Page 1

Attractive and Cheap satin hääpuvut now in various exclusive designs edulliset vanhojentanssipuvut,juhlapuvut,lyhyet juhlamekot/cocktail mekot, hääpuvut /morsiuspuvut juhlapuku Bellasta! Onko tiedossa tärkeää juhlaa mutta mekko puuttuu? Ei hätää! Juhlapuku Bellasta löytyy jokaiselle kukkarolle sopivia laadukkaita juhla-asuaja edullisesti. Juhlapuku Bellasta löytyy uniikkejakin juhlapukuja joita ei löydy mistään muualta. Vanhojentanssipuvut:

Ihanat prinsessat, sensuellit merenneidot, tyylikkäät ja monikäyttöiset kapeahelmat. Olipa toive vanhojentanssiaispukusi minkämallinen tahansa, Juhlapuku Bellasta löytyy sinulle sopiva ratkaisu.! Kaikkia pukuja saa kaikissa värikartassamme olevissa väreissä. Pidämme malli/sovituskappaleita kaikista puvusta joten voit myös sovittaa jokaista pukua ennen mahdollisen .ostopäätöksen tekemistä. -Valikoimassamme on paljon näyttäviä, laadukkaita ja edullisia vanhojentanssipukuja.


-Toimitimme vuoden 2013 vanhojentansseihin yli 400 pukua eri lukioihin ympäri Suomea. -Pukujamme ei tarvitse ostaa näkemättä, vaan kaikkia pukuja voi sovittaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Sovitus on täysin maksuton eikä sido mihinkään. -Juhlapuku Bellasta myös VUOKRATTAVIA VANHOJENTANSSIPUKUJA EDULLISESTI! -Pidämme kirjaa myydyistä vanhojentanssipuvuistamme emmekä myy kahta samanlaista pukua, edes erivärisenä samaan lukioon. Toimi siis ajoissa vanhojentanssipukua ostaessasi, sillä ensimmäiset saavat valita juuri mieleisensä puvun! -Kaikilla puvuillamme, myös mittatilauspuvuillamme on palautusoikeus. Hääpuvut/Morsiuspuvut: Juhlapuku Bellan hääpukumallisto on laaja ja hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan. Juhlapuku Bellasta isohelmaisia prinsessatyylisiä tyllipukuja, merenneitomallisia ja keveitä sifonkisia täysin uusia varastossa olevat hääpuvut alkaen.299euroa. Mittatilaushääpuvut alkaen 399euroa. Tervetuloa sovittelemaan hääpukujamme .

Juhlapuvut ja lyhyet juhla/cocktailmekot Juhlapuku Bellasta tyylikkäitä juhlapukuja, iltapukuja sekä cocktail mekkoja edullisesti myös mittatilauksella. Juhlapuku Bellasta myös pikkuprinsessojen mekot, silikoni rintaliivit, alushameet,vannehameet,bolerot,hunnut,tiarat,hanskat.

Miksi ostaa juhlapuku Juhlapuku Bellasta? 

Juhlapuku Bellalla on markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Myynnissä laadukkaita ja edullisia iltapukuja, vanhojentanssipukuja, juhla/cocktail mekkoja, hääpukuja, morsiusneitojen puvut/pikkuprinsessojen mekot sekä juhla-asusteita kuten : alushameet, vannehameet, hanskat, tiarat, juhlalaukut, juhlakengät.

  

Mittatilausupuvuillamme on vaihto- ja palautusoikeus! Tällainen markkinointilupaus kertoo myyjän luottamuksesta tuotteidensa laatuun. Liikkeessämme(Oksasenkatu 11), voi käydä tutustumassa varastopukuihin ja muutamiin mittatilauspukujemme mallikappaleisiin, valita oikean värin juhlapuvullesi, otattaa mitat ja sovittaa pukua sen valmistuttua.


 

Veloitamme ainoastaan 150 euron etumaksun tilausvaiheessa. Muut liikkeet vaativat vähintään puolet mittatilauspuvun hinnasta ennakkoon ennen kuin tilaavat puvut. Me maksamme suurimman osan puvun ostohinnasta asiakkaidemme puolesta tilaushetkellä koska luotamme siihen että kaupat toteutuvat varmasti. Korvaamme kohtuulliset korjausompelukulut. Juhlapuku Bella tekee yhteistyötä ainoastaan hyvämaineisten ja yleisesti hyväksyttyjä eettisiä sääntöjä noudettavien pukuvalmistajien kanssa. Myös monikansalliset vienti- ja tuontisäännökset on huomioitu, pukusi ei siis jää esim. Tulliin. Meillä on näyttöä tuotteidemme laadusta. "Asiakaspalautteet"-osiossa on vain murto-osa saamistamme positiivisista palautteista.

Yhteystiedot: Juhlapuku Bella Oy Käyntiosoite : Oksasenkatu 11(Töölö,Helsinki) Avoinna : Ma-pe klo 10-18, La klo 10-15

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Juhlapuku-Bella/130841150339839 Verkkokauppa 24/h : http://www.juhlapukubella.fi/?page=301&lang=1

Avainsanat : juhlpuku,juhlapuvut,vanhojentanssipuku,vanhojentanssipuvut,juhlamekko,juhlamekot,hääpuvut,mor siuspuvut, hääpuku,vuokra juhlapuvut,

alushameet,vannehameet,silikonirintaliivit, tiarat, juhlakengät, juhlalaukut, hunnut.

For More Information About Vanhojentanssipuvut

Please Visit:- http://juhlapukubella.fi/

Attractive and cheap satin hääpuvut now in various exclusive designs  

edulliset vanhojentanssipuvut,juhlapuvut,lyhyet juhlamekot/cocktail mekot, hääpuvut /morsiuspuvut juhlapuku Bellasta!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you