Page 1

Barcelonatur for årgang 98 og 99 drenge og piger i fodbold. Se side 3.

Læserbrev Aarhus kommune har taget heste folde tilbage.

Børn bliver mobbet. Mobning skal stoppes NU kommer det fra elevrådet! På Sabrokorsvej skole kører der lige nu en kampagne om mobning, for der er stadig børn, der bliver mobbet på Sabrokorsvej skolen. Se side 2.

Anmeldelser af McD og Call of Duty Morden warfare 3 Se side 5

Rengøringsfolk på Sabrokorsvejskolen har ikke nok tid til at gøre rent i klasselokalerne. Se side 3 Redaktionen Casper , Malthe og Daniel


Mobning skal stoppes NU kommer det fra elevrådet! Lige nu kører der en mobbekampagne på SabroKorsvejskolen som er styret af Birthe Jason. Nogle stykker fra 6. klassens dramahold blev udtaget fra de første to timer fredag d. 27/1-2012 for at vise skuespil omkring mobning i de mindre årgange. Skuespillene viste to eksempler, hvoraf det ene viste, hvordan situationen endte ud i det alvorlige som var svær at stoppe, og den anden viste, hvordan man kunne stoppe drillerierne inden det førte ud i mobning og grædende børn. Elevrådet har hjulpet til omkring mobning ved at lave store anti-mobbe plakater som hænger rundt på hele skolen. I skolens entré står en dukke som har små sedler i brystet som man kan trække hvis man har en dårlig dag. Der kan kun trækkes positive sedler fra dukken. Mobning er at folk bagtaler, eller sladrer om en bestemt person i længere tid. Mobning kan også foregå ved at en leder nedgør mobbeofferets arbejde, som han eller hun måske har brugt lang tid på at lave. Mobning kan skade mobbeofferets læring i skolen. I gennemsnit bliver der mobbet to elever i hver klasse, og det er to for meget!

Vejret

Mobbekampagne sabrokorsvej skole. STOP MOBNING!! Jeg synes det er en god ide med en mobbekampagne, og jeg tror også det er godt for os børn/elever. Jeg tænker også at det kan hjælpe dem, der mobber med at lade være eller at de i hvert fald tænker sig om, inden de kommer ud i noget skidt. Det lyder også til at skolen vil gøre noget ved det, og gøre det der skal gøres.

Det bliver koldt først på ugen, så bliver det lidt varmere.


Sabro børn til Barcelona

RENGØRING PÅ SKOLEN

Sabro If fodbold årgang 98-99, sparer sammen til Barcelona tur. De har sparet sammen, ved at holde Fester, og dele reklamer ud.

Vi har spurgt rengøringen om hvordan tingene bliver gjort. 1. Hvor lang tid bruger i på hver lokale?

D. 13.10 – 21.10 20-12 skal Sabro If fodbold årgang 98-99 til Barcelona, hvor spillerne skal spille Costa Bravo cup. De har tjent penge ved at holde diskoteker, 80´er fest, salg af pølser på Aarhus stadion (NRGI Arena), har vasket biler ved rema 1000 og gået med flyer´s fra EDC, Nordea og Dan bolig.

Ca. 10 minutter

Emil Nissen 6.c, som skal med til Barcelona udtaler: ”jeg synes det har været fedt, at forældrene har hjulpet med at samle penge ind. Jeg synes ikke at vi kunne gøre andet for at tjene penge ind til turen. Jeg synes, det er en godt sted vi har valgt, fordi der kommer til at blive en super cup, som hedder costa brava cup, hvor mange fra andre lande kommer. Jeg glæder mig rigtig meget.”

4. Hvor meget gør I rent i hver lokale?

2. Bruger i de samme klude til borde og gulve? Nej det gør vi ikke, det må vi ikke. 3. Hvordan har du det med besparelserne? Vi har fået mere travlt og jeg synes ikke, det er i orden.

Jamen vi vasker alle borde, tømmer skraldespanden, og vasker tavlen hver dag. Og vi vasker gulve og tørrer reoler af en gang om ugen. 5. Vil du gerne have mere tid og flere redskaber? Gerne mere tid, men redskaber har vi nok af. 6. Føler I, at I kunne gøre det bedre, hvis I havde mere tid? Ja det kunne vi, det kan man vel altid.

Aarhus kommune tager folde tilbage. Jeg syntes det er for dårligt at kommunen tager Sabro ride klubs folde får at bygge nye huse på de gamle folde, når de ikke havde andre. De blev nød til at bygge nogle nye folde, selv om de ikke havde penge til det. Nu er der bare jordfolde og hestene får ingen græs. Det er ikke sundt for hestene, at de ikke får græs, fordi der er vigtige vitaminer i det.


McDonald’s er verdens førerende i fastfood, der er i alt 438, 000 medarbejdere i hele verden. De finder hele Call of duty modern warfare 3 (mw3) er efterfølgeren af Call of duty tiden på nye burger og sandwich. Jeg kan bedst lide modern warfare 2, men spillet er helt anderledes. Det har nogle andre våben end 2eren har, og det er både godt og dårligt. Spillene take away, så kan du spise hjemme. Det jeg bedst kan er næsten helt ens, men forskellen er, at shotguns er blevet rykket lide af mad, er kyllingerne nuggets og chili cheese pops. til første våben, i stedet for andet våben. En mission går ud på at Jeg har set et program om købeburgere, hvor der er man ødelægger en satellit, da den er i vejen for din mission sammange tilsætningsstoffer i, og derfor kan jeg ikke lide tidig med at du handler med terrorister. Spillet er lavet af Infinity dem. I programmet viste de at burgerne kan holde ni Ward, og sledgehammer games har hjulpet med spillet. Spillet bliver spillet af en person, men der er også multiplayer, hvor du kan måneder uden at se gamle ud. Jeg har engang været til spille sammen med en ven. Missionerne er blevet meget sjovere, fødselsdag hos en af mine venner, der holdte det der. men de er også blevet sværere. Hvis du vil spille et spil med Jeg så hvordan det så ud indenfor, det var sjovt.

Call of Duty Modern Warfare 3

sværere missioner, så skal du købe det her spil. Spillet har en aldersgrænse på 18 år, men der er næsten ikke noget blod i. Hvis du er over 15, kan du godt spille det, men du må ikke købe det. Spillet fås til Xbox 360, PS3 og computer

McDonald’s

Jeg har det dobbelt med McDonald’s, for det smager jo godt, men der er mange tilsætningsstoffer i. Så hvis du skal have mad på farten, så kør forbi. Ellers lad være.

Sabro ok grill

Sabro grillen er et hyggeligt sted at være. Med fin betjening og rene toiletter. Der er lidt beskidt rundt omkring, man ville nok sætte stor pris på at der var rent når man spiste der. Der var også meget koldt at spise der, men alligevel hyggeligt. Vi fik maden serveret hver for sig, som vi måske synes var lidt træls. Maden smagte godt, men det tog noget tid før maden kom.

Alle dage åbent fra 16.00 til 24.00 Telefon nummer. 86 94 91 90 Det ligger på Viborgvej 750 Sabro 8471 Skrevet af. Laura, Maria og Sandra


Alle børnene stak fingeren ned i blenderen, undtagen Karl Smart, han trykkede på start.

Hvorfor kan Pinocchio ikke få børn? Fordi Haribo har taget hans kugler (Pinocchio kugler)

Hvad er det der bor på 17 etage, og når den skal på arbejde kører den i elevatoren ned til stuen, og når den for fri kører den op til 14 etage og går resten af vejen op? Den er lille og det forbliver den En dværg

Der var engang en mand der ville have síne kones bryster større, så gik hun ned til en sø og fyldte dem med vand, men ved et uheld kom der en sild ind i brysterne. Derfor hedder det i dag sild-i-kone bryster.

Alle børnene kom sikkert over vejen undtagen Kimmie hun blev kørt over af en Lamborghini.

Sudoku løser 1

- "Goddag elefanter, hvor ser I glade ud i dag!"

6 1

1

Hvad sagde Tarzan til den flok elefanter der gik forbi med snablen højt løftet?

4

8

7

2

Hvad sagde Tarzan så til flokken af elefanter med solbriller? - Ingenting, for han kunne ikke genkende dem.

5 2

6

2

4

5 3

4 9

7

Hvad sker der hvis man parrer en elefant med en kænguru? - Man får en masse store huller i Australien!

3


BLANDEDE BOLCHER

Rema 1000

Tilbud 6 pakker kærgården kun 12 kr

Åbent hus:

En Modena pizza kun 15 kr

Søndag d. 12/2—kl. 13:20—14:00

Rugbrød eller hvedebød kun 12 kr To kg apelsiner kun 10 kr

Voldby cykelforhandler har tilbud på en Mountain bike Kildemoes cykel med 21 gear og aluminium fælge og tykke dæk pris: 3800 kr. Det er et nyrenoveret hus og der ligger en skov lidt væk fra. Det ligger lige ved siden af Sabro kirke og det er et godt børneområde. Det er stort hus med 4 store rum. Det ligger ved siden af en fodbold bane, det er 108 m2 og grunden er 397 m². Type: Villa Bolig: 108 m²

Pris: 126.000 kr Km: 112730

Rum 4

Hk: 218

Etager 2

Fra november 2006

Grund 397 m²

Flot BMW meget udstyr og gode læder sæder og flot design og meget plads både på for sæderne, bag sæderne og i bagage rummet.

Kontant 1.385.00 Pris/m² 12.824 Udbetaling 70.000 Brutto / netto 7.829 / 6.716

BMW er fra EGA bilforretning.

Avis Naturlig(a)vis  
Avis Naturlig(a)vis  

6.b på Sabro Korsvejskolen har arbejdet med avis

Advertisement