Page 1

Computer Associates

•270-420

Partner Certification for SIM: Foundation Exam

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/270-420.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which two options can you use when writing a new policy? (Choose two.) A. Existing default policy B. Existing predefined policy templates C. Copy policy from an existing audit node D. Import policy from another policy manager

Answer: A, B

Question: 2 What are three issues in today's security invironment? (Choose three.) A. Complexity of tools B. Quantity of solutions C. Security information overload D. Quantity of security tools and vendors E. Easy availability of network scanner tools

Answer: A, B, C

Question: 3 What does eTrust WorldView provide? A. Redirection of log messages B. Guaranteed delivery of messages C. Machine-to-machine communication through TCP/IP D. Client/server access to the Common Object Repository

Answer: D

http://www.examcertify.com/270-420.html

Page 2


Question: 4 When creating a rule with the eTrust Audit Rule Wizard, what should you do after you establish a rule to collect all events from the target, where the events will be created? A. Select an action of collector B. Associate the rule with the audit database C. Specify the table collector to store the audit data D. Specify the name of the audit database machine

Answer: A

Question: 5 For eTrust SCC scheduled or batch reports, which three file types are supported? (Choose three.) A. XML B. RTF C. CSV D. DOC E. HTML

Answer: A, C, E

Question: 6 The iRouter serves as a bridge between which two items? (Choose two.) A. iControl B. iGateway C. iRecorders D. Action Manager E. Native Audit Router

Answer: C, E

http://www.examcertify.com/270-420.html

Page 3


Question: 7 Where does the eTrust SCC World Interface reside? A. On agent machines only B. On the eTrust SCC server only C. On the eTrust SCC server and agent machines D. On a machine separate from the other components

Answer: C

Question: 8 Which statement concerning the Viewer is true? A. The Viewer is a component of Data Tools. B. The Viewer is a component of the Reporter. C. The Viewer is a component of Policy Manager. D. The Viewer is a component of the Collector database.

Answer: A

Question: 9 Changes to which two settings could improve the performance of the Action Manager? (Choose two.) A. MaxNodes B. SleepTime C. MaxFileSize D. MaxFileNum E. MaxActionTime

Answer: B, E

http://www.examcertify.com/270-420.html

Page 4


Question: 10 Which statement about the eTSAPISend Utility is true? A. The -dat option is required. B. eTASPISend.exe sends SAPI Audit policy to the Audit clients. C. eTrust Common Services must be installed to use eTSAPISend. D. eTSAPISend.exe lets you send messages and events to an eTrust Audit router.

Answer: D

http://www.examcertify.com/270-420.html

Page 5


Computer Associates

•270-420

Partner Certification for SIM: Foundation Exam

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/270-420.html

Computer Associates latest tests

270-551 270-132 270-411 270-131 270-420 JK0-013 CAS-001 220-701 FC0-GR1 LX0-102

JK0-019 N10-005 JK0-U31 JK0-702 JK0-017 ISS-001 FC0-201 220-702 FC0-U41 FC0-TS1

http://www.examcertify.com/270-420.html

Page 6

Partner Certification for SIM Foundation Exam  

Questions & Answers: 10 Partner Certification for SIM: Foundation Exam http://www.examcertify.com/270-420.html Click the link below to b...

Advertisement