Page 1

Cisco •650-032 Mobile Internet Technology for Account Managers

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-032.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Which feature is one of the main features offered by Cisco Smart Services? A. Strengthened IT security B. Remote remediation C. Accelerated time to market D. Lower operational costs

Answer: B

Question: 2 Which two statements about the Cisco ASR 5000 are true? (Choose two) A. Can be marketed for all 4G deployments B. Targeted subs 3M to 10M per chassis C. 15G - 80G performance D. Can be marketed for all 3G deployments E. Ideal for medium through out deployments F. Highly centralized architecture

Answer: C, D

Question: 3 What is one main benefit os MITG inline services? A. Proactive diagnostic capabilities increase network availability B. Manage network and services in real-time C. Helps to define, engineer, and optimize network D. Comprehensive remote monitoring and issue resolution

Answer: B

http://www.examcertify.com/650-032.html

Page 2


Question: 4 Which new architecture did Cisco competitors develop to bypass SGSN? A. Direct tunnel B. Mobile Internet Fast Path C. GTP-U tunnel D. Two tunnel

Answer: A

Question: 5 Which card in the Cisco ASR 5000 provides connectivity for local and remote management and for CO alarming? A. Packet service card B. Redundant crossbar cared C. Line card D. Switch processor I/O card

Answer: D

Question: 6 On the Cisco ASR 5000, which three features helps to ensure high availability? (Choose three) A. No session recovery for common Services B. No single point of failure C. Inter-chassis redundancy D. Online software updates are nor supported E. Virtual memory protects software tasks F. Terminated tasks have to be manually restsrted

Answer: B, C, E

http://www.examcertify.com/650-032.html

Page 3


Question: 7 Which level of Smart Services takes care of easy remote repairs? A. Device level B. Operations level C. Network level D. Application level

Answer: A

Question: 8 Which competitor is the current market leader, but is losing share to MITG? A. Ericsson B. Tellabs C. Huawei D. Juniper network

Answer: A

Question: 9 Which option is standard technology for migration to LTE? A. eHPPP B. eHORP C. eHRPD D. eHPOP

Answer: C

Question: 10 http://www.examcertify.com/650-032.html

Page 4


Which of these competitors employ a "win-at-all-costs" approach to sales? A. Ericsson B. Huawei C. Alcatel-lucent D. Nolia Siemens Network

Answer: B

http://www.examcertify.com/650-032.html

Page 5


Cisco •650-032 Mobile Internet Technology for Account Managers

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/650-032.html

Cisco latest tests 650-669 646-206 650-665 642-995 650-256 642-991 650-303 642-992 650-473 642-993

642-732 640-722 650-663 650-179 642-994 640-893 650-149 650-304 650-159 650-302

http://www.examcertify.com/650-032.html

Page 6


Mobile Internet Technology for Account Managers  

Questions & Answers: 10 Mobile Internet Technology for Account Managers http://www.examcertify.com/650-032.html Click the link below to...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you