Issuu on Google+

Dubai I Dubai finder man alt hvad hjertet begærer for en spændende og anderledes ferie. Dubai er en af de 7 Emirater som tilsammen danner De Forende Arabiske Emirater. Byen er en international storby, hvor man finder alle slags af underholdning og aktiviteter. Der findes en dejlig sandstrand i Dubai, hvor der er mulighed for dykning, snorkling og andre vandsportsaktiviteter. Der findes flere forlystelses- og vandparker med alle former for tænkelig underholdning. Byen er en kendt handelsby og kaldes ofte mellemøstens shoppinghovedstad og her findes et utal af kæmpe indkøbscentrecentre af høj international standard, masser af forskellige markeder hvor man kan ”prutte om prisen” på varer som krydderier, tøj, parfumer eller det som Dubai er verdenskendt for, nemlig guld. Rygtet siger nemlig at man i Dubai finder det billigste guld i verden. Dubai er ligeledes en metropol indenfor arkitektur og der findes et utal af spændende og anderledes bygninger, og mange flere er på vej. F.eks. er de i fuld gang med at bygge verdens højeste bygning som efter planen skulle stå færdig i 2008, og de er også i fuld gang med at bygge 2 kunstigt anlagte øer ”The Palm” og ”The World”, som har form efter henholdsvis en palme og et verdenskort. Oplev en by i rivende udvikling hvor det kun er fantasien der sætter grænser hvad man kan opleve. Dubai er essensen af sand, sol og shopping.

Geografi og klima Dubai er en af de Arabiske Emirater, og hver emirat er navngivet efter den største by. Dubai ligger på vestkysten af de Forenede Arabiske Emirater i den sydvestlige del af den Arabiske Golf. Emiraten er den andenstørste af de 7 og dækker et område af 3.885 km2. Størstedelen af Dubai er meget tyndt befolket, og den største koncentration af mennesker er i selve Dubai City. Dubai City deles af Dubai Creek, en bugt som deler byen i de to hovedområder Deira og Bur Dubai. Dubai har et fladt terræn ved kysten, der er meget ørken og sandbanker og længst mod øst er der mindre bjerge. Det højeste punkt i Dubai er Jabal Yibir med 1.527 m. Dubai har et subtropisk og tørt klima. Sol og varmt vejr kan forventes det meste af året. Regn er en sjældenhed der falder uregelmæssigt og som regel Dubai kun om vinteren. Temperaturen spænder mellem 40 400 35 350 minimum temperaturer på ca. 15˚C til et 30 300 maksimum op ca. 42˚C. Den daglige 25 250 °C 20 200 gennemsnitstemperatur om vinteren ligger på mm 150 15 omkring 25˚C i januar måned og helt op til de 10 100 5 50 42˚C i juli måned. Der er meget varmt i 0 0 sommermånederne, så det bedste tidspunkt at Jan Feb M ar Apr M aj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec besøge Dubai på er mellem oktober og april. Man skal dog være opmærksom på at temperaturen i ørken om natten er nær frysepunktet. Bemærk venligst at klimatabellerne viser den gennemsnitlige temperatur pr. døgn.

-1-


Historie Indtil 1830 var Dubai en lille kystby hvor folk levede af at fiske, sælge perler og lidt landbrug. Omkring denne tid blev Dubai overtaget af en gruppe af folk fra Bani Yas stammen der kom fra Liwa Oasen. Denne stamme var ledet af Maktoum familien, som stadig den dag i dag er leder af Dubai. Der var ikke meget der ændrede sig for Dubai igen før slutningen af 1800-tallet hvor en skattelettelse gjorde at mange udenlandske handelsmænd fra bl.a. Indien og Pakistan valgte at slå sig ned i den hurtigt voksende by. Dubai og de Forenede Arabiske Emirater blev fra 1892 beskyttet af Storbritannien. I 1968 annoncerede Storbritannien sin tilbagetrækning fra regionen, og arbejdet med at lave en stor stat begyndte. Fra starten var det meningen at Qatar og Bahrain skulle have været med, men de valgte at blive selvstændige stater i begyndelsen. Dog valgte alle 7 stater alligevel i 1971 at gå sammen og danne de Forenede Arabiske Emirater. Den øverste politiske myndighed er ”Det Øverste Råd”, som består af lederen fra hvert emirat. Rådet vælger hver 5. år en ny præsident, og siden stiftelsen i 1971 har Sheik Zayed bin Sultan Al Nahyan fra Abu Dhabi siddet på den post. I januar 2006 døde den daværende leder ad Dubai, Sheik Maktoum bin Rashid Al Maktoum og hans yngre bror Kronprins Sheik Mohammed bin Rashid Al Maktoum overtog samme dag posten som øverste mand I Dubai. Fundet af olie i Dubai i 1966 grundlagde den rivende udvikling som i dag er grundlaget for det moderne samfund der i dag findes i Dubai.

Kultur Hovedsproget i Dubai er arabisk, men der snakkes også engelsk, hindi og urdu. Størstedelen af befolkningen er muslimer, men en del er også kristne og hinduer. Rent kulturelt er Dubai forankret i de islamiske arabiske traditioner, som gør, det at der visse forholdsregler man skal være opmærksom på. Først og fremmest anses det som yderst uhøfligt at tage billeder af lokale kvinder og militære institutioner. Man skal aldrig drikke alkohol på offentlige steder, og i ramadanen må man ikke spise, drikke eller ryge offentlig i dagtimerne. Man skal passe på aldrig at sidde så ens fodsåler peger i retning af en anden person, da det anses som værende uhøfligt og afvisende. På stranden og i pool områder er det fuldt acceptabelt at have bikini/strand tøj på, men ellers gælder det at man skal klæde sig anstændigt når man bevæger sig rundt i Dubai. Ellers præger høflighed og gæstfrihed den islamiske kultur. Man kan som vesteuropæer drikke alkohol på hotellerne og i supermarkeder kan der købes svinekød i specielle afdelinger. Desuden skal man holde øje med traditionelle sportsgrene som falkejagt, kamelvæddeløb og dhow-kapsejlads som stadig praktiseres mange steder.

-2-


Lokal transport Der findes flere former for transport lokalt I Dubai. Først og fremmest er taxaer altid at finde i gadebilledet og i Dubai Creek, hvor man kan krydse bugten med en såkaldt ”Creek Taxi”. Man kan også hoppe på en af mange turistbusser som tager en rundt i byen til de største attraktioner og seværdigheder. Prisen for en billet der er gyldig i 24 timer er ca. 140,- AED for voksne og 90,- AED for børn. Man kan også tage en tur med en ”Cable Car” som går mellem de Dubai Creeks 2 broer. Turen tager en halv time og fra de 30 meters højde er der fantastisk udsigt i alle retninger. Man kan også vælge at leje en bil samtidig med sit ophold, det kan enten gøres lokalt eller man kan vælge at leje den hjemmefra, så står den klar i lufthavnen når man ankommer. Man skal dog være opmærksom på at ikke alle færdselsregler bliver overholdt, og specielt i starten skal man, indtil man har vænnet sig til trafikken, køre forsigtigt og f.eks. være på vagt over for kameler på vejene. I de sidste to årtier er der i Dubai blevet opbygget et imponerende netværk af første klasses veje, som forbinder alle dele af byen med hinanden, og det omkringliggende område. At leje en bil, kan klart anbefales hvis man gerne vil se andet end bare Dubai City.

Valuta Møntfoden hedder Dirham (AED) og 100 AED svarer til ca. 170,- DKK. De fleste steder accepteres kreditkort som Visa, Diners og MasterCard. Man kan ligeledes benytte sig af rejsechecks, men det anbefales altid at veksle AED hjemmefra. Det tjener man generelt på. Hvis man gerne vil have rejsechecks anbefales det at få dem lavet i USD og altid i store beløb. Det er også altid en god ide at gemme alle sine vekselkvitteringer. Mange forbinder overnatning i Dubai med luksus hoteller og meget høje priser og det finder man også mange steder i Dubai, men overnatning på et middelklasses hotelværelse kan fås fra 250-500 DKK pr. person pr. nat. I Dubai findes fremragende muligheder for shopping. Priserne på varer er generelt lavere end i Danmark, da der er meget lav importtold på varer, og ingen beskatning. F.eks. kan man få mange mærkevarer til en meget lavere pris en i Danmark og andre vesteuropæiske lande. Bemærk desuden at fredag normalt er helligdag i Dubai, og at mange butikker holder lukket nogle timer midt på dagen.

Forsikring Når man rejser til De Forenede Arabiske Emirater, er man ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det er meget letsindigt ikke at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Behandlingssystem i De Forende Arabiske Emirater forudsætter, at man er i besiddelse af en god dækkende forsikring, og det kan betyde økonomisk ruin, hvis man ikke er dækket tilstrækkeligt, og uheldet er ude, mens man er i Dubai. Hos Check Point Travel A/S kan man få råd og vejledning samt tegne sin forsikring.

-3-


Visum, pas og vaccinationer Alle danskere der planlægger at besøge Dubai skal have visum. Visum udstedes gebyrfrit ved ankomsten til Dubai dog max for ophold op til 30 dage. Der er dog visse krav, man skal opfylde for at kunne få udstedt visum ved ankomsten til Dubai. Den rejsendes pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter ankomsten. Det anbefales, at børn får lavet deres eget pas. Endvidere skal man være i besiddelse af en returbillet eller en billet videre til et andet land, og man skal kunne bevise, at man har midler nok til at betale for sit ophold. Desuden må der ikke findes et israelsk stempel i passet. De Forenede Arabiske Emirater har ingen ambassade i Danmark, men har man spørgsmål kan man kontakte ambassaden i Tyskland: Embassy of the United Arab Emirates Katharina Heinroth Ufer 1 D-10787 Berlin Telefon: +49 (30) 516 516 Fax: +49 (30) 516 519 00 Web: www.uae-embassy.de Når man skal rejse til Dubai anbefales det at man overvejer vaccination mod difteri, Hepatitis A og Stivkrampe. Det tilrådes, at man i god tid inden afrejse kontakter sin læge eller Danske Lægers Vaccinations Service, tlf. 70 25 40 80. Man kan endvidere finde nyttig information på www.sikkerrejse.dk eller www.vaccination.dk. Det anbefales desuden også at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside - www.um.dk - for de seneste rejsevejledninger for De Forende Arabiske Emirater.

Rejsen Flyrejsen foregår med en af Check Point Travels samarbejdspartnere, og man flyver enten fra København eller Billund via en by i Europa til Dubai. Der er kun mulighed for afgang fra Danmark og afhængig af luftfartselskabet kan man normalt være af sted op til 1 måned; nogle gange længere. Man rejser typisk fra Danmark enten morgen eller eftermiddag og ankommer i Dubai enten hen på eftermiddagen eller sent på natten – lokal tid. Tiderne er afhængig af hvilket luftfartsselskab man rejser med. Tidsforskellen til Dubai er 2 timer når det er sommertid i Danmark, og 3 timer når der er vintertid i Danmark. Den samlede rejsetid ligger normalt på 8-9 timer inkl. flyskift. Langt de fleste luftfartsselskaber har et bonusprogram, hvor man kan optjene point. Hvis man ikke allerede er medlem, kan tilmeldingsblanket fås hos Check Point Travel. Når man rejser til Dubai, skal man tjekke ind 1½ time før afrejse og man må medbringe 1 stk. bagage á maks. 20 kg samt 1 stk. håndbagage á maks. 8 kg.

Dette katalog er lavet som appetitvækker og inspiration til nogle af de mange muligheder, som Check Point Travel kan tilbyde på din ferie til Dubai. Vi har ikke egne guider, da det er dig, der skal finde de bedste restauranter, de sjoveste barer og de mest interessante attraktioner. Hos Check Point Travel sammensætter man selv sin rejse efter egne ønsker, og lad endelig ikke dette katalog sætte grænser for dine ideer – vi kan meget mere end det, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker.

-4-


San Marco Hotel  By hotel Dubai

San Marco Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Periode

Standard room

15/05 01/10 20/12 08/01 18/03

– 30/09 - 19/12 - 07/01 - 17/03 - 31/08

Pris pr. person fra

Pris pr. person fra









8.545 9.245 9.745 9.245 9.745

9.295 10.795 11.845 10.795 11.845

8.245 8.745 9.045 8.745 9.045

295 405 480 405 480

415 640 800 640 800

255 325 380 325 380

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person. Tillæg i perioden 13-15/10-07,31/10 - 06/11-07,24-30/11-07,20/12-07-07/01 pr. person pr. pakke á kr. 1.055 sng/ á kr. 500 db/ á kr. 355 trp.

Beliggenhed: San Marco Hotel er beliggende i Deira området, som er Dubais forretningscentrum, blot 15 minutters kørsel fra lufthavnen og 2 km. fra bymidten. Inden for gå afstand af hotellet findes shopping center, restauranter og barer. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, minibar, TV, telefon samt balkon eller terrasse. Standard room: De 120 værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 personer Hotelfaciliteter: Restaurant, café, swimmingpool på tagterrassen, poolbar, fitnesscenter, sauna, safe boks, parkering, roomservice samt shuttle bus til standen og by centrum. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

-5-


Versailles Hotel Dubai – U.A.E.  By hotel Dubai

Versailles Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype Standard room Suite room

Pris pr. person fra

Periode 20/05 13/10 20/05 13/10

– – – –

12/10 31/05 12/10 31/05

Pris pr. person fra









9.345 9.895 11.345 12.145

11.445 12.045 17.145 17.795

9.245 9.545 10.895 11.045

425 505 725 855

745 835 1.615 1.705

405 455 660 685

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person. Tillæg i perioden 07-14/09-07 pr. person pr. pakke á kr. 2.995 sng/ á kr. 1600 db/ á kr. 1.165 trp. Tillæg i perioden 30/10-05/11-07+24-29/11-07+21-26/12-07+30/04-08-04/05 pr. person pr. pakke á kr. 1.890 sng/ á kr. 945 db/ á kr. 665 trp. OBS Tillæg i perioden 09-15/11 pr. person pr. pakke á kr. 2.665 sng/ á kr. 1.390 db/ á kr. 1.055 trp. OBS Tillæg i perioden 27-31/01 pr. person pr. pakke á kr. 2.280 sng/ á kr. 1.110 db/ á kr. 780 trp. Tillæg i perioden 07-14/09 pr. person pr. pakke á kr. 3.600 sng/ á kr. 2.330 db/ á kr. 1.275 trp. Tillæg i perioden 30/10-05/11-07+24-29/11-07+21-26/12-07+30/04-08-04/05 pr. person pr. pakke á kr. 1.890 sng/ á kr. 945 db/ á kr. 665 trp. OBS Tillæg i perioden 09-15/11 pr. person pr. pakke á kr.3.220 sng/ á kr. 1.610 db/ á kr. 1.165 trp. OBS Tillæg i perioden 27-31/01 pr. person pr. pakke á kr. 2.280 sng/ á kr. 1.165 db/ á kr. 780 trp.

Beliggenhed: I hjertet af forretningskvarteret indenfor gå afstand til Al-Ghurain shopping center. 10 min. kørsel til Dubais internationale lufthavn. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, aircondition, minibar, TV samt telefon. Standard room: 84 værelser der alle er indrettet jvf. ovenstående beskrivelse. Suite Room: 12 suites, der indrettet jvf. ovenstående beskrivelse. Dog med soveværelse og opholdsstue hver for sig. Hotelfaciliteter: 24 timers roomservice, kaffebar, bar, restaurant, pool samt jacuzzi. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

-6-


Regent Beach Resort  Strand hotel Jumeirah Beach

Regent Beach Resort Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Standard room

Deluxe room

Suite room

Pris pr. person fra

Periode 01/09 20/12 05/02 20/03 01/09 20/12 05/02 20/03 01/09 20/12 05/02 20/03

– – – – – – – – – – – –

19/12 04/02 19/03 31/05 19/12 04/02 19/03 31/05 19/12 04/02 19/03 31/05 

Pris pr. person fra









11.145 11.895 11.145 11.895 12.645 13.395 12.645 13.395 14.995 15.745 14.995 15.745

14.545 16.145 14.545 16.295 17.645 19.145 17.645 19.145 21.495 22.995 21.495 22.995

10.245 10.795 10.295 10.795 11.295 11.795 11.295 11.795 12.895 13.395 12.895 13.395

695 810 695 810 1.680 1.920 1.680 1.920 1.285 1.395 1.285 1.395

1.215 1.455 1.215 1.455 920 1.040 920 1.040 2.275 2.500 2.275 2.500

560 645 560 645 710 795 710 795 955 1.030 955 1.030

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person. Tillæg i perioden 07-15/09 pr. person pr. pakke á kr. 4.165 sng/ á kr. 2.555 db/ Fradrag i perioden 16/09 – 10/10 pr. person pr. pakke á kr. 2.995 sng/ á kr. 1.555 db/á kr. 995 trp. Tillæg i perioden 13-15 /10 pr. person pr. pakke á kr. 1.555 sng/á kr. 775 db/ á kr. 555 trp. Tillæg i perioden 30/10-06/11 + 24-30/11 pr. person pr. pakke á kr. 1.495 sng/ á kr. 1.110 db/ á kr. 995 trp. Tillæg i perioden 09-14/02 + 23-28/02 pr. person pr. pakke á kr. 1.495 sng/ á kr. 1.110 db/ á kr. 995 trp. Fradrag i perioden 05/04-05/05 + 10-31/05 pr. person pr. pakke á kr. 1.555 sng/ á kr. 775 db/ á kr. 555 trp.

 Tillæg i perioden 07-15/09 pr. person pr. pakke á kr. 6.160 sng/ á kr. 2.720 db/ á kr. 2.165 Fradrag i perioden 16/09 – 10/10 pr. person pr. pakke á kr. 4.550 sng/ á kr. 2.275 db/á kr. 1.495 trp. Tillæg i perioden 13-15 /10 pr. person pr. pakke á kr. 1.520 sng/á kr. 775 db/ á kr. 555 trp.

 Tillæg i perioden 30/10/11 + 24-30/11 pr. person pr. pakke á kr. 2.995 sng/ á kr. 1.110 db/ á kr. 995 trp.  Tillæg i perioden 09-14/02 + 23-28/02 pr. person pr. pakke á kr. 4.550 sng/ á kr. 1.885 db/ á kr. 1.555 trp.  Fradrag i perioden 05/04-05/05 + 10-31/05 pr. person pr. pakke á kr. 1.555 sng/ á kr. 775 db/ á kr. 555 trp.  Tillæg i perioden 07-15/09 pr. person pr. pakke á kr. 3.994 sng/ á kr. 2.495 db/ á kr. 1.995 trp. Fradrag i perioden 16/09 – 10/10 pr. person pr. pakke á kr. 6.100 sng/ á kr. 3.05 db/á kr. 2.055 trp.

Tillæg i perioden 30/10-06/11 + 24-30/11 pr. person pr. pakke á kr. 2.275 sng/ á kr. 1.495 db/ á kr. 1.220 trp. Tillæg i perioden 09-14/02 + 23-28/02 pr. person pr. pakke á kr. 2.275 sng/ á kr. 1.495 db/ á kr. 1.220 trp. Fradrag i perioden 05/04-05/05 + 10-31/05 pr. person pr. pakke á kr. 1.495 sng/ á kr. 720 db/ á kr. 495 trp.

-7-


Beliggenhed: Regent Beach Resort er middelhavsinspireret og ligger på den populære Jumeirah med en dejlig udsigt over den Arabiske Golf blot 15 minutters kørsel fra lufthavnen og 35 km fra Dubai Centrum. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, aircondition, minibar og tv. Standard room: 46 standart rooms jvf. ovenstående beskrivelse. Værelserne er beliggende i stueetagen. Deluxe room: 24 deluxe room jvf. ovenstående beskrivelse. Værelserne er beliggende på hotellets øverste etager og er noget større end standart rooms. Der er mulighed for at lave kaffe og te på værelset. Suite Room: 10 suites jvf. ovenstående beskrivelse. Beliggende på hotellets øverste etager og har en fantastisk udsigt ud over palmetræer. Værelset består af et soveværelse samt et opholdsrum med balkon. Mulighed for at lave kaffe og te. Hotelfaciliteter: 24 timers roomservice, kaffebar, bar, restaurant, pool, fitness room, sauna, damp bad samt jacuzzi. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

-8-


K-Porte Inn Hotel  By hotel Dubai

K-Porte Inn Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Periode

Standard room

01/09 – 31/05

Pris pr. person fra

Pris pr. person fra









9.295

11.395

9.295

415

735

415

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.  Tillæg i perioden 07-12/09 + 10/15/11 pr. person pr. pakke á kr. 2.995 sng/ á kr. 1.555 db/ á kr. 1.055 trp. Fradrag i perioden 13/09-11/10 pr. person pr. pakke á kr. 830 sng/ á kr. 445 db/ á kr. 555 trp. Tillæg i perioden 24/10-05/11+23-26/12+27/01-01/02 pr. person pr. pakke á kr. 2.275 sng/ á kr. 1.165 db/ á kr. 775 trp.

Beliggenhed: Regent Beach Resort ligger på den populære Jumeirah med en dejlig udsigt over den Arabiske Golf blot 15 minutters kørsel fra lufthavnen og 35 km. fra Dubai Centrum. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, modemopkobling, minibar, satellit TV samt telefon. Standard room: Er indrettet jvf. ovenstående beskrivelse. Hotelfaciliteter: Aircondition, tv, IDD telefon, sikkerhedsboks, 24- timers room service, shuttle bus til stranden samt byens shopping centre, pool, sauna, jacuzzi, massage, live underholdning. Diverse: Mulighed for at benytte transfer shuttle bus fra lufthavnen – hotel t/r ved at booke transferen senest dagen før. OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

-9-


Lou lou’ a Beach Resort  Strand hotel Sharjah

Lou Lou’ a Beach Resort Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Standard room

See view room

Periode 16/09 01/10 01/11 20/12 16/01 15/05 16/09 01/10 01/11 20/12 16/01 15/05

– 30/09 – 31/10 - 19/12 - 15/01 – 14/05 – 15/09 – 30/09 – 31/10 – 19/12 – 15/01 – 14/05 – 15/09

Pris pr. Person fra

Pris pr. person fra









9.995 10.195 10.195 10.395 10.195 9.595 10.195 10.495 10.395 10.595 10.395 9.695

11.595 11.895 11.795 12.095 11.795 10.695 11.895 12.195 12.095 12.395 12.095 10.995

9.995 10.195 10.195 10.395 10.195 9.595 10.195 10.495 10.395 10.595 10.395 9.695

515 550 540 575 550 445 550 590 575 610 575 465

760 800 795 835 795 615 800 855 835 885 835 665

515 550 540 575 550 445 550 590 575 610 575 465

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.

Beliggenhed: Ned til den Arabiske golf, kun 3 km fra Sharjah centrum. 15 km. til Dubai samt Sharjah internationale lufthavn og Dubai by. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, minibar, radio, TV samt telefon. Standard room: Jvf. ovenstående beskrivelse. See view room: Jvf. ovenstående beskrivelse, dog med sikkerhedsboks samt balkon med havudsigt. Hotelfaciliteter: Privat strandområde med udendørs aktiviteter såsom windsurfing og vandski. Volleyball bane, bordtennis, Restaurant og bar med live underholdning. Diverse: Bustransfer fra hotel til Dubai. OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 10 -


Metropolitan Hotel  By hotel Dubai

Metropplitan Dubai Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype Superior room

Deluxe room

Pris pr. person fra

Periode 07/09 27/01 15/02 07/09 27/01 15/02

– – – – – –

26/01 14/02 04/05 26/01 14/02 04/05

Pris pr. person fra









15.445 15.495 11.745 16.245 16.495 12.745

22.495 23.295 15.695 24.045 25.145 17.645

13.245 13.295 10.745 13.745 13.945 11.395

1.355 1.360 785 1.470 1.515 935

2.425 2.545 1.385 2.660 2.840 1.680

1.015 1.025 635 1.090 1.125 735

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.

 Fradrag i perioden 14/09 – 11/10 pr. person pr. pakke á kr. 8.660 sng/ á kr. 5.100 db/ á kr. 3.385 trp. Fradrag i perioden 12-29/10 + 17-24/11 + 04/12- 26/01 pr. person pr. pakke á kr. 6.825 sng/ á kr. 3.715 db/ á kr 2.495  Fradrag i perioden 02-08/02 pr. person pr. pakke á kr. 7.600 sng/ á kr. 3.775 db/ á kr. 2.555 trp.  Tillæg i perioden 23-28/02 pr. person pr. pakke á kr. 3.775 sng/ á kr. 1.885 db/ á kr. 1.275 trp.  Fradrag i perioden 14/09 – 11/10 pr. person pr. pakke á kr. 8.700 sng/ á kr. 5.100 db/ á kr. 3.385 trp. Fradrag i perioden 12-29/10 + 17-24/11-07 + 04/12-07- 26/01-08 pr. person pr. pakke á kr. 6.440 sng/ á kr. 3.495 db/ á kr 2.330 trp.  Fradrag i perioden 02-08/02 pr. person pr. pakke á kr. 7.600 sng/ á kr. 3.775 db/ á kr. 2.555 trp.  Tillæg i perioden 23-28/02 pr. person pr. pakke á kr. 3.830 sng/ á kr. 1.885 db/ á kr. 1.275 trp.

Beliggenhed: 17 km fra Dubai city center, beliggende i Sheikh Zayed Road distriktet. Værelsesfaciliteter: Alle 192 værelser har bad og toilet, minibar og aircondition, TV samt telefon. Superior room: Jvf. ovenstående beskrivelse. Deluxe Room: Jvf. ovenstående beskrivelse, værelserne er dog alle nyrenoveret og indrettet med minibar, high speed internet opkobling, to personers sofa, aircondition, sikkerhedsboks der vil være en flaske vand samt en frugtkurv på værelset ved ankomsten. Hotelfaciliteter: 9 forskellige barer og restauranter med alt hvad hjertet begærer. Mange heraf er åbent 24 timer i døgnet. Stor udendørs pool, fitness room. Minibiograf hvor de nyeste film vises. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 11 -


The Jumeirah Beach Hotel  Strand hotel Jumeirah Beach

The Jumeirah Beach Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Ocean View

Ocean Balcony

Ocean Junior Suite

Pris pr. person fra

Periode 01/09 12/10 14/01 16/03 01/09 12/10 14/01 16/03 01/09 12/10 14/01 16/03

– – – – – – – – – – – –

12/10 13/01 15/03 12/04 12/10 13/01 15/03 12/04 12/10 13/01 15/03 12/04

Pris pr. person fra









16.295 21.995 34.795 24.595 17.795 23.495 23.495 26.045 26.995 33.395 36.395 38.995

24.195 35.545 21.995 10.095 27.195 38.495 37.895 43.095 42.495 53.795 59.495 64.695

13.795 18.995 19.095 20.895 15.795 19.995 46.995 21.895 21.895 26.595 28.795 30.295

1.470 2.340 2.340 2.735 1.705 2.570 2.570 2.965 3.110 4.080 4.535 4.935

2.670 4.400 4.295 5.095 3.135 4.860 4.760 5.550 5.460 7.180 8.045 8.845

1.090 1.890 1.900 2.170 1.395 2.045 6.160 2.325 2.325 3.050 3.370 3.635

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.

Fradrag i perioden 18/11-25/12 pr. person pr. pakke á kr. 3.940 sng/ á kr. 1.940 db/ á kr. 1.330 trp. Fradrag i perioden 18/11-25/12 pr. person pr. pakke á kr. 3.885 sng/ á kr. 1.940 db/ á kr. 1.330 trp.  Fradrag i perioden 18/11-25/12 pr. person pr. pakke á kr. 3.885 sng/ á kr. 1.940 db/ á kr. 1.275 trp.

Beliggenhed: Centralt på den populære strand Jumeirah. 25 km. til Dubais internationale lufthavn og i udkanten af Dubai. Værelsesfaciliteter: Værelserne der alle minimum er 50 m2 store, er alle udstyret med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, minibar, satellit TV samt telefon. Ocean View room: Jvf. ovenstående beskrivelse. Værelserne er beliggende på den midterste del af hotellet. Ocean Balcony: Jvf. ovenstående beskrivelse. Værelserne er alle beliggende på de nederste etager og har balkon. Ocean Junior Suite: Jf. ovenstående beskrivelse. Suiterne er større i størrelse, end hotellet øvrige værelser. Hotelfaciliteter: 5 pools, restaurant, bar, café. 24 timers room service, spar bad, fitness room, Jacuzzi, massage. Diverse: 618 værelser hvoraf flere er med havudsigt. OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 12 -


Hilton Hotel  By hotel Dubai

Hilton Hotel Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Deluxe creek side view

Guest creek side view

Deluxe panoramic creek view

Pris pr. person fra

Periode 01/09 01/10 24/12 06/01 01/09 01/10 24/12 06/01 01/09 01/10 24/12 06/01

– – – – – – – – – – – –

30/09 23/12 05/01 30/04 30/09 23/12 05/01 30/04 30/09 23/12 05/01 30/04

Pris pr. person fra









12.895 14.395 15.145 15.345 13.295 14.795 15.545 15.795 14.045 15.545 16.345 16.645

18.245 21.245 22.745 23.845 18.995 21.995 23.545 24.645 20.495 23.545 25.045 26.445

11.645 12.645 13.145 13.395 11.895 12.895 13.445 13.645 12.445 13.445 13.945 14.245

965 1.190 1.310 1.335 1.020 1.250 1.370 1.400 1.140 1.365 1.485 1.530

1.775 2.240 2.465 2.625 1.890 2.350 2.585 2.755 2.120 2.585 2.815 3.025

775 930 1.005 1.040 810 965 1.045 1.080 895 1.045 1.125 1.165

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.  Tillæg i perioden 17/03 – 10/04 pr. person pr. pakke á kr. 1.110 sng/ á kr. 165 db/ á kr. 225 trp.  Tillæg i perioden 17/03 – 10/04 pr. person pr. pakke á kr. 500 sng/ á kr. 1.110 db/ á kr. 280 trp.  Tillæg i perioden 17/03 – 10/04 pr. person pr. pakke á kr. 890 sng/ á kr. 445 db/ á kr. 280 trp.

Beliggenhed: Ved Dubai Creek, blot 1 km. fra centrum og 10 minutters kørsel til lufthavnen. Værelsesfaciliteter: Bad og toilet, badekåbe, hårtørrer, radio, aircondition, highspeed internet adgang, arbejdsplads bestående af justerbart skrivebord og arbejdslampe. sikkerhedsboks, minibar, elkedel, TV samt telefon. Deluxe creek side view: Jvf. ovenstående beskrivelse af værelsesfaciliteter. Mulighed for ikke ryger værelser. Guest creek side view: Jvf. ovenstående beskrivelse af værelsesfaciliteter samt balkon. Mulighed for sammenhængende værelser. Deluxe panoramic creek view: Jvf. ovenstående beskrivelse af værelsesfaciliteter. Men med panorama udsigt over søen. Hotelfaciliteter: 24 timers room service, konferencefaciliteter, fax, printer, mødelokaler, foto service, babysitter service, bagage opbevaringsrum, barber, frisør, lounge, sikkerhedsboks, fitness room, udendørs pool på tagterrassen, 2 restauranter og 1 bar. Diverse: Tidligst check in kl.14.00. Senest check out kl.12.00. OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 13 -


Al Maha Desert Resort  Ørken hotel

Al Maha Desert Resort Ekstra nætter

Pakkepris: Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad, frokost og middag samt lokal guide service.

Værelsestype Beduin suite

Royal suite

Pris pr. person fra

Periode 01/09 21/12 11/01 01/09 21/12 11/01

– – – – – –

20/12 10/01 30/04 20/12 10/01 30/04

Pris pr. person fra









30.145 43.795 40.195 66.995 90.445 88.295

53.595 80.845 72.195 127.445 174.095 170.145

-

3.565 5.645 4.985 9.195 12.745 12.440

7.130 11.280 9.970 18.375 25.475 24.875

-

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.-

 Tillæg i perioden 01/10 – 30/11 pr. person pr. pakke á kr. 9.770 sng/ á kr. 19.485 db  Tillæg i perioden 01/10 – 30/11 pr. person pr. pakke á kr. 34.915 sng/ á kr. 17.430 db

Beliggenhed: I Dubais ørken ligger dette ressort på hele 225 km2 med panorama udsigt til Hajar bjergene. Værelsesfaciliteter: bad, toilet, minibar, privat pool, tv. Beduin suite : 75 m2 stor suite med privat pool på 7,5 x 6,5 m. King size bed. Bad med walk in shower. Royal suite: 175 m2 stor suite med privat pool på 13,5 x 7 m. 2 store soveværelser med super king size seng, stort badeværelse med walk in shower og king size bad. Lounge, elkedel så der er mulighed for at lave kaffe/te, sikkerhedsboks og dvd afspiller. Hotelfaciliteter: spabad, bibliotek, galleri med arabisk kunst, konferencelokaler, bar, restaurant, lounge. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke. Børn under 12 år, kan ikke bo på hotellet.

- 14 -


Bab Al Shams Resort & Spar  Ørken hotel

Bab Al Shames Ekstra nætter

Pakkepris: Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Deluxe suite

Deluxe Balcony

Pris pr. person fra

Periode 01/09 13/10 25/12 14/01 01/09 13/10 25/12 14/01

– – – – – – – –

12/10 24/12 13/01 30/04 12/10 24/12 13/01 30/04

Pris pr. person fra









14.295 16.195 18.495 17.795 15.045 16.995 19.245 19.745

20.045 23.895 28.395 26.645 21.595 25.395 29.895 30.495

-

1.155 1.445 1.790 1.690 1.265 1.565 1.910 1.985

2.030 2.610 3.305 3.035 2.265 2.840 3.530 3.645

-

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.

Beliggenhed: i ørkenen 45 minutters kørsel fra Dubai internationale lufthavn. Værelsesfaciliteter: bad, toilet, minibar, high speed internet, el-kedel så der er mulighed for at lave kaffe/te, telefon og tv. Værelserne er alle indrettet i natursten, mørk uld og arabisk glaskunst. Deluxe suite : Jvf. ovenstående beskrivelse. Deluxe Balcony: Jvf. ovenstående beskrivelse med balkon. Hotelfaciliteter: 24 timers roomservice, bar, restaurant med live underholdning. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 15 -


Hotel Burj Al Arab  Strand hotel Jumeirah Beach

Burj Al Arab Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype

Deluxe Suite

Panoramic Suite

2 Bedroom suite

Periode 01/09 13/10 14/01 16/03 01/09 13/10 14/01 16/03 01/09 13/10 14/01 16/03

– 12/10 – 13/01 – 15/03 – 12/04 – 12/10 - 13/01 – 15/03 – 12/04 – 12/10 – 13/01 – 15/03 – 12/04

Pris pr. person fra

Pris pr. person fra









37.895 42.245 59.995 66.195 42.295 47.195 64.845 73.045 62.445 71.845 101.045 117.495

57.995 66.695 93.895 110.295 66.845 76.545 107.595 123.995 107.145 125.845 179.945 212.795

-

4.750 5.410 7.805 9.060 5.415 6.160 8.845 10.095 8.485 9.910 14.355 16.855

7.805 9.125 13.265 15.765 9.150 10.630 15.355 17.855 15.285 18.135 26.370 31.375

-

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.  Tillæg i perioden 28/10 – 10/11 + 25/12 – 13/01 pr. person pr. pakke á kr. 22.645 sng/ á kr. 11.345 db  Tillæg i perioden 28/10 – 10/11 + 25/12 – 13/01 pr. person pr. pakke á kr. 22.995 sng/ á kr. 11.495 db  Tillæg i perioden 28/10 – 10/11 + 25/12 – 13/01 pr. person pr. pakke á kr. 45.295 sng/ á kr. 22.645 db

Beliggenhed: Hotellet er beliggende på en kunstigt opført ø, ud for Jumeriah Beach. Burj Al Arab er et hotel i absolut verdensklasse, kendt som måske verdens bedst hotel. Her findes den ultimative luksus og forkælelse, ingen værelser, kun suiter og alle med egen butler. Værelsesfaciliteter: Alle 202 suiter er luksuøst indrettet og er alle indrettet på 2 etager og har alle bad/toilet, minibar, aircondition og tv. Deluxe Suite: 170 m2 stor 2 etagers suite der består af en stor opholdsstue med en lounge hvor der er spiseplads til 4 personer, bar, gæstetoilet samt et opbevaringsrum. Soveværelse med king size bed, luksus badeværelse og omklædningsrum. Panoramic suite (1 bedroom): 225 m2 stor 2 etagers suite med en fantastisk panorama udsigt over den arabiske golf. Stor opholdsstue med en louge hvor der er spiseplads til 4 personer, bar, gæstetoilet samt opbevaringsrum. Soveværelse med king size bed, luksus badeværelse og omklædningsrum. 2 Bedroom suite: hele 335 m2 stor suite. Stor spisestue med plads til 6 gæster, separat køkken og to lounges med fantastisk udsigt over den arabiske golf. Egen indgang til butler, mindre lounge, gæstetoilet, kontor. Enormt soveværelse med king size bed og et luksuriøst badeværelse i særklasse. Omklædningsrum samt et andet soveværelse med to separate senge og dertilhørende luksus badeværelse. Hotelfaciliteter: Diverse: Mulighed for at benytte sig af Rolls Royce BMW service, inkl. chauffør samt helikopter transfer. Begge dele er mod betaling. OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 16 -


Oasis Beach Tower Lejlighed  Strand lejlighed Jumeirah Beach

Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger samt lokal guide service.

Værelsestype 2 bed room superior

Suite room

Pris pr. person fra

Periode 01/09 13/10 15/03 01/09 13/10 15/03

– – – – – –

12/10 14/03 04/04 12/10 14/03 04/04

Pris pr. person fra









19.495 22.745 22.994 18.495 21.395 26.695

29.695 36.145 47.695 27.495 33.495 43.995

-

1.995 2.485 2.525 1.835 2.280 3.085

3.505 4.495 6.260 3.185 4.090 5.685

-

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.  Tillæg i perioden 20/10 – 09/11 + 26/12 – 11/01 pr. person pr. pakke á kr. 11.600 sng/ á kr. 300 db  Tillæg i perioden 20/10 – 09/11 + 26/12 – 11/01 pr. person pr. pakke á kr. 10.495 kr. 5.275 db.

Beliggenhed: Ved Dubai Marina, der er i hjertet af den nye del af byen. Værelsesfaciliteter: Veludstyret køkken, spisestue med LCD TV der gør det muligt at opkoble computer og telefon. Gæstetoilet, rummeligt soveværelse med eget badeværelse. Aircondition og minibar. Hotelfaciliteter: Adgang til privat strand og pool område. Housekeeping service. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 17 -


Al Bustan Residence Lejlighed  by lejlighed Dubai

Pakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/ retur med SAS, lufthavnsskatter, transfer tur/ retur fra Dubai Lufthavn, 7 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guide service.

Værelsestype Deluxe Executive club

Pris pr. person fra

Periode 16/10 01/02 16/10 01/02

– – – –

30/01 09/05 30/01 09/05

Pris pr. person fra









12.245 13.045 10.945 10.295

15.745 10.445 13.895 12.494

10.545 9.395 9.645 9.195

860 590 665 565

1.395 990 1.115 905

625 445 490 425

SAS: Afrejse fra København og direkte til Dubai. Mulighed for provinstilslutning fra Aalborg og Århus: 250,- pr. person.  Fradrag i perioden 23/10 – 30/10 + 01/12 – 17/12 + 09/01 – 26/01 pr. person pr. pakke á kr. 2.645 sng/ á kr. 1.745 db/ á kr. 1.145 trp.  Fradrag i perioden 23/10 – 30/10 + 01/12 – 17/12 + 09/01 – 26/01 pr. person pr. pakke á kr. 1.345 sng/ á kr. 665 db/ á kr. 445 trp.

Beliggenhed: På Al Nahda Road 5 minutters kørsel til Dubais shopping kvarter. 10 minutters kørsel fra lufthavnen og 7 minutters kørsel fra Al Mamzar strand park. Lejlighedsfaciliteter: Bad og toilet, aircondition, minibar, veludstyret køkken, soveværelse og tv. Diverse: OBS minibaren indeholder ikke alkoholiske drikke.

- 18 -


Dubai ture Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 220 110

Dubai City Tour Man/ons/lørdag kl.08.30 Engelsk talende guide. Dubai byder på et rigt miks af kontraster, hvor gammel kultur mødes med en nyere og mere moderne. Turen går gennem det lokale marked hvor både syns og lugtesanserne udfordres. Dubai byder på et af verdens største detailhandelsmarkeder for guld. Her sælges alt fra små fingerringe og halskæder til guldbarrer. Bastakiya området besøges hvor man kan se de tidligste forme for klimaanlæg; vindtårne der blev brug til at afkøle hjem i Golfen med. Al Fahidi Fort, der blev bygget i det sidste århundrede, kan man se flere udstillede genstande, hvoraf flere er over 4.000 år gamle. Der gøres et kort stop ved det verdensberømte seks stjernet Hotel Burj Al Arab, inden byturen sluttes af.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 1.055 525

Magical Dubai Man/ons/lørdag kl.08.30 Engelsk talende guide. Dubai er uden tvivl den mest besøgte turist destination i mellemøsten, ikke mindst pga. sin fascinerende beliggenhed mellem Golfkysten og ørknen. Denne tur går gennem krydderibasarens smalle gader der dufter af krydderier og sælges direkte fra store åbne sække. Guldbasaren og Al Fahidi Fort, Dubais by museum besøges inden turen går videre til Hotel Burj Al Arab, hvor der serveres en luksuriøs frokost.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 610 425

Hatta Tour Dagligt kl.08.30 Engelsk talende guide. Turen går gennem små hyggelige landsbyer og bondegårde der ligger for foden af Hajar Bjergene. Området er kendt for at have et køligere klima end resten af Dubai og derfor er det et populært udflugtsmål i weekenderne for de lokale. Området er frodigt og der passeres en større oase med palmetræer og små søer. Midt på dagen vil der være mulighed for at få en kold dukkert i en af de poolene der ligger i bjergressorten. En lækker frokost indtages på Hatta Fort Hotel, inden turen afsluttes. OBS turen gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte.

Pris pr. person Voksen

Barn (2-12 år)

915

645

Adventure Tour Dagligt kl.10.00 Engelsk talende guide. Denne tur kombinerer to vidt forskellige landskaber. I 4WD går turen ud af Dubai og ind i ørkenen, hvor man kan se imponerende bjerge i horisonten. Den gamle by Hatta besøges og her stiftes der bekendtskab med Dubais eneste bjergressort, der er frodigt og forholdsvis rigt på vand. Det gamle Fort Portuguese fra 14 hundrede tallet besøges, hvor efter turen fortsætter i 4WD til poolene, hvor der er mulighed for en kold dukkert. På Hatta Fort Hotel serveres frokost, hvorefter turen fortsætter ud i ørkenen. Her stiftes der bekendtskab med den arabiske beduin kultur. Turen går gennem landsbyen ”Alnazwa” hvor der er mulighed for at nyde en kop arabisk kaffe mens der opføres et falkonershow. Efterfølgende hygges der omkring bålet hvor der tilberedes BBQ. Efter middagen vil der være underholdning og dans inden turen går tilbage til Dubai. OBS turen gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte.

- 19 -


Dubai ture Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 895 625

Safari med overnatning Dagligt kl.15.30 Engelsk talende guide. Tilbring natten i den arabiske ørken, hvor der er mulighed for at opleve beduin stemning med kameler og hygge omkring det åbne bål. En lækker barbecue middag bestående af en sammenblanding af kontinental og arabiske specialiteter, serveres under stjernehimlen mens der vil være arabisk underholdning. Inden turen går tilbage til Dubai kl.10.00 om formiddagen, serveres der morgenmad og der vil være mulighed for en kølig dukkert i bjergområdets vandressort. OBS turen gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 490 345

Ørken Safari med BBQ Dagligt kl.15.30 Engelsk talende guide. I 4WD går turen gennem ørkenens gyldne sandbanker til beduin campingpladsen, hvor en fantastisk smuk solnedgang kan nydes. En lækker BBQ middag tilberedes på åbne ild og serveres, mens der vil være underholdning i form af arabisk musik og marvedans. OBS turen gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 220 110

Sharjah & Ajman Bytur Man/tirsdag kl.08.30 Engelsk talende guide. Sharjah er en spændende og livlig by med farverige og kulturelle seværdigheder på hvert gadehjørne, hvor især det spændende frugt og grøntsags marked er et besøg værd. King Faisal moske besøges hvorefter der gøres stop ved Ajman museum og flere andre kulturelt interessante steder.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 340 170

Al Ain Bytur Søndag kl.08.00 Engelsk talende guide. Den charmerende ørken oase, der er omgivet af rød gylden sanddynger og underlige stenformationer, har altid været et interessant stoppested for kamel karavaner. I dag er området kendt som ”by haven”, pga. sin frodige vegetation. Det arkæologiske området ”Hili Tomb” kan dateres ca. 5.000 år tilbage og er omgivet af en imponerede botanisk have samt det største museum for beduinernes lokalhistorie.

- 20 -


Dubai ture Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 340 170

Abu Dhabi Bytur Søn/tirsdag kl.08.00 Engelsk talende guide. En dagsudflugt til Abu Dhabi, der er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og er beliggende ca. 170 km. sydvest for Dubai. Byen har mange moderne bygninger, hvor den gamle arabiske kultur er kombineret med moderne arkitektur og design. Lær alt om ”Det sorte guld” = olien der har en stor og afgørende betydning for områdets overlevelse.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 370 185

Østkysten Torsdag kl.08.00 Engelsk talende guide. På vejen til østkysten passeres farverige klippeformationer i ørkenen, hvor landskabet senere skifter til bjerge der til sidst munder ud i havet. Her besøges små fiskelandsbyer, inklusiv den gamle landsby Dibba, der tidligere havde en strategisk vigtig beliggenhed ud til Det Indiske Ocean. Her besøges fiskemarkedet, hvor der vil være mulighed for at købe frokost på egen hånd samt tid til en kølig dukkert. Turen forsætter langs kysten , hvor den ældste moske i landet besøges. Al Badiya moskéen kan dateres tilbage til 17. århundrede. Havnebyerne Khor Fakkan og det 300 år gamle Fort Fujairah samt Bithnah besøges, før turen går tilbage til Dubai.

Pris pr. person Voksen Barn (2-12 år) 1.095 550

Burj Al Arab med frokost På forespørgsel kl.12.30 Engelsk talende guide. Det mest omdiskuterede hotel i nyere tid. Det seks stjernede hotel, er det fineste eksempel på uovertruffen luksus i verdensklasse. Nyd en luksuriøs frokost i smukke arkitektoniske omgivelser, hvor forkælelse er i højsædet.

- 21 -


Check Point Travel A/S - Rejsebetingelser Tilmelding: Bestilling af rejse kan finde sted ved telefonisk eller personlig henvendelse samt på e-mail til Check Point Travel A/S. Det er vigtigt, at samtlige navne på deltagere oplyses korrekt, som anført i passet. Aftalen er bindende, når depositum eller den af bureauet fastsatte betaling er rettidigt modtaget. Ved indbetaling bekræfter kunden at være bekendt med de vilkår, der ligger til grund for aftalen. Depositum: Depositum opkræves på min. kr. 2.000,- ved fremsendelse af faktura. Såfremt depositum ikke betales indenfor den angivne frist, bortfalder tilbuddet. Hvis din rejse er en grupperejse, fremgår reglerne af din faktura. Slutindbetaling: Slutindbetaling skal ske senest 60 dage før afrejse - opkrævning fremsendes. HUSK at oplyse navn, afrejsedato samt destination ved betaling. Hvis din rejse er en grupperejse, fremgår reglerne af din faktura. Overdragelse: Overdragelse af rejse til en anden person kan ikke ske, grundet de af os benyttede restriktive flybilletter. Vi henviser derfor til de almindelige afbestillingsregler for rejsen. Afbestilling: Depositum refunderes ikke ved afbestilling. Såfremt ikke andet står på Deres faktura, gælder følgende regler: (vær opmærksom på, at grupperejser er underlagt andre regler, som vil fremgå af fakturaen) Hvis De, uanset årsag, afbestiller Deres rejse mere end 30 dage før afrejse tilbagebetales den erlagte betaling med et fradrag på 50% af rejsens pris pr. person. Ved senere afbestilling vil der ikke finde refundering sted. Flyskatter kan dog refunderes mod fradrag af ekspeditionsgebyr på min. kr. 500,- pr. billet. Det anbefales at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring til 5% af rejsens pris pr. person, der dækker afbestilling i tilfælde af akut opstået, lægedokumenteret sygdom, dødsfald eller ulykkestilfælde hos rejsedeltageren selv, rejseledsager, ægtefælle, børn eller forældre. Udover dette henvises til policebetingelse nr. 712 i "Gouda Rejseforsikrings Afbestillingsforsikring". Sygdoms-afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen og beløbet indbetales samtidig med første indbetaling vedrørende rejsen. Beløbet kan ikke kræves tilbagebetalt. Ved pakkerejser gælder følgende: I tilfælde af pludselig opståede uroligheder på rejsemålet kan kunden indenfor 14 dage før afrejse frit afbestille sin rejse. Forudsætningen herfor er dog, at man fra offentlig myndighed, såsom Udenrigsministeriet eller Sundhedsmyndighederne, har frarådet rejser til det pågældende område. Ved køb af flybilletter alene er det flyselskabets regler der er gældende. Det betragtes som afbestilling af hele flybilletten, hvis De ikke møder op til Deres flyafgang, og rejsens pris er tabt ligesom hjemrejsebilletten ikke vil kunne benyttes. Ændring: Med mindre andet er anført på fakturaen gælder følgende: Ved ændring af rejse mere end 28 dage før afrejse opkræves et gebyr på min. kr. 500,pr. person. Senere ændringer betragtes som afbestilling og nybestilling. Prisændringer: Alle priser er baseret på de gældende tariffer og valutakurser, den dato tilbudet/ fakturaen er dateret, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer i transportomkostninger, lufthavnsafgifter, valutakurser, skatter, gebyrer, Afgifter eller lignende.

REVI_C11 (Mar. 2009)

Ved pakkerejser skal en forhøjelse varsles snarest muligt og mindst 20 dage før afrejse og må ikke overstige 10 % af den averterede pris. Såfremt disse betingelser ikke er overholdt, kan deltageren omkostningsfrit afbestille rejsen. Sker der ændringer i nedadgående retning i de ovennævnte forhold indenfor 20 dage før afrejse, kan kunden ikke kræve prisnedsættelse, med mindre der er tale om indenlandske skatter eller afgifter, der fjernes eller nedsættes, således at besparelsen overstiger kr. 100,- pr. person. Eksempel på prisændring: Hvis lufthavnsafgiften udgør kr. 150,- af den samlede rejses pris, og lufthavnen vælger at hæve afgiften til kr. 200,- vil den samlede rejses pris stige med kr. 50,Arrangørens ansvar: Check Point Travel A/S er i medfør af pakkerejseloven ansvarlig for at gennemføre rejsen i henhold til aftalebekræftelsen. Check Point Travel A/S er dog ansvarsfri for mangler, ændringer og/eller aflysninger pga. force majeure eller force majeure lignende hændelser, dvs. hændelser som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, afbøde eller afværge. Ved køb af flybilletter alene gælder følgende: Check Point Travel optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede flyselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af transportaftalen. Dette/disse selskab(ers) transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal og Warszawa konventionerne og EU forordning 889/2002, der begrænser flyselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse. Check Point Travels ansvar for mangler samt person- og tingsskade for skibs og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen Konventionen samt COTIF/CIF konventionen. Ovenstående betyder, at når der er købt en flybillet uden yderligere arrangement (så som hotelophold, billeje) er Check Point Travel kun formidler af transporten. Opstår der problemer under transporten som følge af forsinkelser og aflysninger, er det flyselskabet, der er lavet aftale med, og dermed mod dem, der skal rettes et eventuelt krav – det vil fremgå af ordrebekræftelsen, hvilket flyselskab der er aftalepart. Se evt. dine rettigheder på www.slv.dk Vedr. bagage er Check Point Travels ansvar begrænset i overensstemmelse med Montreal Konventionens begrænsninger. Dette betyder at erstatningskrav for ødelagt, bortkommet eller beskadiget bagage er begrænset til 1.000 sdr (ca. kr. 8.700,-). Forsikring: Den rejsende er selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse mm på rejsen. Vi anbefaler derfor altid at tegne en rejseforsikring. Brochure og betingelser kan rekvireres hos Check Point Travel. Vær særligt opmærksom på de nye regler for det gule sygesikringskort - ring til os, hvis De er i tvivl, om De er ordentligt dækket på Deres rejse. Kundens forpligtelser: Kunden er forpligtet til: - at sørge for ved bestilling at opgive korrekte navne i fuldstændig overens-stemmelse med navne i pas. Grundet en skærpet politik fra luftfartsselskabernes side kan det ikke garanteres, at det opgivne navn kan rettes. Skulle det være muligt må der påregnes et gebyr. Gebyret er afhængigt af billettype/luftfartsselskab – dog min. kr. 500,-. - at sørge for gyldigt pas og de for rejsens gennemførelse nødvendige visa og vaccinationer. Vær opmærksom på, at der i mange lande kræves, at Deres pas er gyldigt 6 måneder efter hjemkomst. - at møde rettidigt på de i rejseplanen eller ved anden tydelig anvisning oplyste steder og tids-

punkter for ud- og hjemrejsen og i øvrigt rette sig efter ordensbestemmelser, som gælder for hoteller, transportmidler osv. - at optræde således, at medrejsende ikke føler sig generet. I grove tilfælde kan det føre til, at den rejsende af arrangøren eller dennes repræsentant bortvises fra den videre deltagelse i rejsen. - at overholde de af arrangøren angivne regler for genbekræftelse af ruteflyvninger, der indgår i individuelle rejser og pakkerejser uden rejselederassistance. Undladelse af genbekræftelse (RECONFIRMATION) betyder, at de i transporten deltagende luftfartsselskaber har ret til at disponere over de resterende pladser til anden side. Kunden kan i sådanne tilfælde ikke gøre krav mod hverken arrangør, formidler eller luftfartsselskab for de følgevirkninger, den manglende overholdelse af genbekræftelsen medfører. Enkelte luftfartsselskaber kræver ikke genbekræftelse, når dette er tilfældet vil det fremgå af afrejseinformationen. - at holde sig underrettet om hjemrejsetidspunkter i tilfælde af, at man har booket en rundrejse på egen hånd eller af andre grunde har fjernet sig fra sin rejsegruppe, ved 24 timer før det i rejseplanen angivne tidspunkt at tage kontakt med arrangørens i rejseplanopgivne repræsentant på den angivne adresse og/eller telefon eller faxnummer. - at ved bestilling oplyse om evt. fremmed eller dobbelt statsborgerskab, så Check Point Travel A/S kan give fornøden vejledning. Udelades sådanne oplysninger, og sker der eventuelt afvisning ved grænsen, fordi de nødvendige indrejsekrav ikke er opfyldt, kan der ikke gøres krav gældende overfor arrangør/Check Point Travel A/S. Særligt gældende for rejser til USA: Fra den 01. januar 2008 stilles der skærpede krav til rejsende til USA under Visa Waver programmet. Inden afrejse skal der afgives en række oplysninger via hjemmesiden https://esta.cbp.dhs.gov. Afgivelsen af disse oplysninger, samt rigtigheden af disse, påhviler alene den rejsende. Manglende eller mangelfuld afgivelse af oplysninger kan give hårde konsekvenser for den rejsende. Check Point Travel har intet ansvar for afgivelse af ovennævnte oplysninger, hvorfor Check Point Travel ikke kan blive mødt med krav, der måtte udspringe grundet manglende eller mangelfulde oplysninger. Spørgsmål i forbindelse med afgivelse af oplysninger skal rettes til den Amerikanske Ambassade i Danmark – for flere oplysninger om denne se http://denmark.usembassy.gov/ Ikke benyttede ydelser: Ikke benyttede ydelser refunderes ikke. Reklamation: Klager over mangler ved rejsen skal meddeles med det samme, at manglen er konstateret til Check Point Travel eller dennes stedlige repræsentant (denne vil stå på de udleverede vouchers), så Check Point Travel A/S eller dennes stedlige repræsentant har mulighed for straks at afhjælpe manglen. Krav angående mangler, som ikke har kunnet afhjælpes på stedet, skal være Check Point Travel A/S i hænde indenfor rimelig tid efter rejsens afslutning. Kan reklamationer ikke løses til kundens tilfredshed, kan denne indbringe klagen for Pakkerejseankenævnet, Røjelskær 11. 3 2840 Holte. Check Point Travel A/S er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1321). Hvis der ikke reklameres på stedet, fortabes retten til senere at gøre mangelskrav gældende jvf. Lov om pakkerejser § 26. Værnetingsregler og lovvalg: Værneting: Nærmeste byret ved Check Point Travels salgskontor. Ethvert krav mod Check Point Travel A/S skal afgøres efter dansk national ret.

Med forbehold for trykfejl i program/prisliste.


102 - Dubai