Page 1

OVERBLIK, KOORDINATION & KOMMUNIKATION

Cetrea Emergency

TM

Ny IT-løsning til akutafdelingerne

Cetrea gør det nemt at komme i gang

Cetrea Emergency er designet til effektivt at håndtere strømmen af patienter og arbejdsprocesserne i akutafdelingen og de tilknyttede afdelinger. Løsningen giver et hurtigt overblik over indlagte patienter og deres behandling, status på prøver og arbejdsopgaver, patienter på vej til afdelingen, med mere.

Vores implementeringsproces bygger på erfaringer fra en lang række vellykkede projekter, samt grundige analyser af informationsbehov, kommunikationsbehov og arbejdsgange på de involverede kliniske afdelinger.

Cetrea Emergency er designet i samarbejde med klinikere og bliver løbende videreudviklet i tæt samarbejde med systemets brugere. Cetrea Emergency anvender interaktive storskærme, mobile håndsæt, tracking af personale og patienter, samt integrationer til eksterne systemer:

Afhængigt af projektets omfang og kompleksitet varer hele implementeringsprocessen omkring 3 måneder fra projektstart til drift.

Bestil nu og få et mobilt overblik Når du bestiller Cetrea Emergency, får du Cetrea AnyWhere uden ekstra omkostninger.

DECT- & IP-telefoner

Cetrea AnyWhere er en løsning til at hente og interagere med Cetrea’s logistiskoplysninger, lige meget hvilken computer eller bærbar enhed der anvendes.

Hospital Information System (HIS & KIS)

Kontakt vores salgsafdeling i dag og hør nærmere:

Radiology Information Systems (RIS)

Telefon Mail

Mobile enheder

Laboratorie systemer (LAB)

38 40 05 71 sales@cetrea.com


FÅ DET OVER BLIK DU HAR BRUG FOR

Cetrea Emergency

TM

Overblik over patienter

Automatiske notifikationer

Hurtig adgang til information om indlagte patienter, patienter på vej i ambulancer, patienter i venterummet og patienter under behandling.

Modtag notifikationer helt automatisk, når der er kommet svar på en prøve eller du har fået ansvaret for en ny patient.

Behandlingsplaner

Sikkerhed

Vær på forkant med behandlingen af de enkelte patienter med realtidsopdaterede statusopdateringer på undersøgelser og laboratorieprøver.

Et mere effektivt og pålideligt kommunikationsflow reducerer patientrelaterede fejl og en rettidig behandling af patienterne.

Ressourcer

Tracking

Få et fuldstændigt overblik over afdelingens ressourcer, herunder ledige senge og personale i afdelingen lige nu, deres opgaver, patienter og nuværende lokation.

Tracking sikrer koordination og tilstedeværelse af såvel ressoucer som patienter.

Deling af information Undgå forstyrrende opkald og del information ved hjælp af chat-beskeder og interaktive noter, der forbedrer kommunikationen mellem akutafdelinger, sengeafdelinger, intensiv afsnit og operationsafdelinger.

Skræddersyet løsning Gennem konfigurerbare skærme får du en skræddersyet løsning, der afspejler behovet på jeres akutafdeling.

Business Intelligence Få ny og værdifuld viden gennem dataopsamling fra Cetrea Emergency. Opsæt grafer og udprint rapporter, der giver et værdifuldt realtidsindsigt i aktiviteter og processer på sengeafdelingen.

Cetrea Emergency (flyer - dansk)  

Flyer omkring Cetrea Emergency på dansk