Page 1

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

Vi skapar

Homestyling

inred för att sälja

Home Service förläng din fritid

Interiör

inred för att bo och arbeta


Moodhouse kännetecknas av ett perfekt kundbemötande med målsättningen att alltid överträffa kundens förväntningar. Alla våra inredare är utbildade inom inredning och design och vi har noga utvalda samarbetspartners och leverantörer. Sedan starten har vi tillsammans utfört mer än 9000 uppdrag och är idag störst i Sverige i vår bransch.


Innehåll HOMESTYLING

7

HOME Service

15

interiör

23

Välkommen...........................................................4 Om Moodhouse...................................................5 Homestyling – Inred för att sälja.................7 Våra homestylingtjänster Vad händer kring en styling? Att göra inför en styling Så här blev resultatet

8 10 12 13

Home Service – Förläng din fritid................15 Våra service- och hantverkstjänster 16 Badrummet – din egen vrå 18 Köket – hemmets hjärta 19 Arbetsmodell 20 Home Service leverantörer 21

Interiör – Inred för att bo och arbeta.......23 Våra inredningstjänster Så går det till… Erbjudande – vardagsrum Erbjudande – sovrum

25 26 28 29

En inredning som matchar utsikten............30 Leverantörer....................................................32 Moodhouse.se och vår Blogg!..................34 Kontakt..............................................................35 MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

3


välkommen

Hej, I Din hand håller du Moodhouse Magasin. Vi på Moodhouse vill ge Dig som kund allt inom inredning! Vi inreder Ditt hem för en framgångsrik försäljning, vi erbjuder alla tänkbara hantverks- och hemtjänster för att Du ska få en avkopplande fritid. Och vi inreder Ditt hem eller kontor såsom du har fantiserat om i drömmarna. Ta del av vad vi har att erbjuda och bli inspirerad – tillsammans kan vi skapa Ditt drömhem! Välkommen! Susanne Van Hollebeke KREATIV CHEF

VI SKAPAR DRÖMHEM 4


om moodhouse

Drömmar & inspiration

Moodhouse är ett inredningsföretag som startade sin verksamhet 2005 i Göteborg. Moodhouse Interiör och Moodhouse Homestyling arbetar med inredning av privata bostäder och kontor samt inredning inför försäljning av bostäder. Moodhouse Home Service erbjuder alla kringtjänster såsom målning, bygg, städ, flytthjälp och magasinering.

Tillsammans kan vi erbjuda helhetslösningar för allt som gäller er bostad.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

5


Du vet v채l att homestyling 채r avdragsgillt?! Mer information hittar du p책 www.moodhouse.se/ homestyling.

6


HOMESTYLING

Inred för att sälja

Professionell homestyling lyfter fram bostadens karaktär, ljusförhållande och möblerbarhet. Vi skapar de rätta förutsättningarna för att din bostad ska tilltala en bred målgrupp och visa dess potential. Vi lyfter fram de bästa sidorna av ditt hem och skapar rätt känsla hos framtida köpare. Våra professionella inredare ser ditt hem med objektiva ögon och ser till att din bostad framhävs på bästa sätt på bild och visning.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

7


Våra tjänster Homestyling LITEN

Vi arbetar enbart med bostadens befintliga möblemang och inredningsdetaljer. Vi går igenom rum för rum och ser över vilka möbler och accessoarer som kan användas till stylingen och vad som behöver plockas undan. Kvarvarande inredning och accessoarer möbleras om och arrangeras så att bostadens ytor och möblerbarhet lyfts fram.

8


HOMESTYLING

Homestyling

Homestyling

Vi kompletterar bostadens befintliga möblemang med passande möbler och inredningsaccessoarer från vårt välsorterade varulager. På så vis kan vi säkerställa att inredningen känns modern och tidsenlig, men samtidigt unik.

Vi inreder den tomma bostaden med passande möbler och inredningsdetaljer så att det känns ombonat och passar bostadens stil och karaktär. Det är svårt att uppfatta ett tomt rums storlek och möblerbarhet. Genom att inreda det på rätt sätt visar man rummets yta och skapar samtidigt en trivsam känsla.

MELLAN

Vi ser först över vilka befintliga möbler och accessoarer som kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan. Kvarvarande möblemang arrangeras sedan om och kompletteras med passande inredningsdetaljer för att skapa en enhetlig och trivsam miljö. Vi tar fasta på just er bostads byggnadsstil och ser till att stylingen framhäver denna på bästa sätt. Hallen ses över och arrangeras så att det första intrycket känns inbjudande och ljust. Sovrum görs inbjudande med bl.a. vackra sängkläder, överkast, gardiner, växter, plädar, ljus, prydnadskuddar och belysning. Vid behov kompletteras sovrummet även med nya sängbord. Badrum får fräscha, enhetliga frottéhanddukar, mattor, tvålar, växter och ljus. Köket kompletteras med passande köksaccessoarer såsom burkar, porslin, kaffe, matta, gardiner, örter, kokböcker, frukt och grönsaksfat. Vardagsrum, tvrum och ev. allrum kompletteras bl.a. med tavlor, prydnadskuddar, plädar, gardiner, ljus, mattor, prydnadssaker, växter och belysning.

STOR

Hallen möbleras med ev. hallbord, sittplats och detaljer som växter, ljus, belysning för att skapa ett inbjudande första intryck. Sovrum möbleras med säng, sängbord och ev. skrivbord och stol. Det görs trivsamt och ombonat med bl.a. vackra sängkläder, överkast, gardiner, växter, plädar, ljus, prydnadskuddar och belysning. Badrum får fräscha, enhetliga frottéhanddukar, mattor, tvålar, växter och ljus. Köket möbleras om möjligt med köksbord och stolar och kompletteras med passande köksaccessoarer såsom burkar, porslin, kaffe, matta, gardiner, örter, kokböcker, frukt och grönsaksfat. Vardagsrum, tvrum och ev. allrum möbleras med soffa, soffbord, fåtölj, tv-bänk, sideboard, sidobord m.m. Dessa kompletteras med tavlor, prydnadskuddar, plädar, gardiner, ljus, mattor, prydnadssaker, växter och belysning.

Ev. uteplats eller balkong arrangeras och görs trivsam med textilier såsom dynor, plädar, lyktor och krukor och växter.

Uteplats eller balkong möbleras med loungegrupp, matgrupp eller caféset beroende på storlek och arrangeras med textilier såsom dynor, plädar, lyktor och krukor och växter.

I hela bostaden ser vi till att visa rummets yta, möblerbarhet och att det ljussätts på rätt sätt.

I hela bostaden ser vi till att visa rummets yta, möblerbarhet och att det ljussätts på rätt sätt.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

9


Vad händer kring en styling? Vi får ofta frågor om hur proceduren kring en styling ser ut. Här kan du se alla steg vi jobbar med för att genomföra den bästa möjliga stylingen.

10


HOMESTYLING

1. Kundbesök

7. Styling hos kunden

Moodhouse har ett möte med kunden, vanligtvis hos kunden.

Stylingen utförs av Moodhouses inredare på plats hos kunden.

2. Stylingplanering hos kunden

8. Kvalitetssäkring

 Vid behov besöker Moodhouse kundens bostad för att planera och påbörja stylingen.

3. Ytterligare planering

Moodhouse ser till att allt är utfört enligt konceptet “Vi skapar drömhem”.

9. Uppställningstid

Normal uppställningstid: fyra veckor.

10.Nedmontering

Stylingplanerna fortsätter på Moodhouses kontor.

4. Provuppsättning av styling Moodhouse sätter upp stylingen praktiskt på sitt lager.

5. Packning av styling Alla möbler, tavlor, textilier m. m. som ska ingå i stylingen packas ner.

Moodhouse monterar ner inredningen hos kund och packar ihop.

11.Transport till lager

All inredning körs tillbaka till lagret.

12.Uppackning Inredningen packas upp och ses över, textilier tvättas.

6. Transport till kund Den nerpackade inredningen körs ut till kunden.

”Vi fick ett professionellt bemötande av Moodhouse och upplevde aldrig att de inkräktade på vårt hem – utan tvärtom – med sin kunskap tog de fram det allra finaste hos vår bostad. Det var dessutom en enkel och smidig procedur. Min man och jag är helt övertygade om att vi fick mycket mer i vinst än vi förväntade oss.” Anna och Anders Willman MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

11


Att göra inför en styling Snart ska vi styla din bostad, och det ser vi fram emot! För att allt ska gå så smidigt som möjligt ber vi dig att göra och tänka på några saker.

Vardagsstäda Dammsug, torka av ytor och se till att diskbänken är fri från disk. Plocka undan klädesplagg och personliga saker som fjärrkontroll, räkningar o. s. v. Om du har en egen tvättstuga, plocka undan kläder och ha så lite smutstvätt som möjligt. Informera oss om du har husdjur Då kan vi prata om eventuella åtgärder inför och under stylingen.

Stäng av datorer och liknande Under stylingen stänger vi ibland av strömmen i din bostad. Tänk därför på att stänga av viss elutrustning som t. ex. datorer innan stylingen. Meddela oss också om du har larm, och stäng antingen av det eller ge oss koder och dylikt.

Återställ möbleringen själv För att göra vår tjänst så kostnadseffektiv som möjligt, får du själv återställa din möblering efter stylingen. Skulle du vilja att vi återställer allt, kan vi självklart ordna den tilläggstjänsten. Förbered egen belysning Ibland tar vi ner era lampor när vi stylar. Och eftersom vi inte återställer din möblering efter stylingen kan det vara bra om du förbereder med egen belysning. Meddela oss inför visning Om du har beställt visningsstädning, meddela oss innan visningen så vi hinner planera in den. Har du frågor på ovanstående punkter? Välkommen att höra av dig till oss!

12


HOMESTYLING

S책 h채r blev resultatet

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

13


14


HOME SERVICE

Förläng din fritid med Moodhouse Home Service! När du vill göra om något i ditt hem kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vilka hantverkare kan jag lita på? Måste man göra det fackmannamässigt? Hur är det med ROT-avdrag?

Hos oss behöver du inte fundera. Våra pålitliga och noggrant utvalda hantverkare ser till att jobbet blir gjort på ett tryggt, säkert och professionellt sätt. Det spelar ingen roll hur litet eller stort jobb du vill ha gjort. Vi projektleder allt från mindre reparationer till totalrenoveringar och många andra hushållsnära tjänster. Du får rätt tjänst, till rätt pris, i rätt tid.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

15


Våra service- och hantverkstjänster Måleri och tapetsering Ett målerijobb börjar inte när man doppar penseln i hinken. Förarbetet är det viktigaste för ett hållbart resultat. Våra målare tvättar, spacklar och gör de ytbehandlingar som behövs för att resultatet ska bli det absolut bästa.

Snickeri Snickeriarbeten kan vara svåra att utföra själv då det ofta krävs speciella förkunskaper. Låt inte detta hindra dig från att skapa ditt drömhem! Våra professionella snickare kan genomföra allt från större projekt som köksrenoveringar till mindre arbeten som att byta golvlister.

Kakel- och klinkerarbeten Nytt kakel och klinker kan göra stor skillnad för ditt badrum eller kök. I våtutrymmen är det

16

viktigt med rätt underarbete för att klara kraven från försäkringsbolagen. Alla våra hantverkare som utför kakel- och klinkerarbeten arbetar efter Byggkeramikrådets (BKR) branschregler, BBV.

Elarbeten Elarbeten är mer än bara kabeldragningar, skruva i glödlampor och installera kontakter. Våra certifierade elektriker hjälper dig med installationer, felsökningar och reparationer.

Golvarbeten Är ditt parkettgolv slitet och behöver slipas? Behöver trägolvet lagas? Vill du ha ett helt nytt golv lagt? Vi utför så gott som alla typer av golvarbeten och rätt golv kan verkligen höja känslan i ett rum. Alla våra golvläggare är GBR-/ GVK-auktoriserade.


HOME SERVICE

Hemstädning/flyttstädning De flesta av oss känner nog igen den härliga känslan när det är rent och städat hemma – och den stress man kan känna när det är stökigt och smutsigt. Med hjälp av våra noggranna städare får du ett skinande rent hem utan att behöva lyfta ett finger.

Magasinering När du är mellan två boenden, eller av någon annan anledning behöver förvara dina tillhörigheter på ett säkert ställe, kan du låta oss göra det. Lokalerna håller mycket hög säkerhet mot både inbrottsförsök och brand.

Flytthjälp Vi gör allt från att transportera dina färdigpackade saker till en komplett flytt där vi packar ner hela ditt hem, transporterar och packar upp samt gör en grovmöblering i den nya bostaden. Din flytt med oss är fullt försäkrad via vårt samarbete med Dina Försäkringar.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

Trädgårdsarbeten Låt våra trädgårdsmästare försköna din trädgård inför en försäljning eller när du vill kunna må bra i trädgården utan att tänka på orensade rabatter. Beställ trädgårdstjänster av oss – och förläng din fritid.

Projektledning Ibland kräver renoveringar och andra projekt att flera olika typer av hantverkare är inblandade. Du kanske ska renovera köket och behöver både elektriker, snickare och målare. För att allt ska flyta på så smidigt som möjligt, och för att inte onödig tid ska gå till spillo, koordinerar vi hantverkarnas arbeten. Vi gör en tidsplan och ser till att den efterföljs.

Avdragstips Skatteavdraget för husarbete genom fakturamodellen innebär att du som kund får skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Det är bara arbetskostnader som ger rätt till skattereduktion. Utgifter för material, utrustning och resor räknas således inte in.

17


Badrummet – din egen vrå För många är badrummet det absoluta favoritrummet i hemmet. Här kan man få en välbehövlig stund för sig själv – krypa ner i ett värmande bad eller vakna till av en svalkande dusch.

Ett vackert badrum precis som du vill ha det kan verkligen höja ditt välbefinnande varje dag, men också värdet på din bostad. Att renovera badrummet är dock en stor investering, därför är det viktigt att det är smidigt och att resultatet blir som du tänkt dig. Moodhouse Home Service kan hjälpa dig hela vägen. Du slipper att ta hand om alla kontakter, tidsplanering och logistik, med allt vad det innebär. Vi gör det åt dig. Vår samarbetspartner har varit i branschen i snart 40 år och är expert på våtutrymmen och tillhörande golvkonstruktioner. Vi tummar inte på kvaliteten och chansar aldrig. Vid vårt första möte går vi igenom dina idéer och önskemål. Sedan kan du i lugn och ro välja ut kakel,

18

klinker, möbler och allt som hör till badrummet i vårt showroom. Självklart finns vi till hands för att hjälpa dig när du gör dina val. När du är nöjd med dina val ritar vi upp ditt nya badrum i 3D så att du får en bättre bild av hur det kommer att se ut. Du får sedan en komplett offert där allt från kakel och porslin till möbler, arbetskostnad samt ROTavdrag ingår. Boka ett första möte idag på info@moodhouse.se eller ring 031-7624590


HOME SERVICE

Köket – hemmets hjärta

Har du någon gång varit på en fest där köket står tomt? Vi vågar gissa att svaret blir nej. Ett rum där man samlas, lagar mat, pratar, dricker, äter och skrattar. Där dofter och värme sprider sig till resten av huset. Mittpunkten för hela familjen. Köket är verkligen hemmets hjärta. För oss är det viktigt att du får ditt kök precis som du vill ha det. Därför hjälper vi dig gärna med ritningar och designförslag som passar för just ditt kök. Våra hantverkare har lång erfarenhet och är specialister på just köksrenovering. Vi börjar med ett besök hemma hos dig där vi tar mått och bilder och går igenom hur du tänkt dig ditt nya kök. Vi träffas sedan på något av våra externa showroom, med kök från Ballingslöv Göteborg City, Marbodal eller HTH Sisjön, där du tillsammans med en köksarkitekt väljer ut ditt nya drömkök med allt från luckor och bänkskivor till vitvaror. Ni får sedan en offert på det kompletta köket. Därefter åker vår snickare ut och kontrollmäter och gör en beräkning på själva monteringen. Du kan välja att riva det befintliga köket, eller så låter du oss sköta hela projektet.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

Vi garanterar att arbetet blir utfört på ett noggrant och professionellt sätt.

19


Home Service arbetsmodell Vi har en arbetsmodell i fyra steg för att alltid jobba med de bästa leverantörerna. Så här ser vår urvalsprocess och kvalitetssäkring ut:

20

1. Utbildning

3. Undersökning

Vi kontrollerar hantverkarens/leverantörens behörighet och att de har den fackmannamässiga utbildning och den erfarenhet som tjänsten kräver.

Vi kontrollerar våra leverantörer löpande så de betalar skatter och moms och att de håller sig till gällande avtal för respektive bransch.

2. Uppföljning

4. Utvärdering

Vi följer upp hantverkarens/leverantörens arbete så att det blir utfört på rätt sätt och i rätt tid, och säkerställer att rätt utrustning och material används.

Vi arbetar nära tillsammans med våra leverantörer enligt vår utvärderingsmodell där vi ständigt försöker förbättra våra tjänster.


HOME SERVICE

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

21


22


INTERIÖR

Inred för att bo och arbeta Vi erbjuder kompletta inredningslösningar för hemmet eller kontoret. Det kan gälla allt ifrån att inreda ett enda rum till större uppdrag där vi projektleder, sköter alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats.

Vi utgår alltid från kundens behov, önskemål och förväntningar när vi arbetar med ett projekt. Tillsammans med Moodhouse Home Service hantverkare kan vi erbjuda en helhetslösning när det gäller inredning och renovering. Genom att hålla oss uppdaterade vad gäller trender och hämta ny inspiration, kan vi skapa en kreativ lösning som tillgodoser och överträffar dina förväntningar. Vi hjälper dig hitta den inredningsstil som passar dig och din livsstil bäst. Vårt mål är att skapa en trivsam och inspirerande omgivning för dig i hemmet eller på arbetsplatsen. Vi kan även hjälpa er med inköp av möbler och inredningsdetaljer från kända varumärken till förmånliga priser. Vi skapar drömhem! MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

23


24


INTERIÖR

Våra inredningstjänster 1. Inredningshjälp Liten

2. Inredningshjälp Mellan

Detta paket innebär en halvdag med en inredare på plats. Detta paket passar dig som behöver professionell rådgivning och någon att bolla dina tankar och idéer med.

Detta paket börjar alltid med ett kostnadsfritt offertmöte då vi går igenom vad du behöver hjälp med. Inredningshjälp Mellan riktar sig till dig som vill ha förslag på hur man kan komplettera ditt befintliga möblemang med en del nya möbler och inredningsdetaljer eller vill ha hjälp att inreda ett helt nytt hem/kontor. Detta ingår:

Exempel på vad vi kan hjälpa er med: •

Möblering

Ljussättning

Rådgivning vid ändring av planlösningar

Val av färg och tapet

Gardiner/Sömnad

Materialval till kök och bad

Mötet sker i ert hem och innebär 3 timmar på plats med en inredare. Pris: 2495 kr inkl. moms

Luta dig tillbaka och låt oss skapa ditt drömhem/ kontor!

Offertmöte

Moodboards

Avstämningsmöte

Sammanställning av förslag

Produktbilder och beskrivning

Planskisser

Artikellista

Moodboardet är ett kollage som beskriver känslan som kommer att upplevas i rummet med färger, materialprover och bilder på passande inredningsdetaljer som t.ex. prydnadskuddar och belysning. Planskissen visar hur rummet skall möbleras för att bäst utnyttja rummets ytor. I artikellistan kan du enkelt se vad alla produkter i förslaget heter, vad de kostar och leverantör. Pris: enligt offert

3. Inköp och färdigställande på plats Då vi samarbetar med de flesta kända möbelleverantörerna på marknaden kan vi även sköta alla inköp till ett förmånligt pris. Vi erbjuder även:

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

Transport

Bärhjälp

Avemballering

Montering

 ärdigställande av inredning på plats F i ert hem eller kontor

25


Så går det till… STEG 1

Offertmöte Ett projekt börjar med ett första möte där vi tillsammans går igenom kundens behov och önskemål. Vi tittar på olika stilar och vad som behöver åtgärdas.

Offert Baserat på informationen från första mötet skapar vi en offert där vi uppskattar hur många arbetstimmar projektet kräver. Denna tid inkluderar tid att leta fram passande produktbilder och leverantörer, skapande av moodboards, planskisser, 1-2 avstämningsmöten beroende på projektets omfattning, färdigställande av förslag, artikellistor och presentationsmöte. Först när kunden har godkänt offerten sätter vi igång med detta arbete.

Skapande av inredningsförslag När kunden godkänt offerten sätter vi igång med att skapa ett första utkast baserat på informationen från första mötet. Vi tar fram produkt- och miljöbilder, färgprover, materialprover och gör planskisser för att visa hur vi har tänkt möblera. Dessa sammanställer vi i collage som är grunden till avstämningsmötet.

Avstämningsmöte Under avstämningsmötet går vi igenom våra olika förslag på möbler och accessoarer. Här har vi med lite olika alternativ så att kunden har chans att välja det som känns mest rätt. Detta möte är till för att stämma av så att vi har förstått kundens önskemål och behov på rätt sätt. Efter valen och kommentarerna från avstämningsmötet sätter vi igång arbetet med att skapa färdiga inredningsförslag/koncept. 26


INTERIÖR

STEG 2

Inköp och färdigställande på plats Då vi samarbetar med de flesta kända möbel-leverantörerna på maknaden kan vi även sköta alla inköp till ett förmånligt pris. Vi erbjuder transport, bärhjälp, avemballering, montering och ser till att alla saker hamnar på rätt plats och sätter den sista touchen. Eftersom vi är delaktiga från början till slut av projektet kan vi garantera att resultatet blir enligt det inredningsförslag vi lämnat. luta dig tillbaka och låt oss skapa ditt drömhem/kontor!

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

27


Inred ditt vardagsrum! Erbjudandet innebär att vi komplettar ert befintliga vardagsrumsmöblemang med nya passande inredningstextilier såsom prydnadskuddar, plädar, mattor, prydnadssaker, gardiner, tavlor och belysning som passar stilen i ert nya vardagsrum. Ni kan välja mellan 5 olika stilar och prisklasser. Vi sköter inköp, leverans och färdigställer inredningen på plats så att ni kan komma hem och njuta av ert nya vardagsrum. Pris: Från 15 000 kr inkl. moms (Priset inkluderar startmöte, varor och arbetstid)

28


INTERIÖR

Inred ditt sovrum!

Erbjudandet innebär att vi kompletterar er befintliga sängmöbel med nya sängbord, överkast, prydnadskuddar, gardiner, matta och belysning som passar stilen i ert nya sovrum. Ni kan välja mellan 5 olika stilar och prisklasser. Vi sköter inköp, leverans och färdigställer inredningen på plats så att ni kan komma hem och njuta av ert nya sovrum. Pris: Från 15 000 kr inkl. moms (Priset inkluderar startmöte, varor och arbetstid)

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

29


När Pia skulle förnya sin inredning och renovera sitt hem föll valet på Moodhouse Interiör och Home Service. Det är inget hon ångrat. ”Jag rekommenderar med varm hand Moodhouse till mina vänner och bekanta”, säger Pia. Det moderna huset ligger på en högt belägen tomt och utsikten över havet är storslagen. Här har Pia bott med sin familj sedan åtta år. ”Det var utsikten som gjorde att vi fastnade för huset”, säger Pia. När hon kände att det var dags att förnya och komplettera den befintliga inredningen i det ca 250 kvadratmeter stora huset googlade Pia på ”inredare i Göteborg”. Valet föll på Moodhouse Interiör. ”Jag fick en bra känsla av det jag läste på

30

Moodhouse hemsida”, säger hon. Efter ett första möte hemma hos Pia påbörjade Moodhouse Interiör projektet som innebar att ta fram förslag på möbler och inredningsdetaljer som kompletterade Pias befintliga möblemang. Det omfattade bl.a. möbler, mattor, textilier, belysning och övrig dekoration. Moodhouse har skött alla inköp och leveranser samt iordningställt den nya inredningen hemma hos Pia.


moodhouse

En inredning som matchar utsikten

Även huset och en del möbler har fått ny färg. Moodhouse Home Service har gjort invändiga måleri- och elarbeten samt omlackering av möbler. Under sommaren har fasaden målats om och putsen har lagats. Just nu har ett nytt projekt påbörjats i köket. I ett nära samarbete mellan Moodhouse Interiör och Home Service kommer hemmets hjärta förnyas med bänkskivor, vitvaror, nytt kakel samt färgval och målning. ”Samarbetet med Moodhouse har fungerat mycket bra och ni har verkligen förstått vad jag vill ha. Alla har varit mycket trevliga och tillmötesgående”, säger Pia.

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

31


Köp era möbler hos oss! Vi samarbetar med de flesta kända möbelleverantörerna på marknaden och kan erbjuda förmånliga priser. Det gör att ni själva slipper åka runt till olika butiker och istället kan komma till ett uppdukat bord av material, prover och bilder på vårt kontor.

32

Ni får samtidigt rådgivning av en professionell inredare. Välkommen att kontakta oss för att diskutera er nya inredning! Ring 031-762 45 90 eller mejla på info@moodhouse.se. Mer information hittar du på www.moodhouse.se.


moodhouse

www.englesson.com

MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

33


Moodhouse.se På vår webbplats håller vi dig uppdaterad om vad som är på gång just nu. Här hittar du all information om Moodhouse och våra tjänster på ett inspirerande och lättnavigerat sätt. Välkommen in på www.moodhouse.se!

Följ vår blogg! Här hittar du nyheter, inspiration och kommentarer. Vi berättar om resor och mässor. Kollar trender och tipsar om kommande aktiviteter. Välkommen in på www.moodhouse.se/blogg! 34


moodhouse

Kontakt

031-762 45 90 info@moodhouse.se www.moodhouse.se MOODHOUSE MAGASIN 02/2012

35


VI SKAPAR DRÖMHEM

Moodhouse Magasin nr 2  

Ett magasin för homestyling- och inredningsföretaget Moodhouse.

Advertisement