Page 1

IBM •000-M67 IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M67.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 Taylor, a paid subscriber to LotusLive Meetings, would like to host a meeting with a customer. How would Taylor invite his customer (guests)? A. Taylor can share his meeting URL containing the meeting ID or ask them to visit the LotusLive site and enter the meeting ID to join. His guest will simply need to enter their name before joining. B. Taylor customer could not participate in the meeting since they are guests. He would have to record the meeting and send a link to the video recording. C. Taylor could share his meeting URL containing the meeting ID, but when the customer click on the link, they will be prompted to register. Once registered, they can then participate in the meeting. D. Taylor would have to pay an additional cost for his guest to get registered. Once registration is complete, they could join the meeting by visiting LotusLive site, authenticating with their credentials and entering the meeting ID to join.

Answer: A

Question: 2 Which platform(s) can a customer run LotusLive on? A. Windows only B. Windows and Linux C. Windows, Linux and Mac D. LotusLive does not run on a platform because it has its own operating system.

Answer: C

http://www.examcertify.com/000-M67.html

Page 2


Question: 3 Tags are a very popular way of searching the content. Bob has emails related to XYZ customer. How can he tag the emails and use this capability to search it later with LotusLive iNotes? A. Bob can tag all incoming and outgoing email related to XYZ customer and sort his inbox via tag at a later time. B. Bob can right-click on all the emails related to XYZ customer and choose the tag option to find these emails later in XYZ folder. C. Tagging email and Tag Searching is not available in LotusLive iNotes. D. Bob can navigate to iNotes mail, select the tag words, select the related emails and create a rule which can be used to search at a later time.

Answer: C

Question: 4 If Joe decides to share an application in LotusLive Meetings, which of the following is required from the participant to see the application being shared? A. LotusLive Meetings plug-in or LotusLive Application Integrator B. LotusLive Meetings plug-in or Java Virtual Machine (1.5 or higher) C. LotusLive Meetings plug-in or Java Runtime Environment (1.5 or higher) D. No requirements are needed to view application sharing.

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-M67.html

Page 3


Question: 5 Which of the following features are available to LotusLive Meetings and not in LotusLive Engage Meetings? A. Polling, Presenter File Upload and Participant Chat B. Conference locking, Application Sharing and Feedback Survey C. Conference Call Bridging, Record Meetings, and Post-Meeting Reports D. There are no differences.

Answer: C

Question: 6 What are the maximum number of attendees (including the host) supported by LotusLive Events? A. 100 B. 250 C. 500 D. 1000

Answer: D

Question: 7 A trainer that works for a company in a regulated industry must conduct quarterly update trainings on various topics. After each educational event, the trainer must conduct a survey to gain valuable feedback on the training. What describes the best way to accomplish this using LotusLive Engage? A. Generate a new Form after each training session. B. Create a Form as a survey template so it can be reused and modified for each training. C. Create a PDF and import after each training. D. All of the above.

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-M67.html

Page 4


Question: 8 Which method best describes how user accounts can be created in LotusLive? A. Manually though the administration interface. B. Add the users to the Lotus Notes directory or Active Directory to be replicated over to LotusLive. C. Secure FTP of a CSV-formatted file of additions, changes and deletions or manually through the administration interface. D. Sending a file of additions, changes and deletions to IBM LotusLive Directory.

Answer: C

Question: 9 Which of the following statements is TRUE about collections? A. Documents can be added to collections that do not belong to you. B. Collections in LotusLive are the same as folders in Windows, Mac OS or Linux. C. Every document in LotusLive is placed inside a collection. D. A user collection can only contain documents from the same owner files.

Answer: A

Question: 10 A Renovations employee (paid subscriber) is working with a vendor and invites the vendor to participate as a guest on LotusLive. The vendor would like to host a web conference to show the latest updates on the joint venture. How would a guest host a LotusLive Meeting from their desktop? A. Click on ost Meeting?tab and proceed to setup meeting. B. Guest user cannot host meetings. C. Enter guest email address and password for authentication, click on rial Meeting?tab and proceed to setup meeting. D. The paid subscriber can setup vendor as meeting host then vendor can click on rial Meeting?tab and proceed to setup meeting.

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-M67.html

Page 5


IBM •000-M67 IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M67.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-M67.html

Page 6

IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1  

Questions & Answers: 10 IBM LotusLive Technical Sales Mastery Test V1 http://www.examcertify.com/000-M67.html Click the link below to bu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you