Page 1

Novell •050-654 Novell NetWare 5.1 Advanced Administration

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/050-654.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 What is the maximum number of Certificate Authority objects that may exist in the NDS tree? A. 1

Answer: A

Question: 2 The Hung Console Screen is useful if you are unable to execute any commands at the server console. Which hot key sequence would you use to bring up this screen? A. Ctrl+Alt+Esc B. Ctrl+Alt+Del C. Ctrl+Alt+Tab D. Ctrl+Shift+Esc

Answer: A

Question: 3 What software provides the cryptography for the Novell Certificate Server? (The acronym is acceptable.) A. NICI

Answer: A

http://www.examcertify.com/050-654.html

Page 2


Question: 4 In a Public Key Cryptography system, which key does the key owner use to decrypt data he receives from other parties? A. Public key B. Private key C. Certificate key D. Authentication key

Answer: B

Question: 5 Which server console command do you use to prevent unauthorized users from loading NLMs outside the SYS:SYSTEM directory? A. SECURECONSOLE

Answer: A

Question: 6 Which NLM is used to configure Network Address Translation on a NetWare 5.1 server? A. INETCFG.NLM

Answer: A

http://www.examcertify.com/050-654.html

Page 3


Question: 7 What is the command to unload all modules from ADDRESS_SPACE2 and remove the address space? A. UNLOAD ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2 B. UNLOAD KILL ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2 C. UNLOAD MODULES ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2 D. UNLOAD ADDRESS SPACE=ADDRESS_SPACE2 MODULES=ALL

Answer: A

Question: 8 NetWare has 4 types of loadable modules. Which modules control communication between the server operating system and storage devices? A. LAN Drivers B. Disk Drivers C. NLM Utilities D. Name Space Modules

Answer: B

Question: 9 When you are configuring DHCP, which object identifies the IP addresses available for dynamic assignment? A. DHCP Server object B. Subnet Pool object C. DNS-DHCP Locator object D. Subnet Address Range object

Answer: D http://www.examcertify.com/050-654.html

Page 4


Question: 10 What NLF file allows you to install more than 1 license certificate at a time into license Container objects? A. Folders B. Objects C. Envelopes D. Containers

Answer: C

http://www.examcertify.com/050-654.html

Page 5


Novell •050-654 Novell NetWare 5.1 Advanced Administration

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/050-654.html

Novell latest tests 050-728 050-719 050-891 050-890 050-876 050-858 050-710 050-704 050-694 050-686

050-886 050-696 050-895 050-888 050-865 050-854 050-708 050-701 050-690 050-684

http://www.examcertify.com/050-654.html

Page 6


Novell NetWare 5.1 Advanced Administration  

Questions & Answers: 10 Novell NetWare 5.1 Advanced Administration http://www.examcertify.com/050-654.html Click the link below to buy f...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you