Page 1

Cisco •646-276 Selling Cisco Unified MeetingPlace Solutions (SMPS)

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/646-276.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Cisco Unified Meeting Place uses which technology to provide rapid graphic sharing across desktop platforms? A. Adobe Flash B. JavaScript C. Microsoft NetMeeting D. X Windows

Answer: A

Question: 2 A customer has the following requirements: Voice/data conferencing supporting multiple groups collaboration, presentation and webinar templates Which solution would you recommend? A. on-premise Meeting Place voice and web conferencing B. Meeting Place Outlook Integration C. Meeting Place with WebEx integration D. Cisco Unified Videoconferencing Manager with MCUs E. Meeting Place Express

Answer: A

Question: 3 Which two business patterns are the strongest indicators of a need for a collaboration solution? (Choose two.) A. Branch offices regularly receive product briefings. B. Parts suppliers are involved in the design process. C. Development teams are geographically dispersed. D. Management teams often travel.

Answer: B,C

http://www.examcertify.com/646-276.html

Page 2


Question: 4 Which four pieces of information are required to determine actual conferencing needs? (Choose four.) A. number of video participants system wide B. scalability requirements C. distance between offices D. type of deployment (on-premise or hosted) E. data network topology F. number of web and voice participants system wide

Answer: A, B, C, F

Question: 5 A corporation has chosen Cisco Unified Communications Manager as their new corporate-wide voice solution. Which business driver favors adding a Cisco Unified Meeting Place on-premises solution? A. unified management interface B. elimination of service provider C. single user interface D. single-vendor

Answer: D

http://www.examcertify.com/646-276.html

Page 3


Question: 6 A major animation studio uses a variety of desktops; Macintosh, PC, Linux and Unix. They are considering web conferencing to share storyboards and animation between design and rendering teams around the world. Which Cisco Unified Meeting Place feature would be the most important differentiator for their success? A. high-speed graphic downloads B. multi-platform support C. small client footprint D. simple user interface

Answer: B

Question: 7 A customer has the following requirements: integrated voice and web conferencing growth ability to integrated videoconferencing rich scheduling tools choice of on-premise or as-a-service deployment supporting on-net and out-dial calls integrating to existing VoIP infrastructure supporting at least 500 audio ports Which two deployments would be the best solutions? (Choose two.) A. Cisco Unified Meeting Place 7 with on-premise audio and a WebEx conference engine B. Cisco Unified Videoconferencing C. Cisco Unified Meeting Place 7 on-premise D. WebEx with web, voice and video webcam E. 3 deployments of Meeting Place Express--200 ports each F. Cisco Unified Meeting Place 6 with CUVM

Answer: A, C

http://www.examcertify.com/646-276.html

Page 4


Question: 8 Which two weaknesses does a Cisco Unified Meeting Place solution have when compared to a service provider offering? (Choose two.) A. Cisco Unified Meeting Place lacks IM chat to rich media upgrade B. Cisco Unified Meeting Place lacks on-premise to off-premise failover C. Cisco Unified Meeting Place requires capitol purchase D. Cisco Unified Meeting Place requires additional IT staff

Answer: C, D

Question: 9 Which improvement is a benefit of Cisco Unified Meeting Place on-network conferencing? A. lower bandwidth consumption B. improved manageability C. faster screen updates D. better security

Answer: D

Question: 10 Which four factors should be used in Return on Investment calculations for Meeting Place solutions? (Choose four.) A. number of workers B. average number of conferences and participants C. saved money on travel D. number of Communication Manager servers E. cost of the solution bundle

Answer: A, B, C, E

http://www.examcertify.com/646-276.html

Page 5


Cisco •646-276 Selling Cisco Unified MeetingPlace Solutions (SMPS)

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/646-276.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/646-276.html

Page 6

Selling Cisco Unified MeetingPlace Solutions (SMPS)  

Questions & Answers: 10 Selling Cisco Unified MeetingPlace Solutions (SMPS) http://www.examcertify.com/646-276.html Click the link below...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you