Page 1

Newsletter Mobiele toestellen

Navigatie toestellen

Carkits en inbouwmaterialen

Mobiele accessoires

In deze editie.. Windows Phone 8 Appcessories

Telecom

Xperience ’12 Weer een geslaagd event! Zie pagina 4

Prijsvraag Windows Phone 8X by HTC Ga snel naar pagina 14

A&C systems | Newsletter | december 2012 nr.04 | Jaargang 2 | www.ac-systems.com


Super camera. Subliem geluid.

Meer snelheid. Meer geheugen. Langere batterijduur.

HTC One X PLUS-64GB Nu tijdelijk met urBeats™ headset

Ch

ec

kh

tc b

e at s

. c o m vo o r d e a c t i

e

rw vo o

aa

rd

en

.

De keuze van

Thijs

“Met de HTC One X klinkt de muziek alsof ik aanwezig ben bij een concert.” Dit zeggen anderen over de HTC One X. Wat is jouw mening over de HTC One X+?

| Nu met een nog snellere processor, 64GB geheugen en een langere batterijduur* | De snelste burst modus om de perfecte foto te maken | Subliem geluid door exclusieve

Powered by

HTC Sense The clever stuff inside

2

*In vergelijking met de HTC One X

integratie


Inhoud 04

Telecom Xperience '12

07

A&C nieuws

08

Mobile Facts & Apps

09

Windows Phone 8

10

Samsung

12

Nokia

14

Prijsvraag Windows Phone 8X by HTC

15

LG

16

HTC

19

Parrot

20

Accessoires

22

Appcessories

Telecom Xperience '12 4 A&C Nieuws 7 Mobile facts & apps 8 Windows Phone 8 09 Samsung 10 Nokia 12 Prijsvraag Windows Phone 8X by HTC 14 LG 15 HTC 16 Parrot 19 Accessoires 20 Appcessories 22

Voorwoord

Het is zover! Voor u ligt een goed gevulde editie van alweer de 4e A&C systems Newsletter van 2012. Met dit keer een verslag van een succesvolle Telecom Xperience ’12. Samen met onze business partners hebben we een goed event neergezet! De traditie zit er inmiddels goed in, al 5 jaar op rij de 1e woensdag van november in DeFabrique in Utrecht. De titel van dit voorwoord kondigt iets aan, ook tijdens Telecom Xperience is dit uitvoerig aan bod gekomen: Windows Phone! Ik denk dat we wel mogen zeggen dat het nu echt zover is, de serieuze start van Windows Phone. De eerste handsets zijn reeds in hoog tempo verkocht en met Nokia in de startblokken is het aanbod in januari nog breder en zullen we het overal terug gaan zien. De inbouwsector kan wel goed nieuws gebruiken. Parrot komt met het antwoord, een uitgebreid aanbod met de nieuwe product range in deze editie. Nieuwe producten die goed inspringen op de ontwikkelingen, volwaardige inbouwproducten met apps op het Android platform en multimedia in de auto inclusief alle basis benodigdheden, zoals handsfree bellen en navigatie. Daarnaast wil ik er niet aan voorbij gaan dat het toch even wennen is, een nieuw gezicht op deze plaats. Met veel enthousiasme heb ik mijn nieuwe uitdaging als Country Director bij A&C systems aangenomen. Toch wil ik ook vanaf deze plek Robbert de Graaf bedanken voor zijn inzet voor A&C systems de afgelopen 3 jaar! Gelukkig is onze sector een kleine wereld en komen we elkaar nog regelmatig tegen. Veel lees plezier!

Sem Baars, Dit is een uitgave van A&C systems Nederland Hogeweg 39h, 5301 LJ Zaltbommel Telnr: 0418 57 50 50 www.ac-systems.com Drukfouten voorbehouden.

Country Director A&C systems Netherlands

3


A&C Nieuws Gezellig druk op Telecom Xperience '12 Telecom Xperience is inmiddels het grootste hardware-event van het najaar in Nederland geworden. Op woensdag 7 november werd het evenement gehouden in DeFabrique in Utrecht. Bezoekers van deze door Channel bv en A&C systems georganiseerde dag werden door alle belangrijke telecompartners bijgepraat over mobiele hardware, accessoires, apps en aanverwante diensten, zowel op de beursvloer als in diverse break-outsessies. Dit jaar werd voor de eerste keer ook de IP Xperience gehouden, met Televersal Voice Access als eventpartner. De bezoekers hadden dus deze keer nog meer te zien en te ervaren.

Hardware debat Net als vorig jaar werd er een hardware debat gehouden. Dit debat ging tussen Bas Dekker van LG, Sebastiaan van Silfhout van Nokia en Menno van den Berg van Samsung. Die laatste had tijdens het debat de prettigste uitgangspositie. Samsung kijkt terug op een uitstekend jaar en profiteert meer en meer van de crossselling tussen de verschillende business-activiteiten. Tijdens het debat kondigde hij aan in 2013 nog meer aandacht op de zakelijke markt te gaan richten. Sebastiaan van Silfhout zag het ontberen van IT-producten als tablets en notebooks bij Nokia niet per se als een nadeel. Hij wees op het specialisme dat Nokia op het gebied van mobility heeft. Wel gaf hij toe dat zijn merk momenteel geen makkelijke periode kent. Maar er gloort hoop; dat zal moeten komen vanuit Windows (Phone) 8 van Microsoft, het platform waarop HTC en Samsung ook gaan inzetten. Bas Dekker voorziet toch dat ook 2013 voor Android zal zijn. LG maakt in Nederland een gestage comeback als fabrikant die uitdaagt. Bas Dekker gaat er vanuit dat LTE in 2013 langzaam maar zeker van de grond gaat komen. Dat is precies het specialisme waarin LG wereldwijd marktleider is, zei hij. Er komen dus voor iedereen mooie tijden aan, zo lijkt het. We hopen met z’n allen echt dat dat zo is en dat we tijdens het hardware debat op de Telecom Xperience 2013 kunnen terugkijken op een succesvol jaar. Vanzelfsprekend bood deze editie van Telecom Xperience voldoende gelegenheid voor de bezoekers om lekker bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. Traditioneel werden ook de Accessory Awards uitgereikt.

4


Accessory Awards 2013

GameChanger

Parrot ASTEROID Smart

Tijdens de Telecom Xperience, die woensdag in DeFabrique in Utrecht plaatsvond, zijn traditiegetrouw de Accessory Awards uitgereikt in verschillende categorieĂŤn.

Awards Er werden vier awards uitgereikt. In de categorie Best Car Solution ging Parrot ervandoor met de award voor de ASTEROID Smart, een touchscreen boordcomputer op Android. In de categorie Best Music ging de award naar Nokia, voor de Nokia JBL PowerUp Wireless Charging Speaker, een nieuw type luidspreker die via NFC gemakkelijk verbonden kan worden en tegelijk draadloos de smartphone oplaadt. De Award voor Most Innovative accessoire ging naar de GameChanger, een nieuw spel dat het traditionele bordspel combineert met een iPad. Met behulp van een nieuw type bord en speciale pionnen krijgt spelen een nieuwe dimensie. Er zijn inmiddels negen games beschikbaar, maar dat aantal zal snel verder uitgebreid worden. Tot slot ging Samsung ervandoor met de award voor de Best Case. De Samsung Galaxy SIII Flip Cover won de prijs vanwege zijn mooie design, in combinatie met de functionaliteit.

Nokia JBL PowerUp Wireless Charging Speaker

Samsung Galaxy SIII Flip Cover

5


Telecom Xperience '12 sfeerimpressie

6


A&C Nieuws Sem Baars is gestart als Country Director bij A&C systems. Hij was al sinds 2010 actief als Marketing Manager bij A&C systems, dus hij kent het bedrijf door en door. De komende tijd gaat Sem zich richten op een nog betere bediening van de klanten. Daarvoor zijn inmiddels de eerste stappen gezet: “Bij A&C systems zoeken we altijd naar creatieve oplossingen maar daarbij vergeten we nooit waar het om draait: voorraad! Door ons eigen en zeer moderne logistieke centrum kunnen wij veel bieden: altijd voorraad, snelle levering, en specifieke wensen qua bundeling/verpakking/ levering kunnen we heel snel invullen. Ons magazijn is net verdubbeld in oppervlakte, waardoor we nu de beschikking hebben over zo’n 9.000 vierkante meter.” Voor 2013 verwacht A&C systems een sterke groei van de appcessoires in verschillende gebieden, van gaming, tot medisch en in en om het huis. “Wij gaan ons hierop verder specialiseren, omdat we er erg veel van verwachten.” aldus Sem Baars.

A&C systems heeft Kamlesh Gayadien aangesteld als Product Manager. Kamlesh is afkomstig van HTC waar hij het afgelopen jaar actief was als Product Marketing Manager, daarvoor werkte hij onder meer bij T-Mobile. De weg die A&C systems in Nederland een aantal jaar geleden is ingeslagen heeft geresulteerd in een forse groei. De doelstelling is duidelijk en het behoud van deze groei is belangrijk. Verdere verbreding van de samenwerking met zowel de partners als de klanten is hierbij van groot belang. Kamlesh hoopt met zijn kennis, telecom ervaring en positieve drive een flinke bijdrage te leveren aan deze doelstellingen als onderdeel van het A&C systems team!

Sem Baars Country Manager A&C systems

Kamlesh Gayadien Product Manager A&C systems

Uitgebreid magazijn operationeel Oppervlakte nu ruim 9.000 m2

In de vorige A&C systems Newsletter hadden wij de bouw van ons nieuwe magazijn al aangekondigd. Nu is het zover: de oplevering is een feit. Voortaan kunnen wij jullie met bijna 4.000 extra vierkante meters opslagruimte van dienst zijn. En dat is niet alles: met de ingebruikname van het nieuwe magazijn, hebben wij menig geavanceerde logistieke oplossingen geïmplementeerd zodat de distributie nog vloeiender en sneller verloopt.

7


Mobile facts & apps

ts c a f e obil

M

Trendonderzoek 2012: 'Nederlanders altijd en overal online'

GfK: Tweederde van alle verkochte toestellen is een smartphone

Zowel thuis als op het werk neemt internet een steeds prominentere plek in het dagelijks leven van de Nederlander in. In een jaar tijd is de toegang tot mobiel internet via smartphones gestegen van 31 naar 42 procent en via de tablets van 10 naar 27 procent. Dit blijkt uit het Trendrapport internetgebruik 2012 van de Universiteit Twente.

De populariteit van smartphones zet onverminderd door. Uit cijfers van marktonderzoeker GfK blijkt dat in het derde kwartaal van 2012 tweederde van alle verkochte toestellen een smartphone is. Daarmee is dit het beste kwartaal ooit voor de penetratie van de smartphone, aldus GfK. In Nederland heeft al meer dan de helft van alle consumenten een smartphone, maar ondanks dat blijft het aantal groeien. Een trend die GfK verder bespeurt, is dat de smartphones de meer traditionele hardware aan het vervangen zijn, zoals de onderkant van de digitale cameramarkt en draagbare navigatiesystemen. In de afgelopen maanden had meer dan 40 procent van alle verkochte smartphones minimaal een 8.0 megapixelcamera. Van alle smartphones die verkocht zijn in de maand september was de overgrote meerderheid bovendien uitgerust met een ingebouwde navigatie, wat ook z’n effect had op de draagbare navigatiemarkt. Ook accessoires zitten nog steeds in de lift. Consumenten willen hun dure smartphones beschermen met covers en screenprotectors, en kopen extra’s zoals styluspennen die nu zo’n 7 procent van alle accessoire verkopen voor hun rekening nemen.

Maar liefst 96 procent van de Nederlanders beschikt nu thuis over fysieke toegang tot internet, en dat is de hoogste score in Europa. 87 procent gebruikt internet dagelijks. Behalve thuis, op het werk of op school ook steeds meer onderweg. Gemiddeld zit de Nederlander op een werkdag (inclusief vrije tijd) in 2012 vier uur en 48 minuten op internet. Op een vrije dag is dat 30 minuten minder. De onderzoekers, Dr. Ing. Alexander van Deursen en prof. Dr. Jan van Dijk: “Iedere Nederlander kan bijna altijd en overal online zijn. Gebruik van internet via laptops, tablets en smartphones blijft groeien en biedt ontzettend veel voordelen. Vooral hoger opgeleiden profiteren optimaal van de vele mogelijkheden van het internet.”

Marktaandeel Android na vijf jaar op 75 procent Begin november was het vijf jaar geleden dat de Open Handset Alliance (OHA) het nieuwe mobiele besturingssysteem Android aankondigde. Cijfers van IDC laten zien dat wereldwijd inmiddels ongeveer driekwart van alle smartphones op Android draait. De IDC-cijfers hebben betrekking op het derde kwartaal van 2012. De cijfers laten zien dat Android nog steeds snel aan populariteit wint. In het derde kwartaal gingen er ongeveer 136 miljoen Android-smartphones over de toonbank. Dat is meer het totale aantal verkochte smartphones in heel 2007, aldus het IDC-rapport. De sterke groei van het Androidplatform is vooral te danken aan de populariteit van Samsung’s Galaxysmartphones. Apple neemt met iOS de tweede plaats in, met een marktaandeel van bijna 15 procent. Overigens is de verkoop van de iPhone 5 nog niet in de cijfers opgenomen, dus naar verwachting zal het marktaandeel in de volgende periode groter zijn. Het marktaandeel van het BlackBerry OS liep verder terug, als direct gevolg van het uitblijven van nieuwe smartphones. RIM blijft nu steken op een marktaandeel van 4,3 procent. Zoals te verwachten viel is ook het aandeel van Symbian flink geslonken, sinds Nokia de focus op Windows Phone heeft gelegd. Symbian, ooit de grootste, heeft nu nog 2,3 procent over. Het marktaandeel van Windows Phone groeide met 0,8 procent naar 2 procent in het derde kwartaal van 2012. Naar verwachting zal dit in het vierde kwartaal flink hoger liggen, dankzij de introductie van Windows Phone 8.

8

Navigatie-app Nokia Here voor iOS gelanceerd Nokia heeft de eerder aangekondigde navigatiedienst Nokia Here als app voor iOS gelanceerd. De app is sinds eind november gratis te downloaden in de App Store. Een Android-versie van Nokia Here laat nog even op zich wachten. De Nokia Here-app is een interessante app, zeker na het verdwijnen van Google Maps uit iOS. De app bevat zowel kaartmateriaal als satellietbeelden. Ook is er gesproken route navigatie voor wandelaars aan boord. Autonavigatie ontbreekt, wel kunnen er routes voor de auto gepland worden. De taal van zowel de app als van de gesproken navigatie-instructies is Engels. Verder is er ook OV-informatie in de app opgenomen, maar deze werkt slechts in beperkte gebieden. Ook zal er verkeersinformatie in de app worden weergegeven, wanneer deze beschikbaar is. Wanneer de Android-versie van Nokia Here uitkomt is nog niet bekend.


Windows 8 Volop vernieuwing

Eind oktober was het dan zover: de release van de langverwachte Windows Phone 8. De nieuwe versie van Microsoft’s mobiele besturingssysteem bevat tal van vernieuwingen en verbeteringen. Zowel ‘onder de kap’ als in de interface is er heel wat veranderd.

Techniek Voor de eindgebruiker is het wellicht niet direct zichtbaar, maar Windows Phone 8 bevat verschillende technologische verbeteringen, die voor een rijkere beleving zorgen. Zo is er voortaan ondersteuning voor ‘multi-cores’, waarmee fabrikanten meer vrijheid en mogelijkheden hebben in de keuze van de processor die ze in de Windows Phone-smartphone stoppen. Ook is er ondersteuning voor meer schermresoluties dan voorheen, zodat er ook veel meer variatie in schermgroottes en een rijkere beeldervaring mogelijk wordt.

Veiliger Een andere technische aanpassing die we in Windows Phone 8 zien is de veel uitgebreidere beveiliging die aan Windows Phone 8 is toegevoegd. Eveneens een onderdeel waar de eindgebruiker niet zoveel van zal merken, maar essentieel voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bovendien heeft Microsoft een slimme data-compressie ontwikkeld, die voor een flinke besparing zorgt. Data Sense, zoals het heet, is op het moment nog niet actief in Nederland, maar zal naar verwachting snel in gebruik worden genomen. De dienst zorgt volgens Microsoft voor een besparing van 45 procent op het internetverkeer.

Interface De interface is ten opzichte van Windows Phone 7 (en latere versies) niet wezenlijk veranderd. De actieve Live Tiles zijn behouden gebleven in Windows Phone 8. Ze zijn een belangrijk kenmerkend element, geen enkele andere interface is op deze manier ingericht. De tegels geven nu nog meer informatie dan in de vorige versie en bovendien heeft de gebruiker meer vrijheid om de tegels naar eigen wens aan te passen. Ook kunnen ze nu in drie formaten (klein, groot en heel groot) op het startscherm geplaatst worden. Tevens is het voortaan mogelijk om meldingen en informatie uit apps op het lockscreen weer te geven.

Apps Net zoals in alle andere besturingssystemen zijn de apps een belangrijk onderdeel van Windows Phone 8 geworden. Microsoft heeft de naam Marketplace vervangen voor ‘Store’. Die naam zien we ook op de Windows 8 apparaten terug, zo creëert Microsoft meer eenheid tussen de verschillende apparaten. De Store bevat momenteel zo'n 120.000 apps, aldus Microsoft. Duidelijk is in ieder geval dat het aanbod van kwalitatief goede, lokale apps het afgelopen half jaar sterk is toegenomen.

Synchronisatie De synchronisatie van content tussen verschillende Windowsapparaten is een essentieel element in de nieuwe softwarelijn geworden. Voor de synchronisatie van foto’s en documenten heeft Microsoft de eigen clouddienst SkyDrive al een tijdje in de lucht. Nieuwe gebruikers van Windows (Phone) 8 krijgen gratis 7 GB opslagruimte in de cloud.

Kinderhoekje Nieuw is verder de toevoeging van een zogenoemde ‘Speelhoek’, en afgeschermd gedeelte in het toestel met beperkte toegang tot vooraf door de ouder ingestelde apps en games. Zo kunnen kinderen met het toestel van vader of moeder spelen, zonder een mailtje naar de baas of een Twitter-update te plaatsen. Het is zomaar een greep uit de vele vernieuwingen in Windows Phone 8. Verder zien we onder een nieuwe camera applicatie met extra mogelijkheden, de toevoeging van een Portemonnee-app en volledig geïntegreerde sociale netwerken. HTC heeft de primeur met de eerste Winkdows Phone 8. Daarnaast hebben merken als Samsung en Nokia inmiddels ook hun eerste Windows Phone 8 toestel(len) aangekondigd.

9


Samsung ATIV S

• 4.8 INCH HD SUPER AMOLED SCHERM VOOR DE BESTE BEELDERVARING • UITGERUST MET WINDOWS PHONE 8 • DIRECT AAN DE SLAG MET MS OFFICE • 1.5 GHZ DUAL CORE PROCESSOR VOOR MEER PRESTATIE • 8.0 MP CAMERA VOOR PRACHTIGE FOTO’S

(i8750)

Met de Samsung ATIV S brengt Samsung niet alleen een nieuwe serie ‘ATIV smartphones’, maar ook een van de eerste smartphones die draait op het nieuwe Windows Phone 8 besturingssysteem. Doordat Windows Phone 8 is gebaseerd op Windows 8 voor computers en laptops, zijn de integratiemogelijkheden eindeloos. Vanaf nu kun je op je smartphone hetzelfde doen als op een PC. Windows Phone 8 is van zichzelf al een erg snel en stabiel besturingssysteem, wat kracht bijgezet wordt door een krachtige 1.5 GHz dual core processor. Het Super AMOLED HD beeldscherm met een diagonaal van maar liefst 4.8 inch maakt werken met de Samsung ATIV S tot een genot.

• Afmetingen: 137.2 x 70.5 x 8.7 mm, 135 gram • 16 miljoen HD Super AMOLED 4.8 inch kleurenscherm,

1280x720 pixels

• 16 GB intern geheugen uitbreidbaar

tot 32 GB d.m.v. MicroSDHC

• GPS, MicroUSB 2.0; WiFi; DLNA; WiFi direct; Bluetooth 3.1 • Besturingssysteem: Windows Phone 8 Apollo • 8.0 megapixelcamera met LED flitser en video-opname

Samsung ATIV Tab (P8510)

De Samsung ATIV Tab is de eerste Windows RT tablet van Samsung. Met de ATIV Tab brengt Samsung een volledige computer in tabletformaat en ook nog eens in een zeer bijzondere vormgeving. De Samsung ATIV Tab is namelijk maar 8.9 mm dik en weegt slechts 580 gram. Daar kan geen laptop of ultrabook tegen op! Windows RT biedt een volledige computer ervaring op een tablet. Standaard is de nieuwste versie van Microsoft Office met Word, Excel, Powerpoint en OneNote al geïnstalleerd op de Samsung ATIV Tab. De tablet is daarnaast ook nog eens zeer uitgebreid in haar connectiviteitsmogelijkheden met WiFi-, Bluetooth, USB en zelfs HDMI. Dankzij de ARM processor in combinatie met het Windows RT besturingssysteem is de ATIV tab erg energiezuinig en biedt een gebruiksduur van 12 uur op één acculading. Maar de belangrijkste feature is nog wel dat de tablet altijd direct klaar voor gebruik is. Geen lange opstarttijden zoals op een laptop, maar direct ready to go!

10

• UITGERUST MET HET INTUÏTIEVE WINDOWS RT • DIRECT AAN DE SLAG MET MS OFFICE 2013 • SLUIT EENVOUDIG ALLERLEI PC-RAND APPARATUUR AAN (MUIS, PRINTER ETC.) • DUN EN LICHTGEWICHT DESIGN (580 GR) VOOR MEER MOBILITEIT

• Afmetingen: 265.8 x 168.1 x 8.9 mm, 580 gram • 16.7 miljoen LCD 10.1 inch kleurenscherm,

1366x768 pixels

• 32 GB intern geheugen uitbreidbaar

tot 65 GB d.m.v. MicroSDHC

• GPS, NFC; 3,5 mm audio/video connector; WiFi;

Bluetooth 4.0; USB 2.0; WiFi direct; Micro HDMI;

MicroSD-sleuf • Besturingssysteem: Windows RT • 5.0 megapixelcamera met LED flitser

en video-opname


• 4.0 INCH SUPER AMOLED SCHERM • ANDROID 4.1 (JELLY BEAN) • 1 GHZ DUAL CORE PROCESSOR • 5.0 MP CAMERA MET LED FLASH • 8 GB INTERN GEHEUGEN • Afmetingen: 121.55 x 63 x 9.85 mm, 110 gram • Spreek-/standbytijd: max. 7 uur, max. 500 uur • 16 miljoen Super AMOLED 4.0 inch kleurenscherm,

480x800 pixels

• 4 GB intern geheugen uitbreidbaar

tot 32 GB d.m.v. MicroSDHC

• GPS, 3,5 mm connector; Bluetooth 4.0; WiFi;

MicroUSB 2.0; MicroSD-sleuf

• Besturingssysteem: Android OS 4.1 Jelly Bean • 5.0 megapixelcamera met LED flitser en video-opname

Galaxy SIII Mini (i8190)

De Samsung Galaxy SIII, alleen dan een maatje kleiner, zo omschrijft Samsung het liefste haar Galaxy SIII Mini. De Samsung Galaxy SIII Mini lijkt niet alleen veel op haar grote broer, maar deelt ook veel technologieën die in de grote Galaxy SIII te vinden zijn. Een voorbeeld daarvan is ‘Smart Stay’, een functie die oogbewegingen volgt en het beeldscherm uitschakelt zodra niet meer naar het beeldscherm gekeken wordt. Zoals de naam al voorspelt is de Samsung Galaxy SIII Mini lekker compact. Dit komt door het 4.0 inch beeldscherm. Het compacte beeldscherm maakt wel gebruik van de Super AMOLED beeldschermtechnologie, waardoor kleuren van het beeldscherm spatten. Onder de motorkap draait een snelle 1 GHz dual core processor en Android 4.1 Jelly Bean zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy SIII Mini helemaal up-to-date is.

Maak gebruik van de vele Jelly Bean voordelen De Samsung Galaxy SIII Mini is uitgerust met de nieuwste versie van het Android besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean. • Multitasken verloopt zonder haperingen. Open dus tegelijkertijd diverse apps. • Maak gebruik van alle Google tools. Met bijvoorbeeld de nieuwe tool 'Google Now' ben je al op de hoogte van alle informatie voordat je er zelf om hoeft te vragen. • Met Jelly Bean op je Galaxy SIII Mini maak je gebruik van een verhoogde snelheid met 30 - 40%.

11


Nieuwe Lumia's met kleurrijke accessoires Nokia Lumia 920 De Lumia 920 is het vlaggenschip met de nieuwste, geavanceerde PureView-camera-innovaties. Zo is de camera voorzien van de Floating Lens-technologie die ervoor zorgt dat de camera vijf keer meer lichtopbrengst heeft dan andere smartphones. Hierdoor is het mogelijk om binnen en zelfs ’s nachts scherpe foto’s en video’s te maken zonder te flitsen. De Nokia Lumia 920 is voorzien van de Nokia City Lens, de meest recente aanvulling op de Nokia-lokatiediensten. Door de camera te richten op een straat, voegt City Lens daaraan een laag toe met informatie over restaurants, winkels, hotels en meer. Dit is de meest intuïtieve manier om omgevingen te ontdekken. Nokia City Lens is het begin van een nieuwe ‘augmented reality’-ervaring en een verrijking van Nokia Maps. Zo is het mogelijk tussen kaarten en ‘augmented reality’ te schakelen en zo de richting te bepalen en de omgeving te verkennen. Samen met de verbeteringen aan Nokia Drive en Nokia OV bieden de Nokia-lokatiediensten de meest uitgebreide en geïntegreerde smartphonenavigatie-ervaring. Nokia levert de Lumia 920 verder met de krachtigste accu tot nu toe (2000 mAh) en voor het eerst met een ingebouwde oplaadtechnologie, waardoor de smartphone erg makkelijk opgeladen wordt.

Lumia 820

Nokia Lumia 820 De Nokia Lumia 820 is een stijlvolle middenklasse smartphone met een compacte behuizing en tegelijkertijd hoogwaardige prestaties. Hoewel de Nokia Lumia 820 dezelfde ‘look & feel’ heeft als de duurdere unibody Lumia-smartphones, heeft hij ook een verwisselbare behuizing. Dit maakt het niet alleen mogelijk om voor een eigen kleur te kiezen, maar ook om bijvoorbeeld draadloos op te laden. Onder de behuizing is ruimte voor een microSD-geheugenkaart.

Draait op Windows Phone 8 Windows Phone 8 (WP8) biedt een nog persoonlijker smartphoneervaring. Het toestel beschikt over een beginscherm dat de gebruiker nog makkelijker kan afstemmen op persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bieden de WP8-smartphones bewegende ‘Live Tiles’ op het startscherm voor realtime updates van de belangrijkste zaken. Het is mogelijk om tussen Windows Phone 8-smartphones, Windows 8-pc’s, tablets en de Xbox te synchroniseren. Dit houdt in dat de gebruiker overal toegang heeft tot zijn of haar bestanden, foto’s, muziek en video’s met het apparaat naar keuze. Met Internet Explorer 10 is het mogelijk sneller en veiliger te surfen op internet en ook zijn de Microsoft Office-apps ingebouwd. Wat iemand ook wil doen, het gaat het makkelijkst met Windows Phone 8.

Draadloos opladen Nokia introduceert eveneens een aantal draadloze oplaadaccessoires en partnerschappen. Met de ‘Fatboy Recharge Pillow’ is het gewoon leuk om de Lumia eenvoudig op te laden. Daarnaast lanceert JBL de JBL PowerUP Wireless Charging Speaker for Nokia, een draadloos oplaadstation met fantastisch geluid in retrostijl. De Nokia Lumia 920 is verkrijgbaar in geel, rood, grijs, wit en zwart. De Nokia Lumia 820 is verkrijgbaar in red, yellow, grey, cyan, purple, white en black.

12

Lumia 920


Nokia Lumia beschermhoes CC-3040 Deze slijtvaste cover biedt extra bescherming voor je Nokia Lumia 820 en doet geen afbreuk aan de toegankelijkheid van de buttons op het toestel. Verkrijgbaar in de kleuren: yellow, orange en green. ▼ CC-3040

Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Leg je Lumia 920 op deze minimalistisch ontworpen plaat en zie hoe de batterij opgeladen wordt. Zo simpel is het. Met licht-indicator die aangeeft wanneer je batterij vol is. Verkrijgbaar in de kleuren: black, red, yellow, white en cyan. ▼ DT-900

Nokia Purity PRO Wireless Stereo Headset by Monster BH-940 Geniet bedraad of draadloos van je muziek en sluit de wereld buiten met de ultieme ruis-onderdrukkende headset van Monster. Beschikbaar in de kleuren: black, pink, yellow, white. ▼ BH-940

Nokia Wireless Charging Shell CC-3041 Met een Nokia Wireless Charging Shell hoef je nooit meer je Lumia 820 in het stopcontact te steken. Plaats het op een oplaadplaat of de Fatboy Pillow en je batterij wordt opgeladen. Compatibel met elke Qi draadloze lader. Verkrijgbaar in de kleuren: black, pink, yellow, white en cyan. ▼ CC-3041

Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Leg je Lumia toestel op of tegen de Stand en je batterij wordt automatisch opgeladen.

De perfecte plaats om je Lumia 920 neer te leggen. Leg je toestel op het kussen en de batterij laad vanzelf op. Nooit meer een stopcontact nodig. Verkrijgbaar in de kleuren: black, red, yellow, white en cyan.

▼ DT-910 (kleur: zwart)

▼ DT-901

Nokia Wireless Charging Stand DT-910

JBL Play Up Speaker MD-51W Deze JBL Play Up speaker is het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen Nokia en JBL. JBL is een merk dat bekend is geworden met speakers van hoge kwaliteit in bijvoorbeeld bioscopen, speakers van zulke hoge kwaliteit zijn nu in dit apparaat verwerkt. De speaker kan via NFC automatisch verbinding maken met de Lumia 820 en 920, andere toestellen worden via bluetooth verbonden.

JBL Power Up Speaker MD-100W Als je je Lumia op deze speaker neerlegt, verbindt hij niet alleen via NFC maar zal het toestel ook draadloos opladen via deze speaker. Draadloos opladen is een nieuwe techniek, maar dit betekent niet dat de telefoon langzaam oplaad. De telefoon zal gewoon als met dezelfde snelheid als een reguliere oplader opladen. Beide zijn verkrijgbaar in de kleuren: black, white, yellow en cyan. ▼ MD-51W (JBL Play Up Speaker ▼ MD-100W (JBL Powrr Up Speaker

13


Windows Phone 8X by HTC prijsvraag Doe me e

met de prijs vraag e n maak k ans op een Windo ws Pho ne 8X by HTC !!

Scan de QR-code, ga naar de site en vul de antwoorden in. Wie weet ben JIJ de gelukkige winnaar van deze prachtige Windows Phone 8X by HTC!

• SUBLIEM GELUID DOOR BEATS AUDIO™ • SUPER-LCD 2 HD-SCHERM, 4.3 INCH 720P • GEPERSONALISEERDE REAL TIME UPDATES MET LIVE TILES • CAMERA MET ULTRA GROOTHOEKLENS AAN DE VOORKANT

14

De prijswinnaar van de vorige editie: Frank Brookman – InBusiness Telecom http://www.ac-systems.com/wineen8x


• FUN: ZEG 'CHEEEESE' EN DE FOTO WORDT DIRECT GENOMEN • SCHERP: 4.7 INCH TRUE QHD IPS DISPLAY • SNEL: DUAL CORE PROCESSOR • ULTRA ZUINIG: 2150 MAH BATTERIJ • Afmetingen: 131.9 x 68.2 x 8.8 mm, 125 gram • 16 miljoen IPS LCD 4.7 inch kleurenscherm,

540x960 pixels

• 4 GB intern geheugen uitbreidbaar tot 32 GB

d.m.v. MicroSDHC

• GPS, 3,5 mm connector; Bluetooth 3.0; DLNA;

HDMI; MicroSD-sleuf; MicroUSB 2.0; Modem;

NFC; WiFi

• Besturingssysteem: Android OS 4.0 • 5.0 megapixelcamera camera met LED flitser

en video-opname

LG Optimus L9

(P760) De LG Optimus L9 valt op door zijn leuke en handige functies. Maak met de Cheese Shutter gemakkelijk en direct een foto door “cheeeeese” te zeggen. Of typ jij met één of twee handen, rechts- of linkshandig? Het toetsenbord wordt aangepast naar jouw wens met het My Style Keypad. Met de QuickTranslator kun je vervolgens door een simpele scan met je camera direct volledige zinnen laten vertalen. En met Quick Memo™ creëer je de leukste berichten door bijvoorbeeld teksten op schermafbeeldingen, zoals foto's of websites, te plaatsen en ze direct te delen met je vrienden! Ervaar het allemaal haarscherp en snel op de ultra zuinige L9!

Waar je ook bent, geen bal missen! Ook op de Optimus L9!

Het wordt scoren met de LG Optimus Android Smartphones, want LG geeft bij aankoop van een LG Optimus L5, L7 of L9 een gratis Eredivisie Live seizoensabonnement voor op je mobiel cadeau (t.w.v. E 4,99 per maand)! Hiermee kunnen alle Eredivisie Live wedstrijden worden bekeken, razendsnel goals met Push Goal Alert op je mobiel worden ontvangen en samenvattingen en interviews worden gevolgd. Deze actie is nu beschikbaar voor alle consumenten die een LG Optimus L5, L7 of L9 aanschaffen.

Voor meer informatie kijk je op: www.lgvoetbal.nl

15


Windows Phone 8S by HTC De vrolijk gekleurde HTC Windows Phone 8S is een ideaal instrument om kennis te maken met het nieuwe Windows Phone 8 besturingssysteem voor smartphones. De vormgeving van het toestel is geïnspireerd op de kleurrijke en gebruiksvriendelijke interface van Windows Phone. Een van de belangrijkste kenmerken van de HTC Windows Phone 8S is de zeer krachtige accu. In combinatie met een zuinige dual core processor en het Windows Phone besturingssysteem gaat de telefoon aanzienlijk langer mee op een acculading dan vergelijkbare andere smartphones. Multimedialiefhebbers zullen met de HTC Windows Phone 8S ook aan hun trekken komen. Met een uitgebreide 5.0 megapixelcamera en een sublieme muziekspeler met studiokwaliteit geluid dankzij Beats Audio™ biedt de HTC Windows Phone 8S een entertainment ervaring als nooit tevoren. Tevens laat de gebruiksvriendelijke interface van Windows Phone 8 zich eenvoudig personaliseren met handige Live Tiles op het hoofdscherm. De Windows Phone 8S by HTC is beschikbaar in de kleuren High-Rise Grey-Yellow en Domino Black-White.

• KRACHTIGE 1.0 GHZ DUAL CORE PROCESSOR • SUBLIEM GELUID DOOR BEATS AUDIO™ • GEPERSONALISEERDE REAL TIME UPDATES MET LIVE TILES • 4.0 INCH SUPER-LCD SCHERM • Afmetingen: 120.5 x 63 x 10.28 mm, 113 gram • Super LCD touchscreen met WVGA resolution en Gorilla® Glass 4.0 inch kleurenscherm • Resolutie: WVGA resolution 800x 480 pixels • 4 GB intern geheugen uitbreidbaar tot

32 GB d.m.v. MicroSDHC + standaard Skydrive: 7 GB

• GPS, 3,5 mm connector; Bluetooth 2.1

(A2DP&EDR); MicroUSB 2.0; WiFi

• Besturingssysteem: Windows Phone 8 (Apollo) • 5.0 megapixelcamera met auto focus, LED flash en

720p HD video-opname

Windows Phone 8X by HTC

• SUBLIEM GELUID DOOR BEATS AUDIO™ • SUPER-LCD 2 HD-SCHERM, 4.3 INCH 720P • GEPERSONALISEERDE REAL TIME UPDATES MET LIVE TILES • CAMERA MET ULTRA GROOTHOEKLENS AAN DE VOORKANT • Afmetingen: 132.35 x 66.2 x 10.12 mm, 130 gram • 16 miljoen S-LCD2 4.3 inch kleurenscherm, 720x1280 pixels • 16 GB intern geheugen + standaard Skydrive: 7 GB • GPS, Bluetooth 3.1 (A2DP&EDR); 3,5 mm connector; NFC;

WiFi; MicroUSB 2.0

• Besturingssysteem: Windows Phone 8 (Apollo) • 8.0 megapixelcamera camera met LED flitser

en video-opname

• 1.5 GHz dual core processor

16

Met de HTC Windows Phone 8X ben je klaar om de nieuwe wereld van Windows Phone 8 te gaan ontdekken. De opvallende interface van Windows Phone 8 is de inspiratiebron geweest voor de vormgeving van het toestel. De kleurrijke elementen uit Windows Phone 8 komen terug in de unibody vormgeving van de HTC Windows Phone 8X. Uniek voor een smartphone is het gebruik van een ultra groothoek lens in zowel de primaire- als de frontcamera, waarmee meer op een foto zichtbaar gemaakt kan worden. Voor de ultieme muziekbeleving is de HTC Windows Phone 8X voorzien van Beats Audio™ integratie. Tot slot laat de gebruiksvriendelijke interface van Windows Phone 8 zich eenvoudig personaliseren met handige Live Tiles op het hoofdscherm. De Windows Phone 8X is beschikbaar in de kleuren California Blue en Graphite Black.


• NU NOG SNELLERE PROCESSOR EN 64 GB GEHEUGEN • SNELSTE CAMERA BURST MODUS • SUBLIEM GELUID DOOR BEATS AUDIO™ • HTC SENSE 4+ PERSOONLIJKE GEBRUIKSERVARING VAN ANDROID • Afmetingen: 134.36 x 69.9 x 8.9 mm, 135 gram • Spreek-/standbytijd: max. 12.45 uur, max. 360 uur • Super LCD2 touchscreen met Gorilla® Glass 2 bescherming 4.7 inch kleurenscherm

HD resolutie: 1280x720 pixels

• 64 GB intern geheugen + Cloud opslag: 25 GB gratis dropbox account • GPS, 3,5 mm connector; Bluetooth 4.0; DLNA; HDMI; MicroUSB 2.0; NFC; WiFi • Besturingssysteem: Android 4.1 Jelly Bean met HTC Sense 4+ • 8.0 megapixelcamera met auto focus, Smart LED flitser, 1080p HD opname,

1.6 megapixelcamera aan de voorzijde met 720p HD video opname

HTC One X PLUS - 64 GB Meer snelheid. Meer geheugen. Langere batterijduur. Prestaties, verlengde batterijduur en opslag Met een nieuwe 1.7 GHz quad core NVIDIA Tegra 3 processor en 64 GB intern geheugen, heeft de HTC meer snelheid en kracht dan ooit tevoren en is de HTC One X PLUS de meest geavanceerde Android-toestel van dit moment. Met dit toestel kun je sneller surfen op internet, probleemloos gamen met mooiere beelden en kun je nog sneller downloaden zodat je het toestel nog gemakkelijker onderweg kunt gebruiken. Naast verbeterde snelheid, bevat de HTC One X PLUS uitgebreide accuprestaties door een 2100 mAh batterij die je meer tijd geeft om te telefoneren, te surfen op het web en te genieten van muziek en video’s.

Camera, muziek en films De combinatie van uitgebreide cameramogelijkheden van de HTC One X PLUS en een reeks slimme functies ondersteund door HTC Sense 4+ zorgen voor een hoogwaardige mobiele ervaring. De onlangs geïntroduceerde 'Self Portrait'-modus op de front camera zorgt voor hoge kwaliteit foto’s door het intuïtief herkennen van gezichten onder verschillende hoeken en het toepassen van subtiele verbeteringen aan huid en ogen. Twee nieuwe weergavemogelijkheden in de galerij stellen je in staat afbeeldingen en video’s weer te geven en ze te groeperen afhankelijk van waar en wanneer ze genomen zijn. De integratie van Dropbox geeft toegang tot 25 GB gratis opslagruimte, zodat het bewerken, opslaan en delen van foto’s en video’s vanuit de cloud gemakkelijk is. Beats Audio™ is exclusief beschikbaar op de HTC-toestellen en levert subliem geluid van studiokwaliteit zoals de artiest het bedoeld heeft met een verbeterd audio-profiel. Dit zorgt voor heldere zang en gedetailleerde hoge tonen voor muziek, games, films en video. Hierdoor wordt de ervaring van het luisteren naar muziek nog beter. De HTC One X PLUS geeft door HTC Watch 2.0 beschikking over honderden films en is daarmee interessant voor zowel de echte als de casual filmliefhebber. De nieuwe video-hub, een toevoeging van HTC Sense 4+, zorgt ervoor dat je nu al je video’s op een enkele plaats kunt verzamelen.

Nu tijdelijk met urBeats™ headset Bij aankoop van een HTC One X PLUS – 64 GB, bij een erkende HTC reseller in Nederland tot en met 31 December 2012, kun je kosteloos een urBeats™ headset ter waarde van € 99,95 (incl. BTW) bestellen via www.htcbeats.com Ga naar www.htcbeats.com voor de actievoorwaarden.

17


THIS IS LUMIA. De nieuwe Nokia Lumia zit van binnen tot buiten barstensvol geavanceerde mogelijkheden, van de toonaangevende PureViewcameratechnologie en het supersnelle PureMotion HD+ display tot de revolutionaire City Lens augmented reality-app en supercomfortabel browsen, dit alles gecombineerd met een uniek, duurzaam design.

DE NIEUWE NOKIA LUMIA 920

18

© 2012 Nokia. All rights reserved. © 2012 Microsoft. All rights reserved.

IT’S THE WORLD’S MOST INNOVATIVE SMARTPHONE.


1.

Nieuwe ASTEROID range Parrot ASTEROID Mini Apps, muziek en hands-free bellen

2.

De Parrot ASTEROID Mini is de kleinste telg uit de nieuwe ASTEROID serie van Parrot en heeft een 3.2 inch kleurenscherm met een SD-card slot. Tevens wordt een draadloze afstandsbediening meegeleverd. Kenmerken: Android 1.5, 3.2 inch TFT display / Standaard scherm, Draadloze afstandsbediening met 11 toetsen, Spraakherkenningfunctie, Dual Mode (MultiPoint), Navigatie Software, Draadloze Verbinding: Bluetooth, Internet Toegang: 3G / 4G, USB & Bluetooth tethering, Audio: 1x Line input, 2x Line output, Audio effect: Virtual SuperBass. ▼ ASTEROID-MINI

ASTEROID Mini

AVP E 249,95

Parrot ASTEROIDFor Tablet small size use of the logo Apps, navigatie, muziek en hands-free bellen

Deze 5.0 inch Tablet versie3.uit de ASTEROID serie van Parrot heeft een capacitive touchscreen kleurenscherm met een SD-card slot en kan op het dashboard gemonteerd worden. De Tablet wordt met een draadloze afstandsbediening geleverd. Kenmerken: Android 2.3, 5.0 inch TFT display / MultiTouch capactive scherm, Draadloze afstandsbediening met 5 toetsen, Spraakherkenningfunctie, Dual Mode (MultiPoint), Navigatie Software, Draadloze Verbinding: Bluetooth, WiFi, Internet Toegang: 3G / 4G – USB, & Bluetooth tethering - WiFi (client), Audio: 1x Line input, 2x Line output, Audio effect: Virtual SuperBass 2, Spatialization 2. ▼ ASTEROID-TABLET

ASTEROID Tablet

4.

AVP E 349,95

Parrot ASTEROID Smart

Draadloze afstandsbediening!

Apps, navigatie, multimedia en hands-free bellen Winnaar Best Car Solution, Accessory Awards 2013 Het vlaggenschip van de ASTEROID-serie! Deze zeer uitgebreide 2-DIN multimedia unit met 6.2 inch touchscreen heeft on-board navigatie en is uitgerust met veel verschillende aansluitingen zoals SD-kaart, USB, line in, achteruitrijcamera aansluiting en video in- en uitgang. De Parrot ASTEROID Smart is voorzien van een unieke sleutel (afneembaar frontje) waardoor de unit na diefstal onbruikbaar wordt. Kenmerken: Android 2.3, Tuner, 6.2 inch TFT display / MultiTouch capacitive scherm, Dual Mode (MultiPoint), Spraakherkenningfunctie, Navigatie Software, Draadloze Verbinding: Bluetooth 3.0, WiFi, Internet Toegang: 3G / 4G – USB, & Bluetooth tethering - WiFi (client) Audio: 6x RCA, Virtual SuperBass 2, Spatialization 2, Subwoofer: 2x RCA, Video: 1x Video input, 1x Video output, Achteruitrijcamera: 1x RCA. ▼ ASTEROID-SMART

AVP E 549,95

ASTEROID Smart 19


Accessoires Samsung Flipcover

Samsung Bluetooth S pen

De Samsung Galaxy SIII Mini Flipcover beschermt de Galaxy SIII Mini op een stijlvolle manier tegen krassen, vallen en stoten. Het ontwerp is volledig aangepast naar de contouren van het toestel. Hierdoor sluit de cover naadloos aan om de Galaxy SIII Mini. De flipcover is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Dit maakt de cover duurzaam in het gebruik. De cover heeft een klepje die de SIII Mini afdekt wanneer je deze niet gebruikt. Het scherm wordt zo extra beschermd tegen eventuele schade terwijl je toegang houdt tot alle connecties en functies van het toestel. De Samsung Galaxy SIII Mini Flipcover is beschikbaar in diverse kleuren.

Met deze Bluetooth S Pen kun je schrijven en tekenen met precisie, inkomende gesprekken aannemen, laatste nummer kiezen en het heeft trilfunctie. Compatibel met de Galaxy Note serie. Spreek- standbytijd: 3/130 uren. Gewicht: 21 gr. Bluetooth versie 3.0.

Bescherming voor je Samsung Galaxy SIII Mini (i8190)

Bel met de Bluetooth S pen

▼ BHM-5100EWEGXEN

▼ EFC-1M7FAEGSTD (bruin) ▼ EFC-1M7FBEGSTD (blauw) ▼ EFC-1M7FLEGSTD (licht blauw) ▼ EFC-1M7FMEGSTD (mint groen) ▼ EFC-1M7FOEGSTD (oranje) ▼ EFC-1M7FPEGSTD (roze)

Belkin EaseFit Plus Armband

▼ EFC-1M7FWEGSTD (wit)

Voor je Samsung Galaxy SIII Mini (i8190)

▼ EFC-1M7FYEGSTD (geel)

Samsung Flipcover

Voor Samsung Galaxy Note II (N7100) Bescherm je Samsung Galaxy Note II tegen afbreuk zonder invloed te hebben op zijn super slanke design met de officiële Flipcover van Samsung.

Met deze Belkin easyfit plus armband kun je je optimaal concentreren op je training. De armband zit goed tegen de arm aan, om een goede bescherming tegen vocht te bieden zonder in de weg te zitten. Met verstelbare band voor perfecte pasvorm en comfort. Speciaal voor je Samsung Galaxy SIII Mini. ▼ BELK-F8M546VFC02 (kleur: zwart/lime)

▼ EFC-1J9FBEGSTD (kleur: blauw) ▼ EFC-1J9FOEGSTD (kleur: oranje) ▼ EFC-1J9FPEGSTD (kleur: roze) ▼ EFC-1J9FSEGSTD (kleur: zilver) ▼ EFC-1J9FWEGSTD (kleur: wit)

Belkin tasje Accessorize iPhone 5 cover Wil je een unieke cover met leuke prints, kijk dan eens naar de nieuwe Accessorize covers voor iPhone 5. Maak je telefoon origineel, herkenbaar en vooral passend bij je eigen stijl. ▼ ACCES-I5-POLKA

Dit tasje is gemaakt van duurzaam stevig materiaal en is aan de binnenkant gevoerd met zachte microvezel. Het heeft een handig treklipje waarmee je makkelijk en snel je Samsung Galaxy SIII Mini tevoorschijn haalt.

▼ ACCES-I5-STAMP

▼ BELK-F8M545VFC00 (kleur: zwart)

▼ ACCES-I5-LONDON

▼ ACCES-I5-UNION

20

Voor Samsung Galaxy SIII Mini (i8190)


Accessoires AZURI Het merk AZURI staat voor modieuze en duurzame kwaliteitsproducten ter bescherming van mobiele telefoons en tablets. Met de kleurrijke en trendy tasjes spreekt men een brede doelgroep aan en heeft men voor ieder wat wils. AZURI klinkt mediterraan en roept een sfeer op die aan vakantie, fun en geluk doet denken. De mobiele telefoon tasjes zijn vervaardigd uit echt leder en komen in verscheidene varianten die de uitstraling van kwaliteit onderstrepen. Voor de modellen met sluiting is gekozen voor een “pull & grab” magneetsluiting, waardoor bij het openen de sluitstrook netjes opgeborgen blijft in het tasje. De adviesprijzen voor consumenten variëren van E 9,95 tot E 19,95 voor mobiel en van E 19,95 tot E 45,95 voor tablets, inclusief BTW. Meer informatie is beschikbaar op www.azurimobile.com.

AZURI Fliptasje

Speciaal voor Apple iPad Mini Een kwaliteitsproduct gemaakt van echt leer, duurzaam ontworpen door vakmensen om je iPad Mini te beschermen voor de komende jaren. ▼AZFLIPTABIPADMINI (zwart)

Belkin autolader Compatibel met iPhone 5, iPad Mini, iPad 4. ▼ BELK-F8J075BTBLK

Bench Headsets Hip & trendy

Met deze trendy Headsets kom je goed voor de dag. Naast een hippe en opvallende kleur produceert deze geweldige Headset ook een super geluid! Het omgevingsgeluid wordt weg gefilterd en je kunt volledig genieten van je eigen muziek.

Telefoongesprekken Naast een trendy vormgeving en een super geluid zijn deze Bench Headsets ook zeer praktisch. Je kunt er namelijk niet alleen mee naar muziek luisteren, maar ook comfortabel telefoongesprekken voeren. • comfortabel in gebruik • lichtgewicht • helder geluid • rijke bassen • 3,5 mm jack

Bench Beat On-Ear Headset ▼ BENCH-HMBEBTGYBKDB (grijs/zwart) ▼ BENCH-HMBEBTGYYEDB (grijs/geel) ▼ BENCH-HMBEBTPKBKDB (rood/zwart) ▼ BENCH-HMBEBTWTBKDB (wit/zwart)

Bench Rythm Stereo In-Ear Headset ▼ BENCH-EMBEBTBER1DB (rood) ▼ BENCH-EMBEBTBLU1DB (blauw) ▼ BENCH-EMBERHWHT1DB (wit)

21


Appcessories GameChanger

Multiplayer Game Board voor iPad De GameChanger combineert het traditionele samen spelen van bordspellen met de digitale mogelijkheden van de iPad. Beeld, geluid en rekenkracht zorgen ervoor dat het speelplezier nieuwe hoogten bereikt. De GameChanger is een startpakket met 9 complete spellen. In de loop van 2013 zal dit uitgebreid worden met nieuwe titels. ▼ GAMECHANGER

iRig Keys De iRig Keys is een compacte keyboard controller met 37 aanslaggevoelige toetsen. Via een USB-kabel en optionele Camera Connection Kit wordt hij verbonden aan je iOS apparaat. Daarnaast is hij via USB op je PC of Mac aan te sluiten. De iRig Keys heeft extra functies in de vorm van een pitch- en modulatiewiel, maar eveneens toetsen om een octaaf te stijgen of te zakken. ▼ IRIG-KEYS

Withings Bloeddrukmeter E-mail je resultaten naar de arts of activeer de automatische synchronisatie met je favoriete persoonlijke gezondheidsbestanden. Op het einde van de meting worden de volledige resultaten, met inbegrip van de Systole, Diastole en HPM, opgeslagen op je iOS-toestel zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het dagelijks manuele updaten van je gezondheidsoverzicht.

iRig Mix De DJ Rig iRig Mix is de centrale mixer die signalen van de twee iOS 'tabletops' door elkaar mixt. Daarnaast ondersteunt de iRig Mix twee decks per iOS apparaat, dus een vierdecks-systeem is mogelijk! De mixer beschikt over twee kanalen, op elk van de kanalen wordt een iOS apparaat aangesloten via een 3.5mm jackplug aansluiting. ▼ IRIG-MIX

▼ WTS-70002601 (kleur: zilver)

Withings Smart Baby Monitor De Smart Baby Monitor is de meest veelzijdige babyfoon die je als ouder kunt hebben en is dan ook meer een persoonlijke nanny dan babyfoon. Je kan je baby horen, zien via een hoge resolutie video, een muziekje voor hem afspelen, tegen hem/haar praten en zelfs de omgeving beïnvloeden door de kleur van het LED nachtlampje te veranderen. Verbinding via WiFi, Bluetooth of Ethernetkabel. ▼ WTS-70001901(kleur: wit)

Medisana VitaDock TargetScale

Medisana VitaDock ThermoDock

Dit is zonder twijfel de meest uitgebreide weegschaal. Deze TargetScale meet niet alleen het gewicht, BMI, lichaamsvet en -vocht percentage en spier- en botmassa, de TargetScale is ook aan te sluiten op iPad, iPod en iPhone voor o.a. een balanstest.

Meet met de Medisana ThermoDock via iPhone, iPad of iPod Touch en de VitaDock App de lichaamstemperatuur en de temperatuur van oppervlakten en vloeistoffen. De betrouwbare temperatuurmeting gebeurt nauwkeurig via contactloze infrarood technologie.

▼ MDS-40417

▼ MDS-76156

Weegschaal met lichaamsanalyse

22

Koorts-meetmodule


23


Min size. Max features. samsung.com/mobile

24

A&C systems newsletter 04  

A&C systems newsletter 04

A&C systems newsletter 04  

A&C systems newsletter 04

Advertisement