Page 1

Portfolio Magazine

Chavalie Halink


-Inhoud-Wie ben je?-

-blz 3-

-Curriculum Vitae-

-blz 3-

-It’s me!-

-blz 4-

-Projects-

-blz 5-

-Designs-

-blz 7-


3


4


-projectsDe komende pagina’s zul je wat van mijn projecten op school zien. Ik heb de mooiste eruit gezocht. veel plezier! Hier zie je een projectvan een loft in Rotterdam. De ruimte is 5 bij 10 meter en is 3,9 meter hoog. Aangezien dit dus niet zo’n grote ruimte is moest ik de hoogte ingaan. De ruimte was bestemd voor een student met een strakke inrichting. de trend ‘Pretty Pastel’ zie je hier weer in terug komen. Dit project heb ik de eerste periode van mijn 4e leerjaar gemaakt.

schaal: 1:50 HMC-Rotterdam

Maateenheid: mm Datum:09-01-2012

Benam

Getekend:C. Halink

schaal: 1:50 HMC-Rotterdam

Maateenheid: mm Datum:09-01-2012

Opmerkingen:

Klas:4WD4O Docent:mvr. Bovendeert

Benaming:artist impression 3

Nummer:

5

Getekend:C. Halink

schaal: 1:50 HMC-Rotterdam

Maateenheid: mm Datum:09-01-2012

Op

Klas:4WD4O Docent:mvr. Bovendeert

Benaming:artist impression 4

Nu


-projectsDit was een stage project. Ik liep toen stage bij H채stens. Dit is een hoogsegment voor boxsprings. Voor deze opdracht mocht ik een beursstand inrichten. Ik was vrij in mijn ontwerp, maar ik wilde wel graag dat het klantvriendelijk, maar toch zakelijk en zacht overkwam. Zie hier het resultaat!

6


-designs-

Uitnodiging voor de presentatie over uw nieuwe woning.

Bruynzeel keukens Pesetastraat 34-36 2991 XT Barendrecht tel.: 010-486 86 00

De presentatie Geachte heer of mevrouw, U ontving zojuist een uitnodiging voor een presentatie over de nieuwe keuken in het nieuwbouwproject “Het Hart” te Nesselande. Hiervoor hebben wij een presentatie avond georganiseerd op vrijdag 28 januari om half 8 in barendrecht. Tijdens deze presentatie zal voor u duidelijk worden welke mogelijkheden er zijn voor de standaart keuken en voor een totale nieuwe keuken. Na afloop is het mogelijk om een afspraak te maken met één van de verkopers om een ontwerp voor u te maken, geheel naar uw wens! Een aantal andere buren zullen er ook zijn, dus dit is ook een goed moment om kennis met elkaar te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Als u graag van deze informatie avond gebruik wil maken horen wij het graag via telefoon. Het adres en telefoonnummer zijn te vinden op de voorkant van deze uitnodiging. Graag totziens op 28 januari! Chavalie Halink Bruynzeel Keukens Barendrecht

Dit is een postkaart uit naam van Bruynzeel keukens. Bij dit bedrijf worden vaak nieuwbouw projecten aangeleverd om een standaart keuken voor te ontwerpen. Het is dan ook mogelijk voor de bewoners van het nieuwe huis om de keuken helemaal naar smaak te ontwerpen met een vergoeding van het standaart ontwerp. Mijn opdracht was om voor deze mensen een postkaart te maken zodat ze uitgenodigd zijn voor een presentatie over deze mogelijkheden. 7


-designs-

Dit stilleven hebben ik en een vriendin samen gemaakt. Het teld als een sfeerbeeld en wij probeerden onze klanten wensen na te bootsen. Hoe denk jij dat onze klanten zijn en wat zij met hun interieur willen?

8


-designs-

Frederik Roije is een onbekende meubel ontwerper. Voor een school opdracht moesten wij deze meubel ontwerper bekend maken doormiddel van een flyer, een folder en een display. Hier zie je een stukje van de flyer.

9


Portfolio Chavalie  
Portfolio Chavalie  

Portfolio chavalie halink

Advertisement