Page 1

Publicitat Tèxtil Catàleg de productes

Banderes Pancartes d’exteriors Banners d’interiors Displays Decoració Manufactures CiB s.l. Carrer de la Creueta, 15-17 08700 Igualada (BCN) Telf: 93 805 44 36 mail: info@manufacturescib.com 1


Banderes

Banderes “El teixit es moviment” Suports Fixes Cada vegada estan esdevenint més com a elements decoratius, de senyalització de punts d’informació, entre d’altres. Originàriament les banderes es presenten en format rectangular, però avui dia ja es poden trobar amb una àmplia de gamma de variants: diferents mides i formes, opcions d’acabat i disseny fan que s’adaptin a les necessitats específiques de cada client. Gràcies a la tecnologia d’impressió digital directa i teixits específics, s’aconsegueix la impressió de banderes amb efecte de doble cara 100% garantit amb una única passada d’impressió. D’aquesta manera la bandera és totalment visible des de qualsevol angle. La impressió digital tèxtil permet combinar impressions de gran qualitat i vivesa de colors amb materials lleugers, transpirables i indesmallables resistents a les inclemències meteorològiques. Es disposa de diferents opcions de pals o màstils mòbils per a la fàcil col·locació de banderes en qualsevol lloc. Mides de bandera: Amplada màx 160 cm Llargada a proporció.

Opcions d’acabats

Ullets

2

Beina

Cinta

Anella


Suport Mòbil 3/200

Banderes

Suport Mòbil 6/400

300

400

80

400

500

110

70

CINTA

ANELLES

ULLETS

300 200

Suport per bandera format per una barra telescòpica d’alumini, d’alçada ajustable fins a 5 m i base de contrapès amb aigua. Totalment desmuntable. Imatge gràfica de 400 x 110 cm amb ullets en les vores superior i lateral. Inclou bossa de transport del suport i anelles de subjecció de la bandera.

BEINA

Suport per bandera format per una barra telescòpica d’acer de color blanc, d’alçada ajustable fins a 3 m i base de contrapès amb aigua. Totalment desmuntable. Imatge gràfica de 200 x 70 cm amb cintes en la vores lateral i beina en la vora superior.

3


Banderes

Suport bandera tipus gota Suport per bandera molt flexible i versàtil gràcies a les diferents mides i formats possibles així com les diverses opcions de bases del suport. Es tracta d’un suport format per diversos trams de barres de fibra de vidre flexibles per configurar les diverses formes. La base de suport inclou un sistema de rotació de tal manera que la bandera pugui girar lliurement. Totalment desmuntable Imatge gràfica de mides segons la configuració que el client desitgi i beina en la vora lateral. Inclou bossa de transport. Es disposa de 2 opcions de bases de suport: - Base en forma de creu. Per a suports de gran alçada inclou contrapès d’aigua. - Base tipus piqueta per clavar directament a terra.

± 395 cm

± 290 cm.

± 195 cm

Diferents formes de bandera amb un mateix màstil

Màstil Telescòpic 2,4m

Base Trípode desmuntable

4

Piqueta

Peu de Creu

Màstil Desmuntable 3,6m. Piqueta amb rotador. Bossa de transport.

Màstil Desmuntable 3,6m. Base plegable pesada amb rotador. Pes ple d’aigua. Bossa de transport.


“Una pancarta et pot fer visible” Les pancartes d’exteriors són uns dels elements principals dins de la publicitat pel gran impacte visual que tenen. Es caracteritzen per la seva gran varietat d’aplicacions possibles. Suspeses en carrers, fixades en ponts o bé instal·lades en façanes o tanques, la informació es mostra en òptimes condicions. Aquest tipus de pancartes també es poden utilitzar en interiors fixades en parets o bigues. Presenten una àmplia de gamma de variants: Diferents mides, opcions d’acabat, tipus de teixit i disseny fan que s’adaptin a les necessitats específiques de cada client. Utilitzant teixits de poc gramatge s’aconsegueixen pancartes visibles totalment per les 2 cares imprimint únicament per un costat, fent que una única impressió sigui punt d’atenció des totes bandes. Gràcies al fet d’utilitzar teixits com a material d’impressió, les mides de les pancartes no esdevenen un inconvenient a l’hora de transportar i col·locar, doncs el pes i el volum es veuen considerablement reduïts comparats amb altres materials d’impressió.

Pancarta de 40m2 portada per una nena de quatre anys.

Pancartes d’exteriors

Pancartes d’exteriors

OPCIONS D’ACABATS

Ullets

Anella

Beina

5


6

Pancartes d’exteriors


“La publicitat també pot esdevenir decoració” Els banners d’interiors estan esdevenint un element cada cop més important en el sector de la publicitat i decoració periòdica com en el cas de botigues, sales de vendes, esdeveniments culturals, entre d’altres. En utilitzar un teixit com a element principal del banner, fa que aquest esdevingui per si mateix un element lleuger. Depenent de les necessitats del client el teixit a utilitzar pot tenir més o menys grau de transparència, així com diferents textures. Disponible també l’opció d’utilitzar teixits resistents al foc. Els banners d’interiors poden ser utilitzats de manera individual o bé en conjunt. El transport i la fixació dels banners d’interiors és molt senzilla, còmode i flexible, sense la necessitat d’experiència ni eines específiques. Aquestes característiques permeten que aquests elements siguin utilitzats en diferents ubicacions. Es disposa de diverses opcions d’acabat estàndard per a la confecció del banner. Possibilitat de realitzar altres solucions d’acabat segons les necessitats específiques de cada projecte.

OPCIONS D’ACABAT

Banners d’interiors

Banners d’interiors

màx. 300

1. Els tubs d’acer inoxidable s’introdueixen en una beina confeccionada al banner. En el seu interior es fa passar l’element de subjecció. 2. Els perfils de subjecció són ideals pel muntatge flexible dels banners d’interiors. Poden ser d’alumini anoditzat o de plàstic transparent. Incorporen elements de subjecció que es situen en el lloc adient gràcies al sistema de guiatge de la cara posterior del perfil. La longitud màxima dels perfils de subjecció és de 3 metres.

7


Banners d’interiors 8

Banner de doble cara

Ni un forat a la paret

Els banners de doble cara permeten imprimir la mateixa o diferents imatges en una i altra cara del banner amb una qualitat d’impressió excel·lent i gran vivesa de colors. La bona opacitat del teixit específic utilitzat pel banner de doble cara evita que les imatges impreses en una cara traspassin a la cara oposada. Ideal per a exposicions culturals gràcies a la seva nitidesa d’impressió i senzillesa en el concepte.

Ara ja no cal fer forats per decorar una paret. Sistema consistent en cosir una tira de tipus velcro al perímetre posterior del teixit imprès i enganxar a la paret la parella de la tira de tipus velcro. La imatge gràfica impresa sobre teixit quedarà perfectament subjectada i ben tensada. Ideal per la decoració d’estands de fira on es vulgui decorar la paret i fer forats no sigui possible.


Displays

Displays “La millor manera d’atraure l’atenció és amb una bona presentació” Els Displays són la millor opció de presentació dels vostres productes o empreses. Disposem de gran varietat de displays segons la necessitats de cada ocasió. Tots els tipus de displays garanteixen la vostra publicitat sigui mostrada de la manera més perfecta amb un disseny atractiu. Tots els displays estan formats per una estructura i imatges impreses sobre teixit amb qualitat excel·lent, que no reflecteixen la llum, no fan arrugues, es poden rentar i són substituïbles en tot moment sense necessitat de canviar el display. Possibilitat de realitzar les imatges sobre teixit resistent al foc.

9


Basic Display

10

150

90

90

200

200

És el display més funcional i pràctic, d’estructura realitzada en alumini i sistema d’exposició tèxtil per una cara. El sistema és molt compacte doncs no cal treure la imatge gràfica a l’hora de desmuntar, sinó que aquesta queda completament enrotllada en l’interior de la base de l’estructura, i molt lleuger. L’estructura, de 2 m d’alçada, es complementa amb una barra telescòpica per la part posterior, per tal de donar estabilitat a l’element. La imatge gràfica es subjecta a l’estructura per d’un sistema de velcro en la part inferior i superior. S’inclou bossa de transport folrada en el seu interior per evitar malmetre l’estructura.

Sistema d’exposició d’una cara format per un peu d’alumini anoditzat que subjecta la gràfica tèxtil mitjançant dos perfils horitzontals. Expositor lleuger i de fàcil muntatge, que inclou bossa de transport. Les mides de l’imatge gràfica són de 90 x 200 cm. Consultar altres mides.

85

100

200

Displays

Roll-Up


151

224

224

224

El POP UP és una estructura d’alumini desplegable tipus paraigües, que permet muntar en només 5 minuts un mur de presentació com a expositor per esdeveniments, rodes de premsa, punts de captació de clients en centres comercials, fotocalls, decoracions d’estands i tot tipus de muntatges que precisin desplegar una superfície publicitària de mida mitjana. El seu disseny conté uns punts de fixació tipus velco que s’encarreguen de subjectar les gràfiques a l’expositor. L’estructura permet col·locar les gràfiques en forma recta fins als laterals, és a dir, aquestes estan formades per la part frontal i els 2 laterals. Inclou maleta de transport. Les gràfiques es poden substituir en el moment que es desitgi, renovant la imatge de la campanya publicitària mantenint el suport de l’expositor .

Displays

Pop-Up

Muntatge

11


110

Estructura d’acer inoxidable construïda en forma quadrada o triangular que permet la impressió a 4 o 3 cares, depenent de la forma. Indicada per esdeveniments que tenen lloc en recintes o grans espais de trànsit de persones. Ràpid muntatge i poc volum de transport. Disponible per a venda o lloguer. 360

Displays

Totem

360

160

Totem 4 cares 360x110

12

Totem 3 cares 360x160


2000

900

Estructura plegable, de fàcil muntatge, format per 2 cares impreses sobre teixit, tant per exteriors com interiors. Inclou bossa de transport i piquetes de subjecció Les tanques plegables són de disseny actual i de materials lleugers, fent que el seu transport i muntatge sigui fàcil i senzill. Excel·lent elecció per evitar costos d’instal·lació, estalviar temps i obtenir alhora un gran impacte visual.

Displays

Tanca Plegable

13


Decoració

Decoració “Qualsevol impressió pot ser elegant i espectacular” Marcs realitzats amb perfils d’alumini específic per a la subjecció d’un teixit imprès per impressió digital d’alta qualitat. Quadres de qualsevol mida i amb qualsevol imatge, així com múltiples combinacions, que es poden trobar com a elements de decoració, esdeveniments, estands de fires, equipaments comercials, elements separadors, elements informatius, entre molts d’altres. La imatge queda completament tensada i sense arrugues mitjançant un perfil de silicona col·locat en tot el perímetre del teixit. Les imatges impreses sobre teixit tenen una qualitat excel·lent, no reflecteixen la llum, no fa arrugues, es poden rentar i són substituïbles en tot moment sense necessitat de canviar el marc. Possibilitat de realitzar les imatges sobre teixit resistent al foc. Sistema de molt fàcil muntatge i intercanvi d’imatge gràfica, aconseguint aspectes completament renovats utilitzant el mateix marc. Es poden col·locar a la paret, el sostre o a terra, amb imatge gràfica a 1 o 2 cares.

Tipus de perfils

14

22

35

40 25

1. Perfil decoració: perfil d’alumini de 22 mm d’amplada. El teixit es col·loca en la part frontal del marc, quedant visible el perfil. 2. Perfil múltiple: perfil d’alumini amb diferents configuracions: - marc d’amplada 40 mm i teixit col·locat en la part frontal o en ambdues cares. - marc d’amplada 25 mm i teixit col·locat en la part frontal o amb els lateral coberts pel teixit. 3. Perfil doble cara: perfil d’alumini de 35 mm d’amplada amb doble sistema de guies per la col·locació de teixits impresos en ambdues cares.


El perfil decoració d’amplada 22 mm permet adaptar-se a qualsevol forma, amb la possibilitat d’esdevenir un perfil corbat segons les necessitats de cada projecte. El perfil corbat es pot unir de manera fàcil amb trams de perfil rectes per aconseguir la forma desitjada. El teixit imprès es talla amb la mateixa forma i s’adapta correctament com si d’un marc estàndard es tractés.

Decoració

Perfil corbat

15


Decoració 16

Caixa de llum Perfils d’alumini de 90 mm d’amplada específics per a caixes de llum i subjecció d’un teixit imprès per impressió digital d’alta qualitat en 1 o 2 cares. El teixit utilitzat és específic per a caixa de llum que difumina completament la llum sense marcar la posició dels elements emissors instal·lats en l’interior. Múltiples possibilitats de col·locació: penjat a paret, amb peus, com a element de sobretaula, ...

Publicitat Tèxtil  

Cataleg de Publicitat Tèxtil de Manufactures CIB