Lindhs of Sweden – Produktkatalog 2022

Page 1

PRODUKTKATALOG 2022

Fönsternischade sedan 1985


CG Lindh AB grundades 1985 i Alingsås och erbjuder i dag marknadens mest innovativa och heltäckande sortiment av gardinstänger, aluminiumskenor och invändigt solskydd. Oavsett om det handlar om en offentlig miljö eller den privata marknaden är vi experter på allehanda fönsterdekorationer och hjälper till att skapa rum med egen stil. Vår ambition är att alltid ligga i framkant när det gäller nyheter, kvalitet och funktion. Den upplevda kvalitén bygger på ett samspel mellan prestanda, design, servicegrad, tillförlitlighet, pris och finish – något vi tror oss ha känsla för.

Svenska Solskyddsförbundet är en branschorganisation med uppdrag att bistå sina medlemmar med att skapa innemiljöer som får människor att må bra och som genom att minska energiförbrukningen i kommersiella och privata fastigheter dessutom medverkar till en långsiktigt hållbar utveckling.

DIPLOMERAD

SOLSKYDDS TEKNIKER www.solskyddsforbundet.se

Utbildningen till diplomerad solskyddstekniker är en intensivkurs som motsvarar fyra högskolepoäng och syftar till att ge deltagarna god kunskap i hur solavskärmning bidrar till ett bättre inneklimat, effektivare energihushållning, bättre ekonomi och till en positiv miljöpåverkan.

Företag som jobbar med Smart Solar Shading och / eller gör projekt direkt för marknaden måste ha sin personal utbildad med en djupare inblick i mervärdet av de olika Smart Solar Shading-lösningarna och deras interaktion med andra tekniker som glas och VVS i byggnader. Experterna måste hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt och kan visa på fördelarna med Smart Solar Shading i byggnadsmodellering. ES-SO Smart Solar Shading-expertnivå innebär två heldagars utbildningskurser. Efter godkänd skriftlig examen erhåller deltagaren expertcertifikatet ES-SO Smart Solar Shading i samarbete med den nationella medlemsföreningen.

2•••


FÖRSÄLJNINGSVILLKOR Priser:

ALLA PRISER ÄR CIRKAPRISER INKLUSIVE MOMS.

Förpackningar:

Leveransförpackningarnas storlek är angivna. Önskas bruten förpackning tillkommer 20 procent på priset.

Expeditionsavgift:

Utgår ej.

Leveransvillkor:

Fraktfritt levererat inom Sverige vid ordervärde över 5.000 kr exkl moms. Restorder skickas fraktfritt.

Emballage:

Ingen avgift för standardemballage. För bockade profiler debiteras emballage till självkostnadspris.

Returer:

Retur till följd av felbeställning eller reklamation skall vara överenskommen mellan Lindhs och köparen. Returföljesedel som fås från Lindhs skall medfölja godset för att kunna behandlas vidare hos Lindhs. Retur utan returföljesedel godkännes ej. Retur av felfria varor krediteras med max 80 procent av debiterat pris. Reklamationer skall meddelas Lindhs senast 7 dagar efter leverans för att kunna godkännas. Ordernummer uppges alltid. Reklamerad vara skall vara Lindhs tillhanda inom 14 dagar efter reklamationen och återsänds på Lindhs bekostnad efter överenskommelse. Måttbeställda varor samt ej lagervaror tages ej i retur.

Transportskada:

Transportskador skall anmälas till chauffören och dokumenteras omgående vid leveransmottagandet. Kontakta därefter Lindhs.

Betalningsvillkor

Enskild kreditbedömning görs. Förbetalning kan förekomma. Efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta.

Restorder:

Ej levererad vara restnoteras en gång. Om nyheter restnoteras ligger ordern kvar tills varan är levererad. Restorder levereras fraktfritt.

Tillägg på order:

Tillägg på order kan endast göras samma dag som grundordern är mottagen.

Hämtorder:

Hämtorder måste beställas dagen innan. Tillägg kan ej göras.

Vi förbehåller oss rätten att i denna katalog förändra eller ta bort produkter samt att göra prisförändringar beroende på till exempel ändrade råvarupriser.

www.lindhs.com | order@lindhs.com CG Lindh AB Krangatan 2-4 441 38 ALINGSÅS • Tel.0322-668330 • Fax 0322-668339 är ett varumärke ägt av CG Lindh AB


REGISTER

INVÄNDIGT SOLSKYDD

GARDINSKENOR

Lamellgardiner sid. 7 NYHET Rullgardiner sid. 22 NYHET Spolrullgardiner sid 34 Skärmgardiner sid. 38 Plisségardiner sid. 41 Skena 0801 Skena 2001 Tavelupphängning Skena 2002 Skena 5200 Skena 2500 Skena 5001 Skärmgardinskena Skena 5501 El-drag Lindrag Bockningsschema Band och krok Reglerbara stänger C-skena Tillbehör Kafestänger 1700-tals gardin Hissgardiner

sid. 54 sid. 55 sid. 64 sid. 65 sid. 67 sid. 71 sid. 76 sid. 81 sid 86 sid. 87 sid. 89 sid. 90 sid. 90 sid. 95 sid. 96 sid. 97 sid. 98 sid. 99

Band & Krok Gardintillbehör Persienntillbehör Öljetter Gardindekor

sid. 90 sid. 94 sid. 94 sid. 125 sid. 127

16 mm 28 mm

sid. 106 sid. 109

STILSTÄNGER FASTA MÅTT

28 mm Museum

sid. 113 sid. 116

SÄLJHJÄLPMEDEL

Butiksinredning Lindhs Prisgrupper Artikelregister

sid. 128 sid 129 sid 130

GARDINTILLBEHÖR

REGLERBARA STÄNGER

”VI JOBBAR MED LEDORD SOM NOGGRANNHET, PRECISION, FUNKTION OCH HELHET ”


INVÄNDIGT SOLSKYDD


SYMBOLER Utvecklingen av solskydd har under senare år gått framåt. Bredden och urvalet av vävkollektioner är stort, och med syfte att genom värmereducering, UV-skydd och energibesparing kunna råda bot på den problematik som solen orsakar i kontorsfastigheter, arbetsmiljöer och hushåll. Ett antal värden används av producenterna då de mäter solens ljus och värmestrålning genom fönstrets glasyta. Genom dessa tester får de fram en procentsats inom varje område, vilket underlättar jämförelsen mellan vävar och ger vägledning vid valet av väv för varje situation. Nedanför finner du förklaringar till symboler samt exempel på riktvärden för olika miljöer.

REFLECTION SOLAR RS-värdet anger den procentuella mängden ljus och värme som väven återkastar mot fönstrets glas.

TRANSMISSION SOLAR TS-värdet anger den procentuella mängden ljus och värme som väven släpper in i rummet.

UV-TRANSMISSION UV-värdet anger den procentuella mängden UV-strålning som väven släpper in i rummet.

ABSORPTION SOLAR AS-värdet anger den procentuella mängden ljus och värme som tas upp i vävens material. Väven blir härmed en sekundär värmekälla, dock inte lika stark som solens strålning.

OPENNESS FACTOR OF-värdet anger hur mycket öppen yta väven har i procent. Värdet är ett mått på den visuella kontakten med utsidan.

LIGHT TRANSMISSION TV-värdet anger den procentuella mängden synligt ljus som tillåts passera genom väven.

ÖPPNINGSFAKTOR Vanligtvis benämns vävar som screens och används oftast där man önskar visuell kontakt med utsidan. En lägre öppningsfaktor ger en tätare väv och ökar motståndet mot UV men minskar genomsikten och kontakten med utsidan. Olika öppningsfaktorer kan tillämpas för olika miljöer och vävkulörer. Värdena utgår alltid från fönster i sydvästläge där solen påverkar som mest. 1%

6•••

3%

REKOMMENDERADE VÄRDEN 1 %

Ljusa kulörer i datamiljö

3 %

Datamiljö

5 %

Datamiljö eventuellt i kombination med färgat glas

10 % Allmänna utrymmen

5%

10%


LAMELLGARDINER

•••7


LAMELLGARDINER

MOTOR/STYRNING

En av de stora fördelarna med lamellgardinen är att du har full valfrihet när det gäller placeringen av paketet, dvs. vid vilken sida av fönstret, och den går även att dela från mitten. Ett snett tak är inget problem, men då måste paketet placeras vid den högsta punkten. Linstyrning är vanligast, men lamellgardinen går även att få med dragstav. Vid motorisering placeras motorn dold bakom skenan och närmast elanslutningen

Motorns placering bakom skenan gör att den döljs på ett bra sätt. Går att få monterad på såväl höger som vänster sida. Anges vid beställning.

Skenan är liksidig vid manuella system, vilket gör den vändbar. Linans och kulkedjans placering är det enda som påverkas.

Skena med dragstav (barnsäker). Lameller förflyttas/vinklas med dragstaven.

8•••


INVÄNDIGT SOLSKYDD

LAMELLGARDINER

LAMELLBREDD Lindhs erbjuder de två olika bredder som är vanligast förekommande när det gäller lamellgardiner. Trenden går mot 89 mm, då dessa upplevs som lite nättare i och med att lamellerna är smalare. Fördelen med 127 mm är att det blir färre antal lameller och mindre textilåtgång, samtidigt som man får ett smalare paket när gardinen hänger i fråndraget läge. 89 mm

127 mm

LAMELLBREDD 89 mm

127 mm

ANTAL LAMELLER PER SKENA

Lamellbredd 127 mm 89 mm

Skenans längd cm

100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600 9 13 18 22 26 31 35 39 44 48 53 13 19 25 31 38 44 50 56 62 69 75

BETJÄNING: Lina/kedja: Lina i vitt eller svart för drag. Kedja i vitt eller svart för vinkling av lameller. Vrid/dragstav: Vit i följande längder, 50 cm, 75 cm, 100 cm, 125 cm och 150 cm.

•••9


LAMELLGARDINER

BESLAG Välj mellan tak- och väggmontage. Beroende på vilken lamellbredd man väljer bör man tänka på hur långt ut från väggen man skall montera skenan. Ställbara vinkelfästen finns för tre olika intervaller, 65-100 mm, 100-150 mm och 150-250 mm. Vid manuell drift använder vi en välvd profil, vilket ger en snyggare och mjukare design. Finns att få i vitt och svart. När man väljer motorstyrning används en vit skena med rakare profil. Detta för att motorn skall kunna monteras tätt intill skenan. Bockade lamellskenor finns i en rad olika varianter. Både med svängda och kantiga hörn. Minimumradien för 89 mm-lameller är 650 mm, och för 127 mm-lameller gäller 850 mm. Det är alltså ganska stora och runda hörn. Ta kontakt med oss på Lindhs för att hitta rätt lösning. Bockade skenor finns endast vita.

$

$

$ 5

5 %

VWUDLJKW EOLQG

%

;r

LQVWDOODWLRQ LQ FRUQHU

5

;r

%

% FRUQHU W\SH r

& VHPL FLUFOH r

( ED\ W\SH FRUQHU

PP 40 mm

,QNOXVLYH I¦VWH Inklusive fäste 29,5 PP mm [

10 • • •

PP 25 mm

[

5

45 mm PP

5

IODW EHQG

$

$ %

;r $

ED\ W\SH ZLQGRZ

' 5

&

<r

;r

&

+

5

'

&

'

%

% ;r

+ (

5

+

5

)

ED\ W\SH FRUQHU

& <r


INVÄNDIGT SOLSKYDD

LAMELLGARDINER

ATT MÄTA DITT FÖNSTER Nischmått (NM)

FAKTA

10 mm

Totalmått (TM) Totalbredd skena inklusive änd- skydd och mekanism.

Lamellbredd (LB)

89 alt. 127 mm.

Nischmått (NM)

Totalbredd i nischen. Avdrag skall göras för rätt tillverkningsmått för att underlätta montage. Vi rekommenderar  10 mm.

Funktionshöjd (FH)

Mät den yta som gardinen skall täcka inkl. skena och beslag till underkant lamell, vilket ger ett färdigmått. Rekommenderat avdrag 30 mm mot golv.

ANTAL TAKHÅLLARE/VÄGGHÅLLARE Skenans längd cm

Nischmått (NM)

Funktionshöjd (FH)

Totalmått (TM)

30 mm

0-120

121-200

201-300

301-380

381-470

471-560

561-600

2

3

4

5

6

7

8

ANTAL LAMELLER PER SKENA

SKENANS LÄNGD CM

Lamellbredd 127 mm 89 mm

100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600 9 13 18 22 26 31 35 39 44 48 53 13

19

25

31

38

44

50

56

62

69

LAMELLGARDINENS PAKET BREDD

75

SKENANS LÄNGD CM

Lamellbredd 127 mm 89 mm

100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600 15 20 25 29 33 37 41 45 50 54 58 18 24 30 36 43 49 55 61 67 74 80

• • • 11


LAMELLGARDINER

LINDHS BARNSÄKERHET enligt EN 13120 för lamellgardiner

Vi använder oss av kulkedja och lina, där olika förutsättningar gäller: • Kedjan har delbar koppling. Standard för nedhäng är 2/3 av systemets höjd. Kedjesträckare skall användas till kulkedjan. Minsta nedhäng är 90 cm för att lamellerna skall rotera i 180 grader. • Linan är inte delbar och skall användas med kedjesträckare. Nedhäng på lina är täckande höjd minus 150 cm. • Vid alla typer av ändlösa kulkedjor och linor skall den kedjesträckare som medföljer monteras enligt EN 13120. Skall produkten monteras i lokaler, vilka det är osannolikt att barn kommer att ha tillgång till (kontor, fabriker...), gäller inte kraven enligt EN 13120. Detta skall anges vid beställning och då är det fritt att anpassa kulkedjans och linans nedhäng. Linlod kan ersätta kedjesträckare.

Kedjesträckare

Reglage med dragstav är ett barnsäkert alternativ.

12 • • •

Reglage med kulkedja och lina, se barnsäkerhet ovan.


INVÄNDIGT SOLSKYDD

VINKELBERÄKNING

LUTANDE LAMELLER Vinkeln på ett lutande system beräknas alltid utifrån horisontallinjen, basen. Lutande lameller får ej komma i kontakt med skenan, inte ens då lamellerna ärpå stängda. Vinkeln ett lutande system beräknas alltid utifrån horisontallinjen, basen. Lutande lameller får ej komma i kontakt med skenan, inte ens då lamellerna är stängda. Det ärDet mycket viktigt attattsamtliga mått anges exakt millimeterprecision. är mycket viktigt samtliga mått anges exakt med med millimeterprecision. Då stumma nischmått anges nischavdrag max 3 mm Då stumma nischmått angesrekommenderar rekommenderar vi vi ett ett nischavdrag på maxpå 3 mm per Beräkning sida. Beräkning bredd och och höjd i beräkningsprogram. per sida. av av nyny bredd höjdgörs görs i beräkningsprogram.

Den maximala vinkeln samt bredden rekommenderas enligt följande Den maximala vinkeln samt bredden rekommenderas enligt följande

stå

nd

till

för

sta

lam

ell

en

Vink elns

Höjdmått höger

lutni

ng

Höjdmått vänster

Av

Horisontell bredd Basens maxbredd (Horizontal width enl bild) Manuellt system Manuellt system Lamellbredd Lamellbredd Basens maxbredd Lutningsvinkel 127 mm 89 mm enl.550 bild 0° -horisontell 5° 580bredd cm cm 5° - 10° 580 cm Lamellbredd 520 cm 10° - 15° 570 cm 480 cm mm cm 15° -Lutningsvinkel 20° 530 cm 127 450 20° - 25° 470 cm 400 cm 25° - 30° 420 cm 360 cm 30° -0° 35°- 5° 390 cm 580 330 cm cm 35° - 40° 350 cm 300 cm 40° -5° 45°- 10° 320 cm 580 270 cm cm 45° - 50° 280 cm 240 cm cm cm 50° -10° 55° - 15 250 cm 570 210

Basens maxbredd (Horizontal width enl bild) MotorMotor system Lamellbredd BasensLamellbredd maxbredd Lutningsvinkel 127 mm 89 mm horisontell 0° - 5° 550 cm 412bredd cm enl. bild 5° - 10° 440 cm 330 cm Lamellbredd Lamellbredd 10° - 15° 407 cm 307 cm 89 mm Lutningsvinkel 15° - 20° 385 cm 285 cm 127 mm 20° - 25° 363 cm 270 cm 25° - 30° 341 cm 255 cm 30° - 35° 319 cm 0° - 5° 240 cm 550 cm 550 cm 35° - 40° 297 cm 225 cm 40° - 45° 275 cm 5° - 10° 202 cm 440 cm 520 cm 45° - 50° 231 cm 172 cm 10° - 15 127 cm 470 cm 480 cm 50° - 55° 165 cm

Lamellbredd 89 mm

412 cm 330 cm 307 cm

15° - 20°

530 cm

450 cm

15° - 20°

385 cm

285 cm

20° - 25°

470 cm

400 cm

20° - 25°

363 cm

270 cm

25° - 30°

420 cm

360 cm

25° - 30°

341 cm

255 cm

30° - 35°

390 cm

330 cm

30° - 35°

319 cm

240 cm

35° - 40°

350 cm

300 cm

35° - 40°

297 cm

225 cm

40° - 45°

320 cm

270 cm

40° - 45°

275 cm

202 cm

45° - 50°

280 cm

240 cm

45° - 50°

231 cm

172 cm

50° - 55°

250 cm

210 cm

50° - 55°

165 cm

127 cm • • • 13


LAMELLGARDINER

NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 89 MM

Nu finns även lamellgardiner i

100-220 cm hög - 100-340 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

cm Bredd Höjd/PG

100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

320

340

100 / 1

1731

2045

2389

2628

2922

3163

3450

3669

3987

4198

4544

4822

5190

100 / 2

2181

2577

3010

3311

3681

3986

4347

4623

5023

5290

100 / 3

2596

3068

3583

3942

4383

4745

5175

5503

5980

6297

5726

6075

6540

6817

7232

7786

100 / 4

2943

3477

4061

4467

4967

5378

5865

6237

6777

7137

7726

8197

8824

100 / 5

3384

3998

4670

5138

5712

6184

6745

7173

7794

8208

8884

9426

10147

120 / 1

1801

2129

2490

2742

3053

3304

3605

3835

4167

4304

4749

5030

5432

120 / 2

2269

2683

3137

3455

3846

4163

4542

4833

5251

5423

5984

6338

6844

120 / 3

2702

3194

3735

4113

4579

4955

5407

5753

6251

6456

7124

7545

8148

120 / 4

3062

3620

4233

4662

5189

5616

6128

6520

7084

7317

8073

8551

9234

120 / 5

3521

4163

4868

5361

5968

6459

7047

7498

8147

8415

9284

9833

10619

140 / 1

1870

2213

2595

2854

3181

3446

3758

4004

4240

4579

4953

5242

5646

140 / 2

2356

2788

3269

3596

4008

4342

4735

5045

5342

5769

6240

6604

7114

140 / 3

2805

3319

3892

4281

4772

5170

5637

6007

6360

6868

7429

7862

8469

140 / 4

3179

3762

4411

4852

5408

5859

6389

6807

7208

7784

8419

8911

9598

140 / 5

3656

4326

5072

5580

6219

6738

7347

7829

8289

8952

9682

10247

11038

160 / 1

1938

2297

2698

2969

3311

3588

3916

4174

4528

4770

5156

5452

5872

160 / 2

2442

2894

3400

3741

4172

4521

4935

5260

5705

6011

6496

6870

7399

160 / 3

2907

3446

4047

4454

4966

5382

5874

6262

6792

7156

7734

8178

8808

160 / 4

3294

3905

4587

5048

5628

6100

6658

7097

7697

8110

8765

9269

9983

160 / 5

3789

4491

5275

5805

6473

7015

7656

8161

8852

9326

10080

10659

11480

180 / 1

2005

2378

2799

3082

3442

3732

4069

4341

4713

4964

5357

5662

6096

180 / 2

2526

2996

3527

3884

4336

4702

5126

5470

5939

6255

6750

7134

7681

180 / 3

3007

3567

4199

4624

5162

5598

6103

6512

7070

7447

8035

8492

9144

180 / 4

3408

4043

4759

5240

5851

6344

6917

7380

8013

8439

9107

9625

10363

180 / 5

3919

4649

5473

6026

6728

7296

7954

8487

9215

9705

10473

11068

11917

200 / 1

2075

2465

2904

3132

3570

3872

4224

4508

4889

5148

5563

5844

6323

200 / 2

2614

3106

3659

3947

4498

4879

5323

5680

6161

6486

7009

7363

7967

200 / 3

3112

3697

4356

4699

5355

5808

6337

6761

7334

7721

8344

8765

9484

200 / 4

3527

4190

4937

5325

6069

6583

7182

7663

8312

8751

9457

9934

10749

200 / 5

4056

4819

5677

6124

6980

7570

8259

8812

9559

10064

10875

11424

12361

220 / 1

2141

2549

3007

3307

3699

4015

4379

4678

5071

5342

5766

6081

6550

220 / 2

2698

3212

3789

4167

4660

5059

5518

5894

6390

6730

7265

7663

8253

220 / 3

3212

3824

4511

4961

5548

6023

6569

7017

7607

8012

8649

9122

9825

220 / 4

3640

4334

5113

5622

6288

6826

7444

7952

8622

9081

9803

10339

11135

220 / 5

4186

4984

5880

6466

7231

7849

8561

9145

9915

10443

11273

11889

12806

14 • • •


NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 89 MM

Nu finns även lamellgardiner i

240-320 cm hög - 100-340 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

cm Bredd Höjd/PG

100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

320

340

240 / 1

2209

2633

3110

3420

3828

4157

4535

4845

5253

5532

5967

6291

6776

240 / 2

2784

3317

3918

4310

4824

5237

5714

6105

6619

6970

7519

7926

8538

240 / 3

3314

3949

4665

5130

5742

6235

6802

7268

7880

8298

8951

9436

10164

240 / 4

3756

4476

5287

5814

6508

7066

7709

8237

8931

9404

10144

10694

11520

240 / 5

4319

5147

6080

6687

7484

8126

8866

9473

10271

10815

11666

12299

13248

260 / 1

2278

2716

3213

3533

3957

4298

4688

5013

5434

5726

6172

6501

7001

260 / 2

2871

3422

4049

4452

4986

5416

5907

6317

6847

7214

7777

8192

8821

260 / 3

3417

4074

4820

5300

5935

6447

7033

7520

8151

8589

9258

9752

10502

260 / 4

3873

4617

5463

6007

6727

7307

7970

8522

9238

9734

10492

11052

11902

260 / 5

4454

5310

6282

6908

7735

8403

9166

9801

10624

11194

12066

12710

13687

280 / 1

2346

2799

3317

3647

4085

4441

4845

5180

5614

5913

6375

6712

7226

280 / 2

2956

3527

4179

4596

5147

5596

6105

6526

7074

7450

8033

8457

9105

280 / 3

3519

4199

4975

5471

6128

6661

7268

7770

8421

8869

9563

10068

10839

280 / 4

3988

4759

5638

6201

6945

7550

8237

8806

9544

10051

10838

11410

12284

280 / 5

4586

5473

6484

7131

7987

8682

9473

10126

10975

11559

12464

13122

14127

300 / 1

2413

2885

3420

3758

4215

4584

4998

5347

5795

6105

6579

6923

7454

300 / 2

3040

3635

4310

4735

5311

5775

6297

6738

7301

7693

8289

8722

9392

300 / 3

3619

4327

5130

5637

6322

6876

7497

8021

8692

9158

9868

10384

11182

300 / 4

4101

4904

5814

6389

7165

7792

8496

9091

9851

10379

11184

11768

12672

300 / 5

4717

5640

6687

7347

8240

8961

9771

10454

11329

11936

12861

13534

14573

320 / 1

2473

2969

3524

4119

4345

4724

5156

5516

5974

6294

6782

7130

7680

320 / 2

3116

3741

4440

5189

5474

5952

6496

6951

7528

7931

8546

8983

9677

320 / 3

3710

4454

5286

6178

6517

7086

7734

8275

8962

9442

10173

10694

11521

320 / 4

4205

5048

5990

7002

7386

8031

8765

9378

10157

10701

11530

12120

13057

320 / 5

4835

5805

6889

8052

8494

9236

10080

10785

11680

12306

13259

13938

15015

• • • 15

INVÄNDIGT SOLSKYDD

LAMELLGARDINER


LAMELLGARDINER

NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 89 MM

Nu finns även lamellgardiner i

100-220 cm hög - 360-600 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

Cm Bredd Höjd/PG

360

380

400

420

440

460

480

500

520

540

560

580

600

100 / 1

5387

5746

6114

6568

6961

7437

7778

8205

8615

9075

9483

9932

10429

100 / 2

6787

7240

7703

8276

8770

9370

9800

10338

10855

11434

11948

12515

13141

100 / 3

8080

8619

9170

9852

10441

11155

11667

12308

12923

13612

14224

14899

15644

100 / 4

9157

9768

10393

11166

11833

12642

13222

13949

14646

15427

16121

16885

17729

100 / 5 10531

11233

11952

12841

13608

14538

15206

16041

16843

17741

18539

19418

20389

120 / 1

5615

6388

6590

6824

7219

7703

8049

8480

8896

9338

9812

10235

10747

120 / 2

7075

8049

8304

8598

9096

9706

10142

10685

11209

11765

12363

12896

13541

120 / 3

8423

9583

9885

10236

10828

11554

12074

12720

13344

14006

14718

15352

16121

120 / 4

9546

10860

11203

11601

12272

13095

13684

14416

15124

15874

16681

17399

18270

120 / 5 10978

12489

12884

13341

14113

15059

15736

16578

17392

18255

19183

20009

21010

140 / 1

5844

6229

6606

7080

7477

7968

8319

8752

9176

9654

10069

10537

11064

140 / 2

7363

7849

8324

8920

9421

10040

10482

11028

11561

12164

12687

13276

13941

140 / 3

8765

9344

9909

10619

11215

11952

12479

13128

13764

14481

15104

15805

16596

140 / 4

9934

10589

11230

12035

12711

13546

14143

14879

15599

16412

17118

17912

18809

140 / 5 11424

12178

12915

13841

14617

15578

16264

17111

17939

18874

19685

20599

21630

160 / 1

6073

6472

6837

7334

7734

8237

8592

9027

9455

9944

10361

10839

11381

160 / 2

7652

8154

8615

9241

9745

10379

10825

11374

11914

12530

13054

13657

14340

160 / 3

9110

9708

10255

11001

11601

12356

12887

13541

14183

14916

15541

16258

17072

160 / 4 10324

11002

11623

12468

13148

14003

14606

15346

16074

16905

17613

18426

19348

160 / 5 11873

12652

13366

14338

15120

16104

16797

17648

18485

19441

20255

21190

22250

180 / 1

6302

6713

7095

7588

7811

8505

8862

9301

9738

10235

10652

11141

11698

180 / 2

7940

8459

8940

9560

9842

10716

11166

11719

12270

12896

13422

14038

14739

180 / 3

9452

10070

10643

11381

11717

12757

13293

13951

14608

15352

15978

16712

17547

180 / 4 10713

11412

12062

12899

13279

14458

15065

15811

16555

17399

18109

18940

19887

180 / 5 12320

13124

13871

14834

15271

16627

17325

18183

19039

20009

20825

21781

22870

6956

7341

7842

8250

8774

9134

9573

10018

10521

10947

11444

12016

200 / 1

6534

200 / 2

8232

8764

9250

9881

10395

11055

11509

12062

12623

13257

13793

14420

15140

200 / 3

9800

10434

11012

11763

12375

13161

13701

14360

15027

15782

16421

17167

18024

200 / 4 11107

11825

12480

13332

14025

14915

15528

16274

17031

17886

18610

19456

20427

200 / 5 12773

13599

14352

15331

16129

17153

17857

18715

19585

20569

21402

22374

23491

7197

7584

8097

8507

9040

9403

9847

10299

10813

11239

11745

12016

220 / 1

6760

220 / 2

8517

9069

9556

10202

10719

11391

11848

12407

12976

13624

14161

14799

15140

220 / 3 10139

10796

11376

12145

12761

13560

14104

14770

15448

16219

16858

17618

18024

220 / 4 11491

12236

12893

13764

14462

15368

15985

16739

17508

18382

19106

19967

20427

220 / 5 13215

14071

14827

15829

16632

17673

18383

19250

20134

21139

21972

22962

23491

16 • • •


NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 89 MM

Nu finns även lamellgardiner i

240-320 cm hög - 360-600 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

Cm Bredd Höjd/PG

360

380

400

240 / 1

6992

7439

7830

8354

8765

240 / 2

8809

9373

9866

10526

11044

240 / 3 10487

11158

11745

12531

13148

13960

240 / 4 11886

12646

13311

14201

14901

240 / 5 13669

14543

15308

16332

17136

7682

8075

8606

260 / 1

7219

260 / 2

420

440

460

480

500

520

540

560

580

600

9307

9674

10122

10577

11102

11532

12050

12652

11726

12190

12753

13327

13988

14531

15183

15942

14511

15182

15866

16653

17299

18075

18978

15821

16446

17207

17981

18873

19605

20485

21508

18194

18913

19788

20678

21704

22546

23558

24735

9025

9573

9944

10398

10857

11391

11825

12351

12969

9096

9679

10175

10843

11371

12062

12530

13101

13679

14353

14900

15562

16341

260 / 3 10828

11522

12113

12909

13537

14360

14916

15596

16285

17086

17738

18526

19454

260 / 4 12272

13059

13728

14630

15342

16274

16905

17676

18456

19365

20103

20997

22047

260 / 5 14113

15017

15787

16825

17643

18715

19441

20327

21225

22269

23118

24146

25354

7923

8319

8862

9283

9842

10216

10671

11139

11682

12118

12653

13191

280 / 1

7448

280 / 2

9385

9983

10482

11166

11696

12401

12872

13446

14035

14720

15268

15943

16621

280 / 3 11173

11885

12479

13293

13924

14763

15323

16007

16708

17524

18177

18980

19787

280 / 4 12662

13469

14143

15065

15781

16731

17366

18141

18936

19860

20600

21510

22425

280 / 5 14562

15490

16264

17325

18148

19241

19971

20862

21776

22839

23690

24737

25788

300 / 1

7679

8166

8565

9115

9539

10110

10486

10944

11417

11971

12413

12955

13603

300 / 2

9676

10289

10793

11485

12019

12738

13212

13789

14386

15084

15640

16324

17140

300 / 3 11519

12249

12848

13673

14308

15164

15728

16415

17126

17957

18619

19433

20405

300 / 4 13055

13882

14561

15496

16216

17186

17825

18604

19409

20351

21102

22024

23125

300 / 5 15013

15964

16746

17820

18648

19764

20499

21395

22320

23404

24267

25328

26594

320 / 1

7906

8406

8809

9370

9797

10375

10757

11218

11699

12261

12702

13257

13920

320 / 2

9962

10592

11100

11806

12344

13072

13554

14135

14741

15448

16004

16704

17539

320 / 3 11860

12609

13214

14055

14695

15562

16135

16828

17549

18391

19053

19886

20880

320 / 4 13441

14290

14976

15928

16655

17637

18287

19071

19888

20843

21593

22538

23664

320 / 5 15457

16434

17222

18318

19153

20283

21030

21932

22872

23969

24832

25918

27214

PRISLISTA TILLBEHÖR 85531

Väggbeslag, 65-100 mm. vit

57,80

85521-03

Takfäste standard, svart

15,00

85532

Väggbeslag, 100-150 mm, vit

67,10

85455

Vridfäste försänkt undertak, vit

54,50

85533

Väggbeslag, vit, 150-250 mm

74,80

85455-03

Vridfäste försänkt undertak,

60,50

85560

Väggbeslag 10 cm, ej ställbar,

57,80

85561

Väggbeslag 15 cm, ej ställbar,

svart 67,10

svart 85562

Väggbeslag 20 cm, ej ställbar,

85521

Takfäste standard, vit, ingår

74,80

svart 13,80

svart 85494

Vridfäste plant undertak, vit

50,00

85494-03

Vridfäste plant undertak, svart

54,50

85470-1

Motorpaket exkl. transformator. vit

12789

Mittdelning lamellgardin

12790

Lutande lamellgardin

6124-01

Spänntrissa, vit

6220,00 357,50 1230,00 110,00

Bockning enl. offert • • • 17

INVÄNDIGT SOLSKYDD

LAMELLGARDINER


LAMELLGARDINER

NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 127 MM

Nu finns även lamellgardiner i

100-200 cm hög - 100-340 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

cm

Bredd

Höjd/PG

100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

320

340

100 / 1

1561

1842

2151

2366

2628

2844

3103

3304

3588

3780

4089

4339

4674

100 / 2

1967

2320

2710

2981

3311

3584

3909

4163

4521

4762

5152

5467

5889

100 / 3

2341

2762

3226

3549

3942

4267

4654

4955

5382

5669

6133

6508

7011

100 / 4

2653

3131

3657

4023

4467

4836

5274

5616

6100

6425

6951

7376

7946

100 / 5

3051

3600

4205

4626

5138

5561

6066

6459

7015

7389

7994

8482

9138

120 / 1

1621

1918

2241

2472

2746

2972

3182

3454

3750

3950

4273

4440

4879

120 / 2

2043

2416

2824

3115

3460

3744

4010

4351

4725

4977

5384

5594

6147

120 / 3

2432

2877

3362

3708

4119

4458

4773

5180

5625

5924

6410

6660

7318

120 / 4

2757

3260

3810

4203

4668

5052

5410

5871

6375

6714

7264

7548

8294

120 / 5

3170

3749

4382

4833

5368

5810

6221

6752

7331

7722

8354

8680

9538

140 / 1

1682

1995

2332

2572

2862

3098

3388

3594

3912

4122

4456

4718

5080

140 / 2

2120

2514

2938

3241

3606

3903

4269

4528

4929

5194

5615

5945

6401

140 / 3

2523

2993

3498

3858

4293

4647

5082

5391

5867

6183

6685

7077

7620

140 / 4

2860

3392

3964

4372

4866

5266

5760

6110

6650

7008

7576

8021

8636

140 / 5

3289

3900

4559

5028

5596

6056

6624

7026

7647

8059

8712

9224

9931

160 / 1

1744

2075

2423

2679

2979

3224

3529

3671

3994

4208

4642

4910

5282

160 / 2

2197

2614

3053

3376

3753

4062

4446

4626

5032

5302

5849

6186

6655

160 / 3

2616

3112

3635

4019

4468

4836

5293

5507

5990

6312

6963

7365

7923

160 / 4

2965

3527

4120

4554

5064

5481

5998

6241

6789

7153

7891

8346

8979

160 / 5

3410

4056

4738

5238

5824

6303

6898

7177

7808

8226

9075

9598 10326

180 / 1

1806

2151

2511

2781

3094

3348

3672

3893

4233

4462

4828

5100

5488

180 / 2

2275

2710

3164

3505

3899

4218

4627

4905

5333

5623

6083

6426

6915

180 / 3

2709

3226

3767

4172

4641

5022

5509

5839

6349

6694

7241

7650

8232

180 / 4

3070

3657

4269

4728

5260

5691

6243

6617

7196

7586

8207

8670

9329

180 / 5

3531

4205

4910

5438

6049

6545

7180

7610

8275

8724

9438

9971 10729

200 / 1

1867

2229

2604

2885

3210

3475

3814

4040

4395

4635

5010

5290

5691

200 / 2

2352

2809

3281

3635

4044

4378

4806

5090

5537

5840

6312

6666

7171

200 / 3

2800

3344

3906

4327

4815

5212

5721

6060

6592

6952

7514

7936

8537

200 / 4

3173

3790

4427

4904

5456

5907

6484

6868

7471

7879

8516

8994

9675

200 / 5

3649

4358

5091

5640

6275

6794

7456

7898

8591

9061

9794

18 • • •

10343 11126


NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 127 MM

Nu finns även lamellgardiner i

220-320 cm hög - 100-340 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

cm

Bredd

Höjd/PG

100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

320

340

220 / 1

1930

2307

2693

2987

3327

3601

3957

4190

4558

4804

5193

5481

5895

220 / 2

2431

2906

3394

3764

4193

4537

4986

5279

5743

6053

6543

6906

7427

220 / 3

2894

3460

4040

4481

4991

5402

5935

6285

6836

7206

7789

8221

8842

220 / 4

3280

3921

4579

5078

5657

6122

6727

7123

7748

8166

8828

9317 10021

220 / 5

3772

4510

5266

5840

6505

7040

7735

8191

8910

9391

10152

10715 11524

240 / 1

1989

2380

2785

3092

3444

3727

4100

4337

4718

4976

5378

5671

6096

240 / 2

2506

2999

3509

3896

4339

4696

5165

5465

5945

6270

6777

7146

7681

240 / 3

2984

3571

4177

4638

5166

5591

6149

6506

7077

7464

8068

8507

9144

240 / 4

3381

4047

4734

5256

5855

6336

6969

7374

8021

8460

9143

9641 10363

240 / 5

3889

4654

5445

6045

6733

7287

8015

8480

9224

9729

10515

11087 11917

260 / 1

2052

2463

2875

3194

3559

3853

4240

4487

4880

5148

5563

5864

260 / 2

2586

3103

3623

4025

4485

4855

5342

5654

6149

6486

7009

7388

7940

260 / 3

3078

3694

4313

4791

5339

5780

6360

6731

7320

7721

8344

8796

9452

260 / 4

3489

4186

4888

5430

6051

6551

7208

7629

8296

8751

9457

9968 10713

260 / 5

4012

4814

5621

6245

6959

7533

8289

8773

9540

10064

10875

11464 12320

280 / 1

2114

2540

2966

3297

3675

3982

4383

4636

5042

5319

5746

6054

6504

280 / 2

2664

3200

3737

4154

4630

5017

5522

5841

6353

6702

7240

7628

8195

9081

9756

6302

280 / 3

3171

3810

4449

4945

5512

5973

6574

6954

7563

7978

8619

280 / 4

3594

4318

5042

5604

6247

6769

7451

7881

8571

9042

9768

10292 11056

280 / 5

4133

4966

5798

6445

7184

7784

8568

9064

9857

10398

11233

11836 12715

300 / 1

2173

2617

3056

3401

3794

4105

4524

4782

5204

5491

5930

6243

6710

300 / 2

2739

3298

3851

4286

4780

5173

5701

6026

6556

6919

7472

7867

8454

300 / 3

3260

3926

4584

5102

5691

6158

6786

7174

7805

8237

8896

9365 10064

300 / 4

3695

4449

5196

5782

6449

6979

7691

8130

8846

9335

10082

10614 11406

300 / 5

4249

5117

5975

6649

7417

8026

8845

9350

10173

10736

11594

12206 13117

320 / 1

2235

2436

3145

3508

3909

4230

4667

4931

5363

5662

6114

6435

6912

320 / 2

2817

3070

3963

4420

4926

5330

5880

6213

6757

7134

7703

8108

8709

320 / 3

3353

3655

4718

5262

5864

6346

7000

7397

8044

8492

9170

9652 10368

320 / 4

3800

4142

5347

5964

6646

7192

7934

8383

9117

9625

10393

10939 11750

320 / 5

4370

4763

6149

6859

7642

8270

9124

9640

10485

11068

11952

12580 13513

• • • 19

INVÄNDIGT SOLSKYDD

LAMELLGARDINER


LAMELLGARDINER

NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 127 MM

Nu finns även lamellgardiner i

100-220 cm hög - 360-600 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

Cm Bredd Höjd/PG

360

380

400

420

440

460

480

500

520

540

560

580

600

8938

9385

100 / 1

4847

5169

5501

5910

6264

6628

7003

7384

7758

8169

8533

100 / 2

6107

6513

6931

7447

7892

8351

8824

9304

9775

10293

10752

11262 11825

100 / 3

7270

7754

8251

8865

9395

9941

10505

11076

11637

12254

12800

13407 14078

100 / 4

8239

8787

9352

10047

10648

11267

11906

12553

13188

13888

14507

15194 15955

100 / 5

9475

10105

10754

11554

12245

12957

13692

14436

15166

15971

16683

17473 18348

120 / 1

5051

5387

5722

6141

6494

6865

7244

7633

8008

8429

8797

120 / 2

6365

6787

7210

7738

8183

8650

9127

9617

10089

10620

11085

11606 12187

120 / 3

7577

8080

8583

9211

9741

10298

10866

11449

12011

12643

13196

13817 14508

120 / 4

8587

9157

9728

10440

11040

11671

12314

12976

13613

14329

14956

15659 16442

120 / 5

9875

10531

11187

12006

12696

13422

14162

14922

15655

16478

17199

18008 18909

140 / 1

5259

5602

5945

6368

6730

7105

7486

7881

8261

8688

9062

140 / 2

6627

7059

7490

8024

8480

8952

9433

9931

10409

10947

11418

11951 12548

140 / 3

7889

8403

8917

9552

10095

10657

11230

11822

12391

13032

13592

14228 14939

140 / 4

8941

9524

10106

10826

11441

12078

12727

13398

14044

14770

15405

16125 16930

140 / 5

10282

10952

11622

12450

13157

13889

14636

15408

16150

16985

17715

18543 19470

160 / 1

5465

5817

6167

6600

6961

7344

7728

8129

8511

8951

9327

9760 10248

160 / 2

6886

7330

7771

8316

8770

9253

9737

10242

10724

11278

11752

12297 12912

160 / 3

8198

8726

9251

9900

10441

11016

11592

12193

12766

13426

13990

14640 15372

160 / 4

9291

9890

10484

11220

11833

12484

13138

13819

14468

15217

15856

16592 17422

160 / 5

10685

11373

12057

12903

13608

14357

15108

15892

16639

17499

18234

19081 20035

180 / 1

5671

6034

6391

6827

7195

7582

7968

8406

8763

9211

9592

10032 10534

9211

9485

9672

9959

180 / 2

7146

7603

8052

8603

9066

9553

10040

10592

11041

11606

12086

12641 13273

180 / 3

8507

9051

9586

10241

10793

11372

11952

12609

13144

13817

14388

15048 15801

180 / 4

9641

10258

10864

11607

12232

12889

13546

14290

14897

15659

16307

17055 17908

180 / 5

11087

11796

12494

13348

14066

14822

15578

16434

17132

18008

18753

19613 20594

200 / 1

5879

6253

6614

7057

7425

7834

8211

8626

9015

9473

9855

10306 10821

200 / 2

7408

7879

8334

8892

9355

9871

10346

10869

11359

11936

12417

12985 13634

200 / 3

8819

9379

9922

10586

11137

11751

12316

12939

13523

14210

14783

15459 16232

200 / 4

9995

10630

11245

11997

12622

13318

13959

14664

15326

16104

16754

17520 18396

200 / 5

11494

12224

12931

13796

14515

15315

16052

16864

17625

18520

19267

20148 21155

220 / 1

6086

6469

6836

7287

7659

8060

8455

8874

9266

9733

10119

10580 11109

220 / 2

7669

8151

8613

9181

9650

10155

10653

11181

11675

12263

12750

13330 13997

220 / 3

9129

9704

10254

10930

11488

12090

12682

13310

13899

14599

15179

15869 16664

220 / 4

10347

10998

11621

12387

13020

13702

14373

15085

15753

16545

17203

17985 18885

220 / 5

11899

12648

13364

14245

14973

15757

16529

17348

18115

19027

19783

20683 21718

20 • • •


NYHET!

PRISLISTA LAMELLER 127 MM

Nu finns även lamellgardiner i

240-320 cm hög - 360-600 cm bred

svart utförande. Pristillägg 15% på kompletta lamellgardiner

Cm

Bredd

Höjd/PG

360

380

400

420

440

460

480

500

520

540

560

580

600

240 / 1

6292

6683

7061

7514

7892

8299

8696

9123

9517

9995

10383

10854 11397

240 / 2

7928

8421

8896

9467

9944

10457

10957

11496

11992

12594

13083

13677 14360

240 / 3

9438

10025

10591

11271

11838

12448

13045

13685

14276

14993

15575

16282 17096

240 / 4

10697

11362

12003

12774

13417

14108

14784

15510

16179

16992

17652

18452 19375

240 / 5

12301

13066

13803

14690

15429

16225

17001

17836

18606

19541

20299

21220 22281

260 / 1

6499

6900

7283

7746

8124

8538

8938

9370

9768

10255

10646

11128 11684

260 / 2

8189

8694

9177

9760

10236

10758

11262

11806

12308

12921

13414

14021 14722

260 / 3

9749

10350

10925

11619

12186

12807

13407

14055

14652

15382

15969

16692 17526

260 / 4

11048

11730

12381

13168

13811

14515

15194

15928

16606

17433

18099

18918 19863

260 / 5

12706

13489

14238

15143

15883

16692

17473

18318

19097

20048

20813

21755 22842

280 / 1

6706

7115

7504

7973

8357

8776

9220

9620

10020

10515

10910

11403 11973

280 / 2

8450

8965

9455

10046

10530

11058

11617

12121

12626

13249

13747

14368 15086

280 / 3

10059

10673

11256

11960

12536

13164

13830

14429

15031

15773

16365

17104 17960

280 / 4

11400

12096

12757

13554

14207

14919

15674

16353

17035

17876

18547

19385 20354

280 / 5

13110

13910

14671

15587

16339

17157

18025

18806

19590

20557

21330

22292 23407

300 / 1

6913

7334

7728

8203

8587

9015

9421

9868

10271

10778

11174

11675 12259

300 / 2

8710

9241

9737

10335

10819

11359

11870

12434

12942

13581

14080

14711 15446

300 / 3

10370

11001

11592

12304

12880

13523

14131

14802

15407

16167

16762

17513 18389

300 / 4

11752

12468

13138

13944

14598

15326

16015

16776

17461

18323

18996

19848 20840

300 / 5

13515

14338

15108

16036

16787

17625

18418

19292

20081

21071

21846

22825 23966

320 / 1

7133

7538

7950

8432

8819

9253

9665

10114

10521

11039

11440

11949 12546

320 / 2

8988

9497

10018

10625

11112

11659

12178

12744

13257

13909

14414

15056 15808

320 / 3

10700

11306

11926

12648

13228

13880

14497

15172

15782

16558

17160

17923 18819

320 / 4

12126

12814

13516

14335

14992

15730

16430

17194

17886

18766

19447

20313 21328

320 / 5

13945

14736

15543

16485

17241

18090

18895

19774

20569

21581

22365

23360 24527

PRISLISTA TILLBEHÖR 85531

Väggbeslag, 65-100 mm. vit

57,80

85521-03

Takfäste standard, svart

15,00

85532

Väggbeslag, 100-150 mm, vit

67,10

85455

Vridfäste försänkt undertak, vit

54,50

85533

Väggbeslag, vit, 150-250 mm

74,80

85455-03

Vridfäste försänkt undertak,

60,50

85560

Väggbeslag 10 cm, ej ställbar,

57,80

85561

Väggbeslag 15 cm, ej ställbar,

85494

Vridfäste plant undertak, vit

50,00

85494-03

Vridfäste plant undertak, svart

54,50

85470-1

Motorpaket exkl. transformator. vit 6220,00

74,80

12789

Mittdelning lamellgardin

12790

Lutande lamellgardin

13,80

6124-01

Spänntrissa, vit

svart 67,10

svart 85562

Väggbeslag 20 cm, ej ställbar,

85521

Takfäste standard, vit, ingår

svart

svart

357,50 1230,00 110,00

Bockning enl. offert • • • 21

INVÄNDIGT SOLSKYDD

LAMELLGARDINER


RULLGARDINER

Motoriserade rullgardiner med seriekoppling upp till 6 enheter. För information kontakta vår kundtjänst.


RULLGARDINER INVÄNDIGT SOLSKYDD

ATT MÄTA DITT FÖNSTER TM

FAKTA Totalmått

(TM)

Totalbredd inklusive hållare

Vävmått

(VM) Vävens bredd

Nischmått (NM)

Totalbredd i nischen. Avdrag skall göras för rätt tillverkningsmått för att underlätta montage. Vi rekommenderar 5 mm.

Funktionshöjd (FH)

Mät den yta som gardinen skall täcka, standard 180 cm. Högre mot tillägg och kan innebära att väven skarvas. Ingen mönsterpassning vid skarv.

VM FH

NM

BERÄKNING VID VÄVMÅTT 1000 MM med standarddrag MODELL

VÄVMÅTT

TOTALMÅTT

SIDA

(mm)

inkl. fäste

MANÖVRERING

SIDA ÄNDTAPP

831

1000

1037

19

18

832

1000

1030

20

10

833

1000

1030

20

10

834

1000

1043

26

17

835

1000

1035

19

16

836

1000

1033

23

10

932

1000

1035

22

13

• • • 23


RULLGARDINER

LINDHS MODELL 832 Manuell rullgardin med sidodrag

NYHET! Nu finns modell 832 även i svart utförande, utan pristillägg

Rullgardin för manuell manövrering med kulkedja. Nedhänget på den barnsäkra kulkedjan styrs av monteringshöjden enligt EN 13120, se tabell sidan 27. Kedjemekanism för max belastning 4 kg och fjädrande ändtapp.

Max. bredd: Rör:

2000 mm 30 mm aluminium

Vävens bredd minskas med 30 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm:

Hållare med cc 42 mm för infästning i tak, vägg eller nisch. Täckbrickor medföljer till hållare. Som avslut är rund vitlackad underlist i aluminium standard. Rund vit underlist, standardutförande

FAKTA

Art.nr. R90805 (RAL 9016)

Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

1000 mm 1030 mm 20 mm 10 mm

TILLVAL För Lindhs Modell  832 kan vissa tillval göras vid beställning, såsom underlist i olika varianter, hållare samt kedjemekanism.

• Kedjemekanism 6 kg • Kulkedja metall • Kedjelod 30 g

Art.nr. R28905 Art.nr. R9010 Art.nr. 6125

Oval, vit

Rund, insydd

Rund, aluminium

Oval, aluminium

Art.nr. R90815 (RAL 9016)

Art.nr. R90805 insydd

Art.nr. R90800

Art.nr. R90810

24 • • •


LINDHS MODELL 833 Manuell rullgardin med sidodrag

NYHET! Nu finns modell 833 även i svart utförande, utan pristillägg

Rullgardin för manuell manövrering med kulkedja. Nedhänget på den barnsäkra kulkedjan styrs av monteringshöjden enligt EN 13120, se tabell sidan 27. Kedjemekanism för max belastning 6 kg och fjädrande ändtapp. Hållare med cc 42 mm för infästning i tak, vägg eller nisch. Täckbrickor medföljer till hållare. Som avslut är rund vitlackad underlist i aluminium standard. Rund vit underlist, standardutförande

Art.nr. R90805 (RAL 9016)

FAKTA Max. bredd: Rör:

2800 mm 38 mm aluminium

Vävens bredd minskas med 30 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm: Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

1000 mm 1030 mm 20 mm 10 mm

TILLVAL För Lindhs Modell 833 kan vissa tillval göras vid beställning, såsom underlist i olika varianter, hållare samt kedjemekanism.

• • • •

Kedjemekanism 9 kg Kedjemekanism 10, 8 kg Kulkedja metall Kedjelod 30 g

Art.nr. R38900 Art.nr. R38901 Art.nr. R9010 Art.nr. 6125

Oval, vit

Rund, insydd

Rund, aluminium

Oval, aluminium

Art.nr. R90815 (RAL 9016)

Art.nr. R90805 insydd

Art.nr. R90800

Art.nr. R90810

• • • 25

INVÄNDIGT SOLSKYDD

RULLGARDINER


RULLGARDINER

LINDHS MODELL 834 Manuell rullgardin med sidodrag

Rullgardin för manuell manövrering med kulkedja. Nedhänget på den barnsäkra kulkedjan styrs av monteringshöjden enligt EN 13120, se tabell sidan 27. Kedjemekanism för max belastning 10,8 kg och fjädrande ändtapp. Hållare med cc 55 mm för infästning i tak, vägg eller nisch. Täckbrickor medföljer till hållare. Som avslut är rund vitlackad underlist i aluminium standard. Rund vit underlist, standardutförande

Art.nr. R90805 (RAL 9016)

FAKTA Max. bredd: Rör:

3400 mm 56 mm aluminium

Vävens bredd minskas med 43 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm: Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

1000 mm 1043 mm 26 mm 17 mm

TILLVAL För Lindhs Modell 834 kan vissa tillval göras vid beställning, så som underlist i olika varianter, hållare samt kulkedjemekanism.

• Kedjemekanism 24 kg • Kulkedja metall • Kedjelod 30 g

Art.nr. R28902 Art.nr. R9010 Art.nr. 6125

Oval, vit

Rund, insydd

Rund, aluminium

Oval, aluminium

Art.nr. R90815 (RAL 9016)

Art.nr. R90805 insydd

Art.nr. R90800

Art.nr. R90810

26 • • •


RULLGARDINER INVÄNDIGT SOLSKYDD

LINDHS BARNSÄKERHET för solskyddsprodukter enligt EN 13120 För modell 832-833-834 vilken manövreras med kedja, ska en kedjesträckare eller delbar kedjekoppling användas enligt EN 13120. Viktigt att monteringshöjd meddelas vid beställning då det påverkar kulkedjans nedhäng enligt tabell nedan. Är monteringshöjden okänd får längden på kulkedjan vara max 100 cm. Typ manövrering

Lösning barnsäkerhet

Produktens höjd

Installationshöjd specificerad

Kulkedja ändlös Delbar koppling –

Kulkedja ändlös Kedjesträckare >250 cm

Kulkedja ändlös Kedjesträckare <250 cm

Linmanövrering Linsamlare >250 cm

Linmanövrering Linsamlare <250 cm

Ja

Installationshöjd -60 cm

Nej

2/3 av produktens höjd

Ja

Installationshöjd -150 cm

Nej

Produktens höjd -150 cm

Ja

Installationshöjd -150 cm

Nej

Längd på manövrering

Max 100 cm

Ja

Installationshöjd -150 cm

Nej

Produktens höjd -150 cm

Ja

Installationshöjd -150 cm

Nej

Max 100 cm

Hållare med täckbricka finns i tre olika längder. Art nr. R28100

20

m

Art nr. R38100

m

20

mm

m m m) 74 5 m c5 (c 20 mm

m m m) m 2 4 20

Art nr. R28100-03

m

m

m

m

38 mm

(cc

20

38 mm

38 mm

60

Art nr. R50101

m m m) 3 9 3m c7 (c

Art nr. R38100-03

38 mm

(c 60 c 42 mm m m )

38 mm

• Hållare sidodrag vit, cc 42 mm. • Hållare sidodrag vit, cc 55 mm. • Hållare sidodrag vit, cc 73 mm. • Hållare sidodrag svart, cc 42 mm. • Hållare sidodrag svart, cc 55 mm.

m m m) 74 5 m c5 (c

1 par inklusive täckbrickor 1 par inklusive täckbrickor 1 styck exklusive täckbricka 1 par inklusive täckbrickor 1 par inklusive täckbrickor

Art. nr. R28100 (Ingår i modell 832, 833, 836) Art. nr. R38100 (Ingår i modell 834) Art. nr. R50101 Täckbricka Art. nr. R50120 Art. nr. R28100-03 (Ingår i modell 832, 833) Art. nr. R38100-03 • • • 27


RULLGARDINER

LINDHS MODELL 932 Kassettsystem i aluminium

Kassettsystem 932 bygger vi av 30 mm rör i aluminium. Begränsning av systemets höjd kan förekomma beroende på väv. Möjlighet att montera flera system i samma kassett. För tillval av underlist, kedja mm, samt fakta kring barnsäkerhet, se modell 832.

FAKTA Kassett B x H: Färg: Max. bredd: Rör:

70 x 60 mm Vit, RAL 9016 2000 mm/gardin 30 mm aluminium

Vävens bredd minskas med 35 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm: Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

28 • • •

1000 mm 1035 mm 22 mm 13 mm

INFÄSTNING Infästning görs i tak eller på vägg.

Rund vit underlist, standardutförande Art.nr. R90805 (RAL 9016)


RULLGARDINER INVÄNDIGT SOLSKYDD

LINDHS BARNSÄKERHET

enligt EN 13120 för rullgardiner Barnsäkerheten gäller våra modeller 832, 833, 834 och 932 vilka manövreras med kulkedja.

Lindhs standard är en ändlös kulkedja med nedhäng 60 cm. Det medför en lägsta installationshöjd på 210 cm. Maximal tillåten manövreringslängd enligt EN 13120 med ändlös kulkedja är installationshöjden 150 cm (210 cm - 150 cm = 60 cm).

Ändlös kulkedja

Alternativa lösningar, vilket anges vid beställning: • Ändlös kulkedja med nedhäng 40 cm för lägsta installationshöjd 190 cm. Artikel: R9036.

• Ändlös kulkedja med nedhäng 100 cm för lägsta installationshöjd 250 cm.

Kulkedja med fast kedjelås

Artikel: R9038.

• Kulkedja med delbar koppling där maximala tillåtna manövreringslängden enligt EN 13120 är installationshöjden minus 60 cm. • Ändlös kulkedja med nedhäng 120 cm och delbar koppling, vilket ger en Kulkedja med delbar koppling lägsta installationshöjd på 180 cm. Artikel: R9035. • Kulkedja med fast kedjelås kan beställas med nedhäng anpassat efter installationshöjden. Maximal tillåten manövreringslängd enligt EN 13120 med ändlös kulkedja och kedjelås är installationshöjden - 150 cm. • Skall produkten monteras i lokaler, vilka det är osannolikt att barn kommer att ha tillgång till (kontor, fabriker...), gäller inte kraven enligt EN 13120. Detta skall anges vid beställning och då är det fritt att anpassa kulkedjans nedhäng och typ av kedjeskarv. • Vid alla typer av kulkedjor skall den kedjesträckare som medföljer monteras enligt EN 13120.

Ändlös kulkedja, förnicklad metall

Kulkedja med fast kedjelås, förnicklad metall

FAKTA Typ manövrering

Lösning barnsäkerhet

Produktens höjd

Ändlös kulkedja delbar

Kedjesträckare –

Ändlös kulkedja delbar

Kedjesträckare –

> 250 cm

Ändlös kulkedja

Kedjesträckare -

< 250 cm

Installationshöjd specificerad

Längd på manövrering

Ja

Installationshöjd -60 cm

Nej

2/3 av produktens höjd

Ja

Installationshöjd -150 cm

Nej

Produktens höjd -150 cm

Ja

Installationshöjd -150 cm

Nej

Max 100 cm

Fjäderspända rullgardiner, manövrering med snäckväxel eller motoriserade rullgardiner berörs inte av de nya reglerna.

• • • 29


RULLGARDINER

LINDHS MODELL 831 Rullgardin med fjäderspänning, manuell manövrering med draglina.

Fjädermekanism för max belastning 2,5 kg och fjädrande ändtapp.

TILLVAL För Lindhs Modell 831 kan vissa tillval göras vid beställning.

5

m 0m

25

mm 41,5 mm

Hållare är modell universal med infästning i tak, vägg eller nisch. Täckbrickor medföljer till hållare. Som avslut är invändig platt trälist standard. Gardinen går att få överrullad, anges vid beställning.

Standardbeslag

Täckbricka

Art.nr. R28155-57

Art.nr. R28160

FAKTA Max. bredd: Rör:

Underlist med ändplugg för krok, grå underlist.

Läderstropp med lås

Dragband med D-ring.

Art.nr. PB28171

Art.nr. PB28170

Art.nr. PB90832

Vävens bredd minskas med 37 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm: Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

Greppgardin finns i fyra färger, vit, svart, mattkrom och antikmässing Art.nr. R90830-60

30 • • •

Linstyrd rullgardin utan spärrfunktion Art.nr. R28805

Fjädermekanism med och utan spärrfunktion Art.nr. R28806

2000 mm 30 mm aluminium

1000 mm 1037 mm 19 mm 18 mm


LINDHS MODELL 835 Rullgardin med fjäderspänning, manuell manövrering med draglina.

Fjädermekanism för max belastning 6 kg och fjädrande ändtapp.

TILLVAL För Lindhs Modell 835 kan vissa tillval göras vid beställning.

6

m 8m

25

mm 57,5 mm

Hållare är modell universal med infästning i tak, vägg eller nisch. Täckbrickor medföljer till hållare. Som avslut är invändig platt trälist standard. Gardinen går att få överrullad, anges vid beställning.

Standardbeslag

Täckbricka

Art.nr. R28155-57

Art.nr. R28160

FAKTA Max. bredd: Rör:

Underlist med ändplugg för krok, grå underlist.

Läderstropp med lås Art.nr. PB28171

Art.nr. PB90832

Vävens bredd minskas med 45 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm: Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

Greppgardin finns i fyra färger, vit, svart, mattkrom och antikmässing

2800 mm 38 mm aluminium

1000 mm 1035 mm 19 mm 16 mm

Dragband med D-ring. Art.nr. PB28170

Art.nr. R90830-60

• • • 31

INVÄNDIGT SOLSKYDD

RULLGARDINER


RULLGARDINER

LINDHS MODELL 836 Rullgardin med batterimotor

Att få lyxen med en tystgående motoriserad rullgardin, utan synliga kablar och utan att anlita en elektriker är nu möjligt. Med Lindhs rullgardin med batterimotor får man en snygg produkt som är lika lätt att montera som en manuell rullgardin. Enkel inställning av motorns gränslägen. Minst sex månaders batteritid innan laddning, vid normal hantering. Laddas enkelt på plats. Hållare med cc 42 mm för infästning i tak, vägg eller nisch. Täckbrickor medföljer till hållare. Som avslut är rund vitlackad underlist i aluminium standard.

FAKTA Max. bredd: Rör:

2800 mm 38 mm aluminium

Vävens bredd minskas med 33 mm från systemets totalmått. Exempel vid vävmått 1000 mm: Vävmått: Totalmått: Sida manövrering: Sida ändtapp:

Rund vit underlist, standardutförande

1000 mm 1033 mm 23 mm 10 mm

Art.nr. R90805 (RAL 9016)

TILLVAL För Lindhs Modell 836 kan vissa tillval göras vid beställning så som underlist i olika varianter. Fjärrkontroll samt laddare köps till separat.

• Fjärrkontroll 1-kanals vit • Fjärrkontroll 5-kanals • Fjärrkontroll för väggmontage • Laddare

Art.nr. RM90840 Art.nr. RM90844 Art.nr. RM90949 Art.nr. RM90371

Oval, vit

Rund, insydd

Rund, aluminium

Oval, aluminium

Art.nr. R90815 (RAL9016)

Art.nr. R90805 insydd

Art.nr. R90800

Art.nr. R90810

32 • • •


• • • 33 INVÄNDIGT SOLSKYDD


RULLGARDINER

SPOLRULLGARDINER Spolrullgardin är egentligen en rullgardin av större dimension. Rullgardinsröret har en diameter från 47 mm och uppåt, avsedd för offentlig miljö. Bredden av lösningar, alltifrån enstaka rullgardiner till flera seriekopplade enheter för hela väggar, i kombination med det stora urvalet av väv, ökar möjligheterna att hitta en optimal lösning. Drivning med motor alternativt snäckväxel med vev. Snäckväxel Lindhs snäckväxel klarar max 17 kg och har ett övre stoppläge vilket innebär att rullgardinen inte kan slå runt upptill då den vevas upp. Max 19 rotationer. Längd på vev 180 cm i utfällt läge som standard, men går att få i valfri längd. Seriekoppling För bästa kraftöverföring mellan seriekopplade rullgardiner använder vi 6-kantsaxel. Med 6-kantsaxel kan gardiner seriekopplas även då de är monterade med ett avstånd mellan. Mellanliggande beslag med kullager gör det möjligt att seriekoppla upp till 4-5 enheter per serie beroende på format och kvalitet på väv. Seriekoppling i vinkel med polhemsknut möjliggör att seriekoppla flera gardiner i vinkel, till exempel ett burspråk, eller där väggen inte är helt rak. Gardiner seriekopplade i vinkel kan på så vis manövreras från ett och samma ställe.

Snäckväxel med vev.

Motorisering Genom att motorisera rullgardinen skapas en säker drift. Oavsett om det gäller hem eller offentlig miljö kan man välja mellan kabel-, eller trådlös styrning. Valet av motor bestäms utifrån styrningen och rullgardinens dimension samt beräknad belastning. (För motorisering av mindre rullgardiner se modell 836, sid 32). Seriekopplade gardiner

34 • • •


INVÄNDIGT SOLSKYDD

RULLGARDINER

Kassett En kassett klär in och förhöjer utseendet på rullgardinen på ett snyggt och elegant sätt samt skyddar duken. Dessutom förenklar det monteringen på plats i och med att man har större tolerans för hur beslagen placeras. Alla kassetter är vitlackerade i RAL 9016 – samma färg som används för samtliga aluminiumprodukter från Lindhs. Sidoprofiler finns som tillval för att skapa mörkläggning.

Beslag Samtliga Lindhs rullgardinsbeslag är utformade för enkelt och smidigt montage och anpassade för fjädrande tapp.

Kassett, snyggt och bra skydd för duken.

LINDHS SPOLRULLGARDINER Modell

Rör

Drivning

Minbredd

Maxbredd

Serie

Sidoprofil

460

47 mm

Växel

250

3000

-

-

560

56 mm

Växel

250

3400

JA

-

700

70 mm

Växel

250

4450

JA

-

834

70 mm

Sidodrag, kulkedja

250

3400

-

-

470

47 mm

Motor

650

3000

-

565

56 mm

Motor

650

3400

JA

-

705

70 mm

Motor

650

4450

JA

-

940

56/70 mm

Växel/Motor

650

4450

JA

-

945

56/70 mm

Växel/Motor

650

4450

JA

JA

950

47 mm

Motor

650

3400

-

955

47 mm

Motor

650

3400

JA

960

47 mm

Växel/Motor

650

3400

-

Samtliga modeller levereras med tak alt väggfästen. Anges vid beställning.

• • • 35


RULLGARDINER

PRISLISTA RULLGARDINER I systemet ingår sidodrag som standard samt utvändig underlist och kedjesträckare. Nedhäng kulkedja styrs av monteringshöjden enligt EN 13120. Fjädermekanism anges vid beställning, inget pristillägg. Standardhöjd är 1800 mm, för specialhöjd upp till 2800 mm skarvas väven.

LINDHS MODELL 831– 832 30 mm rör, 831 fjäder, 832 sidodrag Mått mm

Bredd avser tillverkningsmått. Rör 30 mm aluminium

Höjd/PG 1800/1 2800/1 1800/2 2800/2 1800/3 2800/3 1800/4 2800/4 1800/5 2800/5 1800/6 2800/6 1800/7 2800/7

800

1000

1200

1400

1600

1800

2000

985 1230 1261 1641 1324 1749 1539 2055 1654 2230 2002 2753 2333 3245

1206 1424 1416 1860 1494 1974 1759 2371 1907 2593 2340 3245 2752 3862

1319 1700 1567 2075 1662 2216 1984 2695 2158 2956 2680 3741 3175 4481

1554 1995 1845 2431 1954 2593 2327 3156 2533 3197 3141 4374 3593 5241

1641 2148 1950 2600 2125 2835 2550 3472 2783 3828 3480 4871 4141 5857

1776 2305 2150 2862 2292 3077 2776 3820 3036 4192 3820 5366 4561 6477

1939 2512 2305 3082 2461 3317 2993 4117 3287 4554 4156 5857 4981 7093

NYHET! Nu finns modell 832 även i svart utförande, utan pristillägg

Pristillägg för 38 mm rör 140 kr Pristillägg för 56 mm rör 443 kr

NYHET! Nu finns modell 833 även i svart utförande, utan pristillägg

LINDHS MODELL 833 – 835 38 mm rör, 833 sidodrag, 835 fjäder Mått mm Höjd/PG 1800 / 1 2800 / 1 1800 / 2 2800 / 2 1800 / 3 2800 / 3 1800 / 4 2800 / 4 1800 / 5 2800 / 5 1800 / 6 2800 / 6 1800 / 7 2800 / 7

Bredd avser tillverkningsmått. Rör 38 mm aluminium 2200

2400

2600

2800

2121 2597 2578 3285 2753 3548 3342 4434 3683 4936 4627 6359 5541 7733

2377 2901 2878 3651 3068 3935 3710 4901 3940 5307 5114 7003 6109 8498

2481 3177 3022 3990 3221 4292 4052 5313 4198 5677 5644 7597 6755 9203

2707 3345 3178 4211 3406 4547 4149 5663 4454 6053 5777 8107 6975 9834

För bredder mindre än 2200 mm gäller tabellen för 30 mm rör med ett pristillägg 140 kr/system.

36 • • •

LINDHS MODELL 836 38 mm rör, tystgående batterimotor Utgå från prislista för modell 833-835, och lägg till pris för: Motor: 3670 kr Fjärrkontroll: från 833 kr Laddare till batterimotor: 263 kr


INVÄNDIGT SOLSKYDD

RULLGARDINER

LINDHS MODELL 834 56 mm rör, 834 sidodrag Mått mm

Bredd avser tillverkningsmått. Rör 56 mm aluminium 3000 3200 3400

Höjd/PG 1800 / 1 2800 / 1 1800 / 2 2800 / 2 1800 / 3 2800 / 3 1800 / 4 2800 / 4 1800 / 5 2800 / 5 1800 / 6 2800 / 6 1800 / 7 2800 / 7

3 585 4 257 4 232 5 229 4 477 5 601 5 308 6 845 5 776 7 539 6 218 8 664 7 505 10 595

3 720 4 441 4 511 5 476 4 672 5 874 5 558 7 205 6 056 7 938 7 588 9 909 8 864 12 161

4 025 4 637 4 788 5 777 5 079 6 153 6 012 7 565 6 357 8 350 8 193 10 659 9 710 12 848

För bredder mindre än 3000 mm gäller tabellen för 30 mm alt. 38 mm rör med ett pristillägg 443 kr/system.

Art. nr.

Benämning

Pris

LINDHS MODELL 932

R28171

Brun med lås

177,10

Kassett för rör 30 mm

R28172

Brun utan lås

156,20

Möjlighet finns att montera flera gardiner i en kassett, pris på förfrågan. Se tillbehör för extra hållare. Tabellen nedan är tilläggspriser till ordinarie system. I kassetten ingår profil, ändskydd, kassettbeslag, gardinbeslag för en gardin ochLina, underlist R90890 lintofs, i vit aluminium. Begränsning av linhållare, skruvöglor systemets höjd kan förekomma beroende på väv. Mått mm

och låsclips för hållare.

Bredd avser kassettmått

Bredd Pristillägg

423,50

800

1000

1200

1400

1600

1800

2000

1 079,00

1 199,00

1 315,00

1 432,00

1 549,00

1 689,00

1 807,00

LINDHS MODELL 934 Monteringsprofil för rör 30 mm, 38 mm, 56 mm. Tabellen nedan är tilläggspriser till ordinarie system. I systemet ingår profil, beslag för profilen och gardinbeslag för en gardin. Mått mm Bredd Pristillägg Bredd Pristillägg

800

1000

1200

1400

1600

1800

2000

2200

2400

619,00

667,00

715,00

765,00

814,00

862,00

932,00

980,00

1029,00

2600

2800

3000

3200

3400

3600

3800

4000

4200

1077,00

1147,00

1197,00

1244,00

1292,00

1441,00

1491,00

1540,00

1589,00

• • • 37


RULLGARDINER

TILLVAL RULLGARDINER

LÄDERSTROPP

Art nr.

Benämning

R28171

Brun med lås

177,10

R28172

Brun utan lås

156,20

Lina, lintofs, linhållare, skruvöglor och låsclips för hållare

423,50

LINSTYRD R90890 RULLGARDIN Utan spärrfunktion. För fjäderstyrd gardin, System 831

GREPPGARDIN R90830 För fjäderstyrd gardin, R90831 system 831 alt. 835 R90840

GREPPGARDIN MED KROKAR För fjäderstyrd gardin, System 831

Pris

Vit

>140

259,60

Vit

>200

284,90

Svart

>140

259,60

R90841

Svart

>200

284,90

R90850

Aluminium

>140

440,00

R90851

Aluminium

>200

561,00

R90860

Antikmässing

>140

259,60

R90861

Antikmässing

>200

284,90

R90832

Grå

>140

315,70

R90833

Grå

>200

381,70

Greppgardin inkl grå underlist och krokar 4 st för montage dörrar eller nedifrån och upp.

SKÄRMGARDINER Skärmgardinen levereras med påsytt kardborrband i överkant och 30 mm fåll i nederkant.

Bredd mm Höjd/PG

Bredd mm

600

900

1200

1950/1

646,00

740,00

835,00

1950/5

1144,00 1461,00 1797,00

2800/1

835,00

989,00 1144,00

2800/5

1817,00 2396,00 2955,00

1950/2

716,00 1103,00 1319,00

1950/6

1528,00 2059,00 2592,00

2800/2

1319,00 1703,00 2059,00

2800/6

2584,00 3561,00 4435,00

1950/3

935,00 1172,00 1400,00

1950/7

1804,00 2470,00 2894,00

2800/3

1407,00 1817,00 2234,00

2800/7

3130,00 4347,00 4994,00

1950/4

1090,00 1407,00 1723,00

2800/4

1723,00 2288,00 2800,00

Höjd/PG

600

900

Vid beställning av 1 st skärmgardin tillkommer 25 procent på ovanstående pris.

38 • • •

1200


INVÄNDIGT SOLSKYDD

RULLGARDINER

TILLBEHÖR RULLGARDINER

Hållare

Kedjedrag

Art. nr.

Benämning

Antal

Pris

R28100

Hållare sidodrag vit, cc 42 mm

par

79,20

R38100

Hållare sidodrag vit, cc 55 mm

par

140,80

R50101

Hållare sidodrag vit, cc 73 mm

par

90,80

R28150

Hållare fjäder vit, cc 28 mm

par

157,30

R28100-03

Hållare sidodrag svart, cc 42 mm

par

152,90

R38100-03

Hållare sidodrag svart, cc 55 mm

par

90,20

R90110

Hållare dubbel vertikal montering UTGÅENDE Passar till 30-38-56 mm i standardutförande

par

152,90

6125

Kedjelod 30g, vit

stk

23,10

6125-03

Kedjelod 30g, svart

stk

25,30

R28900

Kedjedrag för 30 mm rör 4 kg, Vit

stk

158,40

R28905

Kedjedrag för 30 mm rör max, 6 kg, Vit

stk

220,00

R38900

Kedjedrag för 38 mm rör, max 9 kg, Vit

stk

323,40

R28900-03

Kedjedrag för 30 mm rör, 4 kg, Svart

stk

174,90

R28905-03

Kedjedrag 30 mm rör max 6 kg, Svart

stk

242,00

R38900-03

Kedjedrag för 38 mm rör, max 9 kg, Svart

stk

356,40

R38901

Kedjedrag för 38 mm inkl. utväxling 10,8 kg, Vit

stk

737,00

R38902

Kedjedrag för 38 mm inkl. utväxling 24 kg, Vit

stk

906,40

R9100

Set om draglina, lintofs och skruv

stk

26,40

R28805

Fjädermekanism, 30 mm 2,5kg

stk

114,40

R28806

Fjädermekanism, 30 mm med och utan spärrfunktion 2,5kg

stk

125,40

• • • 39


RULLGARDINER

TILLBEHÖR RULLGARDINER Underlist aluminium

Kulkedja och stopp

40 • • •

Art. nr.

Benämning

Antal

Pris

R90800

Underlist aluminium, rund 15 mm Anodiserad

met

129,80

R90801

Ändskydd till underlist R90800 Grå

stk

2,90

R90805

Underlist (även insydd), rund 15 mm Vit

met

129,80

R90806

Ändskydd till underlist R90805 Vit

stk

2,90

R90810

Underlist aluminium, oval Anodiserad

met

136,00

R90811

Ändskydd till underlist R90810 Grå

stk

3,40

R90815

Underlist aluminium, oval Vit

met

136,00

R90816

Ändskydd till underlist R90815 Vit

stk

3,40

R90825

Underlist aluminium oval, Svart

met

136,00

R90826

Ändskydd till underlist R90825, Svart

stk

4,40

R90910

Underlist aluminium. Vit, för borstlist

met

226,90

R90911

Ändskydd till underlist R90910, Vit

stk

19,00

R9000

Kulkedja 4,5 x 6 mm Vit

met

23,10

R9001

Kulkedjestopp klar för 6 mm kedja

stk

3,40

85511

Kulkedjelås Vit

stk

2,30

R9010

Kulkedja metall 6 mm

met

34,10

R9008

Kedjestopp metall 6 mm

stk

3,40

R9009

Kulkedjeskarv metall

stk

3,40

R9011

Kedjesträckare, klar plast

stk

5,30

R9036

Ändlös kulkedja 40 cm Vit

stk

33,00

R9037

Ändlös kulkedja 60 cm Vit

stk

36,30

R9040

Ändlös kulkedja 80 cm Vit

stk

39,60

R9038

Ändlös kulkedja 100 cm Vit

stk

44,00

R9039

Ändlös kulkedja 125 cm Vit

stk

48,40

34213

Ändlös kulkedja 150 cm Vit

stk

59,40

R9041

Ändlös kulkedja 175 cm Vit

stk

63,80

R9042

Ändlös kulkedja 200 cm Vit

stk

67,10

R9036-03

Ändlös kulkedja 40 cm Svart

stk

36,30

R9037-03

Ändlös kulkedja 60 cm Svart

stk

39,60

R9040-03

Ändlös kulkedja 80 cm Svart

stk

42,90

R9038-03

Ändlös kulkedja 100 cm Svart

stk

48,40

R9039-03

Ändlös kulkedja 125 cm Svart

stk

52,80

34213-03

Ändlös kulkedja 150 cm Svart

stk

66,00

R9041-03

Ändlös kulkedja 175 cm Svart

stk

70,40

R9042-03

Ändlös kulkedja 200 cm Svart

stk

73,70

R9046

Ändlös kulkedja förn metall 40 cm

stk

81,40

R9047

Ändlös kulkedja förn metall 60 cm

stk

103,40

R9048

Ändlös kulkedja förn metall 80 cm

stk

123,20

R9049

Ändlös kulkedja förn metall 100 cm

stk

146,30

R9050

Ändlös kulkedja förn metall 125 cm

stk

172,70

R9051

Ändlös kulkedja förn metall 150 cm

stk

201,30

R9052

Ändlös kulkedja förn metall 175 cm

stk

227,70

R9053

Ändlös kulkedja förn metall 200 cm

stk

255,20


PLISSÉGARDINER


PLISSÉGARDINER

PRODUKTINFORMATION PLISSÉGARDINER Plisségardiner är ett invändigt solskydd med många fördelar. Lindhs system bygger på ett antal olika modeller och utföranden. Systemen kan monteras frihängande, i nisch, på vägg eller lutande takfönster. Modellen bestäms efter fönstrets form, hur man önskar betjäna sitt system och syftet med plisségardinen. Syftet kan vara solavskärmning, insynsskydd, mörkläggning eller kanske en kombination av dessa. Att kunna betjäna systemet ifrån toppen till botten eller botten till toppen ger produkten många möjligheter. Vissa modeller gör det möjligt att placera väven i mitten av fönstret vilket ger ljusinsläpp i över och underkant samtidigt som det ger ett insynsskydd. Lindhs erbjuder en omfattande kollektion av vävar som gör det enkelt att uppfylla behovet av ljus och värme reducering. Detta med tanke på samhällets medvetenhet om energibesparing. Samtliga vävar är miljögodkända och många är flamskyddade.

Tillverkningsmått:

Betjäning:

= nischmått minus avdrag. Vi rekommenderar 4 mm avdrag. Höjdmått, inget avdrag. Vid beställning ange tillverkningsmått.

Lina: Placering i höger eller vänster sida Sidodrag: Placering i höger eller vänster sida. Handtag: Systemet betjänas av ett eller två handtag.

42 • • •


INVÄNDIGT SOLSKYDD

PLISSÉGARDINER

Montering: Antal fästen: Bredd i cm

-70

71-120

121-180

181-240

2

3

4

5

Antal beslag

Antal linor: Bredd i cm

Antal linor

20-50

51-85

86-130

131-150

151-220

2

3

4

5

6

Väv: Väven till Lindhs plissé skarvas aldrig. Maxbredden på önskat system styrs av vävens bredd – 5 cm. Alla vävars bredd står tryckt i vår kollektionspärm. Låt gärna plisségardinen vara uppdragen då den inte används för att förlänga plisséringens hållbarhet. Modeller: Se separat modellöversikt.

P80080 | Standardfäste (ingår)

P80083 | Vägghållare 2 cm för linstyrning

P80082 | Vägghållare 2 cm

P80079 | Blackoutfäste levereras på begäran

PRISLISTA TILLBEHÖR P80080

Standardfäste 20 mm, vit

9,90

P80082

Vägghållare 2 cm, vit

36,00

P80083

Vägghållare 2 cm, vit, för linstyrning

36,00

P80079

Blackoutfäste 20 mm

11,50

• • • 43


PLISSÉGARDINER

LINDHS PLISSÉGARDINER

max.höjd beroende på typ av väv

Bredd

Modellöversikt BESKRIVNING

BETJÄNING

Min. cm

Max. cm

Max Max Höjd cm

YTA M²

674

Frihängande plissé. Lindrag 20 220 240 För lodräta fönster.

5

677

Lodrät styrd plissé med Lindrag 20 220 240 genomgående lina i båda sidor. För lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

5

686

Frihängande plissé med dubbla Lindrag 20 220 240 drag så att produkten kan sänkas ned ifrån toppen eller dras upp ifrån botten. För lodräta fönster.

5

680

Frihängande plissé med två Lindrag 20 140 240 olika vävar. För lodräta fönster.

3

659

Uppspänd plissé med steglöst Handtag 20 120 240 snörstopp. För lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

3

662

Uppspänd plissé med steglöst Handtag 20 140 240 snörstopp. Lina i topp och botten. För lodräta fönster.

3

665

Uppspänd plissé med två olika Handtag 20 140 240 vävar. För lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

3

668

Uppspänd plissé. Kan sänkas Handtag 20 120 240 ned ifrån toppen eller dras upp ifrån botten. För lodräta fönster, vippfönster och dörrar.

3

671

Uppspänd plissé. Kan sänkas Handtag 20 140 240 ned ifrån toppen eller dras upp ifrån botten.

3

656

Uppspänd plissé med wire.

3

44 • • •

Handtag

20

140

240


INVÄNDIGT SOLSKYDD

PLISSÉGARDINER

PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 674 80-180 cm hög | 60-220 cm bred Information om format och yta se modelförteckning. cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

100

120

140

160

180

200

80/1

978

1 162

1 352

1 575

1 739

1 942

2 125

2 316

2 486

80/2

1 271

1 512

1 757

2 047

2 261

2 523

2 762

3 012

3 233

80/3

1 497

1 779

2 069

2 408

2 660

2 971

3 250

3 545

3 806

80/4

1 566

1 861

2 164

2 520

2 784

3 108

3 400

3 709

3 981

80/5

1 911

2 271

2 640

3 074

3 397

3 793

4 150

4 526

4 857

100/1

1 033

1 271

1 441

1 752

1 954

2 130

2 356

2 506

2 724

100/2

1 344

1 653

1 874

2 278

2 541

2 771

3 063

3 257

3 540

100/3

1 582

1 946

2 205

2 680

2 991

3 260

3 604

3 832

4 167

100/4

1 654

2 035

2 309

2 805

3 129

3 412

3 772

4 011

4 360

100/5

2 020

2 485

2 816

3 423

3 818

4 163

4 602

4 893

5 319

120/1

1 147

1 441

1 670

1 953

2 159

2 373

2 595

2 864

3 020

120/2

1 490

1 874

2 171

2 538

2 806

3 084

3 373

3 723

3 926

120/3

1 755

2 205

2 555

2 988

3 302

3 630

3 970

4 382

4 622

120/4

1 835

2 309

2 673

3 127

3 455

3 798

4 153

4 585

4 836

120/5

2 239

2 816

3 263

3 814

4 219

4 635

5 068

5 594

5 900

140/1

1 354

1 597

1 872

2 149

2 428

2 731

2 903

3 171

3 247

140/2

1 759

2 075

2 435

2 794

3 156

3 552

3 774

4 122

4 219

140/3

2 072

2 443

2 864

3 287

3 715

4 178

4 442

4 852

4 966

140/4

2 167

2 557

2 999

3 440

3 886

4 372

4 649

5 077

5 197

140/5

2 645

3 120

3 658

4 197

4 742

5 336

5 671

6 194

6 340

160/1

1 471

1 729

2 023

2 341

2 710

3 008

3 209

3 570

3 597

160/2

1 912

2 248

2 631

3 043

3 522

3 910

4 173

4 642

4 676

160/3

2 252

2 646

3 094

3 582

4 144

4 601

4 911

5 464

5 503

160/4

2 354

2 768

3 239

3 749

4 337

4 816

5 139

5 717

5 760

160/5

2 874

3 377

3 952

4 574

5 291

5 875

6 270

6 975

7 026

180/1

1 535

1 830

2 088

2 449

2 845

3 127

3 404

3 804

3 949

180/2

1 996

2 378

2 714

3 183

3 698

4 065

4 425

4 945

5 135

180/3

2 349

2 798

3 196

3 747

4 353

4 783

5 209

5 821

6 042

180/4

2 456

2 928

3 343

3 922

4 554

5 006

5 451

6 092

6 323

180/5

2 998

3 572

4 079

4 783

5 556

6 107

6 650

7 431

7 715

220

Fortsätter

Modell 674

• • • 45


PLISSÉGARDINER

Fortsättning PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 674 200-240 cm hög | 60-220 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning.

cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

200/1

1 655

1 993

200/2

2 152

2 589

200/3

2 533

200/4 200/5

100

120

140

2 297

2 674

3 071

2 986

3 477

3 993

3 047

3 515

4 092

2 650

3 189

3 678

3 234

3 891

4 487

220/1

1 816

2 123

220/2

2 360

2 760

220/3

2 778

220/4

160

180

200

220

3 434

3 694

4 140

4 303

4 463

4 802

5 380

5 594

4 700

5 254

5 651

6 334

6 582

4 282

4 918

5 498

5 913

6 627

6 888

5 224

6 000

6 707

7 214

8 084

8 403

2 426

2 954

3 404

3 694

4 048

4 473

4 723

3 155

3 840

4 425

4 802

5 263

5 815

6 138

3 247

3 712

4 520

5 209

5 651

6 194

6 844

7 226

2 907

3 399

3 885

4 728

5 451

5 913

6 480

7 163

7 560

220/5

3 546

4 146

4 740

5 770

6 650

7 214

7 906

8 738

9 223

240/1

1 947

2 252

2 648

3 190

3 631

4 012

4 404

4 803

5 159

240/2

2 533

2 928

3 440

4 147

4 721

5 217

5 725

6 245

6 705

240/3

2 979

3 446

4 051

4 881

5 556

6 141

6 738

7 350

7 892

240/4

3 120

3 604

4 238

5 108

5 814

6 425

7 050

7 690

8 259

240/5

3 806

4 398

5 170

6 232

7 092

7 839

8 602

9 383

10 074

PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 665 och 680 80-120 cm hög | 60-140 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning. För komplett pris addera respektive vävs prisgrupp. cm Bredd Höjd/PG

60

80

100

120

140

80/1

1869

2052

2242

2465

2629

80/2

2163

2402

2648

2937

3151

80/3

2387

2669

2959

3298

3552

80/4

2456

2751

3056

3412

3674

80/5

2801

3161

3531

3964

4287

100/1

1923

2163

2332

2642

2845

100/2

2234

2544

2764

3168

3431

100/3

2472

2837

3095

3570

3881

100/4

2546

2927

3199

3695

4020

100/5

2910

3375

3706

4313

4708

120/1

2037

2332

2560

2843

3049

120/2

2380

2764

3061

3429

3696

120/3

2645

3095

3446

3878

4192

120/4

2726

3199

3565

4017

4346

120/5

3129

3706

4153

4704

5107

46 • • •

Fortsätter


INVÄNDIGT SOLSKYDD

PLISSÉGARDINER

Fortsättning PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 665 och 680 140-240 cm hög | 60-140 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning. För komplett pris addera respektive vävs prisgrupp. cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

100

120

140

140/1

2244

2487

2762

3039

3318

140/2

2649

2966

3325

3684

4046

140/3

2962

3334

3756

4178

4605

140/4

3057

3447

3889

4331

4778

140/5

3535

4010

4548

5087

5632

160/1

2361

2621

2914

3233

3600

160/2

2802

3138

3521

3934

4412

160/3

3142

3536

3986

4472

5034

160/4

3246

3658

4129

4639

5227

160/5

3764

4268

4842

5464

6181

180/1

2425

2720

2979

3339

3735

180/2

2886

3268

3604

4075

4588

180/3

3239

3688

4086

4637

5243

180/4

3348

3818

4234

4812

5444

180/5

3888

4462

4969

5674

6446

200/1

2546

2883

3188

3566

3961

200/2

3043

3480

3876

4368

4883

200/3

3424

3937

4405

4982

5590

200/4

3540

4079

4568

5173

5808

200/5

4124

4781

5377

6114

6890

220/1

2706

3013

3317

3845

4294

220/2

3250

3650

4045

4730

5315

220/3

3668

4139

4602

5410

6099

220/4

3797

4289

4775

5620

6341

220/5

4436

5036

5630

6660

7540

240/1

2839

3142

3538

4080

4523

240/2

3423

3818

4331

5037

5611

240/3

3871

4336

4941

5773

6446

240/4

4010

4496

5128

5998

6704

240/5

4696

5288

6060

7122

7982

Modell 680

Modell 665

• • • 47


PLISSÉGARDINER

PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 659 | 668 | 686 80-180 cm hög | 60-220 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning.

cm

Bredd

Höjd/PG

60

Enbart modell 686 80

100

120

140

160

180

200

220

80/1

1468

1653

1843

2064

2228

2431

2614

2806

2976

80/2

1762

2001

2248

2536

2750

3013

3251

3502

3722

80/3

1986

2268

2558

2898

3151

3461

3740

4035

4294

80/4

2057

2351

2655

3010

3273

3599

3891

4200

4472

80/5

2401

2761

3131

3565

3886

4282

4639

5016

5348

100/1

1524

1762

1932

2241

2443

2621

2846

2995

3213

100/2

1833

2143

2364

2767

3030

3260

3553

3746

4031

100/3

2072

2436

2696

3171

3480

3750

4095

4321

4657

100/4

2144

2526

2799

3295

3618

3900

4262

4500

4850

100/5

2509

2975

3307

3912

4307

4652

5092

5382

5810

120/1

1637

1932

2160

2443

2648

2863

3084

3353

3511

120/2

1980

2364

2660

3029

3297

3574

3862

4214

4416

120/3

2244

2696

3044

3477

3793

4120

4459

4871

5111

120/4

2326

2799

3163

3617

3946

4289

4643

5074

5326

120/5

2728

3307

3753

4304

4706

5124

5557

6083

6389

140/1

1844

2086

2363

2638

2917

3222

3393

3661

3736

140/2

2249

2565

2925

3284

3645

4041

4265

4612

4710

140/3

2561

2932

3355

3777

4204

4669

4931

5340

5455

140/4

2657

3046

3489

3930

4377

4863

5138

5567

5686

140/5

3134

3609

4149

4687

5233

5842

6160

6683

6830

160/1

1960

2220

2513

2832

3199

3498

3699

4061

4088

160/2

2402

2737

3120

3533

3691

4399

4663

5132

5166

160/3

2741

3135

3584

4072

4635

5091

5401

5953

5992

160/4

2845

3258

3729

4239

4827

5305

5630

6206

6249

160/5

3363

3868

4442

5063

5781

6364

6759

7465

7516

180/1

2024

2319

2578

2940

3335

3617

3895

4293

4439

180/2

2485

2867

3205

3674

4188

4555

4915

5435

5624

180/3

2839

3287

3685

4238

4842

5274

5698

6310

6532

180/4

2947

3417

3834

4411

5044

5495

5940

6581

6813

180/5

3488

4062

4569

5274

6045

6598

7139

7920

8205

Fortsätter Modell 659

48 • • •

Modell 668

Modell 686


INVÄNDIGT SOLSKYDD

PLISSÉGARDINER

Fortsättning PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 659 | 668 | 686 200-240 cm hög | 60-220 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning. För komplett pris addera respektive vävs prisgrupp.

cm

Bredd

Höjd/PG

60

Enbart modell 686 80

100

120

140

160

180

200

220

200/1

2146

2482

2788

3165

3562

3923

4183

4629

4792

200/2

2642

3080

3477

3967

4483

4954

5291

5871

6083

200/3

3023

3538

4004

4582

5189

5744

6141

6823

7072

200/4

3141

3679

4167

4772

5407

5988

6402

7116

7379

200/5

3723

4381

4978

5713

6489

7197

7703

8575

8894

220/1

2305

2612

2915

3444

3895

4183

4537

4963

5212

220/2

2850

3249

3644

4330

4915

5291

5752

6306

6627

220/3

3268

3737

4202

5009

5698

6141

6683

7335

7715

220/4

3397

3888

4374

5219

5940

6402

6970

7652

8050

220/5

4037

4636

5229

6259

7139

7703

8396

9228

9713

240/1

2438

2741

3137

3681

4122

4503

4893

5294

5648

240/2

3022

3417

3930

4637

5212

5708

6215

6734

7196

240/3

3470

3936

4540

5372

6045

6630

7227

7839

8382

240/4

3609

4095

4727

5597

6304

6915

7540

8181

8748

240/5

4294

4888

5659

6721

6721

8328

9091

9872 10565

PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 662 | 671 | 677 80-100 cm hög | 60-220 cm bred | Information om format och yta se modellförteckning. Enbart modell 677

cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

100

120

140

160

180

200

220

80/1

1 272

1 456

1 646

1 868

2 032

2 235

2 303

2 418

2 779

80/2

1 565

1 806

2 051

2 340

2 554

2 816

2 910

3 056

3 526

80/3

1 790

2 072

2 363

2 701

2 954

3 264

3 375

3 543

4 099

80/4

1 860

2 154

2 458

2 813

3 077

3 402

3 518

3 694

4 275

80/5

2 204

2 564

2 934

3 368

3 691

4 086

4 232

4 443

5 151

100/1

1 327

1 565

1 735

2 045

2 248

2 424

2 523

2 649

3 017

100/2

1 637

1 946

2 167

2 571

2 835

3 064

3 196

3 356

3 834

100/3

1 875

2 239

2 499

2 974

3 284

3 553

3 712

3 898

4 460

100/4

1 947

2 329

2 602

3 098

3 423

3 705

3 871

4 065

4 653

100/5

2 313

2 778

3 110

3 716

4 112

4 456

4 662

4 895

5 613

Fortsätter Modell 662

Modell 671

Modell 677

• • • 49


PLISSÉGARDINER

Fortsättning PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 662 | 671 | 677 120-240 cm hög | 60-220 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning.

Enbart modell 677

cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

100

120

140

120/1

1 440

1 735

1 963

2 246

120/2

1 783

2 167

2 465

2 832

120/3

2 048

2 499

2 849

120/4

2 129

2 602

120/5

2 533

3 110

160

180

200

220

2 452

2 666

2 751

2 889

3 314

3 100

3 377

3 492

3 667

4 219

3 281

3 596

3 923

4 060

4 263

4 915

2 966

3 420

3 749

4 092

4 234

4 446

5 129

3 556

4 107

4 510

4 928

5 106

5 362

6 194

140/1

1 647

1 891

2 166

2 442

2 721

3 025

3 044

3 196

3 540

140/2

2 052

2 368

2 728

3 087

3 450

3 845

3 874

4 068

4 513

140/3

2 366

2 737

3 158

3 580

4 008

4 472

4 510

4 735

5 260

140/4

2 460

2 850

3 292

3 733

4 180

4 666

4 707

4 942

5 491

140/5

2 938

3 413

3 952

4 490

5 036

5 630

5 680

5 964

6 633

160/1

1 797

1 922

2 248

2 602

3 010

3 342

3 396

3 566

3 997

160/2

2 205

2 541

2 924

3 336

3 815

4 204

4 253

4 466

4 969

160/3

2 546

2 940

3 387

3 875

4 438

4 894

4 957

5 204

5 797

160/4

2 648

3 061

3 532

4 042

4 630

5 109

5 174

5 433

6 053

160/5

3 168

3 671

4 245

4 867

5 584

6 168

6 251

6 564

7 319

180/1

1 828

2 123

2 381

2 743

3 138

3 420

3 522

3 698

4 242

180/2

2 289

2 672

3 008

3 477

3 991

4 358

4 494

4 718

5 428

180/3

2 642

3 091

3 489

4 041

4 646

5 077

5 240

5 502

6 335

180/4

2 750

3 222

3 637

4 215

4 847

5 299

5 471

5 744

6 616

180/5

3 291

3 865

4 372

5 077

5 849

6 401

6 613

6 943

8 008

200/1

1 949

2 286

2 591

2 968

3 365

3 728

3 797

3 987

4 596

200/2

2 445

2 883

3 280

3 770

4 286

4 757

4 853

5 095

5 888

200/3

2 826

3 341

3 808

4 385

4 993

5 547

5 661

5 944

6 875

200/4

2 944

3 482

3 971

4 575

5 212

5 791

5 911

6 206

7 182

200/5

3 528

4 184

4 781

5 518

6 293

7 000

7 150

7 508

8 697

220/1

2 109

2 417

2 720

3 247

3 698

3 987

4 135

4 341

5 016

220/2

2 653

3 053

3 448

4 133

4 718

5 095

5 291

5 556

6 432

220/3

3 071

3 540

4 005

4 813

5 502

5 944

6 178

6 487

7 519

220/4

3 200

3 692

4 178

5 022

5 744

6 206

6 451

6 773

7 853

220/5

3 840

4 439

5 033

6 063

6 943

7 508

7 809

8 199

9 516

240/1

2 241

2 546

2 941

3 484

3 925

4 306

4 473

4 697

5 452

240/2

2 826

3 222

3 733

4 440

5 014

5 511

5 731

6 018

6 999

240/3

3 273

3 739

4 344

5 175

5 849

6 435

6 697

7 031

8 185

240/4

3 413

3 898

4 531

5 401

6 107

6 718

6 993

7 343

8 552

240/5

4 099

4 691

5 464

6 525

7 386

8 133

8 472

8 895

10 368

50 • • •


INVÄNDIGT SOLSKYDD

PLISSÉGARDINER

PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 656 80-180 cm hög | 60-140 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning.

cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

100

120

140

80/1

1 714

1 896

2 086

2 309

2 473

80/2

2 007

2 246

2 493

2 781

2 995

80/3

2 231

2 513

2 803

3 144

3 396

80/4

2 302

2 597

2 900

3 256

3 518

80/5

2 646

3 005

3 375

3 808

4 132

100/1

1 767

2 007

2 176

2 486

2 689

100/2

2 078

2 388

2 609

3 012

3 275

100/3

2 316

2 682

2 941

3 414

3 725

100/4

2 390

2 771

3 043

3 540

3 864

100/5

2 754

3 220

3 552

4 157

4 552

120/1

1 882

2 176

2 405

2 687

2 893

120/2

2 225

2 609

2 906

3 273

3 540

120/3

2 489

2 941

3 290

3 722

4 038

120/4

2 571

3 043

3 409

3 861

4 191

120/5

2 974

3 552

3 998

4 548

4 951

140/1

2 088

2 332

2 608

2 883

3 162

140/2

2 494

2 811

3 171

3 528

3 891

140/3

2 806

3 178

3 600

4 022

4 449

140/4

2 903

3 291

3 733

4 175

4 622

140/5

3 379

3 854

4 394

4 931

5 478

160/1

2 205

2 465

2 758

3 077

3 444

160/2

2 648

2 982

3 365

3 779

4 256

160/3

2 986

3 380

3 830

4 317

4 880

160/4

3 090

3 502

3 974

4 484

5 071

160/5

3 609

4 113

4 687

5 308

6 026

180/1

2 269

2 564

2 823

3 183

3 579

180/2

2 730

3 112

3 450

3 919

4 433

180/3

3 083

3 532

3 930

4 483

5 087

180/4

3 192

3 662

4 078

4 656

5 288

180/5

3 732

4 306

4 815

5 518

6 290

Modell 656

Fortsätter

• • • 51


PLISSÉGARDINER

Fortsättning PRISLISTA LINDHS PLISSÉ MODELL 656 200-240 cm hög | 60-140 cm bred

Information om format och yta se modellförteckning.

cm

Bredd

Höjd/PG

60

80

100

120

140

200/1

2 391

2 727

3 032

3 410

3 807

200/2

2 887

3 324

3 720

4 212

4 727

200/3

3 268

3 783

4 249

4 827

5 434

200/4

3 386

3 923

4 412

5 017

5 652

200/5

3 969

4 625

5 223

5 958

6 734

220/1

2 550

2 857

3 161

3 689

4 140

220/2

3 094

3 494

3 889

4 574

5 160

220/3

3 514

3 983

4 446

5 254

5 943

220/4

3 643

4 133

4 619

5 464

6 185

220/5

4 280

4 880

5 474

6 504

7 384

240/1

2 683

2 986

3 382

3 925

4 367

240/2

3 267

3 662

4 175

4 881

5 455

240/3

3 715

4 180

4 785

5 617

6 290

240/4

3 854

4 340

4 972

5 842

6 549

240/5

4 540

5 134

5 905

6 966

7 826

52 • • •

Modell 656


GARDINSKENOR


SKENA 0801

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 0801 En skena för små utrymmen i t. ex. båtar, hytter och husvagnar Montering i tak görs med snäppfäste 0830. Rekommenderat mått mellan fästpunkter: 600 mm.

TILLVAL

FAKTA Mått skena. Material: Färg: Bockas: Montering:

BxH 12x7,5 mm Aluminium Anodiserad (grå) Vit (RAL 9016) Ja, radie 60 mm Takfäste

Takfäste Art.nr. 0830

Art.nr

Beskrivning

0801-01-6

Anodiserad 600 cm

0801-01-KAP

Kapade längder max 600 cm

0801-02-6

Vit 600 cm

0801-02-KAP

Kapade längder max 600 cm

Takfäste

0830

Takfäste Vit

Glid

4053

Skena 0801 12x7,5 mm

Glid på lina

Lev.pack

Pris

60 m

66,00

m UTGÅENDE

79,20

m UTGÅENDE

66,00

m

79,20

m

200 st

5,10

st

Klickglid Vit

100 st

1,80

st

4050-02

Glid 20-strip, Vit

1000 st

0,60

st

4050-03

Glid 20 strip Svart

1000 st

0,80

st

40500

Glid Vit, 10 st konsumentförp.

10 påsar

18,00

påse

6474

Glid på lina cc 6 cm, Vit

50 m

78,10

m

6475

Glid på lina cc 8 cm , Vit

25 m

78,10

m

6474-03

Glid på lina cc 6 cm Svart

25 m

97,90

m

6475-03

Glid på lina cc 8 cm Svart

25 m

97,90

m

60 m

Enhet

Används med waveband 9885 Vridstopp

Band med påsydda glid cc 9 cm

54 • • •

4060-02

Vridstopp, Vit

100 st

3,50

st

4060-03

Vridstopp, Svart

100 st

4,50

st

6450

Vit bomull 30 mm

10 m

97,90

m

6460

Vit bomull 30 mm

50 m

90,20

m

6452

Vit polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6462

Vit polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6453

Oblekt polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6463

Oblekt polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6454

Transparent polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6464

Transparent polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6465

Transparent polyester 35 mm

25 m

72,60

m

PG

1


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001

GARDINSKENOR

Gardinskena som passar alla slags miljöer. För lätta och medeltunga gardiner. Flera olika varianter av väggmontage och takmontage gör skena 2001 väldigt användbar. Bockning i radie 60 mm alternativt 100 mm finns som standard men även möjlighet till specialbockning enligt mall eller ritning. Pris mot offert. Lagerförs i längderna 3600 mm, 4000 mm, 5000 mm och 6000 mm. Skenan kan kombineras med wave 60 mm alt. 80 mm avstånd mellan gliden. För projekt säljer vi färdigmonterade skenor i vitt och svart med 15 glid per meter, vridstopp och ändskydd. Hållare ingår ej. Rekommenderat mått mellan fästpunkter är 900 mm.

FAKTA Mått skena: BxH 8x25 mm Material: Aluminium Färg: Svart (RAL 9005) Vit (RAL 9016) Grå (RAL 9006) Montering: Vägg, Tak

TILLVAL

Takfäste

Art.nr. 4030-02 Art.nr. 4030-03 Svart

Takfäste cc 65 mm Art.nr. 6179-02

Takfäste

Art.nr. 4029

Vridfäste

Art.nr. 4090 Art.nr 4090-03 Svart

Takfäste cc 65 mm Art.nr. 6180-02

Vridfäste

Art.nr. 4085 Art.nr. 4085-03 Svart

Vinkelfäste

Art.nr. 6110-02 Art.nr 6110-03 svart

• • • 55


SKENA 2001

DUSCHSKENOR 2001 Inkl. glid med krok, nischfästen, pendel 60 cm. Emballagekostnad tillkommer.

SKENA 2001

56 • • •

Art.nr

Beskrivning

2750-04-80

Grå 80x80 cm

1

391,00

st

2750-04-90

Grå 90x90 cm

1

393,00

st

2750-02-80

Vit 80x80 cm

1

391,00

st

2750-02-90

Vit 90x90 cm

1

393,00

st

2751-04-80

Grå 80x80x80 cm

1

670,00

st

2751-04-90

Grå 90x90x90 cm

1

675,00

st

2751-02-80

Vit 80x80x80 cm

1

670,00

st

2751-02-90

Vit 90x90x90 cm

1

675,00

st

2753-04-140

Grå 140 cm

1

331,00

st

2753-04-160

Grå 160 cm

1

344,00

st

2753-04-180

Grå 180 cm

1

350,00

st

2753-04-200

Grå 200 cm

1

360,00

st

2753-02-140

Vit 140 cm

1

331,00

st

2753-02-160

Vit 160 cm

1

344,00

st

2753-02-180

Vit 180 cm

1

350,00

st

2753-02-200

Vit 200 cm

1

360,00

st

Lev.pack

Pris

Enhet

PG


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001

Rekommenderat mått mellan fästpunkterna: 90 cm Alla skenor är silikonerade.

Endast ytteremballage

Konsumentförpackat inkl. 15 glid/m samt vridstopp, ändskydd exkl. hållare

Beskrivning

Lev.pack

Pris

2001-02-3,6

Vit 360 cm

36 m

57,20

m

2001-02-4

Vit 400 cm

40 m

57,20

m

2001-02-5

Vit 500 cm

50 m

57,20

m

2001-02-6

Vit 600 cm

60 m

57,20

m

2001-02-KAP

Vit Kapade längder max 600 cm

68,60

m

2001-03-6

Svart 600 cm

63,80

m

2001-03-KAP

Svart Kapade längder max 600 cm

76,60

m

2001-04-6

Grå 600 cm

63,80

m

2001-04-KAP

Grå Kapade längder max 600 cm

76,60

m

2101-02-3,6

Vit 360 cm

36 m

55,00

m

2101-02-4

Vit 400 cm

40 m

55,00

m

2101-02-5

Vit 500 cm

50 m

55,00

m

2101-02-6

Vit 600 cm

60 m

55,00

m

2101-02-KAP

Vit Kapade längder max 600 cm

66,00

m

2101-03-6

Svart 600 cm

61,60

m

2101-03-KAP

Svart Kapade längder max 600 cm

73,90

m

2101-04-6

Grå 600 cm

61,60

m

2101-04-KAP

Grå Kapade längder max 600 cm

73,90

m

20100

Vit 100 cm

5 st

206,00

st

17

20150

Vit 150 cm

5 st

244,00

st

19

20200

Vit 200 cm

5 st

266,00

st

20

20250

Vit 250 cm

5 st

295,00

st

21

60 m 60 m

60 m 60 m

Enhet PG

GARDINSKENOR

Varje skena i plastslang

Art.nr

PROJEKTPACKADE SKENOR | MONTERADE SKENOR, VITA, 2011-02 alt. SVARTA 2011-03 Med 15 glid/ meter, vridstopp, ändskydd. Hållare ingår ej. Längd cm

100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

320

340

Antal glid

16

18

22

24

28

30

34

36

40

42

46

48

52

Vit Pris/st

201,00 213,00 226,00 244,00 256,00 266,00 277,00 290,00 312,00 323,00 342,00 365,00 384,00

Svart Pris/st 226,00 239,00 253,00 274,00 287,00 298,00 310,00 326,00 350,00 362,00 383,00 409,00 430,00 Längd cm

360

380

400

420

440

460

480

500

520

540

560

580

600

Antal glid

54

58

60

64

66

70

72

76

78

82

84

88

90

Vit Pris/st

402,00 420,00 437,00 458,00 480,00 501,00 517,00 532,00 550,00 571,00 592,00 613,00 636,00

Svart Pris/st 450,00 471,00 490,00 513,00 537,00 561,00 579,00 596,00 616,00 639,00 663,00 686,00 712,00

• • • 57


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001 Glid

Glid

Centerglid

Glid på lina

Band med påsydda glid, cc 9 cm

Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

4050-02

20-strip, vit

1000 st

0,60

st

40500

Vit 10 st i konsumentförp.

10 påsar

18,00

påse

4050-03

20-strip Svart

1000 st

0,80

st

4053 4055-02

Klickglid Påsömnadsglid

100 st 1000 st

1,80 1,00

st st

4057

Metall

10 st

46,20

st

2052

Plast

10 st

27,50

st

6474

Glid på lina cc 6 cm Vit

50 m

78,10

m

6475

Glid på lina cc 8 cm Vit

25 m

78,10

m

6474-03

Glid på lina cc 6 cm Svart

25 m

97,90

m

6475-03

Glid på lina cc 8 cm, Svart Används med waveband 9885

25 m

97,90

m

6450

Vit bomull 30 mm

10 m

97,90

m

6460

Vit bomull 30 mm

50 m

90,20

m

6452

Vit polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6462

Vit polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6453

Oblekt polyester 30 mm

10 m

97,90

m m

6463

Oblekt polyester 30 mm

50 m

90,20

6454

Transparent polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6464

Transparent polyester 30 mm

50 m

90,20

m

25 m

72,60

m

6465 Glid med krok

Vridstopp

Ändskydd

Ändskydd + vridstopp

58 • • •

Transparent polyester 35 mm

4052-02

Vitt glid med metallkrok

100 st

3,30

st

4052-03

Svart glid med metallkrok

100 st

53,00

st

40520

Vitt glid med metallkrok 12 st i kons. förp.

10 påsar

3,70

påse

4062-02

Med metallkrok

100 st

6,70

st st

4060-02

Vit

100 st

3,50

4060-03

Svart

100 st

4,50

st

4065

Vit, med ögla

100 st

7,90

st

4061-02

Vit

100 st

4,40

st st st

4061-03

Svart

100 st

5,10

4061-04

Grå

100 st

4,60

40601

Vit, 2 par i konsumentförp.

10 påsar

29,00

påse

PG

1

5

2


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR SKENA 2001

Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

PG

40300 4030-02

Vit, 2 st i konsumentförpackning Vit

10 påsar 100 st

29,00 6,00

påse st

2

4030-03

Svart

100 st

6,40

st

4031-02

Vit med hål

100 st

6,50

st

4031-03

Svart med hål

100 st

7,40

st

Takfäste med vridlås

4029

Vit med vridlåsning

50 st

7,30

st

Hållare, väggmontage

4023 40231

Vit 3 cm Vit 3 cm, 2 st i konsumentförpackning.

50 st 10 påsar

8,70 29,00

st påse

4025

Vit 5 cm

50 st

12,90

st

40251

Vit 5 cm, 2 st i konsumentförpackning

10 påsar

35,00

påse

4023-03

Svart 3 cm

50 st

10,50

st

6005-02

Vit 5 cm, 5 cm rygg

25 st

15,60

st

6010-02

Vit 10 cm, 5 cm rygg

25 st

18,20

st

7015-02

Vit 15 cm, 7 cm rygg

25 st

33,30

st

7020-02

Vit 20 cm, 7 cm rygg

25 st

41,00

st

6005-03

Svart 5 cm, 5 cm rygg

25 st

18,70

st

6010-03

Svart 10 cm, 5 cm rygg

25 st

21,80

st

7015-03

Svart 15 cm, 7 cm rygg

25 st

40,00

st

7020-03

Svart 20 cm, 7 cm rygg

25 st

49,20

st

6004-02

Vit 20-30 cm, 8 cm rygg

10 st

95,70

st

60042

Vit 20-30 cm, 5 cm rygg 1 st i konsumentförpackning

5 påsar

101,00

påse

10

60040

Vit 10-15 cm, 5 cm rygg 1 st i konsumentförpackning

5 påsar

83,00

påse

8

6105-02

Vit 5 cm, 5 cm rygg

25 st

29,20

st

6110-02

Vit 10 cm, 5 cm rygg

25 st

32,30

st

7115-02

Vit 15 cm, 7 cm rygg

25 st

47,90

st

7120-02

Vit 20 cm, 7 cm rygg

25 st

57,10

st

61050

Vit 5 cm , 5 cm rygg 2 st kons. förp.

10 påsar

73,00

påse

7

61100

Vit 10 cm, 5 cm rygg 2 st kons. förp.

10 påsar

83,00

påse

8

71150

Vit 15 cm, 7 cm rygg 2 st kons. förp.

10 påsar

101,00

påse

10

6105-03

Svart 5 cm, 5 cm rygg

25 st

32,60

st

6110-03

Svart 10 cm, 5 cm rygg

25 st

36,40

st

7115-03

Svart 15 cm, 7 cm rygg

25 st

54,90

st

7120-03

Svart 20 cm, 7 cm rygg

25 st

65,60

st

6205

Vit 5 cm, 5 cm rygg

25 st

30,40

st

6210

Vit 10 cm, 5 cm rygg

25 st

32,80

st

Takfäste

Vinkel, inkl. skruv.

Kraftig ställbar vinkel

Ställbar vinkel

Hållare, väggmontage

Hållare, väggmontage med vridlås

2 3

• • • 59

GARDINSKENOR

Smalspåriga profiler


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001 Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

PG

Gångjärn för burspråk

22115

2 st i konsumentförp.

5 påsar

73,00

påse

7

Vridfäste plant undertak

4010

Vit för 2 skenor

25 st

49,50

st

Vridfäste försänkt undertak

4015

Vit för 2 skenor

25 st

55,00

st

Takfäste

6180-02

Vit för 2 skenor cc 65 mm

25 st

30,80

st

6179-02

Vit för 3 skenor cc 65 mm

25 st

42,90

st

4085

Vit, plan montering med 4030

25 st

29,70

st

4085-03

Svart, plan montering med 4030-03

25 st

38,50

st

4090

Vit, försänkt montering med 4030

25 st

37,40

st

4090-03

Svart, försänkt montering med 4030-03

25 st

44,00

st

4086

Vit, plan montering med 4029

25 st

30,80

st

4091

Vit, försänkt montering med 4029

25 st

38,50

st

6091-01

Zink

60910

Zink 1 st i konsumentförp.

6090-01

Vridfäste för undertak

Skarvdel

Nischfäste

60 • • •

25 st

15,40

st

10 påsar

28,60

påse

Aluminium

10 st

39,50

st

6040-02

Vit

10 st

39,50

st

6042-02

Vit, plast

25 st

27,50

st

2


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001 Beskrivning

Hörnskarv

4063-02

Takbricka 40x15x6mm

9035-02

Clips

Returböj

Hörnböj

Lev.pack

Pris

Enhet

Vit

25 st

19,80

st

Vit

100 st

7,30

st

4080-02

Vit

40800

Vit 4 st i konsumentförp.

100 st

5,30

st

10 påsar

35,00

påse

PG

GARDINSKENOR

Art.nr

3

6085-04

Grå 10x15 cm

10 st

75,90

st

6086-04

Grå 15x20 cm

10 st

79,20

st

6085-02

Vit 10x15 cm

10 st

75,90

st

6086-02

Vit 15x20 cm

10 st

79,20

st

6085-03

Svart 10x15 cm

10 st

75,90

st

6086-03

Svart 15x20 cm

10 st

79,20

st

60850

Vit 10x15 cm inkl. skarvdel 1 par i konsumentförp. 5 påsar

187,00

påse

16

60860

Vit 15x20 cm inkl. skarvdel 1 par i konsumentförp. 5 påsar

206,00

påse

17

6087-04

Grå 20x20 cm 90 grader

10 st

79,20

st

6087-02

Vit 20x20 cm 90 grader

10 st

79,20

st

6087-03

Svart 20x20 cm 90 grader

10 st

79,20

st

6088-04

Grå 20x20 cm 135 grader

10 st

79,20

st

6088-02

Vit 20x20 cm 135 grader

10 st

79,20

st

6088-03

Svart 20x20 cm 135 grader

10 st

79,20

st

60870

Vit 20x20 cm 90 grader inkl.skarvdel

5 påsar

134,00

påse

13

60880

Vit 20x20 cm 135 grader inkl.skarvdel

5 påsar

134,00

påse

13

Tavelkrok

4064

Vit

100 st

19,80

st

Glidstopp

4071-02

Vit

100 st

8,30

st

4071-03

Svart

100 st

8,30

st

• • • 61


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001 Lev.pack

Pris

Enhet

Aluminium 30 cm

1 st

176,00

st

6066-01

Aluminium 60 cm

1 st

198,00

st

6070-01

Aluminium 100 cm

1 st

231,00

st

6063-02

Vit 30 cm

1 st

176,00

st

6066-02

Vit 60 cm

1 st

198,00

st

6070-02

Vit 100 cm

1 st

231,00

st

6072-02

Vit 120 cm

1 st

253,00

st

6063-03

Svart 30 cm

1 st

231,00

st

6066-03

Svart 60 cm

1 st

260,70

st

6070-03

Svart 100 cm

1 st

275,00

st

Pendelfäste för U-taksprofil

6060

Vit

1 st

18,70

st

Distansbricka

6043

Vit diameter 30 mm

10 st

3,30

st

Verktyg

9500

Bockverktyg r=60 mm inkl. bockinlägg

1 st

På begäran

st

9501

Bockverktyg r=100 mm inkl. bockinlägg

1 st

På begäran

st

9505

Bockinlägg för glidspår L 40 cm

1 st

165,00

st

9506

Bockinlägg för baksidan, L 33 cm

1 st

165,00

st

9515

Siliconspray 400 ml

1 st

187,00

st

99

Bockning 90 gr, r=60 mm alt. r=100 mm

1 st

99S

Bockningsarbete special

9900

Burspråk 2 st bockningar

9901 9902

Takpendel 8 mm

Bockningsarbete

62 • • •

Art.nr

Beskrivning

6063-01

242,00

st

På offert

st

1 st

1122,00

st

Burspråk 4 st bockningar

1 st

1570,80

st

Rundbockning typ 11

1 st

1122,00

st

PG


SKENA 2001

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2001

Art.nr

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

Längd cm 100

120

140

160

180

200

220

240

260

280

300

320

340

Antal glid

14

16

18

22

24

26

28

30

34

36

38

40

44

Pris vit

490,00

510,00 532,00 556,00 585,00 614,00 640,00 672,00 697,00 721,00 741,00 766,00

803,00

Pris svart

622,00

648,00

675,00

705,00

744,00

779,00

810,00

854,00

886,00

915,00

942,00

972,00

1020,00

Art.nr

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

2111

Längd cm 360

380

400

420

440

460

480

500

520

540

560

580

600

Antal glid

46

48

50

54

56

58

60

64

66

68

70

74

76

Pris vit

826,00

848,00

864,00

905,00

931,00

953,00

975,00

1011,00 1034,00 1054,00 1077,00 1110,00 1258,00

Pris svart

1049,00

1077,00 1096,00 1150,00 1181,00 1210,00 1238,00 1289,00 1313,00 1338,00 1367,00 1409,00 1597,00

• • • 63

GARDINSKENOR

Garnityr av skena 2001 inkl. glid på lina för wave-band. Garnityr innehållande skena 2001, 2 st ändskydd, 2 st vridstopp, takfäste 4030 och jämt antal glid på lina 6475 cc 8 cm. VIT art.nr 2111-02 SVART art.nr 2111-03


TILLBEHÖR 2001

LINDHS TAVELUPPHÄNGNING Skenor och tillbehör

Art.nr

Beskrivning

2001-02-3,6

Skena 3,6 m vit i plastslang

Lev.pack

Pris

Enhet

36 m

57,20

m

2001-02-4

Skena 4 m vit i plastslang

40 m

57,20

m

2001-02-5

Skena 5 m i plastslang

50 m

57,20

m

2001-02-6

Skena 6 m i plastslang

60 m

57,20

m

2001-02-kap

Skena 6 m i plastslang kapat

m

68,60

m

6091-01

Skarvdel, zink

25 st

4,40

st

4061-02

Ändskydd

100 st

15,40

st

4080-02

Clips, vit

100 st

5,30

st

4064

Tavelkrok, vit

100 st

19,80

st

4066

Perlontråd 150 cm med vridfäste

1 st

82,50

st

4067

Perlontråd 200 cm med vridfäste

1 st

86,90

st

4068

Krok för max 4 kg, förnicklad

1 st

26,00

st

4069

Krok för max 15 kg, förnicklad

1 st

92,40

st

64 • • •

PG


SKENA 2002

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2002

GARDINSKENOR

Gardinskena med invalsat kardborreband

25 mm

Vinkel x 6105-02 71 mm 6110-02 121 mm

Väggfäste x 4023 30 mm 4025 50 mm x

x

10 mm

m 20 m

24

mm

• • • 65


SKENA 2002

LINDHS GARDINSKENOR Smalspåriga profiler SKENA 2002 Art.nr Skena 2002 10x25 mm 2002-01-6

Beskrivning Vit kardborreskena 600 cm

Lev Pack

Pris

Enhet

60 m

124,30

m

149,20

m

1 st

242,00

st

PG

2002-01-KAP

Kapade längder max 600 cm

99A

Bockning 90 alt 135 grader

70851

Vit 10x15 cm 90 grader inkl. skarvdel 1 par i konsumentförp.

5 påsar

206,00

påse

17

70861

Vit 15x20 cm 90 grader inkl. skarvdel , 1 par i konsumentförp.

5 påsar

223,00

påse

18

Innerhörn

70871

Vit 20x20 cm 90 grader inkl. skarvdel 1 st i konsumentförp.

5 påsar

149,00

påse

14

Takfäste

4030-02

Vit

100 st

6,10

st

40300

Vit 2 st i konsumentförp.

10   påsar

29,00

påse

Takfäste med vridlås

4029

Vit med vridlåsning

50 st

7,30

st

Hållare, väggmontage

4023

Vit 3 cm

40231

Vit 3 cm 2 st i konsumentförp.

4025

Vit 5 cm

40251

Vit 5 cm 2 st i konsumentförp.

6105-02

Bockningsarbete Returböj

50 st

8,70

st

10 påsar

29,00

påse

50st

12,90

st

10 påsar

35,00

påse

Vit 5 cm 5 cm rygg

25 st

29,20

st

6110-02

Vit 10 cm 5 cm rygg

25 st

32,30

st

7115-02

Vit 15 cm 7 cm rygg

25 st

47,90

st

7120-02

Vit 20 cm 7 cm rygg

25 st

57,10

st

61050

Vit 5 cm 5 cm rygg

2 st i konsumentförp.

10 påsar

73,00

påse

61100

Vit 10 cm 5 cm rygg 2 st i konsumentförp.

10 påsar

83,00

påse

71150

Vit 15 cm 7 cm rygg 2 st i konsumentförp.

10 påsar

101,00

påse

Hållare, väggmontage med vridlås

6205

Vit 5 cm 5 cm rygg

25 st

30,40

st

6210

Vit 10 cm 5 cm rygg

25 st

32,80

st

Gångjärn för burspråk

22115

Zink 2 st i konsumentförp.

5 påsar

72,60

påse

9035-02

Vit

100 st

7,30

st

Hållare, väggmontage

Takbricka 40x15x6 mm

66 • • •

2

2 3


SKENA 5200

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 5200 Takskena för enklare draperier och gardiner. Skenan kan kombineras med wave 60 mm alt. 80 mm avstånd mellan gliden. Bockning i radie 100 mm är standard. Rekommenderat mått mellan fästpunkter: 900 mm Lagerförs i 6000 mm längder

Mått skena: Material: Färg: Bockas: Montering:

GARDINSKENOR

FAKTA BxH 15x10 mm Aluminium Vit (RAL 9016) Anodiserad (grå), Ja, radie 100 mm Takfäste, Vägg

TILLVAL

Takfäste

Takfäste

Takfäste

Takfäste cc 65 mm

Art.nr. 9578-02, Plast Art.nr. 9580-02, Metall

Art.nr. 6350

Art.nr. 6355

Art.nr. 6380

• • • 67


SKENA 5200

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler U-SKENA 5200 Art.nr

Beskrivning

5200-01-6

Aluminium 600 cm

5200-01-KAP

Kapade längder max 600 cm

5200-02-6

Vit 600 cm

5200-02-KAP

Kapade längder max 600 cm

5738-02

Vit 10-strip

57380

Vit 10 st i konsumentförp.

Glid

5053

Glid med krok

Skena 5200 15x10 m

Lev.pack

Pris

Enhet

60 m

65,50 78,50

m

60 m

65,50

m

78,50

m m

500 st

0,90

st

10 påsar

18,00

påse

Klickglid

500 st

1,50

st

5740-02

Vit med metallkrok

100 st

57400

Vit med metallkrok 12 st i konsumentförp.

5055

Påsömnadsglid

Wave-band

9885

Wave-band transparent 75 mm

50 m

Band med påsydda glid

6434

Transparent polyester 30 mm

6444

Transparent polyester 30 mm

6445

Glid

Glid på lina

Konsumentförpackade skenor monterade med 15 st glid/m och ändskydd. Takfästen ingår.

68 • • •

10 påsar 1000 st

4,80

1

st

73,00 påse 1,00

PG

7

st

23,10

m

10 m

138,60

m

50 m

125,40

Transparent polyester 35 mm

25 m

97,90

m

6469

Glid på lina till band 9885 cc 6 cm Vit

25 m

78,10

m

6470

Glid på lina till band 9885 cc 8 cm Vit

25 m

78,10

m

6469-03

Glid på lina till band 9885 cc 6 cm Svart

25 m

123,20

m

6470-03

Glid på lina till band 9885 cc 8 cm Svart

25 m

110,00

m

52210

Komplett 100 cm Vit

10 påsar

149,00

påse

52215

Komplett 150 cm Vit

10 påsar

187,00

påse

16

52220

Komplett 200 cm Vit

10 påsar

223,00

påse

18

52225

Komplett 250 cm Vit

10 påsar

266,00

påse

20

m

14


SKENA 5200

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler U-SKENA 5200 Beskrivning

6063-01

Takpendel

Enhet

1 st

176,00

st

Aluminium 30 cm

6066-01

Aluminium 60 cm

1 st

198,00

st

Aluminium 100 cm

1 st

231,00

st

6063-02

Vit 30 cm

1 st

176,00

st

6066-02

Vit 60 cm

1 st

198,00

st

6070-02

Vit 100 cm

1 st

231,00

st

6072-02

Vit 120 cm

1 st

253,00

st

10 st

3,30

st

6043

Bockningsarbete

Pris

6070-01

Distansbricka

Vinkelböj

Lev.pack

Vit

PG

GARDINSKENOR

Art.nr

52861

Aluminium 18x18 cm inkl. skarvdel 1 st i konsumentförp.

5 påsar

107,00

påse

11

52862

Vit 18x18 cm inkl. skarvdel 1 st i konsumentförp.

5 påsar

120,00

påse

12

1 st

187,00

st

16

25 st

29,20

st

95

Bockning 90 och 135 grader r=60 alt. r=100 mm

Hållare, väggmontage 6305-02

Vit 5 cm

5 cm rygg

6310-02

Vit 10 cm

5 cm rygg

25 st

32,30

st

7315-02

Vit 15 cm

7 cm rygg

25 st

47,90

st

7320-02

Vit 20 cm

7 cm rygg

25 st

57,10

st

63050

Vit 5 cm 2 st i konsumentförp.

5 cm rygg

10 påsar

73,00

påse

7

63100

Vit 10 cm 2 st i konsumentförp.

5 cm rygg

10 påsar

83,00

påse

8

73155

Vit 15 cm 2 st i konsumentförp

7 cm rygg

10 påsar

101,00

påse

10

Projektpackade skenor | MONTERADE SKENOR, VITA, 5211-02 Med 15 glid/ meter, vridstopp, ändskydd. Takfäste ingår ej. Längd cm 100

150

200

250

300

350

400

450

500

550

600

Antal glid

16

24

30

38

46

54

60

68

76

83

90

Pris/st

145,00 179,00 215,00 257,00 301 00 344,00 388,00 433,00 475,00 515,00 557,00

• • • 69


SKENA 5200

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler U-SKENA 5200 Art.nr Takfäste

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

100 st

9,90

st

PG

9578-02

Vit plast

95782

Vit plast, 2 st i konsumentförp.

10 påsar

35,00

påse

3

95802

Vit metall, 2 st i konsumentförp.

10 påsar

35,00

påse

3

9580-02

Vit metall

100 st

10,50

st

Takfäste

6380

Vit för 2 skenor, cc 65 mm

25 st

42,20

st

Vridfäste plant undertak

6350

Vit

25 st

34,00

st

Vridfäste försänkt undertak

6355

Vit

25 st

41,10

st

9035-02

Vit

100 st

7,30

st

Nischfäste

60411

Zink, 2 st i konsumentförp.

5 påsar

53,00

påse

Vridstopp

5060

Transparent

100 st

7,40

st

Ändskydd

5743-02

Vit

57432

Vit, 2 st i konsumentförp.

9565-01

Zink

95651

Zink, 2 st i konsumentförp.

Takbricka 40x15x6 mm

Skarvdel

70 • • •

100 st

5,00

st

10 påsar

18,00

påse

25 st

30,00

st

5 påsar

83,00

påse

5

1

8


SKENA 2500

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 2500 Gardinskena som passar alla slags miljöer. För lätta och medeltunga gardiner. Flera olika varianter av väggmontage och takmontage gör skena 2500 mycket användbar.

GARDINSKENOR

Skena 2500 kan nyttjas som 1-spårig skena för skärmgardin tillsammans med vagnskena 5420 och glidvagn 4212. Lagerförs i 6000 mm längder. Skenan kan kombineras med wave 60 mm alt. 80 mm avstånd mellan gliden. Rekommenderat mått mellan fästpunkter: 1000 mm

FAKTA Mått skena: Material: Färg: Montering:

BxH 14x26 mm Aluminium Vit (RAL 9016) Vägg, Tak

TILLVAL

Takfäste

Takfäste

Vridfäste

Vridfäste

Art.nr. 4030-02

Art.nr. 4029

Art.nr. 4085

Art.nr. 4090

Takfäste cc 65 mm

Takfäste cc 65 mm

Vridfäste

Art.nr. 6180-02

Art.nr. 6179-02

Art.nr.  6110-02

• • • 71


SKENA 2500

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 2500 Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

2500-02-6

Vit 600 cm

60 m

2500-02-KAP

Kapade längder max 600 cm

5420

Vit 600 cm

5420-KAP

Kapade längder max 600 cm monteras med glidvagn 4212

5442

Vit 42 cm

5445

Vit 45 cm

5450

Pris

Enhet

99,00

m

118,80

m

99,00

m

118,80

m

1 st

46,20

st

1 st

50,60

st

Vit 50 cm

1 st

55,00

st

5455

Vit 55 cm

1 st

59,40

st

5460

Vit 60 cm

1 st

66,00

st

5465

Vit 65 cm

1 st

71,50

st

5470

Vit 70 cm

1 st

75,90

st

Ändskydd vagnskena

4094

Vit

10 st

5,50

st

Glidvagn till vagnskena

4212

Vit glidvagn, skruvas på

10 st

6,30

st

4215

Vit glidvagn, snäppmodell, för lätta textilier

10 st

6,30

st

4210

Vit glidvagn med hjul

10 st

6,30

st

Skena 2500 14x26 mm

Vagnskena metall

Vagnskena metall

60 m

Rek.antal -50 cm 2 st, 51-75 cm 3 st, 76-120 cm 4 st, 121-140 cm 5 st. Band med påsydda glid

72 • • •

6434

Transparent polyester 30 mm

10 m

138,60

m

6444

Transparent polyester 30 mm

50 m

125,40

m

6445

Transparent polyester 35 mm

25 m

97,90

m

5055

Påsömnadsglid

1000 st

1,00

st

PG


SKENA 2500

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 2500 Beskrivning

Pris

Enhet

500 st

0,90

st

10 påsar

18,00

påse

Vit med omvänd ögla

100 st

0,80

st

Klickglid

500 st

1,50

st

5102-02 Vit 10-strip

500 st

5,00

st

5103-02 Vit, med metallkrok

100 st

8,80

st

2562-02 Vit , höger + vänster

10 par

11,00

par

5060

Vit

100 st

7,40

st

Skarvdel

6089

Aluminium

10 st

88,00

st

Kraftig ställbar vinkel

6004-02 Vit 20-30 cm 8 cm rygg

10 st

95,70

st

Glid

5738-02 Vit 10-strip

Lev.pack

57380

Vit 10 st i konsumentförp.

5739

Glid

5053

Rullglid

Ändskydd

Vridstopp

Ställbar vinkel

PG 1

GARDINSKENOR

Art.nr

60042

Vit 20-30 cm 8 cm rygg 1 st i konsumentförp.

5 påsar

101,00

påse

10

60040

Vit 10-15 cm 5 cm rygg 1 st i konsumentförp.

5 påsar

83,00

påse

8

• • • 73


SKENA 2500

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 2500 Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

PG

Nischfäste

60411

Zink, 2 st i konsumentförp.

5 påsar

53,00

påse

5

Takfäste

4030-02

Vit

40300

Vit 2 st i konsumentförp.

Takfäste med vridlås

4029

Hållare, väggmontage

6105-02

Hållare, väggmontage med vridlås

Takfäste

Vridfäste för undertak

Vridfäste försänkt undertak

Wave-band

Glid på lina

Gångjärn för burspråk

74 • • •

100 st

6,00

st

10 påsar

29,00

påse

Vit med vridlåsning

50 st

7,30

st

Vit 5 cm

25 st

29,20

st

5 cm rygg

6110-02

Vit 10 cm

5 cm rygg

25 st

32,30

st

7115-02

Vit 15 cm

7 cm rygg

25 st

47,90

st

7120-02

Vit 20 cm

7 cm rygg

25 st

57,10

st

2

61050

Vit 5 cm

5 cm rygg 2 st i konsumentförp.

10 påsar

73,00

påse

7

61100

Vit 10 cm

5 cm rygg 2 st i konsumentförp.

10 påsar

83,00

påse

8

71150

Vit 15 cm

7 cm rygg 2 st i konsumentförp.

10 påsar 101,00

påse

10

6205

Vit 5 cm, 5 cm rygg

25 st

30,40

st

6210

Vit 10 cm, 5 cm rygg

25 st

32,80

st

6180-02

Vit för 2 skenor, cc 65 mm

25 st

30,80

st

6179-02

Vit för 3 skenor, cc 65 mm

25 st

42,90

st

4085

Vit, plan montering med 4030

25 st

29,70

st

4086

Vit, plan montering med 4029

25 st

30,80

st

4090

Vit, försänkt montering med 4030

25 st

37,40

st

4091

Vit, försänkt montering med 4029

25 st

38,50

st

9885

Wave-band transp. 75 mm

50 m

23,10

m

6469

Glid på lina till band 9885, cc 6 cm, vit

25 m

78,10

m

6470

Glid på lina till band 9885, cc 8 cm, vit

25 m

78,10

m

6469-03

Glid på lina till band 9885, cc 6 cm, svart

25 m

123,20

m

6470-03

Glid på lina till band 9885, cc 8 cm, svart

25 m

110,00

m

22115

Zink 2 st i konsumentförp.

5 påsar

73,00

påse

7


SKENA 2500

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler | Garnityr av skena 2500 inkl glid med lina för wave-band SKENA 2500

Garnityr innehållande skena 2500, 2st ändskydd, takfäste 4030-02 och jämt antal glid med lina 6470 cc 8 cm

Hållare

Dragstav

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

2511-02-100

100 cm, 14 st glid

1 st

501,00

st

2511-02-120

120 cm, 16 st glid

1 st

530,00

st

2511-02-140

140 cm, 18 st glid

1 st

561,00

st

2511-02-160

160 cm, 20 st glid

1 st

592,00

st

2511-02-180

180 cm, 24 st glid

1 st

630,00

st

2511-02-200

200 cm, 26 st glid

1 st

667,00

st

2511-02-220

220 cm, 28 st glid

1 st

696,00

st

2511-02-240

240 cm, 30 st glid

1 st

726,00

st

2511-02-260

260 cm, 34 st glid

1 st

771,00

st

2511-02-280

280 cm, 36 st glid

1 st

803,00

st

2511-02-300

300 cm, 38 st glid

1 st

832,00

st

2511-02-320

320 cm, 40 st glid

1 st

862,00

st

2511-02-340

340 cm, 44 st glid

1 st

906,00

st

2511-02-360

360 cm, 46 st glid

1 st

938,00

st

2511-02-380

380 cm, 48 st glid

1 st

968,00

st

2511-02-400

400 cm, 50 st glid

1 st

992,00

st

2511-02-420

420 cm, 54 st glid

1 st

1041,00

st

2511-02-440

440 cm, 56 st glid

1 st

1075,00

st

2511-02-460

460 cm, 58 st glid

1 st

1104,00

st

2511-02-480

480 cm, 60 st glid

1 st

1134,00

st

2511-02-500

500 cm, 64 st glid

1 st

1176,00

st

2511-02-520

520 cm, 66 st glid

1 st

1206,00

st

2511-02-540

540 cm, 68 st glid

1 st

1238,00

st

2511-02-560

560 cm, 70 st glid

1 st

1267,00

st

2511-02-580

580 cm, 74 st glid

1 st

1308,00

st

2511-02-600

600 cm, 78 st glid

1 st

1349,00

st

6005-02

Vit 5 cm, 5 cm rygg

25 st

15,60

st

6010-02

Vit 10 cm, 5 cm rygg

25 st

18,20

st

7015-02

Vit 15 cm, 7 cm rygg

25 st

33,30

st

7020-02

Vit 20 cm, 7 cm rygg

25 st

41,00

st

9812

Klar 75 cm

50 st

27,50

st

9813

Klar 100 cm

50 st

37,40

st

9814

Klar 125 cm

50 st

49,50

st

9815

Klar 150 cm

50 st

66,00

st

9816

Klar 200 cm

50 st

107,80

st

PG

GARDINSKENOR

Art.nr

• • • 75


SKENA 5001

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 5001 En kraftig skena för medeltunga till tunga draperier för miljö med höga krav på funktion. Kan monteras i tak, på vägg, nedhängande från tak med pendel eller frihängande med nischfäste. Bockning i radie 300 mm som standard. Specialbockning enligt offert. Rekommenderat mått mellan fästpunkter: 2000 mm

FAKTA Mått skena: BxH 15x33 mm Material: Aluminium Färg: Svart (RAL 9005) Vit (RAL 9016) Grå (RAL 9006) Bockas: Ja, radie 300 mm Montering: Takfäste, Vägg

TILLVAL

Takfäste

Vinkelfäste

Art.nr. 5010-02, vit

Art.nr. 5013-02, vit

Art.nr. 5010-03, svart

Art.nr. 5013-03, svart

76 • • •


SKENA 5001

SKENA 5001 | MONTERING Monteringsbeskrivning över 5001 skenan och bocknings möjligheter. Skena 5001 15x33 mm. Rekommenderat mått mellan fästpunkter 2000 mm 1. Montering med takpendel 6073 och glid 5740-02 2. Väggmontering med väggbeslag 5012-02 och rullglid 5102-02 FUNKTIONELLA STÄNGER GARDINSKENOR

3. Takmontering med takfäste 5010-02 samt glid 5738-02 4. Skarvning med skarvdel 50142 5. Olika monteringsmöjligheter

4.

3.

75 mm

45 mm

2.

42 mm

1.

5.

BOCKNING R=300 mm

A

B Min radie 1000 mm Rundbockning

• • • 77


SKENA 5001

DUSCHSKENOR 5001 Bredspåriga profiler SKENA 5001

78 • • •

Inkl. glid med krok, nischfästen, pendel 60 cm. Ej lagervara. Emballagekostnad tillkommer.

Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

5750-04-80 5750-04-90

Grå 80x80 cm

1 st

589,00

st

Grå 90x90 cm

1 st

620,00

st

5750-02-80

Vit 80x80 cm

1 st

589,00

st

5750-02-90

Vit 90x90 cm

1 st

620,00

st

5751-04-80

Grå 80x80x80 cm

1 st

963,00

st

5751-04-90

Grå 90x90x90 cm

1 st

1029,00

st

5751-02-80

Vit 80x80x80 cm

1 st

963,00

st

5751-02-90

Vit 90x90x90 cm

1 st

1029,00

st

5753-04-140

Grå 140 cm

1 st

363,00

st

5753-04-160

Grå 160 cm

1 st

405,00

st

5753-04-180

Grå 180 cm

1 st

440,00

st

5753-04-200

Grå 200 cm

1 st

468,00

st

5753-02-140

Vit 140 cm

1 st

363,00

st

5753-02-160

Vit 160 cm

1 st

405,00

st

5753-02-180

Vit 180 cm

1 st

440,00

st

5753-02-200

Vit 200 cm

1 st

468,00

st

PG


SKENA 5001

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 5001 Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

5001-02-6

Vit 600 cm

30 m

128,70

m

5001-02-KAP

Kapade längder max 600 cm

154,40

m

5001-03-6

Svart 600 cm

141,90

m

5001-03-KAP

Kapade längder max 600 cm

170,30

m

5001-04-6

Grå 600 cm

128,70

m

5001-04-KAP

Kapade längder max 600 cm

154,40

m

5102-02

Vit 10-strip

500 st

5,10

st

5103-02

Vit, med metallkrok

100 st

8,80

st

Glid

5053

Klickglid

500 st

1,50

st

Glid

5738-02

Vit 10-strip

500 st

0,90

st

5738-03

Svart 10-strip

500 st

1,20

st

57380

Vit 10 st i konsumentförp.

10 påsar

18,00

påse

5740-02

Vit, med metallkrok

4,80

st

57400

Vit, med metallkrok 12 st i konsumentförp. 10 påsar

73,00

påse

5041-01

Grå

25 st

3,30

st

5041-02

Vit

25 st

3,30

st

5041-03

Svart

25 st

3,30

st

Vridstopp

5060

Transparent

100 st

7,40

st

Glidstopp

4071-02

Vit

100 st

8,30

st

4071-03

Svart

100 st

8,30

st

Nischfäste

5715 5715-03

Vit, plast Svart, plast

10 st 10 st

42,90 93,50

st st

Hållare, väggmontage

5012-02

Vit 5 cm, 5 cm rygg

10 st

39,60

st

5013-02

Vit 10 cm, 5 cm rygg

10 st

42,90

st

5011-02

Vit 15 cm, 7 cm rygg

10 st

47,30

st

5012-03

Svart 5 cm, 5 cm rygg

10 st

47,30

st

5013-03

Svart 10 cm, 5 cm rygg

10 st

51,70

st

5011-03

Svart 15 cm, 7 cm rygg

10 st

57,20

st

5010-02

Vit

25 st

42,90

st

5010-03

Svart

10 st

132,00

st

9035-02

Vit

100 st

7,30

st

Skena 5001 15x33 mm

Rullglid

Glid

Ändskydd

Takfäste

Takbricka 40x15x6 mm

30 m 30 m

100 st

PG

GARDINSKENOR

Art.nr

1

7

• • • 79


SKENA 5001

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 5001 Art.nr Skarvdel L=20 cm

T-skarv

Täcklist

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

50144

Grå

1 st

195,80

st

50142

Vit

1 st

195,80

st

5015-01

Aluminium

10 st

75,90

st

5015-02

Vit

10 st

75,90

st

Vit

20 m

47,30

m

5016-02

Täcklisten skall alltid användas på sjukhus på grund av hygieniska krav

6073-01

Aluminium 30 cm

1 st

169,40

st

6076-01

Aluminium 60 cm

1 st

189,20

st

6077-01

Aluminiuim 100 cm

1 st

220,00

st

6073-02

Vit 30 cm

1 st

169,40

st

6076-02

Vit 60 cm

1 st

189,20

st

6077-02

Vit 100 cm

1 st

220,00

st

6073-03

Svart 30 cm

1 st

212,30

st

6076-03

Svart 60 cm

1 st

236,50

st

6077-03

Svart 100 cm

1 st

275,00

st

6060

Vit till 6073-6077

1 st

18,70

st

Distansbricka

6043

Vit diameter 30 mm

10 st

3,30

st

Takpendel, kraftig 16 mm

5021-01

Aluminium 100 cm

1 st

440,00

st

5021-02

Vit 100 cm

1 st

440,00

st

5021-03

Svart 100 cm

1 st

506,00

st

5020-01

Aluminium

1 st

825,00

st

5020-02

Vit

1 st

825,00

st

5044-01

Zink

25 st

4,84

st

5030

Vridfäste plant undertak, Vit

25 st

77,00

st

5035

Vridfäste försänkt undertak, Vit

25 st

85,80

st

5030-03

Vridfäste plant undertak, Svart

25 st

154,00

st

5035-03

Vridfäste försänkt undertak, Svart

25 st

171,00

st

96

Bockning r=300 mm

1 st

215,60

st

96S

Specialbockning

Takpendel 8 mm

Pendelfäste för U-taksprofil

V-pendel L=100 cm

Mittstopp Vridfäste

Bockningsarbete

80 • • •

Enl. offert

PG


SKÄRMGARDINSKENOR

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKÄRMGARDINSSKENOR 1-3 SPÅR

System för skärmgardiner och rumsavdelningar. Systemet består av skenprofiler med 1 till 3 glidspår, där en eller flera vagnsskenor monteras med hjälp av glidvagn i respektive glidspår. Bredden på vagnsskena styrs av bredden på respektive textilskärm. Montage i tak eller på vägg. Rekommenderat mått mellan fästen 900 mm.

GARDINSKENOR

1-spår 14x26 mm

2-spår 42x15 mm

3-spår 60x15 mm

FAKTA Mått skena:

1-spår 14x26 mm

2-spår 42x15 mm

3-spår 60x15 mm

Material: Färg:

Aluminium Vit (RAL 9016)

Bockas: Montering:

Takfäste, Vägg

Nej

TILLVAL

Takfäste

Väggfäste

Art.nr. 4483

Art.nr. 4490

• • • 81


SKÄRMGARDINSKENOR

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKÄRMGARDINSSKENOR 1-3 SPÅR

1-spårs skena 2500 14x26mm

Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

2500-02-6

Vit 600 cm

60 m

2500-02-KAP Kapade längder max 600 cm Tillbehör se

Pris

Enhet

99,00

m

118,80

m

161,70

m

210,20

m

226,60

m

294,60

m

sid 61. OBS Endast glidvagn 4212 passar.

2-spårs skena 42x15 mm

5426

Vit 2-spår 600 cm

5426-KAP

Kapade längder max 600 cm

3-spårs skena 60x15 mm

5436

Vit 3-spår 600 cm

5436-KAP

Kapade längder max 600 cm

Takfäste

4483

Zink för 2-3 spår

100 st

12,10

st

Vridfäste plant undertak

4475

Vit/zink endast 2-3 spår

25 st

31,90

st

Vridfäste försänkt undertak

4480

Zink endast 2-3 spår

25 st

39,60

st

82 • • •

60 m

60 m

PG


SKÄRMGARDINSKENOR

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKÄRMGARDINSSKENOR 1-3 SPÅR Beskrivning

9035-02

Vit

4489

Lev.pack

Pris Enhet

100 st

7,30

st

Vit/zink 5 cm 2-3 spår

25 st

38,80

st

4490

Vit/zink 10 cm 2-3 spår

25 st

42,50

st

4492

Vit/zink 15 cm 2-3 spår

25 st

52,50

st

Ändskydd

4408

Vit 2st för 2-3 spår

10 par

49,50

par

Skarvdel

4224

För 2 spårig profil

5 st

63,80

st

4225

För 3 spårig profil

5 st

72,60

st

25 st

4,80

st

60 m

99,00

m

118,80

m

Takbricka 40x15x6mm

Hållare

Mittstopp

5044-01

Vagnskena metall

5420

Vit 600 cm

5420-KAP

Kapade längder max 600 cm

PG

GARDINSKENOR

Art.nr

• • • 83


SKÄRMGARDINSKENOR

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKÄRMGARDINSSKENOR 1-3 SPÅR Pris

Enhet

1 st

46,20

st

Vit 45 cm

1 st

50,60

st

5450

Vit 50 cm

1 st

55,00

st

5455

Vit 55 cm

1 st

59,40

st

5460

Vit 60 cm

1 st

66,00

st

5465

Vit 65 cm

1 st

71,50

st

5470

Vit 70 cm

1 st

75,90

st

Ändskydd vagnskena

4094

Vit

10 st

5,50

st

Glidvagn till 5420

4215

Vit glidvagn, snäppmodell för lätta textilier

100 st

6,30

st

4212

Vit glidvagn, skruvas på

10 st

6,30

st

4210

Vit glidvagn med hjul

10 st

6,30

st

Vagnskena metall

Art.nr

Beskrivning

5442

Vit 42 cm

5445

L.pack

Rek.antal -50 cm 2 st, 51-75 cm 3 st, 76-120 cm 4 st,121-140 cm 5 st. Klickglid, bredspår

Glid

Medbringare

Dragstavar

84 • • •

5053

Klickglid

500 st

1,50

st

5738-02

Vit 10-strip Glid

500 st

0,90

st

57380

Vit 10 st i konsumentförp.

10 påsar

17,60

påse

4209

Vit T-modell

10 st

6,30

st

4208

Vit L-modell, dragstavsfäste

10 st

6,30

st

4216

Glidvagn med dragstavsfäste, snäppmodell

100 st

6,30

st

9812

Klar 75 cm

50 st

27,50

st

9813

Klar 100 cm

50 st

37,40

st

9814

Klar 125 cm

50 st

49,50

st

9815

Klar 150 cm

50 st

66,00

st

9816

Klar 200 cm

50 st

107,80

st

PG


SKÄRMGARDINSKENOR

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKÄRMGARDINSSKENOR 1-3 SPÅR Pris

Enhet

Vit ögla för sömnad (mjuk)

50 m

11,90

m

2023

Vit ögla velour för påstrykning (mjuk)

25 m

29,30

m

3040-02

Vit 500 cm

50 m

42,90

m

3040-02-KAP

Kapade längder max 500 cm

51,50

m

R90804

Ändskydd till 3040-02

25 st

2,30

st

Underlist 160 g/m 20x3 mm

3052

Naturanod. alum 600 cm

30 m

48,40

m

3052-KAP

Kapade längder max 600 cm

58,10

m

Underlist 380gr/m 16x3mm

3050

Vit 300 cm

71,50

m

3050-KAP

Kapade längder max 300 cm

85,80

m

30542

Vit 41 cm

1 st

33,00

st

30545

Vit 44 cm

1 st

35,20

st

30550

Vit 49 cm

1 st

39,60

st

30555

Vit 54 cm

1 st

42,90

st

30560

Vit 59 cm

1 st

46,20

st

30565

Vit 64 cm

1 st

49,50

st

30570

Vit 69 cm

1 st

52,80

st

Underlist 180 gr/m 13 mm

Beskrivning

2013

30 m

PG

GARDINSKENOR

Lev.pack

Kardborreband

Art.nr

• • • 85


SKENA 5501

LINDHS GARDINSKENOR Bredspåriga profiler SKENA 5501 En kraftig skena för medeltunga till tunga gardiner. Förses med 28 mm änddekor. Kan monteras i tak, på vägg, nedhängande från tak med pendel.

FAKTA Mått skena: Material: Färg:

28 mm Aluminium Vit (RAL 9016)

Bockas: Montering:

Tak, vägg

Nej

Art.nr Skena 5501

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

30 m

159,50

m

191,40

m

5501-02-6

Vit 600 cm

5501-02-KAP

Vit kapade längder max 600 cm

5102-02

Vit 10-strip

500 st

5,10

st

5103-02

Vit, med metallkrok

100 st

8,80

st

Glid

5053

Klickglid

500 st

1,50

st

Glid

5738-02

Vit 10-strip

57380

Vit 10 st i konsumentpack.

Vridstopp

5060

Hållare, väggmontage

Rullglid

Takfäste

Takpendel 8 mm

Änddekor

86 • • •

500 st

0,90

st

10 påsar

18,00

påse

Transparent

100 st

7,40

st

5012-02

Vit 5 cm

5 cm rygg

10 st

39,60

st

5013-02

Vit 10 cm 5 cm rygg

10 st

42,90

st

5011-02

Vit 15 cm 7 cm rygg

10 st

47,30

st

5010-02

Vit

25 st

42,90

st

6073-02

Vit 30 cm

1 st

169,40

st

6076-02

Vit 60 cm

1 st

189,20

st

6077-02

Vit 100 cm

1 st

220,00

st

55060

Vit Ändkapsel

1 st

66,00

st

PG

1


SKENA 8000

ELDRAG

GARDINSKENOR

Lindhs System 8000 35/60

SYSTEM 8000

FAKTA

System 8000 är ett elektriskt system som kan kombineras med flera motorstyrkor. Komplett skena med motor, inkl. strömförsörjning och RTS-modul exkl. fjärrkontroll/tryckknapp.

Mått skena: Material: Färg: Bockas: Montering:

12 glid/meter skena, standardglid alternativt glid på lina. Takfäste ingår som standard.

BxH 30,5 x 25 mm Aluminium Vit Ja, radie 300 mm Tak eller vägg

System 8000-35 är lämplig för lätta och medeltunga gardiner. Max 35 kg på 10 m rak skena. System 8000-60 är lämplig för tunga gardiner. Max 60 kg på 10 m rak skena. Eldrag kräver en auktoriserad elinstallatör. För bästa funktion rekommenderar vi ridåband 9881 till sömnad och montage av gardin. Pris på förfrågan.

Vridbart takfäste (standard)

Kraftig ställbar vinkel (se sid 59) Art.nr 60040 Art.nr 60042

10-15 cm, vit. (rygg 55 mm) 20-30 cm, vit (rygg 80 mm)

Skena monterad med takfäste

• • • 87


SKENA 8000

BOCKAD SKENA 8000

Radie 300 mm 90º

Radie 3 m

Minsta bockningsradie, se bilder ovan Maxvikt per gild: 1,5 kg

DRAGKAPACITET SYSTEM 8000-35 och 8000-60 (kg) I tabellen nedan anges den maximala vikten på gardinen i kg, för respektive system. Skenans längd och form samt gardinens tyngd styr valet av motor.

8000-35 Typ av skena

Rak skena

A

B

C

8000-60

3m

6m

10 m

6m

10 m

12 m

35

35

35

60

60

55

35

35

35

60

60

55

35

25

20

45

45

35

35

25

20

45

45

35

15

10

35

25

15

10

35

25

35

15

35

25

30

10

30

20

Bockad skena

R = 300 mm

D R = 300 mm

E R = 300 mm

F

Svängd skena

R = 300 mm

G R = 300 mm

H R = 300 mm

88 • • •


SKENA 8311, 8411

LINDHS SYSTEM

System 8311

FAKTA

Ett komplett system med glid på lina för wavegardiner, lätta till medeltunga gardiner (4-10 kg) och draperier. Manövrering med ändlös lina. Takhållare som standard. Gardinband 9885 sys på gardinen och monteras med rynkbandskrok 5742-02.

Mått skena: Material: Färg: Bockas: Montering:

System 8411

BxH 15x25 mm Aluminium Vit (RAL 9016) Ja, radie 150 mm Tak eller vägg

FAKTA

Ett komplett system för lätta till medeltunga (4-10 kg) gardiner och draperier. Manövrering med ändlös lina. Takhållare som standard. Flera möjligheter till öppningsalternativ vilket anges vid beställning, paket höger alternativt vänster sida eller mittöppning. För bästa funktion rekommenderar vi ridåband 9886 och ridåkrok 9881 till sömnad och montage av gardin.

Mått skena: Material: Färg: Bockas: Montering:

BxH 15x25 mm Aluminium Vit (RAL 9016) Ja, radie 150 mm Tak eller vägg

Art.nr

Beskrivning

Antal glid

Lev.pack

Pris

Enhet

8411

Vit 100 cm

12

1 st

1168,00

st

8412

Vit 200 cm

24

1 st

1453,00

st

8413

Vit 300 cm

36

1 st

1735,00

st

8414

Vit 400 cm

48

1 st

2021,00

st

8415

Vit 500 cm

60

1 st

2431,00

st

8416

Vit 600 cm

72

1 st

2580,00

st

8417

Vit 700 cm (Skarvas)

84

1 st

2728,00

st

8311

Vit 100 cm

14

1 st

1205,00

st

8312

Vit 200 cm

26

1 st

1499,00

st

8313

Vit 300 cm

38

1 st

1786,00

st

8314

Vit 400 cm

50

1 st

2082,00

st

8315

Vit 500 cm

64

1 st

2505,00

st

8316

Vit 600 cm

76

1 st

2657,00

st

8317

Vit 700 cm (Skarvas)

88

1 st

2808,00

st

Tillägg för mittöppning

8410

Mittöppning

1 st

127,60

st

Tillägg för bockning

8420

Bockning radie 150 mm

1 st

381,70

st

Spänntrissa

6124-01

Spänntrissa, vit

1 st

121,00

st

8426

Vridfäste försänkt undertak

1 st

42,90

st

8427

Vridfäste plant undertak

1 st

33,00

st

8408

Skarvdel

1 st

198,00

st

Lindrag, komplett för lätta till medeltunga gardiner, draperier.

Lindrag, komplett med glid med lina för wavegardiner

• • • 89

GARDINSKENOR

8311 OCH 8411, LINDRAG


BOCKNING/BAND & KROK

BOCKNINGSSCHEMA Vid beställning av bockade skenor: Uppge alltid mått och typer enligt nedanstående eller skicka en enkel skiss vid beställningen. Emballagekostnad tillkommer. B A

B

A

C

A

B

A

B

Framsida skena TYP 1

Framsida skena TYP 2

C

A

B

Framsida skena TYP 5

Framsida skena TYP 6

B

B

A

D

C A

Framsida skena TYP 7

A

C

Framsida skena TYP 4

Framsida skena TYP 3

A

B

C

E

Framsida skena TYP 8

Burspråk, ej valv

C

D

B

B A

B A

E

Framsida skena TYP 9

A

B

C

Framsida skena TYP 10

Framsida skena TYP 12

Framsida skena TYP 11

BAND OCH KROK Veckband polyester B=70 mm

Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

9859

Vit Transparent

9868 Veckband bomull/polyester B=70mm

9860 9861 98593 98594

Vit Oblekt Vit 3,1 met/påse Oblekt 3,1 met/påse

Pris

Enhet

100 m

9,80

m

100 m

13,90

m

100 m

10,80

m

100 m

10,80

m

10 påsar

65,00

påse

6

10 påsar

65,00

påse

6

Combiband transparent 65mm

9869

Transparent polyester

100 m

14,30

m

Rynkband polyester B=30 mm Rynkband polyester B=70 mm

9862

Vit 30 mm 2-trådar Vit 70 mm 2-trådar (Förhållande 1:2,5)

100 m

9,20

m

23,70

m

912

Vit 76 mm 3-trådar (Förhållande 1:2,5)

50 m

Rynkband polyester B=76 mm (polypropylen)

50 m

18,50

m

Ridåband B=55 mm

Ridåkrok

911

9886

Vit 55 mm, (Förhållande 1:2,2)

50 m

28,10

m

9881

Förzinkad

200 st

4,60

st

PG

När du använder veckband och fingerkrok med flera fingrar blir den färdiga gardinbredden mindre än den fulla tygbredden. I tabellen nedan kan du se hur bred din färdigveckade gardin blir. 2:a siffran anger hur många fingerkrok som går åt till respektive veckning och tygbredd. Måtten är cirkamått. 2 fingerkrok. Punkterna=fickorna i veckbandet Tygbredd 90

90 • • •

120

150

4 fingerkrok

180

90

120

150

180

57/6

70/8

80/10

60/10

84/13

104/17

123/20

40/5

73/6

93/9

120/11

141/13

51/4

67/5

80/7

98/8

48/6

55/9

71/11

85/13

52/6

66/8

80/11

96/13

54/5

76/6

92/8

106/10

55/5

74/6

92/8

110/9


BAND & KROK

BAND OCH KROK Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

Wave-band

9885

Wave-band transp. 75 mm Används till glid på lina 6469, 6470, 6474 och 6475

50 m

23,10

m

Snörvinda

1141

Vit

25 st

9,90

st

11410

Vit 2 st i konsumentpack.

10 påsar

29,00

påse

Kanalband B=50 mm

9865

Vit

100 m

6,70

m

Hällband B=95 mm

9864

Transparent, 100 mm Bör sys 5 mm in från öglans över och underkant

50 m

35,20

m

Hällband B=50 mm

9863

Transparent 50 mm

50 m

28,10

m

Hissband

6488

Transparent hissband för latta, påstrykning

200 m

28,60

m

9888

Vitt hissband för latta, påstrykning

50 m

25,30

m

9880

Transparent hissband för latta

100 m

14,90

m

Fållningsband för påstrykning

2010

Transparent 10 mm

100 m

9,20

m

Öljettmellanlägg 100 mm

95500

Vit

100 m

19,10

m

95510

Vit 3 m/påse

10 påsar

134,00

påse

B=17 mm B=30 mm

PG

2 GARDINSKENOR

Art.nr

B=17 mm

13

• • • 91


BAND & KROK

BAND OCH KROK

Kardborreband 20 mm vit

Krok Band med påsydda glid, cc 9 cm för skena 0801-2001

Art.nr

Beskrivning

2012 2013 2014 2023

Hake för påsömnad (hård) Ögla för påsömnad (mjuk) Hake självhäftande (hård) Ögla velour för påstrykning (mjuk)

2797

Krok, plast

Lev.pack

Pris

Enhet

50 m 50 m 50 m 25 m

13,40 11,90 19,50 29,30

m m m m

100 st

1,10

st

6450

Vit bomull 30 mm

10 m

97,90

m

6460

Vit bomull 30 mm

50 m

90,20

m

6452

Vit polyester 30 mm

10 m

97,90

m

PG

6462

Vit polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6453

Oblekt polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6463

Oblekt polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6454

Transparent polyester 30 mm

10 m

97,90

m

6464

Transparent polyester 30 mm

50 m

90,20

m

6465

Transparent polyester 35 mm

25 m

72,60

m

Band med påsydda glid för skena 2500-5200,5001

6434 6444 6445

Transparent polyester 30 mm Transparent polyester 30 mm Transparent polyester 35 mm

10 m 50 m 25 m

138,60 125,40 97,90

m m m

Fingerkrok för glid låg fattning

98170 98410 98460 9817 98412 98462

1-finger, låg fattning 10 st i konsumentförp. 2-finger, låg fattning 10 st i konsumentförp. 4-finger, låg fattning 10 st i konsumentförp. 1-finger, låg fattning 2-finger, låg fattning 4-finger, låg fattning

10 påsar 10 påsar 10 påsar 200 st 200 st 20 st

18,00 29,00 47,00 1,70 2,20 3,00

påse påse påse st st st

1 2 4

Fingerkrok för glid hög fattning

98420 98470 98422 98472

2-finger, hög fattning 10 st i konsumentförp. 4-finger, hög fattning 10 st i konsumentförp. 2-finger, hög fattning 4-finger, hög fattning

10 påsar 10 påsar 200 st 200 st

35,00 53,00 2,60 3,70

påse påse st st

3 5

Fingerkrok för skena

98190 98430 98480 9819 98432 98482

1-finger 10 st i konsumentförp 2-finger 10 st i konsumentförp 4-finger 10 st i konsumentförp 1-finger 2-finger 4-finger

10 påsar 10 påsar 10 påsar 200 st 200 st 200 st

29,00 35,00 53,00 1,90 2,60 3,60

påse påse påse st st st

2 3 5

Gardinkroksförlängare

9806

Gardinkroksförlängare 100st/påse

100 st

6,40

st

92 • • •


BAND & KROK

BAND OCH KROK Art.nr

Kornischglid

Rynkbandskrok

Dubbelkrok

Nålkrok för glid

Nålkrok för skena

Omtagsnål

Gardinspiral

Krok / Ögla

Spetsögla

Lev.pack

Pris

Enhet

5589

Klar plast 6x10 mm

100 st

1,10

st

5590

Klar plast 13x18 mm

100 st

1,10

st

10 påsar

18,00

påse

100 st

4,50

st

PG

55900

Klar plast 13x18 mm 10 st i konsumentförp.

5695

Mässing 14x18 mm

1

56950

Mässing 14x18 mm 10 st i konsumentförp.

10 påsar

65,00

påse

6

4077 40770

Vit, med ögla Vit, med ögla 10 st i konsumentförp.

100 st 10 påsar

3,20 35,00

st påse

3

5744-01 5742-02 57450

Förnicklad Vit Vit 20 st i konsumentförp.

100 st 1000 st 10 påsar

0,90 0,80 35,00

st st påse

3

55742-02

Vit

100 st

1,50

st

4072 4073

Öljettkrok, förz. Öljettkrok, vit plast

2000 st 500 st

2,30 2,00

st st

9818 98180

Förnicklad Förnicklad 10 st i konsumentförp.

100 st 10 påsar

1,40 29,00

st påse

2

9828 98280

Förnicklad Förnicklad 10 st i konsumentförp.

100 st 10 påsar

1,40 29,00

st påse

2

2330 23400

Förnicklad Förnicklad 10 st i konsumentförp.

100 st 10 påsar

2,60 35,00

st påse

3

8160 81602 81605

Vit, 30 met. 1 st Vit, 2 met. inkl krok, öglor 1 st i konsumentförp. 10 påsar Vit, 5 met. inkl krok, öglor 1 st i konsumentförp. 10 påsar

264,00 53,00 101,00

st påse påse

5 10

8161 8162 81640

Förzinkad krok 144 st Förzinkad ögla 144 st Förzinkad 5 krokar, 5 öglor i konsumentförp.

1 st 1 st 10 påsar

94,60 94,60 18,00

ask ask påse

1

1431

Förnicklad

100 st

9,20

st

GARDINSKENOR

Ring

Beskrivning

• • • 93


TILLBEHÖR

GARDINTILLBEHÖR / PERSIENNTILLBEHÖR Art.nr Väggbeslag

Stoppbricka

Tyngdband

Gardintyngd

Dragstav

Böjlig gardinlist 2 m

Lina

94 • • •

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Vit 7,5 cm

9799-02 97990

Vit 7,5 cm

9800-02

Vit 15 cm

98000

Vit 15 cm

9801 98010

Förzinkad Förzinkad

2 2

2

Pris

Enhet

50 st

15,00

st

10 påsar

47,00

påse

50 st

17,30

st

10 påsar

53,00

påse

50 st

8,00

st

10 påsar

29,00

påse

50 m

20,80

m

10 påsar

83,00

påse

9850 98500

Vit 50 gram

9852

Vit 70 gram

50 m

30,00

m

9851

Vit 100 gram

25 m

46,20

m

9857 98560

Vit 25 gram 60x12x6 mm

50 st

11,00

st

Vit 25 gram

10 påsar

53,00

påse

9858

Vit 50 gram 80x16x6 mm

50 st

18,50

st

9812 9813

Klar 75 cm

50 st

27,50

st

Klar 100 cm

50 st

37,40

st

9814

Klar 125 cm

50 st

49,50

st

Vit 50 gram

3,1

4

PG

4 5

2

8

5

9815

Klar 150 cm

50 st

66,00

st

9816

Klar 200 cm

50 st

107,80

st

98700

Aluminium

1

1 st

325,00

st

23

30600 30620

Linlås 3/påse

3

10 påsar

29,00

påse

2

Lintofts 5/påse

5

10 påsar

18,00

påse

1

30630

Snörledare inkl. spik 2/påse

2

10 påsar

29,00

påse

2

30631 30632

Vridstång inkl. wire 1/påse

1

10 påsar

73,00

påse

7

Stånghållare m skruv 3/påse

3

10 påsar

29,00

påse

2

30633

Bottenknapp 8/påse

1

10 påsar

29,00

påse

2

30634

Stegband 3 m inkl. clips 25 mm persienn

10 påsar

47,00

påse

4

31050

Lina 1,4 mm 10 m

10 påsar

47,00

påse

4

1


REGLERBARA STÄNGER

REGLERBARA STÄNGER Beskrivning

11090 16090 16120 24090 24120 32090 32120

Vit 65-100 cm väggavs. Vit, 90-160 cm väggavs. Vit, 90-160 cm väggavs. Vit, 150-240 cm väggavs. Vit, 150-240 cm väggavs. Vit, 180-320 cm väggavs. Vit, 180-320 cm väggavs.

Kons.Pack Lev.pack 9 cm 9 cm 12 cm 9 cm 12 cm 9 cm 12 cm

10 påsar 10 påsar 10 påsar 10 påsar 10 påsar 10 påsar 10 påsar

101,00 107,00 107,00 134,00 134,00 172,00 172,00

Pris

Enhet

PG

påse påse påse påse påse påse påse

10 11 11 13 13 15 15

Stödkrok ingår i satser fr.o.m. längd 320 cm. Vid tyngre uppsättningar rekommenderas stödkrokar fr.o.m. 240 cm. Samtliga förpackningar inkl. väggfästen, skruv och gardinpåträdare. Dubbel stång inkl. väggfästen och gardinpåträdare

Förlängningsdel

Gardinpåträdare

Klämring

Returförlängare

Väggfäste

Stödkrok

Spänngardinstång

16912 24912

Vit, 90-160 cm väggavs. 9+12 cm Vit, 150-240 cm väggavs. 9+12 cm

10 påsar 10 påsar

172,00 223,00

påse påse

15 18

32912

Vit, 180-320 cm väggavs. 9+12 cm

10 påsar

295,00

påse

21

00900

Vit, 60-90 cm

10 påsar

73,00

påse

7

77580

Vit

10 påsar

18,00

påse

1

77610

Vit

10 påsar

35,00

påse

3

77590

Vit

10 påsar

73,00

påse

7

77600

Förzinkad

10 påsar

18,00

påse

1

77620 77630

Vit 6-9 cm Vit 9-12 cm

10 påsar 10 påsar

47,00 47,00

påse påse

4 4

56030 56031

Vit 60-90 cm m. fjäder Vit 90-150 cm m. fjäder

10 påsar 10 påsar

206,00 244,00

påse påse

17 19

• • • 95

GARDINSKENOR

Enkel stång inkl. väggfästen och gardinpåträdare

Art.nr


C-SKENA

TILLBEHÖR

C-hållare

C-klammer

Takfäste

Glid

C-stopp

Skarvdel

Hörnböj

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

91050

Vit 5 cm

2

91100

Vit 10 cm

2

97150

Vit 15 cm, rygg 7 cm

2

9030-02

Vit exkl. skruv

90300

Vit

9029-02

Vit

90290

Vit

9050-02

Vit 20-strip

90500

Vit

9061-02

Vit

90610

Vit

9090-01

Zink

90900

Zink

90880

Pris

Enhet

PG

10 påsar

53,00

påse

5

10 påsar

65,00

påse

6

10 påsar

90,00

påse

9

13,30

st

29,00

påse

2

10 påsar

50 st

19,60

st

2

10 påsar

47,00

påse

1000 st

1,20

st

10 påsar

18,00

påse

100 st

2,10

st

10 påsar

18,00

påse

100 st

8,00

st

1

10 påsar

18,00

påse

1

Vit 18x18 cm 135 grader

1

10 påsar

65,00

påse

6

Mässing 75-120 cm

1

10pås

10

2

2

4

1

1

KAFESTÄNGER Kafestång 13mm inkl. hållare 2,5 cm

56020

75,00/påse

8

57020

Vit 75-120 cm

1

10pås

75,00/påse

8

56027

Mattkrom 75-120 cm

1

10pås

75,00/påse

8

56022

Svart 75-120 cm

1

10pås

75,00/påse

8

56021

Mässing 125-215 cm

1

10pås

97,00/påse

11

57021

Vit 125-215 cm

1

10pås

97,00/påse

11

56028

Mattkrom 125-215 cm

1

10pås

97,00/påse

11

56023

Svart 125-215 cm

1

10pås

97,00/påse

11

43,00/påse

96 • • •

66195

Mässing 19 mm

10

10pås

41,00/påse

4

66192

Vit 19 mm

10

10pås

41,00/påse

4

66191

Mattkrom 19 mm

10

10pås

46,00/påse

5

66193

Svart 19 mm

10

10pås

46,00/påse

5


KAFÉSTÄNGER

Kafestång 13 mm inkl. hållare 2,5 cm

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

56020

Mässing 75-120 cm

1

57020

Vit 75-120 cm

1

10 påsar

83,00

påse

8

10 påsar

83,00

påse

56027

Mattkrom 75-120 cm

8

1

10 påsar

83,00

påse

8

56022

Svart 75-120 cm

1

10 påsar

83,00

påse

8

56021

Mässing 125-215 cm

1

10 påsar

107,00

påse

11

57021

Vit 125-215 cm

1

10 påsar

107,00

påse

11

56028

Mattkrom 125-215 cm

1

10 påsar

107,00

påse

11

56023

Svart 125-215 cm

1

10 påsar

107,00

påse

11

Klämring för 13 mm stång 66195

Mässing 19 mm

10

10 påsar

47,00

påse

4

66192

Vit 19 mm

10

10 påsar

47,00

påse

4

66191

Mattkrom 19 mm

10

10 påsar

53,00

påse

5

66193

Svart 19 mm

10

10 påsar

53,00

påse

5

• • • 97

GARDINSKENOR

KAFÉSTÄNGER


1700-TALS

1700-TALS GARDIN 1700-tals gardinsatsen levereras med kardborreskena, kardborreband för påsömnad, knape i mattkrom, bomullslina för 3 m höjd, underlist av 24 mm rundstav, 2 st mattkrom ringar, montageanvisning, tak/väggfäste, skruvar och tillbehör för att fästa linan. Exkl. tyg

1700-tals rullgardin

Art.nr

Beskrivning

Kons.Pack Lev.pack

17210

100 cm

1

17215

150 cm

1

17220

200 cm

1

Pris

Enhet

1 påse

466,40

påse

1 påse

595,10

påse

1 påse

717,20

påse

82,50

st

6,50

m

Tillägg för specialmått

Bomullslina 4 mm

3094

Oblekt

31594

Oblekt 15 met/påse

15

1 påse

106,70

påse

10100

Mässing

1

10 påsar

47,30

påse

10101

Mattkrom

1

10 påsar

47,30

påse

10102

Vit

1

10 påsar

47,30

påse

Glasring 30x15 mm

20022

Kristall

10 påsar

165,00

påse

Ring 33x22 mm

20021

Mässing

10

1 påse

82,50

påse

20020

Mattkrom

10

1 påse

82,50

påse

Knape

98 • • •

250

PG


HISSGARDIN

HISSGARDINER med kulkedja Vi har 4 olika varianter av hissgardinsatser, utan lattor, med lattor och kedjedrag med eller utan lattor.

Hissystem kedjedrag exkl. lattor och sytillbehör

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

34300A

70 cm, 2 st linor, 2 st takfästen

1

34300

100 cm, 3 st linor, 2 st takfästen

1

1 st

858,00

st

1 st

1114,00

st

34301

130 cm, 4 st linor, 2 st takfästen

34302

160 cm, 5 st linor, 3 st takfästen

1

1 st

1300,00

st

1

1 st

1627,00

st

34303 34304

190 cm, 6 st linor, 3 st takfästen

1

1 st

1750,00

st

220 cm, 7 st linor, 4 st takfästen

1

1 st

1994,00

st

34305

250 cm, 7 st linor, 4 st takfästen

1

1 st

2158,00

st

34320A

70 cm, 2 st linor, 2 st väggfästen

1

1 st

872,00

st

34320

100 cm, 3 st linor, 2 st väggfästen

1

1 st

1128,00

st

34321

130 cm, 4 st linor, 2 st väggfästen

1

1 st

1316,00

st

34322

160 cm, 5 st linor, 3 st väggfästen

1

1 st

1648,00

st

34323

190 cm, 6 st linor, 3 st väggfästen

1

1 st

1771,00

st

34324

220 cm, 7 st linor, 4 st väggfästen

1

1 st

2022,00

st

34325

250 cm, 7 st linor, 4 st väggfästen

1

1 st

2187,00

st

.

Inkl. skena, bandhus för 2,6 m höjd, kulkedja höjd 100 cm, 5 st lattor, underlist, hissband, bottenringar, takfäste, kardborreband. Färdig höjd 120-260 cm. Önskas lägre höjd och kortare kulkedja skall det anges vid beställning.

34350A

70 cm, 2 st linor, 2 st takfästen

1

1 st

34350

100 cm, 3 st linor, 2 st takfästen

1

34351

130 cm, 4 st linor, 2 st takfästen

1

34352

160 cm, 5 st linor, 3 st takfästen

34353 34354

656,00

st

1 st

860,00

st

1 st

993,00

st

1

1 st

1176,00

st

190 cm, 6 st linor, 3 st takfästen

1

1 st

1335,00

st

220 cm, 7 st linor, 4 st takfästen

1

1 st

1408,00

st

34355

250 cm, 7 st linor, 4 st takfästen

1

1 st

1608,00

st

34360A

70 cm, 2 st linor, 2 st väggfästen

1

1 st

684,00

st

34360

100 cm, 3 st linor, 2 st väggfästen

1

1 st

891,00

st

34361

130 cm, 4 st linor, 2 st väggfästen

1

1 st

1021,00

st

34362

160 cm, 5 st linor, 3 st väggfästen

1

1 st

1197,00

st

34363

190 cm, 6 st linor, 3 st väggfästen

1

1 st

1356,00

st

34364

220 cm, 7 st linor, 4 st väggfästen

1

1 st

1434,00

st

34365

250 cm, 7 st linor, 4 st väggfästen

1

1 st

1635,00

st

PG GARDINSKENOR

Hissystem inkl. lattor och kedjedrag

Art.nr

Inkl. skena, bandhus för 2,6 m höjd, kulkedja 100 cm, takfästen.

• • • 99


HISSGARDIN

HISSGARDINER med kulkedja Vi har 4 olika varianter av hissgardinsatser, utan lattor, med lattor och kedjedrag med eller utan lattor.

Tillbehör hissystem med kedjedrag

100 • • •

Art.nr

Beskrivning

Lev.pack

Pris

Enhet

R9000

Kulkedja löpmeter

m

23,10

m

85511

Kulkedjelås

R9036

Ändlös kulkedja 40 cm Vit

1 st

2,30

st

1 st

25,30

st

R9037

Ändlös kulkedja 60 cm Vit

1 st

36,30

st

R9040

Ändlös kulkedja 80 cm Vit

1 st

39,60

st

R9039

Ändlös kulkedja 125 cm Vit

1 st

48,40

st

34213

Ändlös kulkedja 150 cm Vit

1 st

59,40

st

34314

Extra takfäste

1 st

23,10

st

34316

Vägghållare 2 cm

1 st

39,00

st

R9010

Kulkedja förn. metall

m

34,10

m

R9009

Kulkedjelås förn. metall

1 st

3,40

st

6125

Kedjelod 30 g, vit

1 st

23,10

st

1015

Knape klar plast enkel 38 mm

50 st

5,80

st

1016

Knape klar plast dubbel 54 mm

25 st

6,90

st

1017

Knape klar plast dubbel 80 mm

25 st

12,70

st

R9046

Ändlös kulkedja förn. metall 40 cm

1 st

81,40

st

R9047

Ändlös kulkedja förn. metall 60 cm

1 st

103,40

st

R9048

Ändlös kulkedja förn. metall 80 cm

1 st

123,20

st

R9049

Ändlös kulkedja förn. metall 100 cm

1 st

146,30

st

R9050

Ändlös kulkedja förn. metall 125 cm

1 st

172,70

R9051

Ändlös kulkedja förn. metall 150 cm

1 st

201,30

st st

R9052

Ändlös kulkedja förn. metall 175 cm

1 st

227,70

st

R9053

Ändlös kulkedja förn. metall 200 cm

1 st

255,20

st

PG


HISSGARDIN

HISSGARDINER med lindrag

Kardborreskena 10x25 mm 2002-01-6

Hissystem inkl. lattor och underlist

Beskrivning Vit kardborreskena 600 cm

Lev.pack

Pris

Enhet

60 m

124,30

m

m

149,20

m

2002-01-KAP

Kapade längder max 600 cm

34070

70 cm 3 st linor

1 st

595,00

st

34100

100 cm 3 st linor

1 st

717,00

st

34130

130 cm 4 st linor

1 st

798,00

st

34160

160 cm 5 st linor

1 st

922,00

st

34190

190 cm 6 st linor

1 st

996,00

st

34220

220 cm 7 st linor

1 st

1076,00

st

Tillägg för specialmått

1

PG

GARDINSKENOR

Art.nr

83,00

Inkl. skena, linledare, linlås, linor för 2 m höjd, lintofs, kardborreband, 3 cm tak/väggfäste, hissband, 5 st lattor, underlist samt bottenringar. Hissystem exkl. lattor och underlist

33070

70 cm 3 st linor

1 st

325,00

st

33100

100 cm 4 st linor

1 st

438,00

st

33130

130 cm 5 st linor

1 st

466,00

st

33160

160 cm 6 st linor

1 st

556,00

st

33190

190 cm 7 st linor

1 st

595,00

st

73,00

st

Tillägg för specialmått Inkl. skena, linledare, linlås, linor för 2 m höjd, lintofs, 3 cm tak/väggfäste samt bottenringar. Exkl. underlist

BARNSÄKERHET HISSGARDINER. Lindhs hissgardinssatser med lina och kulkedja påverkas av EN 13120+A1:2014 ”invändiga Solskydd – Funktions och Säkerhetskrav” Om produktens utformning inte eliminerar risken för att en livsfarlig snara ska bildas, ska produkten förses med lämpliga säkerhetsanordningar för att skydda barnet från strypningsrisken. Exempel på säkerhetsanordningar är kedjesträckare och linsamlare.

• • • 101


HISSGARDIN

HISSGARDINER Art.nr

Beskrivning

Kons.Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

Ändskydd med ögla

4065

Vit

100 st

7,90

st

Linledare

3009-02

Vit, linledare till kardborreskena

100 st

10,30

st

Linlås

3010

Vit linlås för kardborreskena

10 st

67,00

st

Lina

3005

Vit 1,4 mm

200 m

2,50

m

85512

Vit 2,0 mm

1000 m

5,50

m

31550

Vit 1,4 mm

10 påsar

53,00

påse

Bottenring

3907-02

Klar

100 st

1,10

st

Linhållare

3060-02

Vit

10 st

6,90

st

Knape

10100

Mässing

1

10 påsar

47,00

påse

4

10101

Mattkrom

1

10 påsar

47,00

påse

4

10102

Vit

1

10 påsar

47,00

påse

4

4030-02

Vit

100 st

6,00

st

40300

Vit

10 påsar

29,00

påse

4029

Vit

50 st

7,30

st

Takfäste

Takfäste med vridlås

102 • • •

15

2

5

2


HISSGARDIN

HISSGARDINER Pris

Enhet

50 st 10 påsar 50 st 10 påsar

8,70 29,00 12,90 35,00

st påse st påse

2

25 st 10 påsar 25 st 10 påsar

29,20 73,00 32,30 83,00

st påse st påse

Vit Vit, trä 3 cm

1

25 st 10 påsar

4,80 29,00

st påse

2

12390 12391 12392

Mässing 3,5 cm Mattkrom 3,5 cm Vit 3,5 cm

1 1 1

10 påsar 10 påsar 10 påsar

83,00 83,00 83,00

påse påse påse

8 8 8

Linsamlare

3061-02 3064

Vit, plast Vit, metall

25 st 25 st

13,90 51,70

st st

Hissband 17 mm

9880

Transparent hissband för latta

100 m

14,90

m

Latta 3 mm

3051-02 3051-02-KAP

Vit 300 cm Kapade längder max 300 cm

30 m m

20,20 24,20

m m

Underlist 180 gr/m 13 mm

3040-02 3040-02-KAP R90804

Vit 500 cm Kapade längder max 500 cm Ändskydd till 3040-02

50 m 25 st

42,90 51,50 2,30

m m st

Vit 300 cm

30 m

71,50

m

m

85,80

m

Hållare väggmontage

Lintofs

Rund

Beskrivning

4023 40231 4025 40251

Vit 3 cm Vit 3 cm Vit 5 cm Vit 5 cm

6105-02 61050 6110-02 61100

Vit 5 cm Vit 5 cm Vit 10 cm Vit 10 cm

3062-02 12370

Underlist 380 gr/m 15x3 mm 3050 3050-KAP

Kons. Pack Lev.pack

2 2

5 cm rygg 5 cm rygg 5 cm rygg 5 cm rygg

Kapade längder max 300 cm

2

PG

2 3

7 8

Platt

• • • 103

GARDINSKENOR

Hållare tak/ väggmontage

Art.nr


HISSGARDIN

HISSGARDINER Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

50 m

13,40

m

PG

Kardborreband 20 mm 2012

Hake för påsömnad (hård)

2013

Ögla för påsömnad (mjuk)

50 m

11,90

m

2014

Hake självhäftande (hård)

50 m

19,50

m

2023

Ögla velour för påstrykning (mjuk)

25 m

29,30

m

Hissband B=17 mm

6488

Transparent hissband för påstrykning

200 m

28,60

m

B=30 mm

9888

Vitt hissband för latta, påstrykning

50 m

25,30

m

Ring

5589

Klar plast 6x10 mm

100 st

1,00

st

Ring

104 • • •

5590

Klar plast 13x18 mm

55900

Klar plast 13x18 mm

5695

Mässing 14x18 mm

56950

Mässing 14x18 mm

10

10

100 st

1,00

st

10 påsar

18,00

påse

100 st

4,50

st

10 påsar

65,00

påse

1

6


REGLERBARA STÄNGER


16 MM

16 MM REGLERBARA STÄNGER

Förpackningen innehåller stång, knoppar och hållare. Antal hållare, 80-150 cm = 2 st hållare. 130-250 cm = 3 st hållare Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

72240

Svart

1

4 st

397,00

st

26

72241

Mattkrom

1

4 st

438,00

st

27

72242

Antikmässing

1

4 st

438,00

st

27

72243

Vit

1

4 st

397,00

st

26

71240

Svart

1

4 st

438,00

st

27

71241

Mattkrom

1

4 st

466,00

st

28

71242

Antikmässing

1

4 st

466,00

st

28

71243

Vit

1

4 st

438,00

st

27

71260

Svart

1

4 st

513,00

st

29

71261

Mattkrom

1

4 st

566,00

st

30

71271

Mattkrom

1

4 st

438,00

st

27

71273

Vit

1

4 st

438,00

st

27

71327

Patinerad mässing

1

4 st

566,00

st

30

71324

Vitguld

1

4 st

566,00

st

30

Tudor Längd 80-150 cm

Tudor Längd 130-250 cm

Corby Längd 130-250 cm

York Längd 130-250 cm

Castle Längd 130-250 cm

106 • • •


16 MM

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

Förlängsningsdel inkl. 3 st hållare 73113 11-14 cm. Längd 140-260 cm.

Vit

UTGÅENDE

1

4 st

295,00

st

21

Hörnskarv för reglerbar 16 mm stänger, ledad

73190

Svart UTGÅENDE

1

5 påsar

101,00

påse

10

Ring med lös ögla 25x33 mm

70406

Svart

10

5 påsar

107,00

påse

11

Ring med klämma 33 x 25 mm

Klämma för ring

71582

Mattkrom

10

5 påsar

107,00

påse

11

71583

Antikmässing

10

5 påsar

107,00

påse

11

70403

Vit

10

5 påsar

107,00

påse

11

70410

Vitguld

10

5 påsar

107,00

påse

11

70407

Svart

10

5 påsar

107,00

påse

11

71592

Mattkrom

10

5 påsar

120,00

påse

12

71593

Antikmässing

10

5 påsar

120,00

påse

12

70404

Vit

10

5 påsar

107,00

påse

11

71597

Vit/Guld

10

5 påsar

120,00

påse

12

27983

Svart

10

10 påsar

35,00

påse

3

27986

Mattkrom

10

10 påsar

35,00

påse

3

27984

Antikmässing

10

10 påsar

35,00

påse

3

27981

Vit

10

10 påsar

35,00

påse

3

• • • 107

REGLERBARA STÄNGER

16 MM REGLERBARA STÄNGER


16 MM

16 MM REGLERBARA STÄNGER Art.nr Hållare 7-9 cm

Hållare 11-14 cm

Beskrivning

Kons.Pack

Lev.pack

Pris

Enhet

PG

71220

Svart

1

10 påsar

53,00

påse

5

71221

Mattkrom

1

10 påsar

53,00

påse

5

71222

Antikmässing

1

10 påsar

53,00

påse

5

71223

Vit

1

10 påsar

53,00

påse

5

71210

Svart

1

10 påsar

65,00

påse

6

71211

Mattkrom

1

10 påsar

65,00

påse

6

71212

Antikmässing

1

10 påsar

65,00

påse

6

71213

Vit

1

10 påsar

65,00

påse

6

Hållare för stångfäste

Stöd för hållare

72310

Hållare 15 cm svart

UTGÅENDE 1

5 påsar

35,00

påse

3

72311

Hållare 15 cm mattkrom UTGÅENDE 1

5 påsar

35,00

påse

3

72110

Stöd för hållare svart

UTGÅENDE 1

10 påsar

35,00

påse

3

1

10 påsar

35,00

påse

3

Förlängare till hållare, längd 11,5 cm Avstånd mellan hål 5 cm 71683

108 • • •

Svart

71686

Mattkrom

1

10 påsar

35,00

påse

3

71684

Antikmässing

1

10 påsar

35,00

påse

3

71688

Vit

1

10 påsar

35,00

påse

3


28 MM

28 MM REGLERBARA STÄNGER Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

Förpackningen innehåller stång, knoppar och 3 st hållare 13-15 cm Dartmoor 130-250 cm 71411

Mattkrom

1

4 st

922,00

st

37

71412

Antikmässing

1

4 st

922,00

st

37

71413

Vit

1

4 st

922,00

st

37

72430

Svart

1

4 st

717,00

st

34

71430

Svart

1

4 st

798,00

st

36

71431

Mattkrom

1

4 st

922,00

st

37

71432

Antikmässing

1

4 st

922,00

st

37

71470

Antikmässing 130-250 cm

1

4 st

798,00

st

36

71445

Vit/Guld 130-250 cm

1

4 st

922,00

st

37

71490

Patinerad mässing 130-250 cm

1

4 st

922,00

st

37

71491

Patinerad mässing 200-380 cm

1

4 st

1058,00

st

39

Corby 80-150 cm

UTGÅENDE

Winsor

Winsor

Castle

Castle

71442

Vit/Guld 130-250 cm

1

4 st

922,00

st

37

71443

Vit/Guld 200-380 cm

1

4 st

1058,00

st

39

71482

Antikmässing 130-250 cm

1

4 st

922,00

st

37

Swindon UTGÅENDE

• • • 109

REGLERBARA STÄNGER

Corby 130-250 cm


28 MM

28 MM REGLERBARA STÄNGER Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

Förlängningsdel inkl. 2 st hållare. Längd 130-250 cm

Ring med lös ögla 40x52 mm

Ring med fast ögla 36x46 mm

71400

Svart

1

4 st

397,00

st

26

71401

Mattkrom

1

4 st

513,00

st

29

71402

Antikmässing

1

4 st

513,00

st

29

71403

Vit

1

4 st

513,00

st

29

71811

Mattkrom

10

5 påsar

134,00

påse

13

71812

Antikmässing

10

5 påsar

134,00

påse

13

71813

Vit

10

5 påsar

134,00

påse

13

71815

Vitguld

10

5 påsar

134,00

påse

13

70486

Svart

10

5 påsar

223,00

påse

18

20530

Mattkrom

10

5 påsar

223,00

påse

18

20534

Antikmässing

10

5 påsar

223,00

påse

18

20533

Vitguld

10

5 påsar

223,00

påse

18

20230

Vit

10

5 påsar

223,00

påse

18

71683

Svart

1

10 påsar

35,00

påse

3

71686

Mattkrom

1

10 påsar

35,00

påse

3

71684

Antikmässing

1

10 påsar

35,00

påse

3

71688

Vit

1

10 påsar

35,00

påse

3

71120

Stångfäste

1

10 påsar

47,00

påse

4

Förlängare till hållare längd 11,5 cm

Stångfäste

110 • • •


28 MM

Hållare 8-11 cm

Hållare 13-15 cm

Hållare för stångfäste

Stöd för hållare

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

70484

Svart

1

10 påsar

73,00

påse

7

70384

Mattkrom

1

10 påsar

73,00

påse

7

53029

Antikmässing

1

10 påsar

73,00

påse

7

53229

Vit

1

10 påsar

73,00

påse

7

70485

Svart

1

10 påsar

83,00

påse

8

70385

Mattkrom

1

10 påsar

83,00

påse

8

53030

Antikmässing

1

10 påsar

83,00

påse

8

53230

Vit

1

10 påsar

83,00

påse

8

72310

Hållare 15 cm svart

UTGÅENDE

1

5 påsar

35,00

påse

3

72311

Hållare 15 cm mattkrom

UTGÅENDE

1

5 påsar

35,00

påse

3

72110

Stöd för hållare UTGÅENDE svart

1

10 påsar

35,00

påse

3

• • • 111

REGLERBARA STÄNGER

28 MM REGLERBARA STÄNGER


STILSTÄNGER


28 MM MÄSSING

Slät mässing

Art.nr

Beskrivning

28715

Slät blankpolerad mässing 150 cm

Kons. Pack Lev.pack 1

1 st

Pris

Enhet

PG

655,00

st

33

28720

Slät mässing 200 cm

1

1 st

798,00

st

36

28725

Slät mässing 250 cm

1

1 st

1240,00

st

42

50228

Slät mässing max 5 m kapad

m

508,00

m

Ändavslut

28410

Blankpolerad mässing 1 cm

1

1 st

154,00

st

Klot

30452

Blankpolerad mässing 6 cm

1

1 st

462,00

st

Gustav III

38030

Patinerad mässing, bygger 8,5 cm

1

1 st

566,00

st

Sevilla

30030

Patinerad mässing, bygger 2 cm

1

1 st

409,00

st

Hållare

52030

Blankpolerad mässing 6 cm

1

1 st

308,00

st

50030

Blankpolerad mässing 10 cm

1

1 st

415,00

st

55030

Blankpolerad mässing 10 cm

1

1 st

422,00

st

55230

Blankpolerad mässing 20 cm

1

1 st

548,00

st

20034

Blank mässing

10

5 påsar

206,00

påse

17

20534

Antikmässing

10

5 påsar

206,00

påse

17

Nischfäste

30310

Blank mässing

1

1 påse

107,00

påse

11

Skarvdel

70383

Skarvdel

1

1 påse

53,00 påse

5

Hållare

Ring med ögla 36x46 mm

• • • 113

STILSTÄNGER FASTA MÅTT

28 MM STILSTÄNGER


28 MM KROM

28 MM STILSTÄNGER MATTKROM

Art.nr

Beskrivning

Pris

Enhet

PG

28815

Slät mattkrom 150 cm

1

1 st

798,00

st

36

28820

Slät mattkrom 200 cm

1

28825

Slätt mattkrom 250 cm

1

1 st

996,00

st

38

1 st

1240,00

st

42

10528

Slät mattkrom max 5 m kapad

570,00

m

28510

Mattkrom bygger 1 cm

1

1 st

134,00

st

13

28552

Mattkrom bygger 6 cm

1

1 st

397,00

st

26

Nischfäste

28710

Mattkrom

1

1 st

90,00

st

9

Hållare

55530

Mattkrom 10 cm

1

1 st

325,00

st

23

70384

Mattkrom 8-10 cm

1

10 påsar

73,00

påse

7

70385

Mattkrom 13-15 cm

1

10 påsar

83,00

påse

8

Ring med fast ögla 36x46 mm

20530

Mattkrom

10

5 påsar

223,00

påse

18

Ring med lös ögla 40x52 mm

71811

Mattkrom

10

5 påsar

134,00

påse

13

Skarvdel

70383

Skarvdel

1

1 påse

53,00

påse

5

Slät mattkrom

Kons. Pack Lev.pack

Ändavslut

Klot

114 • • •


MUSEUM


MUSEUM

MUSEUM 35 MM 180 cm - set (stång, 2 hållare, 2 änddekorer, 18 ringar) 300 cm - set (2 stänger à 150 cm, 3 hållare, 2 änddekorer, 30 ringar) Ej lagervara lev. tid ca 4v.

Pantheon 180 cm

Pantheon 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Boudoir 180 cm

Boudoir 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Vesuvius 180 cm

Vesuvius 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack

Lev.pack

Pris

Enhet

31118

35 mm Pantheon antikvit

1

1 st

2882,00

st

31218

35 mm Pantheon antikguld

1

1 st

3542,00

st

31318

35 mm Pantheon antiksilver

1

1 st

3542,00

st

31418

35 mm Pantheon röd/guld

1

1 st

2882,00

st

31130

35 mm Pantheon antikvit

1

1 st

4037,00

st

31230

35 mm Pantheon antikguld

1

1 st

5060,00

st

31330

35 mm Pantheon antiksilver

1

1 st

5060,00

st

31430

35 mm Pantheon röd/guld

1

1 st

4037,00

st

32118

35 mm Boudoir antikvit

1

1 st

2310,00

st

32218

35 mm Boudoir antikguld

1

1 st

3025,00

st

32318

35 mm Boudoir antiksilver

1

1 st

3025,00

st

32418

35 mm Boudoir röd/guld

1

1 st

2310,00

st

32130

35 mm Boudoir antikvit

1

1 st

3432,00

st

32230

35 mm Boudoir antikguld

1

1 st

4565,00

st

32330

35 mm Boudoir antiksilver

1

1 st

4565,00

st

32430

35 mm Boudoir röd/guld

1

1 st

3432,00

st

33118

35 mm Vesuvius antikvit

1

1 st

2717,00

st

33218

35 mm Vesuvius antikguld

1

1 st

3465,00

st

33318

35 mm Vesuvius antiksilver

1

1 st

3465,00

st

33418

35 mm Vesuvius röd/guld

1

1 st

2717,00

st

33139

35 mm Vesuvius antikvit

1

1 st

3872,00

st

33230

35 mm Vesuvius antikguld

1

1 st

4972,00

st

33330

35 mm Vesuvius antiksilver

1

1 st

4972,00

st

33430

35 mm Vesuvius röd/guld

1

1 st

3872,00

st

Samtliga ovanstående stänger finns i följande fyra färger

116 • • •

ANTIK VIT

ANTIKGULD

ANTIK SILVER

RÖD/GULD

PG


MUSEUM

MUSEUM 35 MM 180 cm - set (stång, 2 hållare, 2 änddekorer, 18 ringar) 300 cm - set (2 stänger à 150 cm, 3 hållare, 2 änddekorer, 30 ringar) Ej lagervara lev. tid ca 4v.

Plain Ball 180 cm

Plain Ball 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Acorn 180 cm

Acorn 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Asher 180 cm

Asher 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Museum ring 45x65 mm

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

34518

35 mm Plain Ball mahogny

1

1 st

1760,00

st

34618

35 mm Plain Ball antik ek

1

1 st

1760,00

st

34718

35 mm Plain Ball mörk kastanj

1

1 st

1760,00

st

34530

35 mm Plain Ball mahogny

1

1 st

2552,00

st

34630

35 mm Plain Ball antik ek

1

1 st

2552,00

34730

35 mm Plain Ball mörk kastanj

1

1 st

2552,00

st st

35518

35 mm Acorn mahogny

1

1 st

1870,00

st

35618

35 mm Acorn antik ek

1

1 st

1870,00

st

35718

35 mm Acorn mörk kastanj

1

1 st

1870,00

st

35530

35 mm Acorn mahogny

1

1 st

2640,00

st

35639

35 mm Acorn antik ek

1

1 st

2640,00

35730

35 mm Acorn mörk kastanj

1

1 st

2640,00

st st

36518

35 mm Asher mahogny

1

1 st

1870,00

st

36618

35 mm Asher antik ek

1

1 st

1870,00

st

36718

35 mm Asher mörk kastanj

1

1 st

1870,00

st

36530

35 mm Asher mahogny

1

1 st

2640,00

st

36630

35 mm Asher antik ek

1

1 st

2640,00

36730

35 mm Asher mörk kastanj

1

1 st

2640,00

st st

35160

35 mm Museum ring, antikvit

4

1 st

99,00

st

35260

35 mm Museum ring, antikguld

4

1 st

143,00

st

35360

35 mm Museum ring, antiksilver

4

1 st

143,00

st

35460

35 mm Museum ring, röd/guld

4

1 st

99,00

st

35560

35 mm Museum ring, magogny

4

1 st

66,00

st

35660

35 mm Museum ring, antik ek

4

1 st

66,00

35760

35 mm Museum ring, mörk kastanj

4

1 st

66,00

st st

Museum omtag, antikvit

2

1 st

1397,00

st

55265

Museum omtag, antikguld

2

1 st

1452,00

st

55365

Museum omtag, antiksilver

2

1 st

1452,00

st

55465

Museum omtag, röd/guld

2

1 st

1397,00

st

55565

Museum omtag, mahogny

2

1 st

1342,00

st

55665

Museum omtag, antik ek

2

1 st

1342,00

55765

Museum omtag, mörk kastanj

2

1 st

1342,00

st st

Museum omtag 105/62 mm 55165

PG

STILSTÄNGER FASTA MÅTT

Art.nr

Samtliga stänger, omtag och ringar nedan finns i följande tre färger.

MAHOGNY

ANTIK EK

MÖRK KASTANJ

• • • 117


MUSEUM

MUSEUM 45 MM 180 cm - set (stång, 2 hållare, 2 änddekorer, 18 ringar) 300 cm - set (2 stänger à 150 cm, 3 hållare, 2 änddekorer, 30 ringar) Ej lagervara lev. tid ca 4v. Art.nr Pantheon 180 cm

Pantheon 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Boudoir 180 cm

Boudoir 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Vesuvius 180 cm

Vesuvius 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

41118

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

45 mm Pantheon antikvit

1

1 st

Enhet

3872,00

st

41218

45 mm Pantheon antikguld

1

1 st

4895,00

st

41318

45 mm Pantheon antiksilver

1

1 st

4895,00

st

41418

45 mm Pantheon röd/guld

1

1 st

3872,00

st

41130

45 mm Pantheon antikvit

1

1 st

5247,00

st

41230

45mm Pantheon antikguld

1

1 st

6787,00

st

41330

45 mm Pantheon antiksilver

1

1 st

6787,00

st

41430

45 mm Pantheon röd/guld

1

1 st

5247,00

st

42118

45 mm Boudoir antikvit

1

1 st

2827,00

st

42218

45 mm Boudoir antikguld

1

1 st

4895,00

st

42318

45 mm Boudoir antiksilver

1

1 st

4895,00

st

42418

45 mm Boudoir röd/guld

1

1 st

2827,00

st

42130

45 mm Boudoir antikvit

1

1 st

4235,00

st

42230

45 mm Boudoir antikguld

1

1 st

6787,00

st

42330

45 mm Boudoir antiksilver

1

1 st

6787,00

st

42430

45 mm Boudoir röd/guld

1

1 st

4235,00

st

43118

45 mm Vesuvius antikvit

1

1 st

3872,00

st

43218

45 mm Vesuvius antikguld

1

1 st

4895,00

st

43318

45 mm Vesuvius antiksilver

1

1 st

4895,00

st

43418

45 mm Vesuvius röd/guld

1

1 st

3872,00

st

43130

45 mm Vesuvius antikvit

1

1 st

5247,00

st

43230

45 mm Vesuvius antikvit

1

1 st

6787,00

st

43330

45 mm Vesuvius antiksilver

1

1 st

6787,00

st

43430

45 mm Vesuvius röd/guld

1

1 st

5247,00

st

Samtliga ovanstående stänger finns i följande fyra färger

ANTIK VIT

118 • • •

Pris

ANTIKGULD

ANTIK SILVER

RÖD/GULD

PG


MUSEUM

MUSEUM 45 MM 180 cm - set (stång, 2 hållare, 2 änddekorer, 18 ringar) 300 cm - set (2 stänger à 150 cm, 3 hållare, 2 änddekorer, 30 ringar) Ej lagervara lev. tid ca 4v.

Plain Ball 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Acorn 180 cm

Acorn 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Asher 180 cm

Asher 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

44518

45 mm Plain Ball mahogny

1

1 st

2266,00

st

44618

45 mm Plain Ball antik ek

1

1 st

2266,00

st

44718

45 mm Plain Ball mörk kastanj

1

1 st

2266,00

st

44530

45 mm Plain Ball mahogny

1

1 st

3322,00

st

44630

45 mm Plain Ball antik ek

1

1 st

3322,00

st

44730

45 mm Plain Ball mörk kastanj

1

1 st

3322,00

st

45518

45 mm Acorn mahogny

1

1 st

2387,00

st

45618

45 mm Acorn antik ek

1

1 st

2387,00

st

45718

45 mm Acorn mörk kastanj

1

1 st

2387,00

st

45530

45 mm Acorn mahogny

1

1 st

3443,00

st

45630

45 mm Acorn antik ek

1

1 st

3443,00

st

45730

45 mm Acorn mörk kastanj

1

1 st

3443,00

st

46518

45 mm Asher mahogny

1

1 st

2387,00

st

46618

45 mm Asher antik ek

1

1 st

2387,00

st

46718

45 mm Asher mörk kastanj

1

1 st

2387,00

st

46530

45 mm Asher mahogny

1

1 st

3443,00

st

46630

45 mm Asher antik ek

1

1 st

3443,00

st

46730

45 mm Asher mörk kastanj

1

1 st

3443,00

st

PG

STILSTÄNGER FASTA MÅTT

Plain Ball 180 cm

Art.nr

Samtliga stänger, omtag och ringar nedan finns i följande tre färger.

MAHOGNY

ANTIK EK

MÖRK KASTANJ

• • • 119


MUSEUM

MUSEUM 45 MM

Museum ring 57x77 mm

Museum omtag

120 • • •

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

45160

45 mm Museum ring, antikvit

4

1 st

99,00

st

45260

45 mm Museum ring, antikguld

4

1 st

143,00

st

45360

45 mm Museum ring, antiksilver

4

1 st

99,00

st

45460

45 mm Museum ring, röd/guld

4

1 st

143,00

st

45560

45 mm Museum ring, magogny

4

1 st

66,00

st

45660

45 mm Museum ring, antik ek

4

1 st

66,00

st

45760

45 mm Museum ring, mörk kastanj

4

1 st

66,00

st

55165

Museum omtag, antikvit

2

1 st

1397,00

st

55265

Museum omtag, antikguld

2

1 st

1452,00

st

55365

Museum omtag, antiksilver

2

1 st

1452,00

st

55465

Museum omtag, röd/guld

2

1 st

1397,00

st

55565

Museum omtag, mahogny

2

1 st

1342,00

st

55665

Museum omtag, antik ek

2

1 st

1342,00

st

55765

Museum omtag, mörk kastanj

2

1 st

1342,00

st

PG


MUSEUM

MUSEUM 55 MM 180 cm - set (stång, 2 hållare, 2 änddekorer, 18 ringar) 300 cm - set (2 stänger à 150 cm, 3 hållare, 2 änddekorer, 30 ringar) Ej lagervara lev. tid ca 4v.

Boudoir 300 cm ( 2 st stänger à 150 cm )

Plain Ball 180 cm

Plain Ball 300 cm ( 2 st stänger à 150 cm )

Acorn 180 cm

Acorn 300 cm ( 2 st stänger à 150 cm )

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

52118

55 mm Boudoir antikvit

1

52218

55 mm Boudoir antikguld

1

Pris

Enhet

1 st

6127,00

st

1 st

6732,00

st

52518

55 mm Boudoir mahogny

1

1 st

5291,00

st

52618

55 mm Boudoir antik ek

1

1 st

5291,00

st

52718

55 mm Boudoir mörk kastanj

1

1 st

5291,00

st

52130

55 mm Boudoir antikvit

1

1 st

7777,00

st

52230

55 mm Boudoir antikguld

1

1 st

9856,00

st

52530

55 mm Boudoir mahogny

1

1 st

7678,00

st

52630

55 mm Boudoir antik ek

1

1 st

7678,00

st

52730

55 mm Boudoir mörk kastanj

1

1 st

7678,00

st

54118

55 mm Plain Ball antikvit

1

1 st

6127,00

st

54218

55 mm Plain Ball antikguld

1

1 st

6732,00

st

54518

55 mm Plain Ball mahogny

1

1 st

5291,00

st

54618

55 mm Plain Ball antik ek

1

1 st

5291,00

st

54718

55 mm Plain Ball mörk kastanj

1

1 st

5291,00

st

54130

55 mm Plain Ball antikvit

1

1 st

7777,00

st

54230

55 mm Plain Ball antikguld

1

1 st

9856,00

st

54530

55 mm Plain Ball mahogny

1

1 st

7678,00

st

54630

55 mm Plain Ball antik ek

1

1 st

7678,00

st

54730

55 mm Plain Ball mörk kastanj

1

1 st

7678,00

st

55118

55 mm Acorn antikvit

1

1 st

6127,00

st

55218

55 mm Acorn antikguld

1

1 st

6732,00

st

55518

55 mm Acorn mahogny

1

1 st

5291,00

st

55618

55 mm Acorn antik ek

1

1 st

5291,00

st

55718

55 mm Acorn mörk kastanj

1

1 st

5291,00

st

55135

55 mm Acorn antikvit

1

1 st

7777,00

st

55236

55 mm Acorn antikguld

1

1 st

9856,00

st

55535

55 mm Acorn mahogny

1

1 st

7678,00

st

55635

55 mm Acorn antik ek

1

1 st

7678,00

st

55735

55 mm Acorn mörk kastanj

1

1 st

7678,00

st

PG

STILSTÄNGER FASTA MÅTT

Boudoir 180 cm

Art.nr

• • • 121


MUSEUM

MUSEUM 55 MM

Parham 180 cm

Parham 300 cm (2 st stänger à 150 cm)

Museum ring 66x94 mm

Museum omtag

122 • • •

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

57118

55 mm Parham antikvit

1

57218

55 mm Parham antikguld

1

1 st

6127,00

st

1 st

6732,00

st

57518

55 mm Parham mahogny

1

1 st

5291,00

st

57618

55 mm Parham antik ek

1

1 st

5291,00

st

57718

55 mm Parham mörk kastanj

1

1 st

5291,00

st

57130

55 mm Parham antikvit

1

1 st

7777,00

st

57230

55 mm Parham antikguld

1

1 st

9856,00

st

57530

55 mm Parham mahogny

1

1 st

7678,00

st

57630

55 mm Parham antik ek

1

1 st

7678,00

st

57730

55 mm Parham mörk kastanj

1

1 st

7678,00

st

55160

55 mm Museum ring, antikvit

4

1 st

308,00

st

55260

55 mm Museum ring, antikguld

4

1 st

308,00

st

55560

55 mm Museum ring, magogny

4

1 st

275,00

st

55660

55 mm Museum ring, antik ek

4

1 st

275,00

st

55760

55 mm Museum ring, mörk kastanj

4

1 st

297,00

st

55165

Museum omtag, antikvit

2

1 st

1397,00

st

55265

Museum omtag, antikguld

2

1 st

1452,00

st

55365

Museum omtag, antiksilver

2

1 st

1452,00

st

55465

Museum omtag, röd/guld

2

1 st

1397,00

st

55565

Museum omtag, mahogny

2

1 st

1342,00

st

55665

Museum omtag, antik ek

2

1 st

1342,00

st

55765

Museum omtag, mörk kastanj

2

1 st

1342,00

st

PG


MUSEUM

MUSEUM 35, 45, 55 MM

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

Hållare 35 mm

35100 35200 35300 35400 35500 34600 35700

35 mm Hållare 10 cm Antikvit 35 mm Hållare 10 cm Antikguld 35 mm Hållare 10 cm Antiksilver 35 mm Hållare 10 cm Röd/Guld 35 mm Hållare 10 cm Mahogny 35 mm Hållare 10 cm Antik Ek 35 mm Hållare 10 cm Mörk Kastanj

1 1 1 1 1 1 1

1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st

354,00 420,00 420,00 354,00 329,00 329,00 329,00

st st st st st st st

Stång 35 mm

35115 35215 35315 35415 35515 34615 34715

35 mm stång 150 cm Antikvit 35 mm stång 150 cm Antikguld 35 mm stång 150 cm Antiksilver 35 mm stång 150 cm Röd/Guld 35 mm stång 150 cm Mahogny 35 mm stång 150 cm Antik Ek 35 mm stång 150 cm Mörk Kastanj

1 1 1 1 1 1 1

1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st

961,00 1063,00 1063,00 962,00 628,00 628,00 628,00

st st st st st st st

Hållare 45 mm

45100 45200 45300 45400 45500 45600 45700

45 mm Hållare 10 cm Antikvit 45 mm Hållare 10 cm Antikguld 45 mm Hållare 10 cm Antiksilver 45 mm Hållare 10 cm Röd/Guld 45 mm Hållare 10 cm Mahogny 45 mm Hållare 10 cm Antik Ek 45 mm Hållare 10 cm Mörk Kastanj

1 1 1 1 1 1 1

1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st

399,00 485,00 485,00 399,00 399,00 399,00 399,00

st st st st st st st

Stång 45 mm

45115 45215 45315 45415 45515 45615 45715

45 mm stång 150 cm Antikvit 45 mm stång 150 cm Antikguld 45 mm stång 150 cm Antiksilver 45 mm stång 150 cm Röd/Guld 45 mm stång 150 cm Mahogny 45 mm stång 150 cm Antik Ek 45 mm stång 150 cm Mörk Kastanj

1 1 1 1 1 1 1

1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st 1 st

1364,00 1514,00 1514,00 1364,00 1063,00 1063,00 1063,00

st st st st st st st

Hållare 55 mm

55100 55200 55500 55600 55700

55 mm Hållare 10 cm Antikvit 55 mm Hållare 10 cm Antikguld 55 mm Hållare 10 cm Mahogny 55 mm Hållare 10 cm Antik Ek 55 mm Hållare 10 cm Mörk Kastanj

1 1 1 1 1

1 st 1 st 1 st 1 st 1 st

528,00 619,00 528,00 528,00 528,00

st st st st st

Stång 55 mm

55115 55215 55515 55615 55715

55 mm stång 150 cm Antikvit 55 mm stång 150 cm Antikguld 55 mm stång 150 cm Mahogny 55 mm stång 150 cm Antik Ek 55 mm stång 150 cm Mörk Kastanj

1 1 1 1 1

1 st 1 st 1 st 1 st 1 st

1514,00 2328,00 1514,00 1514,00 1514,00

st st st st st

PG

STILSTÄNGER FASTA MÅTT

Art.nr

• • • 123


TILLBEHÖR

124 • • •


ÖLJETTER

PLASTÖLJETTER

Öljetter 36 mm, för 28 mm stänger Passar även till kraftigare tyg

Fållningsband / öljettmellanlägg 100 mm

Beskrivning

95300

Vit

95301 95304

Kons. Pack Lev.pack

Pris

Enhet

PG

100 st

13,50

st

Svart

100 st

13,50

st

Mattkrom

100 st

13,50

st

95306

Antikmässing

100 st

13,50

st

95307

Antracit

100 st

13,50

st

96300

Vit

10

5 påsar

149,00

påse

14

96301

Svart

10

5 påsar

149,00

påse

14

96304

Mattkrom

10

5 påsar

149,00

påse

14

96306

Antikmässing

10

5 påsar

149,00

påse

14

96307

Antracit

10

5 påsar

149,00

påse

14

95400

Vit

100 st

13,50

st

95401

Svart

100 st

13,50

st

95404

Mattkrom

100 st

13,50

st

95406

Antikmässing

100 st

13,50

st

95407

Antracit

100 st

13,50

st

96400

Vit

10

5 påsar

149,00

påse

14

96401

Svart

10

5 påsar

149,00

påse

14

96404

Mattkrom

10

5 påsar

149,00

påse

14

96406

Antikmässing

10

5 påsar

149,00

påse

14

96407

Antracit

10

5 påsar

149,00

påse

14

95500

Vit

100 m

19,10

m

95510

Vit 3 m/påse

3

10 påsar

134,00

påse

13

GARDINTILLBEHÖR

Öljetter 28 mm, för 16-22 mm stänger Passar även till kraftigare tyg

Art.nr

• • • 125


ÖLJETTER & VAJER

METALLÖLJETTER OCH VAJERSYSTEM Pris

Enhet

100 st

21,20

st

Svartoxiderad mässing 100 st

100 st

22,00

st

Mässing 100 st

100 st

17,40

st

97402

Förnicklad mässing 100 st

100 st

23,10

st

97404

Svartoxiderad mässing 100 st

100 st

24,20

st

97406

Mässing 100 st

100 st

19,80

st

97198

Handverktyg 19 mm

1

1 st

2189,00

st

97408

Handverktyg 40 mm

1

1 st

4180,00

st

Vajersystem inkl. 5 m vajer. 86001 Ledat för tak, nisch och väggmontage

Mattkrom, väggavstånd 2,5 cm

1

1 st

466,00

st

28

Metallöljetter 19 mm

Metallöljetter 40 mm

Öljettverktyg

Art.nr

Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

97192

Förnicklad mässing 100 st

97194 97196

UTGÅENDE

PG

Vi rekomenderar 3 st mittstöd för 5 m vajer.

86022

Mattkrom, väggavstånd 4 cm

UTGÅENDE

1

1 st

90,00

st

9

S-krok

86032

Förnicklad

UTGÅENDE

10

1 påse

47,00

påse

4

Vajer

86000

Vajer rostfri 2,00 mm, metervara

1

m

41,80

m

Mittstöd

126 • • •


DEKOR

GARDINDEKOR Beskrivning

Kons. Pack Lev.pack

Enhet

PG

10402

Svart

2

10401

Mattkrom

2

10 påsar

53,00

påse

5

10 påsar

53,00

påse

5

10407

Antikmässing

2

10 påsar

53,00

påse

5

10408 10405

Vit

2

10 påsar

53,00

påse

5

Mässing

2

10 påsar

53,00

påse

5

10100

Mässing

1

10 påsar

47,00

påse

4

10101

Mattkrom

1

10 påsar

47,00

påse

4

10102

Vit

1

10 påsar

47,00

påse

4

Omtagsknopp

11580

Mässing

1

1 påse

149,00

påse

14

Förlängare till omtagsknopp

11900

Mässing 10 cm

1

1 påse

149,00

påse

14

11920

Mässing 20 cm

1

1 påse

266,00

påse

20

GARDINTILLBEHÖR

Pris

Knape

Art.nr

• • • 127


BUTIKSINREDNING

BUTIKSINREDNING/SÄLJHJÄLPMEDEL LINDHS ÅTERFÖRSÄLJARE

Art.nr

Beskrivning

17204

Spjutskena B=90 cm

138,00

17206

Avdelarspjut 400 mm krom

105,00

17229

Spotlight rak hållare

17238

Spjut 300x6 mm, förkromad

17240

Spjutskena 90 cm kraftig

17241

Spjut 250x6 mm förkromad kraftigt fäste

17246

Distansstag cc 900 mm silver nr 4

242,00

17262

Bottenhylla plåt 900x400

732,00

17252

Bottenkonsol (4 st per bottenhylla)

17253

Rörfack 22x400 mm krom

17256

Väggstativ 50x25x2004 silver nr 4

17257

Toppskylt 900x210 vit med logo

688,00

17258

Vävrygg 87,5x191 cm t. butiksinredn. låg

550,00

17259

Stommesats golvställ 409x350x685

3520,00

17260

Gallersats golvställ 55x55

2002,00

17261

Gallersats golvställ 67x70

2002,00

17264

Exponeringsställ för solskydd

6738,00

128 • • •

Pris

1320,00 50,00 264,00 55,00

33,00 116,00 1100,00


• • • 129


ARTIKELREGISTER Art.nr

sida

95 69 96 80 99 62 0801 54 0830 54 831 30 832 24 833 25 834 26 835 31 836 32 900 95 911 90 912 90 932 28 1015 100 1016 100 1017 100 1141 91 1431 93 2001 57 2002 66 2010 91 2011 57 2012 92 2013 85 2014 92 2023 85 2052 58 2101 57 2111 63 2330 93 2500 72 2511 75 2562 73 2750 56 2751 56 2753 56 2797 92 3005 102 3009 102 3010 102 3040 85

130 • • •

Art.nr

sida

3050 85 3051 103 3052 85 3060 102 3061 103 3062 103 3064 103 3094 98 3907 102 4010 60 4015 60 4023 59 4025 59 4029 59 4030 59 4031 59 4050 54 4052 58 4053 54 4055 58 4057 58 4060 54 4061 58 4062 58 4063 61 4064 61 4065 58 4066 64 4067 64 4068 64 4069 64 4071 61 4072 93 4073 93 4077 93 4080 61 4085 60 4086 60 4090 60 4091 60 4094 72 4208 84 4209 84 4210 72

Art.nr

s

4212 72 4215 72 4216 84 4224 83 4225 83 4408 83 4475 82 4480 82 4483 82 4489 83 4490 83 4492 83 5001 79 5010 79 5011 79 5012 79 5013 79 5015 80 5016 80 5020 80 5021 80 5030 80 5035 80 5041 79 5044 80 5053 68 5055 68 5060 70 5102 73 5103 73 5200 68 5211 69 5420 72 5426 82 5436 82 5442 72 5445 72 5450 72 5455 72 5460 72 5465 72 5470 72 5501 86

Art.nr

sida

5589 93 5590 93 5695 93 5715 79 5738 68 5739 73 5740 68 5742 93 5743 70 5744 93 5750 78 5751 78 5753 78 6004 59 6005 59 6010 59 6040 60 6042 60 6043 62 6060 62 6063 62 6066 62 6070 62 6072 62 6073 80 6076 80 6077 80 6085 61 6086 61 6087 61 6088 61 6089 73 6090 60 6091 60 6105 59 6110 59 6124 17 6125 39 6179 60 6180 60 6205 59 6210 59 6305 69

Art.nr

s

6310 69 6350 70 6355 70 6380 70 6434 68 6444 68 6445 68 6450 54 6452 54 6453 54 6454 54 6460 54 6462 54 6463 54 6464 54 6465 54 6469 68 6470 68 6474 54 6475 54 6488 91 7015 59 7020 59 7115 59 7120 59 7315 69 7320 69 8160 93 8161 93 8162 93 8311 89 8312 89 8313 89 8314 89 8315 89 8316 89 8317 89 8408 89 8410 89 8411 89 8412 89 8413 89 8414 89

Art.nr

sida

8415 89 8416 89 8417 89 8420 89 8426 89 8427 89 9029 96 9030 96 9035 61 9050 96 9061 96 9090 96 9500 62 9501 62 9505 62 9506 62 9515 62 9565 70 9578 70 9580 70 9799 94 9800 94 9801 94 9806 92 9812 75 9813 75 9814 75 9815 75 9816 75 9817 92 9818 93 9819 92 9828 93 9850 94 9851 94 9852 94 9857 94 9858 94 9859 90 9860 90 9861 90 9862 90 9863 91

Art.nr

sida

9864 91 9865 91 9868 90 9869 90 9880 91 9881 90 9885 68 9886 90 9888 91 9900 62 9901 62 9902 62 10100 98 10101 98 10102 98 10401 127 10402 127 10405 127 10407 127 10408 127 10528 114 11090 95 11410 91 11580 127 11900 127 11920 127 12370 103 12390 103 12391 103 12392 103 12789 17 12790 17 16090 95 16120 95 16912 95 17210 98 17215 98 17220 98 20020 98 20021 98 20022 98 20034 113 20100 57


ARTIKELREGISTER Art.nr

sida

20150 57 20200 57 20230 110 20250 57 20530 110 20533 110 20534 110 22115 60 23400 93 24090 95 24120 95 24912 95 27981 107 27983 107 27984 107 27986 107 28410 113 28510 114 28552 114 28710 114 28715 113 28720 113 28725 113 28815 114 28820 114 28825 114 30030 113 30310 113 30542 85 30545 85 30550 85 30555 85 30560 85 30565 85 30570 85 30600 94 30620 94 30630 94 30631 94 30632 94 30633 94 30634 94 31050 94

Art.nr

sida Art.nr

31118 116 31130 116 31218 116 31230 116 31318 116 31330 116 31418 116 31430 116 31550 102 31594 98 32090 95 32118 116 32120 95 32130 116 32218 116 32230 116 32318 116 32330 116 32418 116 32430 116 32912 95 33070 101 33100 101 33118 116 33130 101 33139 116 33160 101 33190 101 33218 116 33230 116 33318 116 33330 116 33418 116 33430 116 34070 101 34100 101 34130 101 34160 101 34190 101 34213 40 34220 101 34300 99 34301 99

sida

34302 99 34303 99 34304 99 34305 99 34314 100 34316 100 34320 99 34321 99 34322 99 34323 99 34324 99 34325 99 34350 99 34351 99 34352 99 34353 99 34354 99 34355 99 34360 99 34361 99 34362 99 34363 99 34364 99 34365 99 34518 117 34530 117 34600 123 34615 123 34618 117 34630 117 34715 123 34718 117 34730 117 35100 123 35115 123 35160 117 35200 123 35215 123 35260 117 35300 123 35315 123 35360 117 35400 123

Art.nr

sida

35415 123 35460 117 35500 123 35515 123 35518 117 35530 117 35560 117 35618 117 35639 117 35660 117 35700 123 35718 117 35730 117 35760 117 36518 117 36530 117 36618 117 36630 117 36718 117 36730 117 38030 113 40231 59 40251 59 40300 59 40500 54 40520 58 40601 58 40770 93 40800 61 41118 118 41130 118 41218 118 41230 118 41318 118 41330 118 41418 118 41430 118 42118 118 42130 118 42218 118 42230 118 42318 118 42330 118

Art.nr

sida Art.nr

42418 118 42430 118 43118 118 43130 118 43218 118 43230 118 43318 118 43330 118 43418 118 43430 118 44518 119 44530 119 44618 119 44630 119 44718 119 44730 119 45100 123 45115 123 45160 120 45200 123 45215 123 45260 120 45300 123 45315 123 45360 120 45400 123 45415 123 45460 120 45500 123 45515 123 45518 119 45530 119 45560 120 45600 123 45615 123 45618 119 45630 119 45660 120 45700 123 45715 123 45718 119 45730 119 45760 120

sida

46518 119 46530 119 46618 119 46630 119 46718 119 46730 119 50030 113 50142 80 50144 80 50228 113 52030 113 52118 121 52130 121 52210 68 52215 68 52218 121 52220 68 52225 68 52230 121 52518 121 52530 121 52618 121 52630 121 52718 121 52730 121 52861 69 52862 69 53029 111 53030 111 53229 111 53230 111 54118 121 54130 121 54218 121 54230 121 54518 121 54530 121 54618 121 54630 121 54718 121 54730 121 55030 113 55060 86

Art.nr

sida

55100 123 55115 123 55118 121 55135 121 55160 122 55165 117 55165 120 55200 123 55215 123 55218 121 55230 113 55236 121 55260 122 55265 117 55265 120 55365 117 55365 120 55465 117 55465 120 55500 123 55515 123 55518 121 55530 114 55535 121 55560 122 55565 117 55565 120 55600 123 55615 123 55618 121 55635 121 55660 122 55665 117 55665 120 55700 123 55715 123 55718 121 55735 121 55742 93 55760 122 55765 117 55765 120 55900 93

• • • 131


ARTIKELREGISTER Art.nr

sida

56020 97 56021 97 56022 97 56023 97 56027 97 56028 97 56030 95 56031 95 56950 93 57020 97 57021 97 57118 122 57130 122 57218 122 57230 122 57380 68 57400 68 57432 70 57450 93 57518 122 57618 122 57630 122 57718 122 57730 122 60040 59 60042 59 60411 70 60850 61 60860 61 60870 61 60880 61 60910 60 61050 59 61100 59 63050 69 63100 69 66191 97 66192 97 66193 97 66195 97 70383 113 70384 111 70385 111

132 • • •

Art.nr

sida Art.nr

70403 107 70404 107 70406 107 70407 107 70410 107 70484 111 70485 111 70486 110 70851 66 70861 66 70871 66 71120 110 71150 59 71210 108 71211 108 71212 108 71213 108 71220 108 71221 108 71222 108 71223 108 71240 106 71241 106 71242 106 71243 106 71260 106 71261 106 71271 106 71273 106 71324 106 71327 106 71400 110 71401 110 71402 110 71403 110 71411 109 71412 109 71413 109 71430 109 71431 109 71432 109 71442 109 71443 109

sida

71445 109 71470 109 71482 109 71490 109 71491 109 71582 107 71583 107 71592 107 71593 107 71597 107 71683 108 71684 108 71686 108 71688 108 71811 110 71812 110 71813 110 71815 110 72110 108 72240 106 72241 106 72242 106 72243 106 72310 108 72311 108 72430 109 73113 107 73155 69 73190 107 77580 95 77590 95 77600 95 77610 95 77620 95 77630 95 81602 93 81605 93 81640 93 85455 17 85470 17 85494 17 85511 40 85512 102

Art.nr

sida

85521 17 85531 17 85532 17 85533 17 85560 17 85561 17 85562 17 86000 126 86001 126 86022 126 86032 126 90290 96 90300 96 90500 96 90610 96 90880 96 90900 96 91050 96 91100 96 95300 125 95301 125 95304 125 95306 125 95307 125 95400 125 95401 125 95404 125 95406 125 95407 125 95500 91 95510 91 95651 70 95782 70 95802 70 96300 125 96301 125 96304 125 96306 125 96307 125 96400 125 96401 125 96404 125 96406 125

Art.nr

sida

96407 125 97150 96 97192 126 97194 126 97196 126 97198 126 97402 126 97404 126 97406 126 97408 126 97990 94 98000 94 98010 94 98170 92 98180 93 98190 92 98280 93 98410 92 98412 92 98420 92 98422 92 98430 92 98432 92 98460 92 98462 92 98470 92 98472 92 98480 92 98482 92 98500 94 98560 94 98593 90 98594 90 98700 94 P80079 43 P80080 43 P80082 43 P80083 43 R28100 39 R28150 39 R28171 38 R28172 38 R28805 39

Art.nr

sida

R28806 39 R28900 39 R28905 39 R38100 39 R38900 39 R38901 39 R38902 39 R50101 39 R9000 40 R9001 40 R9008 40 R9009 40 R9010 40 R9011 40 R90110 39 R9036 40 R9037 40 R9038 40 R9039 40 R9040 40 R9041 40 R9042 40 R9046 40 R9047 40 R9048 40 R9049 40 R9050 40 R9051 40 R9052 40 R9053 40 R90800 40 R90801 40 R90804 85 R90805 40 R90806 40 R90810 40 R90811 40 R90815 40 R90816 40 R90825 40 R90826 40 R90830 38 R90831 38

Art.nr

sida

R90832 38 R90833 38 R90840 38 R90841 38 R90850 38 R90851 38 R90860 38 R90861 38 R90890 38 R90911 40 R9100 39


• • • 133


134 • • •


• • • 135


136 • • •


• • • 137


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.