Page 41

Aannemingen Van Wellen voert in een recordtijd van zeven weken de aanpassingswerken uit aan de E19 tussen Wilrijk en Mechelen.

VMA versterkt haar aanwezigheid in CentraalEuropa door het behalen van het nieuwe contract omtrent de automatisatie van twee laslijnen voor een autoconstructeur in Hongarije.

Inhuldiging van de GATE Terminal in de haven van Rotterdam. De werken omvatten de bouw van een fabriek, drie zeesteigers bestemd voor het lossen van methaan en drie LNG-opslagtanken.

Oktober CFE neemt de maatschappij ETEC SA over. Deze maatschappij gevestigd in Manage (Henegouwen) is gespecialiseerd in openbare verlichting en het plaatsen van ondergrondse en bovengrondse netwerken. Tewaterlating van de zelfvarende rotssnijkopzuiger AMBIORIX. Het imposante schip, één van de krachtigste en meest vooruitstrevende cutterzuigers ter wereld, wordt gebouwd voor de DEME-groep.

November

Ondertekening van een belangrijk contract door Rent-A-Port voor de ontwikkeling van terreinen (100 ha) voor een Japanse bandenproducent.

Oktober

Augustus

Juli Augustus

VMA ondertekent zijn eerste opdracht in Turkije voor een autoconstructeur. Daarnaast richt VMA een filiaal op in Polen.

September

De groep DEME doopt de mega sleephopperzuiger ‘Congo River’ (beuninhoud 30.000 m³) en het DP2 valpijpschip “Flintstone”.

November

December

Juli

September

December In het kader van een samenwerking met een Brusselse vastgoedmakelaar, verwerft CFE de historische Solvay-site te Elsene, goed voor een hoofdzakelijk residentieel ontwikkelingspotentieel van bijna 50.000 m².

De markante feiten van 2011 37

cfe_jaarverslag_NL.pdf  

Jaarverslag CFE

cfe_jaarverslag_NL.pdf  

Jaarverslag CFE

Advertisement