Page 1

Seychellerne Svajende palmer, hvide sandstrande, krystalklart og azurblå vand… det må da være definitionen på paradis, og da alle disse ting passer på Seychellerne, vil vi gerne byde velkommen til et sandt ferieparadis. Den lille republik var først fransk og så senere britisk koloni indtil de opnåede selvstændighed i 1976. Som turistmål har Seychellerne ikke mange år på bagen, da det blot er tre årtier, siden man åbnede landets internationale lufthavn. Det er dog stadig forholdsvis få luftfartsselskaber, som flyver til disse skønne bountyøer, og da man samtidig har strenge regler omkring bygning af hoteller, er masseturisme et helt ukendt fænomen på Seychellerne. Her findes fred og ro, øde bugter med fantastiske strande, imponerende naturreservater samt et spændende dyreliv; fortrinsvist i luften og til vands. Den kreolske lokalbefolkning, som i dag er et resultat af den oprindelige befolkning fra kolonitiden, er venlig og virker umiddelbart reserveret, men så snart man henvender sig til dem, er de yderst hjælpsomme og informative og vil gøre deres til at opholdet på Seychellerne bliver en uforglemmelig oplevelse. Velkommen til paradis!

Rejsen Flyrejsen foregår med en af Check Point Travels samarbejdspartnere, og man flyver primært fra København via en by i Europa til Mahé på Seychellerne. Man kan ofte med en prisfordel vælge at benytte et luftfartsselskab, som har to mellemlandinger undervejs. Der er mulighed for afgang fra Danmark hver dag og afhængig af luftfartselskabet kan man normalt være af sted i op til 21 dage, nogle gange længere. Man rejser typisk fra Danmark i løbet af eftermiddagen og ankommer til Seychellerne den efterfølgende morgen lokal tid. Tidsforskellen til Seychellerne er 2 timer, og den samlede rejsetid ligger normalt på ca. 13-18 timer afhængigt af luftfartsselskab og rute. I lufthavnen mødes man med Check Point Travels repræsentant, Creole Travel Services, som sørger for transporten til hotellet. Langt de fleste luftfartsselskaber har et bonusprogram, hvor man kan optjene point. Hvis man ikke allerede er medlem, kan man få en tilmeldingsblanket hos Check Point Travel. Når man rejser til Seychellerne, skal man tjekke ind senest halvanden time før afrejse og man må medbringe ét styk bagage á maks. 20 kg samt ét styk håndbagage á maks. 8 kg.

Valuta Møntfoden i på Seychellerne hedder Seychelles Rupee (SCR) og 100 SCR svarer til ca. 95 DKK. Mange steder accepteres kreditkort som Visa, Diners og MasterCard. Man kan ligeledes benytte sig af rejsechecks, som ofte giver en bedre vekselkurs end kontanter. Udenlandsk valuta kan veksles til rupees i banker og på hoteller, mens veksling fra rupees til udenlandsk valuta (maks. 800 rupees) kun kan foretages i den bank, hvor man fik vekslet til rupees mod forevisning af vekselkvittering. Det er vigtigt at bemærke, at man ikke kan betale med rupees på hotellerne – de accepterer kun Euros og US dollars. Det er derfor en god idé kun at veksle til mindre beløb i rupees ad gangen. For danskere er prisniveauet nogenlunde det samme, som man er vant til; et almindeligt måltid mad på en restaurant koster ca. 80-150 DKK. Overnatning på et guesthouse fås fra 500 DKK pr. person pr. nat afhængigt af, hvor på Seychellerne man befinder sig. Det er god kutyme at give omkring 10 procent i drikkepenge for god service - tjek evt. om drikkepenge er inkluderet i prisen.

-1-


Geografi og Klima Seychellerne er beliggende i det Indiske Ocean 1.600 km fra den afrikanske østkyst. Landet er spredt over et samlet havareal på 400.000 km2, hvoraf kun 455 km2 udgør landarealet, som er fordelt på i alt 115 øer. 3 af de største og mest kendte er Mahé, hovedøen, hvor man også finder hovedstaden Victoria, Praslin og La Digue. Seychellerne er opdelt i 2 ø-grupper: de ydre og indre øer. De indre øer er kendetegnede ved at være granitøer, der majestætisk rejser sig af det azurblå hav og er omkranset af dejlige hvide sandstrande. Det er her den majestætiske hvalhaj kommer for at spise af det forrådskammer der lever omkring granitøerne. Til de indre øer hører bl.a. Mahé, Silhouette, Praslin og La Digue. De ydre øer er flade koraløer, der sjældent er mere end et par meter høje, og hertil hører bl.a. Bird Island, hvor man nærmest bor i en fuglekoloni, samt en håndfuld andre små øer, hvor der kun findes ét hotel, hvorfor disse øer kan tilbyde en eksklusiv ro kun afbrudt af naturens lyde. Seychellerne domineres af Det Indiske Ocean på flere måder. Først og fremmest har oceanet stor indflydelse på klimaet, men også den voldsomme vanddybde lige uden for koralrevene og de store afstande mellem øerne er med til at præge Seychellerne. Langt størstedelen af kystlinien omkring de indre øer er omkranset af beskyttende koralrev, hvilket betyder, at der findes et utal af små bugter med stille vand og de mest fantastiske hvide sandstrande. Seychellerne har tropisk klima og ligger på den sydlige halvkugle ikke langt fra Ækvator. Gennemsnitstemperaturen er 27 grader, og der er ca. 7 solskinstimer pr. dag. De mest regnfulde måneder er december og januar, hvor det kan styrtregne, men man vil kunne opleve korte men kraftige, tropiske regnbyger hele året. Dog skal man holde sig for øje, at de mange små øer i det store ocean betyder, at forholdene kan være meget lokale. Det er ikke usædvanligt, at det regner på én strand, mens solen skinner på en anden. Fra april til Mahé oktober blæser den forfriskende sydøstpassat, 40 400 350 35 hvilket er ensbetydende med, at vejret er lidt 300 30 køligere og luftfugtigheden lavere. Dog skal man 25 250 °C 20 200 være opmærksom på, at der i denne periode mm 15 150 kan forekomme en del tang på sydvestvendte 100 10 5 50 kyster, - på den anden side er det samtidig den 0 0 bedste periode at sejle i. Jan Feb M ar Apr M aj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Praslin

35

La Digue

350

35

30

300

30

300

25

250

25

250

20

200

°C

20

200

°C

15

150

mm

15

150

mm

10

100

10

100

5

50

5

50

0

0

0

Jan Feb M ar Apr M aj

Jun

Jul

Aug Sep

Okt Nov Dec

350

0 Jan Feb M ar Apr M aj

Jun

Jul

Aug Sep

Okt Nov Dec

Indkvartering Der findes stort set alle former for indkvartering på Seychellerne lige fra store og luksuriøse til små og hyggelige guesthouses af meget beskeden standard. Det er også muligt at leje sit helt eget feriehus, hvis man ønsker at bo mange sammen og selv vil stå for forplejningen. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er tilladt at campere på Seychellerne. Seychelles Secrets er et nyere varemærke, som det seychelliske turistråd har lanceret i sommeren 2005 for at fremhæve de mange og forskellige små hoteller, guesthouses og villaer/ bungalows, der findes rundt om på Seychellerne. Denne unikke samling af overnatningssteder er kendetegnede ved en skøn beliggenhed tæt ved stranden eller på frodige bjergskråninger med en fantastisk udsigt, og der lægges stor vægt på at fremhæve den kreolske atmosfære, særpræg og livsstil.

-2-


Lokal transport Generelt er den seychelliske infrastruktur god. Vejnettet er omfattende og velholdt, dog skal man være opmærksom på, at mange mindre veje ikke er asfalterede og derfor kan være meget ujævne. Der er gode muligheder for at leje bil på Seychellerne til en fornuftig pris, og det er en god og uafhængig måde at opleve øens forskellige områder. Udlejningsbilen nr. 1 er en Mini Moke - en jeeplignende bil, der er overdækket med en presenning med ruder i. Det er altid en god ide at tjekke, om alle basale ting er i orden på bilen, inden man forlader udlejeren, og husk at få firmaets nødtelefonnummer uden for åbningstiden med i tilfælde af problemer med bilen. Det vigtigt at aftale en pris for lejeperioden på forhånd, og man skal være helt sikker på, at der ikke er tvivl om, hvad aftalen er og ikke mindst hvilken valuta, man har aftalt prisen i. Man skal være min. 21 år for at kunne leje bil, og man skal have et gyldigt internationalt kørekort. Det er ligeledes vigtigt at bemærke at der er venstrekørsel på Seychellerne. Har man ikke mod på selv at skulle bevæge sig rundt i den seychelliske trafik, kan man benytte det udmærkede busnet, der findes på Mahé og Praslin. Det kan være en varm og lidt omstændig måde at komme rundt på, og man skal være forberedt på at skulle skifte nogle gange, men det er en god måde at komme i kontakt med de lokale på. Når man skal af bussen, skal man råbe ”Devant” (og intet andet!) så højt at chaufføren hører det. Generelt rejser man sig ikke op, før bussen holder, da mange chauffører ikke tillader stående passagerer. På Mahé, Praslin og La Digue er der også taxier. Tarifferne fastsættes af staten, og det er lovpligtigt at bruge taxameter. Ønsker man at hyre en taxa for en hel dag, aftaler man en pris direkte med chaufføren, og er man i tvivl, om den er for høj, bør man få en kvittering og henvende sig til Taxi Operators’ Association i Victoria. Endelig kan det anbefales at leje cykler, da det ifølge mange er den bedste måde at opleve Seychellerne på. Det er nemmest at finde cykeludlejninger på Praslin og La Digue, hvor flere overnatningssteder har cykeludlejning, eller også findes der helt sikkert en udlejning i nærheden. På Mahé kan man spørge på hotellet. Man bør undgå at cykle efter mørkets frembrud, da vejene generelt er meget dårligt belyste, og trafikken kan være hektisk. Ønsker man at bevæge sig rundt mellem de forskellige øer, kan man benytte sig enten af vandvejen eller luftvejen. De større øer er forbundet af regelmæssige bådafgange samt helikopterflyvninger. Air Seychelles flyver også fra Mahé til flere af de mindre øer samt Praslin. Ønsker man transport ud over hvad den almindelige infrastruktur kan tilbyde, er det muligt at chartre en helikopter eller f.eks. en katamaran, hvis man gerne vil sejle rundt til flere øer men ikke ønsker at skifte indkvartering.

Forsikring Når man rejser til Seychellerne, er man ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det er meget letsindigt ikke at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Det seychelliske behandlingssystem forudsætter, at man er i besiddelse af en god forsikring, da det kan betyde økonomisk ruin, hvis man ikke er dækket tilstrækkeligt, og uheldet er ude, mens man er på Seychellerne. Hos Check Point Travel A/S kan man få råd og vejledning samt tegne sin forsikring.

-3-


Visum, pas og vaccinationer Langt de fleste danskere, der planlægger at besøge Seychellerne i mindre end 1 måned, behøver ikke visum. Der er dog visse krav, man skal opfylde for at kunne rejse ind i landet uden visum; den rejsendes pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter ankomsten (det anbefales, at børn får lavet deres eget pas). Endvidere skal man være i besiddelse af en returbillet eller en billet videre til et andet land, og man skal kunne bevise, at man har midler nok til at betale for sit ophold. Ved ankomsten til Seychellerne, skal man udfylde en formular og herpå anføre sin adresse på Seychellerne. Har man ingen adresse, bliver man nægtet indrejse. Seychellerne har et konsulat i Danmark, som man kan kontakte i tilfælde af spørgsmål: Adelgade 16 C 4720 Præstø Tlf. 45161801 Fax: 45161802 E-mail: cmcf@mail.dk Der kræves ingen særlige vaccinationer for ophold i Seychellerne, med mindre man kommer fra et område med gul feber, men har man specifikke spørgsmål tilrådes det, at man i god tid inden afrejse kontakter sin læge eller Danske Lægers Vaccinations Service, tlf. 70 25 40 80. Man kan endvidere finde nyttig information på www.sikkerrejse.dk eller www.vaccination.dk.

Seychellerne kort

Dette katalog er lavet som appetitvækker og inspiration til nogle af de mange muligheder, som Check Point Travel kan tilbyde på din ferie til Seychellerne. Vi har ikke egne guider, da det er dig, der skal finde de bedste restauranter, de sjoveste barer og de mest interessante attraktioner. Hos Check Point Travel sammensætter man selv sin rejse efter egne ønsker, og lad endelig ikke dette katalog sætte grænser for dine ideer – vi kan meget mere end det, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker.

-4-


Seychellerne pakker Mahé pakken (7 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 7 overnatninger i deluxe værelse på Le Relax Hotel & Restaurant inkl. morgenmad (se beskrivelse side 17) samt lokal guideservice. Praslin pakken (7 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 7 overnatninger i standard værelse på Islander’s Guest House inkl. morgenmad (se beskrivelse side 21) samt lokal guideservice. Amanda pakken (10 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i standard værelse på Romance Bungalows (se beskrivelse side 8) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i standard værelse på Islander’s Guest House inkl. morgenmad (se beskrivelse side 21) samt lokal guideservice. Emma pakken (10 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i super deluxe værelse på Le Relax Hotel & Restaurant (se beskrivelse side 17) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i single villa på Les Villas D’Or inkl. morgenmad (se beskrivelse side 23) samt lokal guideservice. Hibiscus pakken (13 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i standard værelse på Romance Bungalows (se beskrivelse side 8) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i standard værelse på Islander’s Guest House inkl. morgenmad (se beskrivelse side 21), bådtransport Praslin – La Digue tur/retur, transfer på La Digue, 3 overnatninger i standard værelse på Fleur de Lys inkl. morgenmad (se beskrivelse side 29) samt lokal service. Orchid pakken (13 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i super deluxe værelse på Le Relax Hotel & Restaurant (se beskrivelse side 17) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i standard værelse på Les Villas D’Or inkl. morgenmad (se beskrivelse side 23) bådtransport Praslin – La Digue tur/retur, transfer på La Digue, 3 overnatninger i standard værelse på Patatran Village inkl. morgenmad (se beskrivelse side 31) samt lokal service.

Flyselskab

Pakke

Periode

Pris per person fra



06/01 – 31/03 11250 01/04 – 15/05 11850 Mahé pakke 16/05 – 31/07  9995 01/08 – 31/08  11950 01/09 – 31/10  9995 01/01 – 30/04 12875 Praslin pakke 01/05 – 31/10  12975 01/01 – 30/04 14095 Amanda pakke 01/05 – 31/10  14195 06/01 – 31/03 16195 01/04 – 15/05 17275 Emma pakke 16/05 – 31/07  15550 01/08 – 31/08  17375 01/09 – 31/10  15550 01/04 – 30/04 16550 Hibiscus pakke 01/05 – 31/10  16650 06/01 – 31/03 18995 01/04 – 15/05 20050 Orchid pakke 16/05 – 31/07  18325 01/08 – 31/08  20150 01/09 – 31/10  18325 Air Seychelles: Afrejse fra København via en by i Europa  Tillæg for afrejse i perioderne 14/07–24/08 og 18/10 - 26/10: Fra DKK 1090 per person

-5-



11775 14875 11250 14950 11250 15850 15950 18050 18150 20695 22850 19225 22450 19225 21950 22050 24325 26250 23125 26350 23125

13925 14025 14375 14475 16475 16575 -

Ekstra nætter fra

375 555 325 555 325 505 505 445 445 450 555 405 600 405 445 445 450 555 405 600 405


Seychellerne pakker Mahé pakken (7 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 7 overnatninger i deluxe værelse på Le Relax Hotel & Restaurant inkl. morgenmad (se beskrivelse side 17) samt lokal guideservice. Praslin pakken (7 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 7 overnatninger i standard værelse på Islander’s Guest House inkl. morgenmad (se beskrivelse side 21) samt lokal guideservice. Amanda pakken (10 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i standard værelse på Romance Bungalows (se beskrivelse side 8) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i standard værelse på Islander’s Guest House inkl. morgenmad (se beskrivelse side 21) samt lokal guideservice. Emma pakken (10 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i super deluxe værelse på Le Relax Hotel & Restaurant (se beskrivelse side 17) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i single villa på Les Villas D’Or inkl. morgenmad (se beskrivelse side 23) samt lokal guideservice. Hibiscus pakken (13 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i standard værelse på Romance Bungalows (se beskrivelse side 8) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i standard værelse på Islander’s Guest House inkl. morgenmad (se beskrivelse side 21), bådtransport Praslin – La Digue tur/retur, transfer på La Digue, 3 overnatninger i standard værelse på Fleur de Lys inkl. morgenmad (se beskrivelse side 29) samt lokal service. Orchid pakken (13 nætter) inkluderer flyrejse tur/retur, lufthavnsskatter, transfer på Mahé, 5 overnatninger i super deluxe værelse på Le Relax Hotel & Restaurant (se beskrivelse side 17) inkl. morgenmad, flybillet Mahé – Praslin tur/retur, transfer på Praslin, 5 overnatninger i standard værelse på Les Villas D’Or inkl. morgenmad (se beskrivelse side 23) bådtransport Praslin – La Digue tur/retur, transfer på La Digue, 3 overnatninger i standard værelse på Patatran Village inkl. morgenmad (se beskrivelse side 31) samt lokal service.

Flyselskab

Pakke

Mahé pakke

Praslin pakke

Amanda pakke

Emma pakke

Hibiscus pakke

Orchid pakke

Pris per person fra

Periode 06/01 01/04 16/05 01/08 01/09 01/01 30/06 13/08 01/01 30/06 13/08 06/01 01/04 16/05 01/08 01/09 01/01 30/06 13/08 06/01 01/04 16/05 01/09 01/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

31/03  15/05 31/07  31/08  31/10 29/06  12/08 31/10 29/06  12/08 31/10 31/03  15/05 31/07  31/08 31/10 29/06  12/08 31/10 31/03  01/05 31/07  30/09 31/10 





9795 11425 9495 12225 10625 12475 14175 13275 14195 15895 14995 16575 17525 15895 18350 16695 16675 18395 17475 19360 20325 18675 21125 19475

11325 14475 10725 15275 12050 15395 17095 16195 18295 19995 19095 20695 22825 19795 23675 20595 22295 23995 23095 24590 26725 23475 27575 24495

13495 15195 14295 14450 16150 15250 16525 18225 17350 -

Air France: Afrejse fra Hamburg via Paris.  Tillæg for afrejse i perioden 15/03-21/03 og 01/08-12/08: Fra DKK 795 per person  Tillæg for afrejse i perioden 30/06-31/07: Fra DKK 1675 per person  Tillæg for afrejse i perioden 01/08-12/08: Fra DKK 795 per person

-6-

Ekstra nætter fra

375 555 325 555 325 505 505 505 445 445 445 450 555 405 600 405 445 445 445 450 450 405 600 405


Mahé nord Mahé er den største og vigtigste af de 115 øer, som udgør republikken Seychellerne. Øen er ca. 27 km lang og 12 km bred og 90% af den seychelliske befolkning bor på Mahé, og langt de fleste i hovedstaden Victoria. Victoria er den eneste by på Seychellerne – resten betragtes som mindre landsbyer – og ud over at være regeringsby er den hjemsted for landets største havn, de fleste institutioner og virksomheder. Selvom Victoria er vokset meget den sidste årrække, den stadig en af verdens mindste hovedstæder.

er

På trods af sin lille størrelse – man kan gå fra den ene ende af byen til den anden på et kvarter – finder man mange seværdigheder i Victoria, som fx kolonibygningen State House, St. Paul’s Cathedral og den romersk-katolske katedral, hvor klokken slår 2 gange. Byens vartegn er klokketårnet, som blev rejst i 1903. Tårnet stod tidligere på havnefronten, men landinddæmninger betyder, at tårnet i dag står midt i byen. Ikke langt fra klokketårnet ligger National Museum, hvor man kan se alt fra sørøverpistoler og gamle seychelliske musikinstrumenter til krokodillekranier og udstoppede landskildpadder. I indgangshallen ses ”Ejerstenen”, som er Seychellernes ældste monument. Man bør også give sig tid til et besøg i nationalbiblioteket, der også huser nationalgalleriet, hvor man finder mange fine værker af seychelliske kunstnere. Der findes masser af små gadeboder og butikker i det meste af Victoria. Market Street er Victorias shopping-centrum, hvor man kan finde stort set alt, hvad hjertet begærer. Især er Victoria Market, der har eksisteret siden 1839, et besøg værd. Her finder man alle mulige mærkelige og eksotiske ting så som trænøgleringe, indkøbstasker af palmeblade, spraglede hatte, kokoscreme og te, krydderier, frugter og friske fisk med mere. I den sydlige ende af Victoria finder man Botanisk Have, der er mere end 100 år gammel. Her findes mange spændende plantearter fra hele verden, bl.a. de berømte Coco de Merpalmer, og haven er bestemt et besøg værd for alle naturelskere. Længere sydpå kommer man til landets største kirkegård, der ligger på en bjergskråning, og herfra er der en fin vandretur til Victoria. Hvis man lægger vejen forbi Rochon, vil man opleve seychelliske kvinder, der vasker tøj i floden og slår det mod klipperne, mens de højlydt snakker med hinanden. Man bør også besøge National House, hvorfra man har en storslået udsigt over Victoria og det smaragdgrønne vand ud for Mahé. Ud for Victoria ligger St. Anne Marine National Park, der er et fredet område. Den bedste udsigt til marineparken får man fra flyet, inden man lander i lufthavnen. Havet er en farvepalet af blå og grønne nuancer blandet med koralrev og små øer af tangplanter. Vandet i parken er ikke ret dybt men fuldt af koraler og maritimt liv. En af de bedste måder at opleve området er i en glasbundsbåd eller med sin snorkel. Mahé er imponerende med sine høje grønklædte bjerge, der rejser sig mere end 900 meter over havet, og de mere end 75 strande og bugter, der ligger på kystlinen rundt om øen. Et af de smukkeste steder på øen er Beau Vallon, en smuk dal beliggende mellem høje bjerge, der munder ud i en 6 km bred bugt, der strækker sig fra Sunset i nord og hele vejen rundt til Bel Ombre. Stranden her er fremragende, og er Seychellernes legeplads nr. 1. Her kan man finde næsten al slags sport, lige fra paraglidning og vandski til dykning og surfing. I Beau Vallon finder man også flere spændende butikker samt gode restauranter og cafeer, og alt i alt er området det mest livlige på Seychellerne sammen med hovedstaden Victoria. På vejen mellem Victoria og Beau Vallon gennem bjergene ligger Le Niol, hvorfra man har en betagende udsigt over hele Beau Vallon Bay.

-7-


Romance Bungalows Beau Vallon Mahé, Seychelles

Romance Bungalows Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra



01/01 – 30/04 8895 9695 Standard room 01/05 – 31/10  8995 9795 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: fra 1.090,- per person

Pris per person fra







8725 8825

445 445

810 810

350 350

Beliggenhed: Romance Bungalows er beliggende på den nordlige del af Mahé ved Beau Vallon bugten 50 meter fra stranden og 15 minutters kørsel fra Victoria og 25 minutter fra lufthavnen. Værelsesfaciliteter: De 7 værelser er rummelige og har alle bad og toilet, fuldt udstyret køkkenhjørne, safeboks, TV, loftsvifte og veranda, hvor morgenmaden serveres. Standard room: Værelserne er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: Restaurant og mulighed for tøjvask. I umiddelbar nærhed af Romance Bungalows finder man et bredt udvalg af restauranter, butikker samt masser af muligheder for vandsportsaktiviteter. Diverse: Minimum ophold: 3 nætter

-8-


Le Petit Village Belle Ombre Mahé, Seychelles

Le Petit Village Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger uden forplejning samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

1 bedroom apartment

01/01 – 30/04 01/05 – 31/10 

Værelsestype

Periode

Pris per person fra

Pris per person fra









9675 9775

11350 11450

-

865 865

1730 1730

-

Pris per person fra

x2 x3 01/01 – 30/04 10995 10025 2 bedroom apartment 01/05 – 31/10  11150 10125 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra

x4

x2

x3

x4

9525 9625

1575 1575

1050 1050

785 785

Beliggenhed: Le Petit Village er beliggende direkte på stranden ved Bel Ombre på den nordlige del af Mahé 17 km. fra lufthavnen og 10 km. fra Victoria. Værelsesfaciliteter: Alle lejlighederne har bad og toilet, fuldt udstyret køkkenhjørne, aircondition, loftsvifte, kabel TV, telefon, safeboks og balkon eller terrasse. 1 bedroom apartment: Disse lejligheder har opholdsstue med køkkenhjørne samt soveværelse og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 personer. 2 bedroom apartment: Disse lejligheder har havudsigt, opholdsstue med køkkenhjørne samt 2 soveværelser med hver deres badeværelse og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 4 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Enkelte vandsportsaktiviteter, grill terrasse med havudsigt, lille bibliotek med mulighed for at låne bøger og diverse brætspil, house keeping samt mulighed for tøjvask og strygejern. I nærhed af Le Petit Village finder man et bredt udvalg af restauranter, butikker samt masser af muligheder for vandsportsaktiviteter. Diverse: Minimum ophold: 3 nætter Special offer: Betal for 6-11 nætter – få en nat gratis eller betal for 12-19 nætter – få 2 nætter gratis.

-9-


Coral Strand Hotel Beau Vallon Mahé, Seychelles

Coral Strand Hotel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra





Pris per person fra





07/01 – 30/03  9675 11350 685 1100 31/03 – 30/04 9125 9775 580 910 Standard room 01/05 – 12/07 9225 9875 580 910 13/07 – 31/10  9425 10225 685 1100 07/01 – 30/03  10150 11395 9925 1105 1750 985 31/03 – 30/04 9775 10850 9596 915 1470 820 Family room 01/05 – 12/07 9875 10950 9695 915 1470 820 13/07 – 31/10  10250 11495 9995 1105 1750 985 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: fra 1.090,- per person  Tillæg i perioden 15/03–30/03: fra 60,- per person per nat i dobbeltværelse og 90,- per person per nat i enkeltværelse  Tillæg i perioden 15/03–30/03: fra 80,- per person per nat i dobbeltværelse, 150,- per person per nat i enkeltværelse og 85,- per person per nat i tripleværelse

Beliggenhed: Coral Strand Hotel ligger helt ned til stranden i Beau Vallon på den nordlige af Mahé 25 minutters fra lufthavnen og 15 minutters kørsel fra Victoria. Værelsesfaciliteter: De 130 værelser har alle bad og toilet, hårtørrer, aircondition, telefon, radio, safeboks og balkon eller terrasse. Standard room: De 81 standard værelser er på 24 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Der er mulighed for værelser med connecting doors. Max 2 voksne og 1 barn. Family room: De 46 familie værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse, dog har man separat sove- og opholdsrum. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: 2 restauranter, 1 bistro, 2 barer, butik, TV lounge, swimmingpool med børnepool, diverse vandsportsaktiviteter og wellnesscenter med massagetilbud og frisørsalon. Diverse: Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Halvpension: Spørg om prisen. Værelser med havudsigt: Spørg om prisen.

- 10 -


Sunset Beach Hotel Glacis Mahé, Seychelles

Sunset Beach Hotel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Ocean View Room

09/01 01/04 23/04 01/07 01-09

Værelsestype

Periode

– – – – –

Pris per person fra

31/03 22/04 30/06 31/08  31/10 

Pris per person fra









10395 10895 10495 10895 10495

12425 13425 12525 13425 12525

-

1150 1395 1150 1395 1150

2125 2615 2125 2615 2125

-

Pris per person fra

x2 x3 09/01 – 31/03 12925 11825 01/04 – 22/04 13825 12495 Luxury Villa 23/04 – 30/06 12995 11925 01/07 – 31/08  13925 12959 01-09 – 31/10  12995 11925 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

x4 10950 11475 11050 11575 11050

Pris per person fra

x2

x3

x4

2550 3025 2550 3025 2550

1975 2325 1975 2325 1975

1525 1790 1525 1790 1525

Beliggenhed: Sunset Beach Hotel ligger i rolige omgivelser ned til en privat strand på den nordlige del af Mahé 2 km. fra Beau Vallon og henholdsvis 15 og 35 minutters kørsel fra Victoria og lufthavnen. Værelsesfaciliteter: De 29 værelser er smagfuldt indrettede med bad og toilet, hårtørrer, minibar, kaffemaskine, telefon, TV, safeboks, aircondition, loftsvifte og balkon eller terrasse med havudsigt. Ocean View Room: De 17 værelser ligger ned til stranden og alle med en vidunderlig udsigt. Indretning jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 1 barn (10-15 år). Luxury Villa: De 2 luxury villaer ligger i en lille privat have og består af 2 soveværelser samt opholdsstue. Indretning jf. ovenstående beskrivelse. Max 4 personer. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, butik, swimmingpool, fitness center samt diverse vandsportsaktiviteter. Har også junior suiter – spørg om prisen Diverse: Børn under 10 år accepteres ikke. Minimum ophold: 4 nætter. Honeymoon offer: 20% rabat på brudens pris i perioden 01/05 – 20/12. Tilbudet omfatter ikke halvpension. Vielsesattest skal medbringes for vielse max. 6 måneder før ankomsten. Halvpension: Spørg om prisen.

- 11 -


Le Méridien Barbarons Barbarons Mahé, Seychelles

Le Méridien Barbarons Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra



07/01 – 30/04 10075 12150 01/05 – 30/06 9885 11675 Standard Garden room 01/07 – 31/08  10175 12250 01-09 – 30-09 9885 11675 01/10 – 31/10  10175 12250 07/01 – 30/04 11425 14095 01/05 – 30/06 10495 12875 Deluxe Beachfront room 01/07 – 31/08  10795 13475 01-09 – 30-09 10495 12875 01/10 – 31/10  10795 13475 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra







-

1000 855 1000 855 1000 1290 1145 1290 1145 1290

2000 1705 2000 1705 2000 2585 2290 2585 2290 2585

-

Beliggenhed: På Mahés vestkyst, ved den fantastiske Barbarons-plateau, finder man Le Méridien Barbarons. Hotellet ligger ca. 20 min. kørsel fra lufthavnen og 25 minutter fra hovedstaden Victoria. Værelsesfaciliteter: De 124 værelser er fordelt flere 2-etages bygninger. Alle værelserne har bad og toilet, balkon/terrasse, aircondition, safeboks, telefon, kabel TV, minibar og internetadgang. Der er mulighed for værelser med connecting doors til en speciel familiepris – spørg om prisen. Standard Garden room: De 71 standard værelser ligger i stueplan og har adgang fra haven. Er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max. 2 voksne og 1 barn. Superior Ocean View room: De 38 superior værelser ligger primært på 1. sal. De er indrettede jvf. ovenstående beskrivelse. Værelserne har ydermere kaffemaskine. Max 2 voksne og 1 barn. Spørg om prisen Deluxe Beachfront room: De 11 Deluxe værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus kafemaskine og DVDafspiller. Max 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: 3 restauranter, 1 bar, butik, 1 swimmingpool, børneklub, bordtennis, 2 tennisbaner, spa center, fitness center samt diverse vandsportsaktiviteter. Diverse: Special offer: Betal for 6-11 nætter – få en nat gratis, eller betal for 12 eller flere nætter – få 2 nætter gratis i perioderne 29/04 – 30/06 og 01/09 – 30/09 Halvpension: spørg om prisen

- 12 -


Mahé syd Det sydlige Mahé er kendetegnet ved, at der findes masser af små skjulte bugter, og man befinder sig næsten altid i nærheden af en charmerende lille landsby. Folk i Victoria opfatter sydboerne som nogle bondeknolde, og det er da også mere sjældent at høre engelsk her. Men området byder på meget. Morne Seychellois National Park dækker 30 km2 og danner en naturlig skillelinie mellem de store turistområder mod nord og resten af Mahé. Området omfatter nogle af Seychellernes højeste bjergtinder, bl.a. Morne Seychellois, der med sine 905 meter er det højeste punkt på Mahé. Nationalparken er ubeboet, og der går kun én vej gennem denne bjergjungle. I parken findes en del af de oprindelige seychelliske skove, og man vil her opleve en uforglemmelig stilhed og storhed. Der findes mange forskellige og flere meget sjældne træsorter i parken, men også nogle unikke fuglearter - bl.a. seychelliske tårnfalk og dværghornuglen - lever i disse høje trætoppe. Den bedste måde at opleve parken på er ved at vandre ad en af de tre afmærkede stier. Det er en god ide at holde sig til stierne og kun bevæge sig uden for disse, hvis man har en lokalkendt guide med. Sydvest for Morne Seychellois National Park ligger Grand Ansebugten, en lang, øde og vild strand, der på mange måder er mere charmerende end Beau Vallon. I modsætning til de andre strande på Mahé er stranden her ikke beskyttet af koralrevet, og derfor skal man passe på havstrømmene, der fører alt bort fra land. Dog er det et godt område at surfe, når sydøstpassaten blæser. Den seychelliske undergrund er meget porøs og ikke særlig frodig, så det er en meget lille del af landet, der bliver opdyrket, og man er derfor afhængig af import af de fleste fødevarer. I udkanten af Grand Anse har man oprettet et forsøgslandbrug og specialiseret sig i dyrkning af papaya, mango og andre tropefrugter for at øge udbyttet af dem. Syd for Grand Anse ligger plateauet Barbarons, det rejser sig i en højde af 600 meter med en frodig kokospalmebevoksning. Her finder man en orkidéfarm med mere en 25 lokale arter. Ved bugten Anse Boileau på vestkysten finder man den smukke kirke Nortre Dame de Sept Douleurs, der er berømt for et skønt træmosaikarbejde både i loftet og på søjlerne. Her har præsten Gustave Lafortune til huse. Han er blevet en populær ”popsanger” i Seychellerne, efter han har indspillet en musikkassette med kreolske sange. Hans gudstjenester om søndagen er værd at overvære. Lidt længere mod syd kommer man til Anse la Mouche. Kommer man ad kystvejen fra nord, vil man komme til en stigning, hvorfra man har en af Seychellernes mest storslåede udsigter over hele Vestmahé. I dette område ligger der en del gamle plantagehuse, og har man brug for en dag væk fra det afslappende strandliv, kan det anbefales at gå eller cykle en tur i dette område, hvor næsten alle husene på hver deres egen måde er et lille museum med egne særpræg. Det er også i dette område, man finder den berømte seychelliske kunstner Michael Adams’ atelier beliggende i et gammelt kolonihus. Lige i nærheden ved Anse Soleil finder man Seychellernes eneste sukkerrørmølle. Ved Anse Royale på østkysten finder man øens længste strand. Her blev for mere end 200 år siden anlagt en stor plantage med krydderurter og krydderplanter, da man ønskede at konkurrere med importen fra Østen. Plantagen blev en succes men nedbrændte i 1780. For 10 år siden åbnede 3 unge seychellere en have på stedet med de originale krydderier for at bevare historien, og haven er et dejligt sted til en gåtur mellem de mange duftende planter og træer. På en lille cafe kan man nyde et glas punch lavet på havens frugter. Syd for lufthavnen ligger landsbyen Anse aux Pins ved en dejlig kyststrækning på i alt 6½ km. Landsbyen Codevar kaldes også for kunsthåndværkerbyen, der er centrum for hele landets kunsthåndværk, og hvor man stort set altid kan opleve arbejdende kunstnere. Længere mod syd finder man La Marine, et gammelt kreolerhus, hvor man laver alt i træskærerarbejde, bl.a. modeller af sejlskibe.

- 13 -


Casuarina Beach Hotel Anse Aux Pins Mahé, Seychelles

Casuarina Beach Hotel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra



04/01 – 30/04 8850 9625 Main building room 01/05 – 31/10  8950 9725 04/01 – 30/04 9250 10050 Bungalow room 01/05 – 31/10  9350 11150 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra







8775 8875 9025 9125

440 440 645 645

830 830 1060 1060

385 385 530 530

Beliggenhed: Casuarina Beach Hotel er beliggende helt ned til stranden ved Anse aux Pins kysten på den sydøstlige del af Mahé blot 6 km. fra lufthavnen. Værelsesfaciliteter: De 20 værelser er alle udstyrede med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safeboks, telefon og kaffemaskine samt terrasse med havudsigt. Main building room: Der ligger 8 værelser i hovedbygningen som er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Bungalow room: De 12 bungalow værelser er fordelt i 4 bungalows og er alle indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, TV lounge, billard, bordtennis, dart samt saltvandsjacuzzi. Diverse: Special offer: Betal for 6 nætter få en nat gratis eller betal for 12 nætter – få 2 nætter gratis. Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Halvpension: Spørg om prisen.

- 14 -


Chalets D’Anse Forbans Anse Royale Mahé, Seychelles

Chalets D’Anse Forbans Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger uden forplejning samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

1 bedroom chalet

01/01 01/05 01/07 01/09 01/10

Værelsestype

Periode

– – – – –

Pris per person fra

30/04 30/06  31/08  30/09 31/10 

Pris per person fra









8995 8995 9095 8995 9095

9995 9995 10095 9995 10095

-

515 480 515 480 515

1030 960 1030 960 1030

-

Pris per person fra

x2 x3 01/01 – 30/04 9595 9050 2 bedroom chalet 01/05 – 31/10   9695 9150 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Hotellet er lukket i perioden: 01/06-25/06  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra

x4

x2

x3

x4

8795 8895

810 810

540 540

405 405

Beliggenhed: Chalets D’Anse Forbans ligger på den sydøstlige del af Mahé i rolige omgivelser og ved en meget smuk strand 14 km. fra lufthavnen og 24 km. fra Victoria. Værelsesfaciliteter: De chalets er rummelige og har alle terrasse med udsigt mod havet, bad og toilet, aircondition loftsvifte, hårtørrer, fuldt udstyret køkken. 1 bedroom chalet: Der findes 12 1 bedroom chalets med separat soveværelse og køkken-alrum. Indretning jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 1 barn. 2 bedroom chalet: Der findes 2 2 bedroom chalets med 2 separate soveværelser og køkken-alrum. Indretning jf. ovenstående beskrivelse. Max 4 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Reception med begrænset åbningstid, bibliotek, mulighed for tøjvask og house keeping. Ved ankomsten udleveres en startpakke bestående nogle basis varer, snorkeludstyr og strandhåndklæder. Diverse: Minimum ophold: 2 nætter. Sommerlukket: 01/06 – 25/06 Special offer: Ved ophold over 9 nætter opnås rabat på 1 bedroom chalet. Spørg om prisen.

- 15 -


Anse Soleil Beachcomber Anse Soleil Mahé, Seychelles

Anse Soleil Beachcomber Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra



01/01 – 30/04 8975 9695 Standard room 01/05 – 31/10   9075 10050 01/01 – 30/04 11425 14095 Superior room 01/05 – 31/10   9350 10395 01/01 – 30/04 9475 10595 Premium room 01/05 – 31/10   9575 10695 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Hotellet er lukket i juni måned  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra







9225 9325

500 500 645 645 755 755

870 1000 1180 1180 1340 1340

630 630

Beliggenhed: Anse Soleil Beachcomber er beliggende på den sydvestlige del af Mahé lige ned til Anse Soleil-stranden. Den afsidesliggende strand er perfekt til snorkling. Der er 45 minutters kørsel til Victoria og ½ time til lufthavnen. Værelsesfaciliteter: De 14 værelser har alle bad og toilet, aircondition, loftsvifte, minibar samt terrasse. Standard room: De 5 standard værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne. Superior room: De 5 superior værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus TV. Max 2 voksne og 1 barn. Premier room: De 4 nye Premier-værelser er rummelige og indrettede jf. ovenstående beskrivelse med nye møbler og fladskærmsTV. Værelserne ligger højere oppe med en dejlig udsigt ud over bugten. Hotelfaciliteter: 1 restaurant, 1 bar, mulighed for leje af snorkeludstyr og billeje. Diverse: Halvpension: Spørg om prisen

- 16 -


Le Relax Hotel & Restaurant Anse Royale Mahé, Seychelles

Le Relax Hotel & Restaurant Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra



06/01 – 31/03 8750 9250 01/04 – 30/04 9075 9925 01/05 – 15/05 9185 9995 Deluxe room 16/05 – 31/07  8750 9125 01/08 – 31/08  9185 9995 01/09 – 31/10  8750 9125 06/01 – 31/03 8875 9525 01/04 – 30/04 9175 10075 01/05 – 15/05 9275 10175 Super deluxe room 16/05 – 31/07  8895 9450 01/08 – 31/08  9275 10175 01/09 – 31/10  8895 9450 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra







-

375 555 555 325 555 325 450 600 600 405 600 405

630 990 990 530 990 530 790 1070 1070 690 1070 690

-

Beliggenhed: Beliggende på en klippe med fantastisk udsigt over Anse Royale bugten finder man Le Relax Hotel & Restaurant. 2 minutters gang fra hotellet ligger den bedste snorkle strand på Seychellerne – Fairy Land Beach - og 5 minutters gang væk ligger Anse Royal Beach. Hotellet ligger på den sydøstlige del af Mahé og det ligger 15 minutters kørsel fra lufthavnen og 30 minutter fra Beau Vallon. Værelsesfaciliteter: De 10 værelser er indrettede efter kreolsk stil og har alle bad og toilet, hårtørrer, aircondition, loftsvifte, safeboks, telefon, TV med filmkanal, minibar og kaffemaskine. Deluxe room: De 5 deluxe værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 1 barn. Super Deluxe room: De 5 super deluxe værelser har alle havudsigt og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, butik, swimmingpool, fitness center, beauty salon og bibliotek med bøger og diverse spil. Diverse: Minimum ophold: 5 nætter i perioden 01/08-31/08. Special offer: Betal for 5-9 nætter – få en nat gratis i perioden 06/01 – 31/03, eller betal for 4-6 nætter og få en nat gratis i perioderne 16/05 – 30/07 og 01/09- 20/12 Halvpension: Spørg om prisen.

- 17 -


Banyan Tree Seychelles Anse Intendance Mahé, Seychelles

Banyan Tree Seychelles Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Mahé Lufthavn, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra



11/01 – 30/04 16395 24795 01/05 – 31/07  14750 21350 Hillside Pool Villa 01/08 – 31/08  16495 24895 01/09 – 31/10  16595 25075 11/01 – 30/04 19825 31625 01/05 – 31/07  16595 25075 Beachfront Spa Pool Villa 01/08 – 31/08  19925 31725 01/09 – 31/10  16595 25075 Air Seychelles: Afrejse fra København via by i Europa.  Tillæg i perioderne 14/07–24/08 og 18/10–26/10: Fra 1.090,- per person

Pris per person fra







-

4360 3440 4360 4405 6135 4405 6135 4405

8720 6880 8720 8810 12270 8810 12270 8810

-

Beliggenhed: Beliggende på den sydvestlige kyst af Mahé finder man luksushotellet Banyan Tree Seychelles ved den storslåede og smukke bugt Anse Intendance. Lufthavnen ligger 30 minutter fra hotellet og Victoria ligger 45 minutter væk. Værelsesfaciliteter: Villaerne har alle bad og toilet, separat, sove- og opholdsrum, aircondition, safeboks, TV, telefon, hårtørrer, minibar, kaffemaskine, egen solterrasse og egen swimmingpool. Der findes i alt 49 villaer af forskellig størrelse. Vi har udvalgt to af dem. Såfremt der ønskes tilbud på andre typer, er man velkommen til at kontakte os. Hillside Pool Villa: Hillside pool villaerne ligger på bjergsiden omgivet af frodig vegetation og med en vidunderlig udsigt over havet. De er på 97 m2 og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 1 barn. Beachfront Spa Pool Villa: Beachfront spa pool villaerne ligger med direkte adgang til stranden og har en fantastisk udsigt over havet. De er på 250 m2 og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Desuden har de privat massage pavillon, jet pool og dampbad. Max 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: 3 restauranter, 2 barer, butik, bibliotek, 2 swimmingpools, fitness center, spa med diverse massage tilbud, skønheds- og frisørsalon, tennisbane, diverse vandsportsfaciliteter samt direkte adgang til ugeneret strand. Diverse: Minimum ophold: 6 nætter i perioden 19/03-26/03. Special offer: Betal for 4-7 nætter – få en nat gratis, betal for 8-11 nætter – få 2 nætter gratis eller betal for 12 eller flere nætter – få 3 nætter gratis inkl. morgenmad i perioden 01/05 – 30/09.

- 18 -


Mahé udflugter Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 1.330 1.060

Praslin & La Digue Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide På denne tur besøger man landets mest kendte steder og får en indsigt i lokal kultur og historie. Med start på Praslin kommer man på en guidet tur i den skønne Vallée de Mainationalpark, som bl.a. er hjemsted for den berømte Coco de Mer-palme med de bemærkelsesværdige frugter. Efter en tur igennem den forhistoriske skov går turen videre med skonnert til La Digue, hvor man først kører til l’Union Estate for at følge produktionen på et kokosfabriksanlæg. Herfra fortsætter man forbi det gamle majestætiske Plantation House og en samling kæmpeskildpadder, inden man når den billedskønne Anse Source d’Argent, som er landets mest fotograferede strand. Efter en god frokost på restaurant har man eftermiddagen til at finde sit eget lille hjørne på stranden, snorkle, bade og slappe af inden turen går retur til Mahé via Praslin. Frokost samt transport er inkluderet. Mulighed for at flyve mod merpris

Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 570 460

Wild South Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Denne tur kombinerer Mahés fantastiske natur, flora og fauna med lidt historie og de mest vidunderlige strande. Turen starter med et besøg i botanisk have, som ligger i det sydlige Victoria og senere gøres stop ved Bel Air kirkegården. Fra Victoria går turen videre mod Sans Soucis, hvor man ud over en vidunderlig natur og udsigt finder Mission Lodge, som tidligere fungerede som skole for befriede slavebørn. Herfra går turen videre til det sydlige Mahé og Pineapple Studio, hvor man vil få en guidet tur rundt i atelieret, inden man forsætter til det smukke område ved Cap Lazare Natur Reserve. Her vil frokosten blive serveret, og eftermiddagen kan bruges til at udforske området eller blot slappe af på standen. Frokost samt transport er inkluderet.

Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 810 650

Starfish Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Denne tur giver mulighed for at udforske det spændende liv under vandet i det krystalklare vand ved Ste Anne Marine Park. Turen foregår i glasbundsbåd og starter ud fra Victoria havn. Ved ankomsten til marineparken vil båden sejle rundt over revet, så man gennem bunden af båden har en storslået udsigt til koralrevet og de farvestrålende fisk, og man vil normalt også kunne opleve skildpadder og blæksprutter. Undervejs vil man ligeledes få mulighed for at fodre fiskene, hvilket vil lokke flere spændende og farvestrålende arter frem. Frokosten indtages på en af øerne i Ste Anne Marine Park, og resten af eftermiddagen kan bruges til at udforske området eller blot slappe af på standen. Frokost samt sejlads er inkluderet.

Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 1.810 1.440

Coco & Sister Island Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide (kombitur båd og fly) Dagen byder på en mindeværdig tur til de 2 små men vidunderlige øer Sister Island og Coco Island beliggende tæt ved Praslin. Dagen starter på Sister Island, der er formet som et 8-tal med 2 sublime strande på hver sin side af en bakkeside, der løber tværs over øen. Man vil få mulighed for at udforske øen inden frokost. Efter frokost forsætter turen til Coco Island, der betegnes som et af Seychellernes mest spektakulære landmærker. Her vil der blive mulighed for at snorkle langs kysten og opleve det fantastiske marineliv i form at farvestrålende koralrev og fiskene, der lever ved koralerne. Frokost samt transport er inkluderet, samt mulighed for at leje snorkeludstyr.

- 19 -


Praslin Praslin ligger 41 km nordøst for Mahé og er den næststørste ø på Seychellerne. Øen er 11 km lang og 4 km bred, og her er ca. 7.000 indbyggere. Praslin betragtes af de fleste som værende ”det rigtige Seychellerne”. Atmosfæren er mere rolig og afslappet end på Mahé og det lave indbyggertal betyder, at man aldrig får indtryk af, at der er mange mennesker på øen. Regeringen har ligeledes sat loft på antallet af hotelsenge på øen, for at Praslin kan bevare sin uspolerede charme. Hovedbyen på Praslin er Baie St. Anne, som ligger på østkysten, og det er man finder øens skole, hospital og kraftværk samt nogle små butikker. På stranden kan man være heldig at se mænd klatre i palmetræerne for at tappe palmevin. Det er efterhånden sjældent at se dem klatre op i træerne som edderkopper, men hvis der står en stige op ad stammen, er der sikkert aktivitet i træet. Desuden er Baie Ste Anne også stedet, hvor bådene fra Mahé og La Digue lægger til, og byen har altid været centrum for bygning af træbåde. Bag Baie St. Anne ligger Praslins centrale bjergkæde og nationalparken Vallée de Mai, der er på UNESCO’s liste over World Heritage Sites. Nationalparken trækker hvert år mange turister til øen pga. et lille område med tæt skov beliggende højt oppe ad bjergskåningerne. Her vokser den berømte Coco de Mer-palme i sine naturlige omgivelser, hvor det ikke er usædvanligt at palmerne bliver mere end 30 meter høje, og at nødderne vejer op til 18 kg. Der har altid været mange myter knyttet til palmen, ikke mindst fordi hun-plantens frugter grangiveligt ligner de kvindelig kønsorganer, mens han-planternes 1 meter lange rakler ligner det mandlige kønsorgan. Forståeligt nok troede man, at den legendariske nød var et elskovsmiddel. Der findes andre sjældne planter og dyr i Vallée de Mai National Park. Området er f.eks. hjemsted for den udrydningstruede sorte papegøje, som der måske er mindre end 100 eksemplarer tilbage af i verden, og her lever også den sjældne lysegrønne praslin-gekko samt tigerkamæleonen. Ligeledes findes mere end 50 af Seychellernes hjemmehørende planter og træer i nationalparken, men det er primært Coco de Mer-palmen som er hovedattraktionen. Bevæger man sig mod vest fra Vallée de Mai, kommer man til Praslins anden by, Grand Anse. Kystbyen er Bohemernes tilholdssted på Seychellerne, og om aftenen møder man dem ofte på byens små cafeer og restauranter, hvor de nyder den fantastiske solnedgang. Grand Anse er øens sociale centrum - det er her de lokale går ud. Byen er meget nedslidt, men atmosfæren er god og afslappet. Grand Anse byder også på bl.a. et fiskemarked, et postkontor og et lille bibliotek foruden et par smukke kirketårne ved kirkerne St. Matthew the Apostle og St. Joseph. I Grand Anse blev Praslins første hotel bygget; en 2-værelses stråtækt bungalow, hvor lægen fra Mahé boede, når han var på sin besøgsrunde. Snart 50 år senere ligger bungalowen her stadig og er en del af en række strandhuse ved navn Indian Ocean Lodge. Disse huse har bl.a. haft Ronald Reagan som gæst. Cote D’Or er en af Praslins bedste strand. Den ligger på den nordlige del af øen og strækker sig over 3 km med fantastisk blødt, hvidt sand, palmer og den smukke gule havhibiscus. I den ene ende af stranden ligger Café des Arts, en strandrestaurant, der også er center for kunsthåndværk og kunst galleri, og mødested for øens mange kunstnere. Cote D’Or er base for en række hoteller, og det er muligt at dyrke masser af vandsportsaktiviteter i området. Længere mod nord, ca. 1 km fra kysten, ligger Curieuse Island Marina Park, der rummer et utal af farvestrålende fisk og koraller. Øen er hjemsted for de fredede gigantiske landskildpadder og det er også her, den brunspættede bissaskildpadde hvert år kravler på land for at lægge æg. Der er gode vandrestier på øen, hvor de mange spændende træsorter er mærkede med navne. Tidligere var Curieuse koloni for spedalske, og man kan stadig se ruinerne af landsbyen på øen. Det er oplagt at udforske Praslin til fods eller på cykel, da terrænet langs kysten er fladt og trafikken er begrænset.

- 20 -


Islander’s Guest House Anse Kerlan Praslin, Seychelles

Islander’s Guest House Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse Mahé - Praslin tur/retur med Air Seychelles på økonomiklasse, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard room

Pris per person fra

Pris per person fra









04/01 - 31/10

2850

3675

3150

505

920

650

Superior room

04/01 – 31/10

3075

4250

2875

610

1220

500

Værelsestype

Periode

2 bedroom apartment

01/01 – 31/10

Pris pr. person ved

Pris per person fra

x2

x3

x4

x2

x3

x4

3575

3025

2725

875

585

435

Ved rejse med Air Seychelles fra Danmark kan fratrækkes 500,- per person på ankomstpakkeprisen.

Beliggenhed: Islander’s Guest House ligger i uberørte omgivelser - ikke langt hotellet blev filmen ”Castaway” optaget - på den nordvestlige del af Praslin ved en vidunderlig sandstrand ud til Anse Kerlan bugten. Guest houset ligger ca. 5 minutters kørsel fra lufthavnen. Værelsesfaciliteter: Alle værelserne har bad og toilet, separat soveværelser og opholdsstue med køkkenhjørne inkl. de nødvendige faciliteter, loftsvifte, safeboks og terrasse. Standard room: De 4 standard værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 personer Superior room: De 2 superior værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 personer 2 bedroom apartment: De to 2 bedroom apartments består af 2 soveværelser og 1 opholdsrum med køkkenhjørne som er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 4 personer. Hotelfaciliteter: Restaurant (lukket om søndagen), mulighed for tøjvask og fælles grill.

- 21 -


Palm Beach Hotel Grand Anse Praslin, Seychelles

Palm Beach Hotel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse Mahé - Praslin tur/retur med Air Seychelles, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard room

07/01 – 14/04 15/04 – 31/07 01/08 – 31/10

Værelsestype

Periode

Pris per person fra

Pris per person fra









3025 2895 3025

3750 3495 3750

2795 2695 2795

590 520 590

960 840 960

470 415 470

Pris per person fra

Pris per person fra

x2 x3 x4 x2 07/01 – 14/04 3695 3095 2795 930 Family room 15/04 – 31/07 3450 2950 2675 815 01/08 – 31/10 3695 3095 2795 930 Ved rejse med Air Seychelles fra Danmark kan fratrækkes 500,- per person på ankomstpakkeprisen.

x3

x4

620 545 620

465 410 465

Beliggenhed: Palm Beach Hotel er beliggende på den sydvestlige del af Praslin ved Grand Anse bugten ca. 10 minutter fra lufthavnen. Palm Beach Hotel ligger ud til en rolig bugt, hvor vandet er varmt og berømt for flyvefisk. Værelsesfaciliteter: De 16 værelser har alle bad og toilet, aircondition, loftsvifte, minibar, kaffemaskine, TV, telefon, hårtørrer og balkon eller terrasse. Standard room: Disse værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Family room: Disse værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 4 personer. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, bibliotek, diverse spil, swimmingpool og diverse vandsportsaktiviteter. Diverse: Special offer: Betal for min. 6 nætter – få en nat gratis. Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Halvpension: Spørg om prisen.

- 22 -


Les Villas D’Or Cote D’Or Praslin, Seychelles

Les Villas D’Or Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse Mahé - Praslin tur/retur med Air Seychelles, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Single Villa

10/01 10/02 01/05 16/07 01/09 01/10

Værelsestype

Periode

– – – – – –

Pris per person fra

09/02 30/04 15/07 31/08 30/09 31/10

Pris per person fra









3695 3895 3695 3895 3695 3895

4750 5025 4750 5025 4750 5025

-

880 965 880 965 880 965

1385 1515 1380 1515 1380 1515

-

Pris per person fra

x3 x4 x5 x3 10/01 – 09/02 4050 3695 3695 1035 10/02 – 30/04 4275 3850 3850 1145 01/05 – 15/07 4050 3695 3695 1035 Twin Villa 16/07 – 31/08 4275 3850 3850 1145 01/09 – 30/09 4050 3695 3695 1035 01/10 – 31/10 4275 3850 3850 1145 Ved rejse med Air Seychelles fra Danmark kan fratrækkes 500,- per person på ankomstpakkeprisen.

Pris per person fra

x4

x5

865 950 865 950 865 950

865 950 865 950 865 950

Beliggenhed: Les Villas D’Or ligger ned til vandkanten ved den dejlige Cote D’Or strand på den østlige del af Praslin. Værelsesfaciliteter: De 10 villaer er beliggende i dejlige omgivelser og har alle bad og toilet, hårtørrer, aircondition, loftsvifte, safeboks, TV med videoafspiller, fuldt udstyret køkkenhjørne og veranda. Single villa: De 8 single villaer har separat soveværelse og opholdsstue og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Twin villa: De 2 twin villaer har 2 soveværelser og opholdsstue og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 5 voksne eller 4 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Restaurant 150 meter fra hotellet, swimmingpool, mulighed for tøjvask og bibliotek med bl.a. videofilm. Diverse: Minimum ophold: 3 nætter Special offer: Single villa – betal for 6-11 nætter – få en nat gratis uden forplejning eller betal for 12 eller flere nætter og få 2 nætter gratis uden forplejning. Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Halvpension: Spørg om prisen.

- 23 -


La Réserve Hotel Anse Petit Cour Praslin, Seychelles

La Réserve Hotel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse Mahé - Praslin tur/retur med Air Seychelles, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 2 overnatninger inkl. halvpension samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra





Pris per person fra



05/01 – 06/02 4425 6575 4195 1315 07/02 – 10/05 5195 7995 4925 1720 Superior room 11/05 – 15/07 4425 6575 4195 1315 16/07 – 31/08 5695 8895 5375 1980 01/09 – 31/10 5195 7995 4925 1720 05/01 – 06/02 5425 8595 4895 1840 07/02 – 10/05 6225 9995 5595 2245 Deluxe room 11/05 – 15/07 5425 8595 4895 1840 16/07 – 31/08 6695 10950 6050 2505 01/09 – 31/10 6225 9995 5595 2245 Ved rejse med Air Seychelles fra Danmark kan fratrækkes 500,- per person på ankomstpakkeprisen.



2430 3170 2430 3650 3170 3480 4220 3480 4700 4220

1205 1575 1205 1815 1575 1555 1925 1555 2165 1925

Beliggenhed: Det dejlige La Réserve Hotel ligger ved en rolig strand på østlige side af Praslin. Er man ikke til det store snorkeleventyr i marine nationalparken, der starter hvor stranden møder vandet, kan hotellet prale med landets største swimmingpool Værelsesfaciliteter: Alle 40 værelser bad og toilet, aircondition, safeboks, hårtørrer, minibar, kaffemaskine, telefon, satellit TV og terrasse eller balkon med havudsigt. Superior room: De 8 superior værelser, som er indrettede jf. ovenstående beskrivelse, ligger enten ved vandet eller lidt højere oppe med en fantastisk udsigt over bugten. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Deluxe room: De 32 nye Deluxe værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse med rummelige badeværelser og lys indretning. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, stor swimmingpool, gratis udlån af snorkeludstyr, gratis eftermiddagskaffe eller te med snacks samt diverse udflugter. Hotellet tilbyder også seafront værelser – spørg om prisen. Diverse: Honeymoon-tilbud: spørg om dette. Husk at medbringe vielsesattest

- 24 -


Hotel L’Archipel Anse Gouvernment Praslin, Seychelles

Hotel L’Archipel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flyrejse Mahé - Praslin tur/retur med Air Seychelles, lufthavnsskatter, transfer tur/retur fra Praslin Airstrip, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Pris per person fra





Pris per person fra



05/01 – 03/02 4525 6825 3925 1270 04/02 – 13/04 5095 7925 4350 1550 Deluxe room 14/04 – 29/06 4525 6825 3925 1270 30/06 – 31/10 5095 7925 4350 1550 05/01 – 03/02 5050 7850 4250 1525 04/02 – 13/04 5750 9250 4775 1855 Senior suite 14/04 – 29/06 5050 7850 4250 1525 30/06 – 31/10 5750 9250 4775 1855 Ved rejse med Air Seychelles fra Danmark kan fratrækkes 500,- per person på ankomstpakkeprisen.



2380 2920 2380 2920 2880 3550 2880 3550

975 1180 975 1180 1145 1385 1145 1385

Beliggenhed: L’Archipel Hotel er en fantastisk perle af et førsteklasseshotel beliggende i skønne private omgivelser ved Anse Gouvernment - for enden af den berømte Cote D’Or strand på den østlige del af Praslin. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har bad og toilet, aircondition, loftsvifte, hårtørrer, safeboks, telefon, kabel TV, minibar, kaffemaskine og terrasse med havudsigt. Deluxe room: De 23 deluxe værelser er 44 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Senior Suite: De 3 senior suiter er 65 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse, dog har badeværelset både brus og badekar. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Executive suite: De 4 executive suiter er 100 m2 og er indrettede jf. ovenstående beskrivelse, dog har værelset en separat lounge med tilhørende bad og toilet. Det andet badeværelse har både brus og badekar. Max 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Spørg om pris Hotelfaciliteter: 2 restauranter, 2 barer, butik, swimmingpool, fitnesscenter, massage, billard samt diverse vandsportsaktiviteter. Diverse: Special offer: Gratis halvpension for max. 2 personer i perioderne 05/01 – 03/02 og 14/04 – 29/06 i forbindelse med minimum 6 overnatninger. Halvpension: Spørg om prisen.

- 25 -


Praslin udflugter Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 380 300

Vallée de Mai Halvdagstur i gruppe med engelsktalende guide Trænger man til en halv dag væk fra Seychellernes hvide sandstrandes stærke sollys så er det helt sikkert værd at besøge Praslins legendariske nationalpark, Vallée de Mai, som er på UNESCO’s liste over World Heritage Sites. Nationalparken er hjemsted for den verdensberømte palme, Coco de Mer, som kan blive op til 40 meter høj. Den lokalkendte guide vil føre dig rundt i den mystiske skov, hvor man vil opleve alt fra eksotiske frøer, kamæleoner og firben til spændende og ikke mindst sjældne plantearter, som man ikke finder andre steder end på Seychellerne. Transport er inkluderet.

Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 810 650

La Digue Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Dagen byder på en tur tilbage i tiden på den lille ø La Digue, hvor tiden på mange måder har stået stille, og hvor gamle traditioner stadig holdes i hævd. Fra Praslin går turen med en gammel skonnert til La Digue, hvor man vil blive transporteret videre til den lille landsby L’Union Estate. Her finder man det smukke Emmanuelle House, hvor filmen af samme navn er optaget. De smukke strande på La Digue har i det hele taget dannet rammen om flere film og reklameoptagelser. Frokosten vil blive serveret på en lokal restaurant, inden turen går videre til strandene ved Grand Anse eller Anse Severe, hvor der vil være mulighed af at bruge eftermiddagen på egen hånd. Frokost ekskl. drikkevarer samt transport er inkluderet.

Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 950 760

Aride Island Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Denne tur går til en af Seychellernes mest fascinerende øer, Aride Island som er et af de største fuglereservater i Det Indiske Ocean. Aride Island er ganske enkelt et paradis for enhver naturelsker. Turen starter fra Cote d’Or på Praslin, og ved ankomsten til Aride Island vil man blive guidet op øens plateau, hvorfra man har en fantastisk udsigt over øen, dens mange fugle og det vidunderlige turkisblå hav. Guiden vil ligeledes fortælle om øens unikke flora. Frokosten vil blive serveret på stranden, og efterfølgende vil der være mulighed for at udforske øen yderligere på egen hånd enten til lands eller til vands. Frokost samt transport er inkluderet.

Pris per person fra Voksen Barn (2-11 år) 1.000 800

Cousin, Curieuse & St Pierre Heldagstur i gruppe med engelsktalende guide Denne tur går rundt til 3 små men vidunderlige øer i nærheden af Praslin. Første stop på ruten er Cousin Island, hvor man i løbet af en times tid vil få et indblik i den fantastiske natur, der bl.a. omfatter kæmpe landskildpadder og flere truede arter både inden for dyre og planteverden. Herefter går turen videre til Curieuse Island, der som det eneste sted ud over Vallée de Mai er hjemsted for den berømte Coco de Mer. Frokosten vil blive indtaget på stranden. Herefter vil man få en times guidet rundtur på øen. Endelig besøges St Pierre, som er et paradis for snorkle-entusiaster. Barbecue frokost med drikkevarer serveret på stranden samt transport er inkluderet.

- 26 -


La Digue La Digue er Seychellernes 4. største ø og er stadig meget traditionel, bl.a. fordi de ca. 2.000 indbyggere ynder at betragte øen som en selvstændig republik. Man føler sig da også hensat til en helt anden verden, når man ankommer til denne lille granitø. Her vil man stadig kunne opleve, at der køres med oksekærre, og den landlige atmosfære samt indtrykket af, at La Digue er totalt uspoleret, tiltrækker mange. Der findes kun et begrænset antal hotelsenge på øen, men man kan sagtens tage hertil på dagstur fra Praslin, for at opleve denne unikke stemning samt øens smukke strande. La Digue er kun 5 km lang og 3 km bred, og der findes ingen lufthavn på øen, så man kan enten komme hertil med helikopter eller ad vandvejen. Man kan tage båden fra Baie St. Anne på Praslin, og turen tager en god halv time. Der er en utrolig ro og stilhed over La Digue, og dette lille frodige paradis rummer så megen skønhed, at ingen bør snyde sig selv for den oplevelse, et besøg på øen vil være. La Passe er den største landsby på La Digue, og det er her skonnerten fra Praslin lægger til. Bybilledet er præget af farverige bygninger, der bl.a. huser et galleri og et nyt bibliotek. Stemningen er meget afslappet og ligetil, og man føler sig straks hjemme. Inde i landet bag La Passe finder man en af La Digues store oplevelser, slottet Chateau St. Cloud, der ligger i læ af Eagle’s Nest, som med sine 333 meter er det højeste punkt på La Digue. Slottet er i dag hotel og drives af St. Anges familien, som tidligere boede på slottet. Fra slottet kan man vandre op til Eagle’s Nest. Turen tager ca. halvanden time, og fra toppen har man en ganske vidunderlig udsigt over de mange øer, der ligger rundt om Praslin og La Digue. Ikke langt fra Chateau St. Cloud ligger La Digues lille naturreservat, La Digue Veuve Reserve, som er hjemsted for den Sorte Paradisfluesnapper, som er en af de mest truede fuglearter i verden. Naturreservatet blev i sin tid haste-etableret for at redde fuglenes naturlige omgivelser, og man mener, at der i dag er omkring 50 par, alle på La Digue. Reservatet er under permanent opsyn og opsynsmanden kan hjælpe med at udpege de bedste steder at se fuglene men også de meget sjældne suppeskildpadder. Vest for La Digue Veuve Reserve ligger den lille by L’Union, hvor man finder Anse Source d’Argent – landets mest fotograferede strand - som er det bedste sted at snorkle på La Digue, samt det storslåede L’Union Plantation House, der også er et besøg værd. Fra L’Union kan man følge vejen på tværs af øen til den hotelfri strand, Grand Anse. Det er en populær vandretur, da man for alvor fornemmer ø-stemningen, og det er også her man har størst chance for at opleve gammelt plantageudstyr og arbejdsmetoder. På trods af den stigende turisme er det stadig traditionelle industrier som vanille- og safrandyrkning samt fiskeri, der er den største indtægtskilde på øen. La Digue er præget af nogle fantastiske sorte granitformationer især langs kysten, og strandene er vilde, øde og smukke. Ud over hver eneste sandstrand læner sig et virvar af sammenfiltrede palmetræer og gamle blikhuse fra kolonitiden og uforglemmelige. Der er næsten ingen motoriserede køretøjer på La Digue, men øen er også så lille, at man sagtens kan komme rundt til fods eller på cykel, hvilket absolut er den eneste rigtige måde at opleve denne dejlige ø på.

- 27 -


Gregoire’s Apartments Anse Reunion La Digue, Seychelles

Gregoire’s Apartments Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Sejlads Praslin – La Digue tur/ retur, transfer tur/retur fra La Digue jetty til hotel, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard room

01/01 – 31/10

Pris per person

Pris per person fra









1995

3250

1795

655

1310

560

Beliggenhed: Gregoire’s Apartments ligger på første salg af Gregoire’s komplekset, som ligger ved siden af La Digue Island Lodge i den maleriske landsby Anse La Reunion på den vestlige side af La Digue. Der er 50 meter til stranden og 800 meter til jettyen. Værelsesfaciliteter: De 15 værelser har alle bad og toilet, aircondition, TV, telefon, hårtørrer, minibar og kaffemaskine. Nogle værelser har balkon. Standard room: Værelserne er på 30 m2 og indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Reception med begrænset åbningstid. Safeboks findes i receptionen. Som gæst i Gregoire’s kan man benytte sig af faciliteterne på La Digue Island Lodge. I Gregoire’s komplekset findes bl.a. pizzeria, cafe, bank og supermarked.

- 28 -


Fleur de Lys Bungalows La Passe La Digue, Seychelles

Fleur de Lys Bungalows Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Sejlads Praslin – La Digue tur/ retur, transfer tur/retur fra La Digue jetty til hotel, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard room

Standard room plus

Pris per person fra

Pris per person fra









01/01 – 31/10

1895

2850

1650

565

1035

445

01/01 – 31/10

1995

3050

1695

610

1120

535

Beliggenhed: Fleur de Lys ligger på den vestlige side af La Digue ved Anse La Reunion 105 meter fra stranden og 500 meter fra jetty’en. Værelsesfaciliteter: De 4 bungalows er rummelige og smagfuldt indrettede med bad og toilet, separat soveværelse og køkken-alrum med alle nødvendige faciliteter, loftsvifte og terrasse. Standard room: Standard værelserne er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 2 børn. Standard room plus: Standard plus værelserne er indrettede jf. ovenstående beskrivelse plus at der er aircondition. Max 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: Safeboks findes i receptionen og der tilbydes house keeping.

- 29 -


Chateau St. Cloud Hotel Anse Reunion La Digue, Seychelles

Chateau St. Cloud Hotel Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Sejlads Praslin – La Digue tur/ retur, transfer tur/retur fra La Digue jetty til hotel, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard room

Pris per person fra

Pris per person fra









01/01 – 31/10

1995

2650

-

635

955

-

Superior room

01/01 – 31/10

2395

3295

2050

835

1270

660

Deluxe room

01/01 – 31/10

3550

4750

2995

1390

1990

1110

Beliggenhed: Chateau St. Cloud er et unikt lille hotel, som engang var del af en vanilleplantage. Det er beliggende op ad en bjergside 10 minutters gang fra den berømte strand Anse Source D’Argent og 5 minutter fra jettyen. Værelsesfaciliteter: Alle 14 værelser har bad og toilet, loftsvifte, telefon, minibar, kaffemaskine, safeboks og terrasse. Standard room: De 6 standard værelser er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne. Superior room: De 4 superior værelser har aircondition og er ellers indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Deluxe room: De 4 superior værelser er rummelige og har aircondition, badeværelser med brus og badekar og er ellers indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, swimmingpool samt mulighed for at leje cykler. Diverse: Special offer: Betal for 5-7 nætter – få en nat gratis, eller betal for 10 nætter – få 2 nætter gratis i perioden 01/0930/09. Gratis halvpension for 2 personer pr. værelse i perioden 01/05-15/07. Special offers kan ikke kombineres. Halvpension: Spørg om prisen.

- 30 -


Hotel Patatran Village Anse Patate La Digue, Seychelles

Hotel Patatran Village Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Sejlads Praslin – La Digue tur/ retur, transfer tur/retur fra La Digue jetty til hotel, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Standard room

Pris per person fra

Pris per person fra









01/01 – 31/10

2075

2795

-

710

1100

-

Superior room

01/01 – 31/10

3595

4525

3250

880

1370

700

Værelsestype

Periode

Family room

01/01 – 31/10

Pris per person fra

Pris per person fra

x2

x3

x4

x2

x3

x4

3895

3250

3125

1050

700

645

Beliggenhed: Hotel Patatran Village er et charmerende lille turistklassehotel beliggende på den nordlige kyst af La Digue med en vidunderlig udsigt over det azurblå hav 10 minutters kørsel fra jetty’en. Krydser man en lille vej kommer man ned til en vidunderlig lille strand, hvor det er godt at snorkle. Værelsesfaciliteter: Alle værelserne har bad og toilet, aircondition, loftsvifte, hårtørrer, telefon, minibar, kaffemaskine, safeboks samt terrasse eller balkon med havudsigt. Standard room: De 8 standard værelser på 18 m2er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 2 voksne. Superior room: De 9 Superior værelser på 24 m2 er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Family room: Det ene family room er indrettet jf. ovenstående beskrivelse. Maks. 4 personer. Hotelfaciliteter: 2 restauranter, 2 barer, mødefaciliteter, 1 swimmingpool, butik, snorkeludstyr samt udflugter. Hotellet tilbyder også honeymoon suite og et Captain’s Retreat værelse. Spørg om prisen. Diverse: Special offer: Betal for 4-9 nætter – få en nat gratis, eller betal for 10 nætter – få 2 nætter gratis Halvpension/helpension: Spørg om prisen.

- 31 -


Le Domaine de l’Orangeraie Anse Severe La Digue, Seychelles

Le Domaine de l’Orangeraie Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Sejlads Praslin – La Digue tur/ retur, transfer tur/retur fra La Digue jetty til hotel, 2 overnatninger inkl. morgenmad samt lokal guideservice.

Værelsestype

Periode

Garden Villa

01/01 – 31/10

Pris per person fra

Pris per person fra









2095

3225

1850

730

1320

595

Beliggenhed: Le Domaine de l’Orangeraie er nogle dejlige villaer beliggende i en smuk og rolig have i udkanten af La Passe, ca. 10 min. gang nord for jettyen. Ca. 10 min. på cykel til nærmeste supermarked. Værelsesfaciliteter: De 10 rummelige Garden Villas er 70m2 fordelt på 2 plan og møblerede i indonesisk stil. Stuen: Køkken/alrum med loftsvifte, gæstetoilet, telefon og terrasse. Udendørs bruser. 1. sal: soveværelse med aircondition, balkon, bad og toilet med hårtørrer Aktiviteter: Cykeludlejning. Ved halvpension er der gratis transport til La Digue Island Lodge/Patatran Village/Hotel l’Ocean t/r. Der er planer for at bygge en swimmingpool i 2008 ved stranden lige på den anden side af den lille vej. Diverse: Halvpension: Spørg om prisen Uden forplejning: Spørg om prisen

- 32 -


Bird Island Bird Island er den nordligste af de seychelliske øer beliggende 100 km nord for Mahé, eller hvad der svarer til en halv times flyvning. Bird Island har fået sit navn, fordi mere end 1 mio. terner hvert år i perioden fra maj til september kommer til den nordlige del af øen for at yngle. Der findes dog også mange andre spændende fuglearter på øen, der har været reservat for vilde fugle siden 1986. Øen er ca. 70 ha stor, og turen rundt langs kysten tager ca. 2 timer til fods. Flere steder rundt om øen falder havbunden hurtigt helt ned til 2000 meter, og her møder man et rigt marineliv med blandt andet havskildpadder, delfiner og i perioder også hvaler. Er man til dybhavsfiskeri er dette et særlig godt sted. Bird Island er nok allermest berømt for sit kæledyr, landskildpadden Esmeralda (som egentlig er en han), der med sine mere end 300 kg er optaget i Guinness Rekordbog som den tungeste vildtlevende landskildpadde. Øboerne påstår hårdnakket, at Esmeralda er mere end 200 år gammel.

Denis Island Denis Island ligger 95 km nord for Mahé og 45 km fra Bird Island, og øen er ligesom Bird Island berømt for sit rige fugleliv, dog er variationen på Denis Island større end på Bird Island. Denis Island er omgivet af både koralrev og dybe havpassager, hvilket betyder, at øen er et godt udgangspunkt for både snorkling og dykning men også fiskeri – specielt dybhavsfiskeri. Vandet omkring Denis er bl.a. hjemsted for tun, sværdfisk, barracuda og marlin. På den anden side af landingsbanen ligger The Farm, som bl.a. forsyner øens hotel med diverse afgrøder. Gårdens bygninger kan dateres tilbage til 1935 og huser bl.a. et smukt kapel, en historisk kirkegård samt et berømt fredet fyrtårn. På Denis Island er der ingen mobilnet og godt nok er der internetforbindelse i hotellets Business Center, men det er et sted, hvor man kommer for at koble 100% af.

Silhouette Island Silhouette Island er den tredjestørste af ”de indre øer” på Seychellerne. Den ligger ca. 15 km ud for Mahés vestkyst. Der er ingen veje på øen men blot to stier, som forbinder den nordlige og den sydlige del af øen. Stierne går over et 78 m højt bjerg og langs med den utæmmede og ubeboede kystlinie – et skønt sted for naturelskere og folk, der gerne vil vandre. Der er også mange muligheder for at snorkle omkring øen. Vandet er krystalklart og et paradis for undervandsfotografer. På mange måder er livet på Silhouette det samme som for 100 år siden. De ca. 200 indbyggere på øen er aflønnede af staten for at dyrke kokosnødder, kanel, kaffe, avokadoer og tobak. På Silhouette finder man også et center som arbejder for avl og bevarelse af flere skildpaddearter. Den engagerede sydafrikanske forskningsleder fungerer også som guide på vandreture på bjerget.

Desroches Island Desroches Island er en del af ø-gruppen Amiranterne, som tilhører de ydre øer. Den er knap 4 km2 stor og ligger 50 minutters flyvning, svarende til 230 km, sydvest for Mahé. Denne dejlige koralø er 5 km lang og 1,5 km bred og har en samlet kystlinie på 14 km bestående af det hvideste strandsand. Desroches er en flad men frodig ø, og den huser bl.a. en kokosplantage i produktion. Det betyder også, at øen har en lille ”landsby” med ca. 20 indbyggere. Den bedste måde at udforske øen på er på cykel. Øen er stort set omgivet af koralrev hele vejen rundt og dermed hjemsted for et rigt marineliv og det perfekte udgangspunkt for dybhavsfiskeri, snorkling og dykning.

- 33 -


Bird Island Lodge Bird Island Seychelles

Bird Island Lodge Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flybillet Mahé – Bird Island tur/retur, lufthavnsskatter samt 2 overnatninger inkl. helpension.

Værelsestype

Periode

Bungalow

01/01 – 31/10

Pris per person fra

Pris per person fra









5750

7695

5650

1820

2840

1760

Beliggenhed: Bird Island Lodge består at 24 bungalows beliggende i en gammel kokospalmeplantage, og alle ligger de ned til stranden. Rejsen dertil varer 30 min. med fly fra Mahé. Værelsesfaciliteter: Alle værelserne er rummelige og indrettede med separat bad og toilet, hårtørrer kan lånes i receptionen, loftsvifte, safeboks, sofahjørne samt stor terrasse med udsigt til haven og havet. Bungalow: Værelserne indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 børn. Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, billard, bordtennis, butik, bibliotek med bøger, magasiner og brætspil samt diverse vandsportsaktiviteter. Telefon, fax og internetadgang forefindes i receptionen. Diverse: Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Special offer: Betal for min. 10 nætter og få flybilletten Mahé – Bird Island – Mahé gratis. Fly: 1 daglig afgang Mahé – Bird Island tur/retur Mahé – Bird Island 14.15 – 14.45 Bird Island – Mahé 15.00 – 15.30 Bagage: Max 10 kg. pr. person. Resten af bagagen kan opbevares i Mahé internationale lufthavn under sikre forhold.

- 34 -


Taj Denis Island Lodge Denis Island Seychelles

Taj Denis Island Lodge Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flybillet Mahé – Denis Island tur/retur, lufthavnsskatter samt 2 overnatninger inkl. helpension.

Værelsestype

Deluxe Beachfront Cottage

Villa “Prince Noir”

Pris per person fra

Periode 04/01 01/02 01/04 16/07 01/09 04/01 01/02 01/04 16/07 01/09

– – – – – – – – – –

31/01 31/03 15/07 31/08 31/10 31/01 31/03 15/07 31/08 31/10

Pris per person fra









8695 9895 8695 9895 8695 10995 12450 10995 12450 10995

13050 15450 13050 15450 13050 17695 20495 17695 20495 17695

8050 8875 8050 8875 8050 9595 10550 9595 10550 9595

3310 3940 3310 3940 3310 4515 5250 4515 5250 4515

5570 6830 5570 6830 5570 7980 9450 7980 9450 7980

2995 3415 2995 3415 2995 3795 4290 3795 4290 3795

Beliggenhed: Taj Denis Lodge er et lækkert førsteklasseshotel, der ligger i naturskønne omgivelser på det ene hjørne af øen. Her kan man holde ferie ugeneret og uden stressfaktorer kun 30 min. flyvetur fra Mahé. Værelsesfaciliteter: Alle 25 værelser har bad og toilet, aircondition, loftsvifte, strygejern, kaffemaskine, minibar samt terrasse med havudsigt. Deluxe Cottage: Deluxe Cottage er beliggende i haven og har en størrelse på 90 m2. De er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 2 børn (under 15 år) – spørg om pris Deluxe Beachfront Cottage: Deluxe Cottage er beliggende ned til stranden og har en størrelse på 90 m2. De er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 2 voksne og 2 børn (under 15 år) Villa ”Prince Noir”: Denne familievilla ligger helt ned til stranden og er på 169 m2 som er indrettede jf. ovenstående dog med separat soveværelse. Max 2 voksne og 2 børn (under 15 år) Villa ”Bois d’Argent”: Denne villa ligger helt ned til stranden og er på 325 m2 som er indrettede jf. ovenstående dog med separat soveværelse. Max 2 voksne og 2 børn (under 15 år) – spørg om pris Hotelfaciliteter: Restaurant, bar, butik, tennisbane, TV lounge, billard samt diverse vandsportsaktiviteter. Telefon forefindes i receptionen. Diverse: Minimum ophold: Minimum 5 nætter i perioden 27/12 - 03/01. Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Special offer: Betal 4-6 nætter – få en nat gratis uden forplejning. Betal 8 eller flere nætter – få 2 nætter gratis uden forplejning. Tillæg for helpension er obligatorisk for gratis nætter – spørg om prisen. Fly: 1 daglig afgang undtagen onsdag Mahé – Denis Island tur/retur. Mahé – Denis Island 11.45 – 12.15 Torsdag dog Mahé – Denis Island 11.00 – 11.30 Denis Island – Mahé 12.30 – 13.00 Denis Island – Mahé 11.45 – 12.15 Bagage: Max 15 kg. per person. Resten af bagagen kan opbevares i Mahé internationale lufthavn under sikre forhold.

- 35 -


Labriz Silhouette Island Resort Silhouette Island Seychelles

Labriz Silhouette Ekstra nætter

Ankomstpakkepris: Bådtransfer Mahé – Silhouette Island tur/retur samt 2 overnatninger inkl. morgenmad.

Værelsestype

Garden Villa

Beach Villa

Pris per person fra

Periode 09/01 16/03 01/05 01/07 01/09 09/01 16/03 01/05 01/07 01/09

– – – – – – – – – –

15/03 30/04 30/06 31/08 31/10 15/03 30/04 30/06 31/08 31/10

Pris per person fra









5775 6325 5695 6170 5775 6795 7225 6640 7035 6555

9895 10990 9720 10685 9895 11935 12800 11605 12395 11475

5345 5845 5275 5696 5345 6265 6655 6140 6475 6050

2240 2525 2200 2445 2240 2770 2995 2690 2895 2645

4380 4950 4290 4790 4380 5440 5890 5270 5680 5200

2015 2275 1980 2200 2015 2495 2695 2430 2605 2385

Beliggenhed: Det nye eksklusive Labriz Silhouette Resort ligger på Silhouette Island vest for øen Mahé, ca. 45 minutter med båd fra Victoria. Øen byder på uspoleret natur og pudderbløde sandstrande, mens resortet tilbyder afslapning og forskellige vandaktiviteter. Værelsesfaciliteter: Alle 105 værelser har bad, toilet, 2 håndvaske, aircondition, TV, DVD, trådløst Internet, hårtørrer, minibar, the/kaffe faciliteter og privat veranda. Garden Villa: De 28 garden villaer er på 88 m2. De er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Beach Villa: De 60 beach villaer er på 101 m2. De er alle indrettede jf. ovenstående beskrivelse samt mulighed for at gå direkte ud på stranden. 6 villaer privat pool – spørg om prisen for dette. Pavilions: De 17 pavilloner er på 185 m2. De er alle indrettede jf. ovenstående beskrivelse samt massage/dining pavillon. Der er 9 Beach Pavilions og 8 Garden Pavilions, der har privat pool. Spørg om prisen. Hotelfaciliteter: Børnepasning, dykkercenter, spa, restauranter, tennisbane, butikker, fitness, room service, 24 timers reception, renseri, lounge med bibliotek og Tv, CD og DVD bibliotek, klinik med tyske læger, røntgenmuligheder og dekompressionstank (for dykkere), café, snorkling udflugter og ikke-motoriserede vandaktiviteter. Diverse: Halvpension og helpension: Spørg om prisen Special offer: Betal for 5 nætter – få 2 nætter gratis i perioden 15/05 – 30/09. Gratis nætter er uden forplejning. Gratis halvpension ved reservation af minimum 4 nætter i perioden 15/05 – 30/09. Tilbudene kan ikke kombineres. Honeymoon offer: Spørg om prisen – husk at medbringe vielsesattest

- 36 -


Desroches Island Resort Desroches Island Seychelles

Desroches Island Lodge Ankomstpakkepris:

Ekstra nætter

Flybillet Mahé – Desroches Island tur/retur, lufthavnsskatter samt 2 overnatninger inkl. helpension.

Værelsestype

Periode

Junior Suite

07/01 – 31/05 01/06 – 31/07 01/08 – 31/10

Pris per person fra

Pris per person fra









8395 7695 8395

11295 10250 11295

7895 7395 7895

3000 2635 3000

4500 3950 4500

2725 2455 2725

Beliggenhed: Desroches Island Resort ligger i skønne omgivelser helt ned til den lækreste sandstrand 30-45 min. med fly fra Mahé. Værelsesfaciliteter: Alle værelser har udendørs bad, toilet, aircondition, loftsvifte, hårtørrer, telefon, TV, safeboks, minibar, kaffemaskine samt stor terrasse med havudsigt. Junior suite: Der findes 20 junior suiter på 52 m2, som er indrettede jf. ovenstående beskrivelse. Max 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Hotelfaciliteter: 2 restauranter, bar, butik, bibliotek med bøger, magasiner og diverse spil, swimmingpool, spa med diverse behandlingstilbud, tennisbane, cykler samt diverse vandsportsaktiviteter. Diverse: Minimum ophold: 3 nætter Honeymoon offer: Spørg om prisen. Husk at medbringe vielsesattest. Special offer: Betal 5 nætter – få en nat gratis eller betal for 10 nætter – få 2 nætter gratis. Couple special offer: Spørg om prisen. Early Bird offer: Spørg om prisen. Fly: 1 daglig afgang undtagen tirsdag og torsdag Mahé – Desroches Island tur/retur. Mandag og lørdag Onsdag, fredag og søndag Mahé – Desroches Island 12.30 – 13.00 Mahé – Desroches 09.30 – 10.00 Desroches Island – Mahé 13.30 – 14.00 Desroches island – Mahé 11.30 – 12.00 Bagage: Max 15 kg. per person. Resten af bagagen kan opbevares i Mahé internationale lufthavn under sikre forhold.

- 37 -


Check Point Travel A/S - Rejsebetingelser Tilmelding: Bestilling af rejse kan finde sted ved telefonisk eller personlig henvendelse samt på e-mail til Check Point Travel A/S. Det er vigtigt, at samtlige navne på deltagere oplyses korrekt, som anført i passet. Aftalen er bindende, når depositum eller den af bureauet fastsatte betaling er rettidigt modtaget. Ved indbetaling bekræfter kunden at være bekendt med de vilkår, der ligger til grund for aftalen. Depositum: Depositum opkræves på min. kr. 2.000,- ved fremsendelse af faktura. Såfremt depositum ikke betales indenfor den angivne frist, bortfalder tilbuddet. Hvis din rejse er en grupperejse, fremgår reglerne af din faktura. Slutindbetaling: Slutindbetaling skal ske senest 60 dage før afrejse - opkrævning fremsendes. HUSK at oplyse navn, afrejsedato samt destination ved betaling. Hvis din rejse er en grupperejse, fremgår reglerne af din faktura. Overdragelse: Overdragelse af rejse til en anden person kan ikke ske, grundet de af os benyttede restriktive flybilletter. Vi henviser derfor til de almindelige afbestillingsregler for rejsen. Afbestilling: Depositum refunderes ikke ved afbestilling. Såfremt ikke andet står på Deres faktura, gælder følgende regler: (vær opmærksom på, at grupperejser er underlagt andre regler, som vil fremgå af fakturaen) Hvis De, uanset årsag, afbestiller Deres rejse mere end 30 dage før afrejse tilbagebetales den erlagte betaling med et fradrag på 50% af rejsens pris pr. person. Ved senere afbestilling vil der ikke finde refundering sted. Flyskatter kan dog refunderes mod fradrag af ekspeditionsgebyr på min. kr. 500,- pr. billet. Det anbefales at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring til 5% af rejsens pris pr. person, der dækker afbestilling i tilfælde af akut opstået, lægedokumenteret sygdom, dødsfald eller ulykkestilfælde hos rejsedeltageren selv, rejseledsager, ægtefælle, børn eller forældre. Udover dette henvises til policebetingelse nr. 712 i "Gouda Rejseforsikrings Afbestillingsforsikring". Sygdoms-afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen og beløbet indbetales samtidig med første indbetaling vedrørende rejsen. Beløbet kan ikke kræves tilbagebetalt. Ved pakkerejser gælder følgende: I tilfælde af pludselig opståede uroligheder på rejsemålet kan kunden indenfor 14 dage før afrejse frit afbestille sin rejse. Forudsætningen herfor er dog, at man fra offentlig myndighed, såsom Udenrigsministeriet eller Sundhedsmyndighederne, har frarådet rejser til det pågældende område. Ved køb af flybilletter alene er det flyselskabets regler der er gældende. Det betragtes som afbestilling af hele flybilletten, hvis De ikke møder op til Deres flyafgang, og rejsens pris er tabt ligesom hjemrejsebilletten ikke vil kunne benyttes. Ændring: Med mindre andet er anført på fakturaen gælder følgende: Ved ændring af rejse mere end 28 dage før afrejse opkræves et gebyr på min. kr. 500,pr. person. Senere ændringer betragtes som afbestilling og nybestilling. Prisændringer: Alle priser er baseret på de gældende tariffer og valutakurser, den dato tilbudet/ fakturaen er dateret, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer i transportomkostninger, lufthavnsafgifter, valutakurser, skatter, gebyrer, Afgifter eller lignende.

REVI_C11 (Mar. 2009)

Ved pakkerejser skal en forhøjelse varsles snarest muligt og mindst 20 dage før afrejse og må ikke overstige 10 % af den averterede pris. Såfremt disse betingelser ikke er overholdt, kan deltageren omkostningsfrit afbestille rejsen. Sker der ændringer i nedadgående retning i de ovennævnte forhold indenfor 20 dage før afrejse, kan kunden ikke kræve prisnedsættelse, med mindre der er tale om indenlandske skatter eller afgifter, der fjernes eller nedsættes, således at besparelsen overstiger kr. 100,- pr. person. Eksempel på prisændring: Hvis lufthavnsafgiften udgør kr. 150,- af den samlede rejses pris, og lufthavnen vælger at hæve afgiften til kr. 200,- vil den samlede rejses pris stige med kr. 50,Arrangørens ansvar: Check Point Travel A/S er i medfør af pakkerejseloven ansvarlig for at gennemføre rejsen i henhold til aftalebekræftelsen. Check Point Travel A/S er dog ansvarsfri for mangler, ændringer og/eller aflysninger pga. force majeure eller force majeure lignende hændelser, dvs. hændelser som arrangøren ved aftalens indgåelse ikke har haft mulighed for at forudse, afbøde eller afværge. Ved køb af flybilletter alene gælder følgende: Check Point Travel optræder som agent for de(t) i rejsen/transporten involverede flyselskab(er), der alene er ansvarlige for den korrekte gennemførelse af transportaftalen. Dette/disse selskab(ers) transportbetingelser og ansvarsbegrænsninger er derfor gældende. Transporten sker i henhold til Montreal og Warszawa konventionerne og EU forordning 889/2002, der begrænser flyselskabernes erstatningsansvar i tilfælde af død eller tilskadekomst, bortkomst eller beskadigelse af bagage samt i tilfælde af forsinkelse. Check Point Travels ansvar for mangler samt person- og tingsskade for skibs og togrejser er begrænset til det erstatningsansvar vores leverandører har i henhold til henholdsvis Athen Konventionen samt COTIF/CIF konventionen. Ovenstående betyder, at når der er købt en flybillet uden yderligere arrangement (så som hotelophold, billeje) er Check Point Travel kun formidler af transporten. Opstår der problemer under transporten som følge af forsinkelser og aflysninger, er det flyselskabet, der er lavet aftale med, og dermed mod dem, der skal rettes et eventuelt krav – det vil fremgå af ordrebekræftelsen, hvilket flyselskab der er aftalepart. Se evt. dine rettigheder på www.slv.dk Vedr. bagage er Check Point Travels ansvar begrænset i overensstemmelse med Montreal Konventionens begrænsninger. Dette betyder at erstatningskrav for ødelagt, bortkommet eller beskadiget bagage er begrænset til 1.000 sdr (ca. kr. 8.700,-). Forsikring: Den rejsende er selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse mm på rejsen. Vi anbefaler derfor altid at tegne en rejseforsikring. Brochure og betingelser kan rekvireres hos Check Point Travel. Vær særligt opmærksom på de nye regler for det gule sygesikringskort - ring til os, hvis De er i tvivl, om De er ordentligt dækket på Deres rejse. Kundens forpligtelser: Kunden er forpligtet til: - at sørge for ved bestilling at opgive korrekte navne i fuldstændig overens-stemmelse med navne i pas. Grundet en skærpet politik fra luftfartsselskabernes side kan det ikke garanteres, at det opgivne navn kan rettes. Skulle det være muligt må der påregnes et gebyr. Gebyret er afhængigt af billettype/luftfartsselskab – dog min. kr. 500,-. - at sørge for gyldigt pas og de for rejsens gennemførelse nødvendige visa og vaccinationer. Vær opmærksom på, at der i mange lande kræves, at Deres pas er gyldigt 6 måneder efter hjemkomst. - at møde rettidigt på de i rejseplanen eller ved anden tydelig anvisning oplyste steder og tids-

punkter for ud- og hjemrejsen og i øvrigt rette sig efter ordensbestemmelser, som gælder for hoteller, transportmidler osv. - at optræde således, at medrejsende ikke føler sig generet. I grove tilfælde kan det føre til, at den rejsende af arrangøren eller dennes repræsentant bortvises fra den videre deltagelse i rejsen. - at overholde de af arrangøren angivne regler for genbekræftelse af ruteflyvninger, der indgår i individuelle rejser og pakkerejser uden rejselederassistance. Undladelse af genbekræftelse (RECONFIRMATION) betyder, at de i transporten deltagende luftfartsselskaber har ret til at disponere over de resterende pladser til anden side. Kunden kan i sådanne tilfælde ikke gøre krav mod hverken arrangør, formidler eller luftfartsselskab for de følgevirkninger, den manglende overholdelse af genbekræftelsen medfører. Enkelte luftfartsselskaber kræver ikke genbekræftelse, når dette er tilfældet vil det fremgå af afrejseinformationen. - at holde sig underrettet om hjemrejsetidspunkter i tilfælde af, at man har booket en rundrejse på egen hånd eller af andre grunde har fjernet sig fra sin rejsegruppe, ved 24 timer før det i rejseplanen angivne tidspunkt at tage kontakt med arrangørens i rejseplanopgivne repræsentant på den angivne adresse og/eller telefon eller faxnummer. - at ved bestilling oplyse om evt. fremmed eller dobbelt statsborgerskab, så Check Point Travel A/S kan give fornøden vejledning. Udelades sådanne oplysninger, og sker der eventuelt afvisning ved grænsen, fordi de nødvendige indrejsekrav ikke er opfyldt, kan der ikke gøres krav gældende overfor arrangør/Check Point Travel A/S. Særligt gældende for rejser til USA: Fra den 01. januar 2008 stilles der skærpede krav til rejsende til USA under Visa Waver programmet. Inden afrejse skal der afgives en række oplysninger via hjemmesiden https://esta.cbp.dhs.gov. Afgivelsen af disse oplysninger, samt rigtigheden af disse, påhviler alene den rejsende. Manglende eller mangelfuld afgivelse af oplysninger kan give hårde konsekvenser for den rejsende. Check Point Travel har intet ansvar for afgivelse af ovennævnte oplysninger, hvorfor Check Point Travel ikke kan blive mødt med krav, der måtte udspringe grundet manglende eller mangelfulde oplysninger. Spørgsmål i forbindelse med afgivelse af oplysninger skal rettes til den Amerikanske Ambassade i Danmark – for flere oplysninger om denne se http://denmark.usembassy.gov/ Ikke benyttede ydelser: Ikke benyttede ydelser refunderes ikke. Reklamation: Klager over mangler ved rejsen skal meddeles med det samme, at manglen er konstateret til Check Point Travel eller dennes stedlige repræsentant (denne vil stå på de udleverede vouchers), så Check Point Travel A/S eller dennes stedlige repræsentant har mulighed for straks at afhjælpe manglen. Krav angående mangler, som ikke har kunnet afhjælpes på stedet, skal være Check Point Travel A/S i hænde indenfor rimelig tid efter rejsens afslutning. Kan reklamationer ikke løses til kundens tilfredshed, kan denne indbringe klagen for Pakkerejseankenævnet, Røjelskær 11. 3 2840 Holte. Check Point Travel A/S er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1321). Hvis der ikke reklameres på stedet, fortabes retten til senere at gøre mangelskrav gældende jvf. Lov om pakkerejser § 26. Værnetingsregler og lovvalg: Værneting: Nærmeste byret ved Check Point Travels salgskontor. Ethvert krav mod Check Point Travel A/S skal afgøres efter dansk national ret.

Med forbehold for trykfejl i program/prisliste.

58 - Seychellerne  

http://www.cpt.dk/kataloger.htm?katalog=58

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you