Issuu on Google+

IBM • 000-M239 WebSphere Sales Mastery Test for the Sales Professional v4

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 What is an ideal next step after the Business Process Management (BPM) whiteboarding exercise? A. Provide the client with Industry Use Cases. B. Ask the client for the order of the products you discussed during whiteboarding exercise. C. Gain agreement to move forward with a Business Value Assessment (BVA) Workshop. D. Schedule a second whiteboarding session with the IT staff.

Answer: C After some discussion and quick whiteboarding, the processes are redesigned on paper and the major improvements are kept in pipeline. So the ideal next step is to gain agreement to move forward with a Business Value Assessment (BVA) Workshop and think of process changes that could lead to business AND customer benefits. http://www.bpm.com/is-the-business-really-interested-in-business-architecture.html

Question: 2 How does JBoss define a "socket"? A. a CPU B. the number of processor cores C. Intel only chips D. none of the above

Answer: A JBoss, an open source project is sponsored by Red Hat to build Java-based middleware application server. It defines socket to refer to places that you plug things into your mother board i.e.; CPU, memory, add on cards etc. http://wiki.answers.com/Q/How_does_JBoss_define_a_socket&src=ansTT

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Page 2


Question: 3 Customer Opportunity Workshops should A. be used to salvage a sale that is collapsing B. be used late in the sales cycle C. be considered and included in every Win Plan D. not require customer participation

Answer: C Customer Opportunity Workshops should be considered and included in every Win Plan. It is a QuickResults Method for Improving Day-to-Day Service by building teamwork, to engaging the customers and updating plans to create a positively memorable service experience. http://www.customerfocusconsult.com/customer-service-seminars.htm

Question: 4 WebSphere Enterprise Service Bus (WESB) is central to the SOA evolution. Which of the following statements describe value delivered by WESB? A. Integrates seamlessly with the WebSphere platform B. Delivers business-critical qualities of service. C. Is an integrated solution for service mediation and hosting D. All of the above

Answer: A WESB is a flexible connectivity infrastructure for integrating applications and services. It is built on WebSphere Application Server for an integrated SOA platform. It integrates seamlessly with the WebSphere platform, delivers business-critical qualities of service, and is an integrated solution for service mediation and hosting. http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:CCe7vlufH_cJ:www05.ibm.com/si/dw_soa/presentations/reilly_esb.pdf+WebSphere+Enterprise+Service+Bus+Is+an+integr ated+solution+for+service+mediation+and+hosting&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=ADGEESibITdfFwSjPhTrs _4aXac9-6YQK-fovp_O4YNF3YPkm1emSY18gosQW1HS6rTXhuAce3 SW_WYXE5TSqHaGRqBX08oJORg9Eozhmkbcc7ByklWVNHQnMO06GQ509D3KcwHPQe4&sig=AHIEtbTEL kTbta9Pfpt0xpxit4Q4dc2-7A

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Page 3


Question: 5 Which of the items below is NOT an attribute of a Use Case? A. repeatable B. solutions oriented C. complex D. industry focused

Answer: B http://books.google.co.in/books?id=IYdJocLVa8wC&pg=PA174&lpg=PA174&dq=attributes+of+a+Use+C ase+repeatable&source=bl&ots=zWd5ej1n8o&sig=tc91U2iNy4tk8OgcFzkpmEiIhdY&hl=en&ei=T_UrTYLC EYnxrQfNjbmECg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CCgQ6AEwAw#v=onepage&q=use %20case&f=false

Question: 6 What value is provided by WebSphere service visibility and governance capabilities? A. Ensures services can be found and right services are accessed. B. Reduces costs and duplication by leveraging existing assets. C. Meets audit requirements by tracking services and transactions. D. All of the above.

Answer: D http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:akC-WW5qygYJ:https://www950.ibm.com/events/wwe/grp/grp004.nsf/vLookupPDFs/Base%2520Connectivity%2520%26%2520Integ ration%2520Hursley%2520Comes%2520to%2520NA%25202Q/%24file/Base%2520Connectivity%2520% 26%2520Integration%2520Hursley%2520Comes%2520to%2520NA%25202Q.pdf+WebSphere+service+vi sibility+and+governance+Meets+audit+requirements&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=ADGEESgljZmBeB9PlXrZXfd8ItKkungH-w-P8D-MUzzOT6r27x2oKoO8lDslROD4efQbUsUDrezqdyUyEHIgM07DA5rwjEOOIwE1rBJYmBJcGbxVct1dVcpjSyyCZe9Bjy_nwgRFXp&sig=AHIEtbQfzX3VFLDS8DU_hR54QXyelSaiMw

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Page 4


Question: 7 Which statement below accurately tefleds the concept of Business Process Management (BPM)? A. BPM is a discipline designing and managing systems in a thoughtful, systematic and flexible way that takes the whole, end-to-end business process into account B. The use of software, such as orchestration engines and workflow tools, at run-time, to direct the sequence of execution of software components and human activity steps in a process C. Using software to control the conditional execution of activities based on rules and potaes D. all of the above

Answer: A http://en.wikipedia.org/wiki/Business_process_management

Question: 8 Which choice

is TRUE of WebSphere sMash?

A. use of BPM to model company carbon footprint B. platform to reduce application server costs C. open source version of WebSphere Application Server (WAS) D. Application Server & Development Platform for lightweight Java/PHP applications

Answer: D http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/wsmashin/v1r0/index.jsp?topic=/com.ibm.websphere.sMash .doc/overview/zero.overview.doc/docs/en/Overview.html

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Page 5


Question: 9 It’s very likely that our clients have Tomcat applications along with their Application Server applications. What is the IBM WebSphere strategy for replacement of Tomcat installations? A. Sell clients about WebSphere Application Servers (WAS) new strategy of Feature Packs (FEPs) B. Sell clients WebSphere Express & WEB 2 0 Feature Pack C. Sell clients support (or WebSphere Community Edition (WAS CE) D. Sell WebSphere Extended Deployment (WXD) to add Quality of Service (QoS) to TomCat Applications

Answer: B/d

Question: 10 Which of the following statements describe ways to engage customers in business driven BPM conversations? A. Align the business agility story to industry imperatives B. Be focused on IBM assets rather than customer outcomes C. Provide a way of linking a business view and an IT view of the solution D. A and C

Answer: D

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Page 6


IBM • 000-M239 WebSphere Sales Mastery Test for the Sales Professional v4

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M239.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-M239.html

Page 7


WebSphere Sales Mastery Test for the Sales Professional v4