Page 1

By Charissa


Inhoudstafel 1. Eigen huisstijl 2. Nieuwe technologie op internet 3. Blog 4. Website 5. Powerpoint 6. Prezi

1

p.3 p.5 p.9 p.11 p.13 p.15


7. Delicious 8. RSS Reader 9. Monitoring-tool 10. Twitter 11. Instagram 12. Pinterest

p.17 p.19 p.21 p.23 p.25 p.27

2


Ontwerp een eigen huisstijl

In Photoshop heb ik de afbeelding van de strik eerst bijgeknipt. Daarna heb ik de rode kleur vervangen door muntgroen en vervolgens de helderheid van het geheel aangepast, zodat de banner lichter werd. Als laatste heb ik er de tekst ‘Technology is like an unopened present, you’ll never know what to expect’ aan toe gevoegd.

3


Ik heb de slogan: ‘Technology is like an unopened present, you’ll never know what to expect’ gebruikt. Dit heb ik gekozen, omdat ik vind dat je van technologie enkel zult weten wat het is als het is uitgevonden. Dus net zoals bij een pakje weet je maar wat er in zit als je het hebt opengedaan. Bij deze slogan vond ik dat een strik, die refereert naar een cadeau, het best past.

4


Nieuwe ontwikkelingen op internet Ringly Technologie en mode wordt eindelijk met elkaar verenigd! Ringly is een ring die in verbinding staat met je smartphone. Deze draagbare technologie is de ideale manier om je smartphone even opzij te leggen en toch nog informatie te ontvangen die je zelf hebt gekozen. Ringly heeft er dus voor gezorgd dat ook vrouwen betrokken raken in de wereld van technologie, ze verwerken technologie in juwelen en accessoires. Via een app kan je de ring in verbinding zetten met je smartphone. Met deze app kan je bepalen hoe en wanneer je meldingen wilt krijgen. http://ringly.com/ http://www.brit.co/ringly/

5


Twitcident Een goed voorbeeld van de kracht van semantische technologie en dus ook van het web 3.0 is Twitcident. Het zorgt ervoor dat je op basis van Twitter-berichten crowd management kan optimaliseren. Via de applicatie kan je snel relevante informatie filteren uit de grote hoeveelheid aan berichten in social media. Twitcident maakt gebruik van sociale sensors, mensen laten via social media aan de wereld weten wat er in hun omgeving gebeurt. Zo is het mogelijk voor operators en analisten om continu de openbare orde en veiligheid te monitoren. Twitcident is dus heel erg handig om toekomstige incidenten vroegtijdig te signaleren en om hierover informatie verzamelen. http://www.securitymanagement.nl/?m=news&f=detail&id=67285 http://www.marketingfacts.nl/berichten/web-3.0-big-datainternet-of-things-semantic-technology

6


FireChat Denk je ook vaak hoe handig het niet zou zijn als we altijd en overal gratis internet zouden hebben? dit probleem is opgelost. FireChat is een app waarbij je zelf helemaal geen internet meer nodig hebt om met je vrienden te chatten. Of je je nu op een camping, metro of in een vliegtuig bevindt, je kan via deze nieuwe app altijd in verbinding staan met wie je maar wil. En het is volledig gratis te verkrijgen. Met de applicatie kan je zowel persoonlijk als in groepsverband berichten versturen. Via de ‘Everyone’-functie kan je onmiddellijk zien waarover er in jouw omgeving wordt gepraat. FireChat maakt gebruik van het Open Garden netwerk. Dit systeem heeft als doel om met behulp van gebruikers een eigen netwerk op te bouwen en op die manier het internet overal ter wereld te brengen. Open Garden biedt dus een oplossing voor gebieden zonder internet of voor degenen die geen internetaansluiting kunnen betalen.

7

http://androidworld.nl/app s/firechat-chatten-zonderinternetverbinding/


Actieve Stem Heb je er ooit al van gedroomd hoe handig het wel niet zou zijn om nooit meer een sms, facebook of twitter bericht te moeten typen? De applicatie ‘Actieve Stem’ brengt hier nu verandering in. Hun slogan “Spreek gewoon en klaar is Kees” is de perfecte weerspiegeling van het doel van de app. Je kan het als een soort ‘handsfree texting’ beschouwen. Het enige wat je moet doen is zo goed mogelijk algemeen Nederlands praten. Actieve Stem maakt bijna geen enkel fout doordat het gebruik maakt van de spraaktechnologie van Nuance, deze heeft al een aantal keer haar capaciteiten bewezen . Een groot nadeel van deze app is dat je het enkel met internet kan gebruiken. Je kan je bericht na het inspreken naar maar liefst vijf verschillende apps op je iPhone exporteren. Naast de Nederlandstalige stem heb je ook al twee Vlaamse stemmen om je tekst te laten uitspreken. De app is enkel verkrijgbaar voor iPhone en iPad tegen een klein prijsje, namelijk 1,70 euro.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20140423_0 1078245

8


Blog

9


http://charissa-ahs.tumblr.com/

10


Website

http://charissaahs.wix.com/charissa

11


12


Powerpoint

13


14


Prezi

http://prezi.com/xh2uxdlajugo/?ut m_campaign=share&utm_medium =copy&rc=ex0share

15


16


Delicious

17


https://delicious.com/charissa_ahs

18


RSS Reader

19


http://protopage.com/charissa.ahs#Untitled/Internetpublicaties

20


Monitoring-tools

21

http://protopage.com/charissa.ahs#Untitled/Adict-o-matic


http://protopage .com/charissa.ah s#Untitled/Twing ly

http://protopa ge.com/chariss a.ahs#Untitled/ Hastags

22


Twitter

https://twitter.com/charissa_ahs

23


24


Instagram

25

http://instagram.com/charissa_ahs


26


Pinterest

27


http://www.pint erest.com/charis saahs/

28


Made by Charissa

Flipboek opdracht multimedia 1  
Flipboek opdracht multimedia 1  

Charissa Vanhecke 1COMG1

Advertisement