Issuu on Google+

Cisco •650-042 Mobile Internet Technology for Field Engineers

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-042.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which of the following statements is true regarding loopback interfaces? A. They associate a service to an IP address that is assigned to a logical interface. B. They create a relationship between certain elements of the system. C. They associate a specific logical interface (configured within a particular context) to a physical port. D. They are not associated with any physical port.

Answer: D

Question: 2 Which two statements are true about a context? (Choose two.) A. A context can be thought of as a virtual router with interfaces in it. B. There are connections between contexts. C. A context, by itself, can be visualized as a virtual router without any connections to the extemal network. D. Each context supports up to 1024 interfaces, which allows the binding of up to 1024 VLANs in a single context. E. The system supports the configuration of single contexts only. F. A maximum of 256 contexts can be configured per chassis.

Answer: A, D

Question: 3 How many session managers (and accompanying aaamgrs) can be created per created per PSC? A. up to 5 B. up to 20 C. up to 8 D. up to 10

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-042.html

Page 2


Question: 4 Which of the following is a characteristic of the Cisco ASR 5000 CLI sessions? A. When memory becomes scarce, all sessions are no longer assured. B. The users who log on first are the first to be dropped. C. Cisco ASR 5000 supports single CLI sessions. D. CLI sessions consume memory on the management module.

Answer: D

Question: 5 When viewing port-level counters, what does the TX PAUSE field indicate? A. The number of correct transmitted flow control frames. B. The number of correct received flow control frames. C. The number of frames that were transmitted with an error due to transmit FIFOunderflow or TXERR signal assertion. D. The number of received frames during which physical (PHY)symbol errors were detected.

Answer: A

Question: 6 Which context provides CU user access via SPIO interfaces? A. Accounting context B. AAA context C. Source context D. Management context

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-042.html

Page 3


Question: 7 Which of the following statements is true regarding runtime logging 7? A. Event logs are stored on a flash card. B. To see a list of facilities that can contribute to the event log, as well as the severity level to which they are set, you can use the command show logs. C. The buffer that is used for event log storage can store up to 10,000 events. D. Event logs are stored in a memory buffer on the active management module.

Answer: B

Question: 8 Which controller task is used to facilitate IP routing across and within contexts? A. VPN Controller B. Driver Controller C. Session Controller D. Resource Manager Controller

Answer: A

Question: 9 Which of the following is true regarding the System Audible Alarm? A. Located on the SPIO B. Is not a physical alarm mechanism C. Provides a 10-pin connector D. Located on the SMC

Answer: D

http://www.examcertify.com/650-042.html

Page 4


Question: 10 Which logical interface is the communications path between the SGSN and the Osco GGSN? A. IuPS interface B. Gi interface C. Gn interface D. MAP interface

Answer: C

http://www.examcertify.com/650-042.html

Page 5


Cisco •650-042 Mobile Internet Technology for Field Engineers

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-042.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/650-042.html

Page 6


Mobile Internet Technology for Field Engineers