Issuu on Google+

IBM •000-SS1 IBM Systems Software Sales Mastery V1

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 A customer is implementing a new z10 server sold by IBM. One of the several business partners involved has contracted with the customer for Linux programming services and their skilled individuals have resigned. A TDA attempts to answer which of the following questions? A. Is the solution the most cost effective option? B. Are all contracts completed and correct? C. Can the solution be successfully implemented? D. Are the terms and conditions acceptable?

Answer: C

Question: 2 A client is concerned about multiple users on the same file. Which of the following describes the GPFS and SONAS file access? A. Concurrent access for multiple reads to a file B. Concurrent access for multiple writes to a file C. Concurrent access for read and write to the same file D. Concurrent access for read and write to a file from the same server

Answer: C

Question: 3 You have been invited to present to the CEO, CTO and CIO of a large prospective client. Which of the following should be the theme of the presentation? A. Articulate detailed implementation strategy for consolidating physical hardware to virtual machines B. Talk about the system processor and memory technology and how PowerVM bus structure is superior to others C. Discuss virtualization strategy, cost savings from reduced server count and added business resilience D. Discuss the actual server count and processor types and how the virtualization solution will reduce cooling

Answer: C

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

Page 2


Question: 4 A customer is consolidating Linux Systems on an IBM System z. The customer has limited budget. Which of the following IBM storage platforms meets these requirements? A. DS8700 B. XIV C. DS3400 with SVC D. SONAS

Answer: C

Question: 5 Customer needs a storage subsystem that can provide storage snapshots and asynchronous replication. Their environment is iSCSI and storage should support a variety of platforms with block level access. Which of the following meet these requirements? A. N series B. DS8000 C. XIV D. DS5000 and SVC

Answer: C

Question: 6 When consolidating Linux Systems on an IBM System z with zLinux which of the following storage platforms is the best choice? A. IBM TS3500 B. XIV C. IBM DS8700 D. SONAS

Answer: C

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

Page 3


Question: 7 A client is considering ProtecTIER but is not sure about de-duplication. Which of the following describes de-duplication? A. Duplicate and substantially similar data is deleted. Indexing of all data is still retained B. Duplicate and substantially similar data is deleted. Indexing of all data must be done manually C. Duplicate data is deleted. Indexing of all data is still retained D. Duplicate data is deleted. Indexing of all data must be done manually

Answer: C

Question: 8 Customer wants a cost effective SAN and iSCSI based storage subsystem that is easy to manage and supports Thin Provisioning. They expect to store 30 TB of data but need room to grow. Which of the following meets these requirements? A. N series B. DS8000 C. XIV D. DS5000 and SVC

Answer: C

Question: 9 A POWER server client is considering a Websphere Application Server (WAS). The customer is interested in sub capacity software pricing. Which of the following is required for sub capacity pricing in this environment? A. PowerVM B. Passport Advantage Contract C. CUoD D. Systems Director VMControl

Answer: A

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

Page 4


Question: 10 Which two products provide the centralized management of servers, storage, and network along with visibility, control and automation of those devices? A. Smart Business and System Analytics B. Systems Director and Tivoli Storage Productivity Center Suite C. Virtualization Engine and Tivoli Storage Manager (TSM) D. VMControl and Network Control

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

Page 5


IBM •000-SS1 IBM Systems Software Sales Mastery V1

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-SS1.html

Page 6


IBM Systems Software Sales Mastery V1