Issuu on Google+

Lotus •190-602 Notes Domino 6 System Administration Update

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/190-602.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which one of the following best describes the types of tasks that process in the background on the Notes 6 client? A - Saving a document, replacing a design, refreshing a design, printing, replicating B - Detaching attachments, replacing a design, refreshing a design, printing, replicating C - Saving a document, replacing a design, refreshing a design, logging onto a server, replicating D - Detaching attachments, replacing a design, refreshing a design, logging on to a server, replicating

Answer: B

Question: 2 Cindy wants to be able to find e-mails from her manager quickly. Which one of the following features can she use to help her easily identity e-mails from her manager? A - E-mail warning feature B - Color coded e-mail feature C - E-mail notification feature B - Priority ordering e-mail feature

Answer: B

Question: 3 Which one of the following statements regarding file attachments in Lotus Notes 6 is true? A - File attachments cannot be removed from mail messages. B - File attachments can only be removed when saving a message. C - File attachments can only be removed when forwarding a message. D - File attachments can be removed when forwarding or saving a message.

Answer: D

http://www.examcertify.com/190-602.html

Page 2


Question: 4 Acme Corporation wants all users to see the same Welcome page. Which one of the following should they do to implement this? A - Manually configure each users Welcome page to adhere to corporate standards. B - Send an e-mail containing the standard Welcome page to each user to be downloaded on their machine. C - Link a corporate database containing the standard Welcome page to a desktop policy document in the Domino Directory. D - Update each user’s Person document in the Domino Directory to a corporate database containing the standard Welcome page.

Answer: C

Question: 5 Which one of the following is NOT true of centralized archive control in Lotus Domino? A - Must archive to same server B - Centrally controls user settings C - May be used to prohibit private settings D - Has the ability to allow private settings

Answer: A

Question: 6 Which one of the following statements regarding policy documents is true? A - Policy documents can be defined for users or servers. B - Policy documents can be defined for organizations or servers. C - Policy documents can be defined for users, groups, or servers. D - Policy documents can be defined for organizations or organizational units.

Answer: D http://www.examcertify.com/190-602.html

Page 3


Question: 7 Joe has a group of users he needs to upgrade to a new release of Lotus Notes. Joe is planning to use policy documents to upgrade the users. Which one of the following statements regarding policy documents is true? A - Policy documents cannot help upgrade a user. B - Users will receive an e-mail notification of the upgrade. C - Users will be upgraded automatically when they authenticate with a server. D - Users affected by a policy document will be prompted to upgrade the next time they authenticate with the server.

Answer: D

Question: 8 Which one of the following statements regarding setup profiles is true? A - Policies override setup profiles. B - Setup settings override setup profiles. C - Desktop settings override setup profiles. D - Setup profiles override policies for setup and desktop settings.

Answer: D

Question: 9 Which one of the following policy documents would be used to allow administrators to create and modify a set of rules that define how documents in a user’s mail database are selected and archived? A - Mail settings document B - User settings document C - Archive settings document D - Profile settings document

Answer: C

http://www.examcertify.com/190-602.html

Page 4


Question: 10 Joe, a Lotus Notes administrator, is planning to implement policy documents. Which one of the following best describes what policy documents are defined for? A - Users, O, OU B - Users and Groups only C - Users, O, OU, Servers D - Users, Groups, and Servers only

Answer: A

http://www.examcertify.com/190-602.html

Page 5


Lotus •190-602 Notes Domino 6 System Administration Update

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/190-602.html

Lotus latest tests 190-841 190-755 190-702 190-533 190-829 190-712 190-957 190-956 190-959 190-803

190-828 190-753 190-602 190-531 190-981 190-952 190-950 190-951 190-955 190-822

http://www.examcertify.com/190-602.html

Page 6


Notes Domino 6 System Administration Update