Page 1

IBM •000-N06 IBM Optimization Supply Chain Mgmt Tcehnical Mastery Test v1

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-N06.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 What is the basic trade-off made in LNP XE when locating warehouses? A. Routes and safety stock. B. Transportation costs and warehouse variable costs. C. Taxes and currency exchange rates. D. Warehouse fixed costs and transportation costs.

Answer: D

Question: 2 What is a benefit to the client of the authorized user licensing metric? A. The ability to have multiple users share a single machine B. The ability to share a dongle key C. The ability of a single user to have rights to run on their desktop, laptop, and a server D. The ability to have a read-only version

Answer: C

Question: 3 Inventory and Product Flow Analyst (IPFA) only deals with products aggregated to what level? A. Product Family B. SKU C. Product Grouping D. All of the above.

Answer: D

http://www.examcertify.com/000-N06.html

Page 2


Question: 4 What is the basis of the TA (Transportation Analyst) optimization engine? A. CPLEX's integer programming. B. Simulated annealing. C. Heuristic starting point followed up by CPLEX's Constraint Programming engine. D. None of the above.

Answer: C

Question: 5 Why are strategic planning projects difficult? A. Decisions have to be made with some remaining uncertainty. B. Crosses boundaries within an organization. C. Tough optimization problems. D. All of the above.

Answer: D

Question: 6 What is the decision variable in mix optimization? A. Committed service time. B. Safety Stock. C. Flow of the product. D. Fill Rate.

Answer: D

http://www.examcertify.com/000-N06.html

Page 3


Question: 7 LNP XE is built on which solving engine? A. IBM ILOG CP (Constraint Programming) B. IBM ILOG CPLEX C. IBM ILOG IPFA D. None of the above.

Answer: B

Question: 8 LogicNet Plus (LNP) XE has the ability to determine the optimal trading partner network based on thousands of trade-offs including: A. Local traffic restrictions. B. Real-time weather information. C. Taxes. D. None of the above.

Answer: C

Question: 9 When you ship Truckload to a warehouse and LTL to a customer, why is it better to locate warehouses close to the customer? A. Reduces warehouse space required. B. Reduces the number of warehouses. C. Reduces relative miles on more expensive mode. D. Reduces the service level.

Answer: C

http://www.examcertify.com/000-N06.html

Page 4


Question: 10 Which is NOT a common schedule for a client to run projects in LNP XE? A. On a monthly basis to incorporate capacity considerations into their S&OP process and then pre plan for imminent capacity shortages. B. On a daily basis in order to react to last minute customer order updates. C. On a monthly basis to determine optimal shifts to schedule at each plant on an ongoing basis. D. Bi-annually or annually to confirm optimal customer service territories for each plan/warehouse.

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-N06.html

Page 5


IBM •000-N06 IBM Optimization Supply Chain Mgmt Tcehnical Mastery Test v1

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-N06.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-N06.html

Page 6

IBM Optimization Supply Chain Mgmt Tcehnical Mastery Test v1  

Questions & Answers: 10 IBM Optimization Supply Chain Mgmt Tcehnical Mastery Test v1 http://www.examcertify.com/000-N06.html Click the l...