Page 1

CHAT - BREVKASSE - UNG TIL UNG

CYBERHUS.DK

Nogen at dele tankerne med


Cyberhus – Nogen at dele tankerne med Klik forbi Cyberhus og få råd af voksne rådgivere eller mød andre unge der måske har det lidt ligesom dig. Cyberhus er for alle børn og unge mellem 9-23 år, der har brug for at dele tankerne med andre. Du kan skrive om hvad som helst...vi vil gerne lytte til det du har på hjerte. Det kræver ikke login og du er 100 procent anonym.

www.cyberhus.dk

Ung-til-ung Debat Stil spørgsmål, del dine erfaringer, sig din mening eller giv måske et råd med på vejen til andre børn og unge. Du kan skrive i debatten 24-7 Livsfortællinger Skriv din historie og læs andres. Glæde, vrede, angst, tristhed, håb - alle følelser er velkomne her. Det handler om at få sat ord på tankerne og lade andre kigge med. Du kan skrive i livsfortællinger 24-7 Gruppechat Chat med andre unge om hvad som helst mellem himmel og jord. Gruppechatten er åben to gange om ugen. Moderation Debat, livsfortællinger og gruppechatten bliver alle modereret af voksne rådgivere.

Ung-til-voksen Chatrådgivning 1-til-1 samtale mellem dig og en voksen rådgiver, om det der er vigtigt for dig lige nu. Måske har du brug for et råd, men du er også velkommen, hvis du bare lige har brug for en snak. Brevkasse I brevkasserne kan du læse de mange svar der er givet allerede...måske er der ét du kan bruge. Hvis ikke, kan du selv skrive til brevkasserne med netop dit spørgsmål. Frivillige voksne De voksne rådgivere du møder i chat og brevkasse er frivillige.

"Hverdagens skriblerier" - Cyberhus folder og plakat til unge  
"Hverdagens skriblerier" - Cyberhus folder og plakat til unge  

Trykmateriale designet og skrevet til unge, der har brug for online rådgivning. Materialet fortæller fortæller om de rådgivende tilbud på Cy...

Advertisement