Issuu on Google+

Oracle •1Z0-523 Oracle Application Grid Essentials

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which two statements are true about the WabLogic Server domains? A. Application Programmers need to refer to domains In their Oracle WebLogic Server programming Interface. B. Domains can be used to separate development, test, and production application, administration and operational responsibility, and organizational or business division. C. One can share a configured resource or subsystem between domains. D. The concept of multiple domains is supported.

Answer: B, D

Question: 2 Identify architecturally where in an application, Coherence stack will be used. A. Coherence resides locally on the machines of all remote application users. B. Coherence resides between remote users and the Web tier. C. Coherence resides between the Web tier and application tier. D. Coherence resides between the application tier and data tier.

Answer: C

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Page 2


Question: 3 As a best practice, what would you change in the following command line to create successful domain template "My WebLogic Domain"? Pack -domain=C:\oracle\user_projects\domains\mydomain -template=C:\oracle\user_templates\madomain -template_name="My WebLogic Domain" A. Pack -domain=C:\oracle\user_projects\domains\mydomain.dll template=C:\oracle\user_templates\mydomain.jar -template_name="My WebLogic Domain" B. Pack-domain=C:\oracle\user_projects\domains\mydomain.jar template=C:\oracle\userJ:emplates\mydomain-template_name=nMy WebLogic Domain" C. Pack-domain=C:\oracle\user_projects\domains\mydomain template=C:\oracle\user_templates\mydomain.jar -template_name="My WebLogic Domain" D. Pack-domain=C:\oracle\user_projects\domains\mydomain.jar template=C:\oracle\user_templates\mydomain.jar -template_name="My WebLogic Domain"

Answer: C

Question: 4 In a typical production environment, which server(s) hosts the application? A. Node Server B. Administration Server C. Managed Server D. Configuration Server

Answer: C

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Page 3


Question: 5 Which two statements are TRUE regarding Coherence Indexes? A. Indexes are maintained by Cache Entry Owners. B. An application should not suggest an index that another application had suggested. C. Indexes cannot be sorted. D. Each application using Coherence may suggest the same set of indexes when it starts.

Answer: A, D

Question: 6 Which interface provides the ability to see changes in real-time as they occur? A. ConcunentMap B. java.util.AbstractMap C. ObservableMap D. InvocableMap

Answer: C

Question: 7 Identify the two optional WebLogic security providers in an Oracle WebLogic sercurity realm. A. Authentication Provider B. Adjudication Provider C. Authorization Provider D. Auditing Provider

Answer: B, D

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Page 4


Question: 8 Which one is a command-line scripting interface based on Jython used for automation of WebLogic Server administration? A. WebLogic Scripting Tool B. WebLogic OPMN C. WebLogic Deployer D. WebLogic ICommand

Answer: A

Question: 9 You are doing an environment assessment for a client that has invested in Oracle RAC for fault tolerance, load balancing, and scalability. The client also invested in clustered Oracle WebLogic Server. You notice that this client's environment is not integrated for active-active high availability deployment of applications. What will be your recommendation to achieve that? A. MetaLink to RAC B. ClusterLink for RAC C. TopLink for RAC D. GridLink for RAC

Answer: D

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Page 5


Question: 10 In Real Operations Insight, metrics are sent from the various WebLogic components into Enterprise Manager for ______ and ______. A. Optimization B. Visualization C. Automation D. Customization

Answer: A, C

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Page 6


Oracle •1Z0-523 Oracle Application Grid Essentials

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Oracle latest tests 1Z0-899 1Z0-875 1Z0-557 1Z0-852 1Z0-058 1Z0-897 1Z0-889 1Z0-880 1Z0-877 1Z0-873

1Z0-219 1Z0-562 1Z0-561 1Z0-543 1Z0-532 1Z0-895 1Z0-884 1Z0-879 1Z0-876 1Z0-872

http://www.examcertify.com/1Z0-523.html

Page 7


Oracle Application Grid Essentials