Issuu on Google+

IBM •000-M48 IBM Lotus Web Content Mgmt Technical Sales Mastery Test v2

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M48.html

Questions & Answers: 10


Question: 1. A customer would like to periodically copy approved and published content items from a WCM Authoring Server to a WCM Delivery Server. Which of the following WCM features would allow for this? A. Migrator B. Replication C. Syndication D. Custom Workflow

Answer: C

Question: 2. What is the function of the Lotus Web Content Management API? A. To dynamically alter authoring templates used by content creators B. To build solutions for migrating/importing content from competing products, doing advanced rendering, and batch processing of content C. To facilitate search services from within portlets and portlet applications D. To create, update, or delete workflows definitions

Answer: B

Question: 3. Before leaving for vacation, an administrator would like to approve a content item, but would like to delay the time it becomes visible on the website by a week. How can the administrator most easily this? A. Update the Publish Date field of the content item B. Create a scheduled move action in the next stage of the workflow C. Define a custom workflow action D. Configure a date component in the content item

Answer: A

http://www.examcertify.com/000-M48.html

Page 2


Question: 4. Which of the following is NOT a valid workflow status level for a content item? A. Draft B. Expired C. Published D. Versioned

Answer: D

Question: 5. Which of the following is used to define the form that allows users to create content? A. Site Area B. Content Component C. Authoring Template D. Presentation Template

Answer: C

Question: 6. A customer has deployed a fairly large and complex website, and has received feedback that users are losing their orientation within the site. The customer would like to add a breadcrumb trail, which would allow users to see the position of the current web page within the web site and the logical path back to the highest level of the site framework. Which of the following components can be used to create the breadcrumb trail? A. Menu B. Navigator C. Link D. Authoring Tool

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-M48.html

Page 3


Question: 7. How can the initial interface of the WCM Authoring Portlet be customized and/or simplified? A. Edit display parameters found within authoring.properties file B. Configure Authoring Portlet to use Custom Launch Page C. Modify item type visibility parameters in portlet preferences D. Configure Authoring Portlet to use a HTML Component

Answer: B

Question: 8. Which of the following is used to control the layout of elements and components that are displayed on a Web page? A. Content templates B. Authoring templates C. Workflow templates D. Presentation templates

Answer: D

Question: 9. The mapping between authoring templates and presentation templates is defined where in WCM? A. Taxonomy B. Component C. Workflow Stage D. Site Area

Answer: D

http://www.examcertify.com/000-M48.html

Page 4


Question: 10. A customer has an existing IBM WebSphere Portal cluster and would like to use Lotus Web Content Manager (WCM) to manage some of the portal content. A decision was made to install the WCM server into its own cluster. What should be used to view the WCM content within the portal environment? A. WCM High Availability Portlet B. WCM Local Rendering Portlet C. WCM Content Portlet D. WCM Remote Rendering Portlet

Answer: D

http://www.examcertify.com/000-M48.html

Page 5


IBM •000-M48 IBM Lotus Web Content Mgmt Technical Sales Mastery Test v2

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-M48.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-M48.html

Page 6


IBM Lotus Web Content Mgmt Technical Sales Mastery Test v2