, hvor mange indbyggere lever af at sælge strandskaller langs vejen. I byen finder man en afdeling af Shellorama Museet, hvor man også kan købe skaller, koraler og jadesmykker. Fra La Gaulette kan man tage en tur ud til Ile aux Benitiers; en af de større øer i området. Øen har kun få indbyggere, der ernærer sig ved fiskeri, og den byder på nogle fantastiske og uberørte sandstrande med skyggende kokospalmer. Hvis man bevæger sig ind i landet fra sydkysten kommer man til Plaine Champagne-plateauet. Her er flere udsigtspunkter, hvorfra man kan nyde den vidunderlige udsigt, og man kan ligeledes undertiden være heldig at se aber, rådyr m.m., som lever i vildtreservatet. Området byder på frodige kaffeplantager, et smukt vandfald – Chamarel Falls – og ikke mindst Chamarel Coloured Earths, et usædvanligt fænomen, da jorden her har syv forskellige farvenuancer. Da det til tider kan være lidt svært at se farvespillet, anbefales det at besøge stedet tidligt om morgen eller i helt klart solskinsvejr for at få den optimale oplevelse. Hvis man fortsætter turen ind i landet, kommer man til slugten Black River Gorges, der som noget af det første blev indlemmet i øens sydlige nationalpark for at bevare ibenholtskoven fra at blive fældet til fordel for sukkerplantager. På restaurant La Varangue sur Morne kan man nyde et godt måltid til en storslået udsigt over slugten og det nærliggende vandfald.


Indian Resort & Spa ÕÕÕÕ Le Morne Mauritius South

Indian Resort & Spa Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard Marine Room

07/01-08 21/04-08 02/06-08 01/10-08

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

– – – –

20/04-08 01/06-08 30/09-08 n 31/10-08

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

bb

b

bbb

17.350 15.850 14.775 17.150

20.095 18.150 16.675 19.825

-

1.180 960 800 1.150

1.590 1.300 1.080 1.550

-

Pris pr. person ved

bb

bbb bbbb

Pris pr. person ved

bb

bbb bbbb

07/01-08 – 20/04-08 19.395 16.050 14.395 1.490 21/04-08 – 01/06-08 17.475 14.775 13.425 1.200 Family Room 02/06-08 – 30/09-08 n 16.425 14.095 12.895 1.050 01/10-08 – 31/10-08 19.095 15.850 14.250 1.440 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

990 800 700 960 pr. person.

750 600 530 720

Beliggenhed: Det familievenlige førsteklasseshotel Indian Resort & Spa ligger på Le Morne-halvøen på den sydvestlige del af Mauritius. Hotellet ligger ned til en 600 meter lang sandstrand og har det imponerende Le Morne-bjerg i baggrunden. Der er ca. en times kørsel til henholdsvis lufthavnen og hovedstaden Port Louis. Værelsesfaciliteter: Alle værelserne har bad og toilet, aircondition, minibar, kabel TV, safe boks samt balkon eller terrasse. Standard Marine Room: De 160 værelser med havkig er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max. 2 voksne og 1 barn. Family Room: De 106 værelser med connecting doors og udsigt til havet eller haven er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne og 3 børn. Hotelfaciliteter: 7 restauranter, 5 barer, 2 butikker, mødefaciliteter, 3 tennisbaner, 3 swimmingpools, bordtennis, aerobics, badminton, stort spa, fitnesscenter, børneklub, babysitting, teenageklub, dykker- og kite surfing center samt diverse vandsportsaktiviteter. Diverse: Honeymoon/bryllupsdagstilbud: 50% rabat til bruden på overnatningsprisen for halvt dobbeltværelse. Minimumsophold på 6 nætter. Vielsesattest skal medbringes (For honeymooners: maks. 9 måneder gammel, for bryllupsdagsfejrende: fra 10 år og efterfølgende hvert 5. år) Specialtilbud: Bo 7 nætter og få op til 7 gratis nætter uden forplejning. Obligatorisk tillæg for halvpension til de gratis nætter. Familietilbud: Enlig forælder med op til 2 børn på samme værelse: spørg om prisen. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


Heritage Golf & Spa Resort ÕÕÕÕÕ Coastal Road, Bel Ombre Mauritius South

Heritage Golf & Spa Resort Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

05/01-08 – 16/03-08 22.450 27.725 22.050 1.940 17/03-08 – 31/03-08 22.850 28.250 22.425 2.000 Deluxe Room 01/04-08 - 31/08-08 n 19.025 22.850 18.725 1.430 01/09-08 – 31/10-08 22.450 27.725 22.050 1.940 05/01-08 – 16/03-08 23.750 29.525 23.275 2.130 17/03-08 – 31/03-08 24.225 30.150 23.750 2.200 Deluxe Ocean View Room 01/04-08 - 31/08-08 n 19.975 24.225 19.625 1.570 01/09-08 – 31/10-08 23.750 29.525 23.275 2.130 05/01-08 – 16/03-08 25.075 31.350 24.550 2.330 17/03-08 – 31/03-08 25.550 32.025 25.025 2.400 Deluxe Beach Front Room 01/04-08 - 31/08-08 n 20.895 25.550 20.550 1.710 01/09-08 – 31/10-08 25.075 31.350 24.550 2.330 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,n Tillæg i perioden 15/07-15/08 2008: 1.500,- pr. person

b 2.720 2.800 2.000 2.720 2.990 3.080 2.200 2.990 3.260 3.360 2.400 3.260 pr. person.

bbb 1.880 1.940 1.390 1.880 2.060 2.130 1.520 2.060 2.250 2.320 1.660 2.250

Beliggenhed: Beliggende 50 minutter fra lufthavnen og 75 minutter fra Port Louis i vidunderlige omgivelser mellem havet og bjergene på den uspolerede sydkyst finder man luksushotellet Heritage Golf & Spa Resort. Hotellet ligger ned til 300 meter lækker strand. Værelsesfaciliteter: Hotellets 154 værelser har alle toilet, badekar og brus, hårtørrer, aircondition, loftsvifte, terrasse eller balkon, telefon, kabel TV, internetadgang, safe boks, minibar samt kaffemaskine. Mulighed for værelser med connecting doors. Deluxe Room: 52 m2 og primært beliggende med udsigt mod haven. De er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Deluxe Ocean View Room: 52 m2 beliggende med udsigt mod havet. Indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Deluxe Beach Front Room: 52 m2 beliggende med direkte adgang til stranden. Indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: 4 restauranter, 3 barer, 1 butik, frisør, skønhedssalon, 4 swimmingpools inkl. 1 børnepool og 1 spa-pool, spa område med sauna, dampbad og massagetilbud, fitness center, 2 tennisbaner, bordtennis, dart, billard, bueskydning, børneklub, cykeludlejning, diverse vandsportsaktiviteter samt 18 hullers golfbane - 1 daglig green fee pr. voksen er inkl. i prisen. Diverse: Honeymoon-tilbud: 35% rabat til bruden på overnatningsprisen ved minimumophold på 7 nætter. Gælder i perioden 01/04-30/09. Vielsesattest skal medbringes (maks. 9 måneder gammel). Special offer: Bo 8 nætter – få 1 nat gratis i perioden 01/04-31/08. OBS: Tilbud kan ikke kombineres.


Mauritius villaer

På Mauritius har man også mulighed for at bo samlet i en privat villa – en perfekt løsning for dem der ønsker at bo privat og roligt eller for en stor familie der ønsker at bo sammen. Vi har et udvalg af forskellige villaer rundt om på Mauritius, som kan ses på næste side. Fælles for dem er, at de ikke er luksuriøse og at man selv står for maden. Til gengæld har de en helt unik beliggenhed tæt ved nogle af Mauritius bedste sandstrande. Der er indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed, og alle steder vil der være hushjælp til at klare rengøringen, for man er jo på ferie.

Mauritus villaer Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Mauritius på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mauritius Lufthavn, 7 overnatninger uden forplejning samt lokal guideservice.

Villa

Periode

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

Pris pr. person ved

bb

b

bbb

16/01-07 – 14/07-07 10.995 12.650 10.450 265 530 175 Villa Cocotiers n 15/07-07 – 15/08-07 12.550 14.195 11.995 265 530 175 16/08-07 – 31/10-07 10.995 12.650 10.450 265 530 175 01/01-07 – 14/07-07 12.750 15.725 11.775 440 875 290 Villa Lauriers o 15/07-07 – 15/08-07 14.395 17.375 13.425 440 875 290 16/08-07 – 31/10-07 12.750 15.725 11.775 440 875 290 01/01-07 – 14/07-07 14.950 20.125 13.195 765 1.535 510 Villa Bilimbis o 15/07-07 – 15/08-07 16.595 21.775 14.850 765 1.535 510 16/08-07 – 31/10-07 14.950 20.125 13.195 765 1.535 510 01/01-07 – 14/07-07 15.395 21.125 13.525 840 1.685 560 Villa Roche Brune o 15/07-07 – 15/08-07 17.050 22.775 15.175 840 1.685 560 16/08-07 – 31/10-07 15.395 21.125 13.525 840 1.685 560 01/01-07 – 14/07-07 15.495 21.225 13.625 850 1.705 565 Villa Capucine n 15/07-07 – 15/08-07 17.150 22.875 15.295 850 1.705 565 16/08-07 – 31/10-07 15.495 21.225 13.625 850 1.705 565 01/01-07 – 14/07-07 16.825 23.875 14.525 1.050 2.100 695 Villa Cardinale n 15/07-07 – 15/08-07 18.475 25.525 16.175 1.050 2.100 695 16/08-07 – 31/10-07 16.825 23.875 14.525 1.050 2.100 695 Air Mauritius: Afrejse fra København via by i Europa. Mulighed for tilslutning fra Århus og Ålborg: 1.225,- pr. person. n Minimumophold: 5 nætter o Minimumophold: 7 nætter


Mauritius villaer Villa Cocotier & Villa Lauriers Roches Noires Mauritius East

Beliggenhed: Cocotiers og Lauriers er to separate lejligheder placeret på hver sin etage i en stor bungalow beliggende ved den fantastiske stand ved Roches Noires. 10 minutters gang fra villaen finder man et supermarked. Faciliteter: Begge lejligheder er indrettede med en stue med spisekrog, fuldudstyret køkken samt veranda. Der findes endvidere TV, telefon, generator og grill. Der er daglig rengøringshjælp fra 08.30-12.00, dog ikke søn- og helligdage og der kommer en gartner 1 gang om ugen. Cocotiers: Lejligheden ligger på 1. sal og består af 3 soveværelser samt 1 badeværelse. Maks. 6 personer. Lauriers: Lejligheden ligger i stueplan og består af 4 soveværelser samt 2 badeværelser. Maks. 6 voksne og 2 børn.

Villa Bilimbis La Preneuse Mauritius West

Beliggenhed: Bilimbis er en charmerende villa beliggende ned til vandet få minutters gang fra det historiske Martello. Villaen ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen og 4 minutter fra Port Louis. 5 minutters gang fra villaen finder man et supermarked. Faciliteter: Villaen består af 4 soveværelser alle med aircondition, 3 badeværelser, en lille stue samt fuldudstyret køkken og spisestue. Der findes endvidere TV, CD og DVD afspiller, telefon, safe boks, generator og grill. Der er daglig rengøringshjælp fra 08.00-11.30, dog ikke søn- og helligdage og der kommer en gartner 3 gange om ugen. Maks. 6 voksne og 2 børn.

Villa Roche Brune Grand Baie Mauritius North

Beliggenhed: Roche Brune ligger super centralt ved Merville Beach og er det perfekte udgangspunkt for god snorkling og dykning. Villaen ligger i gåafstand til Grand Baie og gode indkøbsmuligheder og 1½ times kørsel fra lufthavnen. Faciliteter: Villaen består af 4 soveværelser med loftsvifte, 4 badeværelser, en stue, fuldudstyret køkken og spisestue samt veranda. Der findes endvidere TV, CD afspiller, telefon og grill. Der er daglig rengøringshjælp fra 09.00-12.00, dog ikke søn- og helligdage. Maks. 6 voksne og 2 børn.

Villa Capucine Grand Baie Mauritius North

Beliggenhed: Capucine er en hyggelig villa beliggende på den dejlige Merville strand som er et godt udgangspunkt for at snorkle. Villaen ligger ca. 5 kvarters kørsel fra lufthavnen og blot få minutters gang fra centrum af Grand Baie, hvor man også finder indkøbsmuligheder. Faciliteter: Villaen består af 3 soveværelser alle med aircondition, 3 badeværelser, en stor stue med spisekrog, fuldudstyret køkken samt veranda. Der findes også kabel TV, CD afspiller, telefon, safe boks, generator og grill. Der er daglig rengøringshjælp fra 09.00-12.00, dog ikke søn- og helligdage og der kommer en gartner 1 gang om ugen. Maks. 6 personer (børn under 12 år accepteres ikke)

Villa Cardinale Belle Mare Mauritius East

Beliggenhed: Cardinale er en dejlig villa beliggende ned til en af Mauritius’ bedste strande. Villaen ligger ikke langt fra golfbanen på Belle Mare Plage Hotel og blot 10 minutter fra indkøbsmuligheder. Der er ca. 1 time og 20 minutters kørsel til lufthaven og 50 minutter til Port Louis. Faciliteter: Villaen består af 3 soveværelser alle med aircondition, 1 badeværelse, en stue, en spisestue, fuldudstyret køkken samt veranda. Der findes ligeledes kabel TV, CD afspiller, telefon, safe boks, generator og grill. Der er daglig rengøringshjælp fra 08.30-13.30, dog ikke søn- og helligdage, og der kommer en gartner 1 gang om ugen. Maks. 6 personer


Det centrale plateau Der findes flere små byer i det centrale plateau, som efterhånden er vokset sammen til en stor by, men hver især har de deres eget særpræg og ikke mindst mange gode shoppingmuligheder. De to byer Beau Bassin og Rose Hill er efterhånden vokset helt sammen. Beau Bassin er den lidt søvnige bydel, hvor man bl.a. finder den smukke Sacre Coeurkirke fra 1880’erne og Balfour Gardens, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over Soreze-vandfaldene ved Plaines Wilhelms River. I nærheden af Balfour Gardens ligger en smuk bygning - Le Thabor - der benyttes som refugium for øens præster. Rose Hill er mere livlig og kendt for at være Mauritius’ kulturelle centrum. Her finder man bl.a. Plaza Theatre, som er det største teater i Det Indiske Ocean, og som også opfører mange internationale opsætninger. Bygningen huser også et teatermuseum, et bibliotek og et galleri. Rose Hill har efterhånden udviklet sig til lidt af et forretningscentrum med flere indkøbscentre og mange små butikker i gadebilledet. Quatre Bornes, som ligger syd for Rose Hill, huser bl.a. et kæmpestort shopping center - Orchard Shopping Centre - hvor man kan købe stort set alt. Byens marked er kendt som øens bedste, hvor man kan gøre nogle rigtig gode køb af 2. sorterings mærkevarer. I nærheden af den lille by Moka, øst for Beau Bassin, finder man præsidentens residens, Le Reduit, og ikke langt herfra huset Eureka beliggende i en kæmpe tropisk have. Huset går for at være Mauritius’s største med 109 døre og vinduer. Tidligere var huset bolig for den engelske kongefamilie, og det rummer stadig mange smukke møbler fra kolonitiden. 1. salen er i dag indrettet som kunstgalleri med en fast udstilling af fotografier og kort af traditionelle mauritiske huse. Byerne Vacoas og Phoenix ligger side om side som to tvillinger. Her er klimaet tempereret og ofte meget behageligt, og byerne bugner af frodige haver. I Vacoas ligger den berømte Gymkhana Club fra 1844. Den åbnede som poloklub, men huser i dag en 18hullers golfbane, swimmingpool samt billardborde i klubhuset. Syd for Vacoas finder man øens højeste vandfald Tamarind Falls, som falder i alt 295 meter over 7 niveauer ned i en slugt, hvor man kan bade. Phoenix er primært industriområde og er berømt for produktionen af Phoenix-øllen, men også andre drikkevarer fremstilles her. Phoenix er endvidere hjemsted for det kæmpestore Continentindkøbscenter med mere end 30 butikker og en stor ”food court”. Curepipe, der efterhånden er vokset sammen med Phoenix, er med sine 550 meter over havet Mauritius’s højest beliggende by. Byen ligger midt imellem Port Louis og lufthavnen og er ikke videre charmerende, men kan være et tiltrængt afbræk fra det varme strandliv, da klimaet her er tempereret og omgivelserne meget grønne. I Curepipe finder man bl.a. en botanisk have, der ligger som en skøn oase midt i byen, og ikke langt herfra ligger Trou aux Cerfs, krateret af en udslukt vulkan. Krateret er 85 meter dybt og 200 meter bredt, og fra toppen har man en fantastisk udsigt over øen. Man kan vandre ned ad vulkanens sider, som er bevokset med skov, og i bunden når man en lille sø. Ellers er Curepipe berømt for sine gode shopping muligheder i Salaffa Shopping Centre, Arcades Salaffa og Arcades Currimjee samt i forstaden Floreal, hvor man især sælger modelskibe og diamanter. Et pænt stykke syd for Curepipe ligger kratersøen Grand Bassin, hvis bredder er af lava. Midt i søen ligger en lille ubeboet ø. For de hundredtusindvis af hinduer på Mauritius er Grand Bassin et helligt sted, og hver februar tager de på pilgrimsfærd til søen, hvor der ligger flere altre, templer og helligdomme. Man er velkommen til at besøge det største af templerne, blot man følger reglerne og er anstændigt påklædt og tager skoene af.


Bryllup på Mauritius Drømmen om et bryllup på 1. klasse med blå himmel, sol og varme kan blive til virkelighed. En vielse med fødderne i vandkanten…eller i en pavillon over vandet…eller i en have omgivet af tropiske blomster…efterfulgt af en romantisk middag og måske en slentretur på stranden, mens solen går ned. Under alle omstændigheder vil et bryllup på skønne Mauritius blive en speciel og mindeværdig dag, hvad enten I vælger at holde dagen i intim tosomhed, eller I har inviteret hele familien med til at fejre denne lykkelige begivenhed. Hos Check Point Travel kan vi sammen med vores lokale agent samt hotellet på Mauritius sammensætte den perfekte bryllupspakke. I samråd med jer finder vi det bedste sted, hvor I skal sige ja til hinanden og tilbringe jeres hvedebrødsdage på stranden, i vandet med god mad og drikke og forkælelse. Nedenstående bryllupspakker er kun eksempler med mulighed for individuelle tilpasninger.

BRYLLUPSPAKKE PÅ CASUARINA HOTEL***+

7.095,-

- Juridiske gebyrer til advokat og ret - Guideservice- og assistance - Brystbuket til gommen - Brudebuket - Udsmykning af vielsessted - Bryllupskage - Fotograf (min. 36 billeder) - Videooptagelse - 1 flaske champagne - Frisør til bruden - Honeymoon-pakke* bestående af rabat på værelsesprisen til bruden, 1 frugtkurv, 1 flaske mousserende vin, 2 t-shirts samt ½ time i orientalsk bad for 1 person.

BRYLLUPSPAKKE PÅ SOFITEL IMPERIAL****

9.050,-

- Juridiske gebyrer til advokat og ret - Guideservice- og assistance - Brystbuket til gommen - Brudebuket - Frisør til brud og gom - Udsmykning af vielsessted - Bryllupskage - Fotograf (min. 36 billeder) - 1 flaske mousserende vin - Romantisk middag for brudeparret - Morgenmad på sengen med champagne dagen efter vielsen - Brudepar-pakke bestående af 1 frugtkurv, 1 flaske mousserende vin og 1 romantisk middag for 2 på Jacaranda Restaurant ved stranden. - Honeymoon-pakke* bestående af rabat på værelsesprisen til bruden samt daglige overraskelser og forkælelse. *Kan ikke kombineres med andre tilbud


Billejepriser Mauritius Kategori

Biltype (eller tilsvarende)

Pris pr. lejedøgn 1-6 dage

7-12 dage

13+ dage

480

445

435

A

Chevrolet Spark 1.0 (4, A/C)

B

Hyundai Atos (4 døre, A/C)

505

460

450

C

Hyundai Getz (2-4 døre, A/C)

545

515

490

D

Renault Clio (4 døre, A/C)

600

545

525

J

Renault Megane (4 døre, A/C)

700

645

625

F

Renault Scenic (4 døre, A/C)

775

720

690

I

Mini Convertible (2 døre, A/C)

950

875

840

G G

Renault Laguna (4 døre, A/C) Rover 75 (4 døre, A/C)

975

895

855

H

BMW 330i (4 døre, A/C)

1.060

960

930

Y

BMW X3 (4 døre, A/C)

1.115

1.000

975

Z

Renault Espace (A/C)

1.105

1.005

960

Prisen inkluderer: 24 timers leje, fri kilometer, skatter, CDW (kaskoforsikring), PAI (person ulykkesforsikring) og TW (tyveriforsikring). Prisen inkluderer ikke: Obligatorisk levering- og afhentningsgebyr (EUR 6,-), Lufthavnsgebyr (EUR 9,-), brændstof (bilen leveres med fuld tank), ekstra chauffør (EUR 9,- for lejeperioden), autostol (EUR 3,- pr. dag). Skade og tab af ekstra udstyr er ikke dækket af forsikringen. Forsikring og selvrisiko: Kaskoforsikring – der er en selvrisiko på EUR 200,- for biltype A, B, C, D / EUR 300,- for biltype J, F, G / EUR 500,- for biltype I / EUR 625,- for biltype H, Y, Z. Tyveriforsikring – der er en selvrisiko på EUR 38,-. Chaufførservice: Mandag – lørdag: EUR 18,- pr. dag (8 timer). EUR 4,- pr. time derudover. Søndag og helligdage: EUR 20,- pr. dag (8 timer) EUR 5,- pr. time derudover. Priser og betingelser er med forbehold for ændringer.


Mauritius udflugter Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 480 240

Pamplemousses Botanisk Have og Port Louis Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Dagen byder på en tur rundt til charmerende turkisblå laguner og gyldne sandstrande i det nordlige Mauritius, inden der gøres stop ved Pamplemousses Botanisk Have. Her vil man få en guidet rundtur i den store have, der rummer mere end 500 forskellige plantearter heraf 80 forskellige palme arter. Herefter går turen til Port Louis, hvor man vil nyde frokost ved Caudan Waterfront med udsigt over havnen. Efter frokosten vil der være byrundtur med stop ved bl.a. Champs de Mars og La Citadelle samt besøg på Blue Benny Museum, der huser en spændende samling af nationalklenodier. Endelig vil der være mulighed for at besøge og shoppe på Central Market. Frokost minus drikkevarer samt entre til Blue Penny Museum er inkluderet.

Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 550 275

Det centrale plateau Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Dagens program starter i Curepipe, hvor man besøger nogle af de mange spændende butikker på Floreal Square samt et tekstil museum og et diamantsliberi. Herefter går turen til Trou aux Cerfs, der er et udslukt vulkankrater. Fra toppen har man en skøn udsigt over det meste af øen. Efterfølgende kører man til Grand Bassin søen, der er hinduernes hellige sted, og herefter til Black River Gorges, en slugt der er en del af Mauritius’ første National Park. Her kan man opleve mange interessante planter og sjældne fuglearter. I disse smukke omgivelser nydes frokosten. Efter frokosten besøges Chamarels vandfaldene og Chamarel Coloured Earths, inden dagen afsluttes med et besøg i Casela Fuglepark, der huser 140 fuglearter fra 5 kontinenter. Frokost samt entre til Chamarel og Casela er inkluderet.

Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 660 330

Te-ruten Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Dagen står i teens navn og starter med et besøg på tefabrikken Bois Cheri, hvor man følger produktionen af te samt opdager hemmelighederne bag en god te på det nærliggende museum. Der bliver også mulighed for at prøvesmage teen. Herfra går turen til det traditionelle mauritiske hus Le Saint Aubin fra 1819, hvor frokosten serveres. Efter frokosten besøges et udsigtspunkt ved Gris Gris i den sydlige del af Mauritius, inden dagen afsluttes med et besøg ved La Reserve des Mascareignes, der udover nilkrokodiller også har mange andre spændende dyr og insekter, herunder mange smukke sommerfuglearter. Frokost uden drikkevarer samt entre til Bois Cheri og Crocodile Park er inkluderet.

Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 700 350

Det gamle Mauritius Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Tæt ved Port Louis finder man det store gods Domaine Les Pailles, hvor man forsøger at skabe et fristed fra det industrielle samfund ved at holde fast i historien og de traditionelle mauritiske værdier. Dagen byder på en køretur med firehjulstrækker rundt i det kuperede terræn, der bl.a. præges af sukkerrørsmarker. Der bliver også tid til en tur i gammeldags hestevogn samt med områdets veterantog. Frokosten indtages på en af godsets fem restauranter, og endelig byder dagen på et besøg i en gammel oksedrevet sukkermølle og på et destilleri, hvor der fremstilles rom på gammeldags manér. Dagen slutter med et stop ved L’Aventure du Sucre, et museum, der er bygget som en gammel sukkerfabrik. Frokost uden drikkevarer samt entre til L’Aventure du Sucre er inkluderet.


Mauritius udflugter Pris pr. person Voksen Barn (3-11 år) 1.130 630

Blue Safari Halvdagstur i gruppe med engelsktalende guide Har man mod på at sætte sig ned i en ubåd og dykke ned i 35 meters dybde er Blue Safari et must når man er på Mauritius. Her vil man opleve skibsvrag, fantastiske koraller og spændende fisk og i det hele taget få en helt igennem vidunderlig og ikke mindst anderledes oplevelse i Det Indiske Oceans dyb.

Transport til det nordlige Mauritius og sejlads til ubåden er inkluderet.

Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 870 435

Ilot Gabriel Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Turen starter ud fra Grand Baie, hvor man går ombord på en stor katamaran, der med vindens kraft bringer en ud på det storslåede Indiske Ocean. Efter 2 timers sejlads når man turens mål, den ubeboede ø Ilot Gabriel. Øen er omgivet af koralrev, der giver perfekte muligheder for at snorkle. Ellers kan man blot nyde den fantastiske hvide sandstrand og det azurblå hav med masser af eksotiske fisk og spændende skaller. Barbecue frokost med drikkevarer serveret ombord på båden er samt transport er inkluderet.

Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 780 390

Ile aux Bénitiers Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Fra den mauritiske vestkyst sejler man ud i Tamarin Bay og videre til Ile aux Bénitiers. Her i farvandet holder den sorte langsnudede delfin til, og hvis man er heldig, vil de følge med både et stykke vej. Der bliver mulighed for at snorkle og udforske det maritime liv i lagunen mellem Ile aux Bénitiers og Le Morne-halvøen.

Barbeque frokost med drikkevarer serveret ombord på båden samt transport er inkluderet.

Pris pr. person Voksen Barn (2-11 år) 710 355

Ile aux Cerfs Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide I Trou d’Eau Douce på østkysten går man om bord på en katamaran, der sejler langs kysten til den billedskønne ø, Ile aux Cerfs. På turen ud mod Ile aux Cerfs, vil der være stop ved det smukke Grande Riviere Sud Est-vandfald samt mulighed for at snorkle i lagunen. Herefter går turen mod Ile aux Cerfs. Undervejs vil der blive serveret barbeque med vin, m.m. Ile aux Cerfs ’s vidunderlige strand betragtes af mange som en af de skønneste på jorden, og der venter en dejlig dag på denne perle i den mauritiske natur. Snorkeludstyr findes på båden. Barbecue frokost og drikkevarer serveret ombord på båden samt transport er inkluderet.


Check Point Travel A/S - Rejsebetingelser

Tilmelding: Bestilling af rejse kan finde sted ved telefonisk eller personlig henvendelse til Check Point Travel A/S. Det er vigtigt, at navne på deltagere oplyses korrekt, som anført i passet. Aftalen er bindende når depositum eller den af bureauet fastsatte betaling er rettidigt modtaget. Ved indbetaling forudsættes kunden at bekræfte at have accepteret de i prislisten/tilbudet eller eventuel aftalebekræftelse oplyste vilkår for rejsen. Rejsens pris: Rejsens pris omfatter de i prislisten/tilbudet eller eventuel aftalebekræftelse, nævnte ydelser, der er indeholdt i rejseprisen. Depositum: Depositum opkræves som hovedregel ikke på vore rejser. Skulle rejsen være af en sådan karakter at depositum er nødvendigt vil dette klart fremgå af faktura. Det betalte depositum modregnes slutbeløbet. Slutindbetaling: Slutindbetaling skal ske 1 måned før afrejse - opkrævning fremsendes. HUSK at oplyse navn, afrejsedato samt destination ved betaling. Overdragelse: Overdragelse af rejse til en anden person er p.g.a. de af os benyttede restriktive flybilletter, ikke tilrådeligt, fordi hele billetprisen vil være fortabt. Vi henviser derfor til de almindelige afbestillingsregler for rejsen. Afbestilling: Hvis De, uanset årsag, afbestiller Deres rejse mere end 21 dage før afrejse tilbagebetales den erlagte betaling med et fradrag på 50% af rejsens pris pr. person. Ved senere afbestilling vil der ikke finde refundering sted. Det anbefales at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring til 5% af rejsens pris pr. person, der dækker afbestilling i tilfælde af akut opstået lægedokumenteret sygdom, dødsfald eller ulykkestilfælde hos rejsedeltageren selv, rejseledsager, ægtefælle, børn eller forældre. Udover dette henvises til policebetingelse nr. 712 i "Gouda Rejseforsikrings Afbestillingsforsikring". Sygdoms-afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen og beløbet indbetales samtidig med første indbetaling vedrørende rejsen. Beløbet kan ikke kræves tilbagebetalt. I tilfælde af pludselig opståede uroligheder på rejsemålet kan kunden indenfor 14 dage før afrejse frit afbestille sin rejse. Forudsætningen herfor er dog, at man fra offentlig myndighed, såsom Udenrigsministeriet eller Sundhedsmyndighederne, har frarådet rejser til det pågældende område.

Ændring: Med mindre andet er anført gælder følgende: Ved ændring af rejse mere end 28 dage før afrejse opkræves et gebyr på DKr. 500,- pr. person. Senere ændringer betragtes som afbestilling og nybestilling. Prisændringer: Alle priser er baseret på de gældende tariffer og valutakurser, den dato tilbudet/fakturaen er dateret, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer i transportomkostninger, lufthavnsafgifter, valutakurser, skatter, gebyrer, afgifter eller lignende. En forhøjelse skal varsles snarest muligt og mindst 14 dage før afrejse og må ikke overstige 10% af den averterede pris. Såfremt disse betingelser ikke er overholdt, kan deltageren omkostningsfrit afbestille rejsen. Sker der ændringer i nedadgående retning i de ovennævnte forhold indenfor 20 dage før afrejse, kan kunden ikke kræve prisnedsættelse, med mindre der er tale om indenlandske skatter eller afgifter der fjernes eller nedsættes, således at bespa-relsen overstiger DKr. 100,- pr. person. Arrangørens ansvar: Check Point Travel A/S er i medfør af pakkerejseloven ansvarlig for at gennemføre rejsen i henhold til aftalebekræftelsen. Check Point Travel A/S er dog ansvarsfri for mangler, æn-dringer og/eller aflysninger p.g.a. force majeure eller force majeure lignende hændelser, dvs. hændelser som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, afbøde eller afværge. Forsikring: Da det gule sygesikringskort ikke dækker for skader sket under rejser udenfor Europa, anbefaler vi på det kraftigste, at De tegner en rejseforsikring med højeste dækning. En rejseforsikring dækker sygdoms- og hjemtransportomkostninger. Brochure angående priser og betingelser kan rekvireres hos Check Point Travel A/S. Tegnes forsikringen ikke, er den rejsende selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse m.v. undervejs. Kundens forpligtelser: Kunden er forpligtet til: - at sørge for ved bestilling at opgive korrekt navn i fuldstændig overensstemmelse med navn i pas. Grundet en skærpet politik fra luftfartsselskabernes side kan det ikke garanteres at det opgivne navn kan rettes. Skulle det være muligt må der påregnes et gebyr. Gebyret er afhængig af billettype/luftfartsselskab – dog minimum DKr. 300,- at sørge for gyldigt pas og de for rejsens gennemførelse nødvendige visa og vaccinationer.

- at møde rettidigt på de i rejseplanen eller ved anden tydelig anvisning oplyste steder og tidspunkter for ud- og hjemrejsen og i øvrigt rette sig efter ordensbestemmelser, som gælder for hoteller, transportmidler osv. - at optræde således, at medrejsende ikke føler sig generet. I grove tilfælde kan det føre til, at den rejsende af arrangøren eller dennes repræsentant bortvises fra den videre deltagelse i rejsen. - at overholde de af arrangøren angivne regler for genbekræftelse af ruteflyvninger, der indgår i individuelle rejser og pakkerejser uden rejselederassistance. Undladelse af bekræftelse (RECONFIRMATION) betyder, at de i transporten deltagende luftfartsselskaber har ret til at disponere over de resterende pladser til anden side. Kunden kan i sådanne tilfælde ikke gøre krav mod hverken arrangør, formidler eller luftfartsselskab for de følgevirkninger, den manglende overholdelse af genbekræftelsen medfører. Enkelte luftfartsselskaber kræver ikke genbekræftelse, når dette er tilfældet vil det fremgå af afrejseinformationen. - at holde sig underrettet om hjemrejsetidspunkter i tilfælde af, at man har booket en rundrejse på egen hånd eller af andre grunde har fjernet sig fra sin rejsegruppe, ved 24 timer før det i rejseplanen angivne tidspunkt at tage kontakt med arrangørens i rejseplan opgivne repræsentant på den angivne adresse og/eller telefon eller faxnummer. - at ved bestilling oplyse om evt. fremmed statsborgerskab, så Check Point Travel A/S kan give fornøden vejledning. Udelades sådanne oplysninger, og sker der eventuelt afvisning ved grænsen, fordi de nødvendige indrejsekrav ikke er opfyldt, kan der ikke gøres krav gældende overfor arrangør/Check Point Travel A/S. Uudnyttede ydelser: Uudnyttede ydelser refunderes ikke. Reklamation: Klager over mangler ved rejsen skal meddeles indenfor rimelig tid efter at manglen er konstateret, så Check Point Travel A/S har mulighed for straks at afhjælpe manglen. Krav angående mang-ler som ikke har kunnet afhjælpes på stedet, skal være Check Point Travel A/S i hænde indenfor rimelig tid efter rejsens afslutning. Kan reklamationer ikke løses til kundens tilfredshed kan denne indbringe klagen for Rejseankenævnet, Skodsborgvej 48C 1s., 2830 Virum. Check Point Travel A/S er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1321). Værnetingsregler og lovvalg: Værneting: Sø- og Handelsretten, København. Ethvert krav mod Check Point Travel A/S skal afgøres efter dansk ret. Med forbehold for trykfejl i program/prisliste

Mauritius  
Mauritius  

Mauritius katalog

Advertisement