Page 1

OVERBLIK, KOORDINATION & KOMMUNIKATION

Cetrea Surgical

TM

Ny IT-løsning til operationsafdelingen

Cetrea gør det nemt at komme i gang

Cetrea Surgical er designet til effektivt at håndtere og forbedre det logistiske flow af patienter i operationsafdelingen. Løsningen giver et nemt overblik over elektive operationer, akutte patienter, status på hver enkelt operationsstue med live video plus meget mere.

Vores implementeringsproces bygger på erfaringer fra en lang række vellykkede projekter, samt grundige analyser af informationsbehov, kommunikationsbehov og arbejdsgange på de involverede kliniske afdelinger.

De integrerede kommunikationsværktøjer såsom chat-beskeder, delte noter og automatiske notifikationer sikrer en effektiv kommunikation og koordinering. Cetrea Surgical er designet i samarbejde med klinikere og bliver løbende videreudviklet i tæt samarbejde med systemets brugere. Cetrea Surgical anvender interaktive fladskærme, mobile enheder, tracking af patienter og personale og er integreret med et væld af eksterne systemer: Mobile enheder DECT- og IP-telefoner Hospital Information System (HIS & KIS) Radiology Information Systems (RIS) Laboratoriesystemer (LAB) HL7

Afhængigt af projektets omfang og kompleksitet varer hele implementeringsprocessen omkring 3 måneder fra projektstart til drift.

Bestil nu og få et mobilt overblik Når du bestiller Cetrea Surgical, får du Cetrea AnyWhere uden ekstra omkostninger. Cetrea AnyWhere er en løsning til at hente og interagere med Cetrea’s logistiskoplysninger, lige meget hvilken computer eller bærbar enhed der anvendes. Kontakt vores salgsafdeling i dag og hør nærmere: Telefon Mail

38 40 05 71 sales@cetrea.com


FÅ DEN INFORMATION DU BEHØVER

Cetrea Surgical

TM

Overblik over operationer og patienter

Se status i operationsstuerne

Nem og hurtig adgang til information omkring patienter, inklusive lister over indkommende patienter, akutte patienter, ankomne patienter, operationer der skal flyttes, med mere.

Ingen grund til at ringe rundt eller kigge igennem koøjerne. Følg arbejdet i de enkelte operationsstuer via live video-feeds og kommuniker via chat med sygeplejerskerne.

Det daglige program

Sikkerhed

Vær på forkant med ændringeri det daglige program efterhånden som de opstår i løbet af dagen. Koordiner dit arbejde og afdelingens resourcer, så det bedste flow af patienter etableres.

Et mere effektivt og pålideligt kommunikationsflow reducerer patientrelaterede fejl og en rettidig behandling af patienterne.

Afdelingens ressourcer

Tracking sikrer koordination og tilstedeværelse af såvel ressoucer som patienter.

Få overblik over afdelingens ressourcer og få opdateringer i realtid omkring tilknyttede afdelingers ressourcer.

Deling af information Reducer antallet af forstyrrende opkald og del information ved hjælp af chat- og sms-beskeder, der forbedrer kommunikationen og koordinationen mellem sengeafdelingen, akutafdelingen, intensivafdelingen og operationsafdelingen. Automatiske notifikationer på mobile enheder gør dig opmærksom på ændringer i dit arbejdsprogram.

Tracking

Skræddersyet løsning Gennem konfigurerbare skærme får du en skræddersyet løsning, der afspejler behovet på jeres akutafdeling.

Business Intelligence Få ny og værdifuld viden gennem dataopsamling fra Cetrea Surgical. Opsæt grafer og udprint rapporter, der giver et værdifuldt realtidsindsigt i aktiviteter og processer på sengeafdelingen.

Cetrea Surgical (flyer - dansk)  

Flyer om Cetrea Surgical på dansk.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you