Issuu on Google+

IBM •000-M65 IBM Lotus Xpages Technical Mastery Test

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M65.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 How are iNotes (DWA) widgets enabled? A. formsXX.nsf B. Mail policies C. Dojo toolkit D. Mail template settings

Answer: B

Question: 2 Which does not display use of extending an XPage for use in a SOA application? A. XPage widget B. Triggering a widget form an XPage C. Rest API D. composite application component

Answer: C

Question: 3 Which Designer view would a coder first check for an XPage that will not save? A. Applications B. Problems C. Controls D. Event

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-M65.html

Page 2


Question: 4 What are some of the questions you should ask yourself when analyzing your existing Domino NSF application for modernizing with XPages? A. All of the below B. How much UI code do you have? C. How complex are your subs and functions? D. How do you use Rich Text, if any at all?

Answer: A

Question: 5 The primary use of XPages was to quickly bring what to Domino? A .Web 2.0 Development B. Volume Scalability C. Style Customization D. Eclipse Tools

Answer: A

Question: 6 The enableModifiedFlag enables which of the following A. User initiated edit document command B. Silent navigation from an edited page C. User initiated save command D. Removal of a locked for editing status

Answer: C

http://www.examcertify.com/000-M65.html

Page 3


Question: 7 What is the meaning behind the X in XPage? A. Extra B. XLG C. Exterior D. Extensible

Answer: D

Question: 8 What is the User Interface (UI) feature called that allows a form field’s text to be automatically filled in? A. Auto completion B. Auto Insert C. Field Validation D. Type Ahead

Answer: D

Question: 9 What is the name of the organization that hosts the application that allows you to run a report on your existing NSF applications, making it easier to determine if this application can be modernized for XPages? A. Eclipse.org B. Open NTF.org C. OpenSource.org D. NotesReconn

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-M65.html

Page 4


Question: 10 How are custom controls made? A. By assembling existing controls B. By combining multiple XPages together C. By creating a brand new widget from scratch D. By writing the code for a brand new control

Answer: A

http://www.examcertify.com/000-M65.html

Page 5


IBM •000-M65 IBM Lotus Xpages Technical Mastery Test

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M65.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-M65.html

Page 6


IBM Lotus Xpages Technical Mastery Test